Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!Kép

Bedöglött a netünk, így olvasni se tudtam eddig...Kép

OrsiKép KármenKép
Köszi a tanácsokat!Kép
Úgy döntöttem, hogy elkezdem kenni a pocim, így a lelkiismeretem tiszta, hogy én mindent megtettem!KépKép
Milupa terhességi krémet vettem!

KármenKép
Én is szegedi vagyok, és rákérdeztem a védőnőnél, hogy mikor szűrik a toxot, és azt mondta, hogy mostmár nem szűrik kötelezően, csak ha valaki kéri!Kép Mostmár ezen is spórolnak.Kép Olyan durva...Kép

Puszi!
Zitus
11+1Kép

Kép
Kép
zituska28

Hóvirág!KépKépKép
Gratulálok a kiscsajhoz!!!KépKépKép Következő talira már őt is várjuk!KépKépKép

Csajok!Kép
Nekem jó a 19-e, szervezkedhettek!Kép

Puszi, Edi
edi

Shaloya Kép
húú nem értettem ezt a 2-3 mm-es növést, amit írtál.
A nyaki redőnél 2 mm a határérték, és kb.a 14-15. hétig lehet nézni.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zitus! nekem meg elegem is volt már a szürésböl, miért ismétlik. Gigi is babát vár, ö nem mesélte hogy most nem szürték, majd megkérdem. Ez érdekes. Sikohoz jársz, ugye? Ha nem kellemetlen ahogy nyulik a bör akkor már megérte kenni szerintem.

Jovika! Sajnálom a barátnödet, de hosszu idö után végre ott az egészséges babájuk, ez a lényeg!! ne keseredjen el, ettöl még szépen tud gyarapodni

Hóvirág! Örülök hogy jol vagytok és elég a tejcsi!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Orsi! Kicsit hülyén fogalmaztam. Csak azért aggódom, hogy én 11+3 voltam, amikor az 1 mm-s nyaki redőt mérték. Ez ugye jó eredmény. De mi van, ha a 13.-14. hétig ez a folyadék, ami ott felgyülemlett, elérte a kritkus 2-3 mm-es határértéket? Mert pl. a barátnőm 12+4 volt, amikor az 1 mm-eset mérték neki. Mi van, ha az én értékem egy hét alatt nőtt 1-2 mm-t, vagyis, tegyük fel, hogy ha egy héttel később mérik már többet mutatott volna az uh, mint 1 mm? Na, csak ezen gondolkodtam.....
shaloya

Shaloya

Nekem 11+6-on is és 13+0-n is 1mm volt a nyaki redő, úgyhogy nem változott. Szerintem nyugodj meg.Kép

Szilvi
szilvi26

Shaloya Kép
Szerintem ne aggódj ennyire! Nem hiszem, hogy egy hét alatt hirtelen így megnőhetne a nyaki redő. Bízzál a babádban és élvezd ezt az időszakot, mert olyan hamar elrepül! Kép

Puszi, Alena
alena

MinyuKép
Nekünk mini adóvevőnk van, ami tud bébiőrt. Ez drágább mint a lebutított bébiőrők, de ez sokkal érzékenyebb, na és másra is tudjuk használni. Olyat kell venni, ami tud VOX funkciót. A miénk Cobra típusú, de a Motorollák is jók nagyon.
Orsiék rendeltek Cobrát Németo-ból.

ShaloyaKép
Ne izgulj, a tarkóredő nem nő ilyen ütemben. 2-4 héten belül nem változik a mérete.

BarbiKép
Hogy vagy ? Kit fogsz értesíteni, ha megvan a baba?

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Szép jó reggelt lányok!
Nagyon köszönöm a megnyugtató infót a tarkóredőről. Most tényleg sokkal jobb. Amúgy annyira kicsi volt, h a szonográfus alig tudta megmérni.

