Új privát üzeneted érkezett!

Moni!
Eddig én is úgy gondoltam, hogy nincs problémaKép Egyébként minden reggel pontosan 6kor mérek. Állítólag hajnalban mindenkinek alacsonyabb a höje...

Egyébként majd mi is szeretnénk építkezni. De nem Budapesten, hanem az aglomerációban. Nagy szerelmem Gödöllö...Kép És Bp-n kívül a telekárak sem olyan égbekiáltóak, de nekünk még egyelöre az is sok, úgyhogy maradunk a fenekünkönKép

Kép
Kép
maminti81

Szia Moni!Kép
Igazából én Vas megyei vagyok, csak elköltöztünk!
De a keresztlányomék ott vannak, és elég gyakran megyünk oda.At unokatestvérem csecsemőmérlegekkel foglalkozik, ugyhogy ha meglesz a baba, majd szólok neki, jó??KépKép

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!

Maminti!
Tesómék és köztem azért a 14 év korkülönbség, mert Õk "csak" féltesók (anyu a közös). Legalább tudtam egy kis gyakorlatot szerezni baba ügyben.

Beuka!
Gratula, hogy túl vagy a vizsgákon, át tudom érezni, milyen felszabadult ilyenkor az ember...

Melincsi!
Azért próbálj vmennyit még tanulni és a vizsgára mindenképpen menj el, hátha még szerencséd is lesz és olyan jó tételt húzol, hogy Te is meglepődsz Kép

Most mennem kell, Szona nyűglődik.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Maminti!
De hol méred?
Száj, hónalj, hüvely? Mert ez sem mindegy!

Én most nem mérem, majd a 25. cn után. Fiammal méricskéztem, mázlim volt, mert az első ciklus sikeres volt, lányommal a 8., célirányosan, mérve a 4. ciklus hozott sikert. Így van már rutinom sajna. Bár, amelyik ciklus Vikivel sikeres volt, az elég fura, mert a 22. naptól volt magas a hőm, már le is mondtam a babáról... Azt gondoltam, hogy később fog emiatt érkezni, de 4 nappal a kiírt dátum előtt jött, és a méhlepényen meg a kis kezecskéin a túlhordás jelei látszottak. Teljesen felt volt ázva a keze... Szóval erre sem lehet adni.

Zsuzska!
Köszi, előre is! Hol van helyileg az unokanővéred boltja? Hogy kerültél Győrbe?

Még ma is görcsöl a hasam alja, úgyhogy holnap tuti megyek UH-ra. Mert ez így már nem ok. Kíváncsi vagyok mit mond az orvosom. Nekem voltak ősszel-télen problémáim, kitágult a petevezetékem, félek nehogy megint az legyen.

moni

Moni, egy kisvárosban lakunk Győr környékén, de az már Veszprém megye. szóval érted!?KépKépKép
győrben tanultam fősulin, 3 éve végeztem!
Nincs neki boltja otthon csinálja...Kép GYES-en van.
Most telefonált a párom nem lesz otthon este sem, ugyhogy a mai is elmarad!KépKép
Szegény Tilda abraátok köztben, sajnáltam nagyon! Remélem tudjátok mire gondoldok!Kép

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska!
Hol van az a kisváros? Ugyanis én, mi eredendően veszprém megyeiek vagyunk.
Sajna a mai elmaradásért.
Nálunk tegnap maradt el, mivel úgy ájultam be az ágyba, de majd ma! Igaz én már a 15. napon vagyok, de sose lehet tudni...

moni

Moni!
Szájban mérem. Nekem úgy néz ki, megbízható ez a módszer is.

Zsuzska!
Én nem tudom, mire gondolsz!Kép
Rossz lehet, hogy ilyen elfoglalt a párod!Kép

Nálunk ált azért szokott volt elmaradni, mert késön érünk haza és mindketten beájulunk az ágyba...Kép

Kép
Kép
maminti81

Na az volt a Barátok köztben, hogy a Tilda terhes és megmondta az urának, az meg nem örült neki!Kép Szegényt ugy sajnáltam pedig csak film!!KépKép

P-betűvel kezdödik!KépKép

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!!!

