Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Rit
Igen teljes,vagyis fel 9-re eleg ha beerek,de mar 3/4 4 kor lepek is le,es ebben persze benne van az ebedeles,kaveszunet ,stb...Kép
Latom jol alakulnak a dolgok anyossalKép

Gumicukor
A visszarazodassal nincs gond,csak azzal hogy senki nem segit a betanulasban.3 ev hosszu ido hogy mindenre emlekezzek...Ma 2 oraban elodom elmondott par dolgot,aztan ennyi.A tobbire meg magamtol kell rajonniKépDe eleg jol haladok mar,par het es megint kepben leszekKép
Tenyelg jok a kepeid,nagyon ugyi vagyKép
Ja ez a nem latszik rajtad a gyerek duma,nalam is mindig megy.Szerintem arra ertik hogy nem vagyunk elhanyagoltak es regi sulyunkat nyomjukKépHa emlkeszel en is irtam ilyet par honapja,pont kollegaktol kaptam meg.
Altalaban konyhastudioban keszitenek latvanyervet ha kivalasztasz nehany szint,format es leadod az lkepzelesdet.Nekunk az asztalosunk is csinalt is lyet igy konnyebb volt elkepzelniKép
A Diegoban es Dr.Padlo boltokban is van ilyen szonyeg,olcso es mutatosKép

Parazita
Na akkor megint a nyomomban jartokKépIntegess at,majd vissza integetek.

En ma turbo anyuak vagyok,mert munka utan mar kondiban is voltam es a vacsit is foztemKép
Nem is meseltem hogy a multkor Alex 8 percet gyalogolt a futogepen 15 fokos lejtonKépOlyan kis buszken csinalta,a lakotarsak odavoltak hogy milyen kis kitartoKép
Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Hali

Nekünk nagyon jól telt a hétvége, voltunk bálban, végre nagyot táncoltunk, meg kimentünk Ausztriába vásárolgatni. Gyereknapon egy lovasklubba vittük el a gyerekeket, Gergő pónilovagolt, meg állatsimogatás, játszótér volt a program.

Sok időm nincs, segítek a férjemnek kidolgozni a szigorlati tételeit, jövő héten szigorlatozik, meg szakdoli, államvizsga. Közben még Balcsira is megyünk egy hétre a cégem üdülőjébe.
A háztartás meg szalad.

Alak: hát ez a második szülés jobban meglátszik rajtam isKép csíkok is vannak meg kilók is és hát a cickók se a régiek márKép

Gumicukor
Én is a Diegoban láttam ilyet de az nem volt túl szép.
Konyha: mi úgy csináltattuk, egy asztalos sráccal, a színe antik cseresznye, szerintem nagyon szép, szebb, mint az Ikeások és nem volt annyira húzós, igaz csak az ajtók/fiókok vannak tömör fából.

teszek fel képet a hévégéről:

Kép

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Hali!

Na, felvették Danit az oviba!!!!! KépKép tök örülök neki!!! 23-an lesznek a csoportban és nincs másik Dani a csoportban.
2 hét múlva lesz szülői értekezlet, olyan furi érzés. eddig gyerekkoromból mindig olyan felnőtt dolognak tartottam, amikor anyuék mentek szülőire. most meg mi megyünk.
éppen kint volt az össze gyerek a hatalmas udvaron, és azt néztük, mindegyik fején egyen napellenző volt, még aki árnyékosabb helyen volt. ellenben a többi oviban, csak ki voltak csapva a gyerekek a tűző napra.
szóval most nagyon boldog vagyok.
már csak a költözés van hátra.

csics
persze tudom, dícséret volt, nem is azért írtam, csak nem tudom miért kell egyből azzal társítani a szülést és a terhességet, hogy egy anyuka csak bálna lehet utána. nagyon sok anyukát látok nap mint nap, és teljesen jól néznek ki, ritka, aki tényleg elfolyt.

szőnyeg
találtam a diego oldalán, egész jó az ára is, úgyhogy beújítunk majd egyre.

Kataa
Hát én is elég sok mindenre magamtól jövök rá. pl. egy teljesen ismeretlen rendszerbe életet lehelni, úgy, hogy egyik kollégám sem ismeri. leírások, manuálok alapján lehet kezdeni vmit, de van, amikor annyira általános dolgok vannak benne, hogy semmire sem megy vele az ember.
de hát mi ügyesek vagyunk és frankón belerázódunk, nem? Kép
egyébként veled álmodtam Kép vmi űrközpontba mentünk kilövésre. és vállig ért a hajad. Kép másrna nem emlékszem... Kép
látványterv megvan, terveztem egyet az ikea tervezőjével, meg apu progijával is, méretekkel meg minden.
tegnap én is főztem, és lenyomtam egy Béres Alexandra tornát. Dani is szokott taposógépezni otthon Kép olyan cuki, ahogy beállítja az órát és lépeget, persze éphogy feléri.
ugye milyen jó kicsit mozogni? egészen másképp érzi magát az ember lánya.pláne még ha azt is látod, hogy a gyerkőcnek is tetszik. igaz nekem teganp a lábemelés Danisúlyzóval volt, de így is többet ér, mintha nem csinálnék semmit.

ma moziba megyünk este. kb. fél éve nem voltunk, ahogy visszagondolok. Star Wars lesz színen. már várom a pop corn-t és a colát Kép másnak ez mindennapos étek, nekem kuriózum Kép, remélem az is marad.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok
Lányok
Petikét is felveték az oviba Kép én most ugy örülök most már csak szobatisztaságra kéne rábirnom petikét hogy a bilibe vagy a wc pisijen.mert vissza tudja tartani söt ha bepisil akor szol de akor már késsö drukojatk nekünk hogy szeptemberig sikerüjön szobatisztának lennünk.Kép

Gumicukor
én megsem számoltam hányan lesznek egy csoportba én csak azt néztem hogy petike neve ott van e a táblán ott volt Kép azt már tudom hogy mi lesz petike csoportjának a neve Micimacko csoport és elég sokan lesznek ,a szülöit nem látam ki irva de majd legközelebb majd jobban megnézem hátha ki van irva nekünk is csak én nem látam Kép .
A mozizáshoz jo szorakozást a pop-cornhoz és a kolához jo étvágyat Kép.

Lányok
apa engem is elvitt multhéten ebédelni egy drága helyre és végül nem is kellet kifizetni az ebédet Kép
Dolog ugykezdödöt hogy beültünk lörincen egy igen szép és drága helyre ebédelni kértünk levest én erdei gombalevest kértem a párom ugyanazt kihozák a levest elkezdem enni a párom is egyszer csak a párom elkezd nevetni kérdem mit nevet valami rosszul csinálok nem mondja én folytatom a leves evést szép nyugotan mikor megetem a levest közli a párom hogy a gombalevesében kukac volt egy szép termetes kukac elsö halásra nem hitem el hogy az amugy finom levesbe kukac került kicsit még sirtam is de a párom megnyugtatot ö vele már ilyen megesett utána már jott nevetünk jött a picér izlett a leves kérdésel párom válasza frappáns volt igen izlett de a kukac nem kellet volna bele Kép lett nagy riadalom utána egymásnak mesélték hitetlenkedve hogy kukac volt a gomba levesbe miközbe kihozták nekünk a másodikat azon tanakodtak mitévök legyenek kihivták az üzlet vezetöt és eldöntöték hogy nem kell kifizetnünk az amugy kb6000ft számlát ezt mi csak a végén tudtuk meg mikor megetük a másodikat is és a párom fizetni szeretet volna a pincér kijött és közölte hogy a ház vendégei voltunk Kép .

pusz csics
csics

étterem sztori Kép
nálunk itt a céges kajáldában állandóan változik a szolgáltató. amikor visszajöttem dolgozni, akkor olyan hírek mentek a belső intra hírportálon, hogy fémforgácsot, 1,5 cm-es kukacokat találtak ilyen-olyan kajában. most ismtét új szolgáltató van, de nem egy nagy szám, néha eszünk csak orr, amikor nincs kedvem vagy időm főzni, de ennél az újnál még ilyen durva sztorit nem tapasztaltunk.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Csics,
Hát ez jó Kép. A gomba amúgy nagyon hamar bekukacosodik...
Gratula Petikének az ovihoz!