Pusssssz:
K.
shaloya

Kármen!Kép
Szerintem nagy az összevisszaság ezen a téren is, úgy mint sok máson is! Sajna...Kép
Ebben az a durva, hogy aki nem tud esetleg erről az egész toxoizéről, az estleg nem is vigyáz úgy magára, és tényleg baj lehet.
Igen, Sikohoz járok, nagyon lelkiismeretes!Kép Na meg nem ucsó szempont, hogy Uh-s doki, így az UH-k alkalmával is sokkal alaposabb!Kép

Na menek főzőcskézni! Végre nem forog a gyomrom tőleKép, bár a husiból még most sem fogok enni - iszonyú húsundorom lettKép. Remélem, azért ez is el fog múlni!Kép

Puszi!
Zitus
11+2Kép

Kép
Kép
zituska28

Krissi,
Gratula.KépKépKép De jo Teged latni.Kép

Mindenkinek szep vasarnapot.Kép

pusszancs
minimi

Krissi Kép
Azért írtam Te kis aggódós kismama, hogy a 14-15. hétig ennyi a határérték Kép Ez nem nő ekkor a babákon Kép
nekünk mérték 10+2n és 14+4en és mindkét alkalommal 1.2 mm volt Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Köszi Cat a hiányolást, nem mindig érek ide idöben,hogy beszámoljak magamról...De igyekszem.
A vérnyomásommal volt némi gond (egszen pontosan kétszer mért magasabb értéket a helyettes doki, 4 nap különbséggel), és ezek alapján be akarta inditani a szülést még hétfön....Nagyon nem tetszett nekünk az ötlet, pláne úgy,hogy tudtuk másnap jön vissza a saját dokim a szabiról, szerettem volna az ö véleményét is megtudni.
Azt még leirom,hogy a két rendelöben mért értéken kivül semmi bajom nem volt, nem voltam folyamatosan rosszul, csak akkor éreztem a fejemet, amikor a vérnyomásmérö is magasabbat mért.
Kedden a doki kezébe kapta a labor ereményeket, ami jó volt, a vizeletemben nincs fehérje, úgy hogy megállapodtunk,hogy még nem az én idöm volt az inditással.
Azóta be kell járnom a kórházba NST-re, és vérnyomásellenörzésre, kaptam bogyót amit szednem kell, és várjuk a babát...

Ja, és kedden sikeresen letettük a párommal a kanadai állampolgársági vizsgát, igy most már a negyedik családtag lesz kanadai nálunk...
Holnap megint doki, kiváncsi vagyok mit talál ki, mindig van valami jó ötleteKép
Egyébként péntekre vagyok kiirva, mindjárt itt van...

Sziasztok
Barbi
39+3

Kép
Kép
barbi

BarbiKép
Gratulálok az állampolgársági vizsgához! Miből áll ez ? Izgulok értetek!Kép Remélem problémamentes szülésed lesz, de miért is ne lenne az ? Ádámra ki fog addig vigyázzni ?

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Tud valaki tanácsot adni abban, hogy miképp lehetne egy majdnem 4 hónapos kölyköt rávenni arra, hogy aludjon? Napi 7-8-9 órát alszik a kisasszony, ami nagyon kevés.
Nagyjából egy hete kapta meg a 3. havi oltását, azóta 3x kell próbálkozni, hogy betegyem a kiságyába aludni szoptatás után. Azelőtt már cicin elaludt (mondjuk ezt teszi most is), majd ölben átvittem a kiságyába.
Vagy a foga miatt? Állandóan be van tömve valamelyik kezével a szája, úgy beszélget.
udojurgen

Szépjóreggelt Mindenkinek!
Túléltem a hétvégét, szombati házavató jól sikerült, mind a tizenegy vendég degeszre ette magát és még így is maradt kaja. Sajnos pénteken nagyon kiütöttem magam a készülődéssel - vasalás, takarítás, bevásárlás, főzés, gyomlálás, locsolás...- így estére nagyon-nagyon elfáradtam. Szegény Kisbibe elég strapabírónak tűnik, de többször nem feszítem így túl a húrt, ígérem.
Képzeljétek túl jól vagyok, semmi rókakoma, csak a gyakori pisilés és a kerkedő pocak utal Bibe jelenlétére. Remélem jól van. Úúgy várom már az uh-t!
Cat, Bea, Alena:A múlt heti látogatásaitok nagyon jók voltak, nem fárasztottak egyáltalán. Közelben lakó babákat lehet hozni legeltetni bármikor!

Barbi:most már bármelyik percben jöhet a kis kanadai - drukkdrukk!

Zituska: haskenéssel kapcsolatban kozmetikusként az a meggyőződésem, hogy elsősorban a genetika számít de rendszeres krémezéssel azért lehet javítani a helyzeten. Ezt viszont már most el kell kezdeni lehetőleg rugalmasítő testkrémmel, ami a bőr elasztinképződését serkenti. A Milupa búzafehérjéket tartalmaz,melyek elsősorban bőrpuhító hatással rendelkeznek - ezek valamennyire megfelelnek a célnak, de a későbbiekben kifejezetten rugalmasító termékre kellene áttérni. Amikor már nő a pocak naponta kétszer is be kell kenni + a melleket és combokat is. Enyhe csipkedő masszázs jót tesz a bőr vérellátásának, ez szintén segíthet. Na majd meglátjuk én mennyire fogom ezeket betartani...

