Új privát üzeneted érkezett!

Kismama!
Köszi!
Azért kérdezem meg itt, hátha vannak már valakinek tapasztalatok. Én azt szeretném, hogy 3 gyereket szolgáljon ki az a kocsi és kényelmes legyen.
Egy páran azt mondták, hogy nem olyan jó a 3 kerekű,
mert nem lehet rendesen irányítani Kép
tmarie

Igen Kismama én voltam gondba, hogy mit is vegyek a keresztelőre, aztán az anyukával abban egyeztünk meg, hogy mivel a keresztapa vesz neki aranyat, amitől én úgy idegenkedtem, így én pénzt adtam, amiből ők vettek egy profi állványos hintát a babának. Úgyhogy az ötleten nem kellett tovább gondolkoznom, aminek örültem, mert nekem vagy jön valami jó ötlet, vagy nem. És akkor aztán hiába töröm a fejemet.

Én azért jobban örülnék, ha kánikula lenne, legalább is itt nálunk az udvarban. Ilyenkor én fázom, lehet hogy hülyének néztek, 23 fok va a lakásban, és libabőrös vagyok. Szeretnék meleget!!!!

Holnap után megyek a dokihoz, lesz UH is, bár nekem mindig van ha megyek. Meg talán elküld valami vizsgálatra is már a doki bácsi. Nekem eddig 1 labor volt az eleje táján, meg az AFP. Gondolom lassan jön megint valami kötelező hercehurca, bár nem mintha hiányozna. A pocakom nő, már tök nehezen csinálom a Kállai Ildikó féle terhestorna első felét is, mindig útban van a pocakomKép A baba rengeteget mozog, most nem hízom olyan rohamosan, szóval minden rendben van. Akkor meg minek vizsgálgassanak?

Szégyellem, nem tudom melyikőtök ajánlotta az allergiámra a Luffeel orrsprayt, én vettem, de az van ráírva, hogy ebben is van hisztamin. Én azt hittem, azt nekünk nem szabad használni. Akkor most mit csináljak? Eddig egyszer mertem fújni, akkor tök jó volt, de azóta nem merek, nem akarok ártani a babának. Viszont így meg szenvedek éjszakánként főleg.

Hari 22+2

Kép
Kép
hari

Ja, és még felteszem a pocakom isKép Az enyémet is szokták nézni, de én szeretem, mert büszke vagyok ráKép Tiszta hülye vagyok márKép
HariKép

Kép
Kép
hari

Hari
tök az enyém hasra emlékeztet!KépSzép formás a tiéd is.KépBár azt mondják az enyém most szélesedett.Sztem nem vagy hülye, én is büszke vagyok rá.

Az elején kérdeztem a dokibácsimat, hogy szabad-e orrcseppet használni, és nekem azt mondt, hogy ige.1x voltam nagyon náthás, még tavasszal, és én használtam kb 1hetet a novorin orrcseppet, de használta a barátnőm is a terhességénél, és nem lett semmi baj.
Most nézem."Csak" 22 vagy? Jó a nagy a pocód.Kép

Szilvi
27

Kép
Kép
kismama2004

Sziasztok!
Az előbb elszállt az üzimKép
Tiszta ideg lettem, de leírom nagyjából.

Kismama!
Gratula az első rucikhozKép

Mea!
Bendi csodaszép babaKép
4kg? Hova tetted?
Nagyon jó alakod vanKép
Te is tiszta baba vagy. A végén még irígy leszekKép

Tmarie!
Még nem vettem semmitKép
De most elég szarul állunk és még várjuk a bútorunkat is. Marad egy szívből jövő csókKép
De kap egy másik övtáskát, mert a tavalyi már szakadozik. Ez tuti kell neki. Most szegény névnap lesz.Kép
A babakocsiról nem tudok nyilatkozni, de nézd meg, hogy van-e eleje. Mármint, hogy nem csúszhat-e ki a baba. Sokan ráfáztak a drága kocsikkalKép
Én is hallottam, hogy nehezebb az irányítása, de jó a terepen. Az tuti, hogy tartós. Azért nézd meg jól. Mert az hagyján ha nincs eleje, de ha nem elég hosszú a fekvő része, akkor hamar kilóghat a baba lába, mielőtt még felülne.
De jó kis kocsiKép

Hari!
Te se beszélj a kilókról!
Nagyon szép a pocidKép
Csak én vagyok bálnaKép
Holnaptól fogyózom.

