Új privát üzeneted érkezett!

Mozgás:
Mellső fali a lepény, de a doki szerint ez nem befolyásolja, pedig sztem DE.
UH-m 2 hete volt pont emiatt. Rendben volt minden. Akkor pár napig aktívkodott, aztán épp hogy éreztem néha, pár napja meg egyenesen semmi mozgás...
Most pénteken megyek a dokihoz, ma meg valszeg elugrom a védőnőmhöz egy dopplerre meg tanácsért ezügyben.
Köszi az eddigi hozzászólásokat a témában, de még várom a többiekét is!
F. 28+4
falina

FALINA!

Ne haragudj, hogy idepofátlankodok!
A téli kismamáktól vagyok!
Olvasgattam más topikokat is és véletlenül te nem Békáson laksz?
Nézegedtem a III.ker. Lakóhely szerinti topikot is, de sajnos az kihalt. Úgy rémlik, hogy régebben írtál oda! Nagyon megörültem neked!Kép
Jó lenne a környékünkről is ismerni valakit!Kép

Esetleg ha tévednék MILLIÓ BOCCCS!

Szikeev 18+4
szikeev

Benianyu,
Nem tudom mennyire láttad ezeket "élőben", de nem olyan széles, és el is lehet kötni mint egy függönyt, viszont a jó oldala, amit a nőci saját magán tapasztalt, hogy órákig elvolt a gyerek, csak azzal, hogy bámulta a rajta lévő figurákat, és az erősebb fénytől is megvédi a baba szemét (nap, lámpa). Én végülis ezért bólintottam rá.

Kismama,
3 szinten állítható, a rács nem kivehető, de szerintem arra nem lesz szükségünk ezért nem ragaszkodtam hozzá. (15.000,-) Fehéret látni nem láttam a raktárban, de bizti, hogy megcsinálják fehérben is, szerintem kérdezd meg őket!
http://gportal.hu/portal/bababutor/

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

MegannKép
Ok,de hát mégiscsak ezekből egy van (illetve bocs kettőKépKépKép)az ember lányának,a profik azt mondják vigyázni kell rájuk,mint a hímes tojásokra,olyan iszonyú strapának lesznek kitéve a szopizás alattKépKépKépmondjuk remélem így is lesz!!!Képde azért ahogy lehet én bizony vigyázok rájuk(jó melltartó+kencézés)
Egyébként szerintem is éljen a pucérkodásKépKépKép

UxiKép
én is azt olvastam,hogy ilyenkor"gyakorlatozik" améh,és ha nincs vérzés+görcs,akkor nem kell megijedni!pihenjél!(két krémtúró közöttKépbocsi!

RokicaKép
a Lili nálunk is esélyes volt!KépZsuzsanna is szép név,de mivel anyósomat is így hívják,bizti nem adjuk a babának(ha lánykaKép!

AngelaniKép
merre bújkálsz???minden rendben veled???
annamami

Na még egy képet felrakok a pocakról, aztán megyek vissza a forditásom meg esettanulmányaim közé... de jó lesz már ha a holnapi napnak vége lesz... igaz utána két hét múlva jön a vizsga. Kép Akkor milyen jó lesz ha már jún 22 után vagyunk! :D

http://img.photobucket.com/albums/v684/rokica/wk28.jpg

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Megann,

A cickovedo kenoccsel kapcsoplatban, nagyon ajanlom mindenkinek, kenjetek be csak nyugodtan. Ezt a tejes megoldast en sose hallottam, de az elso fiamat 6 honapig szoptattam, 'homeoplazmin"
kenocsot alkalmazva minden egyes szoptatas utan igen is lemostam, erre nagyon jo, ha az agy mellett van vizspray es kis vattapamacs, a fiam szopott, utana megint vizzel lemosas es kenocs. Nekem sose volt bajom igy.

Falina,
En az elso terhessegemnel nem ereztem mozogni a babat. Allandoan be voltam ijedve, hogy valami baja van. Most ez a babam meg allandoan mozog. Nem tudom, mikor alszikKép Kulonfele mozgasai vannak: surlodik, csuklik, feszit, kinyomja egyes reszeit, foleg en mar ki tudom tapintani a feneket es a talpat neha, valamint eddig ketszer csinalta velem, ez eleg ijeszto, elkezd remegni es ilyenkor az egesz hasam remeg. Volt mar ilyen valakinek?

En is szabalyosan abegorcsoltem tegnap este. Arra ebredtem, hogy irtozatosan fal a hasam kozepen alul, (ahol eppen nem szabad) es kb. egy jo 10 perc kellett, mire kiengedett a hasam.
En is sokat kemenyedek, de eddig meg nem volt fajdalmas. Hirtelen beijedtem, mert hasonlitott egy kicsi a joslofajashoz, ami az elso szulesemnel volt.
Csutortokon megyek dokihoz, szoritsatok, remelem nem kezdek kinyilni!!!!!!!!!!

Angelani,
Nekem is rossz a verkepem. Alacsony vorosversejt, magas feherje, veralvadas nulla, de en nem izgulok, mivel a dokim azt mondta, hogy nincs nagy baj.
Te se stresszeld magad, bizz meg a szakemberekben. Szerintem annyi dolog van amin allandoan parazni lehetne. Peldaul nekem a legujabb, hogy csak semmi folt, vagy jel ne legyen a baban. Nekem van egy magformaju barna folt a hatamon, mert anyukam odakapott, amikor terhes volt velem, ahogy apum odadobott neki egy szilvat.
Hat en valamelyik este szabalyosan szetcsaptam egy szunyogot az arcomon. Erre, persze csak felig szorakozva megjegyeztem, milyen helyes babam lesz egy szetcsapott szunyogformaval az arcocskajan.
Anyukam ilyesztget mindig ilyen hulyeseggel.
Meg ne susd magad, nehogy ranezz csunya emberre stb-stb. Ti hallottatok mar ilyen babaonarol?
Hozza kell tennem, hogy az elso fiamnal ramontottek az utolso honapban egy csesze forro kavet, be is voltam am ijedve, de mondanom sem kell, nincs semmi hiba benneKép

Na, eldugulok, nekem ugyse valaszol soha senki!

Aniko
30+6

KépKép
KépKép
aniko47

Szikeev,
nyertél! Kép
Hátha még te is a hegyfelől laknál! Kép Én is örülnék egy netes kismaminak a környéken.
Én anno a topikotokban Noémi22-t szemeltem ki magamnak, mint Békási kismami, nagyon örültem neki. Sajnos nem sokáig Kép , a részletekre biztos emlékszel, ha esetleg már régóta topiklakó vagy.
Üdv: Falina
falina

SZiasztok!

Túl vagyok a cukros-vizes próbán. Rájöttem, ha a laborban panaszkodok, hogy mindig belilul a fél karom a vérvételek után, akkor kisebb tűvel, finomabban vesznek vért:-). A labor ellenanyagra mindig ismétlést kér. Tudjátok, hogy ez mi lehet? A doki aszisztense szerint időnként szokták ezt kérni, nem kell miatta aggódni. De mégis mi a csudára jó? Mit derítenek ki vele? Szerdán megyek UH-ra. Már nagyon kiváncsi vagyok, hogy mekkora a babó.

