Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Vica!
Én a számban mértem a hőmet, minden reggel azonos időben (órára keltem, annyira azonos időben), és ahogy egy védőnő mondta a családtervező kp.-ban, ágyból kikelés előtt! De nem csináltam sokáig, kb. 3-4 hónap után ráuntam, hogy méregetek és semmi. Sztem se koncentrálj annyira a babára, nálam is ez a módszer jött be. A tesztet illetően lehet, hogy tényleg korai volt. Én a próbálkozásunk vége felé csak akkor csináltam tesztet, amikor már késett néhány napot. Pont azért, mert 1-2 tesztet csináltam idő előtt és mindig olyan szomorú voltam, amikor neg. lett, pedig meg voltam győződve, hogy poz. lesz.

"Tudományos" babaprojektünk nekünk ebben a hónapban valszinűleg eredménytelen lesz, mert 1 hetet kihasználatlanul tengettünk férjecskémmel és utólagos számításaim szerint pont a termékeny hetet Kép

Megyek, mert Szonám már nem bír magával és mászik ezerrel, mindent a szájába vesz.

Továbbra is megy a drukk Mindenkinek:
MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok!

Azon fáradozom, hogy feltöltsek egy képet a profilomba, de nem megy, mert túl nagy. Hogy lehet lekicsinyíteni??? (1,3 Mb-ról kéne 220 Kb-ra)Help, plíz!

M

Kép
Kép
maminti81

Maminti!
Erre csak Kata tudná a választ, no meg Hajni!KépKép
Kata, merr jársz, ezer a melo??
Az enyém már elkészült a vámosok nézik ezerrel!!!KépKép
Ma kihúzzák a másik fogatamt is!Kép

zsuzska80
Szombathely

Zsu!
Kép Nem irigyellek! Utálom a foghúzásokat!!! Nemrég húzták ki az egyik bölcsességfogamat. Hát... Utána kivettem 1 napot, annyira pocsékul voltamKép

Kép
Kép
maminti81

Helló csajok!

Maminti ezek szerint neked is volt olyan ciklusod, amikor a 15.napon vol pé, és a 24.-en meg megjött! Akkor megnyugodtam, hogy van ilyen! Szerintem is igazad van Vicával kapcsolatban!
Valamilyen képszerkesztő programban keresd a "Resize" menüpontos, ott tudsz méretet csökkenteni.

Hjni sajnálom a párodat a festék miatt Kép
ezek szerint hidegen is megiszod a kv-t! Én nem tudnám!
Hát persze nem tétlenkedünk, biztos ami biztos még a köv. napokban sem! Kép

Emese sajnálom, hogy nem sikerült "azokban" a napokban akciózni! Kép

Zsu mégegy fog??? Akkor már alig marad fogad!!

még majd jövök, csak hazaért a párom és iszunk egy kv-t, meg elmegyek varrónöhöz, de még tuti jövök!

Kép
Kép
beuka

Na lányok megcsináltam a tegnapi táblázatom folytatását! Remélem tetszik! Kép
Ja és folytatom! Kép

KépKép
nicika

Sziasztok!

Hát mostanában olyan nagyon el vagyok havazva, hogy 1 hete gép közelében sem voltam. A sok vizsga miatt ( mind meglett) rengeteget voltam távol a mukától, és most pótolhatok rendesen. Lassal behozom a lemaradást, de most ismét szabira megyek hétfőtől, mert csütörtökön lesz az államvizsgám és a szakdoli védésem. Szóval elég sűrű programom van. Ehhez még társul az állandó hányinger és éhség. Remélem 1 hét múlva túl leszek a sulin és akkor újra tudok rendesen dumcsizni Veletek!
Addig is Mindenkinek minden jót és sok-sok zebrát!

Vkhajni!
Légy szíves javíts át 58 cn-re, valamikor valószínűleg elírhattad. Köszi!

