Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Képzeljétek most beszéltem a Református Papunkkal.
A feltétel, hogy többször el kell hozzá járnunk, kérdés, hogy anyagi vonzata is van e a dolognak, ugyanis addig amíg el nem mentünk 2-3, vagy akár 4 alkalommal beszélgetni hozzá, addig nem keresztelik meg Noncsit.
Az keresztelőt csak július 3-ik, 4-ik hetében határozta meg.
Jó mi?
Azért én felvagyok háborodva.
Azt mondta, hogy az első beszélgetésünktől függ, hogy hamarabb, vagy később keresztelik meg.
Na most győzzem elvonszolni a férjemet erre a 2-3, vagy akár 4 alkalomra, Istenem hihetetlen, nem lesz egyszerű játszma ez sem, főleg úgy, hogy a férjemet is meg kell kereszteltetni.
A férjem már most azt mondta, hogy inkább ne menjünk, pedig én azt szeretném, hogy a gyermek meg legyen keresztelve, főleg, hogy már mindent megvettem hozzá.

Na nem vagyok feldobva.
Mondjátok, mindenhol ilyen bonyolult dolog ez?

Pusza:

ANDI
tandi

Melinda!

Gratula a nagy KAKÁHOZ!
Ennek egy anyuka hogy tud örülni mi?
Csak győzzük popsitörlőkendővel meg pelussal, és legfőképpen anyagiakkal.

Puszi:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Most nézem csak, hogy mennyien "megelőztetek", mert én hülye csak megírtam a levelem, de nem küldtem el és itt figyelt vagy 3/4 órát! Kép

Andi!
Azt hiszem, a kúp és a tea tényleg megtette a hatását! Kép
Jó sokat aludt Nonóka és persze Te is. Én olyan béna voltam, amikor kb 5 éjszakát átaludt Marci, sajna akkor is felkeltem és állandóan figyeltem, hogy mi van már, miért nem kel, ugye nincs semmi baja.
Keresztelő: ahány ház, annyi szokás. Nekünk semmit nem kérdeztek, csak ki kellett tölteni egy papírt. Mi nem is lakóhely szerint kereszteltük, hanem ahol esküdtünk 2 éve, azaz Vácon. Ott nagyon korrekt a pap. Még pénzt sem kért!!! Mi azért adtunk, mert úgy éreztük korrektnek.
Valahogy bírja ki párod ezt a 2-3 alkalmat. De ha Õt is meg kell keresztelni, az szerintem hosszabb folyamat. Illetve ezek a tapasztalataim: sógoromat keresztelték felnőtt fejjel és jó sokat jártak húgommal oktatásra. Mi katolikusok vagyunk, nem tudom, hogy Nálatok hogyan vannak a dolgok.

Barbi!
Kár, hogy nem jöttök a talira! Majd legközelebb! Kép

Györesz!
Te milyen tejpépet adtál Norbikának, amitől látszódott, hogy tejallergiás? Rendes tejeset, azért írtad, hogy sima tejpép? Próbát én is akarok tenni, hogy lássam mi a helyzet a Manónál. Bár ha tejallergiás, akkor gondolom a módosított tejesnél is kijönne, nem?

Évi!
Szerintem valami sós süti jól jönne, mert ahogy eddig nézem legtöbbünk édeset visz. Ketten jöttök? Te fogsz vezetni?

Gigi!
Szerintem tőlünk fúj felétek! Kép Kép
Örülhetsz, hogy Oli semmire sem allergiás. Sajnos Marci gyenge, érzékeny bőre már előre sugallja, hogy kajcsikkal is gondjaink lehetnek. Kép

Márti!
Még mindig dolgozol? Vagy Gigi foglal le?

Remélem most már nem hagytam ki senkit. Kép

Pusz: Melinda

Ja, ezt Marci Nektek készítette egy óvatlan pillantban Kép

................................................................................ ...........................................................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,00000000000>0,,,,,,,,,,,-

KépKép

KépKép
bujka

Andi,

Se hitvitat, se egyeb vitat nem akarok nyitni, de en igenis megertem a pap hozzaallasat. Eloszor is leszogezem, hogy nem vagyok buzgo vallasos, bar Istenhivo...
A kereszteles ugye nem csak formasag, hanem elvileg ezzel te es a keresztszulok vallaljatok, hogy a gyereket hitben nevelitek (ezt erositi meg o, amikor konfirmal, akkor mar sajat maga vallalja, hogy a vallasi "szabalyok" szerint el). Namarmost, ha eddig semmifele kapcsolatod nem volt az egyhazzal, es nem is vagy megkeresztelve, akkor hitbeli szempontbol te nem igerhetsz ilyet.
EnnyiKép

Mica

Ui: ismerem a reformatus es a gorog-katolikus egyhaz szemleletet, eletem 25 evet reformatuskent toltottem (reformatus gimibe is jartam Bp-en), es 2000 ota vagyok gorog-katolikus vallasu
mica

Sziasztok!
Nem tudom mi van a kislánykámmal, egész nap nem igazán eszik, még cici se nagyon kell neki, csak iszik. Láza lement, de van egy kis hőemelkedése. Ha holnap is ilyen lesz, kihívom a dokinénit szerintem. És annyira sápadtka, rossz ránézni.
Na ennyi van velünk.

Melinda!
Gratula a kakihoz. Csak meghozta a kamilla Kép
Itt is úgy fúj a szél, nem is mertem kivinni Krisztát, főleg hogy most ilyen levert meg betegecske.

Gigi!
Vigyek a süti mellé üdítőt is? Vagy elég lesz a süti?

Andi!
Ok, készenlétben leszek 2-től Kép Remélem, Krisztikém addig összeszedi magát. Lehet, hogy 2 adag zserbót kéne sütnöm? Én sajnos nem igazán ehetek majd semmit, mert pont gyümölcsnapom lesz. Kép
Keresztelés nálunk is így van, hogy 2-3 alkalommal el kell menni beszélgetni vele, és utána lehet csak a keresztelő.