Penna! Szerintem láttuk egymást, csak én akkor ugrottam le újságért, előtte tartottam magam, hogy ott kell ülni a labor előtt (mondjuk én a folyósó végét választottam, a nyitott ablak mellett). Szerdán 10-re megyek a dokihoz. Az új kismaminak is ajánlottad, hogy itt csevegünk? Szerintem tök jó, hogy itt ilyen klasszul megosztjuk a bajainkat és az örömeinket.

Most az enyém: tegnap azért késtem le majdnem a labort, mert a pestre vezető cca. 15 perces utat 1.5 óra alatt lehetett megtenni (két baleset, index nélkül cikázó kocsik stb.). A sok bunkó paraszt aki a leálló sávon nyomult nem akart kiengedni a fóti leágazásnál. Szóval a laborba fél 8 helyett negyed 9-re értem oda. Ennek az lett a következménye, hogy a második szúrásra háromnegyed 11-kor került sor. Babó kirúgta az oldalamat, gondolom nagyon hiányolta a reggelitKép.

De volt jó is, a másik forumon figyelmeztettek, hogy kell házassági anyakönyvi kivonat, 300 napnál nem régebbi, és a babó anyakönyvezésénél elveszik, de erre a célra ingyen csinálnak egyet. Mi a 15. kerületben házasodtunk annó, és ott kell kérni, ahol az esemény történt. Az anyakönyvvezetőnél kb. 1/2 órát vártam, de szerencsére a folyosón le lehetett ülni. Amikor előadtam, hogy mit akarok, csak mosolygott és gyorsan meggépelte a kivonatot:-). Jól esik ez a kis figyelmesség.

Vérkép és vizelet miatt ne izguljatok, egymáshoz kell hasonlítani azokat, szerintem ezek az abszolút értékek baromságok (nagy átlagra igaz határértékek). Én pl. mindig 100 körüli pulzussal és 90/60-az vérnyomással éltem, ha felhúzom magam valamin, akkor szöki fel 110/80-ra, ami állítólag a normális. A testhőmérsékletem is alacsonyabb, a 37 fokos "hőemelkedésnél" engem már ráz a hideg és nem tudok felkelni. Szóval bízzatok a dokiban, ha azt mondja korrekt, akkor az.

Pocikeményedés ügyben nekem az a tapasztalatom, ha kicsit hátradőlök (lefekszek, ha lehet), és jó mélyeket lélegzek, kiszűnik. Biztos, ha görcsös és vérzéses dokihoz kell menni.

Az egyéb pocimozgásról annyit, hogy a frontokat nagyon megérzi a babó, akkor kirúgja az oldalamat (ma reggel), egyébként elég csendes, tegnap este sem reagált, amikor a párom pocakpuszit adott, mondta is neki: "Ha kijössz, akkor is aludj el szépen minden este!"Kép.

A szoptatás alatti nudihoz annyi megjegyzésem lenne, hogy bár pártolom az 5letet, de a ciciknek tartásra van szükségük, mert jó nehezek lesznek a tejcitől, úgyhogy melltartó+cserélhetős betét!

D
dudukly
Isaszeg

FALINA!Kép

Én a Duna felöli oldalon lakom, a Jégcsillag ABC-nél. Tehát szerintem nem túl messze egymástól, mert ha jól emlékszem te a Plus-nál?
Noemi történetre sajna nem emlékszem, remélem nem túl szörnyű! Nem is tudsz róla semmit?

Van közöttünk 2 hónap, az nem is sok!!!
Nagyon örülök neked!!!! Írj sűrűn!!! Én meg sokat átkukkantok ide, ha nem baj!KépKépKép

Szikeev.
szikeev

Mindenkinek nagyon köszönöm a hozzászólásokat.
Úgy döntöttünk, hogy nem veszünk 3 kerekű babakocsit.

Pelenkák: már ilyen dolgokat is vásároltok? Kép
Mi még csak 3 db 62-es rugdalózót vettünk Kép

Anikó!
Dehogy nem válaszolunk Neked!
Nekem is rossz lett az eredményem: de csak a fehérvérsejteké, de az 10szer több, mint ami lehet, ezért csaináltattam kontrollt és ott már minden rendben volt.
Torna: azóta még nem volt hátgyakorlatunk, de ahogy lesz, azt le is írom. Kép

Rokica!
Olyan sok kálciumra van szükségünk???
1 pezsgőtabletta nem elég 1 nap?
tmarie

Tmarie:

Nem tudom a pezsgőtablettában mennyi van! Én olyat nem szedek, de lehet most elkezdem. Ugye vény nélkül lehet kapni?

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Annamami! Kép

És van már név? Mi előre választottunk, legalábbis a Zsuzsannát, mert abba bele van szerelmesedve a párom. Ha fiú lett volna, Olivér lett volna. Sőt, már a második baba neve is megvan: Szilvi, ha lány. Szilvia Vivien, bár párom nagyon nyomja a Vénuszt, de nekem az nagyon nagyon nem tetszik. Fellengzős. Õ meg mondja, hogy de hát Venus Williams (tudod, a teniszbajnok), de szerintem ez Magyarországon nem lenne jó ötlet. Nekem még tetszik a Zsófi név is, de a párom öccsének a kislánya is Sofia, és azért nem akarja. Bár a múltkor már majdnem beleegyezett, hogy ha a második neve Vénusz lehet. De én annyira idegenkedem attól a névtől.

Ez a kislány Anyu után az Ágnes nevet kapja másodiknak. Zsuzsanna Ágnes.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica!
Igen! De mindenképpen a patikába vedd meg(asszem Pharmaceptes, ne a másikat, ugyanolyan csak 2szer annyiba kerül; ez meg kb. 450Ft)! Az sokkal jobb, mint amit a boltokban ilyen neveken árulnak.
Mi úgy szedjük a férjemmel, hogy 1-1 pezsgőtabletta Kálcius és Magnézium egyben és pluszba: B1, B6, B komplex, E és még valamilyen vitamin tabletta formában; de már reggel Fe is, mert kevés.
tmarie

Sziasztok Lányok! Kép
Aniko,
mi vagyunk kb. egyidősek, vagyis a babók egyidősek Kép Ezt a 'remegő' mozgást én is szoktam időnként érezni, és tényleg elég ijesztő!! Én úgy vettem észre, hogy az egyfajta nem tetszés nyilvánítás a én kis Babómnál, pl. mikor itt ülök a gép előtt, gépelek, és a kezem úgy van a pocimhoz nyomva, ami neki nem tetszik, vagy, mikor fekszem az oldalamon, akkor is előfordult már.
Tegnap nagyon izgága volt, azt hittem, hogy kiugrik a pocakomból, az is ijesztő volt. Mondjuk hozzá kell tennem, hogy jól felidegesítettem magam már megint Kép
Lenne egy kérdésem: amikor uh-n voltam 2 hete, akkor az uh szerint koponyavégű fekvésű volt, de ma éreztem, mikor reggel csuklott a kis drága Kép, hogy megfordult és szerintem a buksija most fenn van. Mikor is kell, hogy a végleges helyét elfoglalja?? Ma sokkal nyugisabb egyébként, de ma még nem is idegesítettem fel magam Kép

MÁs: azt hallottam a hétvégén, hogy a terheléses cukivizsgálatot akár meg is lehet tagadni, mert állítólag veszélyes is lehet. Ti erről mit tudtok?? Lehetséges, hogy a dokim ezért ragaszkodott a tej+zsemle kombinációhoz??

