Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Itt vagyok, jol vagyok. Kép Itt vannak az anyosomek, ugyhogy raerek. Kép Tegnap egesz nap a kertben voltunk. Kiprobaltuk Lili uj medencejet. Kép Nagyon bevallt neki. Nagyon szereti. Kép

Orsi: Orulok, hogy jobban vagytok. Kép

Vera: Akkor megyunk egyutt 16-an. Kép

Es par kep a tegnapi naprol. Kép
Lili medenceje:
Kép
Lili sapiban:
Kép
A nagybacsival:
Kép
Az anyosommal, Lili nagymamajaval Kép :
Kép
Seta:
Kép
Vigyorogva:
Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Rita
Tüneményesek a képek!!!Kép És az a ruha! Nagyon csini a lányod!Kép
Medence: jónak tűnik.Kép Nem melegszik fel az árnyékoló alatt nagyon, hogy felűlről süti a nap?
Füvetek már nagyon szép! Bárcsak már mi is itt tartanánk! Karcsi szegény egyelőre írja a gazt.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telt a hétvégéje és a betegek is jobban vannak.

Rita, Lilid édes mint mindig. Jó hogy van most segítséged.

Anikó, ne aggódj egyáltalán nem gond elmenni értetek. Úgyhogy meg sem nézem hogy megáll-e itt a piros 20-asKép
Gergő tanult azért valamit? Szegény, rossz lesz neki megírni a felmérőket. Szerencsére Marciék már túl vannak rajta.

Orsi, hogy sikerült a semmitnemcsináló vasárnap?

Eszter, irigyellek kisfiad alvókájáért. Mi még nem tartunk itt.

Hétvégén megünnepeltük Dávid szülinapját. Képzeljétek, megebédeleltünk a kertben, tortáztunk, fagyiztunk, elpakoltunk, majd sokkal később már este eszembe jutott hogy Dávidnak még boldog szülinapot sem kívántunk és az ajándékokat sem adtuk oda.KépMi jól éreztük magunkat, rá meg nem gondoltunkKép De már bepótoltuk!
Tettem fel pár képet.
http://www.babanet.hu/album/main.php?own=1&album=5452&page=2

Mindenkinek szép estét!
Sziasztok
Andrea
tandrea

Sziasztok!

Most csak kukk!

<font color="ff0000">Timi és Lilla!
Szívből köszöntelek benneteket első közös születésnapotok alkalmából!</font>

ZSuzsa
zerko

Jó reggelt! Kép

Csak egy rövidke egyelőre:

TIMI:ISTEN ÉLTESSE LILLÁT NAGYON SOKÁIG!!!!!! Kép

Andrea:mikor is van Dávid szülinapja pontosan?

Majd próbálok később jönni.

Puszi:Anikó
vakili

Lillának nagyon sok boldog születésnapot kívánok!

Anikó: Dávidé 10-é lesz.

Andrea
tandrea

SziasztokKép

Timi
Lillának nagyon boldog első szülinapot kívánunk!
Kép

Lányok
Most már rendesen figyelni kell majd a táblázatot, jönnek majd a szülinapok sorban!Kép

Olyan jó, hogy 16-án van a tali, mert addigra remélem már meggyógyulok! Egyelőre ugyanis stagnál a dolog, kicsit jobban lettem, de azóta semmi és már nagyon unom.Kép
Gergő is javulgat, de Õ is lassan és sajna az éjszakáink még mindig elég gyatrák.Kép

Andi
Megnéztem a képeket, nagyon édesek! Cuki a medence!Kép

Anikó
Tegnap beszéltem a masszőrrel, kedden jön!Kép Remélem jól meggyúrja a hátamat, már nagyon rámfér!
Ti éjszakáitok? Változatlanok?

Most ennyire futottam, ma is menős napunk lesz, úgyhogy lehet, hogy csak este jövök.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Timi!

Nagyon boldog első szülinapot Lillának!!!

Szilvi
lino

<font color="0000ff">Timi!

Zita</font>
pzita

Timi!
Lillának
Booooldog, boldog, booldog Születésnapot....

énekeltem is hozzá, csak azt nem halljátok

Zsuzsa, Szilvi, Zita: nem ér csak ennyire jönni Kép

Jerry
jerry

Sziasztok,

Timi,
Lillának nagyon boldog születésnapot kívánok, legyen mindig egészséges és boldog kislány Kép
( Istenem, egy éve mennyit de mennyit aggódtunk értetek )

elnézést kérek, hogy a számomra újabb topikosok babájának nem tudom a pontos szülinapját, így nekik is kívánok sok boldogságot Képha aktuális már.

