Melicsi, bocsika, átjavítalak.
. Nagyon meg nekem a dolog
. Gratula a vizsgákhoz.
Bea, a párom szeme már gyógyulóban szerencsére. De annyira nagyon sajnáltam szegényt tegnap. Vagy nem erre írtad? Már azt sem tudom mit pletyiztem tegnap.
Nicika, nekem tetszenek a tábláid. Folytasd csak, én kíváncsian várom. Csak tegnap elfelejtettem assszem megdicsérni, de a párommal mindketten végigtanulmányoztuk
.
Képzeljétek tök ari volt ma a férjem. Mondtam neki, hogy hogy örülök, hogy ma is 37 a hőm, erre megkérdezte, hogy neked mennyi ideig van péd? Majd megzabáltam a kérdésért
. Elmagyaráztam neki, hogy hogy is működik, nagyon figyelt.
Ja, meg még mindig nem jó az ablakunk. Most meg észrevettük, hogy kihagyták a toktoldót az erkélyajtóból. Furcsállottuk is hogy befért ilyen könnyen, sőt még hely is volt, de gondoltuk elmértünk valamit. A luk 2m 37 cm, az ajtó meg elvileg 2 m 40 cm.
. Annyira vicces már ez az egész. Ez az első dolog aminél nem voltunk ott mikor csinálták, és természetesen ez az egy dologgal van ennyi sok probléma. Na mindegy nem mérgelődöm, tartogatom a dühömet a főnöknek
.
Azt meséltem nektek, hogy nekem már van két gyerekem?
Az utcában is azt hitték, meg most a munkahelyemen is rákérdezett az egyik srác, hogy tényleg van? Azt sajna nem tudta megmondani, hogy milyen neműek és mekkorák
.
Na jó befejezem, mert megint szómenésem van. Ma sajna nincs tábla, mert nem a saját gépemnél ülök. Majd talán holnap reggel.
Ja, Bea én tejes kávét iszom reggel, és az nem annyira rossz hidegen. Sőt jobban szeretem mint melegen. Meg az is igaz, hogy első perctől így iszom, mert a párom szotatott rá, és azóta így működik.
Na tényleg sziasztok
. Megtelik a topik velem.