VÉRKÉP: valóban nem csinálnak külön kismamiknak értékhatárokat, DE gondolom a Ti leleteitek is olyanok Kép hogy eleve szerepel a beutalón, hogy állapotosak vagytok, és ha probléma lenne, akkor azt a megjegyzés oszlopban bex-elnék!! amíg ott nem látni semmit, addig sztem nincs gond Kép
Nekem pl. a limphocitáim borzasztó alacsonyak, utánaolvastam, hogy ezen belül vannak T1,T2 sejtek, (bonyolult, nem akarom részletezni Kép meg untatni sem akarok senkit!!) tehát nekem ott nagy minusz jel van, De ha most állapotosan termelné a szervezetem, akkor azzal a Babónak áratna, ezért mindenkinek igazat adok, aki azt írta, hogy nem szabad aggódni, amíg az orvos nem mondja!! Utána kell olvasni! Kép Mire jó a net?? Kép

bocsi a regényért Kép
puszi Nektek
31+1 Kép én már annyira izgulok
szmercsa

Hátgyakorlatok: én tegnap fújattam fel a párommal a tesco-s gimnasztikai labdát (ott sokkal olcsóbb,kb. 2,5 eFt, mint amit a mult havi kismamában írtak). Azért vettemm, mert már itt is írtátok, hogy milyen jó rajta hintázni. Tegnap este a kismamában írt gyakorlatokból csináltam egy párat és kicsit hintáztam is rajta. Nagyon jól aludtam és ma reggel nem fáj a hátam.

A fóti corát annyira lehúztam, hogy most írok jót is: az akciós DVD-k között (990 Ft) van a Kállai kismamatorna is, az egyik kolléganőm arra tornázik otthon, azt mondta nagyon jó. Ma este kipróbálom (én a 80+ kilómmal igazán nem vagyok fitnesszbajnokKép).

Babakocsi ügyben olyen jók vagytok, hogy énis megkérdezem, ehhez mit szóltok: http://interstore.hu/?page=3&uid=tJE6enWbyVjJ4Pan&menu=020210&id=__Pikolo3
A neten nem találok róla semmit. Tapasztalat? Az ára nagyon barátinak tűnik, de nem tudom, hol lehetne megnézni, ezen az oldalon csak megrendelni lehet.

D (már a 24. hét!)
dudukly
Isaszeg

FalinaKép
mi Szikeevel közös topiclakók vagyunkKép,én neki is nagyon örültem,mert itt a II.ker.-ben senki nem netezik,vagy nem tudom,csak én vagyok béna és nem találom őket....Kép de a III.ker.nincs messze tőlünk és én szívesen "bandáznék"veletek egyenlőre baba nélkül,aztán akár babákkal is!KépMit szólsz???Kép

RokicaKép
ha kislány akkor Emma,ha kisfiú akkor Márton illetve én még favorizálom a BenedeketKép
annamami

Sziasztok!

Túl vagyok a terheléses cukorvizsgálaton.Vittem citromot, de nem kellett, mert teába tették és adtak bele citromlevet.

Falina!
A mozgás valóban egyénfüggő, az első lányom sokkal nyugisabb volt, mint a kicsi.
Kiscsaj apával kommunikál: apa berregve puszit ad a pocakra erre ő megrúgja vagy bekopog neki a pici meg ki.
Biztos, hogy nincs semmi gond a babával, de ha az megnyugtat beszélj a dokival. Elvileg kéne is menned UH-ra nem? 28-30. hét között, legalább is a nagykönyv szerint.

Anikó!
Én is hallottam ezekről a babonákról. CCa. 3 hónapja az olajsütőből a lábujjamra öntöttem a forró olajat, férjem meg is jegyezte, hogy csak ne legyen semmi a babán.

Angelina!
Amennyiben a doki nem problémázik az eredményeden,kár fölöslegesen izgatnod magad.

Prüntyi!
Szép a kiságy meg a baldahin.
Én is elraktam Iviét.Halványkék és macik meg színes lufik vannak rajta.

Sziasztok
Kriszta
25+4
101

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Tmarie,
A Calcium Sandoz pezsgőbe 500 mg kálcium van, ezért, ha reggel-este beveszel 1-et, akkor a napi kajákkal mellé elég kell legyen, de kérdezd meg a dokit is!

VISZONT, a kálcium és magnézium is gátolja egymás felszívódását, és nem szabad egyszerre bevenni, minimum 2-3 óra el kell teljen a kettő közt!

Kép

Kép
prüntyi

Kriszta,
Az is nagyon szép lehet, én egy gyönyörű, halvány levendulalila és vanília színűt néztem ki sok kis színes csillaggal, meg macikkal, (ott ahol ezt is vettük), de az csak 3 részes volt nem volt baldahin benne. De persze ahogy férjecském kikapta és magához szorította azt a a vanília-kiwi színű kombinációt, és kijelentette, hogy neki ez kell, látni kellett volna! Kép Nagyon édes volt, mint egy gyerek. Kép

Kép

Kép
prüntyi

Lányok!
meg tudná mondani nekem,hogy hol is van a Bakáts tér környékén az a turi?
Kinőttem az összes halász-térd és rövidgatyómatKépKép

PrüntyiKép
nagyon szép az ágynemű garnitúra!és hogy a férjed válsztotta,nagyon jó az izlése!KépGrat!

Köszi:annamami
annamami

Annamami, a turi a Tompa u. felőli részen van, majdnem a sarkon. Ha háttal állsz a Söfinek, jobbra. Én tegnap voltam, eléggé lehangolt, nincs sok világítás és egy unott fiuka számítógépezett. A rucik elég gyűrötten voltak kidobálva. Nem is vettem semmit. Utána bementem a Tompa és a körút sarkán lévő régi turiba, vettem egy pólót, egy ruhát és egy szoptatós hálóinget is (szumma 2,7 eFt-ért). De tudod, próba szemcsere, minden turibanKép.

Homeopátia ügyben találtam (nekem) új lapot: http://www.bebilap.hu/homeopatia/

D
dudukly
Isaszeg

Annamami, a turi a Tompa u. felőli részen van, majdnem a sarkon. Ha háttal állsz a Söfinek, balra. Én tegnap voltam, eléggé lehangolt, nincs sok világítás és egy unott fiuka számítógépezett. A rucik elég gyűrötten voltak kidobálva. Nem is vettem semmit. Utána bementem a Tompa és a körút sarkán lévő régi turiba, vettem egy pólót, egy ruhát és egy szoptatós hálóinget is (szumma 2,7 eFt-ért). De tudod, próba szemcsere, minden turibanKép.