Krissi:lemaradtam a sztoridról, végül hogy jött össze a babusotok?? Emlékszem azurad ellenezte a mesterséges módszereket.

Virág+Bibe

Kép

KépKép
virág33

SziasztokKép

Karmen: inkább az az elkeserítő, hogy a klinikán nagy ívben tojtak arra, hogy segítsenek a mamának. Egy hetesen engedték először mellre tenni a babát (szombaton) és akkor szopizozz is. De senki nem segített a fejésben, nem mutatták meg a csajnak. Most már együtt vannak, anyuci próbálkozik cicre tenni, de nem igazán sikerül neki. Mondtam a barátosnémnak, hogy azonnal hívja a LLL-eseket, biztos kimennek a kh.-ba is segíteni. Remélem, mégis jóra fordulnak a dolgai, nagyon szeretne szoptatniKép

Krissi: még szép, hogy megnyugtattak a lányok, azért vannakKép Ugye?Kép
Egyébként ez az info nekem is újKép

Barbi: most már fél lábon is kibírodKép Szeretnék már én is ott tartaniKép

Virág: Kiskertészeket fogadtál?Kép Mit fizetsz nekik?Kép

Kicsit magunkról: bosszús vagyokKép El kezdtem görcsölgetniKép Nem állandóan, "csak" amikor vmit dolgozom (közértbe megyek, autót vezetek, házimunkázom). És jól el is múlik, ha pihenek és relaxálok (bocs, reluxálokKép). A dokim is nyugtat, hogy ez még belefér, de elkeserítő, hogy egyrészt munkaképtelen vagyok, másrészt, hogy uaz ismétlődik, mint a lányokkalKép
És annyi dolgom lenne, Peti meg megint a svéd tyúkokat szédítiKép

Megyek is dögleniKép

Jovi
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Ezt még meg akartam mutatniKép

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=4563&page=2

Béluska 10 hetesenKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

JovikaKép
Gratulálok, nagyon édes a fényképenKép
A barátnődnek kitartás, nekem 8 hétig tartott a tejem, utána sajna pont mire szoptatni lehetett volna elapadt de én nem voltam elég kitartó a dologban. Úgy tudom egy hónap után is visszahozható a tej de akkor is fejni kell, ha egy csepp sem jön éjjel-nappal. Nem szabad kihagyni egyetlen etetést sem, legjobb stimuláló a babaKépKép Drukkolok NekikKép Te nagyon vigyázz magadra, aházimunka és minden egyéb megvár, a baba a legfontosabbKépKép
VirágKép
Örülök, hogy jól sikerült a lakásavatótok de tényleg jobb lesz ha behúzod a kéziféketKép Csak annyit vállalj amennyi kényelmesKépKép Bocsi, de lemaradtam...mikor lesz a következő UH-otok? Majd siettetem az időtKép
BarbiKép
Gratulálok a vizsgátokhoz, ügyesek vagytokKép Hamarosan a 4. családtag is megérkezik, jó, hogy nem engedtétek meginditani a szülést, tudja a kismanó mikor áll készen a nagy ÉrkezésreKépKép Vigyázz MagatokraKép

Puszi:Doris
doris

Zituska!

Nekem meg mindig oruletes husundorom van, lehet hogy megsem mulik el??????????????

max neha egy kis szalami, de sult hus nem nagyon...

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Dodo, Zitus: Érdekes, nekem nincs húsundorom. Mondjuk nem is zabálom magam halálra husival, de megeszem. Sőt a kolbászfélékre, halacskára kifejezetten rá vagyok kattanvaKép És mindenféle fehérje (tükitoji-tegnap vacsira 4db; túró, tejföl, tej-ma reggelihez fél lityi) jöhetKép

Doris: igenis, értettemKép

Puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziasztok!
Virág! Most lehet, hogy keverlek
valakivel? Nem te vagy az, aki egy kozmetikai cégnél dolgozott sajtóreferensként??? Mert ez a kozmetikus dolog új nekemKép
Nálunk spontán jött össze, hosszú kihagyás után, mert mi felfüggesztettük a próbálkozást mindenféle okokból. Én voltam inkább, aki idegenkedtem a lombiktól, lévén, hogy a férjem külföldi, és nem voltam tisztában azzal, hogy így lehet-e. Mostmár mindegy, unió tagok vagyunk, no meg már nincs is rá szükség!!!!! (remélem, nem kiabáltam el!!!!)