Dia!
Igazából én is kipróbáltam egyszer a jóéjtpapit, semmi baja nem lett tőle, de félve tettem csak meg. Nem is fogom túlzásba vinni.

Kata!
Hogy ízlett a tökfőzelék Patriknak? Én is tervezem, hogy adok neki majd. És hogy készítetted el? Milyen fűszert tettél hozzá?

Györesz!
Jól emlékszem, te írtad, hogy talán van olyan táblád vagy valahol olvastad, hogy milyen fűszereket lehet a kicsiknek adni. Lehet hogy tévedek, akkor bocsi. Csak annyira szeretnék neki adni fincsi ízeket, de fogalmam sincs, mit lehet már neki.

Most megyek, próbálok valamit csinálni, amíg alszik, bár szerintem nem sokáig fog tartani, most csak mellettem nyugszik meg.
Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Igazat megvallva én is furcsálltam, hogy egy elbeszélgetés, annyi sem történt se velünk, se a keresztszülőkkel. A kereszteléskor egy kicsit úgy éreztem, mintha az utcáról estünk volna be Kép Teljesen igazat adok Neked, hogy a keresztelés nem csak egy szertartás, hanem egy vállalás is a szülők/keresztszülők részéről a gyermek vallásos nevelésére vonatkozóan. Részemről is ennyiKép

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Szia Melinda!

Köszi, hát ezzel sajna nem nyugodtam meg, de majd kiderül ebből a bizonyos beszélgetésből, hogy milyen hamar történnek a dolgok.
Véleményem szerint el kell járni Isten Tiszteletre kb. 2-3 alkalommal és utána ha adunk egy kis pénzt szerintem előbb is meglesz a dolog, de felháborítónak tartom, ugyanis ez papi kötelesség lenne, nem pedig zsebbe kellene mennie a dolognak.
Bár előre nem ítélem el ezt a papot, inkább azon vagyok, hogy tényleg meg legyenek mindketten keresztelve. Jobb ezen hamar túlesni. Nyugodtabb lennék már. De hát pasikat elvonszolni oda, elég izgalmas dolognak nézek elébe.

Puszika:

ANDI
tandi

Mica!

Istenhívő vagyok, sokat jártam a nagymamámmal Templomba Vasárnapi Isten Tiszteletre, Vértesbogláron a gyerekkorom nyarait végig lennt töltöttem.
Református vagyok, párom nincs megkeresztelve, csak névadója volt sajnos.
Teljesen igazat adok neked, hogy igenis el kell járni, és meg kell ismernünk a papot, és a papnak is minket, hogy tudja, hogy biztosan hívők vagyunk, leszünk, és így neveljük tisztességben föl a gyermekünket. Igen ebben egyetértek, de abban nem értek egyet, hogy a mi Református Templomunkban, pénzkérdést csinálnak abból, hogy milyen hamar, vagy milyen későn kereszteljék meg a gyermeket, ugyanis ezt gusztustalannak tartom főleg a telefonba célozva ezekre az anyagi kérdésekre.
Valamint én őszínte leszek a papokat sem szeretem túlzottan, pont amiatt, hogy állítólag papi kötelességüket teljesítik és a templomra kéne költeni címszóval zsebbe megy a lóvé.
Na azért vagyok felháborodva. Persze tisztelet a kivételnek.
Egyébként Istennek köszönhetem Noémit is. Csak éppenhogy nem 24-én született.
Ugyanis amikor meghalt a nagybátyám akkor a temetésen az Unokanővérem közölte, hogy egy test meghalt és a lelke most költözik valakibe, akkor lettem terhes és akkor veszítettem el a legkedvesebb kutyámat Fülest. Hazajöttem bőgve és imádkoztam az Istenhez, hogy ha már ennyi szeretett embert és köztük egy kedvenc számomra kedves állatot elvesztettem akkor 3-szori kudarc után sikerüljön a kisbabám. Ugyanis 3 hónap menzeszelés után én már pánikba is estem, hogy nekem az életben nem is lehet babám.
Kb két hétre rá kimutatta a teszt, hogy terhes vagyok Noémivel. 22-én elfolyt a magzatvizem miután bedugták a csövet ha nem császár tán még tényleg dec. 24-én szülök, az lett volna az igazi Isteni ajándék, de így is én ennek tudom be.
Rajtam nem egyszer segített.
Csak össze kellett tennem a kezem.

Sok puszi:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Most csak Anikónak írok, majd este még jövök!
Anikó!
Egy régebbi kismamába volt egy táblázat, hogy mikor mit lehet adni, milyen fűszereket, stb. Most csak a fűszereket írom le:
Csak 7 hós kórtól lehet (elvileg) ízesíteni:
7 hósan: étolaj, petrezsejem, zellerlevél, kapor, metélőhagyma
8-9 hósan: bazsalikom, kakukkfű, borsikafű, borsmenta, szurokfű, citromfű, lestyán
Egyenlőre ennyi, ha más is érdekel, akkor majd leírom!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok itt vagyok újra én is!Kép
Andi!
A jó éjt papi tulajdon képpen tejbegríz valamivel ízesítve.Én kekszeset és gyümölcsöset vettem.

Nem semmi a papotok.KépMár hallom ahogy szidja Gyuri ha megtudja,hogy mennie kell hozzá.KépKép
Kiváncsi vagyok,hogy mikor rukkol elő az anyagiakkal.Kép

Képzeld"most olyan jót röhögtem"!Édesanya gyereknapra vett nekünk gyapjú ágynemű garnitúrát"dettó AnyudKép".Erre ma jönnek Anyósomék hát mit hoznak gyereknapra mind a hármunknak gyapjú ágarnitúrát.KépKépCsak annyi különbséggel,hogy ők derékaljat is vettek.KépAz agyam eldobom.Hová fogom tenni őket??