Gumicukor,
Örülök, hogy felvették Danit!
Jó neked, hogy mész Star Warst nézni - én is nagyon szeretnék menni, de a szoptatások miatt elég nehéz lesz megszervezni, főleg ha apával együtt akarjuk megnézni.
Ha Solymi elmegy oviba ősszel, akkor én is szeretnék eljárni majd tornázni, de fogyózni nem merek, amíg Csongi szopik...
Jó szórakozást!

Zita
parazita

Sziasztok
Tanacsert jottem,Nalatok mikor alszanak el nyaron a gyerekek??Eddig Alex mar 8-tol huzta a lobort,tok jo kis esteink maradtak,most hogy ilyan vilagos van kijelenti hogy meg nincs este es vagy hisztizik hogy nem akar aludni fel 10-ig,vagy inkabb eleg ha 9-kor megy furodni mert akkor mire vegzunk a mesevel mar sotet van.
Viszont nekem ez onzo modonKép nem teccik.Mit csinaljak??mert sokat van kint,ma is fel 7-kor jottunk be az udvarrol,tehat elfarad,sokat van levegon de ez a vilagos teljesen megzavarja.Kezdjem vele az orat tanitani hogy erte hogy 8-orakor alvas????Kép

Judy
nagyon jo a kep,Gergo olyan nagyfius marKépKép
Gondolom elvezted a nagyszulos kenyeztetest,kikapcsolodastKépKép

Gumicukor
Almodon annyit nevettem,nekem lassan mara vallig ero haj is akkora alom mint az urkozpontKépKép
Gratula az ovihozKép
23-as letszam nem is rossz.Bar ami nalunk mega bolcsi mellett van hogy csak 11-en vannak egy csoportba 2 gondozonore.Az oviba meg 25-en lennenk.Nekunk hetfon lesz kiirva a lista.
Alexnak a taposogep annyira nem jon be,O is alig eri fel jobban a futopadKépMeg neha az evezopadKépEn heti 2* jarok le,mar marcius eleje ota,es tenyleg jo,jol lefaraszt es kikapcsolKépValamit tenni kell az egeszsegert...Ha mar itt van a szamban ennyi a minimumKép
Jo mozizast maraKép

Csics
Nektek is gratulaz ovihoz,nyaron biztos szobatisztal esz Petike ,ne aggodj,hiszen O augusztusi,biztos megerik ra addigKép
KukacKépMeg jo hogy nem kellett kifizetni,en sem tettem volnaKép

Parazita
Ne mondjam amr tobbszor,de T ejol nezel ki hidd el,nem vesz.Es lenyega szopi ,utana johet a torna isKép

Zsuzsa
Koszi a kerdest,jol vannak,most eppen itthon anyueknal nyarraKépMegy a banzaj ha feljonnek hozzank meg ha mi megyunk akkor is.Nagyon orulok hogy igy egyutt jatszanak mar a fiuk.Az ikrekre istenkent nez Alex,hogy Ok a nagyfiuk,a Roli(masfel eves)meg dedelgeti,jatszani segit neki,O meg nagyon halas erteKépKépAlig van vita,tavaly meg tobbet kellett kozbe avatkozni a jatekba.Bar anyukam nem kispalyas es lassan minden jatekbol 4-5 van naluk hogy megelozze a vitaforrastKép

Szilcsike
Ugy eltuntelKépRemelem azota jobban vagyKép

Kepzeljetek uj nenink vanKépMarika mandatuma juli vegen lejar,ugyhogy kapora jott a ferjem jobaratjanak anyukaja aki a szomszed utcaban lakikKépEddig azert nme ert ra mert a dedit apolta evekigKépMost viszont barmikor hivhatom majdKép Es nagyon barati arban egyeztunk meg (500/ora).Ma volt itt masodszor hogy szokja Alex,en a kondiban,ok meg az udvari jatszon elvoltak 1 oratKépJovo heten mar elmegyunk egy kicsit hogy szokja hogy egyedul maradnak,remelem bevalik a dologKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Rzsuzsa
akkor egyezik az ízlésünk. Kép Nekem is a Fagerland a nyerő az antic pácos, meg lesz egy pult is, olyan bárpultos, székes odaülős. ez a konyharészen van az ikeában, de ott nem lehet kapni más konstrukcióhoz, ők is külső céggel csináltatják, mert mások az ikea munkalapok. de ezt már bármelyik asztalos kivitelezni tudja.
kikásból melyik lett nektek? csak mert mi megnéztük élőben és hát eléggé lelombozódtunk, mert egy sem tetszett igazán. pedig a katalógusban meg tök jó.

Kataa
Alvás nálunk 9kor kezdődik, akkorra már megvan a fvacsi, fürdés, mese. de ez télen uígy van. hétvégén kicsit tovább szokott fent maradni. gondolom ovibajáráskor változik majd, ha rájön, hoyg fáradt. de egyébként fél7-7kor ébred mindig, függetlenül attól mikor feküdt le este. du-án 1től alszik 1/2 4-4ig.
nekem a család az ösztönző erő a mozgásra, uis mindenki csinál vmit.

a mozi nagyon jó volt, eddig az összes rész közül ez tetszett a legjobban.
levontam a következtetést: a nők és a szerelem miatt dőlnek romlásba a nagy birodalmak, a férfi lélek meg vívódik Kép

nem tudjátok a fénykard miért más színű mindenkinél? miért van piros, kék, zöld, lila? mondjuk mikor Joda és Palpatin vívtak, akkor mindkettőnek kék színű volt.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok
Kataa
petikét nem zavarja meg az hogy világos van este 8kor vagy sötét mivel ha bölcsiben van akor délután alszik ott utána játák ott is meg hazafelé a játszotéren este 7ig utána evés fürdés és este 9után mikor már megvolt a napi mese adag tej és alszik ha meg itthon van és nem alszik akor 4kor 5kor elalszik és reggelig fölsem kell .

Lányok
ma megszámoltam hogy a leendö kiscsoportban hányan lesznek 24en 2hét mulva lesz a szülöi értekezlet az oviba fél5 kiváncsi vagyok rá milyen lesz Kép és milyenek az ovonénik oda fog járni egy csomo ismerös is .

Pusz csics
csics

Kataa,
Én inkább nem nyilatkozom, mert 10 és 1/2 11 között szoktam kitámolyogni Solymesztől a mesélésből.
8-fél 9 körül fürdés, ami az öltözéssel együtt jó sokáig szokott tartani. Reggel fél 8 körül kel, délután 2 körül alszik másfél-két órát.
Kösz a biztatást, talán tényleg nem olyan tragikus a helyzet, de az embernek van egy "megszokott" önmaga, és nehezen tudja elfogadni az ehhez képest beálló negatív változást Kép

Az oviban egyelőre 12-en(!) lesznek, 4-en vannak várólistán. Tiszta fiú-uralom lesz, 8 fiú, és egy kínai gyerek, akinek a nevéből nem tudtam eldönteni a nemét Kép

Zita
parazita

Kataa
hát nálunk is kitolódott 9 körülre az alvás, úgyhogy passz. De megértem, hogy vágysz egy kis nyugira, mire elalszanak fél10, tíz nálunk is. és reggel kiméletlenül ébresztőKépKép nem beszélve Gellértke éjszakai bejelentkezéseirőlKépKép

Gumicukor
Gratula az ovihoz. nekünk is van 3 bárszékünk az átadópult előtt. a pultban pedig jó nagy pakolós rész bújik el. nagyon praktikus szerintem, bár nem szoktunk ott üldögélni, külön asztalnál kajálunk.