Minimi, te ki vagy? (akasztják a hóhért, most nekem kell találgatni...Kép)

Orsi, köszi az megnyugtató nyaki redő infót neked is!!

Jovi, édes ez a BélusKép Azért a nyers tojással vigyázz, inkább süsd át alaposan. Bár én is imádom a rántottát, sőt mostanában (no meg régen is) mindent csípősen eszek. Legyen az húsleves, paprikás krumpli, rántotta. Tök jó így.
Jaj, én már alig várom, hogy érezzem a mozgását a kismalacnakKép
Jovika, örülsz, hogy Nyilas bébink lesz?

Barbi, gratula a kanadaisághoz!

Pussssz
K.
13+2
shaloya

sziasztok!

Hát a múlt héten a doki nagyon elkeserített. Eltiltott mindentől, mármint, hogy nem ihatok csak mértékkel, pihi lábfeltevéssel (egy örökmozgóval?!), na meg diéta. Ugyanis a cukrom magas lett (7,4). Az egész labort újra kell ismételni, a cukros lötyivel együtt, amitől már akkor majdnem hánytamKép
Sokat híztam a + 14 kg-al, ami szerinte csak vízből áll, így maximalizálta a vizemet, + nem ehetek gyümit sem, csak keveset, mert abban is sok víz van. De hát én imádom a gyümiket, meg állandóan szomjazom. Bühüm, bühümKépKépKép

VirágKép
tudom bagoly mondja verébnek, de tényleg pihizz.
Örülök, hogy jól sikerült a minitaliKép

UdojurgenKép
Rávenni, hogy aludjanak? Ha kitalálsz vmi bombajót, kipróbálom én is, annak ellenére, hogy 19 hónap távlatában most jutottam el oda alvás terén, hogy nincs okom panaszra...

BarbiKép
Gondolok sokat rátokKép ügyi legyen a kistörpi!!!

pusza
Bogár
32+4

Bogár
Kép
Kép
bogár

Bogár: cseréljünkKép Nekem az a bajom, hogy úgy kell magambaerőltetni a folyadékot. Kép

Krissi-shaloya: nem tudom, milyen a Nyilas-bébi...és csak remélem, hogy az lesz, nem MérlegKép A sógorom és az egyik unokaöcsém Nyilas, de nem tom, milyenek voltak kicsinekKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

JoviKép
Nekem rengeteg Nyilas ismerősöm/barátom van. Általában a Nyilasokhoz vonzódom, velük jól kijövök. Lehet az aszcendense Nyilas, mindegy.... Ezek az emberek nagyon találékonyak, kreatívak, különlegesek. Sok új dolgot fedeznek fel. Szóval lesz két feltalálónk????
Miért lenne Mérleg? Õket nem bírod? Az nagyon korán van, októberben. Akkor még nem fogsz szülni, nyugi! Kép
shaloya

ShaloyaKép
Én is Nyilas vagyok, és szeretem ezt a jegyet.KépKép

JoviKép
Nagyon édes Bélád.Kép Mérleg azért ne legyen, de az is egy jó jegy, mert mindkét fiam és a férjem is Mérleg.KépKép

UdoKép
Ha megtalálod a megoldást akkor szólj! Az alvással sajnos a legtöbb babának gondja van. Van aki a ringatás mellett, van aki a sírni hagyás mellett dönt. Az igaz, hogy valamikor meg kell tanulniuk a gyerkőcöknek önállóan elaludni. Addig is a legjobb megoldás Nálatok a cicin elalvás, mert szopizik még a picur.

BogárKép
A 7,4-es cukor nem is magas. Attól a cukor mennyiségtől a halottnak is felszalad, amit ott meg kell inni. Az ivást sajnálom, mert én napi 3-4 liter ásványvizet ittam abban az időszakban, és tudom milyen nehéz lemondani róla.Kép A 14 kg hízás meg egyáltalán nem látszik rajtad!

