Sziasztok!
Először is elnézést kérek Mindenkitől, aki tanácsaival próbált segíteni Marci kakigondján. Azt hiszem meg se köszöntem Nekik a nagy izgalmamban. Bocsika!
Hát ma reggelre volt valami, de nagyon érdekes színű volt. Olyan egész fehéres és nagyon folyékony. ???? Reggel kapott kamillateát, már előre odakészítettem, remélem ma minden peluscserénél kakiból fogom kivenni a Kismanót.
Marci is egész jó a harcművészetekben.
Kitűnően tud rúgni (hasba, mellbe, nyakon), karmolni (pl. homlokot), markolni és közben marni a körmeivel (pl. orrot), ütni. Az ütlegelést általában szopi közben műveli előszeretettel, így néha már olyan szinten orrba vágott, hogy szabályszerűen elzsibbadt az orrom
Szerintem unatkozik szopi közben és így elfoglalja magát
Ja és míg el nem felejtem, nagyon szereti harapdálni az ujjam. Néha odaadom Neki, hogy az ínyét pallérozza, erre egy fél pillanatra nem figyelek, jól beleharap az ujjamba. El nem tudjátok képzelni milyen durván fáj.
Györesz!
Annyira nem volt cukros a kamillatea. De készenlétben van egy másik adag, úgyhogy azt jól elsziruposítom.
Márti!
Köszi a kakimanót! Előörs már errejár!
Én mindig jó voltam matekból
Banános tejpép+őszibarack-alma=hányás
Hátsó fogak tényleg nem semmi? Ilyet még nem is hallottam!
Kata!
Nagyon kiváncsi vagyok a kopi Patrikra! Marci olyan kis kopinger még mindig, de az a kevés haja jó hosszú.
Viszont megint újult erővel itt a koszmó!!!
Allergia
Ez a szeles idő különösen betesz nekünk
Csak kitartást tudok kívánni.
Dia!
Én is hallottam valami Jó éjt! papiról, amit azért ajánlanak esti étkezésre, mert jó tápláló és jól elnyomja a babót, jót fog alukálni.
Nem jut eszembe a gyártója. Te milyet vettél?
Domi annyira nagyfiú már! Szinte egyidősek Marcival, de Marci olyan kis csitrinek tűnik mellette
Majd szombaton összevetjük a babókat
Anikó!
Jesszusom! Krisztikének lassan kinn lesz az egész fogsora! Nem hiába sírogat szegényem!
Lehet, hogy van benne valami, hogy a tejet teljesen felhasználja, mert a reggeli kaki nem azt mutatta, hogy nehéz lett volna kinyomni. Várom a következő adago(ka)t és majd meglátjuk!
Barbi!
Szegény Szonjára jól rájár a rúd! A szemecskéje, most meg a fosi
Jobbulást a leányzónak!
Nagyon tündéri kiscsaj! Nagyon szép szemei vannak! Egyik pillanatban azt mondtam volna, hogy Rád hasonlít, másikban viszont már a párodra! Mit szoktak mondani?
Miből gondolod, hogy nem ízlett Neki a sütőtök? Kitolja a nyelvével? Fintorog? Az elején Marci is ezt csinálta, aztán egy-két nap és megszokta, megtanulta a dolgot.
A nyál sajna nálunk is csúnya dolgokat művel. Tegnap reggel még olyan szép volt a pofija, estére meg a szája környéke olyan piros lett, hogy hihetetlen
Zsófi, Szilvi, Saxi! Merre jártok? Jól vagytok, ugye?!
Megyek virágot locsolni, mert már sikongatnak a szomjúságtól
Amíg el nem felejtem! Akkor mi muffint (csokis-meggyes) és üdítőt viszünk! Jó lesz?
Puszi Mindenkinek: Melinda