Gangi,
László (szláv) hatalom+dicsőség (febr. 27., máj. 4., jún. 27., aug. 8., 28.)
A tekintély és a bölcsesség megjelenése. Szereti és elvárja, hogy felnézzenek rá. Ez azonban felelősséggel jár, amit vállalnia kell. Magabiztos és meggyőző tud lenni. Keresi az olyan élethelyzeteket, ahol irányíthat. Mindig saját erejét és tudását felhasználva jut el a sikerekig. Amit kitűz maga elé, azt teljes szívvel csinálja. Nincs számára reménytelen helyzet, nem adja fel a céljait. Ezért mások is hisznek benne, hogy célját meg tudja valósítani. Olyan élethelyzetekbe kerül, ahol más emberek sorsa fölött dönt. Más emberek fölé helyezkedik, s hogy ezt miként teszi, az az ő felelőssége lesz. Párjának is el kell fogadnia a döntéseit, támogatnia kell őt céljai elérésében. Veszélye a könnyelműség és az önhittség. Fel kell ismernie, hogy az önbizalom még nem jelent tévedhetetlenséget.
Bodza,
Sarolta (török-magyar) fehér menyét (jan. 19., máj. 9., júl. 5., 13., 17., nov. 4.)
Feladata megtanulni, hogy mit jelent a siker. Ezt áldozatokat vállalva tudja csak elérni. "Kívül nő, tetteiben férfi". Ezt az érzelmei diktálják. Mikor megjelennek az érzelmek, fanatikussá válhat. A legnagyobb tehetsége érzékenysége. Társában a lelki társat keresi. Nem tűr ellentmondást, irányítani akar, ez mindig kérdésessé teszi a házasságát. Nehezen alkalmazkodik, csak az érzéseire hallgat. Önfeláldozóan küzd szeretteiért. Fontos számára a párjának, gyermekeinek előrejutása, ennek érdekében küzd. Minden helyzetben lehet rá számítani, ahol úgy ézi, hogy szeretetet és érzelmeket talál. Hatalmasat csalódhat, mikor családja veti a szemére, hogy uralkodik rajtuk. Rendkívül végletes, az egyik oldalon tele van hittel és szenvedéllyel, a másik esetben szinte megfagy körülötte a levegő. Emiatt talán a legnehezebb feladat számára az érzelmek kordában tartása. Ha felismeri, hogy feladata másokért küzdeni, akkor kiteljesedhat. A sikerteenség emberkerülővé és önpusztítóvá teheti.
Na egyenlőre ennyi. Remélem nem hagytam ki senkit. Ha igen, akkor bocsi, és figyelmeztessetek!
Képzeljétek, ma elmentünk anyukámmal nézni anyagot, hogy varrjunk ágyneműhuzatot. De nem tudtam mekkora egy gyerekpaplan, ezért megnéztük,és volt olyan ami poratkamentes és anyukám volt olyan édes, hogy megvette nekünk
Persze baromi drága volt, nem is merem leírni mennyi. De nekem ez a vesszőparipám, az allergia. Próbálok mindenből olyan szerezni, ami akadályozza az ilyen allergén dolgokat. (kókuszmatrac) Aztán meg itt van a 3 cica. Na mindegy, kicsit logikátlan vagyok, de a lényeg, hogy meg van a paplanka. Meg vett anyu egy lepedőt is, és volt kész kis ágynemű is 2.500-ért, úgyhogy azt is vett, mert azt mondta ennél nem jön ki az anyag se sokkal olcsóbban és azzal még dolgozni is kell. Viszont azt nem értettem,hogy minden paplan csak párnával volt. Holott én úgy tudtam, hogy a babának nem kell párna, még akkor sem, ha ilyen kis vékonyka.
Majd jó lesz az is valamire, de azt nem teszem be neki az ágyba. És kaptam végre egy új melltartót is, mert az előző már szorított, inkább nem is hordtam. De ez most jó, és még talán egy-két hónapig bírja. Már 80 C-s
Nekem ekkora sose kellett
Na befejezem, csak úgy örültem, hogy ennyi mindent kaptam, főleg hogy nem is írtam nektek, hogy tegnap rákérdezett a párom a közösköltségre, és 35.000 elmaradásunk van!! Mert jan.-tól megemelte 5.000-re a havi díjat. Csak amikor akart szólni, akkor mi állítólag épp veszekedtünk itthon és nem mert becsöngetni. Szóval kifizettünk belőle 25.000-et, úgyhogy nem is maradt nagyon pénzünk, teljesen letettem róla, hogy ebben a hónapban bármit is veszek. De legalább anyucikám ilyen kis aranyos!!!
Úgy szeretem, csak mostanában nagyon kevés türelmem van hozzá. Már 60 éves elmúlt és úgy megváltozott, de az is lehet hogy én változtam. Ma megfogadtam, hogy mostantól akár mit csinál, vagy mond, iszonyú türelmes leszek vele, mert mindig felbosszant, aztán meg ott a lelkiismeretfurdalás. Na tényleg befejezem, csak nem akartam, hogy ez belémszoruljon
Hari 22+3