Nekünk ma van a 4. házasságink. Olyan furi, hogy már 4-esben ünnepeljükKép apa gavallér volt, kaptam rózsákat és könyveketKép ő meg fini vacsitKép
Kölkeim is megleptek, Gergő végre szobatiszta, Gellértke pedig kúszikmászik és ül.

Képek:
Kép
Kép

mennem kell
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok
Kataa, köszi a hiányolást, nagyon jól esett. Jobban vagyok köszönöm, bár azóta már volt még egy rosszullét, no meg fogfájás ezerrel, úgyhogy már két fogamnak búcsút mondtam (ránőtt a bölcsességfog a rágófogra). Pont ma voltam a másodikat húzatni. Pünkösd hétfőn kezdődött, amikor két gyerekkel rohantunk a Profidentbe, mert már a szemem lüktetett, annyira fájt a fogam. (előtte nem fájt egyszer sem)
Olvasgatlak ám benneteket, de még mindig nem kötötték be a netet, úgyhogy sok időm nincs.
Szilcsike 1 hét alatt lett szobatiszta úgy, hogy 3 nap nappali "csipkés bugyizás" után már éjszakára sem kérte. Baleset nélkül azóta csipkésben nyomja KépKép Nagyon büszke vagyok rá Kép
Röviden ennyi, bocsi,hogy nem irok másnak, de sietnem kell

Szilcsike
szilcsike

Sziasztok,
Néha olvasok ám, de írni már nincs időmKép. Mióta Bálint bejárja a lakást, azóta megint borult a napirendem, mert állandóan a nyomában kell lennemKép. Kapkodva csinálok meg minden házimunkát, főzést, ha meg olyan napunk van, mint ma, hogy egyik sem aludt ebéd után, hát akkor borul mindenKép. Voltunk a héten méreckedni, az apróság 7880 gr. Lili már csak éjszakára kap pelust, nincs mit tenni ahhoz még ragaszkodikKép. De a héten már a wc-be kakilt is 1x, ami nála nagyon nagy szó. Visszaolvasni most nem tudok, csak pár dologra reagálnék.
Jaj és szombatra megdumáltam apát, délelőtt beköltözök a fodrászomhoz és a kozmetikushoz, övé a két manó. Kíváncsi vagyok milyen állapotban lesz mire megjövökKép. Persze legkésőbb ebédre megjövök, remélem Bálint is úgy gondolja majd, hogy 2-3 óra kibírható szopi nélkül kivételesen, ha meg nem elbabakocsiznak hozzám, mert szerencsére közel leszek.
Lilinek vettünk nemrég testvérfellépőt a babakocsira, hát csajok, hogy hogy élvezi, azt látni kéneKép. Mi elég nagy sétákat szoktunk tenni ha elmegyünk itthonról, így ez már nagyon kellett.
Lefekvés nálunk mindig is későn volt, Lili egy éjszakai bagolyKép. Olyan 10 de inkább 11 körül szokott elaludni, de gyakran megesik hogy később. Igaz ő 9 körül ébred reggel, amit galád módon egyenlőre nem bántok, mert élvezem, hogy alhatokKép. Olyan 2-3 hete Bálint már nem ébred éjszaka, csak olyan reggel 7 körül, így most pótolom az elmúlt hónapokatKép. Ha ovizunk majd akkor ez úgy is változni fog, a délutáni alvás nálunk is olyan 1-2 után van.

Conti,
Sajnálom, hogy a férjed végül mégiscsak elköltözött, dinka pasik, úgyis megbánjaKép. Kitartást és erőt kívánok, hogy ezt végigcsináld.
Lesz szombaton börze a PIK-ben, nem jössz?

Manó, Nyuszi,
Köszi a bébiétel melegítő felajánlásokat, nagyon rendik vagytok, csak az a baj, hogy én szerintem egész nyáron használnám, ezért inkább vennék. Nem akarom a tiéteket teljesen leamortizálniKép.

Judy,
Édesek a képek! Lili is előszeretettel használja Bálint etetőszékét, sőt a maradék hamijára is mindig igényt tart, ilyenkor mindig azt mondja vigyorogva, hogy: A két tesó pempőzik!Kép

Gumicukor,
Moziért irigykedemKép. De lehet, hogy jövő héten amikor itt lesz anyósom hétvégén, akkor mi is elmegyünk éjszaka. Most, hogy Bálint egész éjszaka alszik mint a bunda, jó lenne egy kicsit kikapcsolódni.
Kép
Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Forti, Sasha,
Mizujs veletek, azért olvastok néha minket?

Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok, visszajöttem az nagy csapatépítésbQl. Nem volt valami nagy szám, de volt egy nagyon-nagyon jó poén: az egyik csávó a Lorenzo volt, de hát ugye nem nagyon hatott meg senkit, az egyik kollegám mégis el akarta mesélni a párjának, mikor telcsizett, de mivel Q sem nagyon nézett ilyen mqsorokat, igazából nem mondott sokat a név, így azt mondta: "képzeld, tudod ki van velünk? tudos az a csávó a tv-bQl az a Leonardo!" annyira jó volt, ezen nevettünk fél napig. Kép
Amúgy itthon minden rendben ment, Dodi szépen elmesélte apának, hogy alszunk este aztán megyünk a bölcsibe és utána már itt is lesz a mami Kép persze azért hiányoztam, fQleg mikor elesett és felszakította a száját, de ennyivel megúsztuk. Ja képzeljétek tiszta lakás várt és szekrénybe bahajtogatott megszáradt ruhák!! KépKép

Közben asszem eladtam a két cserépkályhánkat is, úgy hogy a vevQ bontja és eltünteti a sittet is, úgyhogy menthetetlenül haladunk!!! Ma jön a statikus a falbontási tervek miatt, tiszta lázban égek! Kép

Nyusz
teljesen használható a parketta, csak csiszolni kell. Kép
De jó lehet nektek a teraszon!!!

Csics
szörnyq ilyen jó idQben betegeskedni,remélem hamar rendbe jöttök!!

Kataa
Kondis Alex nagggyon jó! KépKép Dodi is mindíg tornázik velünk, már tök jól csinálja - csak akkor áll égnek a hajam, mikor kimegyünk futni a szigetre és közli, hogy Q is futni akar Kép
Nálunk most is 8-fél9 kor van alvás hiszen másképp reggel nagyon fáradt lenne, így is én ébresztem, nem magától kel fel. Nálunk úgy van, hogy miközben pancsizik a kádban megágyazok és besötétítem a szobáját. Milliomos közben mesézünk és mikor vége akkor tudja, hogy alvás van.

Gumicukor
Jó hogy mondod, fel kell hívnom az ovit. Nálunk szülQi 9-én lesz, de nem tudom hánykor Kép

Judy
Happy évfordulót!! A következQn meg 5en lesztek??? KépKép

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Sziasztok

Judy

Boldog evfordulot!
Nekunk meg csak 3-dik volt, de 9 eve elunk egyutt, en azt szamolom.Kép

Szilcsike

Nagyon ugyi a lanykad!Csipkes.Kép Gyere azert gyakrabban, ha tudsz.Kép

Kataa

A mi napirendunk olyan mint Zitae ,meg Ilkee, este 10kor fekszik Emi, de reggel alszik 8 fel 9-ig.

