Új privát üzeneted érkezett!

Andi!

Gratulálok. Én sajnos nem kaptam képet, a doki azt mondta, hogy csak videókazit tud adni, de azt meg vinni kell.Én meg ezt nem tudtam, de majd legközelebb. Vigyázz nagyon Magatokra!!!

Vica!
Te is nagyon vigyázz Magatokra! Én is nagyon szarul vagyok. Egész nap hányingerem van és öklendezek, de azért kibírható, max. még 7 hónapig lehetek így :-) Na azért remélem addig nem!

Beuka!
Én is kíváncsian várom, hogy milyen volt a lagzi!

Emese!
Milyen jó, hogy pancsizhattatok a kerti medencében. Ma nálunk akkora hőség volt, hogy én is kibírtam volna. Tanulnom kellett volna, de nem bírtam. Jelen pillanatban jobban örülnék, ha az elkövetkező 5 napban nam lenne ilyen jó idő!

Jó hétvégét!

Melincsi
8+3

Melincsi, Anna és Ábel

Kép Kép
melincsi

Sziasztok!

Eddig nem írtam ide, de sokat olvasgattam a topicot. 9 hónapja próbálkozunk a 2. babával. A kisfiam 18 hónapos, Õ véletlenül jött össze, de nem szeretnék nagy korkülönbséget a tesók között. Hétőn elmentem a dokimhoz, aki minden vizsgálat nélkül felírta a Clostilbegyt és a Duphastont (ezt azért mert a ciklusom nem volt rendszeres). Viszont nem mondta, hogy menjek vissza további vizsgálatra, és nem tudom, hogy a fenti gyógyszerek 1 hónapig hatnak vagy tovább? Ha nem jön össze a baba a következő hónapban akkor keressem fel megint? Szerintetek mit csináljak? Ja és azt honnan tudjam mikor próbálkozzunk ezek a gyógyszerek mellett?
Remélem valamelyikőtök tud nekem segíteni, mert eléggé el vagyok keseredve.

Janna

Kép
Kép
janna

Janna!

Megdöbbentett, amit írtál. Kép Én is ezeket a gyógyszereket kaptam, de havi két ultrahang mellett, és azért, mert előtte diagnosztizálták, hogy nincs spontán peteérésem. A closty egyrészt nagyon beindíthatja a peteérést és általában több érik meg, de ezt figyelni kell! A 10. nap körül kellett először mennem, akkor néztük, hogy hány pete van és milyen stádiumban. Én repesztő injekciót is kaptam, így tudtam mikor kell próbálkozni. Aztán egy hét múlva megint megnéztek uh-án, hogy a petesejtek megrepedtek-e, és nem lettek cisztáim. (Ezt is okozhatja a closty, van olyan a topicban, akinek sajnos okozott is Kép.)
A duphaston tudtommal a megtapadást segíti, a ciklust nem állítja be, legalábbis nekem nem tette.
Ezek a gyógszerek csak abban a hónapban hatnak, amikor szeded őket és mivel ki se vizsgáltak egyáltalán nem biztos, hogy pont ez a baj...

Amúgy az ultrahangon kívűl máshogy engem se vizsgáltak, ott is hagytam 3 sikertelen hónap után az orvosom, most egy meddőségi centrumba járunk, ahol végre normálisan kivizsgálnak, és már az első alkalommal egy csomó dolgot észrevettek, amit az orvosom nem.

Én nagyon arra bíztatnálak, hogy ne szedd be "látatlanban" ezeket a gyógyszereket és keress egy másik orvost, de tudom ez nem olyan könnyű.

Lányok, ma olyan klassz napom volt, kocsival elmentünk Tatára és körbesétáltuk a tavat. Nagyon tetszett az a környék!Kép Hajni, gondoltam Rád, biztos szoktatok oda járni. Tatabányán kétszer is végigmentünk, mert visszafelé elfelejtettünk letérni. Kép Ilyen hosszú és vékony várost még nem láttam! Sajnos nem sokat tanultam így, de majd holnap bepótolom.

Szandi jó látni a Kicsiteket!