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Krissi:jól emlékszel, de a kettő nem zárja ki egymást! Begyűjtöttem hozzá egy kozmetikusi végzettséget is. Dejó spontán kisbabuci!Irigylésre méltó!Kép

Jovi:képzelődöm vagy tényleg látni az arcocskáját?? Ilyen picin édes kis pofija van!
Nekem nem húsundorom van, hanem munkaundorom.Kifejezetten rossz néven veszem, hogy itthon zaklatnak, holmi fontostalan butaságokkal...Kép

Bogár:hallottam egy hiperaktív kismamiról, akinek a füléről is csomagok lógnak!KépKép
Most neked is fékezni kell. A cukor miatt szerintem se aggódj! Próbáld ki a savanyú káposztát nyersen, minden nap az szépen leviszi.

Orsoly:ti merre laktok?

Virág+Kisbibe
8+2

KépKép
virág33

Virág: én is úgy láttam(tom), hogy az a kis pofijaKép Mondjuk ott az arca előtt a jobb keze van, asszem (nem az orra!Kép).

Krissi, Cat: akkor mi van a Nyilas előtt? Ja, skorpió, most esett leKép Szóval én arra céloztam, hogy ha van képe idő előtt kibújni, akkor még Skorpió is lehet (na, Mérleg aztán végképp ne, az már nagyon durva lenne!). A pesszimiznus szólt belőlem. nehezen viselem ezt a kényszerpihitKép Nem, mintha nagy munkakedvem lenne, de azért egy kis ide-oda császka jól jönneKép (pl. kismamanacit venni, mert már semmi nem jön rám, kiv. 2 szoknyát)
Most el is megyek...Kép SzülőireKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Azér' a Skorpió se rosszKép

Virág, igen, nagyon örülök, hogy hamar és spontán összejött, a korom miatt nem is reméltem ilyen gyors bebabásodást.
Nekem is munkaundorom van, de muszáj ezt a két hetet kibírnom. Megyek is egy olvasás, egy nyelvtan és egy tollbamondás dolgozatot javítani. Brrrrrr.

Lányok, hüvelyhasogatást miért kap az ember lánya? Ma jött, ez a legújabb.Kép
shaloya

Krissi Kép
szokd Kép az bizony van... nekem végig volt. A tágulás miatt van.

orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Mibajotok nektek a Merleggel?Kép Boti az lett (ill pont a Szuz es a Merleg hataran, hozzaertok szerint akkor mar Merleg volt)

VIrag: Nagytarcsa, ti merre is?Kép

Bogar: ez fura, en ugy hallottam, hogy a vizesedesnek semmi koze a vizfogyazstahoz, hanem pl a sot kell csokkenteni mert az koti a vizet. A cukrod sem olyan magas szerintemKép

o.

ps: Barbi hajra
orsoly

OrsiKép
Akkor jó!!!! Mert mindig figyelem ám a jeleket, hogy vajh minden rendben van-é odabent. Ma is öklendeztem és titokban azért örültem neki, de ugyanakkor remélem, hogy mostmár valamikor elkezdhetem élvezni is ezt az áldott állapotot.

Jelentem, az undok tollbamondást kivégeztem! Most a még undokabb nyelvtan doga jön. Kép

Pusssssssssz!
shaloya

Bogár Kép
én is ugyanazt tudom, amit Orsoly is írt. Hogy a vizet nem kell csökkenteni, ill. nem is szabad, hanem szinte a 0ra kell vinni a sófogyasztást, mert 1 gr só azt hiszem valami 0.5 liter vizet köt meg.
Az alma meg kifejezetten vízhajtó, ezért ajánlják a vizesedőknek az almanapot, hogy csökkenjen a víz mennyisége.

Nálunk mindkét pasi mérleg, meg Apukám is.

o.

Orsi
KépKépKép
icsilya

sziasztok!

Arik vagytok. Hát most már mindegy, azértezt a pár hetet már fél lábbal is (szó szerint, mert az egyiken mindig fásli van).

apacuka és Eszter elmentek vásárolni, így vééééégre kicsit kettesben a pocibébivel, na meg veletek.

OrsolyKép
Egyébként nekem is ezt mondta vki a vizesedéssel kapcsolatban. Ráadásul nem is eszem sok sót. Készételeket meg 1 hónapban 1x. Úgyhogy nemtom mitől lehet.