és akkor magunkról is írok pár szót Kép

Dorka most éppen túl van egy magas lázzal járó megfázáson, egyébként jól van, nagyon nőcis kislány lett belőle, Danikámnak továbbra is nagy szerelme. Még mindig a szopi a fő táplálék, főleg most az utóbbi 4 napban, ennek megfelelően a súlya is "alacsony", épp 9 kg alatt van. Hihetetlen fürge és mozgékony, 12-én lesz egy hónapja, hogy elindult, mostmár a futásnál tart Kép mindig megy a bátyus után, követi állandóan. Enni szeret mindent, amit mi eszünk, ennek megfelelően a tejen kívül semmi nincs tiltva számára. Azzal még szeretnék várni egy fél évet, bár a múltkorjában adtam neki egy Milupa-pép kóstolót, innen meg már mindegy lenne talán...
És még mindig Bandzsulka Mazsolka Kép
és persze nem alszik éjszaka...talán két-három éjjünk volt, amikor 5 után ébredt először Kép de majd lesz ez jobb. Napközben kétszer alszik, ha nem zavarja meg a programunk.

most ennyi jutott eszembe rólunk, vigyázzatok magatokra, mindenkinek puszi

Anitabori

Kép
Kép
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönjük a köszöntést!

Most voltunk 1. éves tanácsadáson, Lillám 8900g és 76 cm. Hatalmas nő lett az én csepp babámból. Egy évvel ezelőtt ilyenkor már a szülőszobán kínlódtam. De csak 21.05-kor fog megszületni a kisasszony.Kép

Anitabori!

Nemrég olvastam vissza az egy évvel ezelőtti írásokat, és nagyon ledöbbentem, hogy valóban mennyire aggódtatok, és hogy hogy szorított mindenki, hogy még kicsit maradjon odabent a Manóm.

Volt hétvégén is bulija a csajszinak! Ma lesz itthon is egy, családi körben! Majd teszek fel képeket, lehet hogy kicsit sok is leszek, de nagyon örült a kiscsajszi. Annyira fel volt pörögve szombaton, hogy éjszaka nem aludt, csak kavargott az ágyában.Kép (kép később jön, mert apája elvitte átdolgozni őket) Holnap lesz itt egy házibuli Bercinek(Egcsi Bercije) és Laurának, majd arról is teszek fel képet!Kép

EGyébként elég érdekes érzés, mikor az ember első gyermeke egy éves lesz. Egyik pillanatban vigyorgok, másik pillanatban pedig sírok a boldogságtól.Kép

Kicsilányom beájult, úgyhogy kihasználom az időt, és takarítok, de csak csendben, fel ne ébredjen.Kép

Csapongnak gondolataim...megyek, majd este jövök a képekkel!!!

pussz mindenkinek!

Timi

jaaa, jut eszembe...tali nekem nem jön össze, nem is tudom ki kérdezte...messze vagytok sajna, de várom nagyon róla majd a képeket!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok,

mi is nagyon boldog elso szulinapot kívánunk Lillának és szuleinek Kép

Kép

Kriszta&Martin
soraya

Sziasztok!

Bocsánat, hogy belekotyogok a beszélgetésetekbe, csak Orsinak szeretném írni (mivel őszi babásként rendszeresen olvasgatlak titeket Kép), hogy én is pont így jártam a múlt héten a kisfiammal, hogy rózsaszín pöttyöket találtam a pisis pelusban, és én is megijedtem, hogy vér. Se fájdalomcsillapítót nem kapott, se céklát nem evett, így nekünk is csináltak vizeletvizsgálatot, ami negatív lett. Aztán kiderült, hogy az is elszínezi a pisit, ha kevés folyadékot visz be a baba, mármint ahhoz képest keveset, hogy épp mennyire lenne szüksége, mert pl. nagyon nagy a hőség. Nálunk is erről volt szó valószínűleg, mert pont akkor volt az a nagy hőség. Dávid másfél óránként szopizik (!), plusz vizet is kapott, de a 30 fokban, úgy látszik, még ez is kevés volt.
Ezt csak azért írom, hogy ha nyáron esetleg másnál is előfordulna (holott nem kapott a gyerkőc Panadolt, céklát), akkor ne ijedjen meg, mint ahogy Orsi és én. Kép
Remélem, nem haragszotok, hogy ezt beírtam ide. Kép

Liv (őszi babák)

Kép

Kép
liv

Liv!

Köszi szépen, hogy írtad, bár velünk még nem fordult elő ilyen, de Lillám nagyon keveset iszik, így ha előfordul, akkor nem esek kétségbe (annyira). Kép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

NA, akkor folytatás Erzsi kedvéért! Kép

Szóval Edina már nem szopik, de lassan mindenevő lenne, ha nem válogatna. Ma éppen a palacsinta örömeiben merült Kép De az étvégyára nincsen panasz! Ugyan nem mázsálom már régen, de szerintem 11 kiló körül lesz 1 évesen.
4 foga van, amivel eddig szerencsére nem küzdött meg.
Éjjelente alszik hála... Kép
Nagyon érdekli a bili, amibe tegnap sikeresen bele is termelt, ami nagyon tetszett neki. Azóta mindig keresi, és mormolja, hogy kaka Kép
Amúgy is nagy letye-lótya. Állandóan gagyog, de vannak szép számmal tudatos szavai is. Az elsők között volt az ana (anya) 9 hónaposan.

