Új privát üzeneted érkezett!

Györesz!

Bocsi, nagyon Boldog Névnapot kívánok Norbikának!

Puszi:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Norbit tegnap fél 11 körül sikerült elaltatnom és reggel háromnegyed 8-ig aludt, így Én is ki tudtam aludni magam! Most alukál a lelkem!

Mindenkinek köszönöm Norbikám nevébe a köszöntést!!!!!!

Barbi!
Örülök, hogy Szonja szeme már helyrejött! Gondolom, hogy megijedtél, hogy így felszökött a láza, engem a láz mindig megrémiszt! Mindenesetre jó hír, hogy semmi baja! Érdekes, hogy a babók miket tudnak produkálni, hogy rémiszgessék a szülőket!Kép

Gigi!
Azért paszíroztam a borsót, mert ezt olvastam! Örülhetsz, hogy Olinak ilyen jó a gyomra és mindent befogad! Tökfőzeléket adtál már Neki?
Akkor Én is valami édeset vigyek szombaton???
RomantikázásKép Én is néha úúúúúúúúgy romantikáznék valakivel!Kép

Melinda!
Tök cuki a kép, ha felkel a fiam meg is mutatom majd Neki!

Andi!
Pont azért ajánlottam a Sinlac pépet, mert abba nincs tej, az szentjánoskenyérmagból és rízsből van és tele van vitaminnal, mint egy tápszer!
Remélem hamarosan újra nyugi lesz Nálatok éjjel és ki tudod magad pihenni! Sajna vannak ilyen időszakok, Norbi is egy párszor eljátszotta ezt Velem régen, na meg néha most is meglep és szórakoztat éjjel! Kitartás!

Mindenkinek puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok,

Csak koszontes szinten vagyok, hetvege felfordulas volt, nagyfiam ma 4 eves, rokonsag a nyakunkon 2 napig, igy elni alig tudtam, ma meg megy a rendrakas, mosas, takaritas, es persz kozben melo ezerrel, mertugye a lemaradasomat nem tudtam hetvegen behozni.

Gyoresz,
Boldog Nevnapot Norbikanak!

RohanoMicaKép
mica

Sziasztok!

Lányok nagyon köszönöm, hogy ilyen kedvesen fogadtatok újra! Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem mostanság elég sokszor elővesz a bezártság és egyedüllét érzése. Igazából mióta Rolcsi megszületett nem igen maradt senkim, csak a szűk család. Így hát nagyon jól esik minden kedves szó :o))

Dia!
Domi tüneményes a képen, igazi tündéri kisfickó!!! A szendvicsed pedig borzasztóan kívánatos ;o)De jó neked, hogy kicsit kikapcsolódtál! Domi könnyen elaludt az idegen környezetben és nem volt nyűgösebb mint otthon?

Barbi!
Remélem Szonja tényleg nem beteg! Neked pedig jobbulást, nem is tudom melyik jobb a nátha, vagy az alergia? Az ivás miatt ne aggódj, az én Rolcsim sem iszik semmit, csak szopikál, pedig már kétszer eszünk szilárdat (100, 150 g-ot), igaz én szopi után adom neki! Igaza van Melindának, ha szomjas lesz inni fog! Én is próbálgatom pohárból, csőrös, csőrös/szelepesből, majd csak elfogadja, ha szomjas!

Gigi! Nagyon köszönöm a meghívást!!!
Hogyha semmi nem jön közbe, nagyon szívesen elmegyek! A nagyobb csemetéimet nem viszem, mert ők mennek állatkertbe szombaton.Esetleg a nagylányomat, mert ő imádja a babákat, majd megkérdezem hova menne inkább!
Már biztosan megbeszéltétek, hogy ki mit visz, én mit vigyek?
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült a romantikus este, de biztos összejön majd! Már én is nagyon várom, hogy elmehessek kicsit, de én nem tudom kire bízni a csemetéket :o(

Melinda!
Ne izgulj, minden rendben lesz a kakival! Meglátod, csinál majd neked olyat, hoy győzd takarítani ;o) Remélem jobban alszik Marci manó és hagyja anyucit pihenni is!

Györesz!
Egyáltalán nincs mit szégelni a testeden! Én 56 kg voltam világ életemben, még a két nagy után is egy-kettőre visszafogytam, bár ők eléggé kicsi babák is voltak (Vivi 2800 g, Martin koraszülöttként 2630). Most meg 73 kg vagyok! Egyetlen ruhám sem jön rám! De elfogadtam (és a párom is), hogy ez most így van, született egy kis tündérem, hát nem megérte! Egyébként nézz körül milyen emberkék mászkálnak az utcákon magukat mutogatva! Némelyik gurul, pedig sosem szült, a másik meg olyan gebe, hogy elfújja a szél, nagyon sok félék vagyunk! Te így vagy szép!!!

Én is nagyon boldog névnapot kívánok Norbikának!
Mindenkinek sok puszi: Évi
Kép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Györesz!

Igen tudom mondta a doki is hogy van a Sinlac pép, de nem írta fel, gondolom még ő is úgy van, hogy ha majd rohamos lesz a baj, akkor. Na mindegy már nem idegeskedek. Teljesen fölösleges, mert a lányom tényleg jól néz ki. Kis hurkás gömböcke.

Mica!

Nagyon sok boldogságot kívánok a fiacskádnak, ha ma 4 éves, gondolom örülsz, hogy ő már négy éves, egy kicsit tán könnyebb a kommunikálás, mint Zolikával. Amíg picik a bébik, olyan nehéz tudni, hogy igazából mi is fáj nekik, persze a sírásukból meg lehet állapítani, de hát nem mindig könnyű.

Puszika nektek:

ANDI
tandi

Szia Évi!

Én is örülök, hogy újra itt vagy, még ha nem is írtam, neharagudj.
Nyugi én is 75 kg -ra meghíztam, igaz 58-ról.
De most 67 kg vagyok és ennek nagyon örülök, elég jó diétát csinálok, de nem szabad 3-4 hétnél tovább csinálni. Sajna most telt le ez az idő és megint sokat eszem, de hát mit tegyek imádok enni.
Engem is a párom állandóan cseszeget, hogy mit fogyizom, neki tetszem így is, csak a női hiúságom nem hagy békén. Bár tudom, hogy az életben soha nem leszek már olyan mint voltam, főleg, hogy jövő szeptemberben megint kisgömböc leszek, mert hogy remélem jön a következő.

Puszika:

ANDI
tandi

Andi,

Jajj, ne mondj ilyeneketKép Majd rajosszKép Az rendben van, hogy beszel (az en fiam 2 lanyt lekoroz, be nem all a szajaKép), de hogy idokent rajojj, hogy mit is akar, hat az ilyenkor se konnyuKép Annyit tud mellebeszelni, hogy az csak na, Nameg feleselKép Majdnem minden mondata, ami az enyem utan kovetkezik igy kezdodik: de.. csak.. Kép
Nekem lehet, hogy mazlim van (vagy csak mar belejottem), mert en tudom, hogy Zolika mikor mit akar. Mondjuk nem jellemzoen siros baba, tehat nincs igazan gondom vele.

Mica
mica

Lányok!

Lehet, hogy hülye kérdés, de lehet termálfürdőbe menni, egy 8 hónapos bébivel?
Nekem belehet menni a medencébe?