KrissiKép JoviKép
Mi bajotok a Skorpiókkal?! apukám és a lánykám is az. Mondjuk nem mondom elég makacs és akaratos egy fajtaKép A mérlegekkel pedig jól ki lehet jönni. A Nyilasok, aki a tesóm pedig elég magának való. Persze attól is függ Te milyen vagy.

néhány képet teszek fel
Remélem nem haragszol meg Hóvirág (de úgy tudom nektek még nincs képetek és nem hagyhattam ki, mert szerintem olyan gyönyörű)

Szóval ő Noémi:
Kép

itt a Velencei tónál Eszterrel:
Kép

itt pedig Zsófi készülő szobája, ami már tényleg majdnem kész (a festés sk, és kár, hogy a fényképen nem lehet látni a falon szétszórva megtalálható manókat, királylányokat, lepkéket, faliképeket szalvétatechnikával, és az egyéb más apró csecsebecsét). na mindegy, kb ezt kreáltam:
Kép
Kép

Bogár
Kép
Kép
bogár

HóvirágKép
Annyira gyönyörű Noémi! Igazi kislányos arca van, a rózsaszín karszalag nélkül is könnyű lenne a nemét kitalálni.Kép

BogárKép
Csudaszép lett Zsófi szobája, megint nagyon kreatív voltál! Na azért mostmár ideje pihenned, mert a lakójának még kicsit később kell jönnie.
Eszter is tündéri, ahogy sarazik!Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

BogárKép
Édes a kiscsaj, mindig is mondtam!
És nagyon kreatív vagy ám! Ezek szerint Zsófinak külön szobája lesz?
Én kedvelem a Skorpiókat (egyik legjobb barátom), a Mérlegeket (az egyik legjobb barátnőm) és a Nyilasokat(másik legjobb barátnőm). Viszont van egy másik Nyilas barátnőm is, akinél nyitottabb, vállalkozó kedvűbb, merészebb csajszit még nem láttamKép
shaloya

Sziasztok!Kép

Virág!Kép
Köszi az infót!!Kép Mint kozmetikus, tudnál nekem ajánlani valami jó krémet?
Én a Vichy-re gondoltam, szerinted az jó?

Dodo!Kép
Végre már itt is vagy!!Kép
Hát, nem valami biztató, amit írtál! Nekem is csak a felvágott csúszik, a sülthúsnak még a szagát se bírom elviselniKép.
Ráadásul minden erőteljesebb szagra öklendezek.Kép Ez pl. a boltban marha ciki...

Jovi!Kép
Tegnap meg ma ugyanúgy éreztem magam, mint Te!Kép
Picit fájdogált a pocim és a derekam, amikor ledőltem pihizni, akkor elmúlt. Ma a melóhelyemen ugyanez volt.Kép Szerencsére lightos mh-em van, meg most próbálom meggyőzni a 4 órás kolegámat, hogy cseréljünk. ő legyen 6 órát, én 4-et! Úgy néz ki hajlik rá!Kép
Bélus csodaszép!!KépKép
Legalább látom, hogy az én Manóm is már mekkora!Kép

Saloya!Kép
A munkaundor is terhességi tünet lehet, mert nálam is jelentkezett!Kép

Hóvirág!Kép
Nagyon szép Noémi!!!KépKép

BarbiKép
Kitartás a finishez!Kép

Bogár!Kép
Nagyon szép lett Zsófi szobája!Kép
Nekünk is el kelllene lassan gondolkoznunk, hogy milyen legyen Manó szobája! Elég pici helyről van szó, szóval lesz min agyalni, hogy hogy is legyen a legpraktikusabb! Na de ez már édes teher!Kép

Puszi!
Zitus
11+3Kép

Kép
Kép
zituska28

JóregKép

Orsoly: semmi baj nincs sem a Mérleggel, sem a SkorpióvalKép Csak én nem szeretném, ha Bélám olyan jegyű lenne (=előbb születne!) Kép

Krissi: milyen szívtelen egy pedagigász vagy te! Ilyenkor doga? Mekkorák azok a kis ártatlanok? KépKép

Bogár: irigykedem a szép babaszoba láttánKép Nagyon ügyes vagyKép Nálunk, úgy néz ki, egy ideig egy szobán osztozunk majd a babával. Ha itt maradunk (ltp, 68nm), akkor nem tom, hogy lesz, de én nagyon szeretnék vidéki asszonka lenni, kertecskévelKép Ja, meg Bélának külön szobávalKép

Hóvirág: gyönyörű picilányod vanKép Mondjuk a bátyja sem kutyaKép

Zitus: én meg, képzeld, olyan perverz lettem! Múlt héten hiperbótban voltunk, ott sündörögtem a lábszagú sajtok és a halaspult körül, és mintha virágboltban lettem volna, szimatoltam élvezettelKép

