Sziasztok!
Orsi!
Köszi, hogy így örülsz nekem!
Billentyűt ma nem adtam vissza..
Holnap megnyúznak!
Mentségemre legyen szólva, hogy 10 után értünk haza, akkor már olyan illetlenség a szomszédokat zavarni, nem?!
Én már 18 éves korom óta albérletről albérletre költözöm, volt olyan, hogy nem is én költöztem, hanem a távollétemben kiraktak, szóval én folyamatos dobozolásban vagyok. CSak nehogy úgy járjak, mint Tóték ..
Elég meglepő volt, hogy itt már 3,5 éve lakunk..
Na kicsit elcsapongtam, ez csak onnan jutott eszembe, hogy írtad, hogy nálatok még mindig kerülnek elő cuccok, nálam meg szerintem lesznek olyan cuccok amit soha nem találok már meg. Hozzátartozik, hogy 2 éve aug. 20-án feltörték a pincéket és elvittek minden értéket, az egész estét a jardon töltöttem tök feleslegesen..
Ezek az aug. 20-kák eléggé eseménydúsra sikerültek auz utóbbi pár évben, de szerintem csak azért mert itt laktam a Duna mellett és szinte az erkélyről nézhettem volna a tüzijátékot, az meg túl egyszerű lett volna..
Az első képen Lili éppen a kisördögös-sárkányüvöltéses örömködő csatakiáltását láthatod... Kár hogy hang nincs hozzá
Gergőd nagyon édes a képeken!
És hova tette a melltartóbetétedet?
Valaki írta a Pick-wick gyümiteát, csak zárójelben megjegyzem, hogy annak 12%-os fekete tea tartalma van. Mi kispohárból/vagy stampedliből
/ szoktunk vizet inni, és néha nagyon jóízűen benyomja, néha meg csak bugyborékol és/vagy ívesen kiköpi a vizet..
Masször klassz lehetett, irigy irigy!
Még sok jó éjszakát kívánok nektek!
Timi! klasszak a képek, igazán nem panaszkodhat a leányzó, igazi babaálom ami a szülinapjára kapott!
Milyen öröm lesz majd ezeket a képeket visszanézni, amikor a pubertáskorban majd éppen a hajatokat tépitek tőle!
Eszter!
Lebukás!
Különben tökéletesen egyet értek vele, az időjósok megérdemlik az alapos püffölést!
VEra!
HA addig nem történik valamni örületesen nagy gond akkor ott leszünk a talin!
A Ti pancsizótok is klassz, de ezt elég hamar ki fogjátok nőni!
Vagány kis kémnőd van!
Képzeljétek a C&Aban láttam babanapszemügét, ha jól emlékszem 2000 ft volt!
Agyrém, még hogy olcsó.. ( c=cheap a nevében).
Rita
A te Lilid igazi kis társasági lény, annyi barátja van már most, hogy nekem még 30 éves fejjel sincs annyi!
2 l folyadék egyáltalán nem sok egy felnőttnek, annyi lenne a normál adag ami a vese egészséges működéséhez kell. Én igazi kis törpe vízműtelep vagyok, mióta szoptatok elfogy napi 4-5, meleg napokon akár 6 l is, és akkor a leveseket /ami sós/ nem is számoltam!
Mondjuk ennek megfelelően gyakran kell leeresztenem a fáradt olajat is!
Net sajnos a telefon miatt nem lesz, de most a T online-nal láttam valami lehetőséget, hogy most van vezeték nélküli internetelőfizetés, még a héten utána is járok!
Jóéjt mindenkinek!
Macs