Kompot én se vennék Dominak,kapta keresztelőre az Atis szüleitől.De nem fog benne lenni annyit,hogy gerincferdülést kapjon.Kép

Köszönjük a köszöntést.Kép

Lányok!
Képzeljétek Domitól kérdezem,hogy hogyan küldesz Anyának puszit és cuppanósat küld.Haláli,majd meg zabálom.KépKépHogyan tudhatja ezt egy 6 hós gyerek?Olyan okos fiam van!KépKép
Puszi,este még jövök.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok

Zsidó pasihoz kell férjhez menni, és nincs ennyi gond a keresztelővelKép Nálunk max névadó lehetne egy polgármesteri hivatalban, de az meg olyan személytelen.

puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok

most csak gyorsan írok mert mindig olvasok de olyan sokat írtok, hogy mire írni tudnék közbe szól az élet és nem tudok.

Dia
mi eszünk Milupa édes álom tejbedarapépet. Minden este, ez a nap fénypontja, imádja, szabályosan remeg érte. Sovány tejpor van benne amiből kivonták a glutént, gondolom az ami allergizál. 4 hótól adható mi 6 körül kezdtük, szerencsére semmi baja tőle. Persze sem apa sem én nem küzdünk allergiával így könnyebb volt a döntés. Ti már olyan sok mindent esztek amit elvileg még nem lehetne Dominak.

Tegnap kiderült nem is a foga a hasa kínozta, Hipp alma teát kapott és volt benne édeskömény totál felfújta.

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok!

Melinda!
Én Hipp tejpéppel próbálkoztam, de az eredményt tudod!

Dia!
Ágyneműgarnitúra Kép nagyon tetszett!!!!

Lányok! Én is hagy dicsekedjek a fiacskámmal! Annyira okos, hogy el sem hiszem! Van Neki egy kiskutyája, meg egy színes labdája, egy barna macija (na meg egy csomó más dolog, de most ezek a fontosak). Na szóval gurul össze-vissza a kompba, megkérdezem tőle, hogy hol a kutya, erre Õ elkezd körbe nézni, keresi a szemével, aztán amikor felfedezi odagurul, aztán megkérdezem Tőle, hogy hol a labda, erre ismét keres és talál és odagurul, maci szintúgy! És ez nem csak véletlen volt, mert többször csinálta, anyunak is, apunak is! Mondjuk tény, hogy rengeteget foglalkozok Vele és hát itt vannak anyuék is és Õk is folyton tanítgatják. Kb. 1 hete pápázik is, ha megyünk el, vagy jövünk, akkor mondom Neki, hogy pápá és int, néha még mondja is, hogy pápá! Olyan nagyon büszke vagyok Rá!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Márti!
Mi az amit Dominak"szerinted"nem szabadna enni?Kép
A korának megfelelő tápszert,bébiételt,italt,cicitKépkapja!
Engem már nem érdekel ez a tejes szarság!azt adok amit akarok és jónak látok!!!

Kép
Kép
lldicsi

Dia!
Ne legyél már ideges! Mindenki azt ad a gyerekének amit akar, csak valaki jobban betart dolgokat, valaki lazábban veszi! Márti biztos arra gondol, hogy Domi most lesz 6 hós és szinte már mindent eszik. pl. máj, amit elvileg 8-9 hós kórtól ajánlanak, meg hát a husit is 6-7 hós kórtól, de amíg Domi gyomra ilyen jól befogadja ezeket a dolgokat, addig nincs semmi baj, sőt örülj Neki, hogy nem kell állandóan azt figyelned, hogy mit adhatsz, mit nem! Komolyan úgy sajnálom, hogy multkor Én is belekotyogtam, de hát azért vagyunk itt, hogy megvitassuk, hogy ki mit gondol, mi a véleménye, stb.!
PusziKépKépKépKépKépKép
Györesz

Kép
Kép
györesz

Györesz!
A husis kaják 5 hónaposak,máj is van már 5 hós kajában.Pl:Sütőtök sertésmájjal,igaz ezt utálja Domi.
De komolyan nem akarok erről többet vitatkozni,magyarászkodni!KépKülönben is szar paszban vagyok most.KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia!
Tényleg stramm kisfiú Domi!KépA gyerekek sem egyformák,egyik jobban tolerálja az új ételeket,a másik kevésbé.Nézd meg,ez a nagydarab Patrik már a banánnál megakadt!KépFogalmam sincs,mikor adok majd pl. husit Neki.KépPedig általában úgy örül a kanalazásnak.

Barbara!
Sajnálom,hogy ezen a talin sem sikerül megismerkednünk!Érezzétek jól magatokat az esküvőn!Kép

Andi!
Jó Neked,hogy Noémi átaludta az éjszakát!Patrik ezt nem követte el még egyszer sem!Kép
Raulom undorodott a sütőtöktől,Patrik imádja,szóval majd a második gyerkőcnél változnak a dolgok!Kép
Több helyről is meggyőződtem róla,hogy Patrik már jó ideje nem fertőz,így a terhesgyanús ismerősünket is nyugodtan meghívhattuk!Kép(A magzatnak árt a himlő).De tényleg,ha csak egyikőtök is úgy gondolja,hogy gond lehet,inkább nem megyünk most.Megérteném és nem lenne harag!!!

Melinda!
Éljen,éljen a kaki!!!KépKépHogy az ember lánya miknek tud örülni,mikor Anya lesz!Kép
Patrikom hamar megunta a billentyűnyomkodósdit,inkább rántott egy emböröset a klavin.Azóta a monitorom fekete-fehérben adja elő magát..KépNem tudom mi történt.

Gigi!
A játékdömping csak rosszabb lesz az idő haladtával!KépÉn is gondolkodtam már,hogy ovit nyissunk,vagy költözzünk nagyobb házba??

Anikó!
Óvatos vagyok minden új kajcsinál,úgy látszik Patrik nagyon érzékeny.Ezért a krumplival főztem együtt a tököt,de először nem adtam Neki,csak a főzőlevet.
Ma a krumplival együtt kapta,anyatejjel higítva.És az iciri piciri mind megette.És nem fájdult meg a hasa tőle!Kép
Szerintem üdítő lesz elég a talin.