Beuka nagyon tetszik a házatok! Majd írj, milyen volt a lagzi!
Tatán láttunk egy szabadtéri tóparti református esküvőt! Ennél szebb környezetet nehéz elképzelni, de engem zavarna a sok bámuló ember.

Zafír

Kép
Kép
zafír

Sziasztok!

Janna!
Bár nekem nincs tapasztalatom az általad írt gyógyszereket illetően, de Én is csalakoznék Zafírhoz, sztem se vedd be őket. Már csak azért se, mert az első bébitek mindenféle segítség nélkül fogant, akkor lehet, hogy nem nőgyógyászati eredetű probléma miatt nem esel újra teherbe. És az elég durván hangzik, hogy semmilyen ellenőrzésre nem hívott vissza a dokid.
Mi is próbálkozunk a második Babóval már 3 hónapja, de eddig még semmi, pedig azt hittem, hoyg a 2. gyerkőc már pofonegyszerű lesz, de nem. Picikém most 8,5 hónapos és akikkel eddig beszéltem a tesóról, el voltak szörnyűlködve, hogy ilyen hamar akarunk másodikat. De Mi is kis korkülönbséget szeretnénk. Amíg kicsik, biztos nehéz lesz, de ha nagyobbak lesznek, sztem jobb, ha korban közel vannak. 4 tesóm van, akik között 1-1 év van és most, hogy már 15,14,13,12 évesek, tök jó. Persze azért így is "gyilkolják" egymást.

Zafír!
Jó lehetett a séta, de nem volt nagyon melegetek? Akkor ma tanulsz, mint a gép? Úgyis rossz az idő.

Melincsi!
Sajnos csak bébi méretű a medi, így csak Szona élvezte, mi kint tikkadoztunk, Neki viszont nagyon tetszett.
Rosszullét miatt ne aggódj, ha szerencséd van, tényleg nem tart 7 hónapig Kép Asszem vmelyik B vitamin segít a hányingeren, de nem tudom melyik, talán a B6? Állítólag az Elevit is csökkenti a rosszullétet, de ebben nem vagyok 100%-ig biztos, mert én végig szedtem és az első hónapokban mégis majdnem minden reggel émelyegtem (mondjuk hányni csak néhányszor sikerült, lehet, hogy a vitaminak köszönhetően?). Vagy még azt is szokták javasolni, hogy felkelés előtt közvetlen egyen a Mami kekszet és igyon citromos vizet. Hmmm, hátha bejön?!

Jók legyetek, Kismamiknak sok pihenést a hétvége további részében!

MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szia Zafír és MSE!

Köszi a tanácsot valszeg keresek másik dokit. Ami azért szomorú mert már vagy 10 éve hozzá járok és az első babát is nála szültem bíztam benne, soha nem volt vele gondom.

Bár a párom azt mondja, hogy lehet, hogy csak próbából írta fel, mivel még "csak" 9 hónapja próbálkozunk és ha ebben a hónapban nem jön össze a gyógyszerekkel akkor esetleg kivizsgál...de szerintem az orvos nem azért van hogy találgasson hanem hogy kivizsgálásokkal kizárjon lehetséges okokat és utána kezeljen megfelelő módon.Szerintem.

Mégegyszer köszi, Janna

Kép
Kép
janna

Sziasztok!

Beuka!
Nekem is tetszik a házatok! Remélem pár év múlva mi is tudunk majd építkezni!

Janna!
Hát a helyedben én sem szedném be a gyógyszereket csak úgy! Én a 16. héten váltottam orvost a 2. babánál, úgyhogy te ehhez képest még időben vagy! Nem ismerem ezeket a gyógyszereket, de nekem nagyon furi, hogy semmi kivizsgálás nnem előzte meg a felírást! Ha nagyon megbízol a dokidban, akkor sz.tem hívd fel, és kérdezd ki, vagy személyesen keresd fel! Legjobb, ha összeírod a kérdéseid. Ha csalódtál benne, akkor pedig keress mindenképpen mást, akitől több odafigyelést kapsz!

moni

Szép jó reggelt lányok!
Nekem jó hírem van! A hőm három napig 36.8 volt és ma reggel pedig 36.9-re kúszott fel! Tudom ez még nem 37, de nekem eddig még 36.9 sem volt soha! Kép
Ja és csináltam magamnak saját honlapot! Kukkantsatak bele: www.nicika.gportal.hu (A párom művész, a társoldalon - www.bpatric.gportal.hu - megnézhetitek a rajzait, festményeit is!)
Ja és az oldalamon fent van pár szülinapis kép is!