Szerintetek?

Puszi

Andi
tandi

Mica

Boldog szülinapot GyuszkónakKép Örülök, hogy van babakocsi a Brendonban nem volt. Az Auchanban meg 19999 Ft volt, de az kupolás, úgyhogy nagyobb mint amilyet akartál.

Györesz

Boldog nénnapot Norbinak.

Évi
Én is sokszor érzem magam egyedül. Ezért is jó, ha jössz(jöttök) szombaton.

Puszi

KépKép
gigi28

Mica!

Ja értem, tehát akkor ne reménykedjek:-)))))))
Jó neked hogy Zolika nem sír, Noncsi sokmindenért sírdogál, de van amikor nagyon csöndes jó baba.

Puszi:

Andi
tandi

Sziasztok!

Jó nagy itt a forgalom ma! Kép

Andi!
A Sinlac nem kifejezetten tápszer, hanem a hozzátáplálásnál nagyon jó kiegészítő gyümölcsökhöz. De nem akarom borzolni tovább a kedélyeket. Kép
Egyébként Marci is sokszor, de keveset eszik. Szinte 1,5-2 óránként cicizik, így már az én fejemben is megfordult, hogy nem elég a tejem, vgy nem elég tápláló. Ezt mondjuk pár napból nem, csak hosszab idő alatt látom.
A termálvíz esetében szerintem az ottani fürdőorvost kell megkérdezni, mert nem mindegy mi van a vízben. A szoptatás miatt (gondolom ezért érdekel, hogy Te bemehetsz-e) szerintem nem lehet gond a víz, de szerintem ezt is érdemes megkérdezni.

Györesz!
Irigyellek az éjszaka miatt! Kép

Mica!
Nagyon sok boldogságot kívánok Gyuszkónak 4 éves szülinapja alkalmából!
Jó munkát kívánok Neked!

Évi!
Vivien biztos jót fog babázni, ha jön! Kép
Sajna kaki sehol Kép Sajnos nem a kakit, hanem megint hányást takarítottam.

Marcikám megint kidobta a taccsot. Kép 11 körül adtam Neki kis tejpépet+őszibarack-almát. Õszibarack nem nagyon kellett neki, úgyhogy 5 kanál után abbahagytam. Most délben szépen fekszik hason az ágyunkon, kis büfik után pici visszajött, törölgettem, erre kijött az egész napunk. Szerintem jól megmozgatta ez is a pocakját. Érzésem szerint nehezebben emészt mindent, mert egyszerűen nem jön a kaki. Ugyanez volt a múlt heti hányás előtt is. Ahogy látom előkerülnek a fagyitejek, mert sajnos ciciből már nem nagyon fogom jóllakatni és más kaját tényleg nem adhatok most megint egy darabig. Ja, a kedélye tökéletesen jó, játszik, riheg-röhög. Persze most, hogy már itt ülök a gépnél, elégedetlenkedik.

Puszi Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Nagyon sokat írtatok, alig tudtam visszaolvasni. Először rólunk. Krisztikém nagyon szenved, szinte semmit nem alszik egész nap, továbbra is folyton nagyon sír, tegnap délután még a varázscici sem nyugtatta meg. Remélem, hamar kibújik ez a fogacska, és túllesz már rajta egy darabig.
Egyébként ha nem fáj neki, akkor nagyon jó fej. Beszél, forog, csúszkál, dumál, egész nap be nem áll a szája Kép
Talira akkor közkívánatra zserbót sütök. Vigyek valami üdcsit is?

Évi!
Jaj de jó, hogy visszataláltál te is ide. Remélem, eljössz a talira te is. Kép

Andi!
Nem semmi, hogy a hátsó fogacska jön. El is hiszem, hogy akkor megszenved vele. Egyébként mikor az első fogacska kijött előtte héten nekünk is azt mondta a dokinéni, hogy itt még sokáig nem lesz fogacska, és mégis kibújt. Remélem, nálatok is gyorsan ki fog bújni Kép

Melinda!
Szegény Marcika. Tényleg nehezen szokik hozzá a kajcsikhoz. De majd belejön előbb-utóbb, végülis ráértek még. Képzeld, mostanában az én kislányom sem igazán kajás, inkább cicizik, úgyhogy napont 5x cicit kap és emellett 2x adok még neki valami más kajcsit is. Nem visszük túlzásba, de így jó neki, tehát így etetem. Én úgyis jó sokáig akarom szoptatni Kép

Dia!
Nekem is hiányoztál ám, sokat jártál az eszemben, vajon hogy érzitek magatokat. Nem semmi tényleg, amennyit eszik Domi, de nő is szépen neked. Kép Jaj, az a szendvics de jól néz ki a kezedben. Én még jó darabig nem ehetek ilyet. Csorog a nyálam Kép

Kata!
Patriknak remélem, gyorsan kijön a foga. Nálunk sem igazán használ semmi, talán a homeos bogyesszel valamivel jobb a helyzet, de így sem tökéletes.

Na úgy hallom, ennyi jutott mára nekem, Krisztikém már sír megint, ennyit az alvásról Kép

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Na van még egy percem, csak gyorsan.

Györesz!
Sok boldog névnapot Norbinak. Kép

Mica!
Gyuszkónak pedig sok-sok boldog szülinapot kívánunk! Kép

Puszi
Anikó&Krisztike
pancsa2

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket!Kép

Mica!
Boldog szülinapot Gyuszkónak!

Évi!
Már Én is elfogadtam magamat olyannak amilyen vagyok és tudom, hogy majd lemegy, na de azért a strandon végigvonulni akkor is nagyon gáz volt!Kép
Nekem is nagyon hiányzik, hogy kimozduljak és nagyon hiányzik a társaság, mert sajna a barátnőimnek mind családja van, ezért hétvégén Õket nem akarom zavarni, hétköznap meg dolgoznak, úgyhogy néha nagyon rossz!
Látod mindenki hogy örül, hogy visszatértél, úgyhogy most aztán nem mondhatod, hogy kilógsz! Nagyon remélem, hogy jössz a talira!

Melinda!
El is hiszem, hogy ha tele Marci hasa kakival, akkor nem tud mást befogadni! Én a mai napig esküszöm a cukros kamillateára, esetleg holnap reggel kipróbálhatod!

Anikó!
Annyira szörnyű lehet, hogy Krisztike ennyit sír! Iszonyú, hogy hogy megszenvedi a fogakat! Most épp melyik jön Neki? Norbinak teljesen leállt! Bár pont ma állapítottam meg, hogy totál felpuhult az inye, éppúgy mint alul mielőtt kibújt Neki! Szóval várakozó álláspontban vagyok!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!!!

Évi
ideje volt visszatérned közénk. Nagyon örülök, hogy szombaton megismerkedhetünk veletek.

Melinda
multkor Gigi sem kakilt pár napig, rájöttem őt a krumpli nagyon fogja, iszonyatosan szenvedett tőle, kezdtem a szilvával semmi hatás, jött a cukros kamilla tea nagyon izlett neki pedig brrr de rossz volt, végül felnyomtam neki egy fél glicerin kúpot, ja volt hőmérő is előtte. A kúp segített, nagyon kemény jött ki szegénynek elöször után pedig már normál állagú. Úgy gondoltam jobb a kúp mitha nagyon belesül a kaki, tudtam evett csomót szóval rengeteg kaki van benne, nem akarom már most a fájdalommal tönkre tenni a kakit nála, nehogy később emiatt tartsa vissza majd.