Mica!
Ne haragudj,tényleg jó fej vagyok,végül is kérdezhettelek volna péntek este is,hogy elviszel-e!KépRuszlánt nagyon nehezen lehet elcibálni bárhová is,biztos elvinne,de nem szívesen hallgatnám a morgolódását.Arról nem beszélve,hogy Veled élmény az utazás!Kép
Azért várok,hogy mit mondanak a lányok:menjünk,vagy sem a himlő miatt.

Györesz!
Norbika tényleg nagyon okos már!KépRohan az idő,hamarosan beszélni fog!Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Itt a tejpép vitán kiokosodva, rájöttem, hogy az én lánykám a Mildi sárgabarackos tejpépre lehet allergiás, merthogy tiszta ragya volt. Ezért tegnap este nem adtam neki és mára eltűntek a ragyák! Éljen-éljen!

Lehet, hogy rosszul emlékszem de mintha valaki írt volna a koszmóról. Mi is sokáig harcoltunk vele de mi győztünk. Fürdés előtt egy órával bekentem jól a koszmós részeket babaolajjal és vártam kb. 20 percet. Addigra szépen felázott és egy puha sörtés körömkefével felvakartam. Sajnos Szonjának leginkább a kutacsán volt, ezért ott nagyon óvatosan kellett kaparásznom. 3 este egymás után ezt megcsináltam és azóta nincs gondunk!

Dia!
Ne aggódj a kaja miatt. Ha valamit nem bír a Domi, úgy is észre fogod venni. Ezért mondják, hogy egyszerre egy új dolgot vezess be és akkor ha esetleg allergiás rá, akkor azt ki tudod iktatni. Ahogy látom Domi pocakja a vasszöget is befogadná! Kép
Egyik ismerősöm röhögve mesélte, hogy az ő fia ilyenkor már kolbászt zabált kétpofára!

Puszi

Barbara
babar

Dia!

Azt elfelejtettem, hogy:

BOLDOG FÉL ÉVES SZÜLINAPOT DOMINAK!
babar

Sziasztok,

Dia,
Hallgass az osztoneidreKép Az a legjobbKép Te tudod, hogy mit bir el Domi pocijaKép Az teny, hogy sokfele modrol hall az ember a hozzataplalas soran, szelektaljKép
Boldog feleves kort a tunderi fiadnak!Kép PuszidobasKép

Kata,
Akar szombat delben is megkerdezhettel volnaKép Hely van, tehat tudlak vinni benneteketKép Inkabb az en morgasomat hallgasd, mint RuszlanetKép En utana hazamegyek, es nem morgok neked tovabbKépKép Amugy en mondtam, hogy Patrik mar tutira nem fertoz, szoval en nyugodt vagyokKép

Gyoresz.
Gratula az ugyes fiuhozKép Parom mindig mondja, hogy nem "hulye" a gyerek, csak gyerek! Kép Szoval igenis megvan bennuk az ugyesseg, okossag, csak nem tudjak meg ugy kifejezniKép

Marti,
Remelem helyrejott a pociKép

Barbi,
Sajnalom, hogy ismet nem talalkozunkKép

Melinda,
Marci latod megoldjaKép Amugy tenyleg az van, hogyha nagyon teli van a pocijuk, es nem tudnak kakalni, akkor sokat buknak-hanynak..

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!!

Dia
csak 1 mondat és befejezem. Azért írtam ,hogy ha már ilyeneket eszik a tejpép nem árthat neki.
Ne legyen már rossz kedved, mindjárt itt a tali és dumcsizhatunk nagyokat és dögönyözhetjük egymás babáját.
Ágynemű tényleg nem semmi, ráadásul ezek nagyon drágák is ha jól tudom.

Melinda
akkor most megnyugodhatsz kaki ügyből kifolyólag. Tudod Gigi régen nagyon ritkán kakilt így nálunk minden kaki örömünnep.

Anikó
el is felejtettem írni a zserbót én is IMÁDOM!!!
De fogyózom így mértékkel fogok csak fogyasztani belőle az első tepsi után már nem fogok többet enni belőle. Ezt a sütit jól bevállaltad, elég rendesen rácuppantunk páran. Sajnos én eg ysütő antitalentum vagyok, mindig a kukában végzi amit sütök.

Györesz
ezt nevezem!!! Norbikának nagy nagy puszi!! He he he majd ma át is adom neki.

Gigi
tényleg valami zöldséget vigyünk?
Azt még tudok csinálni csak megveszem és kész.

Mica
poci rendben tea tiltólistán.

Gigi egyre jobban halad hátra ésidőnként előre is, sűrűn felnyomja magát de úgy még nem indult el. Tegnap már magától integetett a tükörképének.
Viszont éjjel 3 óránként volt szopi, enyhén kómás vagyok és lelki beteg tőle, egyre jobban fejlődünk visszafelé.

Puszi mindeninek
már csak 3-at kell aludni és tali!!! Hurrá!!

Márti
márti05

Dia
Boldog félévességet Dominak. A nagyfiúKép Küldtem emilt, de ha szar a kedved akkor inkább el se olvasdKép

Márti
Gondoltam, hogy lehetne görög sali meg majonézes kuki.

Megint milyen ocsmány idő vanKép A kedvem se valami rózsás.

Puszi

KépKép
gigi28

KÖSZÖNJÜK A KÖSZÖNTÉST!!!KépKépKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok,

Lehet, hogy esni fog? Ugyanis a fiammal autot mostunkKépKépKép

Mica
mica

Sziasztok!

Na elkezdtük a visongatást. tegnap óta állandóan visongat GergQ. ElQször azt hittem, hogy valami baja van, de neki is borzasztóan tetszik.

Nekünk is református keresztelQ volt mind a két gyereknél. Itt csak egyszer kellett beszélgetésre mennünk amikor bejelentkeztünk, hogy mikor szeretnénk.

