Sziasztok!
Gyorsan megpróbáltam átfutni az elmúlt kb egy hetet, persze nem sikerült. De pár dolog azért feltűnt futtában is.
Kata, úgy siettem végig az oldalakon, hátha jössz mégegyszer egy pozitív teszttel, de mostmár nyaralni vagytok, tehát szorítok továbbra is és remélem szuper a nyaralás.
Zafír, lassan Neked is szoríthatunk, én azért biztos, ami biztos elkezdem most.
Ha sikerül, megpróbálok visszaolvasni és még ma írni.
Bea, aranyos a kicsi házikó, majd még több képet szeretnék látni!
Rólam annyit, hogy kb 10 napja a szilvásváradi honlapot, meg környékbeli oldalakat bújtam, ugyanis ott voltunk hétvégén három napig. Szuper volt!! Majd teszek fel képeket, meg mesélek, de most muszáj mosnom, amit hazahoztunk. Picit elkenődtem,mert úgy tűnt, vmi fertőzést szedtem össze, picit néha égett, meg piros volt belül péntektől, gondoltam gomba, de mivel kirándultunk, dokihoz nem mentem, akció után krémmel kentem,gondoltam, ha gomba biztos súlyosbodik, (de nem tette)ma hoztam is haza kúpot,most meg icipicit piros csak(bár alapban nem tudom, milyen, akkor nem vizsgálgatom
), nem ég, tehát egyenlőre hagyom a kúpot és ha csüt.ig rosszabbul lesz, megyek dokihoz. Ja és még annyit, hogy a 14. napon reggel teljesen billings-es(ezt most jól leírtam) volt a cervixnyákom ,de lehet,hogy máskor is,csak az akciók eltakarták? Viszont a hasam 16.napon görcsölgetett. Mindenesetre volt akció 14. nap este, 15. nap este, 17. nap reggel,este, ma meg folyt.köv.
Bocs,hogy ilyen hosszú lettem.