Andi
hát éjjel nem unatkozol az tuti. Te már én is tök lükének éreztem magam mert Gigi ínye is hátul viszket nagyon és ott is nagyon érzem a fogát, de nem akarom elhinni, hogy ott jöjjön ki elöször. Már nagyon fáj neki, remélem mialőbb kint lesz.

Dia
fúúúú az a szendvics amit eszel, beperellek izgatásért, szabad ilyet csinálni?
Jaj Domi olyan hatalmas fiú, úgy várom a szombatot, olyan jó lesz ismét talizni.

Mica
csatlakozom a jót kívánokhoz, boldog szülinapot Gyuszkónak. Voltam szombaton Albertirsán, amikor mentünk le bementünk a nagynénémért, nem is gondoltam, hogy ekkora.
Ne dolgozz sokat, vagyis most gyorsan érd magad utol mert szombaton nem tudsz majd melózni.

Anikó
hát ez már mindennek a teteje,hogy Krisztike ismét fogat növeszt! Ez a fogmanó nagyon bevackolta magát hozzátok.

Gigi
mit vigyünk szombaton?
Hambi husit, zöldséget, üdcsit?
Hát ez kellemetlen, hogy így rákészültetek a romantikára és nem tudtátok megvalósítani, remélem legközelebb sikerülni fog majd.
Idönként én is úgy szeretnék már elmenni valahová. Erre Gigi ismét többször kel éjjel, semmi esély a dologra.
Ti messze laktok a Lidl-től?
Tervezem, hogy kiugrok vásárolni csak azért érdeklődöm. Elvileg ha szerdán nem lesz kánikula akkor Györeszékkel megyünk vásárolni oda.

Na ezt most elküldöm tuti ami ziher.
Puszi
Márti
márti05

Folytatom magunkkal.

Nagyon jó volt a hétvége, Gigi sokat aludt és folyton kényeztette valaki örültem ha végre kaja volt és visszakaptam. A gyerekek nagyon érdeklik majd kiugrott a kézből és szaladt volna utánuk olyan édi. Szombaton alig evett csak ivott, vasárnap már jobb volt a helyzet, ma katasztrófa.
Semmit nem eszik, csak a tea jöhet, végül már a tápszert is megpróbáltam kemény 30ml le is ment belőle. Egész nap üvölt, minden dühíti és ordít, nem sír ordít, biztos valamelyikőtök nem vigyázott a fogmanóra rendesen és átszökött hozzánk. Csak gyors legyen, mert éhen hal az én drágám.
Képzeljétek vasárnap még lovagoltam is, olyan bátor katona vagyok, hogy csak na!! Nagyon tetszik a dolog.

Puszi
Márti
márti05

Márti

A Lidl-től kocsival kb 2 percre lakunk. De még nem sikerült eljutnom odaKép Bejöttök szerdán? Olyan szupi lenneKép

Puszi

KépKép
gigi28

Szia Márti!

Hát nálatok is zajlik az élet ahogy elnézem.
Ugyanígy van nálunk is. Noncsi nem sírdogál, hanem ordít, vagy ha nem tetszik valami visongat, és hisztizik, és felképel. Hát az én lányom már ilyeneket csinál, de azért imádom, bár valamelyik nap majd nem megfojtott. Annyira megmarkolta a nyaki ütőeremet, hogy azt hittem odahalok a kanapéra. Gondolhatod először anyai szívemet a szar elöntötte és a pipától nem láttam, de aztán nem is tudok rá haragudni, valahogy ez elszáll hamar. Õ pedig jókat röhög rajtam, ha nekem valami fáj és feljajdulok, azt hitte játszom, pedig majd berosáltam úgy fájt. Meg is maradt a helye.
Az uram rögtön azt kérdezte kiszívta ki a nyakamat.
Na mondom klafa, magyarázzam én ezt meg mi?!
De este az övébe is belemarkolt, így hát megnyugodott.
Giginek sok puszika add át neki.

Dia!

Hol a túróban vagy?
Tessék írni, Domi nem hagy?
Minden rendben veletek, ma is írtam ám e-mailt.

Na megyek vacsizni.

Puszi:

Andi
tandi

Sziasztok!

Anikó!
Szegény Krisztike! Puszika Neki ezerrel!Kép
Az a furcsa, hogy már 4,5 hónapos kora óta eszik Marci a tejcin kívül mást is, de ilyeneket eddig nem produkált. Talán a szilva kicsapta a pofiját, de ebben sem vagyok biztos, mert lehet, hogy csak a nyála volt. Úgyhogy eddig annyira élveztük a dolgot, erre tessék! Kép Most meg valamilyen oknál fogva így megáll benne a dolog. Sőt a legfurcsább az, hogy csütörtök óta kizárólag tejet kapott, és így nem kakil már 3 napja. Kép Ez nekünk sok, mert eddig szinte mindennap termelt valamit anyájának.

Györesz!
Kamillateát is itattam vele, bár nem reggel. Holnap megpróbálok reggel ezzel indítani, de elég nehéz, mert ahogy felkel, szinte remeg a cici után.

Márti!
Szegény Gigike! Annyira sajnálom, hogy ennyire szenvednek ezek a pici babók! Sok-sok puszi Neki! Kép
Õszibarack is azért volt ma, hogy hátha jön a kaki. Erre visszajött. Kép Próbáltam a hőmérőt is. A kamillateát Marci is nyeli, mint kacsa a nokedlit, de eddig még nem segített. Remélem, ami késik, nem múlik. Egyébként kora este már bevetettem a kúpot. Remélem az esti szopi után lesz valami eredmény.

Andi!
Nonókának is szorítok, hogy kibújjon az a fogacska! Kép
Na-na, én is azt mondanám, hogy a gyerek volt Kép

Ja, amíg el nem felejtem! Gigik! Marci újra szerelmes! Kép

Igyekszem a megkésett fürdetéshez!

KépKép

KépKép
bujka

Andi!
Az Én kicsi fiam is olyan erővel csíp, hogy komolyan mondom nagyon fáj! Amikor megcsíp nem bírom ki, hogy ne kiabáljak egyet, de Õ csak vigyorog és újra és újra belémmar, pedig már érti, hogy nem szabad! Persze az mondanom sem kell, hogy a karom tele van apró foltocskákkal! Hihetetlen erő lakozik ezekbe a kis porontyokba!
Dia remélem nem haragudott meg Rám, hogy belkotyogtam abba, hogy mi mindent evett Domi! Ugye nem olyan?

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Melinda!
Nem baj ha nem rögtön cici előtt adod a kamillateát, Nekem késöbb is bevált, a lényeg, hogy jó cukros legyen, mert úgy hajt igazán!
Pusz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!!

Gigi
ha eljutunk a Lidl-be akkor ha otthon vagytok átmehetünk legfeljebb ott is hagyjuk a szombati cuccot, nem kell kocsikáztatni. Hú de szupi!!!

