Annamami!
Na ne ijedj már meg ennyire!
Én is csak "kezdő" elsőbabás kismama vagyok, csak olvastam valamelyik "szakirodalomban", hogy nem tul jo, ha mindenféle kencének kiteszed a cicibimbodat meg a környékét(bimbóudvar), mert ugye minél több kence, annál több irritáló, allergizáló anyag!
A bimbóvédő krémről(amit szoptatás alatt lehet használni), arról is azt hallottam, hogy a legjobb ápolás a felrepedezett kiszáradt cicibimbóra a saját anyatej, amiből ráteszel egy kicsit és hagyod megszáradni rajta!
Azért monjuk én már elgondolkoztam, mert ugye ha ezt alkalmazod(ugye 1-5-ször naponta) a cicitartó, póló, felső stb nemigen jöhet szóba otthoni viseletnek mert akkor felissza a tejcsit a ciciről, ezen kívül folyton szoptatnunk kell, tehát le föl kell öltözködnünk folyton, és ugye a mellbimbóink nagy strapának lesznek kitéve és nem biztos hogy szeretni fogjuk ha bármi(ruhanemű), hozzáér, úgyhogy arra jutottam, hogy többnyire FÉLMEZTELEN KELL HOGY KÖZLEKEDJÜNK OTTHON!ÉLJEN A NUDIZMUS!
Ja, azt csak csöndben súgom meg, hogy lehet hogy bejutok az Avent nagykerbe!
Mea!
Jelentem hogy máris a nyomodba eredtem súlyügyileg!
Valamiért estére 69 kg-ot mértem magamon(60-61-ről indulva)
Tehát akkor az én babám is hízik
Falina!
Látom, nagyon aggaszt ez a babamozgás téma!
Sajnos szakértő nem vagyok, de ha nagyon aggódsz, talán jobb lenne, ha kisírnál egy uh-t az orvosodtól!
Mindazonáltal én biztosra veszem hogy tényleg minden ember más és más!Engem anyósom gyakorlatilag kiröhögött amikor mondtam(16. héten), hogy én határozottan érzem a mocorgást, látod valaki meg még a 20. héten se biztos benne!
Ez szerintem nagyon sokmindenen áll!
És jól gondolod, szerintem mozgás és mozgás között is van külömbség, valamikor én is kutatom keresem, hogy mikor moccan és alig észerevehető, valamikor meg hatalmasakat rúg belém!
Mindenesetre azt szerintem elfelejtheted, hogy a násznép miatti idegeskedéssel árthattál a babának!
Lehet hogy a nyugodt békés terhesség az optimális, de tegyük szívünkre a kezünket, köztünk egy sincs olyan, aki ne kapott volna "egy jó adag stresszt" a terhesség alatt. Valaki a rosszabb AFP miatt, valaki a bevérzések miatt, valaki családi-csetepaté, haláleset stb miatt készült ki, én spec a toxoplazma miatt.
Ez nem rövid idő(9 hó), lehetetlen hogy az ember elzárja magát a külvilágtól és az élettől!
És biztos vagyok benne hogy az összes többi már gyerekes anyuka is ilyen és ehhez hasonló "élethelyzeten" ment keresztül a terhessége alatt és lám ott a babó!
Tehát nyugodj meg, és ha esetleg sírj ki egy uh-t!
Egyébként mikor kellene menned???
Gangi!
Gondolom mondta volna a doki, hogy ha készülnöm kellene a császárra "csípőméret", alapján!
Ezen nem is idegeskedem, mivel a babó máj 18-án tök rendben volt, ezért gondolom, hogy most is szépen növöget, csak jól elfér a nem éppen keskeny derekam szélességében
Na eldugultam, majd még jövök!
Megann 26+2