Homeopátia ügyben találtam (nekem) új lapot: http://www.bebilap.hu/homeopatia/

D
dudukly
Isaszeg

DuduklyKép
köszi már indulok is!próba cseresznye!Kép
annamami

Annamami, remélem még olvasod, a második üzi a jó (Söfinek háttal a tér bal oldali részén). Én javítottam, de már elment előbbKép.

Jószerencsét! És tessék beszámolniKép
dudukly
Isaszeg

Szmercsa!

Szerintem az ember lánya semmilyen vizsgálatra és beavatkozásra sem kötelezhető, ha nem egyezik bele. A mult héten beszéltünk arról, hogy ki dönti el, a maminak reggeliznie, vagy cukros vizet innia kell-e. Jelentem, ha a doki úgy adja a beutalót, hogy 120 perces terhelés, akkor cukrosvíz, ha 60 perc, akkor tej+kifli. A cukrot (én is később tudtam meg) fel lehet iratni, 90% tb támogatás jár érte (mondjuk cca 150 Ft az egész, lehet, hogy nem éri meg a receptért kuncsorogni).

Én jól felkevertem és tettem bele sok citromlevet, meg lehet inni, nem jön visszaKép.
D
dudukly
Isaszeg

Lányok! Azoknak, akik allergiásak!
A doktornőmmel beszéltem(szülész-nőgy.), hogy félek, attól, hogy a sok trüsszögés, meg köhögés előbb utóbb koraszüléshez vezet, és mondtam, hogy tud e valami megoldást addíg amíg eljutok egy allergológus orvoshoz. Erre azt javasolta, hogy naponta többször öbblítsem át az orrom sós vízzel (ez van orrsprayben is, de házilag is jó), aztán kenjem be az orromat belülről fenistil géllel! Jól látjátok,azzal a fenistil géllel! Tegnap reggel óta kenem (napi 3x, ált reggel, ha elindulok, napközben v.mikor, és este lefekvés előtt), és tényleg használ! Ma reggel már nem volt csak egy két hapci! és nem is viszket annyira az orrom! Kép De holnap megyek reggel az allergiadokihoz, és majd beszámolok!

Arra azért figyeljetek, hogy ha vérzett/ vérzik az orrotok, várjátok meg míg behegged, mert csak épp nyálkahártyára lehet kenni a gélt!

Na megyek a nődokimhoz, 3-ra vár!

Este rátok nézek!

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Lányok!

Köszönöm a bíztatást és a hiányolást.
Még nem nyugodtam meg, mert csak holnap délután tudok UH-ra menni.
A dokik a vörösvértesten aggódnak a vizeletben.
Ez azt jelenti, hogy valamilyen fertőzés van, mert vér van a vizeletemben. Tehát még aggódhatok. A süllyedés sem túl jó, mert gyulladásra utalhat. A fehérjeszám is magasabb egykicsit. Az urológus szerint a vizelet lelet nem mutat hugyúti fertőzést. Most parázhatok a hüvelyi fertőzés miatt. Pedig használtam Canestent és utána meg Klion-D-t.
Tök feleslegesenKép
A másik, hogy eddig tökéletes volt a vér és vizeletképem. Most hirtelen változott minden.
Többet is keményedek és görcsölök. Gondolom a stressz is kiválthatja vagy erősítheti a tüneteket.
De ki ne idegeskedne?
Találtam egy jó orvost, úgy ajánlották.
Állítólag nagyon rendes. A rákospalotai SZTK-ban van és a Szabolcs utcai kórházban. Ismeri valaki Dr. Krammer József adjunktust?
A rendelőben (SZTK) van UH, magzati keringést is tud nézni, jó spéci cuccok vannak állítólag.
Na ezt jól leírtam.
Ma felkeltem 5:55-kor, elmentem oda, mert délelőtt rendelt. Erre közölték, hogy ma sajnos nem lesz bent. Menjek vissza holnap délután. Hazaértem és 1órára rá hívott a magándokim, hogy holnap 19:00-re menjek be az Istvánba UH-ra. Most már Õ is aggódik a leletem miatt. Milyen érdekes. Eddig letojta, amikor már találok valaki mást, akkor meg jelentkezik. De a magánorvos 5000Ft-ot kérne a vizitért. Sajna nincs lóvém, tehát megyek az SZTK-ba. Majd felhívom, hogy nem megyek.
Állítólag ez a doki (az SZTK-s), nem egy pénzéhes és a rendelőben nem is kér pénzt. Ja! És nincs magánrandelője. de ha van is, akkor sem mondja azt, hogy menjek oda.

Na befejezem a hülye regényemet.
Később visszaolvasok, de most főzök.

Puszi lányok!
Sziasztok!
Angelani
26+1

Kép
angelani

Dudukly
A júniusi Kismama 57. oldalán hirdetik ezt a márkát, ott van egy információs vonal: 1/306-1298 és 306-6652. Fel van sorolva egy csomó Bp és vidéki üzlet, de az oldalon 3 márkát is reklámoznak, nem egészen értem, hogy minden üzletben tartanak mindent, vagy hogy van. De a telszám csak a Pikolo márkánál van, úgyhogy valszeg meg tudják mondani, hol lehet megnézni.
Amúgy tényleg jól néz ki a kocsi.Kép

Cukor kontra zsemle: én megkérdeztem a Csillát, amikor adta a papírokat, hogy miért nem zsemle. Azt mondta, hogy próbálták ők is, de nem mindig hozza ki az eredményt. A zsömlék eltérő nagyságúak, hivatalosan ugyan megvan adva a ch-mennyiség, de ugye sütödéje válogatja...a glükóz az meg tutibiztos.
Hát, nemtom, a mostani Kismama is azt írja, hogy zsemle, és ha ott nem stimm valami, jöhet a cukor. De egyébként tényleg ki lehet bírni, nekem jól is esett a hideg, meg hogy végre kerül vmi a gyomromba...Kép

üdv
p 24+00
penna

Dudukly,
én tej+zsemlén voltam, és 120 percesen. Nos??
Nem akarok senkit rémísztgetni, nehogy félreértsétek. Csak hallottam, hogy aki rosszul reagál a cukrosvízre, az akár nagyon rosszul is lehet Kép Ehhez sem értek Kép csak gondoltam valaki okosabb a témában és felvilágosít...