Andi!
Viszem a muffint.

Melinda!
Szerintem nem baj ha mind a ketten muffint viszünk. Én diós-csokisat csinálok.

Most megyek, mert megyünk a barátnQmhöz a szomszédba.

Boldog féléves szülinapot Dominak és Szonjának! KépKépKépKépKépKép

Sok puszi
Szilvi
sys

Sziasztok Csajok!

Na hát mi a túró van veletek, csak nem megeszitek egymást?
Felhívom mindenki figyelmét a babanet azért született, hogy segítsük egymást, nem vitafórum.
Na jó ez csak poén, mert még a végén az én fejem vétetik.

Dia!

Ágynemű: Tiszta anyám, ő is ugyanezt csinálta.
Figyu már nem mondhatod, hogy nem kapsz semmit, most legalább annyi van, hogy nem tudod hová tenni:-)))))
Mért vagy morci, nem ám itt idegeskedni, Domi szuper pasi, bár én aztán beszélhetek, soha nem hallgatsz rám.
Tessék fittnek lenni, megnyugodni, imádod a fiad és ezért tud ennyi mindent neked mutatni, újabb és újabb dolgokat, mert érzi, hogy te jót akarsz neki.
Györesz és Márti és a többiek meg csak a véleményüket írták le, ettől te még nem vagy rossz anya és nem csinálsz semmit rosszul.
Hidd el ha Domi nem jó kaját kapna, olya rókázna, mint Noncsi a sütőtökös májtól. Õ is utálja.
Aztán meg telelenne mindenféle kiütéssel.
Szóval nálunk volt ilyen is, és hát a fene tudta hogy ettől, csak sejtésem van.
De a sütőtök néha gondot okoz amúgy is, ettől függetlenül van amikor tolja magába a kaját.
Légy laza és ne vegyél fel mindent magadra.
Kettő nem is értem, hogy minek szedsz olyan izét, mikor itt nálam a talin azt kérdezték a lányok tőled, hogy így jól érzed e magad a bőrödben, azt mondtad igen, hát akkor meg mi a baj? De nem szólok bele, ha úgy érzed, hogy le kell dobni pár kilót, akkor szedd. Csak aggódom, mert kitudja mi a lószar van ezekben a gyógyszerekben.
DOMIKÁNAK MÉG EGYSZER SOK SOK BOLDOGSÁGOT ÉS PERSZE AZ ANYUCIKÁJÁNAK IS ÉS SOK PUSZI MINDKETTÕTÖKNEK!!!!!!!
Na befogtam a pofám, mert még a végén, megeszel engem is.

Barbi!

Megkaptad már az e-mailem?

Kata!

Képzeld tegnap elszóltam magam, mert tegnap estéről mára már nem volt olyan rózsás az alvás, mondhatni óránként kelt Noncsi.
Jajj hagyd már ezt a himlőt, jössz és kész!

Na megyek, nekem sincs ezektől a levelektől valami jó kedvem, csajok sütök a hagymáslepénybe valami boldogságesszenciát, mert ezt katasztrófális volt olvasni is.

Pátok:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Dia!
Boldog féléves szülinapot Dominak. Kép
Egyetértek, hogy tényleg magadra halgass. Én is ilyen idős koromban már tejet ittam, meg állítólag ettem pick téliszalámit is, és semmi bajom. Úgyhogy csakis magadra halgass. Kép

Barbi!
Ugye jól emlékszem? Szonjának is most van féléves évfordulója. Neki is sok-sok puszit küldök. Kép Kár, hogy nem tudsz jönni a talira Kép

Márti!
Hát, látom, tényleg bele kell húznom a sütögetésbe. Kép Én imádok sütni. Csak mostanában nincs időm, meg persze a férjecském is fogyizik velem (bár neki nem kell), úgyhogy nincs is kinek.
Gigi mennyire ügyes már. Alig várom hogy lássam már a nagylányt élőben is Kép

Györesz!
Norbi nemsokára beszélni fog. Annyira ügyes kisfiú. Látszik, hogy mennyit foglalkozol vele. Kép
Köszi az infót, akkor ezeket már bártan adom neki fűszerezésnek. Kép

Kata!
Én bevállallak titeket, tutira nem fertőz már Patrik. Kép
Én is jövő héten próbálom ki a tökfőzit. Kíváncsi vagyok, mit fog hozzá szólni. Krisztikém is érzékeny. Mostanra győztük le a karján levő ekcémát is, ami a husi kajálása után alakult ki. Úgyhogy most félve adok neki én is valami újat.

Kihívtam a dokinénit, délután kijön, mert a kislánykám nem eszik, nagyon nyűgi és hőemelkedése is van. Nem tudom mi lehet vele, de inkább megmutatom, nehogy valami csúnyaság legyen. Aztán lehet, hogy "csak" a foga. Éjszaka fél3-kor feküdtem le, mert félóránként sírt fel, alig tudtam megnyugtatni. Végül adtam neki kúpot, mivel hőemelkedése is volt. Annyira rossz nézni ahogy szenved. Remélem, hogy meggyógyul szombatra, mert belebetegszek, ha nem tudunk menni. Akkor kész leszek, annyira várom már a talit, hogy végre kimozduljak, meg megismerhesselek titeket.

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Barbi!

Szonjusnak is Nagyon Boldog Hófordulót kívánok és sok puszika mindkettőtöknek.

Pusza:

ANDI
tandi

Saxika!

Hol vagy?
Bizti minden rendben van?
Átrendeztétek már a fél házat?

Sys!

Köszi, istenit fogok kajcsizni belőle, azt olyan fincsinek csináltad.
Köszike

Na puszi tényleg megyek

Sziasztok:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Most csak beugrottam, mert lassan kel a manó, ebéd, aztán talizok Mártiékkal és lehet, hogy a Gigiékkel is!