KépKép
nicika

Janna! Én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz! Ezek a gyógyszerek tényleg olyanok, hogy ellenőrizni kell a szedést!

KépKép
nicika

Sziasztok!

Beuka!
Nagyon szép a házatok! Irigykedek is!Kép Na jó, nem!Kép
Milyen volt a lagzi?

Janna!
Szerintem tiszta felelötlenség az orvos részéröl, hogy vizsgálat nélkül ad gyógyszert! Ha mégsem az a baj, csak megvonja a vállát, hogy ez van? Közben te meg szedted a bogyókat fölöslegesen... Talán még árt is...
Bocsi, de ezen nagyon ki tudok akadni!
Egyébként üdv köztünk!Kép

Szonibaba!
Tök jó, hogy ilyen sokan vagytok tesók!Kép Bár mintha nagy lenne a korkülönbség köztetekKép Hogyhogy?

Zafír!
Én is szeretem Tatát! Jópárszor voltunk ott, mindig sétáltunk a tónál, meg a környéken... Akkor jó hétvégéd volt!Kép

Nicika!
Na, volt nagy szülinapi buli?Kép
Tök jók ezek a táblák! Már nagyon okosak leszünk!Kép

Nekem annyira nem volt jó a hétvégémKép Apósomat látogattuk meg a kórházban, mert pótolni kellett a keresztszalagját a térdében. Szegény, világ életében mozgékony volt, most meg egy csomó ideig ágyhoz van kötve!Kép
De azért volt buli is a volt évfolyamtársakkal, szóval nincs hiba!Kép

M

Kép
Kép
maminti81

Nicika!
nagyon szuper az oldalad!Megnéztem a képeket is!KépKép
Hány éves a barátod?Nagyon szép képeklet készít!!Kép

Drukkolok hogy baba legyen a dologban..Kép

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska! A párom 27 éves! Apa korban van! Kép Ja és kösz a drukkot! Rámfér! Kép

KépKép
nicika

Maminti! Hát olyan nagyon nagy nem volt a szülinapi buli, de azért 12-en voltunk! És nagyon jól éreztem magam! Na most már tényleg 23 évesen feszítek! Kép

KépKép
nicika

Nicika!
Buta kérdés volt, látom, volt buli!Kép És nagyon szép volt a tortád! Egész megéheztem...Kép
Nagyon ügyes a barátod! Szépek a képei!

Zafír!
Várom a képet!!!Kép

Kép
Kép
maminti81

Nicika!
Tetszettek az oldalaitok! Szépen fest a párod!
Hányadik napon is jársz? Drukkolok, hogy baba miatt legyen!

Nekem hétvégén nagyon görcsölt a hasamalja. Szerdán megyek UH-ra, csak nem bírom ki. Kép
Lehet, hogy korábban volt/van pé-m? Volt akció is, remélem sikerrel járunk!

Szandi!
Az ilyen volt és lett képek hányadik ciklusnapon készültek? mOst hány hetes kismami vagy?

Moni

moni

Ja, azt elfelejtettem írni, hogy holnap kellene lenni a pé-nek.

moni

Moni!
Drukkolok, hogy elöbb legyen/volt/(volgyen?Kép) a pé-d! És sikerrel járjatok...

Nicika!
Sikerült folyamatosan egyszerre írnunk!Kép

M

Kép
Kép
maminti81

<font color="0000ff">Szandi és mindenki!

