Lesz hordozókendő-megkötéses képsorozat, csak várom haza a fényképészt.
De a fektetős megkötés nekem sem igazán megy. Amikor meg sikerül, Panni akar kiszállni belőle. Már meg sem próbálom.
Gézengúz,
akkor 15-én meg válts 3-asra.
A dokink azt javasolta, hogy egy etetés cici, egy tápszer fölváltva. Ha éhes, lehet cicire tenni, de két tápszeres etetés között legyen min 3 óra. Sajnos nekem nem volt annyi tejem sem, hogy egyet etessek csak ciciből, így előbb szoptatok, utána tápszerezek egy etetésen belül. Aztán meg jött a cumimizéria és a 3 órákat sem tartottam a tápszerben.
Most már tartja magától is az új cumival.
Tök édesen szétdobta magát Luca alváskor!
Dokit váltani tényleg úgy kell, hogy az új doki intézi. Én most cseréltem le a saját dokimat így, amikor terhes lettem. (Szóval már egy éve, te jó ég!
)
Fanka,
nekem hihetetlen szerencsém van, az én babám egy tündér. Már kb 6 hetes korától átalussza az éjszakát, még ha éhezik is. Mi este fél 8-kor fürdetjük (ha épp alszik, kicsit később, de már erre az időpontra magától föl is ébred). Ha evett előtte, akkor a büfit megvárjuk, és úgy. Mondjuk Panni nem bukik és a hasa sem fáj (még akkor sem, ha történetesen eleget adok neki enni). Fürcsi után elringatás (kb fél 9-ig, ha tele a hasa) és alvás kb reggel fél 7-ig. Napirend nálunk is mindig, mikor úgy tűnik, kialakult, megváltozik megint. Én sem tudtam semmit csinálni, de ma már úgy tűnik, ha eleget eszik, lesz napirend (min 3 óránként kaja és sokáig elvan egyedül a járókában, utána meg ha viszem magammal a hordozóban és beszélek hozzá, nyugodtan figyel).
Most viszont álmos, megyek.
Kata