Jóreg
Orsoly: semmi baj nincs sem a Mérleggel, sem a Skorpióval
Csak én nem szeretném, ha Bélám olyan jegyű lenne (=előbb születne!)
Krissi: milyen szívtelen egy pedagigász vagy te! Ilyenkor doga? Mekkorák azok a kis ártatlanok?
Bogár: irigykedem a szép babaszoba láttán
Nagyon ügyes vagy
Nálunk, úgy néz ki, egy ideig egy szobán osztozunk majd a babával. Ha itt maradunk (ltp, 68nm), akkor nem tom, hogy lesz, de én nagyon szeretnék vidéki asszonka lenni, kertecskével
Ja, meg Bélának külön szobával
Hóvirág: gyönyörű picilányod van
Mondjuk a bátyja sem kutya
Zitus: én meg, képzeld, olyan perverz lettem! Múlt héten hiperbótban voltunk, ott sündörögtem a lábszagú sajtok és a halaspult körül, és mintha virágboltban lettem volna, szimatoltam élvezettel
Igazából én azért vagyok ki ettől a görcsölgetéstől, mert a két lánnyal is veszélyeztetett voltam, velük is görcsölgettem. Boginál össze is kellett varrni a méhszájamat
Most azért szerencsésebb a szitu, mert nincs itt egy másfél éves (Viri akkora volt anno), de van helyette két nagylány, akik nagyon rendesen segítenek. A doki meg nyugtatgat, hogy most emelkedik ki a méh a kismedencéből, ettől is lehet. Remélem, tényleg "csak" ennyi és 1-2 hét múlva nem lesz ilyen.
A másik, ami rossz, hogy Peti sincs itthon a héten, így pl. ma szívességet kellett kérnem, hogy Bogit valaki vigye ki a Délibe (oszt.kir.). Ti. tegnap teszteltem magam, autóztam a szülőire (5-6km max.). És görcsölgetni kezdtem
Nem akartam ma reggel a csúcsban a város másik felére vezetni.
Na, abbahagyom a jajgatást
Puszi:
Jovi
12+4