NAGYON BOLDOG FÉLÉVES SZÜLINAPOT DOMINAK ÉS SZONJÁNAK!!!!!KépKépKépKépKép

Dia!
Még egyszer légyszike ne legyél rossz kedvű és ne haragudj Ránk!!!!!!!!!!!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Lányok!

Amit Diának írtam, hogy ne szedjen gyógyszert fogyókúrára, javítom a saját baromságomat, nem fogyókúrás gyógyszert szed, hanem fogamzásgátlót, csak én elnéztem, mert azt írta, hogy fogigyógyszer, és én azt hittem lefelejtette az y-ont a szóból.
Jót röhögtem magamon.
Tudjátok én ennyire vagyok jártas a fogamzásgátló gyógyókban, én nem szedhetek semmit.

Na pusza mindenkinek:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Nagy a pörgés itt errefelé! Kép
Marci is pörög ezerrel! Ma ismét kakilt egy hatalmasat, úgyhogy érzésem szerint kitisztult a poci. Ezúton is köszönöm a drukkokat! Kép Mivel nem bírom cicivel, így most bepróbálkoztam egy kis Sinlac+sárgarépa+sütőtökkel (Márti! Remélem jó dolog lesz az eredménye Kép ) Játszik a játszószőnyegen és percenként fordítom vissza hanyattfekvésbe, mert félek, hogy hason kipréseli magából.
Mi is benevezünk a Baba ki-mit-tudba! Apája megtanította Marcit pacsit adni. Elétartjuk a kinyitott tenyerünket, pacsit mondunk és nyújtja a pici tenyerét és hozzáérinti a miénkhez. Annyira okoska! És sem gondoltam, hogy félévesen ilyenekre képesek! Kép

Anikó!
Remélem Krisztikének tényleg nincs semmi komoly baja és szombaton nem lesz semmi akadálya, hogy végre találkozzunk! Sok-sok puszit és jobbulást küldök Krisztikédnek! Kép

Dia!
Gratulálok és sok-sok puszkót küldök a féléves Dominak! Kép
Nagyon ügyeske, hogy már puszit ad Kép
Ágyneműgarnitúra Kép Kép
Remélem már jó kedved van és én sem fogom most elrontani. Hidd el, hogy a csajok csak jót akartak, nem kritizálni Téged! Azért is vagyunk egymásnak, hogy segítsük, támogassuk és jó tanácsokat adjunk egymásnak. Esetleg még vitázhatunk is egy kicsit Kép Dominak tényleg jó a pocója, így ne aggódj semmin, csinálj mindent úgy, ahogy anyai szíved, lelked diktálja! Oké! Kép Ugye szeretsz még?
Egyébként én 7 hósan megkóstoltam a hurkát Kép

Györesz!
Nagyon édes lehet Norbika, ahogy ilyen okosan felismeri a játékait. Én is olvadoznék a helyedben. Kép
Köszi, a HIPP-et inkább félreteszem, Milupával tesztelek.

Márti!
Remélem Gigi pocija rendbejött már. Marci is jókat durrogtatott az édesköményteától.
Gigi is milyen okos már! De nem csoda, hogy ilyen okosak ezek a babók, hisz az anyukák is olyan okosak! Kép Fő a fazékban az önbizalom, mi?!
Gigi négykézlábra akarja nyomni magát? Mert Marci valami hasonlóra készül és egész nap fekvőtámaszokat csinál. Kép

Kata!
Nem kérdés, jöttök szombaton! Nincs itt semmi probléma! Kép

Barbi!
Gratulálok a 6 hónapos Szonjának! Sok-sok puszi! Kép
Mi vagyunk a koszmósak! Egész pici korában próbálkoztam az olajjal, de az is kicsapta a bőrét Kép De azért köszi! Dokinéni által felírt krémet kentem ma rá és jön a kaparászás. Én fogkefével csinálom. Egyébként Neki folyamatosan kell kaparászni, de pár napot kihagytam és tessék itt az eredményeKép

Gigi!
Fel a fejjel! Ne legyen rossz kedved, bár az idő tényleg nem segíti ebben az embert! A csajszik biztos felvidítanak majd! Babók pedig jót buliznak együtt! Kép
Egyébként jól néztem a térképen, hogy a vasút közelében laktok?

Mica!
Nálunk is akkor esik az eső, amikor kocsit mosunk! Vagy fordítva Kép

Szilvi!
A visongás tényleg élvezetes dolog! Kép Csak néha Marci most is a szívbajt hozza rám, amikor a síri csöndben sikít egy velőt rázót. Kép
Akkor muffinozunk!

Azt hiszem szabadalmaztatom babákra a régen pasik által hordott zoknitartót. Míg ezt a levelet megírtam - amellett, hogy 15-ször fordítottam vissza - 5-ször adtam vissza Marcira a zokniját. Egyébként már felemás zokniban van, mert az első pár felét már elszopogatta Kép Valszeg a nap végére mindkét párt elcsócsálja!

Na megyek, mert már a földön űzi a zoknit Kép

Puszi Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Csajok,

Hat holnapra nem jo hirem van, az elorejelzesek szerint igencsak nagy mennyisegu eso fog esni, es a hetvegig marad ez a huvos, csapadekosabb ido...
Szombatra delelottre 8 és 13, delutanra 15 és 21 fokot josolnak, es delutanra zivatart is..

Mica
mica

Melinda,

Hehe, zoknivadaszatKépKépKép En ebbol Gyuszkonal kimaradtam, most is ugy nez ki, hogy meguszom a zokni-lehuzogatast, prozai okbol: a fiaim olyan meretuek (kg), es olyan a pocijuk, hogy nem birjak a kezukkel elerni a labukatKépKépKépKépKépKép Zolikatol sem varok gombolyodest, max. a terdet eri elKépKép
Viszont a hordozoban ulve profi modon le tudja rugdosni a jobb labarol a zoknit a ballal. (Van egy kis labfej-kifordulasa a jobb laban, igy a ballal a sarkat rugdossa a jobb laban, es igy mukodik a dologKép)

Mica
mica

Mica!