Mennem kell postára, meg még egy-két helyreKép
Megfőztem, kimostam, kiteregettem. Még gyorsan kiporszívózom a lakást és bevasalok.
Nem akarok holnapra sok melótKép

Puszi!
Sziasztok!
Angelani
26+0

Kép
angelani

Lányok!

Lehet, hogy én is a büszkeségtől dagadok? Kép Kép Kép

Mert nincs rá szó, hogy mennyire BOLDOG vagyok!

Sziasztok!
Angelani
26+0

Kép
angelani

Ma is milyen pangás van a régi ütemhez képest. Mi van veletek kismamák? Persze akinek nem inge ne vegye magára. Régen annyit írtunk, most meg már órákat kell várni, hogy valaki egy-két mondatot beírjon. Vagy mindenki ennyire el van foglalva? Mondjuk most én is pakolásztam, meg mostam, teregettem, porszívóztam, de közbe ide-ide néztem és alig vannak hozzászólások már. Kicsit elszomorító, mert kezd leülni a dolog. Tesség kicsit több energiát belefektetniKép Aztán ha megszületnek a babák már úgysem lesz még ennyi időnk sem. Na mindegy. Nem papolok, megyek napozni egy kicsit, de azért néha idenézek.
Hari 22+2

Kép
Kép
hari

Sziasztok

Dudukly
nem találkoztunkKép később jöttél? Én n9kor ittam a lötyit, n11-re mentem vissza kontrollvért adni. Addigra összeismerkedtem a kismamival, akivel együtt hívtak be minket (ő is szept 27-re van kiírva, leszünk egy páran...!Kép). Amíg ott a bejáratnál ültünk, mintha láttalak volna bemenni 10 óra felé (fehér halászgatya, színes csíkos ingszerűség, ugye?) de mire fölmásztunk a 2. emeletre a laborhoz, megint nem láttalak.Kép

Viszont a lötyi nem is volt olyan rossz, jó hideg vízzel és citromlével simán megittam, rosszul sem lettem...

Vérnyomi: nekem magas volt az előző terhességem végén, 10 napra befektettek, gyógyit is kaptam. Illetve nem is a végén, az utolsó 6 hétben végig 140/80-at mért a dr, de csak 2 héttel a kiírás előtt fektetett be, sztem elég ötletszerűen, mindegy. De azt tudom, hogy lehetett volna másképp is, a terhestornán egy csajnak félidőtől magas volt (magasabb mint nekem), és napi 1 gyógyszerrel otthonról ment szülni. Doktora-és esete válogatja.

3 kerekű kocsi: nehezebb tolni, mert az első kereke ált. nem bolygósítható, így minden kanyarodásnál ill. gödörkerülésnél meg kell emelni az első kereket, és úgy elfordítani. Sztem a babának kevésbé kényelmes, mert ált. keskenyebbek mint a hagyományos kocsik. Eredetileg futáshoz találták ki, arra biztos tuti, de sztem városban nem praktikus. Pl az alsó kosárba sem lehet olyan sokat/jól pakolni, mint egy 4 kerekű kocsinál.
De ez csak 1 vélemény, biztos van, akinek bejön, nekem eszembe se jutott olyat venni...

üdv
P 24-1Kép
penna

Sziasztok Lányok!

Remélem jól vagytok! Tennék fel néhány esküvői képet! Köszi a jókívánságokat! Nagyon szép esküvőnk volt!