Igazából én azért vagyok ki ettől a görcsölgetéstől, mert a két lánnyal is veszélyeztetett voltam, velük is görcsölgettem. Boginál össze is kellett varrni a méhszájamatKép Most azért szerencsésebb a szitu, mert nincs itt egy másfél éves (Viri akkora volt anno), de van helyette két nagylány, akik nagyon rendesen segítenek. A doki meg nyugtatgat, hogy most emelkedik ki a méh a kismedencéből, ettől is lehet. Remélem, tényleg "csak" ennyi és 1-2 hét múlva nem lesz ilyen.
A másik, ami rossz, hogy Peti sincs itthon a héten, így pl. ma szívességet kellett kérnem, hogy Bogit valaki vigye ki a Délibe (oszt.kir.). Ti. tegnap teszteltem magam, autóztam a szülőire (5-6km max.). És görcsölgetni kezdtemKép Nem akartam ma reggel a csúcsban a város másik felére vezetni.

Na, abbahagyom a jajgatástKép

Puszi:
Jovi
12+4

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Jovi!Kép
Te kis perverz!Kép
Elképzeltem, hogy milyen klasszul festenénk, ha Te meg én együtt sétálnánk egy ilyen pult előtt!
Te élvezettel szimatolnál, én meg folyamatosan öklendeznék melletted! Kicsit röhejes lenne, nem?Kép

SOS! Segítsetek!!
Harmadik napja - kisebb szünetekkel - fáj a fejemKép.
Gondolom, az időtől van, de marha rossz, és nem segít semmi...se homeós bigyó, se gyenge kávé, se pihenés. Tegnap fejfájással feküdtem le, ma azzal keltem.Kép
Tudtok valami praktikát rá???

Puszi!
Zitus
11+4Kép

Kép
Kép
zituska28

JOVI:vond má ki magad a forgalomból egy kicsit!
Azt hittem az orra, de fel sem tűnt hogy nagy...Kép

ORSOLY:Zuglóban - Cattel és Beával szinte tőszomszédok vagyunk ez az oka a sok spontán minitalinak...

ZITUS:igen, a nagy márkák közül egyedül a Vichynek van stria elleni készítménye. Ezt még nem próbáltam ugyan, de jó, megbízható termékei vannak.
Fejfájásra: próbáld ki esetleg az aromaterápiát - levendulaolajat masszírozz a halántékaidba, ha bírod szagolgasd vagy lehet nedves törölközőre cseppentve a homlokodat borogatni.Hátha. Elvileg más olajak is lennének fejfájás ellen, de azok kismamáknak ellenjavallottak.

BOGÁR:szívesen lennék nálatok kisbaba!Kép

HÓVIRÁG:Noémi annyira gyönyörű!!Én is ilyet akarok!!

KRISSI:aki ennyi dogát irat, megérdemli hogy ki kell javítsa!Kép)

Virág+Bibe
8+3

KépKép
virág33

VirágKép
Beszereztem a savanyú káposztát+kovászos uborkát is, remélem használni fog péntekenKép

Bogár
Én nem vizesedem, de nekem is azt mondta Arni, hogy a túl sok víz a terhesség alatt lerakódik a szövetek között,nem választódik ki rendesen, ezért nem szabad túl sokat inni+ természetesen a sót is vissza kell fogni. Egyébként én Cattel értek egyet, szerintem is túlreagálják ezeket a dolgokat a dokik.KépEszter nagyon édes, a szoba pedig tényleg egy igazi bébiparadicsom lettKép

Zitus, VirágKép
Nekem is Milupa krémem van, de nekem az a bajom ezekkel a krémekkel, hogy szinte kivétel nélkül tartalmaznak alkoholt+mindenféle szintetikus anyagot. Ez szerintetek egyáltalán nem szívódnak fel? (Virág, mint szakértő). Ráadásul ugye pont oda kenjük, ahol a baba van. Vagy ez hülyeség?

Bea

Bea
regibeus

Na, én, mint nagy szakértőKép, belepofázom kicsit a haskenésbe. Szerintem abszolút genetikai a dolog, de biztos rá lehet kicsit segíteni a krémekkel. Anyámnak borzalmas lett a hasa az első terhességnél, nekem egy csík nem sok, annyi sem lett a pocakomon. A cicim viszont anno 4 méretet nőtt 2 hó alatt és be is repedezett. Évek múltán csökkentek a striák, már-már olyan volt, mint újkorábanKép A lányaimnak viszont a kamaszkori növés (cicin is, popón is) csinált csíkokatKép
Egyébként én a babaolajra esküszöm, azzal kentemKép Most még nem kezdtem el, nem érzem, hogy kéne (csak a lábam olyan, mint a krokibőr, de az natúrban is olyanKép).