Zsófi is jól van. Holnap lesz a záróünnepély az első év ovi végén. 20-ától itthon van nekem mindkét csajszi a nyáron.
Õ is sokat nőtt, és most is Hamupipőke.

Én vagyok legkevésbé jól.
Õsz óta pár nap tünetmentes időszakkal folyamatosan beteg vagyok. A dokik tehetetlenek, már a gyógyszerpaletta kiürült. Azt mondják, kipukkant az immunrendszerem. Most azon vagyunk, hogy őszre ősszeszedjem magamat...

Akkor képeket is teszek fel, remélem nem haragszik meg majd senki.

Kép

Kép

Kép

Zsuzsa
zerko

NA, akkor folytatás Erzsi kedvéért! Kép

Szóval Edina már nem szopik, de lassan mindenevő lenne, ha nem válogatna. Ma éppen a palacsinta örömeiben merült Kép De az étvégyára nincsen panasz! Ugyan nem mázsálom már régen, de szerintem 11 kiló körül lesz 1 évesen.
4 foga van, amivel eddig szerencsére nem küzdött meg.
Éjjelente alszik hála... Kép
Nagyon érdekli a bili, amibe tegnap sikeresen bele is termelt, ami nagyon tetszett neki. Azóta mindig keresi, és mormolja, hogy kaka Kép
Amúgy is nagy letye-lótya. Állandóan gagyog, de vannak szép számmal tudatos szavai is. Az elsők között volt az ana (anya) 9 hónaposan.

Zsófi is jól van. Holnap lesz a záróünnepély az első év ovi végén. 20-ától itthon van nekem mindkét csajszi a nyáron.
Õ is sokat nőtt, és most is Hamupipőke.

Én vagyok legkevésbé jól.
Õsz óta pár nap tünetmentes időszakkal folyamatosan beteg vagyok. A dokik tehetetlenek, már a gyógyszerpaletta kiürült. Azt mondják, kipukkant az immunrendszerem. Most azon vagyunk, hogy őszre ősszeszedjem magamat...

Akkor képeket is teszek fel, remélem nem haragszik meg majd senki.

Kép

Kép

Kép

Zsuzsa
zerko

Bocsika! Nem én voltam Kép

Kép

Kép
zerko

KÉpeket méééég!Kép

Jó, hogy írsz!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

SziasztokKép

Zsuzsa
Zsófi nagyon nagy lány lett! És Edináról kép? Légysziii!Kép

Liv
Nagyon szépen köszi a tanácsot! Én ma estem megint kétségbe, mert Gergő sokkal kevesebbet pisil, mint eddig, néha van, hogy 2-3 óra után is alig van pisi a pelusban, pedig eddig ennyi idő alatt tele lett.Kép Pedig még Õ is szopizik rendesen (igaz most szinte csak azt, alig hajlandó mást megenni) és vizet is adok Neki, de persze annyit iszik meg, amennyit akar, nem tudom beleönteni.Kép Igazándiból én azért is ijedtem meg, mert pár hetesen voltunk hasi UH-n és akkor valamit a veséjében elég nagynak találtak. Még normális értéken belűl, de a felső határértéknél, ezért már 7 hónaposan voltunk a 2. UH-n és 1 évesen kéne menni újra, de én elviszem most szerdán, nehogy valami gond legyen. Azért a rózsaszín pöttyel kapcsolatban legalább már megnyugodtam, de ezzel az ivás dologgal nem tudom mit kezdjek.Kép Most próbálok babateát adni neki, mert eddig teát nem ivott.

Lányok
Ti milyen teát adtok a babáknak? Vagy esetleg valami gyümilevet? És milyet?

Bori
Annyira jó, hogy írtál és fotót is raktál fel! Ne haragudj, hogy a mailedre nem válaszoltam, de nem jutok oda, hogy levelet is írjak.Kép Meg ez a sok betegség...mindegy, nem mentegetem magam, de nem jött össze.Kép Azért ha sikerül, majd írok.Kép
Dorka nagyon megnőtt és cuki kis szőke fürtjei vannak! És ugyanolyan szép, mint az anyukája!Kép

Timi
Lilla tényleg nagyon megnőtt! Fotókat már nagyon várom!Kép

Soraya
Kár, hogy csak ennyire jössz közénk.Kép Jól vagytok? Írj egy kicsit magatokról!