Melinda
akkor lesz ne mulass a Gigiknak szombaton.
Kaki manónak szóltam, elindult hozzátok.
Délután el is felejtettem írni, hogy nem semmi
banán+öszibarack-alma vagy mit is írtál, csak nem tudom, hogy vonod ki belőle ha nincs is benne, de azt Marcika tuti nem bukja vissza.

Andi
sajnos Gigi is nagyon durva, vasárnap reggel pédául azzal keltett, hogy fölpofozott, tök csöndben lapított egyszercsak csitt csatt azt sem tudtam mi van. A hajam állandóan tépi, sokszor nagy lendülettel ránt rajta egyett én meg bepisi, a legdurvább az orr tekergetés, kegyetlenül megtudja tekeri, már olyankor azt csinálom, hogy kicsit megszorítom a csuklóját és eréjesen rászolók pár napig nem csinálta de ma ismét elkezdte. Rugni is nagyon jól tud, néha szájba cicibe ahol ér. Szoktam neki mondani, hogy feljelentem családi erőszak miatt.
De ezeket ugye a pocinkben elkezdték már, ott is egyfolytáma rugdostak bennünket, ez a mi sorsunk.

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok megérkeztem én is!Kép

Györesz!
Nem haragszom,csak elgondolkodtam,hogy Te lehet,hogy azt hiszed,hogy én tömöm Domit.
Hidd el ordított a kajáért,azért adtam neki.Lehet,hogy volt ami csak átment rajta mert napi 4-5 kaki volt.Kép
Érdekes itthon,ma visszatért a rendes kerékvágás kaja ügyileg.KépRemélem ez jobban tetszik!Kép
5 óra szopi.
8.30 180 tápszer.
11.45 zöldséges tészta sonkával.
15 óra alma banán.
18.30 170 tápszer.
21 óra szopi.KépKépKép

Azt,hogy egy nap csak 1x lehet husis kaja,nem tudom ki mondta neked.Minden doki,védőnő mást beszél.Kép
Vettem ma jó éjt papit,nem tudom milyen lesz.azt csak este lehet adni?Kép

Andi!
Egyszer írtad,mondtad,hogy azt mondták a vese uh-on,hogy akkor vidd Nonót ha fogy vagy nem hízik mert az a veséjétől lesz.Most nem az van?Nem viszed el dokihoz?Mert 24.-e még majdnem egy hónap.De nem akarok belekotyogni.Írtam emailt.Kép

Nonónak lehet,hogy mindjárt a bölcsesség foga jön elsőnek??KépKép
Az a pigment folt olyan lesz mint egy anyajegy?
Gyuri elutazott?
Nonó 4x kel fel éjjel??KépEddig végig aludta az éjszakát.Nem???

Gigi!
Ok megpróbálok venni olyan sütit!KépRemélem még lesz!Mit vigyek még?Mi lesz ha rossz idő lesz?Akkor mit eszünk?Kép"Már a hasamat féltem.Kép"
Képzeld!Tegnap a Corába vettem olyan gatyót amilyen Olinak van.KépTényleg jó cuccok vannak ott.Viszont megvettem a jumbo pakk pelust is és már nem volt akcióban így nem kaptam bábot.Kép

Márti!
Domi is egyre rosszcsontabb.KépÁllandóan sikítozik és morog,megfeszíti magát ha akkar valamit.

Barbi!
Sajnálom,hogy rosszul álltok a hozzátápival!KépDe ne add fel!Én a folyadékkal úgy voltam először,hogy semilyen teát nem fogadott el.Aztán mondta a védőnő próbáljam meg a limonádét de az se kellett.Hát gondoltam egyet,nagyon szereti a sütőtökpürét akkor adok neki sütőtöklevet.És bejött!Most már mindent megiszik.KépSzonja ha elfogadja a banánt,akkor próbálj meg banános levet adni neki.KépDomi sincs oda az almáért,de valamivel keverve megeszi.
Dominak is mindig 37,1 a hőmérséklete,azt mondta a dokinő,hogy normális mert van olyan gyerek akinek alapjáraton magasabb a hőmérséklete.Kép

Anikó!
Imádom a zserbót!Kép
Hányadik fogacskátok jön?
Az a guszta szenyó tulajdon képpen zsíroskenyér zöldségekkel és sült szalonnával.KépKépKép

Évi!
Én is örülök,hogy ismét közöttünk vagy!Kép
Hamar elaludt volna Domi Otthon ha a nővérem kislánya engedi.KépÍgy csak 10 fél 11 lett belőle.Viszont ott volt olyan,hogy 8-kor ébred,itthon erre még nem volt példa.Aztán ott nagyon nyugodtan aludt éjjel itthon pedig forgolódik.De szerintem azért mert itt zaj van ott pedig"falun"csend és nyugalom.Kép

Teszek fel két képet,ma raktam össze a kompot.Kép
Mindenkinek szép álmokat!KépDia
Kép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Szia Dia!
Dehogy hiszem azt hogy tömöd Domit!!!!!!!! Nekem nem a kaja mennyiséggel volt bajom, csak az volt furi, hogy háromszor kapott főétkezésnek megfelelő kajcsit. Én pl. biztos, hogy nem tudnék háromszor enni egy nap főtkaját, de hát ki hogy szokja meg! Szóval Te tudod, Én csak megjegyeztem!
Nagyon édes Domi! Norbi is imádja a kompot, bár Én azért nem rakom bele sokszor, inkább úgy sétálok vele, hogy fogom a kezét! Amúgy Én csak 7 és fél hósan mertem elkezdeni a kompozást, amikor már magától kapaszkodva megállt! Na, most biztos megint azt hiszed, hogy kötekedek, de ezt is csak úgy megjegyeztem, mert Én ilyen para mama vagyok!!!!!
Ugye azért szeretsz még?????Kép
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia Györesz!
Szeretlek még!Kép
Én is paramama vagyok ám!Kép
A kompba a fotó erejéig volt csak Domi.Azért raktam össze mert most hoztuk haza Mezőről és még nem is láttam összeszerelve.Ugyanis keresztelőre kapta Domi.De egyenlőre Oli fogja használni amikor nálunk lesznek.KépKülönben már tök jól halad vele Domi.Kép
Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia!
Megnyugodtam!Kép
Puszi
ui: nézdd a rettegés fokát!Kép

Kép
Kép
györesz

Ok!Megpróbálom nézni,de lehet,hogy bealszom alatta.KépKépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Gyors leszek.Nagyon fáradt vagyok,mindjárt fejest ugrok az ágyba,de gondoltam azért bejelentkezek.Kép
Patrikot meg sem fogjátok ismerni a talin,Ruszlán ma levágta majdnem teljesen kopira.KépMár nagyon hosszú volt a haja,állandóan beizzadt.