Hogy bírjátok ezt a hőmérséklet ingadozást??
szmercsa
31+1
szmercsa

FalinánakKép
Noémi: (héber) gyönyörűségem (ápr. 22., szept. 1., 10., dec. 24.)
Feladata megtanulni, hogy miként élje meg a nőiességét és az anyaságát. Választania kell a vágyai megélése és a család és párkapcsolat között. Fontos számára az otthon harmóniája. Mindent megtesz a családért, de nehezen viseli el, ha ez kötelességeket hoz. Õ biztos nem lesz a család "rabja", miközben egész életében éreznie kell, hogy szükség van rá. Másrészt, nagyon erősek a vágyai, és úgy érzi,ezt csak függetlenül élheti meg. Rendkívül érzékeny és ez sebezhetővé teheti. Mindig éreznie kell, hogy szeretik és elfogadják. Erősek az intuíciós képességei, érdemes hallgatnia a megérzéseire. Nehézségeket az érzelmi elfojtások és a nőisége okozhatnak neki. Problémákat az önelfogadás és az önbizalom jelenthet.

Remélem nincs benne sok helyesírási hibaKép Siettem nagyon, mert a párom hazaért közben és ebédelni szeretne.

RokicánakKép
Zsuzsanna (héber) liliom (febr. 19., aug. 11., szept. 20.)
Feladata megtanulni, hogy mindig biztonságban van, ez nem függ az akaratától. Találkozni fog azzal, hogy bármit megkaphat, amihez nem kötődik, és mindent elveszíthet, amihez ragaszkodik. Életének sikerét a célok helyes megválasztása befolyásolhatja. Ez nem lehet anyagi, mert ennek más területen lesz meg az ára. Nem képes lemondani semmiről, ezért telve van a veszteségtől való félelemmel. ez gyakran riaszthatja környezetét. Nem fogad el semmilyen felsőbb utasítást, így nem is rendelődik alá, mert gyengeségnek tartja. Küzd minden nehézség és korlát ellen. Keresi azokat az élethelyzeteket, ahol vezető lehet, de egyrészt túlságosan merev, másrészről pedig következetlen, így nem jó vezető. Olyan társ lehet számára a megfelelő, aki képes őt motiválni és biztonságot adni. Meg kell tanulnia bízni az emberekben, mert másként magára marad.

Na egyenlőre ennyi, ha valaki elégedetlen a leírással, ne rám legyen mérgesKép
Majd még jövök, addig leírhatjátok az igényeketKép

Hari 22+3

Kép
Kép
hari

Szmercsa,

Nekem is koponyavegu volt 3 hete. Most kell mennem csutortokon megint a 32 hetes uh-ra.
Hat, igazsag szerint, a 33-34. het fele kellenne szuletesi pozicioba kerulnie. Persze ez nem jelent semmit. Van akinek az utolso pillanatban fordul meg rossz vagy akar jo iranyba.
Ez tenyleg egyedi kerdes. Nekem az elso fiam MINDIG farfekvesu volt.
Nem a kis feneket erzed, biztos a feje????? En is fenn erzem amikor csuklikKép
A hoingazast nagyon szarul, eszmeletlen faradt vagyok par napja.

Dudukly:
Nekem ehhez hasonlo kocsim van, szerintem nagyon jo, en ezt fogom hasznalni most is, a masodik babaval.

Angelani,
Nagyon szoritok, hogy minden rendben legyen!!!!!!!!!!!!!!!!
Probalj meg pihenni is egy kicsit, mindig teszel-veszel, csinalsz valamit.Kép
Talan a szervezeted igy akarja a tudtodra adni, hogy vigyazz ra egy kicsit jobban.

Tmari,
Kép

Aniko
30+6

KépKép
KépKép
aniko47

Hari! Kép Köszi szépen... megnéznéd nekem még a Dávid nevet is? Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Szmercsa, passzolom a kérdést, de a mostani kismamában is ez van leírva. Amikor vette a vért a nővérke, megkérdezte, hogy reggelin vagyok, vagy cukrosvizen, mondtam, hogy ez utóbbi. Erre ő, hogy jól keverjem fel és tegyek bele citromot, és 2 óra mulva találkozunk. Ebből gondoltam, hogy a másikra kevesebbet kell várni.

Hari, nálunk a Luca Barbara és a Bálint Bendegúz nevek merültek fel, ha van egy kis időd. Nehogy ínyhüvely-gyulladást kapjál! Kép

Penna,köszi, ebben a káosz-hírdetésben én fel se figyeltem rá. Elmegyek megtekintem valamelyik boltban. De jónak néz ki, és a többi márkához képest nagyon olcsónak tűnik. Elvileg mindent tud, ami kell, vagy nem?

A fitnesszlaszti tök jó, már azon ülök a gép előtt isKép.

D
dudukly
Isaszeg

Anikó, köszi az infót, én azon rágódok, hogy ez a márka elég megbízható-e, mert egyébként jóval olcsóbb, mint a többi név.

Angelani ne idegeskedj, drukkolok, hogy ne legyen gond. Esetleg kérjetek egy kontrollt, lehet, hogy elnéztek valamit a laborban.

D
dudukly
Isaszeg

DuduklyKép
pfűűűű...most értem haza,szét fagytam és nagyon fáj a fejem ettől a hülye széltől....Kép
sajna a második üzit már nem olvastam,így mentem egy plusz kört,mire okosan rájöttem,hogy ha nem jobb,akkor csak bal lehetKépKépKépügyi vagyok mi???Kép
szóval bementem a Bakáts téribe,de nem találtam semmit....Kép...igazából halászgatyó v.térdgatyó kellett volna,na az egy db. sem volt,aztán végignéztem a kismama farmereket,de azok meg mind óriásiak voltak,én alapból csak 56 kg vagyok,most tartok 60-nál és ehez 174 cmKéptehát a normál s-es méret már halászgatyó nekemKépKépKépde most az sem voltKépúgyhogy kicsit el vagyok kendődve,meg fáradva,mert hazafelé még be is vásároltam és két bazi szatyrot cipeltem hazaKép
de azért köszi a segítséget,remélem legközelebb szerencsésebb leszek!

AngeleniKép
Szorítok neked,hogy mit mond a dokid,remélem és kívánom neked a legjobbakat!!!és PIHENJkérlek!!!Képez a babácskának is fontos!!!Kép

HariKép
esetleg egy Emma,Márton,Benedek szóba jöhet? Csak ha nem vagyok nagyon pofátlan!!!?Kép
annamami

Dudukly,
tőlem 3× vettek vért. 1× - éhgyomorra, 2× - 1 óra múlva már a zsemle+tejjel, 3× - +1 óra múlva, se kaja, se semmi. Először 4,5lett a cukim, aztán felment6,7-re, aztán a 3.-nál visszament 4,6-ra. doki azt mondta, hogy ez teljesen okés. Szerintem én már nem megyek a cukrosra. Habár itt ijeszgettek egy páran, hogy úgy sem úszom meg Kép De minek mennék?? A cukrosok rosszul is érzik magukat??