Linó
Kár, hogy Rólatok sincs hír.Kép

Most mennem kell, kicsit megint magam alatt vagyok, de majd csak összekapom magam. A talira biztosan!Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Orsi!

Nagyon sokféle Hipp tea van. Én kisebb korában azt adtam Lillának, de már nem issza meg. Szerintem legjobb, ha vízzel próbálkozol. Bár nálunk ez sem jön be.Kép Én gyümilevet (Kecskeméti babaital) felesbe hígitok vízzel, és a kisasszony ezt hajlandó meginni.

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Most jottunk haza, egesz nap edesanyameknal voltunk.

Timi: Talan utolsonak, de en is nagyon sok szeretettel koszontom Lillat elso szuletesnapja alkalmabol. Nagy nap ez a mai. Kép

Bori: Nagyon orulok, hogy irtal. Dorci nagyon ugyes es rendkivul csinos kislany. Fantasztikus, hogy mar futni is tud. Mi ettol meg messze vagyunk. Kép Meg jarni is meg kell tanulnunk. Kép
Mi is csak 9 kilosak vagyunk, de nem azert mert szopizunk, hiszen Lili abbahagyta, hanem Lili ilyen alkat es o is nagyon eleven. Kép

Orsi: Az a napellenzo a medencen pont arra van, hogy ne susse a nap Lilit a medenceben. De olyan jol meg is szuri a sugarakat, hogy ha Lili nincsen benne, kenytelen vagyok levenni a tetot, hogy a nap sugarai melegitrsek a vizet. Szoval nem melegszik at.
Ivas: Lili naponta 6-8 dl vizet iszik meg. Nagyon sokat iszik. Es emellett naponta sok csak pisis pelenkat kell cserelnem. Nekunk ilyen teren nincsen gondunk. Teat nem adok neki. En szoktam a gyumolcscentrifuga geppel sargarepat es almat turmixolni. Imadja a levet. Multkor fel litert! megivott belole. Kép Eleg sokszor csinalok neki. Nala az eves sincs viz nelkul. Kép Szerencsere azert eszik is rendesen.

Zsuzsa: Zsofi gyonyoru kislany. Kép de hol van Edina? Kép

Lili nagyon sokat beszel. Tudatosan. Mar a szokincse bovult a hallal es a faval is. Kép Ramutat a medence oldalan levo halra vagy a fara es mondja, hogy hal illetve fa. Kép Hetvegen kezdett el integetni tudatosan. Mindenkinek integet, aki neki. Kép Ha kerdezem mit csinal a kutya, elkezd ugatni. Kép Mondja, hogy va-va. Kép
Ha mondom neki bukfencezunk? Akkor felveszi a bukfenc pozot, de meg magatol nem tud atbukfencezni. Ovatosan segitek neki. Kép A micimackot mar jol ismeri. Kép

Puszi midnenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Orsi: fent voltak a képek, csak a rendszer sztrájkol. Kép
Tea: én asszem Milupát, vagy csak simán limonádét, vizet, higított gyümilevet adok neki. De főzött Pickwick gyerekteát is szoktam.

Kép
zerko

Kép

Kép

Zsuzsa
zerko

Timi, Rita
Köszi a tippeket itóka ügyben, ki fogom próbálni.Kép

Zsuzsa
Képek tündériek!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

sziasztok!

Csak gyorsan, mert hulla vagyok..vfront, fejfájás.. de kezd elmúlni :-)

Timi!
BOOOOlDOG SZÜLINAPOT LILLÁNAK!

hogy telik az idő, nekem már hiányzik is az az ici-pici baba kor. Persze ezt a kort is imádom! Levi összebarátkozott a porszivóval, nem ereszti, ha leteszem, nyomul ezerrel a porszivót rángatni :-) az új szerelem egy pici pumpa, de a favorit a porszivó maradt! Tegnap éjjel tök taknyos lett, porszivózni kellett, hajnali 3- kor felkelt, mert nem kapott levegőt. Na porszivózás után másfél órát volt fennt a kis család. Nem azért, de ti hogy oldátok ezt meg? Merrt irtó hangos! Anno ti mondtátok, hogy az elektromos nem sokat ér.. pedig az halk lenne, és tán nem is menekülne igy a kismanó..

ital:
nekem se sokat iszik Levi, bár mostanában kezdett kicsit többet inni, mint eddig. Lehet hogy a meleg miatt, de nem bizti. Szopi ugyanannyi van, csökkenteni nem sikerült, néha kimarad 1, de még mindig a napi 4 megvan.. Viszont mostanában elkezdett enni!!!!! Már elfogadja, sőt van amit szeret is, és egész tűrhető adagokat eszik. Ez nagy szám!