Üdv mindenkinek Zsuzska
KépKép

Kép
pgsuska

Küldök nektek még!
KépKép

Kép
pgsuska

lányok
nem lakik valaki véletlenül gyorsházban?

Kép
Kép
kismama2004

Pgsuska!
Nagyon szépek vagytok! Kép
Hogy telnek a napjaid?
tmarie

Kismama!
Az meg mi?
tmarie

Zsuzska
nagyon szépek vagytok!nászút volt már?

Kép
Kép
kismama2004

Penna!
Akkor szerinted jobb a hagyományos?
Én tuti, hogy nem szeretnék futni a babakocsival!
tmarie

küldök még képet!KépKép

Kép
pgsuska

Sziasztok!

Pgsuska!
Nagyon szépek vagytok!
Milyen volt az esküvő?
Írj egy kicsit bővebbenKép

Lányok!
találtam egy jó linket a szoptatásról és tévhiedelmekről.
Tudom, még messze vagyunk, de érdemes elolvasni.
http://gportal.hu/portal/ztimea/

Na szaladok!
Sziasztok!
Angelani
26+0

Kép
angelani

Bocsi!

A cikkek között a legalsó és ott a tovább-ra kattintaniKép
Sziasztok!

Kép
angelani

Ez nem lehet igaz!
Nem tudok leírni egy értelmes mondatot.
A cikk címe: Anyatej mennyiségének növelése.
Nekem tetszett a cikk.
Tanultam belőleKép

Puszi!
Angelani

Kép
angelani

faszerkezetűház

Sajna csak egy olyan honlapot találtam ahol árak is vannak

Kép
Kép
kismama2004

Pgsuska! Újra itthon?Kép A képek nagyon jók, gyönyörű vagy, a párod meg jóképűKép De tényleg mesélhetnél kicsit bővebben. Milyen volt az esküvő? Sokan voltak? Úgy sikerült ahogy szeretted volna? És a nászút? Vagy inkább a nászéjszaka?Kép Tessék mindent elmesélni, persze csak ami publikus!! Azért mert már férjezett vagy még lehetsz szószátyár!!Kép

Én nem tudom milyen a háromkerekű kocsi, bár állítólag nekünk is olyan lesz, tudjátok, mi kapjuk, de kb. csak pont mire megszületik a baba. Úgyhogy nekem fogalmam sincs jó lesz-e, de legrosszabb esetben ha nagyon nem olyan, amilyenre gondolok, akkor még vehetünk. Amíg úgy volt, hogy veszünk, addig én is nagyon ilyet szerettem volna. Bár nem tudtam róla semmit, csak nagyon tetszett. Azóta hallottam róla jót is, meg kevésbé jót is. Ami biztos, hogy sportoláshoz lett tényleg kitalálva eredetileg, de szerintem azért most már mivel "divat" lett, így biztos van már olyan, ami minden, vagy majdnem minden célnak megfelel. Az is biztos, hogy elég drága ahhoz, hogy az ember megvegye és aztán jöjjön rá, hogy nem jó a célra. Én is nagyon kíváncsi leszek, hogy tetszik-e majd. Bár úgy vagyok vele, hogy akiktől kapjuk, azoknak is őszi/téli babájuk volt, ők is kb. ilyesmi helyen laknak, úgyhogy ha nekik jó volt, akkor valószínűleg nekem is jó lesz.

Nem tudok már napozni se, mert nem ide süt a napKép Na mindegy, ma sem leszek barnaKép

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Szép napot mindenkinek.
Egész hétvégén nem volt időm netezni. Pénteken rendőrnapon voltunk az Avonnal, a ygerekek is élvezték. Késő fu. jöttünk meg akkor meg főzés.
Ja pénteken voltam dokinál, minden ok. Meghallgatta kiscsajszi szívét is.
Holnap cukros lötyi+labor. Ettől nagyobb bajom ne legyen, így fogom fel.
Ma már Apeh-kon, ingatlanosokon meg egy halom dolgon túl vagyok. Szóval nincs idő unatkozni.