Melincsi

Melincsi, Anna és Ábel

Kép Kép
melincsi

<font color="aa00aa">HajniKép
Én szívesen átmegyek a babások közéKép Szerintem ma vagyok 6+4Kép
Puszi mindenkinek</font>
Vendég

Melicsi, bocsika, átjavítalak. Kép. Nagyon meg nekem a dolog Kép. Gratula a vizsgákhoz.

Bea, a párom szeme már gyógyulóban szerencsére. De annyira nagyon sajnáltam szegényt tegnap. Vagy nem erre írtad? Már azt sem tudom mit pletyiztem tegnap.

Nicika, nekem tetszenek a tábláid. Folytasd csak, én kíváncsian várom. Csak tegnap elfelejtettem assszem megdicsérni, de a párommal mindketten végigtanulmányoztuk Kép.

Képzeljétek tök ari volt ma a férjem. Mondtam neki, hogy hogy örülök, hogy ma is 37 a hőm, erre megkérdezte, hogy neked mennyi ideig van péd? Majd megzabáltam a kérdésért Kép. Elmagyaráztam neki, hogy hogy is működik, nagyon figyelt.

Ja, meg még mindig nem jó az ablakunk. Most meg észrevettük, hogy kihagyták a toktoldót az erkélyajtóból. Furcsállottuk is hogy befért ilyen könnyen, sőt még hely is volt, de gondoltuk elmértünk valamit. A luk 2m 37 cm, az ajtó meg elvileg 2 m 40 cm. Kép. Annyira vicces már ez az egész. Ez az első dolog aminél nem voltunk ott mikor csinálták, és természetesen ez az egy dologgal van ennyi sok probléma. Na mindegy nem mérgelődöm, tartogatom a dühömet a főnöknek Kép.

Azt meséltem nektek, hogy nekem már van két gyerekem?
Az utcában is azt hitték, meg most a munkahelyemen is rákérdezett az egyik srác, hogy tényleg van? Azt sajna nem tudta megmondani, hogy milyen neműek és mekkorák Kép.

Na jó befejezem, mert megint szómenésem van. Ma sajna nincs tábla, mert nem a saját gépemnél ülök. Majd talán holnap reggel.

Ja, Bea én tejes kávét iszom reggel, és az nem annyira rossz hidegen. Sőt jobban szeretem mint melegen. Meg az is igaz, hogy első perctől így iszom, mert a párom szotatott rá, és azóta így működik.

Na tényleg sziasztok Kép. Megtelik a topik velem.

Kép

Kép
vkhajni

Melincsi kár, hogy csak ilyen ritkán tudsz jönni. Gratulálok a meglett vizsgáidhoz és sok sikert az államvizsgához!!!! Egy jó nagy kalappal!!!

Hajni igen a párod szemére gondoltam Kép

Kép
Kép
beuka

Na Hajni mivel neked tetszett a tábla, ezért rakok még egyet! Kép

KépKép
nicika

Nicika jók a táblák! szerintem nagyon hasznos!!!

Hajni mondtam hogy nálunk sem volt egyszerű az ablak-ajtó vásárlás! Nem semi emberek vannak!
Mi meg most úgy jártunk, hogy nem vették át a gázkéményünket. Kijött az ellenőr és közölte, hogy vagy másik kazánt veszünk, vagy csinálunk mégegy kényényt (a kész házra!!!!). Na de talán sikerül túljárni az eszükön Kép

Kép
Kép
beuka

Azt azért még hozzáteszem a táblákhoz hogy a Gyermek születik című könyvből irogatom.

Beuka igazán örülök hogy neked is tetszenek a táblák!

KépKép
nicika

Nicika hát persze, hogy tetszenek, hisz érdekes és hasznos dolgok. Csakazt nem tudom, hogy honnan tudják! Akció után hüvelyi ultrahang, vagy ilyesmi?

Vica milyen volt ma a napod? Nem teszteltél? Mivel lepted meg a párod?