szóval ital: én hipp italokat vizeztem fel babavizzel, ezt itta, de csak épp hogy. Amit szeretett: Kecskeméti szőlő, de ezt is higitottam. most amit vettem, az hipp instant almatea, keveset rakok a babavizbe, ezt issza. (nekem gyors az elkészitése)

próbáltam teát is, de nem jött be. Õszintén nekem sem :-)

Orsi!
Masszőr! Irigyellek :-)

Rita!
Nekünk is van ilyen medencénk, igaz még csak a tetőt sikerült felfújni (utána mentem el a hőn szeretett pumpáért) mert ami volt itthon, szivargyújtós.. Viszont a tetőt is imádta, és a kiskádban volt a pancsi, napfénytetővel Kép

Szerintem ha nem szopizik a baba, kell hogy 6-8 dl- t igyon, hisz a szopi, mint folyadék megszűnt, kell helyette más. Ezért nem is aggódom, hogy Levi nem iszik sokat.. a rózsaszin pötty infót- köszi Linó.

na sok lettem sziasztok

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

izé Liv, nem Linó. Nem tudom miért irtam ezt, bocs...

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Sziasztok,

Bekukkantok pár szóra. szereztem billentyűt kölcsönbe.. Kép Biztos lesz is jó sok elütésem, mert nem ugyanolyan méretű és érzékenységű, mint az enyém volt.

Minden szülinapos babának nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok!

Önző módon most csak magunkrókl pár szót:

Lili rossz mint a kisördögök, de édes is tud lenni, viszont minden este órákig sír és kizárólag cicivel a szájában van el. Talán most már tényleg a felső kis fogacskái/már legalább 2 hónapja erre gyanakszomm .Kép/.

Vizsgák sikerültek, végre túl vagyok rajta. Teljesen kimerültem, most nem jön össze az éjjeli bagolyodás a hétvége óta.. Kép Készülődök, mert a hétvégén nagy meló lesz a költözés, de már előre tudom, hogy ebben az új lakásban sem fogunk elférni.. Eddig azt hittem a lakás a kicsi, de lehet hogy mégis nekem van túl sok kacatom?? Kép

Sajnos ott nem lesz net. Kép Talán anyuéktól a hétvégéken fogok tudni rémkedni.

Képek Liliről:
Balcsi gyereknapkor:
Kép
Kép
Kép

Pancsi otthon:
Kép

Puszi:
Macs
maccs

Mese,
KűTi mikor költöztök?
pénteken egy "bucsúséta" a millenárisban? 1/2 1? Játszótérnél?

Macs
maccs

SziasztokKép

Macs
Én úgy megörültem Neked! Kérd már kölcsön ezt a billentyűzetet hosszabb távra!Kép
Költözés: nem irígyellek! Mi tavaly ilyenkor költöztünk ide és őrület volt! Nekem már óriási volt a pocakom, így nem engedtek pakolni, Apukám és Karcsi pakoltak be, de persze az utolsó pillanatban és ezért rendszertelenül, így még most is találunk meg dolgokat.Kép Az volt a gond, hogy anyukám 1 nappal később költözött, így a 2 lakás összepakolása kicsit sok volt a családnak.Kép
Képek tündériek!Kép Az elsőn az egy sikoly?Kép
Vizsgákhoz gratula! Pihend ki magad, majd aztán bagolykodsz.Kép

Mese
Ivás: nekünk ugyanez a gondunk, de tegnap délután rendesen erőltettem Gergőnek a vizet és többet ivott. Sokkal több volt a pisi is. Úgy látszik ez a megoldás.
Orrszívás: nekünk van egy elektromos, de feleslegesen vettük meg.Kép Ráadásul drága is volt és szinte semmit nem ér a porszívóshoz képest.Kép Mondjuk lehet, hogy éjszaka nyugisabb lenne ezzel, de én szinte egyáltalán nem használom, annyira gyengén szív.

Képzeljétek, végre volt egy normális éjszakánk! Amióta beteg Mókuska, azóta rendesen gyatrák voltak az éjjelek, ráadásul nagyon korán kukorékolt. Most csak szopizni kelt fel és reggel 7-ig aludt, aminek elmondhatatlanul örültünk Karcsival!Kép Remélem ezt megint rendszeresíti!Kép

Most mennem kell, mert szét akarja szedni a kábeleket a számítógép alatt.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Hoztam 1-2 képetKép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Hali!

A t*k*m tele van az upc-cal.Kép Négy napból három napon nincs netünk, és legyünk türelmesek havi nagyhalom pénzzért!Kép

Orrszívás:

Én már a kórházból úgy hoztam haza a manót, hogy szívni kellett az orrát naponta legalább félóránként-óránként. Akkor is a porszi ment, és most is. Ha éjszaka szívni kell, akkor kiszívom, aztán manó vissza az ágyba, és csucsu tovább. Szerencsére nekünk eddig még nem volt gond ebből.