Leginkább a 2005/2006 téli babás topicba járok. Mostanában nem sokat nézek ide, valószínű egyre kevesebbet fogok, mert nem igazán érint mostanában a babát szeretnk téma... MÁR VAN! Kép Majd a másodiknál visszajövök, de remélem, addigra nem sok ismerőst fogok találni, csak akik szintén másodszor próbálkoznak. KépKépKép

Elkezdett növögetni a hasam, néha kicsit izgulok, hogy ez már visszafordíthatatlan, megállíthatatlan.... Kép Perse élvezem is a dolgot, nagyon örülök, de most a szülésig tudom elképzelni az életemet.. Vagy addig se... Milyen leszek én nagy pocakkal? Már most húzódnak az izmok az alhasamban, mi lesz később??? Talán este lesz pocakfénykép, megkérem férjecskémet egy fotózásra.

Nagyon ari a babád, Szandi! Hányadik hétben jársz?

Proone
14+6</font>

KépKépKépKép
proone

Maminti! Nagyon szívesen megkínálnálak a tortából ugyanis még megvan fele! Kép

Móni! Ma vagyok 21cn és 14cn volt a tüszőrepi! Ha PÉ van akkor tessék belehúzni!

KépKép
nicika

Sziasztok!

Gyorsan csinálok egy táblát aztán még visszajövök.

Zafír, és nem néztél be hozzánk Kép. Hogy te milyen vagy. Különben Tatabányának nem sok lehetősége van széltében terülni. Hegyoldalba nem sokan szeretnek építkezni Kép.

Nicika, örülök hogy ment feljebb a hőd. Látod, érdemes méricskélni Kép. Nekem meg hülyét csinál belőlem. Felment 37,4-ig, minden nap egy tizedet, aztán meg ma visszament 37-re. Lehet hogy azért csinálta mert később keltem, ezáltal később is mértem Kép. De amíg nem esik le 36,6-ra addig nincs gond. Remélem Kép.

Na tényleg gyártom azt a táblát, mert kikapok Kép

Kép

Kép
vkhajni

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Látjátok már mennyire jó nagy a babás táblánk? Kép. Olyna jó.

Szerintetek most mit csináljak Vicával? Vegyem ki, és majd ha lesz akkor visszarakom? Segítsetek nekem!!!!

Kép

Kép
vkhajni

Vkhajni!
Javíts át 23 évre légyszí. Köszi!

Totál ki vagyok készülve. Csütörtökön lesz az államvizsgám és 30 tételből még csak a 10.-nél tartok. Szombaton és vasárnap egész nap feküdtem, mert egész nap rettenetes hányingerem volt, tanulni nem tudtam, az volt a legjobb, amikor aludtam.
Nagyon komolyan veszik a tanárok a tételes részt is? Szóval tudjak mindenhez mondani valamit, vagy el se menjek?
Bocsi, hogy nyavajogtam!

Melincsi

Melincsi, Anna és Ábel

Kép Kép
melincsi

Melincsi, nem tudom hogy hogy sikerült ennyire megöregítenem téged. Bocsika Kép

A vizsgára meg szerintem mindenképpen menj el, bár én nem nagyon értek hozzá, de lehet hogy szerencséd lesz és sikerül a 10-ből valemelyiket. Csütörtökig meg még van egy csomó idő. Nyugodtan nyafizzál, mindenki szokott. A hányingernek meg örülj, ne rossznak fogd fel Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Nicika, hol marad a többi tábla? Vagy már vége?

Kép

Kép
vkhajni

Helló csajok!

Melincsi én nagyon együtt érzek Veled a vizsga miatt, gondolom most még rosszabb lehet, hogy az eszed állandóan a babán jár. De azt ne tedd semmiképpen, hogy nem mész el. Ezeket a tételeket már egyszer elvileg meg kellett tanulni, úgyhogy biztos emlékszel rá alamennyire én biztos vagyok abban, hogy Neked sikerülni fog!!! Mi titt mindnyájan nagyon szorítunk Neked!!!

Kép
Kép
beuka

köszi lányok a bókokat!!!!

Proone megértem, hogy már többet vagy a másik topicban, de nagyon hiányzol ám nekünk! Várjuk a pocakos képeket!

Moni na ezek szerint Ti is akartok majd építkezni? De jó! Már akartam kérdezni, hogy mit tanítasz?

Janna üdv közöttünk!