Ilke

De jo, hogy Balint ataludja az ejszakat! Danny meg mindig ebred, neha tobbszor is. Igaz, mar csak teazik, de akkor is. O este korabban fekszik, legalabb annyival konnyebb az estenk, hogy csak Emi csicsereg tovabb.
Talan majd ha elindul az ovi....
Nagyon edes Balint! Tiszta Lili!Kép

Ovi

Kepzeljetek felhivtam az ovit es azt mondtak, hogy meg mindig iratkoznak, annyian koltoznek meg nyaron Godre es nem zarjak le. Legalabb is ezt hantazta a no. Egyebkent kedves volt es nagyon megerto, mikor mondtam neki, hogy azert nem aug. 23-an szeretnem megtudni, hogy nem vettek fel a gyereket.Azt mondta azt kiertesitik, akit nem vettek fel.JO, de mikor????

Rit

Imadom a teraszt, csak naponta soprom, mert a fiam hason csuszik rajta...Kép A kert is szuper, a homokozo deszkait ma cserelte ki az asztalos, mert mar olyan korhadt volt, hogy a kutyak ragcsaltak...Kép
Leonardo...Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Ovi! Nálunk jövő héten lesz eredmény, nagyon bízom benne, hogy felveszik Nórit.

Egy kis programajánlóKép: Vasárnap lesz Halász J. koncert a szigeten Info: www.sziget.hu/gyereksziget

Kert: Én mindig kint vagyok a gyerekekkel, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy a mi kertünk nem bababarát (tele van limlommal az építkezés miatt). Ha szép füves, bekerített, biztonságos kertünk lenne, akkor egy rövid időre kint merném hagyni őket.

Alvás: Nálunk télen-nyáron 9-kor van "takarodó". Szerencsére idén sem zavarja Nórit a világos, a hálószobában besötétitek. Viszont reggel maximum 8-ig alszikKép, a Márk pedig fél7-7-kor kukorékol. Ezért szoktam én is elaludni max.10-korKép

Fotókat megcsodáltam. Hihetetlen, hogy a picik is milyen nagyok már!!Kép

Szép hétvégét Mindenkinek:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Sziasztok
Hat latom engem eddig elkenyeztetett Alex azzal ogz mar 8-kor aludtKépEs reggel fel 8-ig,most hogz 9-utan felszik is kel fel 8-kor magatol.Csak nekunk ahhoz hogy ne kelljen rohanni jo lenneh a 7-kor kelne,mert ha ebersztem nem mindig van jo kedvebenKépKép
Tegnap is fel 10-kor aludt el,de reggel mar 7.20-kor fent is volt...Bar O sosem aludt 9-ig de az nem is baj,merta kkor most gondban lennenk a nagyon a 7-es kelessel...

Gumicukor
Hat ez az hogy nem jon ra, hogy reggel faradt lesz,legalabbis ebben az egy hetben meg ez a tapasztalatom...hiaba mondom,es mi is besotetitjuk a szobajat,de a furdibol ahogy jon ki meg mindenhol vilagos van igy nem lehet becsapniKépPedig nem kell nagyon koran kelnie csak 7-kor,igy erek en be 8.15-re dolgozni.EMg jo hogy csak 10 perca melo kocsivalKép

Parazita
Na akkor nem voltam hiabavaloKépKépRmeelem Solymit majd jol kifaraszta az ovi es hamarabb megkegyelmez esteKép

Juty
Boldog evfordulotKépKépNekunk is nemsokara leszKép
Nagyon cuki Gellertke,igazi nagy fiu marKép

Szikcsike
Orulok hogy azert jobban vagy,bara fogfajatast meguszhattad volnaKépKiscsajnak gratula a szobatisztasaghoz,latod milyen egyszeru ha napok alatt oldjak meg a manok?Kép

Ilke
Graco kocsitok van ugye??Es arra is van fellepo??

Rit
Most megfogtal mert en nem tudom ki az a pasi??Es O a kollegad?
Dodi szajanak jobbulastKép

Magdi
Mar az uj hazban laktok??MeseljKép

Na tegap erte egy meglepetes ,felhivotta baratnom aki megnezte az ovi listankat hogz Alexet atiranyiottak egy masik oviban,es oda felvetelt nyert.Na de kerdem en,hogyan amikor mi nem is jelentkeztunk mashova????Ugyhogy hetfon telefonozok mindenhova hogy most akkor mi van...Lehet megnezem azta masik ovit,de az meg jo messze van,ket villamosmegallo gyalog,persze kocsival nem rossz,de majd ha lesz egyszer teso nem akarok kettot kocsikaztatni.Ez a jo ovi meg 5 percre van gyalog.

Pusz
Kata

Kép
Kép
kataa

Sziasztok
Zita
petike ovijában is lesz egy kis kinai gyerek pont aba a csoportba ahová ö is fog járni ha minden igaz.

Juti
irigyelek a szobatiszta gergöért Kép
ügyesedik a kisebik fiad is és nagyon szépekKép

ilke
a fiad nagyon cukiKép

Rit
remélem jövöhéten kedden vagy szerdán már mehetnek bölcsibe .

Nyuszi
nekünk is csak a 3.volt márciusba és a vicc az volt hogy mindketen el is felejtkeztünk rola mármint megünepelni Kép

Ovi
pedig mostanába kell lezárniuk ha nem teték még meg mert az elutasitást meg is lehet felebezni és ahoz is idö kell.Nálunk itt a kerületbe péntekig kellet kiteni a listát a felvetgyerekeröl az ovodába az elutasito határozatot is edig kelet megküldeni felebezni e hó közözepéig lehet.azt hitem minden hol igy van.

kataa
ha nem a körzetileg illetékes oviba iratad be hanem egy másikba akor valoszinüleg tuljelentkezés miatt átirányitoták a körzetileg illetékes oviba ahová tartoztok és oda mindenképp felveszik .sajna vagy elfogadod az ö döntésüket vagy felebezel ellene ,nálunk is volt egy gyerek akit átirányitotak egy másik oviba valoszinü tuljelentkezés miatt .

Pusz Csics
csics

Kataa!

Ez úgy van hogy ha nem vesznek fel a kiválasztottba akkor a körzetes autómatikusan felvesz. Legalábbis nálunk így van. Kivéve ha a köruzetesben sincs hely, akkor bölcsibe irányítanak át, nálunk vagy 3 gyerek így járt.

Sasha, ha olvasol!

Nem láthattam ma Gabit a nagyszülőkkel az Állatkertben?

Szilcsike!

Képzeld angol órán az a téma jött a könyvben hogy kids, a feladat az volt hogy fel kellett sorolni néhány babát akit ismerünk és be kellett mutatni a párunknak. Az egyik kolléganőmmel voltam párban, erre elkezdi bemutatni az ő ismerős babáit, Szilcsike, aki 2,5 éves, Tomi baba az öccse, na mondom álljunk csak meg, őket én is ismeremKép Kicsi a világKép

Mi meg holnap megyünk szétnézni Üllőre, házakat, hát kiváncsi vagyok kevés pénzért mit lehet kapni. Mondjuk most tényleg olcsókat nézünk, 14 m körül, ezek régi házak, felújítottak, drukkoljatok hogy találjunk valami jótKép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Manó! Ragaszkodtok Üllőhöz? Dunaharasztin új építésű házat (ikerház) tudok 17 mFT-ért. Ha érdekel írok privit.

Pussz:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Sziasztok

Jelentem megvolt Danny fiam 1 eves szulinapi bulija. Meghivtunk vendegsegbe 4 babat, egy ikerpart meg egy kisfiut meg egy kislanyt. Nagyon elveztek a homokozot, meg a kertet, meg a teraszt.Kép
Emike jol eljatszott az ikrek 6 eves noverevel.
Ime egy kep a tortaval, Danny eppen a marcipan kutyat probalja megkaparintani, ami vegul sikerult is neki.Kép

NyusziKép

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok
Mano
Drukk a házvásárláshoz Kép

Nyuszika
Boldog szilinapot a fiadnak Kép

Lányok
fiamnak megtetszet az mp3 lejátszom bekapcsoltam neki és irtora tetszet a világitása is meg a zene is neki ami szolt Kép .