Melinda!
Remélem megoldódik a kaki!!!Volt ilyen nálunk is,pedig Patrik sokáig naponta 4x is produkált.A kúp bevált?Szegény Marcika,elhiszem,hogy nem tud enni!
Képzeld,prímán elkiabáltam,hogy kinőttem az allergiát,szinte azóta,hogy ezt mondtam,ismét boldogít.Kép

Györesz!
Nekem is nagy dilemmám,hogy mit is vegyek fel a strandra,hogy ne legyen ciki.Nagykabát kilőve,ugye.KépLehet,hogy beszerzek egy olyan kendőt.Mégis takar valamit habtestemből.Kép
Én is szeretettel köszöntöm Norbikát a névnapján!Kép

Anikó!
Mindjárt tali!Kép
Nagyon sajnálom Krisztikét,hogy ilyen sokat,és szinte szünet nélkül szenved a fogakkal!KépNyugodt,mosolygós napokat kívánok Nektek!!!Kép

Dia!
Domi kész legény már!Kép

Mica!
Szombaton bevállalsz minket PatrikkalKép

Most már tényleg befejezem,esik ki a szemem az álmosságtól,de főleg attól,hogy a monitorom kezd bekrepálni.Kép(Frankón néz ki ez a szó leírva!Kép )

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!
Még visszanéztem én is.
Kézeljétek, belázasodott a kislányom. Szerintem már megint a fogacska okozza, mert semmi más baja nincs egyelőre, remélem nem is lesz. Úgyhogy kapott kúpot, dentinox az ínyének és azóta alszik.
Remélem így is marad. Egyébként többen kérdeztétek, 6 foga van, és nem is egy jön neki. Felül a két szemfoga majdnem kint van, alul jön neki 4 és az egyik oldalon lent alul is van egy nagy pukli az ínyén. Na ezek után nem csodálom, hogy szenved vele. A sírások egyébként úgy néznek ki, hogy semmi baja, tök szépen játszik meg mosolyog és egyik pillanatról a másikra elkezd keservesen sírni. Aztán megnyugtatom és mintha semmi sem történt volna. Úgyhogy azt mondom, nem olyan vészes, csak olyankor mint tegnap is, mikor nem bírtam sehogysem megnyugtatni. És lekopogom, de az éjszakákat most is átalussza, ma is fél7-kor kelt szopott és utána negyed11-ig durmolt. Úgyhogy egy szavam sem lehet. Kép

Györesz!
Nálunk is így szokott lenni, hogy szenved, aztán pár nap csend és kibújik az a fogacska. Lehet, hogy nektek is mindjárt kint van Kép

Márti!
Nem semmik vagytok. Hátsó fog először? Kép Látom, nálatok sem nagyon megy a kajcsi. Szopni azért szopizik rendesen? Már nagyon várom, hogy lássam a kis rosszcsont Gigit Kép

Andi!
Te szegény nagyon fáradt lehetsz, hogy ennyit kell éjszaka kelned. Kép Képzeld, az én kislányom is így markol, néha annyira fájdalmas, hogy én is meglepődöm. Ma pl. az apucija homlokán okozott maradandó sérülést, gyönyörűen végigkarmolta. Mondtam is neki, ha nem látom, még ráfognám, hogy valami nőcske volt az Kép

Dia!
Szerintem a jó kis vidéki levegő meg a fincsi kajcsik meghozták Domi étvágyát. Tudja is, hogy mi a jó Kép
Na ha így szereted a zserbót, jó sokat csinálok. Állítólag nagyon jól csinálom, majd lehet kritizálni Kép Egyébként én annyira imádok sütni.

Kata!
Már én is alig várom a szombatot, végre tali lesz. Remélem, hogy Kriszta is kiszenvedi a fogacskáit, mert így szenvedve hogy tudna majd pasizni? Kép Kis kopi Patrik. Ha kislányom rám ütött, nagyon fogja csipázni, én is imádom a kopi pasikat Kép
Köszi a jókívánságokat Kép

Melinda!
Én azt vettem észre, hogy mikor nem eszik olyan sokat, akkor nem is kakil annyit. Lehet, hogy ez az anyatej kell neki, hogy szépen fejlődjön, és ezért nem kakil. Nem gondolod? A jó cukros kamillatea biztos meg fogja hozni a hatását, nekünk is bevált, mikor régebben volt párszor kakimentes napja.
Puszikákat átadom Krisztikémnek, most szüksége is van rá Kép

Puszi mindenkinek és szép álmokat
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Azért biztos ami biztos tegnap elmentünk a mi dokinéninkhez is, mert Szonjus egész nap fosizott. Szerinte valamilyen bakteriális fertőzést szedett össze a kis manó. Felírt egy OSS 200 nevezetű HIPP italt, ami jó kiszáradás ellen. Ma ki is váltom, hátha azt megissza, de különben a gyakori ciciztetést ajánlotta, mert ilyenkor könnyen kiszáradhatnak a manók.

Tegnap kipróbáltuk a sütőtök pürét, de nem sok sikerrel. Ma krumplit próbálunk, hátha az jobban bejön a kisasszonynak.

Csípés, rúgás, harapás témában csak annyit, hogy Szonja előszeretettel a mellbimbómat kapja el. Nem elég, hogy állandóan rágja, még a sarokig is elcibálja a kis csibész.

Szonjus állandóan ülni akar. Feküdni már csak nagyon rövid ideig hajlandó. Leginkább az ölemben szeret csücsülni és csapkodni az asztalon, vagy kiolvasni valamilyen jó zörgős újságot. Hétvégén ennek áldozatául esett ismét egy étlap! Kép

Szonjának is tiszta kiütés az arca, de a doki szerint ez a nyáltól van, így nem is izgatom magam.

Andi!
Milyen diétát csinálsz? Kérlek küldd el a receptjét, mert a drága párom kitalálta, hogy már jövő hónapban akar menni nyaralni és karfiol hegyek lakoznak a combomon! Kép Valamit tennem kell!

Pusza

Barbara
babar

Kép

Kép

Kép
babar

Sziasztok!

Jó nagy volt a forgalom tegnap alig gyQztem visszaolvasni.

Gigi!
Én mit vigyek a talira? Süssek muffint?
Nem mondanak túl jó idQt a hétre, de remélem azért a hétvégére jobb lesz.
Most úgy néz ki, hogy tudunk menni remélem ez így is marad. Azt még nem tudom, hogy a lányom jön e mert pénteken a Mamánál alszik és onnan elég nehéz kirobbantani.

Tegnap adtam GergQnek egy kis zöldségpürét, saját készítésüt, nagyon szerette, de úgy nézett ki, hogy keresztül is ment rajta, mert utánna akkorát kakált, hogy a nadrágja is tele lett kakával. Alig bírtam kihámozni belQle.

Úgy néz ki, hogy végre én is teszek valamit az alakomért. Voltam aqua fitness-en és nagyon tetszik. Nem lehet annyira elfáradni tQle mint az 1 órás ugrálástól viszont tök jól megmozgat mindent. Azt nem tudom, hogy eredménye mikor lesz, de igyekszem. Igaz hogy 1 hónap múlva megyünk nyaralni addigra nem leszek tökéletes, de legalább már elkezdtem.

Dia, Barbi!
Nagyon édesek a babók a képeken.

Györesz!
Így utólag is nagyon boldog névnapot kívánok Norbikának!

Andi!
Aztán meg ha nagy lesz Noncsi majd lehet hogy azt kívánod, hogy csak egy kicsit maradjon csendbenKép Legalábbis az én lányom ilyen. felkeléstQl lefekvésig folyamatosan dumál. Estére már egy kicsit zsong a fejünk. De azért imádnivaló, fQleg amikor olyanokat mond, hogy csak nézünk, hogy honnan szedte.

Évi!
Én is örülök, hogy visszatértél közénk. Remélem a talin találkozunk is.

Most megyek. Puszilok mindenkit.
Szilvi
sys

Sziasztok!