Szarakodott a net nem engedett fel,valami karbantartás van.Nem tudom miért nem este csinálják.

Hajni!!!Tényleg nagyon keveset jössz,gondolom sok a munkád!!

Én nem láttam tegnap a Barátok köztet.De hozzánk bejár a "Tilda".Tegnap is volt mindig kávézik és tanul.Jó fej.Képzeljétek múlt héten nálunk forgatták a kész átverést,csütörtökön adják le.Elég jól sikerült,az eggyik a Fresh Andi akit átvertek,a másikat nem ismertem.Valaki énekes volt az is.

Szerintetek mit vegyünk keresztelőre????
csanita

Zsuzska!
Csak nem Pápa??????????

moni

Mérges vagyok, nem küldte el az üzimet...
Csanita!
Én a keresztlányomnak fülbevalót vettem. Viki is azt kapott a keresztszüleitől, Martin pedig nyakláncot.

moni

Moni!!KépKép

De!KépKépKép

zsuzska80
Szombathely

Ilyen nincs!!!!!!!!!!
Mi is pápaiak vagyunk.........Kép Kép
Mondjuk pár évvel fiatalabb vagy...
Melyik suliba jártál?

moni

Naaaaaaaaagyon komoly!KépKép
De most hogy-hogy Szhelyen vagytok?
SZIF-re jártam , közlekedésmérnök szakra, nővérem infora!KépKép

zsuzska80
Szombathely

Halihóóó!!

Takarítottam egy nagyot,főztem,fincsi lecsót csináltam.Itt nálunk ezerrel fúj a szél,de nincs hideg.Párom Révfülöpön dolgozik ma,mondta szép a Balaton jó sok a víz benne.Cserélnék Katával is!!

Merre vagytok??
csanita

Szia Anita!
De irigyellek!Kép Hmmm.. Takarítani, fözni... Én meg még mindig itt bent poshadok a munkahelyemen!Kép
Mit csinál a párod Révfülöpön?

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok!
Kérhetnék tőletek holnapra egy kis drukkot. Az 1. inszeminációnk lesz.
Anita, Zafir hogy vagytok?
Gyöngyi

Kép
Kép
bgyöngyi

Maminti
Párom biztonságtechnikával foglalkozik,azaz kamerák,riasztók,tűzjelzők.Most egy nyaralót riasztóznak be.Én holnap dolgozom,viszont csütörtök-péntek megint itthon vagyok.Viszont hétvégén munka.

Szia Gyöngyi
Ezer drukk holnapra!!!!!!Aztán tessék jelentkezni.Kiváncsi vagyok milyen volt a beavatkozás.Biztos sikerülni fog.Az egyik ismerősömnek a 2. sikerült.szintén a Tanár Úrnál.

Én jól vagyok szedem a bromocriptint,egész jól bírom bár felekkel kezdtem,ne legyen gáz.Addig szedem amíg nem leszek terhes.Bal petefészekben ciszta,ami elég nagy a jobb oldalon is van de az kissebb.Várunk szeptemberig ha nem jön a baba akkor kiveszi őket.Remélem addig teherbe esem.Meg akkor csinál átjárhatóságit is.Tényleg neked volt ugye????MIlyen??Fáj???Azt hol csinálja??Nem tudod vezet még le szüléseket a Tanát úr??Úgy hallottam Jahn Ferenc kórházba de attól nem vagyok eldőlve.Ott szült az egyik ismerősöm hát nem tudom.Remélem nem haragszol,hogy bombázlak a kérdéseimmel.
csanita

Szia!
Nekem volt még tavaly petev.átjárhatósági, de máshol. Nekem eléggé fájt, már amikor a katéter vezették fel, utána pedig elájultam és abba kellett hagyni, másnap csinálták újra, akkor is fájt, de már jobb volt valamivel.
Azt nem tudom, hogy vezet-e szüléseket. Dehogy haragszom, ha tudok akkor segítek.
Majd írok, hogy mi volt holnap. Egy kicsit félek is. Tegnap kaptam meg a tűszőrepesztőt, de kész diliház volt mire ki tudtam váltani, mert akárhol nem lehet, csak Erzsébeten kaptam, úgyhogy tegnap reggel ott kezdtem UH-on és délután vissza kellett mennem a gyógyszertárba.
Bocsi, hogy ennyit írtam.
Szia
Gyöngyi

Kép
Kép
bgyöngyi

Akkor holnapra ezer drukk!!!!!!!!!Várom a jelentkezésedet.Megyek vasalni!!
csanita

Zsuzska80! Kösz a C betűs magyarázatot! Rá nem jöttem volna! Én is néztem a Barátok közt
című sorozatot! Hogy ez az Imi milyen gonosz! Tilda meg helyesen döntött szerintem! Nem
vagyok egy sorozat imádó, de ezt néha megnézem!

