Hali!
Szépia,
ha nem gond én is igényt tartanék a homeos listára. A címem
treibere@yahoo.com Előre is köszi.
A születés előtt én is hallottam, hogy egy kicsit megnyugszanak a kicsik, és még azt, hogy a kismamák kicsit befelé fordulhatnak.
Kitartás az utolsó napokra.
Annyira irigyellek titeket, hogy már mostanában fogtok szülni én is úgy szeretnék már, de még pár hónapot várnom kell.
Andrea,
Áron baba nem kis baba, gratula hozzá. Már csak a méretekből is kitűnik, hogy szereti a hasát.
Sáránál (3 hónapos kora óta), ha nyűgös volt mindig a fogára fogtam. De a foga csak nem akart előbújni. 10 és fél hónaposan jött ki az első foga alul, majd még egy alul. És most nem olyan rég a harmadik is felül, de ez persze nem középen, hanem középről a második foga. Nagyon viccesen néz ki, mint egy vámpír.
A tenna bugyival kapcsolatban: én melltartónak is azt használtam a kórházban és még otthon is. Középen (a lábközép részénél) elvágtam és abba tettem bele a melltartó betétet. Baromi kényelmes volt. Nem zavart a melltartó pántja, nem vágott a húsomba a csatt és a gumi, ellenben ugyanúgy tudtan szoptatni benne.
Szerintem egy próbát megér.
És még valami, a gyógyszertárban receptre is lehet kapni ilyen tenna cuccokat, úgy tudom. Az orvosok,- nem tudom mért nem, de - nem ajánlgatják, hogy felírják, de ha megkéritek őket, akkor nem hiszem, hogy visszautasítják. Ezzel egy kicsit lehet spórolni.
Üdv.:
Böbe