Mea!
A képen csini vagy, bizti a bölcső is szép lesz.
A vérnyomásnál egy méréi eredmény nem mérvadó.Azt se feljtsd el, hogy megemelkedett mennyiségű vért kell a szívednek keringetni, illetve több súlyt is cipelsz. Mond el a védőnőnek és próbáld rendszeresen kontrollálni.

Pguska!
Gratulálok!

Angelina!
Jól összeszedted a fiúkat, hogy egymás után vannak a névnapok.

Megann!
Én is próbálok kutyaügyben segíteni, majd kiderül, hogy megy e.

Bocs, hogy nem reagálok mindenre, de rohanok tovább dolgozni.

Kriszta
25+3
már csak 102 nap.

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Mea, Hari,
Szép pocakok!
Én a 23.héten csináltam képet, de azt már nem teszem fel, majd csinálok frissebbet!

Pgsuska,
Nagyon szépek voltatok, legyetek nagyon boldogok!

Lányok, én is megvettem a babának az első nagyobb dolgot(dolgokat). Elmentünk abba a Diósdi nagykerbe (http://gportal.hu/portal/bababutor/), hogy csak megnézzük élőben is amiket a honlapjukon írnak! Hááát nagyon szupik! Mondanom sem kell egyből otthagytunk 30.000 ft-ot. Vettünk kiságyat, baldahinos 4 részes ágynemű garnitúrát (100% pamut), két kis újszülött sapit, egy kapucnis törülközőt, meg kádat állvánnyal! És ott rendeltük meg az ágy mellé a pelenkázó komódot is! Előtte megnéztük a Matti-nagykert (Budaörsön), de még az is drága volt ezekhez képest!

Érdemes megnéznetek, ha még hiányzik valamitek!
Nagyon sok minden van ott, és mondta a nőci, hogy mire lefotóz egy dolgot és felrakja a netre, lehet, hogy egy kismama közben elviszi, tehát ilyen ágyneműket, pelenkázó lapot, meg ilyeneket, azért nem tesz képet fel, csak az árakat.

Puszi mindenkinek!

Pr.26+3

Kép

Kép
prüntyi

Angelani,
A hajókázás nagyon jó volt, nagyon nagy a hajó ezért nem lettem rosszul. Pedig én könnyen tengeribeteg leszek.Kép Utolsó éjjel volt egy kicsit ringatózós, még másnap a parton is úgy éreztem, hogy mozgunk, de ennyi.
Nagyon sok szép helyen jártunk, mert a hajó minden reggel máshol kötött ki.Kép

Megann,
Köszi a cickó infót. Már most is kenegetem, de akkor veszek majd speckó krémet későbbre.

Mea,
Megnéztem az albumodat. Nagyon helyes pár vagytok.Kép

Zsuzska,
Gratulálok.Kép Nagyon szép és különleges ruhád volt.

Úgy örülök, Mini mostanában nagyon aktív. Néha úgy megrúg, hogy felszisszenek. Kis vasgyúró.Kép