Zitus: hihiKép
A fejfájásodról az jutott eszembe, hogy lehet, hogy nekem is ettől fáj a pockom?

Puszi:
Jovi
még mindig 12+4Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Bea:
akkor most már csak meg kell enni mindet! Nálunk egész szépen termeltetek a koviubiból, csak így tovább!Kép
A tudomány mai állása szerint fogalmunk sincs mennyire szívódnak mélyen a bőrbe a krémek különböző összetevői - csak feltételezések vannak. Én személy szerint nem hiszem, hogy túl mélyre. (Azonkívül a bőr sejtjei a legtöbb anyagot föl is használják.)Neked már ellenkező esetben sem lenne mitől tartanod, mert a 12. hétig befejeződik az idegrendszer kifejlődése és onnantól nem olyan érzékeny már a babus. Ja és amennyi alkohol a krémben van, azért nem érdemes aggódnod!Kép

Jovi: az olaj elsősorban a bőrpuhító tulajdonságánál fogva segíti a bőr tágulását. Ha nincs rá igazán hajlamod akkor meg mindegy mivel kened Kép

Virág+Bibe
8+3

KépKép
virág33

Krissi,
El is felejtettem, hogy volt nekem más nevem is. Azt hiszem Lonchinak hívtak.Kép Emailezgettünk még hű, de régen.Kép

pussz
minimi

Jovi Kép
én pontosan ugyanígy jártam. A hasamon összesen 1-2 max. 3 cm nagy halvány repedés, de a mellem úgy néz ki, hogy hajjajjj Kép nagyon sokat nőtt (75A/Bről, lett most 80Ds - és nagyon meglátszik rajta)

orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

KrissiKép
Nekem is volt puncihasogatás végig a terhesség folyamán. Néha egész kellemetlen tud lenni, de ne gondolj ilyenkor rosszra, természetes folyamat.

JoviKép
A csaszimnál a műtőben beszélgettek a dokik a terhességi csíkokról. Szerintük puszta genetika, és én szerencsés vagyok, mert nem lett 1 sem, sehol, pedig nem is kentem. Illetve elkezdtem kenni lelkesen a 6. hét környékén azzal a hagyományos Nivea krémmel, de meguntam, így mire pocim lett, már nem kentem. Lett viszont sok más nyavalyám (pl.viszér), szóval senki nem "ússza" meg büntetlenül a terhességet.KépKép

VirágKép
Nagyon rendes kis Bibécskétek van, nehezen fogant, de problémamentes terhességet biztosít cserébe.KépKép Holnap lesz Bibe mozi?
A képeket mikor láthatjuk ? Már több hónapos archív képek vannak a gépedbe.KépKép

BeaKép
Pénteken drukkolok, hogy jó legyen a cuki.

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Bocsánat, hogy belekotyogok!

Jovika, emlékszel rám a chat-ről? Kép Holnap reggel tesztelek ha fent marad a hőm, mert ma 32.cn vagyok (28-30 napos ciklusok), hőm 13. napja fenn, tüszőrepi kb. 15-16. napon volt, és nem éppen menzis dolgokat érzek, de egyértelmű babásakat se. Nagyon félek és izgulok, 11 hónap után már.....
Na, majd holnap megírom az eredményt.

Sziasztok!

Tündi, aki nagyon izgul élete 2. tesztje előtt
Vendég

Lonchi!!!!!!!KépKépKépKép Szia!!!!!!!! Csak nem te is????

Nekem már akkora a hasam, hogy kezdem elhinni, hogy van valaki odabentKép
És a munkahelyemen még nem is tudják!!! Remélem, augusztus közepéig nem is fogják.

Tündi, én nagyon drukkolok ám!

Pusssssssz
K.
13+3
shaloya

Shaloya Kép
Köszönöm szépen!

Tündi
Vendég

Virag: ezert mondtam a minitalit (vagyis hogy szivesen csatlakoznank), mert egy heten 2-3x jarunk ZUglobanKép meg olyan regen talalkoztunk mi isKép

Nekem Lacko utan is maradtak csikok, de amit most Boti muvelt a hasammal, arra nincsenek szavakKép Mondjuk ugye oriasi volt, es a borom ecceruen nem birta, ezen mar csak a mutet segithet, nagyon heppi vagyok miattaKép
orsoly

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?