Angelani,
szorítok!! Bizti minden rendben lesz Kép

Aniko,
nem tudom Kép Félelmetes mennyire izgága, ha kijön is ilyen sajtkukac lesz? Kép Akkor garantált, hogy vagy 50 évig nem lesz egy nyugodt másodpercem Kép Alig várom!
MOst mintha megint megforudlt volna, mert még a hasam formája is változik. Reggel sokkal feljebb volt, most megint lent van. Említettem, hogy szombaton már szülni akartak küldeni? Kép 2 nő is szólt, hogy akkora a pocim, és olyan a formája, hogy bármely pillanatban szülhetek. Ki kellett ábrándítanom őket, hogy csak augusztus 7.-ére vagyok kiírva. Kép A válaszuk: "Húúú"
És még azt is szerettem volna mondani, hogy most, hogy abbafelejtettem Kép az Elevit szedését, már nem hízom, csak a pocakom nő. Remélem, jól teszem, mert a nődoki ragaszkodott hozzá, hogy végig nyomjam.
vigyázzatok magatokra Kép

szmercsa
szmercsa

Hari

ha megkérlek megnézed a Lászlót is?
Nagyon szépen köszönöm.

Angi
26

Kép
Kép
gangi

Annamami! A Múzeum körúton is van egy turi a Meki után pár házzal, és ott is vannak kismama cuccok, bár nem a legolcsóbb.

Hari! Szerintem írd be a könyv szerzőjét, pontos címét, mert ez nem lesz túl jó neked. Egyébként ha sok időd van, a mi lányunk Sarolta lesz.(Bocs!)

Olyan jót aludtam délután! Holnap megyünk UH-ra meg dokihoz mi is! Aztán jövő héten nekem is cukros lötyi ivás!

Köszi lányok az együttalvás-különalvás (nem egy ágyban, ilyet soha nem akartunk!) témában való hozzászólásaitokat. Tegnap párommal eldöntöttük, hogy a baba megkapja a mostani hálót, mi meg kiköltözünk a nappaliba. Aztán nem tudom hogy bírom majd az éjszakai ide-oda járkálást, de majd igyekszem nem túlságosan kifáradni. Plusz matrac már nem nagyon fog beférni a hálóba (hogy ottmaradhassak esetleg), mert ahhoz, hogy mi beférjünk a nappaliba, néhány szekrényt át kell vinni a hálóba, így nem marad hely. Na, mindegy!

Várandós tea kérdésemre nem válaszolt senki! Nem tud róla valaki valamit?

Bodza 25+5

Kép

Kép

Kép
bodza

Sziasztok!

Elmentem az újpesti SZTK-ba, mert fájt a hasam és már nem bírtam idegekkel.
Mondhatom, most még idegesebb vagyok!
Megrövidült a méhszájam. CI:2000
1 hét kórházat javasolt a doki, de én nem szeretnék az újpesti szülőotthonba menni.
Ráadásul az a doki volt, akinél az ex-sógornőm szült. Majdnem meghalt, addig hagyta szenvedni. Mikor már lebénult, a főorvos ordított ezzel a dokival, hogy azonnal császározzák meg. Majdnem beperelte a dokit. Most mit tegyek?
Pénzem sincs a magánorvosomra. Az Istvánba holnap kellene mennem. Előtte a rákospalotai sztk-ba.
Hihetetlen. Pipolphent írt fel, este egyet kellene szednem.

Megőrülök az idegtől.
Remélem holnap délutánig kibírom és a baba jól lesz.
Egyébként a szívhang jó.

Annyira félekKép Itt bőgök mint egy hülye.

Majd jelentkezem.
Sziasztok!
Angelani
26+1

Kép
angelani

Angelani!

Jaj de rossz hírek!Kép
Mindenesetre nyugodj meg, ne pánikolj!
Szerintem még holnap menj el az sztk-ba és ha ott is azt mondja az a bizonyos doki, hogy kórház, akkor ne kockáztass, menj be!
Szorítok nagyonKépKépKép

Megann 26+2

Kép

Kép
megann

Drága Angelani, tudom, hogy könnyű mondani, de ne sírj. Pihenj és lélegezz mélyeket. Beszéld meg a babóval, hogy még bent kell maradnia. Hallgass nyugtató zenét.

Kérlek pihenjél és nyugi. Ha nem bízol a dokiban, holnap menj el a másikhoz és kérdezd meg a véleményét. Szurkolok.

Bodza, sajna nem emlékszem a kérdésedre, sokan esküsznek kölünböző fórumokon és a baráti körünkben a málnalevél teára, de olvastam és hallottam olyat is, hogy semmit se ér (http://www.gyogytermek.hu/dmgyogy/gyogytermek?p=11&vn=2005.04.04%2012:11:03). Ha Téged pozitívan befolyásol: ártani biztos nem árt, ha hiszel benn, segíthet. Mindenesetre, ha valamelyik herbáriában veszed meg, nem olyan drága, mint a "speckó keverékek" a netenKép.

A cukros lötyi kibírható, nekem érzékeny a gyomrom és bennmaradt, lehet, hogy azért mondják, hogy nyugton kell ülni 2 óra hosszat, mert akkor nem szédeleg az ember az éhségtől. (Csak a babó rugja ki az oldaladatKép.)

D
dudukly
Isaszeg

Annamami bocsi, mire javítottam az irányokon már kiment az első, csak nálam nem jelent meg. Utána láttam, hogy mi van. Bocs, segíteni akartam. Mondjuk meglep, hogy Te a vékonyka alkatodra se találsz semmit, nekem csak sima 40-42-es kellene, de vagy 36-os, vagy 52-es ruhákat látok. Az astóriánál a meki mellett én is voltam, de szemtelenül drágának találtam. Ennyiért már a corában is lehet venni térdgatyót. (A fótiban néhány felsőt leáraztak, de én már annyi pólót turtam össze, hogy nem mertem venniKép.) És vannak édi bodyk is, ami lehet, jó lesz trikó helyett a babónak. Sajna én babaruha-vétel eltiltás alatt állok, de Ti számoljatok be, hogy mit szereztetek már. Én lehet úgy leszek, mint Benianyu, a párom és a tesóim rohangásznak babaruciért, amíg szülökKép.
dudukly
Isaszeg

Na kezdem csajokKép Nem garantálom, hogy most mindenkinek leírom, de ha nem ma, akkor holnap folytatomKép
Amúgy a könyv: Takács Tibor: Sorsunk a nevünkben
2 kötet, az egyik női utónevekkel, a másik ffi.
Amúgy nem vagyok lusti, úgyhogy előbb utóbb mindenkinek válaszolok, a könyvek darabonként 2.480 Ft-ba kerülnek!! Csak miheztartás végett. Én nem venném meg, de végül is ajándéknak jó volt. Szóval aki türelmes, az várja ki a sorát, leírok mindent, akinek meg sok pénze van, az vegye megKép
Amúgy gondolom rájöttetek, hogy az első zárójelben a név eredete van, utána a jelentése, aztán pedig a névnapokKép

Rokica,
Dávid (héber) kedvelt, szeretett, összekötő, egyesítő, főember (márc. 1., dec. 29., 30.)
"Életem a hitem" - ez a megközelítés mutatja a sorsát. Amiben hisz, abban nem ismer lehetetlent. Minden élethelyzetben önfeláldozónak kell lennie, ezen keresztül érhet el sikereket. Szüksége van egy társra, aki értékeli a cselekedeteit. Személyisége ösztönös és mindig egyenes. Kerüli a konfliktust, de ha támad, nyíltan teszi. Nem tűr megalkuvást, és nem viseli el a kudarcot. Hajlamos a mártírságra, ha csalódik az emberekben. Õ a világ támasza. A jó választás olyan életterület, ahol mások céljait és reményeit valósítja meg. Sajnos vágyai gyakran az illúzióit segítik, álmodozóvá és befolyásolhatóvá válhat.