Pusz Csics
csics

Hali

Nyuszika
Boldog szülinapot DannynekKép Hogy rohan az idő. Igaz Gellértke is már 8 hónapos lesz 1 hét múlva.

Zsuzsa
FavonatKépKép Nálunk is mindig megtámadja Kisgé, szétszedi a pályát és rágcsálja a síneket, Nagygé meg visít. Hiába, kezdődnek a testvérharcokKép

Csics
Mp3 nálunk is érdekes volt egy darabigKép

Rit
Mi meg csináltatni szeretnénk majd cserépkályhátKép Nem tervezzük 5-ösben a következőtKép

Ilke
Éjszakákért irigy. Bálint nagyon hasonlít LilireKép

Szilcsike
Nagyon ügyi a lányod. Nálunk még az alváshoz kell a peló, és nem is marad mindig száraz, pedig nappal már sosincs baleset.

Tényleg, másoknak mennyi idő volt az éjjeli szárazság?Kép

Hétvége jól telt, pénteken barátnőm jött el, neki is 8 hós a fia, mint Gellértke, és már útban a kistesó. Szombaton kerti partiztunk a szomszédban, Gergő a haverjával motorozott, homokozott és nyomatták a lángost. Meg itt volt egy kétéves kiscsaj, együtt tarktoroztak, egyik a traktoron, másik az utánfutóbanKép És a játékbabakocsi volt a legjobb játékKép Ma meg játszóházban voltak, ő is kapott tigrises arcfestéstKép

Íme:
{tigris1}

na pusz
J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

na mégegyszer
Kép

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Manó
Mailben megirod, hogy ki is a Te munkatársad, aki ismer minket? Most nagyon kiváncsivá tettél..................... KépKép

Szilcsike
szilcsike

Kaptam egy kis időt KépKép

Zsuzsa
nálunk még nincs testvérharc a játékok körül, sőt, hordja Szilcsike Tomijónak, és ügyesen mondja neki, hogy ezzel még nem játszhatsz, mert ezt le tudod nyelni Kép

Ilke
mit nem adnék egy átaludt éjszakáért KépKép átlagban kelek 3x úgy, hogy éjfél előtt nem kerülök ágyba. Tomijó elalszik fél 9 körül, de éjfélig felkel kb. 2x.

Nyuszika
Boldog szülinapot KépKép

Kataa
Az ovis dolgot én nem értem, igaz nekünk szerencsénk van, tutira fel fogják venni Szilcsit. Fogfájás az van még, de mivel eléggé meggyötörték a csontjaimat, nem is csoda. Viszont már csak egyszer megyek, és kész is minden fogam. ( a két bölcsesség fog miatti húzáson kivül egyet kellett megcsinálni szerencsére)

Alvás
Szilcsi általában 11-ig kukorékol este. Pénteken este 11-kor még javában húst panirozott velem. Olyan tökéletesen csinálja, hogy nem győzöm dicsérni. Reggel pedig fél 8 körül kel. De szerencsére (lekopogom) éjjel nem kel.

Konyha
Nálunk nagyon régimódi konyhaszekrény volt, előző tulaj csináltatta. Aztán mi átfóliáztuk, mert igazából csak a szine nem tetszett, maga az elosztás, meg a szekrény tök jó. Úgyhogy amig kell a pénz másra (most éppen gardróbszobára) addig marad ez, aztán majd tervezek egy hiperszupert magamnak. Egyébként akárki jön hozzánk, mindenki irigykedik a konyhára.

Judy
Nekünk is van tigrisünk KépKép

Rit
Leonárd KépKép

Nálunk ki kibújt az első fogacska Tomijónak. voltunk méreckedni, 9 kg. Nem egy kis gyerek, ugye? Szilcsit is lemérettük, ő 13,6 kg és 93 cm. Most hogy pelenka nélkül nyomja (csipkésben) én olyan vékonykának látom KépKép Pedig csak formás KépKép
Hétvégén itt voltak anyuék, egész végig dolgoztunk. Készitettük elő a gardróbot, ahhoz kellett kipakolni a garázsban felgyűlt sok cuccot, meg rendet rakni. Két napig nyomtuk 3-an apukámmal meg férjemmel, anyu meg vigyázott a gyerekekre, meg csinált nekünk lekvárhoz alapanyagot, meg befőttet. végre ez is készen van, tuti nem tudtuk volna a férjemmel ketten megcsinálni, hiszen egyikünk a gyerekekkel lett volna. Közben én főztem, este grilleztünk, nagyon jó volt.

Puszi mindenkinek
Szilcsike
szilcsike

Nyuszi,
Tényleg, Emi hogy áll az ovihoz, szeretne menni? Képzeld Lilivel minden nap el kell bicajozni az ovihoz hogy megnézze, nem is tudom mi lett volna ha nem veszik fel, mert már nagyon beleélte magát.
A szülinapi buli jó lehetett, utólag is boldog szülinapot kívánok Dannynak, szép a kertetekKép. Júli 2 vagy 3 jó lenne nektek, hogy meglátogassunk titeket?

Kataa,
Igen, mindkét kocsink Graco, így mindkettőre jó a fellépő.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok,

Megint hetfo,es ahhoz kepest nulla forgalom volt,8 perc csucsot dolnotte az irodaig,bar forgalomban is csak 15KépKép

Rajottem hogy mi a bibi az ovival,megvaltozott a leosztas aprilis ota ,es mivel a hazunk ket utca sarkan van,ezert az egyik utca gyerekei meg oda jarnak a masik meg abba ahova minket iranyitottakKépEn oda nem szeretnem adni mert 2 vili megallora van,es az eleg messze gyalog,ez meg 5 percre csak.Es hat a masikban van ayert eleg rendesen osszetetelKépKépMost annyira nem erdekes a dolog,mert mindenkepp marad a bolcsiben ,de jovore tuti protekciot kell szereznem ha ide akarom iratni.

MAno
Na mi volt haz ugyben???Ennyire konkret mar hogy koltozni akartok???

Nyuszi
Boldog 1.szulinapot DannynekKépKép

Judy
Jelentem ulesetek meg egyben,szepenKépKép
Hat Alex mar az elejetol ejjelre is szobatiszta de en nem hittem el hogy ilyen van ezert adtam emg ra a pelus 2 hetig,de mindig szarazon vettem le.Azt mondjak aza tutka hogy elalvas elott mar ne igyon 1 oraval es rogton elotte pisiljen mielott lefekszik.
Na latom nektek is volt eleg gyerkoc a hetvege jatszaniKép
Tigris nagyon vageszKépKép

Szilcsike
Hu azert nem birnam ezt a sokaig fentlevest,meg akkor se ha nem dolgoznek,en mar fel 11-kor kidolok minden esteKépAlex sem kel ejjelmar vagy 2 eve,de tegnap is csak fel 10-kor tudtuk agyba rakni,amikor mar tuti sotet van...Reggel szerencsre kitapasztaltam hogy akkro ebred jo kedvvel,megha keltem is ha elotte vagy 5 percig simogatomKépKépDe ennyit meger hogy reggel zokkenomentesen elinduljunkKép
Gardrobszoba kiraly,nekunk is van es szinte minden ott van,nagyon praktikus.

Ilke
Es esz direkt Graco felepo??Mennyi volt?
Alex latott ilyet egy baratnomnel es azota ha Rolandot toljuk a kocsiban,felallna barhovaKépKép

NA megyek mert dolgozni is kell egy kicsitKép
Kataa

Kép
Kép
kataa

Hali

Koszonjuk a koszonteseket.Kép
Tegnap lenyirtam a kispasi hajat, nem mondom, hogy nagyon elvezte, de nem volt veszes. Most kis kopaszka, de nagyon edes.