Maminti! Szerintem ne aggódj a hő miatt! Az a jó ha magas! Ha nem lett volna peteérésed
akkor egy vonalból vagy cikkcakkokból állna a hőgörbéd!

Azt honnan vettétek hogy hajnalban mindenkinek alacsonyabb a hője? Ez tényleg így van? Ez
most nagyon kiváncsivá tett engem!

Móni! Kitágult a petevezetéked? Ez mégis mit jelent és mik a tünetei?

Bgyöngyi! Megy a drukk!

KépKép
nicika

Kép
csanita

Sziasztok!

Gyorsan megpróbáltam átfutni az elmúlt kb egy hetet, persze nem sikerült. De pár dolog azért feltűnt futtában is.
Kata, úgy siettem végig az oldalakon, hátha jössz mégegyszer egy pozitív teszttel, de mostmár nyaralni vagytok, tehát szorítok továbbra is és remélem szuper a nyaralás.
Zafír, lassan Neked is szoríthatunk, én azért biztos, ami biztos elkezdem most.Kép
Ha sikerül, megpróbálok visszaolvasni és még ma írni.
Bea, aranyos a kicsi házikó, majd még több képet szeretnék látni!
Rólam annyit, hogy kb 10 napja a szilvásváradi honlapot, meg környékbeli oldalakat bújtam, ugyanis ott voltunk hétvégén három napig. Szuper volt!! Majd teszek fel képeket, meg mesélek, de most muszáj mosnom, amit hazahoztunk. Picit elkenődtem,mert úgy tűnt, vmi fertőzést szedtem össze, picit néha égett, meg piros volt belül péntektől, gondoltam gomba, de mivel kirándultunk, dokihoz nem mentem, akció után krémmel kentem,gondoltam, ha gomba biztos súlyosbodik, (de nem tette)ma hoztam is haza kúpot,most meg icipicit piros csak(bár alapban nem tudom, milyen, akkor nem vizsgálgatomKép), nem ég, tehát egyenlőre hagyom a kúpot és ha csüt.ig rosszabbul lesz, megyek dokihoz. Ja és még annyit, hogy a 14. napon reggel teljesen billings-es(ezt most jól leírtam) volt a cervixnyákom ,de lehet,hogy máskor is,csak az akciók eltakarták? Viszont a hasam 16.napon görcsölgetett. Mindenesetre volt akció 14. nap este, 15. nap este, 17. nap reggel,este, ma meg folyt.köv. Kép

Bocs,hogy ilyen hosszú lettem.
nolina

helló csajok!

Nolina de jó, hogy jelentkeztél!!! Akkor nektek nagyon jó lehetett hétvégén!!! Sajnálom a fertőzést Kép
a lényeg, hogy minden nap próbálkoztatok!!!! HAJRÁ!!

Anita akkor megnézem csütörtökön a műsort és meglesem, hogy hol dolgozol. Ezek sezrint felkapott hely lehet!

Moni ez a hasfájás dolog ténlyeg nem tréfa. De jó, hogy így emlékszel arra, hogy milyen volt a hőd meg minden az első két picivel!

Kép
Kép
beuka

Szia Beu!!!

Mi újság veled?????Jól vagy???

Nolina!!
De jó,hogy jelentkeztél!!!Szupi lehetett a hétvégétek!!Az nagyon szép hely.Remélem nem lesz gond azzal a fránya fertőzéssel.

Zafír!!!
Tessék jelentkezni!!!Mi újság???