Kata elvesztél a munkában???? teszt?

na megyek tanulok egy kicsit.
Jó éjt mindenkinek!!!!

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!
Nicika!
Nagyon jók a táblák, emlékszem anno ezt biológiából tanultam!

Vica! Kata!
Teszteltetek?

Én mint írtam most se nem mérem a hőm, se nem PG53-mazok. Bízom abban, ha nem foglalkozok a dologgal annyira hamarabb összejön. Most legutoljára is meg voltam győződve arról, hogy összejöt, mert nem érzetem, hogy meg fog jönni, és aztán sajna egy nap késéssel megjött... Pedig a fejem sem fájt előtte, és minden más volt mint szokott. Amikor mondtam az orvosomnak, hogy bosszús vagyok, akkor mondta, hogy tudja miért, és sejtette, hogy ez lesz. MOst még UH-ra sem megyek hozzá, hogy megnézze van-e peteérés, bár, lehet, hogy nem fogom kibírni... Kép

moni

Hülyeségeket írtam az előző hozzászólásomban! Kép
első. összejöt helyett összejött
második: meg fog jönni helett nem fog megjönni

moni

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Nicika, nekem azért is tetszik a táblád, mert szerintem nagyon édesen fogalmaznak benne. Nem túl tudományos, de mindent meg lehet tudni belőle.

Olik, ha megtudod mikorra várod a babát majd az is kellene. Meg ugye jól emlékszem, hogy ez az első babátok.

Még teszek be egy két képet a házikóról aztán megyek dolgozni.

Kép

Kép
vkhajni

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Na, mindenkinek szép napot. Majd még jövök este ha minden igaz.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Hajni, nagyon szép a házatok és persze a tábla is. Én vagyok legalul!Kép

Kata. írj ám még nekünk, mi van Veled??

Igen tegnap kihúztak még egy fogamat, azért még marad elég sok.!KépKép
De sajnos a fogszabályzáshoz elengedhetetlen.
Nem tudok enni már 3 napja, fogytam is.

Vica!Kép Teszteletél??Milyen volt a szülinap??

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!

Mától itthon vagyok tanulmányin, szóval végre lesz időm jönni..Kép

Anita, Kata küldtem képeket!
Valaki kért még képeket, de hiába olvastam vissza, nem találtam meg. Én Mamintira emlékszem, de kéretlenűl senki postaládáját nem akarom eldugítani.Kép

Vica, Kata mi van Veletek? Ma reggel úgy mentem fel a netre, hogy a táblában már két plussz zebra lesz, de látom nem is jelntkeztetek. Kép

Melincsi, örülök, hogy jelentkeztél! De jó Neked, hogy meg is vagy a vizsgákkal! Kép Gratulálok!

Zsuzska részvétel a foghúzásért Kép Nekem is el kéne mennem fogorvoshoz, de nem bírom rávenni magam.

Hajni tök jó így ajtókkal, ablakokkal a házikó Kép

Nicika izgalmas a táblád, nekem az is tetszik, hogy így folytatásokban adod le. Amúgy nagyon hasznos, tényleg..

Beuka, képzeld van egy kedvenc családom (a munkahelyemen) 6 gyereket nevel egyedűl a nő, a legnagyobb 18 a legkisebb 1 éves. Régóta szenvednek itt Erzsébeten albérletben meg anyaotthonban. Most a szocpolból meg kölcsönökből házat vesznek vidéken. Már régebben is mondta, hogy valami nagyon fura nevű faluban, de tegnap kiderült, hogy a Tiétekben. Tényleg olyan kicsi a világ Kép
Mikor tegnap a kicsivel játszottam, az asszony is rákezdte, hogy mikor lesz már babám, higyjem el, hogy az akkora öröm... Elég vacak, mert mi gyerekes családokkal foglalkozunk és nagyon sokan kérdezik meg tőlünk, hogy van-e gyerekünkKép

Na ma tanulgatok, meg felnézek ide is pihenésképpen!