Kataa, Szilcsike

Gardrobszoba- en is imadom!Kép

Ilke

A juli 3 jo lenne, mert 2an megyunk eskuvore.
De ezzel kapcsolatban irok neked melt is.
A gyerekulest kene akkor megbeszelni, hogy a papak mikor tudnak atadni egymasnak, ha addig nem talizunk. ird meg hol dolgozik a parod es jovo heten egyik nap elmegy erte a ferjem, oksi?
Emi varja is az ovit, meg nem is, szerintem nem igazan fogja meg fel mi is az. Szerintem elvezni fogja, lesz kivel jatszani.

most megyek, mert a teli gumik meg fent viritanak mindket auton...

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok
Juti
petike is volt már igy kifestve kiscicának a bölcsigyereknapján .Aranyos a fiad tigrisálarcban Kép.

Zsuzsa,Szilcsike
nálunk nagy testvérharcok szoktak menni a lejárt régi telefon kártyákon és az épitökockákon mert iminek mindig az kell ami petiké ráadásul még rendszerint rombol is a törpe ami ugye petikének nem tetszik vagy néha a könyven is összevesznek hogy ki olvasa,néze .

Lányok
Képzejétek petike ma összesen 2 bugyit és 1 nadrág lett balesetes Kép a többi alkalomal sikerült a bilibe pisilni ,kakilni szol amikor kell pisilni ráültetem és aba pisil ,kakil igy talán agusztusra vagy még elöbb is szobatiszta lesz már nappal nincs is pelus rajta csak éjjel olyan büszke vagyok most rá Kép .Képzejétek kötöhártyagyuladásos járvány van a bölcsiben mostmár tudom honan szerezte össze petike is Kép .Imike viszont még mindig beteg most pisiltetnem kénne de ma nem sikerült a zacsiba pisilni + elkel vinem az urulogiára mert lehet hogy a pisilöje szük meg még mindig nem lehet a bört felhuzni semenyire sem még finoman sem Kép

pusz csics
csics

Magdi!

Dunaharasztiban mi az a Liget rész? Egy csomó hirdetésben így írják hogy Dunaharaszti Liget részén, és persze az az olcsó.

A 17 m sajna nekünk drága, tudom hogy amúgy olcsó, meg minden, de jó ha 10 millióért eladjuka lakásunk, és max 5 milliót készülünk felvenni hitelt, ha nagyon muszáj 6-ot, de az már csak végszükség eseténKép De komolyra fordítva, nem akarjuk ellehetteleníteni magunkat és sajna mi nem keresünk olyan jól. Szoc polt meg nem vehetünk fel, mert a férjem nevén van egy vidéki semmit sem érő házKépKépKép és a szülei nem akarják eladni, ők használják, szóval várjuk hogy összedőljön.

Szobatisztaság:

Nálunk 1 hete Emma bugyiban van a bölcsiben, nem volt baleset még.

Manó

KépKép
manó

Kataa,
Nem Graco fellépő a miénk, sok más kocsihoz is jóKép. Majd készítek róla képet. A boltban 15 ezer körül adják, de szerencsére mi fél áron meg tudtuk venni olyantól aki kapta, de nem lett jó a kocsijára, így egyáltalán nem is használták, szóval vadi új voltKép. Egy gombnyomással le lehet venni, szóval nagyon praktikus.

Nyuszi,
Ok, akkor próbáljuk összehozni a 3-át, remélem nem jön közbe semmiKép. A párom munkahelyét megírom mailben, de szerintem ők is egyeztethetnek esetleg, majd megadom a telcsiszámát is.

Szobatisztaság,
Most már Lili is nagyon ügyes, nappal már sohasem kell pelus, a délutáni alvás is bugyiban van. Azt hiszem 1x volt csak még az elején baleset az alvásnál, de azóta minden oké. Az éjszakák viszont még pelusban telnek.

Tali,
Csajok, olyan régen taliztunk, hozzunk már össze egy talit. Szívesen felajánlom szerény kis hajlékunkat erre a célra, no meg a nem kis kertünket, ami most már egész gyerekbarátKép. Van homokozó, hinta, medence, csúszda, valamelyik hétvégén elruccanhatna aki ráér. Aztán a köv. hónapban lehetne másnál is, mondjuk célszerűen ahol szintén van kert. Vélemények?

Olyan gondban vagyok, mert képzeljétek Lili rágja a körmét, de olyan szintem, hogy már hetek óta nem tudtam neki körmöt vágni, mert tövig (vagy még jobbanKép) lerágja, letépi. A doki szerint nem tudok mit tenni, valszeg a tesó miatt van. Sokat beszélgetek neki erről, hogy ez miért nem jó, meg minden, de semmi haszna. Másnak nincs ilyen problémája?

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!

Ilke!

Tali jó ötlet, én benne vagyokKép

Körömrágás: Hát én nagy körömrágó voltam gyerek koromban, de sajnos semmi jó tanácsot nem tudok adni. Nekem elég kiegyensúlyozott, jó gyerekkorom volt, de komolyan, biztos családi háttér, jó körülmények, tesóm se volt, szóval még ilyen gond se volt és mégis rágtam a körmöm. Szerintem ez egyfajta szorongásoldó, annál aki hajlamos rá. Mindnet megpróbáltak velem is de nem szoktam le róla kb tizenéves koromig, akkor viszont egyik napról a másikra, gondolom ahogy kezdtem nagylány lenni. De a mai napig előfordul hogy ha ideges vagyok hogy mire észbekapok leharaptam a körmömbőlKép Nem akarok túl sok horoszkópot belekeverni, de én is júliusi vagyok és szerintem a kis rákok (főleg a kislányok) alapvetően ilyen belső feszültségesek, érzékenyek.

manó

KépKép
manó

Ilke
Szerencsére Dodinak még nem jutott eszébe, épp tegnap dícsérték meg, hogy milyen szép hosszú körmei vannak - erre hazamentem és jól levágtam, sajna elfelejtetetm korábban. Tényleg, akkor mit csinál, ha levágod teljesen? akkor max az ujját tudná szopni, nem?
Vagy esetleg próbáld meg, hogy körömlakkozod neki, és elmeséled milyen szép csajos - nálunk ez nagyon hatásos. Persze, ha akkor is rágná., akkor inkább mosd le.

Csütörtökön lesz nálunk szülQi az oviban, várom, megyünk mind a ketten Kép Meg jól megnézegetem, hogy hogyan is zajlik most az ovisélet - most, hogy közeledik a bölcsibQl való távozás ideje, egyre jobban sajnálom és gondolkozom azon, hogy ne hagyjam e inkább ott még egy évet. Annyira szimpi a hely is meg a gondozónénik is és úgy szeret oda járni. Szerintetek?
Vagy ez csak a másoknál esküvQ elQtti tétovázás?

Pénteken meg kerti parynk lesz a bölcsiben, az összes szülQ és testvér is meg van hívva, biztosan jó kis buli lesz KépKép!

Rit

rit

anemona7

Rit
Tényleg biztos jó lesz a bölcsis party!
A mi ovinban is lesz sok ilyen Kép mi is izgalommal várjuk az első szülőit Kép

körömrágás
hát tényleg nem jó szokás, a végeredmény is elég csúnya tud lenni.
a körömlakk lehet jó megoldás,csak az egy idő után töredezőssé teszi a körmöket, akármilyen erősítős is...
volt a fősulin egy tankörtársam, aki mindig rágta a körmét, elég rossz látvány volt 20 évesen már. őt is zavarta, így kapott rá olyan lakkot, am nagyon keserű, és akkor nem rágta. neki már olyan méreteket öltött, hogy a körömből alig látszott vmi az ujján, a többi már az utolsó ujjperc bőre volt csak, vagyis tövig rágott majdnem.
emlékszem kiskoromban én is rágtam kicsit, de el is maradt. az oviban azt m ondták, hogy szurkot teszenk alá a dokik és fekete lesz. vizuális lévén jól el is képzeltem, meg hogy sosem jönne le, és nem rágtam többet. én ha ideges vagyok, akkor a bőrt tépem a köröm mellett. de azért ez sem vészes nálam.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

sziasztok, jaj elfelejtettem mondani, hogy akinek jár tescos újság: most lesz egy országos mqszaki cikkes akciósorozat, ilyen 4 oldalas valami és Dodi van a címlapon Kép

Rit

rit

anemona7

Sziasztok!