Képzeljétek, megittuk most a teát. Hipp csümitea. Remélem ez így marad, szerintem fincsi mindegyik.Kép

Megyek gyorsan kicsinyítem a képeket, aztán jövök!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Egy pár kép!
Ezt kaptam keresztmamitól:

Kép
Kép

Előszrö nagyon féltem, de aztán imádtam csúszdázni:

Kép

Ilyen vagyok fürdőruciban:

Kép

Ünneplés apával és anyával:

Kép
Kép

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Szóval még:

Ezt kaptam Berciéktől:

Kép

Kép

Kép

Kép

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Most ennyi, mert még kirúgtok!Kép

LIlla váráról és homokozójáról később!Kép

Pussz: Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Jajjj, most olvasom vissza, csümitea=gyümitea!Kép

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Timi
Nagyon jók a fotók és egyáltalán nem rúgunk ki! Igaz én mondom, aki szintén ömlesztem a fotókat néha.Kép De olyan nehéz szelektálni!Kép
Olyan édesek a gyerkőcök hárman a tortával!Kép És az a csúszdapark!Kép Nagyon szupernek néz ki!
Tea: a Hipp-es teát én is ki fogom próbálni! Mi tejpépben is azt esszük és Gergő nagyon szereti.

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Lilla baba!
Nagyon boldog szülinapot!

Ha másnak is épp aktuális, akkor oda is hatalmas gratula!
Bocsánat, de én nem tudom még, hogy jönnek egymás után a csemeték! Írtatok valamilyen táblázatról! merre van?

Olivér tegnap megfeledkezett magáról és rólunk is. Miközben a tévé képernyőjén püfölte az időjóst, elfeljtett támaszkodni! Így lebukott a kis csibész! Eddig mindig kész "tények" elé voltunk állítva, most láthattuk a gyakorlást is!Kép
Ma már többször megállt pár pillnanatra a talpain támasz nélkül! Kép
Istenem egy éve még azon kattogtam, hogy szülni akarok végre! Rohan az idő!

Mindenkinek szép napot!
Remélem már senki sem eteg4 De legalább nem nagyon!

Pofátlan leszek!
Kérhetek pár szavazatot? http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=10872
Köszi!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Timi!
Legutolsónak,de nagyon boldog szülinapot kívánok Lillának és Anyukájának Kép
Nagyon jók a képek,hatalmas a lánykád Kép
Tök jó az a csúzdás medence Kép

Orsi!
jobbulást kívánok nektek Kép Gergő éjszakája Kép

Maccs!
gratula a vizsgákhoz Kép Ti is jöttök a talira ugye?
Míra szinte semmit nem iszik,ha kortyol párat a felét kicsurgatja a szája szélén inkábbKép
Talán egyszer fordult elő,hogy megivott 1decit Kép
Míra ma átaludta az éjszakát életében először Kép Annyira boldog és büszke vagyok rá Kép
A mi pancsoldánk ilyen Kép
Kép
Kép
Kép
Pusz vera

KépKép
viranka

Hello Lányok!

Köszike a jókívánságokat!

Eszter, szavaztam!Kép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Most jottunk haza. Kép Voltunk egy baratnomnel, akinek ikrei vannak. Egy kislany es egy kisfiu es akik 2 nappal idosebbek Lilinel. Kép Nagyon jol eljatszottak. Lili jol ki is faradt, ugyhogy most alszik edesen.

Zsuzsa: Edina nagyon edes! Kép nagyon sokat fejlodott! Kép

Mese: Levi evese. Kép Ivas: vannak olyan babak, akik nem igenylik a sok folyadekot. Az ikreknel ahol voltunk, a kisfiu ha 1-2 dl-t megiszik egy nap, nem kivanja. Es ennek ellenere egesz jo egeszsegben van. Szep kisfiu. Lili talan tolem orokolte, mert en naponta 2 l-t minimum iszok es meg ejjel is fel szoktam kelni inni. Kép

Macs: nagyon orultem amikor irtal! Kép Gratulalok a vizsgaidhoz! Kép Sajnalom, hogy az uj lakasban nem lesz net. Nem is vezetitek be? Kepek nagyon jok. Irigyellek a Balatonert. Kép Nagyon szeretnek mar en is lemenni uszni nagyokat. Kép

Orsi: A kepek nagyon profik! Te csinaltad? Es gergo nagyon edes rajtuk. Kép Ejszaka. Kép

Timi: Azt a mindenit. Kép megdontotted a medence rekordot. Kép Fantasztikus. bar en azert vettem azt ami Lilinek van, mert ragaszkodtam a tetohoz es a magas oldalfalhoz. Kép Az a torta szuper! Marmint a bohocfej. Cukraszdaban csinaltattatok? En is valami hasonlot szeretnek Lilinek. Lilla gyonyoru. neki is nagy kek szemei vannak. Kép

Vera: a ti medencetek is szuper! de a szemuveges kep a legjobb! Kép nalatok nem csoda, hogy nem isztok. Kép Hiszen rengeteget szopiztok. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

SziasztokKép

Nemrég ment el a masszőr és annyira jó a hátam! Főleg a csupagörcs vállaim! Szuper volt!

