Sziasztok,
Néha olvasok ám, de írni már nincs időm
. Mióta Bálint bejárja a lakást, azóta megint borult a napirendem, mert állandóan a nyomában kell lennem
. Kapkodva csinálok meg minden házimunkát, főzést, ha meg olyan napunk van, mint ma, hogy egyik sem aludt ebéd után, hát akkor borul minden
. Voltunk a héten méreckedni, az apróság 7880 gr. Lili már csak éjszakára kap pelust, nincs mit tenni ahhoz még ragaszkodik
. De a héten már a wc-be kakilt is 1x, ami nála nagyon nagy szó. Visszaolvasni most nem tudok, csak pár dologra reagálnék.
Jaj és szombatra megdumáltam apát, délelőtt beköltözök a fodrászomhoz és a kozmetikushoz, övé a két manó. Kíváncsi vagyok milyen állapotban lesz mire megjövök
. Persze legkésőbb ebédre megjövök, remélem Bálint is úgy gondolja majd, hogy 2-3 óra kibírható szopi nélkül kivételesen, ha meg nem elbabakocsiznak hozzám, mert szerencsére közel leszek.
Lilinek vettünk nemrég testvérfellépőt a babakocsira, hát csajok, hogy hogy élvezi, azt látni kéne
. Mi elég nagy sétákat szoktunk tenni ha elmegyünk itthonról, így ez már nagyon kellett.
Lefekvés nálunk mindig is későn volt, Lili egy éjszakai bagoly
. Olyan 10 de inkább 11 körül szokott elaludni, de gyakran megesik hogy később. Igaz ő 9 körül ébred reggel, amit galád módon egyenlőre nem bántok, mert élvezem, hogy alhatok
. Olyan 2-3 hete Bálint már nem ébred éjszaka, csak olyan reggel 7 körül, így most pótolom az elmúlt hónapokat
. Ha ovizunk majd akkor ez úgy is változni fog, a délutáni alvás nálunk is olyan 1-2 után van.
Conti,
Sajnálom, hogy a férjed végül mégiscsak elköltözött, dinka pasik, úgyis megbánja
. Kitartást és erőt kívánok, hogy ezt végigcsináld.
Lesz szombaton börze a PIK-ben, nem jössz?
Manó, Nyuszi,
Köszi a bébiétel melegítő felajánlásokat, nagyon rendik vagytok, csak az a baj, hogy én szerintem egész nyáron használnám, ezért inkább vennék. Nem akarom a tiéteket teljesen leamortizálni
.
Judy,
Édesek a képek! Lili is előszeretettel használja Bálint etetőszékét, sőt a maradék hamijára is mindig igényt tart, ilyenkor mindig azt mondja vigyorogva, hogy: A két tesó pempőzik!
Gumicukor,
Moziért irigykedem
. De lehet, hogy jövő héten amikor itt lesz anyósom hétvégén, akkor mi is elmegyünk éjszaka. Most, hogy Bálint egész éjszaka alszik mint a bunda, jó lenne egy kicsit kikapcsolódni.
Pusz,
Ilke