Azt hiszem nyakláncot veszünk a keresztfiunknak,medállal.Az jó nem???Meg mi vettük meg nekik a babakocsit is.Csak ők választották ki.Már olyan nagy!!Majd teszek fel képet róla.Már 6 kg!!!És már emelgeti a fejét meg is tudja tartani.Ügyeske.Csak még nem hadja aludni az anyukáját éjszaka.De ez legyen a legkevesebb gondjuk.Bár csak minket ne hagyna valaki aludni.Ugye jól gondolom???
csanita

Hú de kihalt ma minden!!!!!!!!!!

Én is megyek fürcsizni,sajna párom még nincs itthon de már úton van hazafelé de még jó egy óra!!!De megvárom ám!!!!Megbocsájtom a távolmaradásotokat ha mindenki hancúrozik!!!!

Zafír!!
Nem jött meg még???Remélem lehet érted izgulni.

Jó éjszakát mindenkinek!!!!!!!!

Írjatok sokat csütörtökön legyen mit olvasnom.

Pussz mindenkinek.
csanita

Sziasztok!

Hőmérős csajok. Ne izguljatok, tényleg mindenkinek magához kell mérni a hőjét, tehát ha alapból alacsony,akkor ne várd hogy felmenjen 37-ig. Különben akárhol méred, mindenhol már értéket kapsz. Pont ezért kell egy helyen mérni. Azt mondják még a között is különbség van, hogy hüvelyben vagy popsiban méred e.
Különben nekem két napig szépen 37 volt, ma meg megint felment 37,2-re. Nem valószínű hogy jót jelent ez az ugrándozás, de majd meglátjuk.

Zsuzska, tudod mélyhűtő KépKépKép.

Tegnap iszonyatos napom volt. Egész nap fájt a fejem, kutyulgott a gyomrom, és olyan szinten álmos voltam, hogy egy pici padon elaludtam a telken. Nem tudom mi van velem, remélem ez csak az időjárás miatt van.
Erről jut eszembe, ma Medárd van, mindenki izguljon Kép.

Nem tudom még mit írtatok nekem, bocsika.
Sietek dolgozni, mert miattatok lekésem a buszt Kép.

Sziasztok

Szép esőmentes napot mindenkinek Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Zsuzska!
Úgy kerültünk ide, hogy ide jártam fősulira, majd a mostani férjem, akkori vőlegényemet idecsábítottam, neki felajánlottak akkor egy munkát a fősulin, és nem akartunk visszamenni munkanélkülinek. Kép
Pápán melyik suliba jártatok?

Bgyöngyi!
Gyere mesélj, milyen volt az insz.? Hogy vagy?

Nicika!
Igen. Igazából konkrét tünet nincs, orvosom sem tudja miért jön elő, és múlik el. Spirálom volt, ősszel kellett lehúzni a kitágult petevezető miatt. Elmúlt, gyógyszereket szedtem. Majd megint előjött. Volt, hogy görcsöltem mint most, de volt, hogy csak kontrollra mentem, és semmim nem fájt, és mégis ki volt tágulva. Azt kikövetkeztette, hogy ciklikus, és a ciklus elején előjön, majd visszahúzódik... Azt mondta, babára nincs hatással, arra kell majd figyelni, nehogy méhen kivüli legyen a terhesség...

Beuka!
Mindketten tervezettek voltak! Kép Imádtam akészülődést, a babavárást, szülést, meg mindent! Kép

Vkhajni!
Akár baba is lehet a dologban... Kép Én is csak szédölgök, álmos vagyok egész nap... De nekem ezt még korai lenne az esetleges babára fogni...

Moni

moni

Moni!
Mi eredetileg nem pápiak vagyunk!
A férjem szentesi, én meg Vas megyei vagyok Szhelytől 50 km!KépKép
Pápán 2,5 éve lakunk!
Merre laktok Szthelyen?Plaza?
Sőt a nővérem is ott lakik!

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska!
Értem..........Leesett......... Mondom, hogy elég hulla vagyok mostanában... KépKépKép És hogy rendezzem magamban a dolgokat. Most Pápán dolgoztok, vagy Győrben?
És Pápán merrefelé laktok?

Mi itt Oladon lakunk a faluban. Társasházban és imádjuk!!!! Tesódék merrefelé?
Minden 2. héten megyünk Pápára egyébként.

moni

Sziasztok!