Vera
Képek nagyon jók! Az a szemüveges nagyon cuki!!!Kép Klassz a medence is!Kép

Rita
Képeket Karcsi csinálta.Kép Õ régen komolyabban fotózott, van is egy elég profi filmes kamerája és néha szokta így fotózni Gergőt. Ilyenkor egész sorozatokat csinál.Kép

Olyan hülye idő lett. Itt nálunk tök hideg van, lóg az eső lába.Kép Gergő is tiszta kis hisztipatron lett, egyfolytában sikítozik, ölben akar lenni, nem egyszerű ilyenkor.

PusziKép

Orsi

avocado

Hali!

Maccs!

péntek rendben, de aztán le ne mondd!!!
Pancsizós képek mind tündériek, bár olyan szar idő lett, hogy most nem használhatja senki :-(

Én is várhatok, hiába van meg végre a pumpa!
mentem, mert álmos vagyok, és Levi is nehezen aludt el a nagy szél miatt!

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Sziasztok!

Orsi! Kép
Köszi, hogy így örülsz nekem! Kép Billentyűt ma nem adtam vissza.. Kép Holnap megnyúznak! Kép Mentségemre legyen szólva, hogy 10 után értünk haza, akkor már olyan illetlenség a szomszédokat zavarni, nem?! Kép
Én már 18 éves korom óta albérletről albérletre költözöm, volt olyan, hogy nem is én költöztem, hanem a távollétemben kiraktak, szóval én folyamatos dobozolásban vagyok. CSak nehogy úgy járjak, mint Tóték .. Kép Elég meglepő volt, hogy itt már 3,5 éve lakunk..Kép Na kicsit elcsapongtam, ez csak onnan jutott eszembe, hogy írtad, hogy nálatok még mindig kerülnek elő cuccok, nálam meg szerintem lesznek olyan cuccok amit soha nem találok már meg. Hozzátartozik, hogy 2 éve aug. 20-án feltörték a pincéket és elvittek minden értéket, az egész estét a jardon töltöttem tök feleslegesen.. Kép Ezek az aug. 20-kák eléggé eseménydúsra sikerültek auz utóbbi pár évben, de szerintem csak azért mert itt laktam a Duna mellett és szinte az erkélyről nézhettem volna a tüzijátékot, az meg túl egyszerű lett volna.. Kép Az első képen Lili éppen a kisördögös-sárkányüvöltéses örömködő csatakiáltását láthatod... Kár hogy hang nincs hozzá Kép
Gergőd nagyon édes a képeken! Kép És hova tette a melltartóbetétedet? Kép
Valaki írta a Pick-wick gyümiteát, csak zárójelben megjegyzem, hogy annak 12%-os fekete tea tartalma van. Mi kispohárból/vagy stampedlibőlKép/ szoktunk vizet inni, és néha nagyon jóízűen benyomja, néha meg csak bugyborékol és/vagy ívesen kiköpi a vizet.. Kép
Masször klassz lehetett, irigy irigy! KépMég sok jó éjszakát kívánok nektek! Kép

Timi! klasszak a képek, igazán nem panaszkodhat a leányzó, igazi babaálom ami a szülinapjára kapott! Kép Milyen öröm lesz majd ezeket a képeket visszanézni, amikor a pubertáskorban majd éppen a hajatokat tépitek tőle! Kép

Eszter! Kép Lebukás! Kép Különben tökéletesen egyet értek vele, az időjósok megérdemlik az alapos püffölést! Kép

VEra! Kép HA addig nem történik valamni örületesen nagy gond akkor ott leszünk a talin! Kép A Ti pancsizótok is klassz, de ezt elég hamar ki fogjátok nőni! Kép Vagány kis kémnőd van! Kép Képzeljétek a C&Aban láttam babanapszemügét, ha jól emlékszem 2000 ft volt! Kép Agyrém, még hogy olcsó.. ( c=cheap a nevében). Kép

Rita Kép A te Lilid igazi kis társasági lény, annyi barátja van már most, hogy nekem még 30 éves fejjel sincs annyi! Kép 2 l folyadék egyáltalán nem sok egy felnőttnek, annyi lenne a normál adag ami a vese egészséges működéséhez kell. Én igazi kis törpe vízműtelep vagyok, mióta szoptatok elfogy napi 4-5, meleg napokon akár 6 l is, és akkor a leveseket /ami sós/ nem is számoltam! Kép Mondjuk ennek megfelelően gyakran kell leeresztenem a fáradt olajat is! Kép
Net sajnos a telefon miatt nem lesz, de most a T online-nal láttam valami lehetőséget, hogy most van vezeték nélküli internetelőfizetés, még a héten utána is járok! Kép

Jóéjt mindenkinek! Kép
Macs
maccs

Mese! Ha törik ha szakad, ott leszünk! Kép
maccs

Sziasztok!