Zafír

Kép
Kép
zafír

Sziasztok!

Melincsi!
Gratulálok, hogy megvan az összes vizsgád! Legalább egy kicsit fellélegezhetsz! Az államvizsga meg már szinte magától meglesz!Kép

Nicika!
Nekem is nagyon tetszik a tábla. Megpróbálom kimásolni, hogy a másik felemnek is megmutathassam!Kép

Hajni!
Tényleg ari a férjed!Kép Nálunk az volt a jó, hogy együtt jártunk természetes családtervezés-felkészítésre, úgyhogy ö nagyon képben van! Néha még jobban, mint énKép
Nemsokára vége lesz az ablak-problémáknak! Tök jó!Kép

Zafír!
Tényleg én voltam, aki fényképet kért!Kép
Mikor vizsgázol?

Beuka!
Nálunk egész télen olajradiátorral kellett füteni, mert nem adták meg a cirkóra az engedélyt. Kíváncsi vagyok, hogy fogsz túljárni az eszükön! Majd írd meg légyszi, mert nekünk nem sikerült!Kép Legalább is eddig, mert kb 1 hete kaptuk meg mégis az engedélyt, úgyhogy jövö télen már nem megy rá a gatyánk a villanyszámlára!Kép
És nagyon-nagyon köszi a tippet a kicsinyítéshez!
Így...

Tra-ta-ta-tamm!!!
Ezennel mindenki megcsodálhatja a profilomban az egyik Velencében készült fényképünket!Kép

M

Kép
Kép
maminti81

Lányok! Most úgy örülök hogy nem volt hiába a tábalkészítésem! Igérem folytatom! KépKépKép

És közben halkan szorítok mindenkinek!
Hajni! De jó nektek hogy hamarosan kész a házatok!

KépKép
nicika

Maminti! Nagyon aranyosak vagytok a pároddal! Jóképű hapsi! KépKépKép
De azt még áruld el nekem hogy mit csinál egy térinformatikus?
Na most egy kis időre lelépek mert el kell mennem sütit venni, ugyanis holnap ünnepeljük hogy vasárnap 23 éves leszek! KépKépKép

KépKép
nicika

Nicika!
Mielött el nem felejtem:
Nagyon-nagyon boldog születésnapot elöre is! (Ugyanis hétvégén tuti nem leszek)
Egy térinformatikus meg térbeli információkkal foglalkozikKép De tényleg! Én most perpill térképekkel.
Köszi a bókot párom nevében is!Kép

Kép
Kép
maminti81

Maminti! Nincs mit! Csak őszinte voltam! És köszi szépen a szülinapi jókivánságokat! Kép

KépKép
nicika

Sziasztok Csajok!
Van egy jó meg egy rossz hírem.
A jó: majdnem biztos vagyok benne, hogy terhes vagyok. 29. cn-on vagyok, minden délután, (ma már délelőtt is) hányingerem van és rettentően gyenge vagyok + szédülök. Most is sz*rul vagyok. A cicimen kék ereket látok(eddig nem voltak) és a hőm tartja a 37,3-at. Ma vettem még egy tesztet, holnap reggel csinálom meg.KépKépKépAki esetleg lemaradt az előzőről: 27.cn-on csináltam és totál negatív lett.Kép