Úúúúúgy sajnálom, hogy nincs otthon netünk! Este totál beindul itt az életKép

BGyöngyi!
Mi volt az insz-n?

Nicika!
Nem is tudom, hol hallottam, hogy hajnalban alacsonyabb a hö. De nagyon beépült a fejembeKép Már több, mint fél éve mérem, és bejött:amikor korábban mértem, alacsonyabb volt.

Nolina!
Nagyon jó lehetett Szilvásváradon! Már voltunk ott, szuper hely! Megint arrafelé kacsintgatunk mi isKép
FertözésKép Ugye nem lett rosszabb?

Csanita!
Szerintem jó ajándék az aranylánc. Én is azt kaptam annoKép Maradandó és szép.
Csütörtökön megpróbálok TVt nézni én isKép Láthatunk majd téged is?

M

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok!

2 percet adott a barátnőm, hogy megírjam amit akarok, mert itt vagyok az ő munkahelyén.
Szóval a 31. napon megjött. (Soha, de soha nem késett még, úgyhogy lehet, hogy volt ott valakiKép) Szörnyen kikészültem. Arra jutottunk a párommal, hogy leállunk egy időre. Hallottam a rádióban egy pszichológusnőt a könyvéről beszélni (Anyának születtem a címe) és ennek nyomán rájöttem (nagy sírás-rívás közepette) hogy én igazából még nem szeretnék gyereket, csak AKARTAM. És az nem elég. Most búvárkodni fogok, meg még előttem az államvizsga, úgyhogy nem érek rá ezen nyavajogni. Még annyi mindent kéne írnom, de a bnőm be van tojva, h jön a főnöknője.
Hajni! Vegyél le nyugodtan a tábláról.

Mindenkinek minden jót!

Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

P-n dolgozom, a férjem az egész országban.,
Az unokatesom a Pláza közeláben lakik, atesom a Suürcsapó utcában, most vett egy lakást!

Vica, nagyon sajnálom, de remélem azért még jössz!Kép

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska!
Bocs, ha túl tolakodóak a kérdéseim! Nem muszáj válaszolni, ha nem akarsz. Vagy esetleg irj privatban, ha nem akarod megosztani a nagy nyilvánossággal ezeket.
Hol, és mit dolgoztok? Merrefelé laktok?

Vica!
Sajnálon, hogy megjött! De ez a jó hozzáállás! Amikor anno Vikinél letettem én is a babáról, nekem is volt 32 napos ciklusom akkor, előtte, azóta se sose, én is leálltam róla,é s köv. hónap sikerült!

Moni

moni

KépKépKépKép
proone

Moni , írtam!Kép

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!
Köszi, hogy érdeklődtök. Megvolt az inszem reggel 10 órakor.
Olyan az egész mint amikor a rákszűrést csinálják aztán kis katéterrel felvezetik a kiskatonákat, amit előzőleg kikezeltek teljesen.És minden láthattam kis monitoron keresztül.
Kb. 5 perc volt az egész, egy picit fájt a hasam alja, még most is érzem, de nem vészes. Ma itthon maradok, de már holnap megyek dolgozni.
Gyöngyi

Kép
Kép
bgyöngyi

Sziasztok!

Nem tudtam visszaolvasni és max. hétvégén tudok csak, úgyhogy bocs. A fertőzésről semmi hír, nem érzek semmit, remélem így is marad. Ma visszahoztam a patikába a gombás gyogyikat.Kép
Szilvásváradról majd rakok fel képet, bár a gép lehet hogy vírusos és előbb ki kell gyógyítani.Kép Holnap megyek vissza az egyetemre, pénteken lesz az utolsó továbbképzés idén, csüt. este meg csoportbuliKépKépKép
Úgy szeretnék már egy zebrát, légyszi lányok, legalább egyet, márminthogy egyszerre egyet.
Kolléganőmnek kedd este megszülettek a kétpetéjű ikrei 36,5 hétre egy kislány, egy fiúcska 2300, 2500 grammal, tündériekKép
Puszi mindenkinek!
nolina

Zsuzska!
megkaptam, már írtam is. Kép

Ma nem tudtam menni UH-ra, mivel hívott az orvosom, hogy nem ér rá, két vetélést kellett "befejeznie", és volt még egy insz.-ja. Mjad holnap. Remélem nem jön közbe semmi, és tudok menni, mert idegesít ez a hasfájás... Kép

Bgyöngyi!
Pihenj amennyit tudsz! Lazíts!