Először is elnézést kérek Mindenkitől, aki tanácsaival próbált segíteni Marci kakigondján. Azt hiszem meg se köszöntem Nekik a nagy izgalmamban. Bocsika! Kép
Hát ma reggelre volt valami, de nagyon érdekes színű volt. Olyan egész fehéres és nagyon folyékony. ???? Reggel kapott kamillateát, már előre odakészítettem, remélem ma minden peluscserénél kakiból fogom kivenni a Kismanót.
Marci is egész jó a harcművészetekben. Kép Kitűnően tud rúgni (hasba, mellbe, nyakon), karmolni (pl. homlokot), markolni és közben marni a körmeivel (pl. orrot), ütni. Az ütlegelést általában szopi közben műveli előszeretettel, így néha már olyan szinten orrba vágott, hogy szabályszerűen elzsibbadt az orrom Kép Szerintem unatkozik szopi közben és így elfoglalja magát Kép Ja és míg el nem felejtem, nagyon szereti harapdálni az ujjam. Néha odaadom Neki, hogy az ínyét pallérozza, erre egy fél pillanatra nem figyelek, jól beleharap az ujjamba. El nem tudjátok képzelni milyen durván fáj.

Györesz!
Annyira nem volt cukros a kamillatea. De készenlétben van egy másik adag, úgyhogy azt jól elsziruposítom.

Márti!
Köszi a kakimanót! Előörs már errejár! Kép
Én mindig jó voltam matekból Kép Banános tejpép+őszibarack-alma=hányás Kép
Hátsó fogak tényleg nem semmi? Ilyet még nem is hallottam!

Kata!
Nagyon kiváncsi vagyok a kopi Patrikra! Marci olyan kis kopinger még mindig, de az a kevés haja jó hosszú. Kép Viszont megint újult erővel itt a koszmó!!! Kép
Allergia Kép Ez a szeles idő különösen betesz nekünk Kép Csak kitartást tudok kívánni.

Dia!
Én is hallottam valami Jó éjt! papiról, amit azért ajánlanak esti étkezésre, mert jó tápláló és jól elnyomja a babót, jót fog alukálni. Kép Nem jut eszembe a gyártója. Te milyet vettél?
Domi annyira nagyfiú már! Szinte egyidősek Marcival, de Marci olyan kis csitrinek tűnik mellette Kép Majd szombaton összevetjük a babókat Kép

Anikó!
Jesszusom! Krisztikének lassan kinn lesz az egész fogsora! Nem hiába sírogat szegényem!
Lehet, hogy van benne valami, hogy a tejet teljesen felhasználja, mert a reggeli kaki nem azt mutatta, hogy nehéz lett volna kinyomni. Várom a következő adago(ka)t és majd meglátjuk! Kép

Barbi!
Szegény Szonjára jól rájár a rúd! A szemecskéje, most meg a fosi Kép Jobbulást a leányzónak!
Nagyon tündéri kiscsaj! Nagyon szép szemei vannak! Egyik pillanatban azt mondtam volna, hogy Rád hasonlít, másikban viszont már a párodra! Mit szoktak mondani?
Miből gondolod, hogy nem ízlett Neki a sütőtök? Kitolja a nyelvével? Fintorog? Az elején Marci is ezt csinálta, aztán egy-két nap és megszokta, megtanulta a dolgot. Kép
A nyál sajna nálunk is csúnya dolgokat művel. Tegnap reggel még olyan szép volt a pofija, estére meg a szája környéke olyan piros lett, hogy hihetetlen Kép

Zsófi, Szilvi, Saxi! Merre jártok? Jól vagytok, ugye?!

Megyek virágot locsolni, mert már sikongatnak a szomjúságtól Kép

Amíg el nem felejtem! Akkor mi muffint (csokis-meggyes) és üdítőt viszünk! Jó lesz?

KépKép

KépKép
bujka

Barbara

Nem semmi szemei vannak a kiscsajnak.Kép Talival mi van?

Én egy hete már, hogy inni vízet adok Olivérnek. A barátnőm mondta, hogy minél hamarabb szoktassam rá, mert aztán nem fogja inni. Úgyhogy most kenyéren és vízen tartom.Kép

Kata
Mivel vágta a haját R. Patriknak? Hogy lehet egy izgő-mozgó babát lenyírni.

Olivér is tök brutális. Rúg és nagyon csíp.

Puszi

KépKép
gigi28

Melinda!
A jó éjt papi Hipp-es és én gyümölcsöset és kekszeset vettem.Kép
Még hogy Marci kis csitri?KépNagyobb Dominál!Kép

Barbi!
Szonja gyönyörű!KépEl is felejtettem megköszönni a lapot.Köszi Szonjácska!Kép

Gigi!
Fiúk mit isznak?Mit vigyek?20 fok lesz.Ha esik mit eszünk?Ma megyek a sütit megvenni remélem lesz.

Sys!
Tök jó alakod van.És te még fogyizol?Kép
Hát úgy látszik én vagyok a leglustább közöttünk,pedig én vagyok a legkövérebb!KépKép
Most már nekem is el kell valamit kezdeni.......

Puszi Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!!!!!

Kata!
HajvágásKép Hogy bírta levágni a férjed Patrik haját? Multkor mi is levágtuk Norbiét, de csak a fülénél, mert már nagyon rálógott és láthatóan zavarta, hát nem volt egyszerű mutatvány az sem. Géppel vágta?
A kendővel csak az a baj, hogy azzal nem lehet bemenni a vízbe!Kép

Anikó!
Reméljük, hogy tényleg csak a fogak okozzák a lázat és nem lesz beteg Krisztike! Bár ahogy írod, hogy mennyi fog készülődik kifelé nem csodálom, hogy belázasodik tőle! Szerintem Krisztikének 1 éves korára kint lesz az egész fogsora!

Barbi!
Amikor Norbi összeszedett ilyen fosizós nyavaját, akkor mi is Hipp-es löttyöt kaptunk, Norbi nagyon szerette!
Nagyon édes Szonja! Nagyon sokat változott, a multkori talin még olyan babás volt, de már kész nagylány!!!

Szilvi!
Nagyon jó lehet az aqva fittnes, Én is szívesen beneveznék egy ilyenre, de sajna Nálunk nincs a közelbe erre lehetőség! Kiváncsi leszek, hogy lesz-e eredménye!

Úgy látom minden baba egyre harciasabb, azért remélem a talin megkímélik egymást!Kép

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Itt volt a védőnő,jót dumcsiztunk.Még jó,hogy Rá lehet számítani,kicsit kárpótol a nagyokos gyerekdoki miatt.

Barbara!
Nagyon aranyos Szonja!KépPatrik sem fogad el semmi folyadékot,csak a tejcsit eredeti Anya-csomagolásból.Kép
Elég gáz volt,mikor lázasan még szopizni sem akart,és semmi folyadékot nem lehetett beleimádkozni.

Anikó!
Lement Krisztike láza?
Patrinknak érdekes módon idegen helyen nem fáj semmije!KépReméljük Krisztike is így lesz a talin,majd elszórakoztatjuk!Kép
A zserbót én is nagyon szeretem!!Kép

Szilvi!
Sokszor mi is csak lesünk Raul megnyilvánulásain!És az a folyamatos kerepelés...Kép

Melinda!
Elég érdekes kakija volt Marcinak!Lehet,hogy hülyeség,de a kúp nem okozhatta?
Koszmó.KépPatriknak csak egyszer volt,eddig(kopp-kopp).
Szájkörnyéki pöttyöket este be szoktam kenni popsikrémmel,reggelre majdnem el is múlnak.

