Sziasztok!
Prüntyi, már korábban is nézegettem ezt az oldalt / a diósdi nagykert/, amikor föltetted egyszer, de most alaposabban szemügyre vettem
Az árak tényleg nagyon jók, már néhány apróságért is érdemes lenne kimenni, nekünk nem is kell sokminden. De komód az kell. Milyet rendeltetek, és mennyiért? Te mondod meg, hogy milyen legyen? Mennyi idő alatt lesz kész? Látom, van házhozszállítás, mennyibe kerül, ez kiderült? Előreis köszi a válaszokat!
Magas vérnyomás: csak semmi pánik! Valóban nem mérvadó egy mérés. Nekem az előző terhességem előtt kezelték a magas vérnyomásomat, aztán a terhesség alatt jó lett, de a végefelé megint extra magas lett / 150/90 körül/, de csak egyszer-egyszer. Mindig úgy volt, hogy mentem a dokimhoz,ő magasat mért, fölírta a gyógyszert rá, és mondta, hogy másnap méressem meg a védőnőnél, és ha akkor is magas, váltsam ki. Ha nem ,akkor nem kell. Nem kellett kiváltanom végül, de engem megnyugtat, hogy nem fektetne be csak emiatt, elég lenne a gyógyszer.
Háromkerekű babakocsi: sógornőmék ilyet vettek, mert azt gondolták, jó lesz az érdi földutakra. Egy vagyonért vették, érden nem tudják használni, csak a teraszon alszik benne a baba/ erre jó lenne akár egy kiságy is.../, akkor tolják benne a gyereket, ha anyóséknál vannak hétvégén, szóval alig. Ehhez képest valamikor 2 hónappal ezelőtt, amikor a kocsi 8 hónapos volt, sógornőm elindult a védőnőhöz, gondolta kipróbálja a kocsit. Egy nagyobb döccenésnél kitört a kereke. Szóval nekem nincs jó tapasztalatom ezzel kapcsolatban / nekik sincs/, de lehet, hogy ez nagyon szélsőséges eset. Ja, és tolni én alig bírtam, de biztos ezt is csak meg kell szokni.
Hari, nem semmi a közös képviselőtök, jó lesz a körmére nézni!
Zsuzska, gyönyörűek vagytok, én is azt hittem, ennél azért többet írsz az esküvőről!!!
További szép napot!
Judit 22+6