Nolina!
Hajrá a zebráért!

Megyek vasalni...

moni

Helló csajok!

Anita jó ötlet a keresztelő a nyklánc! Ti vettétek a babkocsit?!? nem semmi!
csak gyönyörködj a babában, és játsz vele sokat, hátha megindul benned is valami! Kép
Bocs, hogy tegnap úgy eltűntem, de úgy elaludtam, hogy csak éjfélkor ébredtem fel.
jó munkát, csütörtökön gyere!

HAjni szerintem is jelenthet valamit ez a rosszullét!
Hát igen, Medárd. Kép itt most épp szakad az eső Kép

Moni nagyon irigyellek a két gyerkőc miatt. Mi is úgy tervezzük, hogy egymás után gyorsan kettő, aztéb később mégegy (aztán esetleg mégegy Kép) bárcsak összejönne!!!!

Maminti és nem is akartok otthonra netet??
Régebben elválasztottuk magunkat délelőtti és esti műszakra. Kép én mostanában csak az estibe tudok jönni, úgy látszik Te meg épp a délelőttibe. Gyakorlatilag így vannak olyan emberek, akik soha "nem találkoznak" közvetlenül. De a lényeg, hogy így is tudunk beszélgetni!!!!

Vica nagyon sajnálom Kép igazad is van, foglalkozz más dolgokkal is és akkor nem figyelsz oda annyira, és akármi megtörténhet.

Sajna azt nem mondanám, hogy csak annak lehet gyereke aki szeretné, nem csak akarná, hisz annyi baba születik meg úgy, hogy nem is akarják Kép
Mi meg itt szenvedünk. felhábprító!!

Proone szép a pocid!!!

Nolina de jó a kolléganődnek!!!A zebra ugye rád is vonatkozik!!!Jó csoportbulit!! Milyen továbbképzésre jársz?

Gyöngyi szorítok, hogy sikeres legyen az inszem! Pihenj sokat!

Zafír hoyg sikerült a vizsgád?

Kép
Kép
beuka

Proone, nagyon édi a pocakod tényleg Kép. Remélem lesz még sok ilyen kép.

Vica, nagyon sajnálom. De tényleg jobban teszed, ha nem foglalkozol vele ennyit.

Bea, nálunk csak borult volt az idő, de nem esett semmi. Remélem ma már nem is fog. Sőt még a napot is láttuk KépKép

Lányok, pláne a régiek. Nekem nem szabad semmire írni, hogy jelenthet valamit. Majd akkor írhatjátok, hogy mi gondoltuk, ha hozom a zebrás tesztképet. Addig csönd Kép. Szerintem csak kezdek kifáradni, meg idióta az idő.

Ja, a hőm megint ugrott egyett ma 37,2 volt. Kíváncsi vagyok milyen görbe lesz a végén, most elég érdekesen alakul Kép.

A hőlemenésről: amikor alszol akkor lecsökken a hőmérsékleted, ezt ugye mindenki tanulta, tehát ebből adódik, hogy minél korábban méred annál alacsonyabb. Azért fázol éjszaka is. Na ezt most jól leírtam nektek.

Na csinálok egy táblát aztán jövök.

Kép

Kép
vkhajni

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Moni! Ha nem olyan veszélyes akkor jó! Megnyugodtam!

Tényleg lányok! Ti már hallottatok olyat hogy egy kismamának elcsúszik a méhe és a baba az
egyik oldalra. Egyik munkatársam járt így! Akkor most mi van? Nem értem! Ez ennyire
veszélyes? Csak mert azonnak kiírta betegállományba!

Hát Maminti legyen igazad ezzel a „hajnalban alacsonyabb a hő” dologgal, ugyanis én egész
héten 4.10-kor mérem pontban! Hétfőn 36.9, kedden 36.8, ma meg megint 36.9 volt. Ez
hozzám mérve elég magas! Úgyhogy szorítsatok!