pusszancs
minimi

Minimi!
Hol voltatok?
tmarie

Képzeljétek el, az előbb jött a postás, hozta a kukadíjról a csekket, ráadásul bedobta a társashát csekkét is. Elindultam, hogy betegyem a közösképviselő postaládájába, de a kíváncsiságom nem ismer határt, gondoltam megnézem mennyit fizet a társasház külön szemétdíjat. Mert nálunk van 2 kuka a társasháznak ami 5 lakásból áll, és ez kevés volt, ezért kértük, hogy legyen még egy kuka, de a közösképviselő nem rendelt. Így mi rendeltünk egyet külön magunknak. Úgyhogy most 3 van, egy a miénk, kettő meg közös. Na mindegy, nem is ez a lényeg, hanem hogy a csekkel 3.697,- Ft van, viszont az összesítőn hátralékként 88.714.- Ft szerepel!! Ami majdnem 2 év hátralékos havidíj. Szép mi? Nem is vittem fel neki, hanem eyenlőre behoztam, megmutatom a páromnak. Már így is elég dühös a közösképviselőre, kíváncsi leszek mi lesz, ha ezt megtudja. Bár most mi is el vagyunk maradva kb. január óta a közösköltséggel, de amiatt nem izgatom magam annyira, mert mindent a párom szerel meg itt az udvarban, úgyhogy jobb ha nem szól senki semmit. A közösképviselő lusta bárkit is kihívni, a páromat szokta megkérni, hogy csináljon meg mindent. Meg mikor lomtalanítás volt, akkor is mi pakoltuk ki a ház szemetét, köztük a közösképviselő régi kályháit, meg ilyeneket, úgyhogy le van sz...va. De attól még ő nem csinálhatna a háznak majd' 90.000,- Ft-os számlát. És ez csak a kukadíj. Ki tudja, a többit fizeti-e? Na jól felhúztam magam, de most kiadtam magamból. Ha hazajön a párom, felküldöm hogy fizesse ki a mi hátralékunkat, aztán adja át neki ezt az összesítőt. Kíváncsi vagyok mond-e majd valamit. Amióta én itt lakom még sose kaptunk semmi papírt arról, hogy mennyi a ház kiadása. Csak fizetjük a havi díjat (már amikorKép) Nem mintha sok lenne, mert kb. havi 2.000-2.500,- lehet. De mondjuk nem is kell sok mindent fizetnie. Főleg így, hogy ezek szerint nem is fizetiKép

Prüntyi, csinálj friss képet, de azért feltehetnéd a 23. hetit is!<!--attachment: monalisa-230416.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*2.4**monalisa%2ebmp --><center><pre>
Kép
monalisa.bmp (2.4 k)</pre></center><!--/attachment-->
Ez a kép nem kapcsolódik egyik témához sem, csak mostanában alig tettünk fel képeket, pedig egy csomót töltöttem le azóta, csak mindig elfelejtemKép

Kicsit befejezem, de aztán mindjárt folytatom. Ti úgysem írtok, úgyhogy nem szólhattok érte, hogy kitöltöm az oldaltKép

Hari 22+2

Kép
Kép
hari

Hát ezt a képet így kár volt feltenniKép Elrontottam. Megpróbálom még egyszer, de lehet, hogy most sem lesz jobb.Kép
Nem sikerült, úgyhogy inkább teszek fel másikat. BocsiKép

Kép
Kép
hari

Mea, megnéztem az albumodat, jók az új képet. Jó, hogy ti ennyit mocorogtok a pároddal ide-oda. Én örülök, ha a Tesco-ig elviszKépKép Pedig én úgy mennék piknikezni. De itt se akart senki piknikezni a Városligetben. Pedig az olyan jó lenne.

Kép
Kép
hari

Sziasztok kismamik!

Visszaolvastam mindent, de csak most tudok írni, még nem ócsudtam fel a szörnyű hétvégénkből.

Beni csütörtökön elkapott az oviban egy hányós vírust és egész éjjel hányt szegény. Péntek délutánra kicsit jobban lett, de nem volt az igazi. Szombaton az Anyuéknál ebédeltünk, de a férjem már az úton mondogatta, hogy nincs jól, fáj a gyomra, hányingere van. A visszafelé úton kidőlt, hányt, otthon rázta a hideg, vagy izzadt felváltva, ment fel a láza. Még vasárnap délelőtt is eléggé kivolt és Beni sem volt a csúcson, alig evett egész hétvégén valamit, az is kijött szegényből. Emellett tegnap délutánra nekem is elkezdett fájni a gyomrom. Nem valószínű, hogy én is elkaptam a vírust, inkább olyan érzés volt, mintha a baba nyomná ezerrel a gyomrom, bár annyira még nem nagy elvileg. Szóval tegnap délután már mind a hárman feküdtünk és nyüglődtünk. Ma reggel hívott az Anyukám, hogy az Apu is elkapta, kidőlt és ugyanazok a tünetei, mint a férjemnek.
Én még ma is egész délelőtt ramatyul voltam, fájt a gyomrom, égett és nem tudom, mi az oka. De már jobb, szerencsére.