Gigi!
Nagy gyakorlatunk van már a gyerkőc-hajvágásban,Raul sem volt még egy éves,mikor Apjával megnyírtuk.Hajvágó géppel szoktuk csinálni,szinte alig van hangja,és közben eltereljük a figyelmét.

Ma tökfőzeléket csinálok Patriknak,kíváncsi vagyok mit szól hozzá!

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Nálunk is itt volt a védőnő.KépAzt mondta,hogy nyugottan adhatok többször egy nap husis kaját ha akarok.Az a baj,hogy sok doki sajnálja a pénzt a tovább képzésre és össze vissza beszél.KépAzt is mondta,hogy a jó éjt papit még ne adjam Dominak mert teljes tej van benne.De akkor miért ajálják 6 hós babáknak?KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok,

Koszonjuk a koszonteseket! Gyuszko fiam tegnap csak ilyeneket mond: a 4 eves fiuk nem felnek a poktol, a 4 eves fiuk nem felnek a kutyaktol, a 4 eves fiuk mar kozepso csoportosok.. es meg sorolhatnamKépKépKép Kivancsi leszek, hogy mennyi lesz igaz az allitasaibolKép

Kata,
Akkor most Rusz megse visz el titeket? Vagy mivan?Kép Jo, nem beszeltunk rola azota, csak akkor fixaljuk, hogy egyutt megyunk-e vagy semKép
Zolika mostanaban 1 korul ebedel, utana tudok indulni.

Barbi,
Hatalmas szemei vannak a leanyzonakKép
Ezt a rehidratalo italt anno kapta az en nagyfiam is, izlett nekiKép

Dia,
Az ajanlas oka egyszeru, ha az anyuka nem figyel oda, akkor megveszi es megeteti a gyerkoccel, tehat a gyarto joljar. Sajnos sok ilyen termek van, igy is csak a szabalyzatok miatt van, hogy nem ujszulott kortol kinalnak vmi termeket..Kép
Domi tenyleg nagyon nagyfius..Kép

Gyoresz,
hat Zolika is csatlakozhat a brutal-bebikhez, neki aztan a sulya-ereje is megvan hozza.. jobb nem is beszelni rola..KépKépKép

Tobbieknek most csak puszi, olvasni alig van idom, az en fiam alvokaja elromlott, a szokasos 2,5 ora helyett aludt 40 percet.. es persze nem bir magaval elleni egyedul.

Mica
mica

Györesz!
Jól emlékszem,hogy először Te írtad,hogy vettél ilyen jó éjt papit?És jól emlékszem,hogy Norbika tejérzékeny?Adtál neki belőle?Csak azért kérdezem mert ha neki nem lett baja emiatt akkor meg lehet kóstoltatni Domival is.Puszi

Mica!
Köszi az infót!Kép

Kép
Kép
lldicsi

Dia,

Bocsi, hogy beleszolok, de szerintem ne eroltesd a dolgot. Sajnos tudom magunkrol, hogy minel elobb szeretnenk adni mindent a lurkonak, de tenyleg annyi mindenre allergiasak az emberek, hogy az mar teboly. Lehet, hogy nem most jon ki rajta allergia, hanem kesobb lesznek gondjai.. lasd az en nagyfiam. Szerintem o azert volt allandoan felsolegutis, mert koran kapott nehany dolgot, mert ugye a kezdo anyukat a kutya se figyelmezteti.. azota a vedoneni mas, o odafigyel ilyenekre, ugyhogy szerintem halgass te is a tiedre..
A picik nem unjak el ugyanazt a kajat 1 het utan sem, szoval nekik meg nem kell valtozatossag. Ha meg pepezni akartok, akkor a dokival irass olyat, amit kaphat Domi.

Mica
mica

Lányok!
Most olvastam vissza amikor Gigi közvetített a Nagy Napon.Kicsit elsírtam magam.KépOlyan jó volt vissza olvasni.KépMég 7.-én este 8 felé is nyavajgok,hogy én örök terhes maradok aztán 8.-án reggel 5-kor meg elmegy a magzatvíz.Hihetetlen!KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Mica!
OK!Köszi.KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Dia!

Olyan furcsa, hogy holnap már fél éve lesz!
Atya ég fél éve ilyenkor kezdte durvulni nekem a fájások! De furcsa visszagondolni rá!

Gigi!
Azt hiszem most sajnos kimaradok a taliból! Megeskettek minket, hogy megyünk az esküvőre, mert mindenki kiváncsi a lányzóra!

Az én drága lányom is született pankrátor! Kép Csíp, rúg, mar, harap minden ami belefér! A kezem már olyan mintha macskám lenne!

Melinda!
Egy kis kakát szívesen átadnánk! Kép

Puszi mindenkinek

Barbara
babar

Sziasztok Lányok!

Végre végig aludta a lánykám az éjjelt.
Este lefektettem 1/2 9-kor és csak reggel
1/2 6-kor kelt fel enni, utána meg 1/2 10-kor.
Aztán mentünk vásárolni, anyának két cipőt, Noncsikának meg megint egy rakat rucit, a nyaralásra.

Szilvi!

Lehet, hogy igazad van, tényleg ezt fogom kívánni, de olyan cukik amikor egész nap mondják a magukét, nem? Igaz néha az én fejem is szétmegy Noncsi éneklésétől. Mindig hangversenyt ad ez a huncutka.

Anikó!

Megyünk értetek akkor 14 órára szombaton.
Légy addigra készenléti állapotban. Zserbóra én is benevezek, imádom. Na amit leadtunk, egy nap alatt fölszedjük mi?
Pusza.

Barbi!

Okszi az e-mailedre elküldöm a receptet, marha jó, de hadd kérdezzem meg, hova a jóégbe akarsz fogyózni, baromi jól nézel ki a fotón. Semmi hasad sincs, a feneked meg már akkor is jó volt amikor nálam volt a tali, már bocsi, hogy ezt így női szemmel megjegyeztem, de ez az igazság.
Karfiol? Látnád az én combomat, nem győzöm magam kenegetni cellulitisz csuszpájszal.
A kúra egyébként nagyon jó, ha az ember mindent betart, de azért vigyázz, nehogy elapadjon a tejcsid tőle.
Szonjus gyönyörű, nagyon cuki, végül is jöttök a talira?

Dia!