Hajni igen tök jó, hogy már olyan sokan vannak a babás táblában!
Szerintem is vedd ki Vicát, hisz még azt sem tudjuk pontosan, hogy végül mi lett. Reméljük hamarosan újra jelentkezik és akkor elmondja.

Kép
Kép
beuka

Bea, egyre erősebben hajlok a kivétel felé én is. Sajnálom, hogy nem sokat volt bent, de őt is csak talonba teszem, és akkor ha jön, csak a babás napjait kell mondania Kép

Kép

Kép
vkhajni

ja igen a lagzi: nagyon jó volt, ettünk ittunk táncoltunk, nagyon jó volt a hangulat, csak én eljöttem 3-kor mert másnap korán fel akartam kelni tanulni.
MEg is lett az ereménye, mert ma sikerült a vizsgám! És ezzel befejeztem ezt a félévet is! Már annyira untam a tanulást. Munka után nagyon fáasztó. Ráadásul már ides tova 18 éve folyamatosan suliba járok. Na mindegy al ényeg, hogy kész vagyok. a fele már megvan.

Zafír szorítok neked holnap nagyon!!!!!

Nicika nagyon jó a honlapod!!!!!

Kép
Kép
beuka

Hajni egyet értek!

Kép
Kép
beuka

Vica nem kell ám megijedni, ez nálunk eddig úgy működött, hogy ha valakit kivettünk, az utána rögtön jelentkezett! Igazából ebben bízunk mi is ám!

bocsi, hogy ennyit írok, de délután nem sikerült elküldenek egyetlen üzit sem Kép

Kép
Kép
beuka

Bea, gratulálok. Nagyon ügyi vagy. Most akkor kicsit fel lehet lélegezni Kép

Kép

Kép
vkhajni

Én élvezem, hogy ennyit írsz. Akárhányszor visszanézek, mindig írtál valamit. Így legalább van értelme időnként idekukkantani Kép

A többiek meg holnap azt fogják hinni, hogy mennyi mindent írtunk, aztán meg csak alig valamit, mégis tele a topik KépKépKép

Kép

Kép
vkhajni

megin én Kép

Nolina mi van Veled??? Megint régen voltál!!! Pegig gondolom néha olvasol bennünket Kép

Lolita itthon vagytok már??? Milyen volt a nászút??? Tessék ám (majdnem) mindent részletesen elmesélni!!

Kép
Kép
beuka

Hajni igen most egy kicsit fellélegezhetek, nagyon jól esik!!!!
Hogy haladtok a házikóval?

Kép
Kép
beuka

Sziasztok csajok!!!!!!!!!!!

Köszönöm mindenkinek a névnapi jókívánságokat!!!Aranyosak vagytok!!Nemrég értem haza a munkából,kicsit fáradt vagyok.Hétvége jól telt otthon voltunk Győrben,vasárnap pedig anyósoméknál.Csak rövid volt.

Zafír!!!
Mikor is mész orvoshoz????Jól vagy????

Bea!!Szép a házatok!!!Gratula a vizsgádhoz!!

Tényleg a Kata már áztatja a lábait,tuti jó neki.Remélem jó hírekkel jön haza.

Van még valaki??
csanita

Anita szia!! Akkor végre volt egy nyugodt hévégétek!!!

Kép
Kép
beuka

Na jó éjszakát csajok. Én elrakom magamat holnapra. Azért írjatok még, reggel bekukkantok, ha el nem alszom Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni jó éjt!

Kép
Kép
beuka

Igen jó volt nagyon eggyütt!!!!Most persze dolgozom majd hétvégén ,jövő héten keresztelő a barátnőméknél,már várom.Csak még kellene valami csini ruha.Nem tudom milyet kéne venni.Meg még ajándékot kell venni a kiskrapeknak.

Szerintem én is megyek,jó éjszakát mindenkinek!!!!!!!
csanita

Anita jó éjt Neked is!!!