Bocsánat a panasznapért. Ma nem tudtam jobbat írni. :-((((

Benianyu
22+2

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Sziasztok!

Prüntyi, már korábban is nézegettem ezt az oldalt / a diósdi nagykert/, amikor föltetted egyszer, de most alaposabban szemügyre vettem Kép Az árak tényleg nagyon jók, már néhány apróságért is érdemes lenne kimenni, nekünk nem is kell sokminden. De komód az kell. Milyet rendeltetek, és mennyiért? Te mondod meg, hogy milyen legyen? Mennyi idő alatt lesz kész? Látom, van házhozszállítás, mennyibe kerül, ez kiderült? Előreis köszi a válaszokat!

Magas vérnyomás: csak semmi pánik! Valóban nem mérvadó egy mérés. Nekem az előző terhességem előtt kezelték a magas vérnyomásomat, aztán a terhesség alatt jó lett, de a végefelé megint extra magas lett / 150/90 körül/, de csak egyszer-egyszer. Mindig úgy volt, hogy mentem a dokimhoz,ő magasat mért, fölírta a gyógyszert rá, és mondta, hogy másnap méressem meg a védőnőnél, és ha akkor is magas, váltsam ki. Ha nem ,akkor nem kell. Nem kellett kiváltanom végül, de engem megnyugtat, hogy nem fektetne be csak emiatt, elég lenne a gyógyszer.

Háromkerekű babakocsi: sógornőmék ilyet vettek, mert azt gondolták, jó lesz az érdi földutakra. Egy vagyonért vették, érden nem tudják használni, csak a teraszon alszik benne a baba/ erre jó lenne akár egy kiságy is.../, akkor tolják benne a gyereket, ha anyóséknál vannak hétvégén, szóval alig. Ehhez képest valamikor 2 hónappal ezelőtt, amikor a kocsi 8 hónapos volt, sógornőm elindult a védőnőhöz, gondolta kipróbálja a kocsit. Egy nagyobb döccenésnél kitört a kereke. Szóval nekem nincs jó tapasztalatom ezzel kapcsolatban / nekik sincs/, de lehet, hogy ez nagyon szélsőséges eset. Ja, és tolni én alig bírtam, de biztos ezt is csak meg kell szokni.

Hari, nem semmi a közös képviselőtök, jó lesz a körmére nézni!

Zsuzska, gyönyörűek vagytok, én is azt hittem, ennél azért többet írsz az esküvőről!!!

További szép napot!
Judit 22+6
jucc

Tmarie,
Mallorcáról indultunk, megálltunk Sziciliában, Olaszo-ban, Franciao-ban, Spanyolo-ban és végül megint Mallorca.
Minden reggel más városban ébredtünk fel.Kép
minimi

Beninyu, rossz lehetett nagyon akkor a hétvégétek! Minél előbbi javulást az egész családnak!!

Minimi, jó lehett nagyon! Nem csináltatok képeket? Ha igen, akkor tegyél fel egy párat, legalább képen lássunk ilyen csodátKép

Kép
Kép
hari

Hari

mi a közösképviselőtl legalább 3-4 elszámolást kapunk, hogy mire mennyi ment el.Ezenk kívül vannak negyedévente gyűlések.Nálatok nincs ilyen?Igen is kérjétek, hogy ezentúl legyen folyamatos elszámolás legalább negyedévent.Felháborító amit írtál!!!

Tapasztalt anyukák
tudtok valamit ajánlani koszmóügyben? Nem akar elmúlni egy 1,5-2 hónapos baba fejecskéjéről.