Domikának itt is nagyon Boldog Hófordulót kívánok, még ha holnap is lesz akkor is.
Küldött neki Noémi e-mailt:-)))
Nagyon nagy fiacskád van, szupi pasi.
Klassz az a komp, bár az én védőnöm a gerincferdülés miatt nem ajánlotta egyáltalán.
Közölte, hogy marha jó lenne, ha ilyenekbe amikbe a gyerek amúgy is beletud szorulni, ne tegyem bele, és még ráadásul gerincferdülést is kapnak benne, így hát pánikszerűen nem vettem.
Csak egyet kérdeztem a védőnőmtől, hogy ezek szerint akkor a hintába sem szabad tenni őket, mert ott is ugyanez a szindróma lelhető fel, vagy nem?
Szóval én betudom egy baromságnak, aztán lehet, hogy még Noncsi is kap egyet. De olyan hintát feltétlen. Az nagyon tetszik. Jól ellene benne.
Jóéjt papi hát az életben nem hallottam még ilyet, hogy te miket nem tudsz....
Én még ilyeneket nem adtam Noncsinak, én inkább kenyeret, kiflit és sonkát szeretnék, majd olyan 8 hónapos kortól adni neki, addig meg cicizés és délutáni uzsi. Vagy max . egy kis husis bébiétel ebédre.
Anyu szerint ezt is nyugodtan adhatnám később és elég lenne a cici. Szerintem azért az már kevés.

Sys!

Jajj olyan maffint süss, az annyira fincsi volt, hogy a férjem és az apósom az egészet fölzabizták.
Nagyon fincsi, én is eléggé belehúztam akkor itt a sütizésbe. Ezért ilyen nagy a segedelmem, jajj de kis selymesen fejeztem ki ezt a jó nagy tekintélyemet hátul mi?

Kata!

Örülök, hogy tudtok jönni, még ha fertőz is Patrik én beválallak benneteket, legalább hamarabb túlleszünk rajta, na jó ez csak poénból írtam.
De azért örülök tényleg jöttök és hogy Patrik is jobban van már.
Tökfőzelék, én imádom, de Noncsi lehet, hogy nyakon köpne vele. Így is a sütőtök nálunk landolt a babahordozó oldalán, megeszi, de olyan finnyázva. Az őszibarack-sütőtökkel az bejön neki, de önmagában a sütőtökös bébiételt annyira nem szereti, ill. én azt vettem észre, hogy mikor milyen hangulata van. Például múltkor adtam neki finomfőzeléket, elsőre kiköpte, evett belőle 3 kanállal, aztán másnap meg megevett egy fél üveggel. Szóval változó. Majd írd meg mire jutottatok.

Mica!

Én például a tejallergia miatt nem merem adni Noncsinak a tejpépet. Azt mondta az orvos, hogy tehéntejalapú tápszer. Szóval inkább kapjon cicit ez a gyerek amíg csak lehet.
Én is ezekkel a kajákkal így vagyok, hogy a gyártónak marha jó buisnis, csak a gyerek élje túl, ha esetleg kijön tőlük valami túró.

Melinda!

Segített a kamillatea?
Hogy van Marcika?

Na füstöl a klavi, kicsit lehűtöm magam egy üccsivel. Jók legyetek majd még jövök.

Akinek nem írtam bocsi, sok puszika nekik is.

Sziasztok:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Dia!
Nem Én adtam Norbinak jó éjt papit! Én annó vettem egy sima tejpépet a Dm-be és azt próbáltam, de totál kiütéses lett Norbi, úgyhogy szerintem inkább ne add! Ha nagyon akarsz tejpépet, akkor irass fel a dokival!
A sok husira visszatérve Kép Szóval Nekem senki nem mondta, hogy hányszor kell vagy szabad adni egy nap husis ételeket, csak több barátnőmet kikérdeztem, hogy Nekik milyen kajákból állt egy napjuk, meg amiket olvastam, azokból alakítottam ki azt a véleményemet, hogy szerintem elég egy nap egy husos kaja, főzelék mehet esetleg kétszer. De még mindig azt mondom, hogy mindenki maga érzi, hogy hogy eteti a porontyát! Örülhetsz, hogy Domi gyomra ilyen jól bírja, Norbi még a husira is allergiás!
Puszi

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Gyorsan beugrottam, hogy megkérdezem: Lányok, mit vigyek a talira?
Gigi?

Végül mégis ketten megyünk a legkissebbel, mert a többeknek programja van ;o)

Ez a 3. hozzászólásom, mert próbáltam képet felrakni, de olyannyira nem sikerült, hogy még az üzenetemet is eltüntette :o(

Remélem mindannyian jól vagytok!

Puszi minden babának és anyának!

Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Barbi!

Írtam e-mailt.

Puszi:

ANDI
tandi

Sziasztok!

MARCI KAKILT!!! Délelőtt aludt 2 órát, az azt követő szopi alatt nyomott a pelusba egy hatalmasat. 5 percig takarítottam ki belőle fél csomag popsitörlővel Kép

Mica!
Nagyon édi lehetett Gyuszkó ezekkel a kijelentésekkel. Kép

Dia!
Én is vettem Hipp, Milupa, Mildi tejpépet, de egyenlőre a Milupa esélyes a kipróbálásban, mert az módosított tejet tartalmaz. Én is félek az allergiától. Kép A kajcsik alkotórészét tényleg nagyon meg kell nézni, mert egy csomó dologra ráírják, hogy 4 hónapos kortól és amikor megnéztem, hogy mi van benne rosszul lettem. Pl. Mildi alma-őszibarack (talán), amiben van joghurt! Kép

Kata!
A pötyiket én is 100 féle krémmel kenem. Mikor melyik használ. Tegnap a testápolója vált be. Kép
Gábor szerint is a kúp miatt lett ilyen izgalmas Kép a kakija. Most meg jó ragacsos volt, biztos a cukros kamillateától.

Gigi!
Épp tegnap állapítottam meg Marcin, hogy fintorog a vizen. Édes tea kellene Neki Kép Tényleg oda kell figyelni ezek a kis pockokra.
Grillezéshez, hambihoz, stb (ami lesz), vigyünk esetleg valamit? Ma megyünk Corába Kép, úgyhogy ma még meg tudjuk venni.

Szilvi!
Délelőtt megelőztél! Jó, hogy újra itt vagy! KépKlassz lehet az acqua fitness. Nálunk sincs ilyen jó dologra lehetőség. Kép
Te milyen muffint szeretnél csinálni? Remélem nem probléma, ha mindketten viszünk.

Nálunk olyan orkánerejű szél fúj már megint, hogy szörnyű. Végre nincs 50 fok, erre tessék itt ez a hülye szél. Szombaton se lesz meleg, de jó lenne, ha szél nem fújna.

Puszika Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok

Dia
Én írtam a jó éjt papiról. Nekünk nagyon bevált. Semmi baja nem lett tőle. Õ már evett olyan főzeléket amiben van tej is, az sem okozott semmit. És mostanában eszik olyan desszertet ami joghurt gyümölcsökkel. Azt is imádja. Én nem látok ebben semmi rosszat.

Melinda
Köszi, de elég lesz a muffin is. Csak finom legyenKép Nálunk is nagy a szélKép Úgy láttam a tv-ben, hogy hétvégén már jobb idő lesz. Szeritem az csak jó, ha nem lesz 100 fok, csak a kertbe ki tudjunk menni. Örülök, hogy volt kaki.

Bébikomp: én azt láttam a tv-ben róla, hogy azért ne jó, mert természetellenes mozgásra szoktatja rá a kicsiket. Úgyhogy én úgy döntöttem, hogy nem veszünk. Van már így is annyi vacka. Majd meglátjátok, elárasztja az egész házat.Kép

Évi
Mindegy, hogy mit hozol. Leginkább magatokKép Ha gondolod süss vmi finomat vagy hozzál üditőt.

Puszi

KépKép
gigi28

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?