Olvasgattam csak nem volt kedvem írni...

Zsuzsa
Előd is nagy dumás lehet! FaxolokKép. Ovin kicsit ámulok, hogy a pestiek már tudják, hogy pro vagy kontra, a mi ovinkban meg csak a következő két hétben döntenek ill. értesítenek. Tegnap felhívtam őket, hogy érdeklődjek de nyugalomra intettek. Lesz börze júni 18-án, megyek árulni, életemben először! Kijöttök?

Dec8
Mi újság? Hogy vagy/tok? Reggel összefutottam egy fiú ismerősömmel, akinek 2 kislánya van. Áprilisban mondták ki a válásukat. A feleség arra hivatkozott, hogy elmúlt a szerelem. Most meg már visszakozik is!

Manó
De jó, hogy lesz házatok! Nekünk van telkünk csak nem merünk belevágni az építkezésbe. Drukk, hogy találjatok vmi jó megoldást!

Conti
Sajnálom, hogy nem lett hepiend! Remélem, hogy megtalálod minél előbb a boldogságot! Mégjobban odafigyelek azóta az uramra, és már én sem merem azt mondani, hogy "á, ő nem olyan". Óvatosabb lettem. A játszótéren nálunk túl sok a nyomulós anyuka, akiknek bejön a párom, mint gyesen lévő apuka.

Kataa
Legközelebb, fagyinál mondd már el légyszi ezt a kakukkfüves krumplit. Még nem használtam soha ezt a fűszert pedig "nyamisan" hangzik!Kép
Anna is 9-10 körül kerül csak álomkóros állapotba, hiába megy esetleg előbb ágyba. Sőt, az rosszabb mert ki-kijön az ágyából mindenféle körmönfontolt ürüggyel.

Szilcsike
Sikerült apjukkal beszélni? Jobb a helyzet, besegít kicsit? Ez a pakolászás arra vall!Kép

Ilke
Báint cukorfalat! Lilire tényleg nagyon hasonlít! Megismerném simán az Ikeában! Kép
Én szívesen megyek kerti partira ha hívsz!Kép

Mi 89óta vagyunk együtt a férjemmel. 2001 óta vagyunk csak házasok. 16 év! Atya világ! Most számoltam csak utána!

Gratula a szülinaposoknak! Kép
Kataa007 Dórijának! (Hová lett?)
Nyuszika Dannyének is! Öregszünk mi is rendesen! Most született! Azaz már 1 éve!Kép
Áfonya Rékájának is boldog szülinapot utólag is! (Õk is eltűntek)

Nyuszika
Vettél akkor hajnyírót? Azzal vágtad le Danny haját?

Gumicukor
Most neked naggggyon jó! Szupi dolog tervezgetni a kéróban! Bizti szép lesz minden!
Van már ovijeletek is? vagy az később lesz? Ha lesz másik Anna a csopiban nálunk, akkor elővesszük Pancsi második nevét, Mírát! Kép

Judy
Hol vásároltatok Ausztirában? Elmentetek Bécsig? Gergő szépen feszít a pónin! Biztos élvezte!
Anna tegnap szőrén ülte meg a nagy lovat. A sörényébe kapaszkodott. Mára előjegyezték pónilovaglásra!

Én is kivágyom a HMbe! Tényleg! Ha megy vki ki, szólna? Nem akar vki kimenni velem? Nem állunk össze páran?

Anna utóbbi csínytevése: az innikéjéből csepegtette a lábára a vizet. Kérdeztem, hogy mit csinál?
-Csak ápolom a bőrömet!Kép Jött a frappáns válasz.

Pusz,
Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Halacska
Ovijel még nincs, szerintem jövő héten lesz a szülőn. remélem ésszel szervezik, és nem mindenki lestoppol ezt azt, mint ahogy itt a bölcsizőseknél is volt a veszekedés rajta.
egyébként fiúsított lányok lesznek, mert 14/9 a fiúk javára a létszám Kép jó vagány csajok lesznek Kép
a jeleket úgy lenne a legjobb, ha a fiús és lányos jeleket különszednék és mindenki hú belőle egyet, max. cserélgetnének, ahol megegyeznek a felek, de remélem nem lesz aki kapja marha effektus.
daninak meséltem már a jelekről és ő azt mondta, neki kenyér lesz a jele. vmit tud a gyerekKép

kakukkfüves krumpli
nagyon fincsi, csak rá kell szórni a frissen megfőtt krumplira és kicsit a gőzben párolódik a fedő alatt és puha lesz a kakukkfű is. osztrákok eszik előszeretetel és nagyon fini. őj Krâuterkartofeln-nek hívják.

Ápolom a bőröm Kép ez nagyon nőcis Kép

a mhelyi hitelünkre is most kérdeztem rá, utalták-e már, és holnap fogják, mert ma jött vissza a szerződés meg tul. lap. így bőven benne vagyunk a jún. 15-ei teljesítési határidőben.

na, megyek, egész nap Visio folyamatábrákat csináltam, meg rendszertervet...

tegnap betömték a fogam, már csak 1 töméscsere lesz. + még az íny alatt lapuló 2 keresztbeálló bölcsességfog. Kép azt lehet még terhesség előtt megcsináltatom. most még bátorságot gyűjtök. tegnap úgy elérzéstelenítette a barinőm a pofám, hogy 3 óráig Bódy Szilvisen beszéltem Kép

na, pá, még kicsit melóznom kell, mert a héten leadás, aztán tűz haza!!
pusza

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok

Nyuszi
Hat jo is az nyaron a rovid haj,eddig nekunk is az volt,most van az elos nyar hogy hosszu haja van es olyan jo hogy a sok vagas megerositette neki,Szerencsere nem izzados igy nem zavarja,persze oldalt hatul felnyiratjuk nekiKép

Csics
Jobbulast tovabbra is a fiuknak.Drukk hogy Petiek csak igy tovabb csinalja a szobatisztasagotKép
Ha Imikenek gondja van akkor nem urologiara kell vinn hanem gyerek sebeszhez az mondja meg hogy mi vele a teendo.

Mano
Hajra Emmanak is,milyen ugyi, hogy baleset nelkul megusztaKép

Ilke
koszi az infot,tenyleg jo aron vettetekKép
Bar szerintem mire nelunk lesz teso mar nem fog kelleni,tenyelg mennyi ideig hasznaljak ezt a gyerekek????
Taliban benne vagyok en isKép
Koromragasra passz,de ha doki szerinta teso miatt,akkor bizti el fog mulni.A gyerek lakk jo otlet es o kislany meg tetszene is neki.

