Sziasztok!
Nagy a pörgés itt errefelé!
Marci is pörög ezerrel! Ma ismét kakilt egy hatalmasat, úgyhogy érzésem szerint kitisztult a poci. Ezúton is köszönöm a drukkokat!
Mivel nem bírom cicivel, így most bepróbálkoztam egy kis Sinlac+sárgarépa+sütőtökkel (Márti! Remélem jó dolog lesz az eredménye
) Játszik a játszószőnyegen és percenként fordítom vissza hanyattfekvésbe, mert félek, hogy hason kipréseli magából.
Mi is benevezünk a Baba ki-mit-tudba! Apája megtanította Marcit pacsit adni. Elétartjuk a kinyitott tenyerünket, pacsit mondunk és nyújtja a pici tenyerét és hozzáérinti a miénkhez. Annyira okoska! És sem gondoltam, hogy félévesen ilyenekre képesek!
Anikó!
Remélem Krisztikének tényleg nincs semmi komoly baja és szombaton nem lesz semmi akadálya, hogy végre találkozzunk! Sok-sok puszit és jobbulást küldök Krisztikédnek!
Dia!
Gratulálok és sok-sok puszkót küldök a féléves Dominak!
Nagyon ügyeske, hogy már puszit ad
Ágyneműgarnitúra
Remélem már jó kedved van és én sem fogom most elrontani. Hidd el, hogy a csajok csak jót akartak, nem kritizálni Téged! Azért is vagyunk egymásnak, hogy segítsük, támogassuk és jó tanácsokat adjunk egymásnak. Esetleg még vitázhatunk is egy kicsit
Dominak tényleg jó a pocója, így ne aggódj semmin, csinálj mindent úgy, ahogy anyai szíved, lelked diktálja! Oké!
Ugye szeretsz még?
Egyébként én 7 hósan megkóstoltam a hurkát
Györesz!
Nagyon édes lehet Norbika, ahogy ilyen okosan felismeri a játékait. Én is olvadoznék a helyedben.
Köszi, a HIPP-et inkább félreteszem, Milupával tesztelek.
Márti!
Remélem Gigi pocija rendbejött már. Marci is jókat durrogtatott az édesköményteától.
Gigi is milyen okos már! De nem csoda, hogy ilyen okosak ezek a babók, hisz az anyukák is olyan okosak!
Fő a fazékban az önbizalom, mi?!
Gigi négykézlábra akarja nyomni magát? Mert Marci valami hasonlóra készül és egész nap fekvőtámaszokat csinál.
Kata!
Nem kérdés, jöttök szombaton! Nincs itt semmi probléma!
Barbi!
Gratulálok a 6 hónapos Szonjának! Sok-sok puszi!
Mi vagyunk a koszmósak! Egész pici korában próbálkoztam az olajjal, de az is kicsapta a bőrét
De azért köszi! Dokinéni által felírt krémet kentem ma rá és jön a kaparászás. Én fogkefével csinálom. Egyébként Neki folyamatosan kell kaparászni, de pár napot kihagytam és tessék itt az eredménye
Gigi!
Fel a fejjel! Ne legyen rossz kedved, bár az idő tényleg nem segíti ebben az embert! A csajszik biztos felvidítanak majd! Babók pedig jót buliznak együtt!
Egyébként jól néztem a térképen, hogy a vasút közelében laktok?
Mica!
Nálunk is akkor esik az eső, amikor kocsit mosunk! Vagy fordítva
Szilvi!
A visongás tényleg élvezetes dolog!
Csak néha Marci most is a szívbajt hozza rám, amikor a síri csöndben sikít egy velőt rázót.
Akkor muffinozunk!
Azt hiszem szabadalmaztatom babákra a régen pasik által hordott zoknitartót. Míg ezt a levelet megírtam - amellett, hogy 15-ször fordítottam vissza - 5-ször adtam vissza Marcira a zokniját. Egyébként már felemás zokniban van, mert az első pár felét már elszopogatta
Valszeg a nap végére mindkét párt elcsócsálja!
Na megyek, mert már a földön űzi a zoknit
Puszi Mindenkinek: Melinda