Szep jo reggelt. Lili nemreg kelt fel. Most mar allandoan atalussza az ejszakat. Kép

Orsi: En szeretnem Lilit elvinni egy profi fenykepeszhez, aki csinalna rola par profi portre kepet. Kép

Macs: Igen. Lilinek szerencsere nagyon sok baratja van es nagyon szeret emberek, gyerekek kozt lenni. Kép Ennek nagyon orulok. Kép Barkivel elvan, aki szimpatikus neki (eleg gyakran) annak a kezecskeit nyujtja, hogy vegye fel. Kép

Kepzeljetek Lili hetfo ota simogat. Mikor mondom neki simogasd meg, elkezdi simogatni vigyorogva az illeto fejet. Kép Allandoan utogetett. Nos elegem lett. Leszoktattam rola es helyette megtanitottam neki, hogy milyen jo es milyen kedves dolog ha valakit simogat. Kép

Reggeli ebredes: Kép
Kép
Kép

Mar tepem a hajam. :
Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

MIndenkinek szép napot kívánok ebben a ronda "nyári" időben!

Csudaszépek a pancsizók! Mimég nem szereztünk be ilyesmit. Egyszer ugyan kitettem őkelmét egy lavór vízzel, de inkább füvezni akart! Kép
Nagy gyakorlásban vagyunk már. Állást és sétát. Ha rajta múlna, gyorsan lesétálnánk anya sejhajának jó részét!Kép

Köszönöm a szavazatokat!

Sziasztok!

Eszter

ja! Éjszakai pihent agyú mívemet megosztom veletek! Star wars utánérzet párom szerint. Kép

Kép

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

SziasztokKép

Tobzódok az örömökben, a tegnapi masszőr után ma fodrásznál voltam, úgyhogy most itt ülök teljesen megújult frizurával.Kép Most megint más lett, de még régesrég ilyen volt már, így most kicsit nosztalgiázok. A cél érdekében muszáj volt egyforma hosszúra levágni, így ezt most rövid kleopátrának nevezném. Kép A fodrász csajszi ugyanis ikreket vár, így augusztusban nyír meg utoljára, aztán már csak februárban, így praktius haj kell, ami nőhet fél évig.Kép

Macs
Jó, hogy nem adtad vissza a billentyűzetet!Kép
Én Gergőt olyan csőrös itatóból itatom, amin 3 lyukacska van. Cumisüveget soha nem szerette és én sem. Pohárból is iszik, csak sokszor mindene csupa víz lesz, mert szórakozik így inkább a csőröskéből itatom.
Éjszaka: megint jó volt, csak most már 6-kor ébredt Mókuska. De legalább már alszunk éjjel.Kép

Mese
Nekem a fejem fájt ettől a hülye széltől.Kép Nagyon ocsmány idő van.Kép

Eszter
Nagyon jópofa amit csináltál!Kép Számítógéppel van? Vagy kézzel?

Lányok
Képzeljétek, tegnap este kaptam egy sms-t Anikótól, hogy Bencus hanyattesett, így a Madarász utcában alszanak, igaz úgy néz ki nincs semmi baj.Kép Még nem tudom a fejleményeket, de fel akarom hívni és ha tudok valamit megírom nektek.

Most mennem kell, mert Gergő szétszedi a házat.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

SziasztokKép

Rita
Ne haragudj, az előbb kifelejtettelek. Csak gyanús zajok jöttek a szobánk felől és gyorsan be kellett fejeznem!Kép
Lili képei megintcsak tündériek! Nagyon édes rajtuk!

Beszéltem Anikóval, még bent vanak, mert még várnak egy UH-ra, de eddig minden lelet negatív volt! Majd Õ elmeséli, hogy is történt, de megijedtek nagyon, amit meg is értek.

Most megyek ebédelni, puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Orsi!
Vegyes vágott. Kiollóztam Olivér pofiját, és egy régebbi firkámba tettem bele.
Masszőr! Kicsit sárgulok, de ha jó a fodrászod, akkor még egy kicsit jobban is!
Pardon, de tényleg k@k@ idő van!
Ha ilyen lesz akkor is amikor elindulunk... hát hamar megjövünkKép

Bencusnak drukkolok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X