Janna!
Megdöbbentett, amit írtál.
Én is ezeket a gyógyszereket kaptam, de havi két ultrahang mellett, és azért, mert előtte diagnosztizálták, hogy nincs spontán peteérésem. A closty egyrészt nagyon beindíthatja a peteérést és általában több érik meg, de ezt figyelni kell! A 10. nap körül kellett először mennem, akkor néztük, hogy hány pete van és milyen stádiumban. Én repesztő injekciót is kaptam, így tudtam mikor kell próbálkozni. Aztán egy hét múlva megint megnéztek uh-án, hogy a petesejtek megrepedtek-e, és nem lettek cisztáim. (Ezt is okozhatja a closty, van olyan a topicban, akinek sajnos okozott is
.)
A duphaston tudtommal a megtapadást segíti, a ciklust nem állítja be, legalábbis nekem nem tette.
Ezek a gyógszerek csak abban a hónapban hatnak, amikor szeded őket és mivel ki se vizsgáltak egyáltalán nem biztos, hogy pont ez a baj...
Amúgy az ultrahangon kívűl máshogy engem se vizsgáltak, ott is hagytam 3 sikertelen hónap után az orvosom, most egy meddőségi centrumba járunk, ahol végre normálisan kivizsgálnak, és már az első alkalommal egy csomó dolgot észrevettek, amit az orvosom nem.
Én nagyon arra bíztatnálak, hogy ne szedd be "látatlanban" ezeket a gyógyszereket és keress egy másik orvost, de tudom ez nem olyan könnyű.
Lányok, ma olyan klassz napom volt, kocsival elmentünk Tatára és körbesétáltuk a tavat. Nagyon tetszett az a környék!
Hajni, gondoltam Rád, biztos szoktatok oda járni. Tatabányán kétszer is végigmentünk, mert visszafelé elfelejtettünk letérni.
Ilyen hosszú és vékony várost még nem láttam! Sajnos nem sokat tanultam így, de majd holnap bepótolom.
Szandi jó látni a Kicsiteket!
Beuka nagyon tetszik a házatok! Majd írj, milyen volt a lagzi!
Tatán láttunk egy szabadtéri tóparti református esküvőt! Ennél szebb környezetet nehéz elképzelni, de engem zavarna a sok bámuló ember.
Zafír