Rit
Hat nem tudom en nem tetovaztam eskuvo elottKépKép
Lorenzora vegre rajotem hogy ki,na de hogy?KépA hazunkban lakik Agika,aki a csaja volt abban a rem egyszeru musorban.Ismeros volt valahonnan,mindig gondolkoztam is ,aztan egy szomszed felvilagositott maKépKép
Nalunk is volt ilyen buli gyereknapos,mindenki ott volt csaladostol,tok j o,mert sokat ismertem innen a kornyezetunkbolKép
Nem jara tescos ide,de tedd mar fel,kivi vagoykKép

Halacska
En nem ugy csinalom a kakukkfuvest ahogy Gumicukor.hanem
hagymat szeletekre vagom es a meghamozott karikazott krumlival kis vajon/olajon felteszem sutni,ra egy kis so es jo osk kaukkfuKépkb 40 perc 200 fokos sutoben es isteniKép
Legkozelebb kint uljunk a parkban fagyinalKép
Hu jo reg ismered a ferjedetKépDe latszik hogy mukodikKépHat igen ritka az apukaa jatszon delelott ugyhogy igazad van, sosem tudniKép
H&M-rol majd ertekezunk szoban,nekem jobb otletem vanKépKép

ma en kaptam par uj vevot,mert allitolag meg belefera kapacitasomba, egyesek szerint...hat majd meglatjuk,meg mindig sztrajkolnak ezek a papiripari munkasok...teljes kaosz van mar a cegnel.
De a lenyeg hogy en 3.45-kor el minden napKépKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok
Van újra netünk Kép))) úgyhogy mostmár jövök rendszeresen KépKépKép

Szilcsike
szilcsike

Sziasztok
Ilke
nekem is tetszik az ötlet Kép

Rit
szerintem az ovi is jo lesz és gondolj arra hogy az oviba uj dolgokat és jo dolgokat is tanulnak a gyerekek .

Ovi
én is izgatotan várom a jövöheti szülöit igaz csak én megyek mert a csipet-csapatra is kell vigyázni valakinek igy apa lesz a felvigyázo majd.

Halacska
én inkább azon csodálkozom hogy vidéken még nem tudják nálunk a jegyzö által egyeztetet és meghatározot ideig kell közölni a szülökel hogy felveték vagy sem ere öket törvény kötelezi ere .

Halacska,Gumicukor
nálunk megkérdezték hogy mi a jele a bölcsibe mert átlehete volna hozni de mivel fagyi nem volt az oviba igy uj jelet fog kapni.

Kataa
PEtikét a dicséret hajtja mindig megdicsérem ha sikerül idöbe szolnia Kép kiderült végül hogy a nem a mája hanem a lépe nagyobb egy picit valoszinü még a fertözéstöl amit elkapott mert a vizelete iminek normális az urologiát meg egyelöre elhalasztom jövöhétre ugyis elöte felkel hivnom öket .viszont mátol szerencsére mehetnek a bölcsibe .

Pusz Csics
csics

Hali!

Rit
Láttam Dodit a Tesco újság elején KépKépKép Nagyon cuki a két csurijával, meg a kissrác is, látszik élvezték a fotózást, meggondolom utána a fagyit is Kép

Kataa
Micsoda szoszédaitok vannak, utáltam a lófejű Ágikát a nyafogásával együtt. meg amikor elkezdett énekelni, hát az is iszonyat. de ma már mindent lehet, nem kell hang, elég ha kirakja a mellét és máris megy a klip.

Csics
nagyon sokat betegeskednek a fiaid. jobbulást nekik!!!

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Halacska
Jó a dumája a csajszinak! KépKép

Gumicukor
lehet, hogy + fogák kérdezni, ki mi volt a bölcsiben, hogy azok ne szokjanak új jelhez, akiknek már volt egy.
Aha irtóra élvezte a csajszikám, utána egy darabig mondogatta is, hogy menjünk fagyizni a "fényképzQs bácsihoz".

Kataa
Akkor nálatok is megvan a "sztár a házban" mint mi Somával Kép bár Q magánéletben szerintem normálisabb mint a médián keresztül

Dec8
Tényleg írj már!!! Mi van veled?????

Beszti????

és nekem Kryss is hiányzik!!

Rit

rit

anemona7

Szasztok!

Sztárpletykákat akarok!!Kép Bár, ők is csak emberek!

Rit
Ez melyik lakása Somának? A kéjlak vagy ahol gyerkőceivel él?
Kiváncsi vagyok Dodira! Próbálok újságot szerezni!!!

Gumicuki
kenyérKép Meg van a "mészis" eredményem, minden ok!Kép

Kataa
Neked nem írok! Beeee!KépKép

Férjem felvette, ahogy Anna lovagolt tegnap! Nyeregbe termett nőszemély, annyi szent!Kép
Még a kengyelt sem érte el pedig babanyereg volt a lovon!Kép
Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Cseréltem én is képet a profilomban, nem hazudtolva meg a nickemet!Kép

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Hali

Kataa
hát akkor nekünk az nehéz eset lesz, mert G iszik éjjel is vizet. na mindegy, még adom rá a pelust alváshoz.
Ülés: de azért remélem használjátokKép

Ilke
Körömrágás, javult azóta? nálunk éjszakai fogcsikorgatás van, rémes. Állítólag ez is pszichés, hát nem tudom, a férjem is csináljaKép
csak a fogait féltem Gergőnek, mert iszonyú erősen csikorgatja.

Bea
nem mentünk el Bécsig, csak sopronból átugrottunk Kismartonba, ott is van C&A meg H&M és így közelebb. Meg vannak más jó üzletek is Kikk és Tacco, ezek olcsóbbak, de jó minőségű a ruha.
FotóKép micsoda fürtökKép LovaglásKép Gergő is imádja, ő ült már felnőtt lovon is a nagyapjánál, nem félt, sőt alig akart kapaszkodni, nagyon nagyképű voltKépTi hová jártok lovagolni?

na léptem
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Szilcsike
Gyere isKépOtthon valtozott a helyzet segites teren??Vagy lassan mar Szilcsi segitKépNekem Alex szokott,este mindig elviszi a szennyesbe a ruhajat,minden szemetet eldob a kukaba,a jatekait is osszepakolja idonkent,meg estenkentKépKép

Gumicukor
PEdig nagyon kedves,csodalkozam is hogy mindig milyen kozvetlen velunk.Gondolom azt hitte tudom O kicsodaKépKépTotal egyszeru jelenseg,szerintem iskolaba jar mert konyvekkel lattam tobbszor.

Dec8
Tenyleg kivancsi vagyok en is mi van veletek?Hogy birja Hanna a nagyinal??Bolcsibe ugyanoda jar?

Halacska
Kép
Kihagytam a receptbol a lenyeget:Meg zold szinu hosszu zoldbabot is kell belekeverni es egyutt sutni mindentKépMicsoda haja van Pancsinak,nemreg vartad rovidre es maris furtoskeKép

Judy
Persze hat ejjel iszik akkor jobb ha elotte leszokik rola,bar tudom konnyu mondaniKépDe lehet hogy magatol elhagyja az ivast isKép
Persze hasznaljak az ulest,a szine pont olyan mint a mienkKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Hello
Pont most idegesített fel. Logikus, hogy én menjek el az oviba gyalog a két gyerekkel, mikor mindjárt esik, mert ő kocsival gyorsabban elintézné, nem? Szerinte igen
Hétvégi pakolás úgy nézett ki, hogy mi apuval ketten megcsináltuk a nagyját, ő már csak a végére kelt fel. 3-4 havonta jönnek anyuék, de most is 11-ig aludt szombaton, aztán meg 2-6-ig, akkor is én keltettem. Az ájulások után annyi volt a segítség, hogy egyik vasárnap ő kelt 9-kor fel a gyerekhez, de 10-kor már ébresztett, hogy ő nagyon fáradt. Na mindegy, nem panaszkodom, mert nincs értelme, változni úgysem fog a helyzet.

Judy
Nálunk Szilcsi iszik lefekvés előtt tejcsit, és mégis bírja.

Szilcsike
szilcsike

Hal
Ez a "kéjlak" Kép Bár pasival még soha nem láttam, ill. max olyanokkal akik hozzá képest tök jó pasik és nem hiszem hogy megkívánnák, bár ki tudja Kép
Amúgy azt mondja, hogy a gyerekeinek is ebben a házban akar majd lakást venni késQbb, csak most visszafizeti a hiteleit elQször

Kataa
Attól, hogy valaki lófejq még lehet kedves KépKép amúgy tényleg, emléxem Rol is így hívta anno

rit

anemona7

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?