Vica1982! Nem is tudom mit mondjak…

Proone! Gömbölyödik a pocid! Olyan édes!

Bgyöngyi! Reméljük a legjobbakat! Drukkolok hogy összejöjjön!

Vkhajni! Ezért mondják hogy legalább 6 órát kell felkelés nélkül aludni ahhoz hogy reális
eredményt adjon a hőmérő! Na de akkor ezek szerint nem csak az fontos hogy mikor méred,
hanem az is hogy mikor alszol el!? Ez elgondolkodtató!

KépKép
nicika

Nicika, tényleg ez el sem jutott az agyamig, pedig én is hallottam, bár én 5 órával. És most jutott eszembe, hogy az aki éjszakásban dolgozik igazából nem is tud hőt mérni, mert szerintem napközben nem lehet 5-6 órát folyamatosan aludni. Bár még nem sikerült kipróbálnom. Tudod mit, jövő hónapban én is 4,40-kor mérem, akkor kel fel a párom és meglátjuk mi lesz az eredmény. Az nem sokkal van korábban mint ahogy te kelsz. Kíváncsi vagyok. Csak el ne felejtsem.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni igazad van, csendben maradunk, bocsi Kép
olyan jó, hogy most a táblán egy csomóan vannak "közel a tűzhöz" Kép Kép Kép olyan izgi!!!!

azért Kata jól itthagyott bennünket a bizonytalanságban nem???

Nicika te jó ég, ilyen korán kelsz??? Én még nem hallottam félrecsúszott babáról, de a dokik biztos tudják, hogy ilyenkor mi a teendő.

ha már ennyit beszéltünk róla reggel én is mértem hőt. fél 7-kor 5 perc a számban. 36,9.

Kép
Kép
beuka

Bea, nagyon időben kezdted el Kép.

Még a végén mindenki kedvet kap a méricskéléshez.

Közben én rájöttem, hogy azért méricskélem, mert ez legalább egy szalmaszál amiben kapaszkodhatok. Kicsit kezd elegem lenni magamból. Még sem jó ilyen sokat itt ülni a gép előtt, teljesen belehülyülök. Ha nem jövök, akkor csak reggel jut eszembe a baba, sőt már addig jutottam, hogy akció közben sem gondolok rá. Ma meg, hogy itt ültem és olvasgattam egész nap, folyamatosan rágom magam. Annyira nem normális vagyok. Vagy csak az a baj, hogy közeledig a ciklusvég? Pedig mostanában nem is annyra fáj a bal petevezetékem mint szokott, lehet hogy ez is a "túl sokat foglalkozom magammal"-tól volt.

Na jó, inkább megyek alundi, mert álmost vagyok, fáradt vagyok és ráadásul hülyeségeket is beszélek. Holnap reggel bekukkantok. Ha időben sikerül hozok táblát is a délelőttös műszaknak Kép.

Puszi

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Hajni korábban én mértem folyamatosan a hőmet, de meguntam.
Lehet, hoyg van benne valami, hogy ha nem irogatnánk ide, akkor nem gondolnánk annyit a babára és talán könnyebben összejönne, de olyan jó itt dumálni Veletek!!
Azért remélem, hogy nem emiatt jössz ritkán Kép (tudom, hoyg a munka miatt)

Kép
Kép
beuka

Bea, ne izgulj nem emiatt. Ha sokáig nem jövök nagyon hiányoztok ám. Csak most valamiért kicsit magam alatt vagyok. Nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretném, és nagyon depis tudok lenni ilyenkor. A depi miatt a nincs baba téma is jobban elkeserít mint általában. Majd kigyógyulok belőle és akkor a régi leszek Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Na lányok, ma megint mértem 4.10-kor! Hát kicsit több mint 5 órát aludtam. Ja és hüvelyben mérem!
Az eredmény 37.0 fok!!!! Kép Nekem még sosem volt ilyen magas, az eddigi rekord 36.9! És ráadásul rövid alvás, korai kelés... Meg is érzem hogy ilyen magas, ugyanis majd szét fagytam reggel!

KépKép
nicika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?