Kép
Kép
kismama2004

Ti pelenkát vettetek már? Meg fürdőeszközöket? Gondolok itt a fürdőlepedőre, kifogóra, hőmérőre, kádra stb. Van valami tuti üzletetek? Mindenhol annyira más árak vannak. Eddig pelenkából a Baross u-ban láttam a legolcsóbbat, 5 db volt 990,- ma ha elvisz a párom a Tesco-ba, akkor megnézem ott mennyibe kerül.

Hari

Kép
Kép
hari

Hari, ez a közös képviselő nagyon gáz. (Emlékszem, hogy már írtál róla korábban is)
Nehogy, egyszer ne vigyék el a szemetet!

Minimi, de jó nyaralás lehetett!!!! Biztos nagyon jól éreztétek magatokat. (kicsit irigy vagyok, csak úgy kedvesen)

Jövő héten mi is megyünk nyaralni, 5 nap Bibione, hármasban (vagyis három és félen). Foglaltunk szállást a neten, sokszor voltunk már ott, bevált. Szeretünk úgy nyaralni, hogy reggel ki a tengerpartra, délutánig. Este egy kis séta a városban vacsora után. Pihenés netto.

Benianyu

benianyu

Sziasztok!

Tmarie! Nekem is nagyon tetszett egy háromkerekű babakocsi, de totál lebeszéltek róla mégpedig jogosan. Az a gond velük, hogy nem stabilak. Belemész véletlenül egy kisebb kátyúba az első kerékkel és meg is van a baleset. Az egyik ismerősömnek kiborult az újszülött bébi a háromkerekű kocsiból.

Prüntyi! Mennyibe került a négyrészes ágyneműgarnitúra?

Pocaktéma: kiborítanak az ismerősök, az egyik azért sápítozik, hogy hűűűűű mekkora már a pocakom, a másik meg azért, hogy csak ilyen kicsi. Szerintem a magam 50 kilójához pont elég ekkora pocak, néha így is úgy érzem, mintha egy sózsákot cipelnék Kép

Ildi 28+3

Kép
vrucsincá

Kismama, tök igazad van, de ebben az udvarban senkit nem érdekel rajtunk kívül az elszámolás. Én nem tudom hogy mások miért nem foglalkoznak itt az ilyen dolgokkal, de mi kifogtunk egy ilyen társaságot. Talán pont azért mert alacsony a közösköltség. Ha nem az egyik lakó csinálná a közösképviselőséget, akkor valami céget kéne megbízni, és akkor biztos sokkal drágább lenne havonta. Talán ezért nem akar senki semmit számonkérni itt. Csak a párom, de őt meg én szoktam csitítgatni, mert félek, hogy egyszer azt mondja ez a hülye nő, hogy akkor csináljuk mi, ha nem tetszik ahogy ő csinálja. Én meg nem szeretném. Bár..... akkor azt hiszem megváltoznának itt a dolgokKép
Hari

Kép
Kép
hari

Vrucsincá, hol lehet megnézni a pocakodat? Van valahol kép róla? Kíváncsivá tettél. Szerintem ne halgass senkire, biztos pont jó méretű a pocid. Nekem is hol ezt mondják hol azt, pedig én laikusként azt gondolom hogy hát elég nagy a pocakom a 22. héthez képestKép De hát mindenkinek más a méretek iránti ízléseKép
Hari

Kép
Kép
hari

Hari, köszi a jókívánságokat, remélem túl leszünk már rajta.
Visszatérve a közös képviselőre, ahogy Kismama is írja, mi is kapunk elszámolást a ház kiadásairól és bevételeiről. Talán félévente. De nálunk egy nagyon precíz nő van, szerencse.

Pelenka
Szerintem mindenképp csak légáteresztős fajtát érdemes venni, a többiben befülled a baba. Érdemes több fajtát is kipróbálni, mert a baba testalkatától függően változhat, hogy melyik válik be. Mi Huggiest és Pamperst használtunk Benivel, de most a dm saját márkáját is ki fogjuk próbálni, mert azt hallottam, hogy jó minőség és sokkal olcsóbb, mint az említett másik kettő.