Dudukly,
Luca (latin-magyar) virradatkor született, sugárzóan fényes (dec. 13.)
A környezetének megfelelni és bizonyítani, ez lehet életének célja és feladata. Fontos lesz számára a harmónia megteremtése, ez adhatja életében a stabilitást. A két véglet, amelyeket meg kell élnie, a szenvedélyek és a megfelelés. Túlságosan függ a külvilág véleményétől, de nem bírja a kudarcot. Ilyenkor szélsőségessé és lázadóvá válhat. Nagyon erősek a kötődései, szeretetével birtokolni akar, és ez féltékenységet hozhat. Egész életében az elfogadásért küzd, keresnie kell azokat a helyzeteket, ahol ez megvalósulhat. Párjától is odafigyelést és megbecsülést vár. Ennek megfelelően pozitívak lehetnek azok a hivatások, amelyekben megjelenik a diplomáciai érzéke vagy a művészet és a szépség. Problémát az anyagi vágyak okozhatnak. Hajlamos az élvezeteknek alárendelni céljait.

Barbara (görög) idegen, külföldi nő (dec. 4.)
Feladata elismerést és megbecsülést kivívni. Meg kell tanulnia, hogy mások csak akkor fogadják el, ha ezt ő is meg tudja tenni. Ami őt igazán motiválja, hogy elismerjék a szépségét, mert így válhat igazi nővé. Tele van szenvedéllyel és érzéssel. Emiatt a kiteljesedése a külvilág elismerésén múlik. Férfias megjelenésű partner oldalán éli az életet. Idővel azonban mindig felismeri, hogy társa nem biztos, hogy az, akinek látszik. Hajlamos társát szinte gyerekként kezelni. Házasságában irányító szerepet akar betölteni,így férje sokszor gyengébb nála. A szerelem az, amiben elemében érzi magát, folyamatosan ezt keresi. Csapdája a testiség és a szenvedélyek lehetnek.

Folyt.köv. csak nem akarom, hogy egyszerre szálljon el az egész irományomKép

Hari

Kép
Kép
hari

Angelani, most olvasom csak hogy mi van veled, sajnálom. Remélem nem lesz semmi baj. Tényleg próbálj megnyugodni, és nem sírni, mert az nem tesz jót semmi képpen sem. Drukkolok, hogy minden rendben legyen veletek!

Hari

Kép
Kép
hari

Angelani!
A nyári topikosokat kérdezd meg szerintem, ők nagyon rendesek és már van jónéhány babaás is köztük. Tuti tudnak neked okosat mondani. Mindenesetre feküdj/pihenj sokat. Én nem tudom a frankót, de sztem otthonfekvéssel is meg lehetne oldani ezt a helyzetet, persze a legbiztosabb befeküdni. És én is megkérdeznék minél több dokit.

(családinetre elköltöztek: http://csaladinet.hu/forum/viewtopic.php?t=208&postdays=0&postorder=desc&start=0 )

Falina
falina

Bálint (latin) erős, egészséges (jan. 7., febr. 14., márc. 16., nov. 3.)
Erejét nem a fizikuma, sokkal inkább a lelkisége adja. Szeretetet adni és kapni, e életének a kulcsa. Feladata támaszt nyújtani az embereknek. A fegfőbb erénye, hogy szinte mindent és mindenkit képes elfogadni. Megbízhatóságot és erényességet sugároz. Akiket szeret, azokért képes tűzbe menni. Akkor teljesedhet ki legkönnyebben, ha ezt a családban vagy egy kzösségben teheti meg. Viszont ha önzővé válik, elgyengülhet és elbizonytalanodhat. Nem képes harcolni, emiatt gyakran gyengének tűnik. Nagyon jó megérzésekkel és ösztönös könnyedséggel rendelkezhet, ez azonban gyakran nemtörődömséghez vezethet.

Bendegúz (hun-magyar) (máj. 7., okt. 10.)
Életének feladata mások segítése és támogatása. Érzelmi kötődései szenvedéllyé vlhatnak. Kisugárzása vonzza az embereket. Nehezen kezelhető, mert önfejű. Minden élethelyzetben keresni fogják áldozatkészségét. Ha ezt nem vállalja, könnyen kerülhet olyan élethelyzetbe, ahol ő szorul másokra. Mindig kell mellé valaki, akivel együtt valósíthatja meg álmait. A kiteljesedése és sikere az alkalmazkodóképességén múlhat. Sorsának buktatója lehet, hogy nem ismeri a mértékletességet. Szélsőségei könnyen bajba sodorhatják.

Kép
Kép
hari

Annamami,
Emma (német) hermion néptörzshöz tartozó, Irmin germán istenség nevéből, nagyság (ápr. 19., jún. 29., nov. 24., 25.)
Feladata felismerni, hogy a teremtés által teljesedhet ki. Erre kapta erejét és tehetségét. Azonban fontos, hogy mindig legyen mellette valaki akit segíthet és tolhat maga előtt. Az adottságai: háttérből irányítani. Õ az a nő, akinek a "nyaknak" kell lenni és így mozgatni a "fejet". Õ nem kerülhet előre, mert a sors nem fogja engedni. Lassan, de biztosan halad a célja felé, észrevétlenül veszi át a hatalmat, és olyan erős lesz a befolyása, hogy rajta múlhat mások jövője. Ez igaz a házasságára is. Partnere terheit átvállalja, és később nyög alatta. Rájön, hogy egyedül könnyebb lenne és így kilép a kapcsolatból. Ez tévedés, neki ez nem hoz pozitív élethelyzetet. Csapdája az akaratának mindenáron való érvényesítése lehet.

Márton (latin) Mars istenhez hasonló, merész, bátor (nov. 11., 12.)
Feladata a lényeg megismerése. Számára a két véglet a szellemiség és az anyagi szenvedélyek. Fontos számára, hogy a problémákat mindig megoldja, nem hajlandó túllépni rajtuk. Az egyéni utakat keresi, nem nagyon tud alárendelődni, emiatt olyan hivatások a megfelelők, ahol másokért tesz, de nem kell alárendelődnie. Megjelenik az érzelmi szélsősgesség, ha elköteleződik, nem képes sem elengedni, sem leválni. Nehezen birkózik meg a kudarcokkal, fanatikussá válhat. Rendkívül szenvedélyes, akár az őt érdeklő munka és hivatás, akár az érzelmek terén. Ugyanakkor képes hidegen és mereven küzdeni a célokért. A szerelem, a testiség gyakran elragadhatja, viszont megjelenik a megbízhatóség és a hűség is. Mindig a végletek között sodródik, ezért a párkapcsolata mindig kérdéses. Életének alapvető problémája a vágyak és szenvedélyek keretek között tartása.