Hát ez nem a legjobb hír, de kb. múlt hétvégén jelezték azt a hétre hogy péntektől melegszik az idő.
De ahogy elnézem nem úgy fest a dolog, mert egyre jobban borul, és itt például mindjárt leszakad az ég.
Szóval mi nem tudom, hogy megyünk e ha szar idő lesz.
Még kiderül, meg ez még a férjemtől is függ.

Puszika:

ANDI
tandi

Andi!

Mi az, hogy nem jöttök??????!!!!!!!! Annyira vártuk és persze vártad a talit, hogy egy kis ború elijeszt??? Egyébként a mainál biztosan jobb idő lesz! Kép Kép
Mi van Veled? Biztos az idő miatt van ilyen borús kedved! Kép Majd szombaton felvidítjuk egymást, meg persze a babók! Hú, de jó lesz! Kép Kép Kép Én már annyira várom!

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Andi,

A melegedes elcsuszik jovohet elejere, ugy nez ki. Sajnos mostanaban olyanok a frontok, hogy nagyon sokszor megzavarja az elorejelzoket, egyre tobb a csapadekmentes hidegfront, pedig regebben ilyenkor mar reg esett az eso..
A borulas itt is egesznapos, ezert is vartam, hogy a frissen mosott autot elaztatja (bar lassan beallhatok vele, megszaradt). Bar ennek az autonak mindegy, napi hasznalatban van, szoval nem tudom kivedeni, hogy ne legyen koszosKép Most legalabb fel napig latom csillogonakKép
Holnap en is mentem volna pindurral Pestre, hogy a cegemhez bevigyem, hat lehet, hogy pentekre halasztom..

Puszi,
Mica
mica

Andi,

Tenyleg, nehogy mar emiatt arra gondolj, hogy nem jottok!! Felejtsd el, vagy bemegyunk Csepelre, es a hazatoknal, az erkelyetek alatt fogunk csoportosan enekelniKépKépKép
Ki fogja az en hus-zsir lurkomat akkor imadni?KépKépKép
Nameg a sok babo egyben, emlekszem, hogy milyen ujjongo voltal, amikor ott fekudtek egymas mellett nalatokKép

Mica
mica

Sziasztok!
Melinda!
Milyen kis ügyes Marci, hogy már négykézláb akar állni. Kép
Zokni Kép Mi is rendszeresen így járunk vele Kép

Andi!
Mi az, hogy nem jössz? Akkor én hogy fogok eljutni a talira. Fel a fejjel. Mert rossz az idő, attól még jól sikerülhet ez a tali Kép

Na kislányom felkelt, megyek megvigasztalom
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Beugrottam,és mit látok??Hogy ezektől a frontoktól nem csak a fiaim nyűgík!Kép
De nem szólok semmit,én is kerge vagyok ma,nem fehér embernek való,hogy egyik nap elolvadunk a melegtől,másnap meg pulcsiban is fázunk.
Egyedül vagyok a két banditávalelég kiakasztóak.Patrik kapott Panadol szirupot,nagyon szenved.
Na,20perc alatt ismét kialudta magát,már beszélget.

Dia,Barbara!
Szeretettel köszöntöm a féléves gyerkőcöket!Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Anikó!

Nem azt írtam hogy nem akarok menni, hanem ha rossz idő lesz fogalmam sincs, hogy a kedves páromnak, hogy lesz kedve elvinni minket és vajon mit is fogunk csinálni, mert ugye a grillezés ugrott, meg hát nem tudom milyen lesz a hangulata egy hatalmas nagy utazás után.
Õ biztos szétunja majd az agyát, ezáltal lehet, hogy el sem visz, mondjuk megértem, nem szekálhatom agyon ezzel a témával, csak téged sajnállak mert akkor nem tudom, hogy hogy fogsz eljutni.
De azért remélem eljutunk a talira valahogy.
Ezt azért írtam, mert ismerem a férjem rigolyáit és ne lepődj meg, ha esetleg ez lesz. Én már semmin nem lepődök meg.
De tényleg nem tudom mit fogunk csinálni, ugyanis jó esetben Noémi két órát szokott üvölteni minden délután az inye miatt, nos nem biztos hogy erre kíváncsiak a többiek, mi tényleg nagyon kínlódunk hónapok óta ezzel és még mindig nincs fog.

Kata!

Nem lehet egyszerű a gyerkőcökkel, szegény Patrik, hát én sem vagyok a toppon Noémit most altattam el, mert 2 órája üvöltött visított az inye miatt.
Állandóan turkál a szájában, és van hogy saját magának sérti meg az inyét. Ezért még jobban elkezd üvölteni, jajj de úgy sajnálom.
Csak a karomban volt hajlandó elaludni.
No de végre csönd.
Szerintem is ezt az időt is érzik, na mit ne mondjak én is, főleg, hogy mensi előtt állok, pár nappal.

Puszi mindenkinek:

ANDI
tandi

Melinda, Mica!

Kicsit elhaladtam a sorok fölött, köszi aranyosak, de sajnos nem csak rajtam múlik.
Én mindenesetre úgy készültem, hogy megyek, mert már a hagymáslepénynek valót is megvettem, szóval holnap után éjjel be is dagasztom a két tepsire valót, aztán remélem tényleg megyünk a talira.
Arik vagytok, lehet, hogy ma tényleg borús a hangulatom. A fene egye meg ezt az időt.
Annyira hideg van, hogy ki sem mertem vinni picurt a levegőre.
Szegénykém igen nyűgi, most épp nézi, ahogy pötyögök. Tök ari.

-.á ezt ő írta.
tandi

Sziasztok!

Csak gyorsan beugrottam! Nem rég értünk haza! Voltunk Mártiékkal Gigiéknél és nagyon jól éreztük magunkat! Voltunk előtte a Lidl-be. Gigi beleültette Olit a bevásárló kocsiba és Oli elaludt a vásárlás végére, annyira édes volt, úgy nevettem alig bírtam abbahagyni! Aztán már a Gigiéknél NOrbi is kidölt, de a kis Gigi nagyon bírta a gyűrődést, pörgött, forgott megállás nélkül, kenterbevágta a fiúkat! Szóval tök jó volt, már alig várom a szombatot, hogy újra mehessünk és persze, hogy a többi babót is lássam!

