Tünde,
Sára és a kishuga között majdnem 17 hónap lesz, tényleg nem túl sok, de így is terveztük. Majd beszámolok az élményekről.
Vigyázz magadra ebben a melegben. A vérnyomásod neked is baromi alacsony? Vagy a vércukrod esett le. Szerintem azért érdemes lenne a védőnőt vagy a háziorvost megkérdezni mi ilyenkor a teendő.
Hát a tanulás nehéz kérdés és nagyon gyerek függő, Sára mellett még azt sem tudtam megtenni, hogy pár napot segítsek vizsgára felkészülni egy lánynak számvitelből.
JohannaZsebi,
nem kezelem Sárát homeos bogyókkal, ugyanis még nem ismerem nagyon Õket és még homeos dokihoz sem mentem el.
De a lázát mindenképpen kell csillapítani, ma is 39 felett volt szegénykémnek. Annyira sajnálom, ilyenkor olyan nyűgös, de ez nem is csoda, a férjem ha már egy kis hőemelkedése van már leesik a lábáról. Én meg csak nagyon ritkán vagyok lázas, de én is nehezen viselem.
Erka,
szerintem nem kell semmi ruha a szülőszobára, legalábbis neked, kapsz egy hálóinget meg mindent, amire szükséged van. A párod, ha tervez bemenni vigyen valami kényelmes ruhát és papucsot, valamint némi élelmet magának.
Te nem hiszem, hoyg fogsz enni, belém 14 óra elteltével tudtak belémnyomni 4-5 db szőlőcukrot. Bár ez nem törvényszerű. CD-t is vittünk, minden kedvenc ott volt velünk, de ott már egyáltalán nem túnt jó ötletnek a zenehallgatás. De persze azért szeptemberben sem maradnak otthon a kedvenc zenék, hátha.
Kellemes hűsülést vasárnapra!
Böbe