Sziasztok!
Hát én az allergiáról már annyi mindent hallottam, és egymásnak ellentmondó dolgokat, hogy nem igazán tudom eldönteni mi a jó.
Hasfájás témában, nálunk Bendegúz is nem úgy hasfájós, hogy esténként vígasztalhatatlanul sír, mint amit erről mondanak, hanem nehezen kakil, erőlködik nyűglődik egész nap. Mivel ugye a tej folyékony hamar megemésztődik, mire az egyik adag kakit kikínlódja, már erőlködik a következővel
, szóval szinte kakitól, kakiig nyűglődik. Éjszaka is szerintem ezért ébred fel többször, meg napközben is keveset tud aludni, csak néha van meg egyfolytában 3-4 óra. Adtam már neki infacolt, espumisant, kamillateát, édeskömény teát, de elmúlni egyiktől sem múlt el. Védőnő szerint magától fog elmúlni idővel. Remélem, már nem tart sokáig, mert ez így olyan rossz.
Én is kábé úgy eszek, hogy hús meg krumpli meg rizs. Szinte alig merek mást enni, mondjuk tojást meg tejterméket annyit eszek, amennyi az ételekben van, de hát mégsem ehetek minden nap natúr sült húst krumplival, legalább az elkészítési módban legyen már valami változatosság.
Panni
Örülök, hogy találtál megoldást.
Én amúgy sem értem, hogy miért mondják, hogy a nagy lyukú cumitól cumizavaros lesz a baba, mikor az én mellemből úgy tud ömleni a tej, sőt egyenesen spriccel, szóval ha beindul a tejleadó reflex, akkor a mellből egyáltalán nem nehezen jön a tej.
Brigó, Timurr, Angéla, Juszti
Nagyon édesek a babáitok.
Bendi is mostanában egyre többet mosolyog, meg sikongat meg gügyög,
ha foglalkozok vele, de magában nincs el 10 percnél tovább, ez normális vagy én kényeztettem el, hogy csak akkor érzi jól magát ha vele foglalkozok?
ruz
10+2