Benianyu

benianyu

Benianyu édes vagy, biztos rosszul írtam, de én textilpelenkára gondoltamKép

Kép
Kép
hari

Most megyek Beniért!
Jó délutánt mindenkinek!
Benianyu

benianyu

Hari, bocs. félreértettem. :-(((

benianyu

Pgsuska,
gartulálok nektek, legyen sok örömötök egymásban a továbbiakban is! Szépek a fotók! Kép

Bkrisztina,
örülök, h. minden rendben volt a dokinál. UH-ra elküldött már?

Hari,
sztem nem fog apadni hosszútávon a forgalom a fórumon, sztem mindenki a kelengye beszerzésével ill. a babás dolgokkal van elfoglalva.

Gyakorló anyukák,
ti használtatok bolti popsitörlőkendőt az újszülött tisztábatevésénél? Vagy inkább mossam az elején vízcsap alatt még?

Magzatmozgás:
Nálam még mindig aktuális a kérdés, miszerint vajon mennyire normális az, hogy naponta 1-3 alkalommal érzem a babát, de akkor sem rúg, csak éppen hozzámér belülről. Vannak ritka napok, amikor rugdos, de elenyésző. Más is tapasztal ilyet, mint én vagy nektek rugdos össze vissza. Most vagyok 28 és fél hetes.

Falina
28+3
falina

Jah, eldobható pelusügy:
Melyik márkát veszitek meg az újszülöttnek? Vagy több féléből keveset, kitapasztalni, melyik lesz a tuti?
F.
falina

Hari! Van albumom itt a babaneten, de csak régebbi pocakfotó van fent. Ha végre visszahozzák tesómék a digitális gépünket, akkor teszek majd fel újabbat is Kép

Kép
vrucsincá

Falina!Kép

Én nem vagyok gyakorlott anyuka de anynit tudok h a Pampers newborn az pici babákra való 2kg-4kg-ig, de akinek nagy a babája annak a köv. Liberot ajánlják ami 3-6kg jó.

Én vettem egyet ebből egyet abbólKép

Mea
mea

Vrucsincá!

Milyen néven van az albumod?
MeglesnémKép

Mea
mea

Az albumom is Vrucsincá néven található Kép

Kép
vrucsincá

Sziasztok
PElus: mi 2 éve a Babylove-t használjuk (DM saját márka) és tökéletes. Nekik is van újszülöttpelusuk, de az csak a tényleg pici babákra jó, 3 kilós babával már elég a minivel kezdeni.
Én azokat a pelusokat nem szeretem, aminek olyan "nejlonos" a külseje, egyszer kifogtam egy ilyet a Liberoból, ki is dobtam. Szóval a légáteresztés tényleg fontos sztem.
Ja, és mi egy csomó más babacuccukat is használjuk: törlőkendők,(popsira, pofira való általános nedves, amikor elkezd "enni" nagyon praktikusKép) fürdetők, (persze nem újszülöttnek, később) krémek, (pl a Wind und Wetter krém, bár tudok németül, olyan idétlenül hangzik hogy "szél és időjárás" ellenKép) A naptejükre viszont vmi miatt sok baba allergiás, legalábbis sokaktól hallottam.
A legújabb felfedezésem a dm-ben pedig a Bradoman fertőtlenítő kendő, újszülöttosztályon is használnak ilyet, egyesével csomagolt nedves fetrőtlenítő. Most már mindig van nálam, ha a gyerek belenyúl az utcán valami csulába, lehorzsolja magát...kicsiknek meg jó pl fertőtleníteni a lázmérőt popsi után...stb.(bár erre alkoholt használtam Kevinnel, de egy ilyen kendő azért kényelmesebb)
üdv
p 23+6
penna

Mea,
köszi.

Penna,
köszönöm a Dm-es infókat! Én is a Babylove-ot favorizálnám. Csak eddig több helyről hallottam, h. az újszülöttek nem bírják még ezt a márkát, de ezek szerint neked bejött az elejétől. Kép

F.
falina

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?