Benedek (latin) áldott (márciusban Sándorral és Józseffel együtt meleget cipel a zsákjában) (márc. 21., ápr. 14., 16., máj. 1., júl. 11.)
Életének feladata mások anyagi segítése és támogatása. Minden élethelyzetben keresni fogják áldozatkészségét, amit neki vállalnia kell. Arra született, hogy bizalmat és segítőkészséget árasszon magából. Ha ezt nem teszi, könnyen kerülhet olyan élethelyzetbe, ahol ő szorul másokra. Figyelnie kell, hogy kérést soha ne utasítson vissza. Mindig kell mellé valaki, akivel együtt valósíthatja meg álmait. A kiteljesedése és sikere az alkalmazkodóképességén múlhat. Gyakran érezheti, hogy kihasználják, és neki mindig többet kell adnia, mint amennyit kap. A sorsának buktatója lehet, hogy illúzióit és vágyit kergeti.

Kép
Kép
hari

Hari, igazán köszönöm, bevallom, másokét is elolvastam. Szerintem aranyos, de nem hiszem, hogy a neve befolyásolja a tulajdonságait Kép. Nem szeretném, ha nemtörődöm lenne Kép.

Köszi a gépelést, megmutatom a páromnak is Kép.

Pussz és jóéjt mindenkinek.
D
dudukly
Isaszeg

Gangi,
László (szláv) hatalom+dicsőség (febr. 27., máj. 4., jún. 27., aug. 8., 28.)
A tekintély és a bölcsesség megjelenése. Szereti és elvárja, hogy felnézzenek rá. Ez azonban felelősséggel jár, amit vállalnia kell. Magabiztos és meggyőző tud lenni. Keresi az olyan élethelyzeteket, ahol irányíthat. Mindig saját erejét és tudását felhasználva jut el a sikerekig. Amit kitűz maga elé, azt teljes szívvel csinálja. Nincs számára reménytelen helyzet, nem adja fel a céljait. Ezért mások is hisznek benne, hogy célját meg tudja valósítani. Olyan élethelyzetekbe kerül, ahol más emberek sorsa fölött dönt. Más emberek fölé helyezkedik, s hogy ezt miként teszi, az az ő felelőssége lesz. Párjának is el kell fogadnia a döntéseit, támogatnia kell őt céljai elérésében. Veszélye a könnyelműség és az önhittség. Fel kell ismernie, hogy az önbizalom még nem jelent tévedhetetlenséget.

Bodza,
Sarolta (török-magyar) fehér menyét (jan. 19., máj. 9., júl. 5., 13., 17., nov. 4.)
Feladata megtanulni, hogy mit jelent a siker. Ezt áldozatokat vállalva tudja csak elérni. "Kívül nő, tetteiben férfi". Ezt az érzelmei diktálják. Mikor megjelennek az érzelmek, fanatikussá válhat. A legnagyobb tehetsége érzékenysége. Társában a lelki társat keresi. Nem tűr ellentmondást, irányítani akar, ez mindig kérdésessé teszi a házasságát. Nehezen alkalmazkodik, csak az érzéseire hallgat. Önfeláldozóan küzd szeretteiért. Fontos számára a párjának, gyermekeinek előrejutása, ennek érdekében küzd. Minden helyzetben lehet rá számítani, ahol úgy ézi, hogy szeretetet és érzelmeket talál. Hatalmasat csalódhat, mikor családja veti a szemére, hogy uralkodik rajtuk. Rendkívül végletes, az egyik oldalon tele van hittel és szenvedéllyel, a másik esetben szinte megfagy körülötte a levegő. Emiatt talán a legnehezebb feladat számára az érzelmek kordában tartása. Ha felismeri, hogy feladata másokért küzdeni, akkor kiteljesedhat. A sikerteenség emberkerülővé és önpusztítóvá teheti.

Na egyenlőre ennyi. Remélem nem hagytam ki senkit. Ha igen, akkor bocsi, és figyelmeztessetek!
Képzeljétek, ma elmentünk anyukámmal nézni anyagot, hogy varrjunk ágyneműhuzatot. De nem tudtam mekkora egy gyerekpaplan, ezért megnéztük,és volt olyan ami poratkamentes és anyukám volt olyan édes, hogy megvette nekünkKép Persze baromi drága volt, nem is merem leírni mennyi. De nekem ez a vesszőparipám, az allergia. Próbálok mindenből olyan szerezni, ami akadályozza az ilyen allergén dolgokat. (kókuszmatrac) Aztán meg itt van a 3 cica. Na mindegy, kicsit logikátlan vagyok, de a lényeg, hogy meg van a paplanka. Meg vett anyu egy lepedőt is, és volt kész kis ágynemű is 2.500-ért, úgyhogy azt is vett, mert azt mondta ennél nem jön ki az anyag se sokkal olcsóbban és azzal még dolgozni is kell. Viszont azt nem értettem,hogy minden paplan csak párnával volt. Holott én úgy tudtam, hogy a babának nem kell párna, még akkor sem, ha ilyen kis vékonyka.
Majd jó lesz az is valamire, de azt nem teszem be neki az ágyba. És kaptam végre egy új melltartót is, mert az előző már szorított, inkább nem is hordtam. De ez most jó, és még talán egy-két hónapig bírja. Már 80 C-sKép Nekem ekkora sose kellettKép

Na befejezem, csak úgy örültem, hogy ennyi mindent kaptam, főleg hogy nem is írtam nektek, hogy tegnap rákérdezett a párom a közösköltségre, és 35.000 elmaradásunk van!! Mert jan.-tól megemelte 5.000-re a havi díjat. Csak amikor akart szólni, akkor mi állítólag épp veszekedtünk itthon és nem mert becsöngetni. Szóval kifizettünk belőle 25.000-et, úgyhogy nem is maradt nagyon pénzünk, teljesen letettem róla, hogy ebben a hónapban bármit is veszek. De legalább anyucikám ilyen kis aranyos!!!Kép Úgy szeretem, csak mostanában nagyon kevés türelmem van hozzá. Már 60 éves elmúlt és úgy megváltozott, de az is lehet hogy én változtam. Ma megfogadtam, hogy mostantól akár mit csinál, vagy mond, iszonyú türelmes leszek vele, mert mindig felbosszant, aztán meg ott a lelkiismeretfurdalás. Na tényleg befejezem, csak nem akartam, hogy ez belémszoruljonKép

Hari 22+3

Kép
Kép
hari

Dudukly, én sem hiszek benne, ezért mondtam, hogy én nem venném meg, és szerintem ti se vegyétek meg, inkább beírom. Ennyi pénzből értelmesebb dolgokat tudunk venni szerintem a kis jövevényeknek. De anyósom úgy látszik hisz az ilyenekben... Aranyos, hogy gondolt rá legalább, bár a baba nevét mi sem ez alapján fogjuk kiválasztaniKép

Kép
Kép
hari

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?