Kép
Kép
beuka

Neked is jó éjszakát!!!!!!!!!!!!!
csanita

<font color="0000ff">Hajni! Most veszem csak észre a táblában, nem néztem vissza, de ebben az van, hogy 2004 február óta próbálkoztunk. Hát szerencsére nem kellett olyan sokáig, csak 2005 február óta. Kép Csak hogy legyen még egy kis munkád... Kép
Jó építkezést, te is hiányzol innen, ritkán jössz... Kép

Proone
14+6</font>

KépKépKépKép
proone

Proone, szerintem valami manó elrontotta a táblát teljesen Kép. Kijavítottalak Kép.
Most annyi felé dolgozom, hogy nem nagyon van időm jönni. Este örülök, ha hazaérek, és bedőlhetek az ágyikóba. Próbálok én minnél több erőt gyűjteni, hogy sűrűbben legyek, de sajna ez van. Ti is nagyon hiányoztok nekem.

Kép

Kép
vkhajni

Kép

Kép

Zsuzska, veled mi a helyzet? Nemsokára pé közelbe kerülsz.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Már mondtam a párocskámnak hogy szerdán olyan nap lesz....közölte hogy nem lesz itthon.KépKép Szóval akkor madj ma!Kép
Már nincs sok melom...sőt uncsizom is!Kép
Hogy vagy Te??

zsuzska80
Szombathely

Vkhajni! Nekem ma megint csak 36.8 lett! Lehet hogy ez mégiscsak alacsony egy babóhoz? Neked viszont nagyon magas! Lehet hogy jót jelent! Ja és a táblának nincs vége, csak még nem volt időm felrakni, de a honlapomon fent van! Nézd meg nyugodtan! Jól elbeszélgettetek tegnap Beukával!

KépKép
nicika

Ja és mi az a nagy rózsaszín C betű a tábla megjegyzés rovatában?

KépKép
nicika

A C , annak a neve mellett aki Clostyt szed!Kép

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!

Melincsi!
Ne add fel! Tapasztalataim szerint az utolsó 2 napban lehet a legjobban tanulniKép Nekem olyankor annyira felment már az adrenalinszintem, hogy az agyam csak úgy falta az okosságokatKép

Beuka!
Gratula a vizsgák befejezéséhez! Akkor most jöhet egy kis pihi...

Annyit beszéltek erröl a magas höm-röl, hogy kezdek megijedni. Nekem eddig szinte soha nem ment fel 37-ig. Lehet, hogy mégsincs pé-m? Pedig a görbém azt mutatja, hogy van, csak alacsonyabb a höm. (36,2-röl indul) Szerintetek?

M

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok!

Nicika!
Akkor pont egy héttel jársz előttem Anitával! Kép

Vkhajni!
Hajni te is egy héttel előttem jársz Mamintivel!
Sz.tem ez nem gond. Mert mi van azzal, akinek alapból alacsonyabb a hője?! A lényeg, hogy a többi napi hőhöz képest fent legyen.

Melincsi!
Mit és hol tanulsz? Az államvizsga pedig nem nagy ügy, már 3-on vagyok túl... Igazából nekem mindegyik lazább volt, mint egy szigorlat. Mondjuk az elsőn nagypocakos voltam Martinnal, rá másfél hónapra szültem... Kép De a többi sem volt nehéz. Úgyhogy szerintem arra ne is gondolj, hogy nem mész el. Meg van még időd tanulni! Hajrá! Szorítunk!
Ha jól látom körmendi vagy. Most vettem észre, akkor úgymond itt laksz a szomszédban... Kép Körmenden fogsz szülni? Vagy Sz.helyen? Ki a dokid?

Beuka!
Igen, majd szeretnénk, csak sajna itt Sz.helyen csillagászati telekárak vannak, és most totál áll az ingatlanpiac. Így várunk. Igazából másfél éves a lakásunk, de azért a gyerekek miatt jó lenne a cs.ház.
Matekot és informatikát tanítok egy középsuliban.

Én is élvezem a sok írást, tegnap du. szomorú is voltam,hogy alig volt... Kép

Most nézem a táblázatot, hogy az összes zebrás átkerült? Tessék tesztelni, akinek aktuális, hogy legyenek újra zebrák... Kép Kata, Vica, Zafír!

Lolita veled mi újság?

Zsuzska!
Hajrá!

Maminti!
Hol és mikor méred a hőd? Mert az is számít!

Bocs, ha túl hosszú lettem.

Moni

moni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?