Andi!
Azt nem teheted meg, hogy nem jöttök szombaton! Kb. fél óra az út Gigiékig innen Csepelről, úgyhogy nem egy nagy út! Ha meg nem tudunk kint lenni a kertbe, akkor majd bent leszük, és akkor mi van? Hidd el nagyon jó lesz!

Ne legyen már mindenkinek ilyen rossz kedve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Györesz!

Oksi, tényleg nincs rossz kedvem, igyekszem, hogy azért el tudjunk menni, de szerintem ott leszünk.
Nyugi.

Nincs már rossz kedvem, kaptam egy jó hírt.

Puszika:

ANDI
tandi

Györesz!

Ja igen, azt rosszul írtam, hogy hatalmas utazás, azt nem Dunaharasztira írtam, az tényleg nincs messze, hanem a férjemre.

Dia, Saxi!

Hol vagytok?
Tessék írni, a mindenit.
Mit csinál Domi és Bogi, Lilike?

Pusza:

ANDI
tandi

Sziasztok itt vagyok én is!Kép
Ma voltunk Domival a Kispesti piacon.Bemutattuk a tudományunkat/Anyának puszi küldés/az árusoknak.Teljesen kiakadtak,hogy egy fél éves gyerek,hogy lehet ilyen okos.KépKépDagadtam a büszkeségtől!KépKép

Andi!
Már megírtam de ide is leírom,hogy TESSÉK JÖNNI A TALIRA!!!!!
Gyuri nem is rigolyás!KépMiért unná szét az agyát?KépLesz akivel dumáljonPL:Tamás!........
Jó,hogy szerdán jut mind ez eszedbe......
20 fokot mond szombatra ami szerintem nem rossz.

Lányok!
Remélem nem akarjátok sorba lemondani a talit!KépGondoljatok Gigire is,aki készül,számít ránk!

Melinda!
A hurka rizs,főtt husi,máj stb....Nincs benne semmi rossz egy 7 hós gyereknek.KépA szomszédasszonyom 4 hósan töltöttkáposztát adott a gyerekének úgy,hogy ő előbb megrágta.KépKép
OK,nem hallgatok senkire!Kép
Hát tényleg szerencsém van,hogy Domi mindent megeszik/kivéve amitt nemKép/és,hogy nincs semmi baja a kajáktól!KépKOPKOP!
Köszi a gratulációt!KépMi is hasonló jókat kivánunk Marcinak!Kép

Anikó!
Készül a zserbó?KépNyamnyam!Kép
Én ma sajna nem tudtam olyan sütit venni amit Gigi kér!KépFogalmam sincs mit vigyek.Kép

Márti!
Hát igen drága az ágynemű/legalább is nekem/.Azt hiszem most akciósan 79 ezer/db.
Tegnap azért volt rosszkedvem,mert egy halom vasalni való várt és e mellett még az ideg is már megint becsípődött a lábamba.Egész éjszaka fetrengtem a fájdalomtól.KépNa,meg el is bizonytalanítottatok,hogy jó Anya vagyok e!KépDe most már tényleg hadjuk ezt a témát!!!!!!

Mica,Kata!
Sok puszi!Várom már,hogy dumcsizhassunk!Kép

Barbi!
Domi is koszmós volt.szegényke mindig vakarta a fejét.Én gyógyszertári napraforgó olajjal bekentem neki és használaton kívüliKépfogkefével óvatosan dörzsöltem neki.Annyira élvezte.KépEgy hét alatt elmúlt tőle.
Sajnálom,hogy nem jöttök a talira!Kép

Mindenkinek sok puszi!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Lányok!

Azért félreértés ne essék én egyáltalán nem írtam azt, hogy NEM MEGYEK A TALIRA!

Kicsit már unom hogy a szavaim és mondataim ki vannak forgatva, a jóisten áldjon meg benneteket, ne legyetek ovisok és figyeljetek már arra, hogy mi a fészkes francot írok. Kurva ideges lettem ha szabad így fogalmaznom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bocsi csak már tényleg ezért nem fogok többet ide írni, mert kezdek besokalni...

Sziasztok:

ANDI
tandi

Sys!
Bocsi az előbb elfelejtettem írni neked pedig akartam!Kép
Szóval:Nem felejtettem ám el a talinkat!Kép
Csak arra jöttem haza,hogy úszik a lakás és mindent csak apránként tudok megcsinálni Domi mellett.Aztán az idő se volt jó a héten.De a jövőhéten talizhatunk ha gondolod!KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Bocs lányok de összevesztem Diával írtam neki egy elég rettentő e-mailt mert megint sikerült megbántani engem, de úgy rendesen, eddig is sokat nyeltem.

Na ezért lehet, hogy már tényleg el sem megyek.
Anikó neharagudj előre is.
Az is valószínű hogy többet az életben nem fogok ide írni, Dia a toppon van, nekem innen mennem kell.
Akármit írok, csak a belekötés megy a mondataimba.
Sajnálom de besokaltam.
Nagyon rosszul esik, a természete ilyen, azt hittem a barátnőm.
Egy ideje rájöttem, hogy még sem. Nem baj, ott van neki Gigi!

Sziasztok:

ANDI
tandi

Nah, szepen vagyunk, Andi es Dia... min morrantatok mar ossze ennyire?? Kesz, ez az idojaras mindenkinek betesz, a 2 fiam orjong, az apja is tiszta ideg, tessek, jonnek kikapcsolodni, hogy jokat olvassak, es ezt talalom..
Hat fujj nektek!Kép
Gyertek a talira, ott rendezunk nektek egy sar-pankraciot, azt a kicsik is elvezik, az apukak meg planeKépKép

Na pussz,
Mica
mica

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?