A rossz: valószínűleg ez az utolsó hozzászólásaim egyike.KépKépKép Itt a boltunkból nyílik egy iroda. Itt van a sz.gép, itt töltöm az időm nagy részét. Ezt az irodát át fogják alakítani, mert falakat kell áthelyezni, máshova kerül az ablak, ajtó. Szóval őrült felfordulás lesz. Anyám pedig azon gondolkodik, hogy visszamondja a netet, mert nekünk üzleti vonalunk van és 12.000-be kerül havonta. Azt mondta, hogy lehet, hogy ha végeznek az átalakítással, akkor vesz egy másík, olcsóbb előfizetést, de nem biztosKép Meg amíg azt bekötik...
Szóval most előreláthatólag 2-3 hónapig vagy tudok jelentkezni, vagy nem. De inkább az utóbbi. A férjem munkahelyén már elég macerás, mert csak hétvégén lehet, akkor is csak akkor ha nincs bent a főnökük. Ráadásul 10km-t kell motoroznom hozzá.
Annyira, de annyira sajnálom!!!!KépKépKép
Ma még vagyok, holnap reggel jönnek a Matávosok leszerelni a modemet.KépKépKép

Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!
Az elsöhöz!KépKépKépKépKépKépKép
A másodikhoz:KépKépKép
Vigyázz magadra és jelentkezz, ha tudsz!

Mindenkinek nagyon szép hétvégét és sok pihenést kívánok!

Kata!
Remélem, befejezted a munkádat, hétvégén tudsz egy kicsit pihenni!
Szép utat! Érezzétek magatokat nagyon jól!

Maminti

Kép
Kép
maminti81

Vica, sajnálom, de remélem terhes vagy és tudatod valahogy velünk!Kép
Kár hogy nem tudsz többet jönni!Kép

Kata, nektek meg szép utat pihenjetek sokat, aztán gyere és mesélj!
Vigyázzatok magatokra!

Mindenkinek jó hétvégét!Kép

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!

Vica, én is sajnálom, hogy nem leszel Kép. De azért időnként kukkants be, és írj magadról.

Én nemrég jöttem haza melóból. Nem törpént semmi velem.
Köszönöm a ház dicséreteket, nagyon büszke vagyok rá Kép. Különben a beköltözés elég messze van, még pár hónapot kell várni, főleg ha mással is úgy járunk mint az ablakkal Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Visszaolvasni nemigen lesz most időm... Kép Csak jelentkezni akartam! Kép Velem továbbra sincs semmi különös. Majd ha hazajöttünk a nyaralásból, akkor megyek dokihoz. Az újabb tesztelés még kérdéses. Ha lesz, akkor jelentkezem még a hétvégén. Lehet, h amúgy is! Kép

Puszi:
Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!

Vica!
Kár, hogy nem jössz többet, de azért amikor van lehetőséged, adj vmi életjelet magadról! Rosszullétekhez és a magas hőhöz gratula, ez már tényleg elég Bébi gyanús Kép

Cirmike!
Akartam már máskor is írni, hogy Én is szept. 24-ére voltam kiírva Picilányommal, aztán Õ 19-én úgy döntött, hogy nem várja meg a kiírt időpntot és jött. Ezt persze nem fenyegetésnek szántam Kép

Melincsi!
Államvizsgához szorítok!

Moni!
Neked meg azért megy a drukk, hogy ki tudj tartani az új taktika mellett Kép

Az Én derekam meg már vagy 2 hónapja majd' leszakad annyira fáj. Ma rászántam magam és lementem a dokihoz, aki egyből adott beutalót a RTG-be. Ott ültem vagy 1 órát, aztán egy "isteni sugallattól" vezérelve (húú, de szépen mondtam) felpattantam és visszakértem a beutalómat. Úgy döntötte, hogy kivárom, hogy megjön-e (bár írtam, hogy nem vszinű, hogy ebben a ciklusban baba lesz) mert olyan rossz érzés fogott el, ahogy ott ültem és olvastam a falra kiragasztott papírt, hogy aki terhes szóljon, bla, bla, bla. Ha ilyen régóta fáj, kibírok még egy hetet.
Na csak ezt akartam mondani, bocsi, ha hosszúra sikeredett.

Mindenkinek jó hétvégét:
MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Na már adom is a táblázat harmadik részét!Kép

KépKép
nicika

Vica! Én is sajnálom hogy nem leszel, de azért ezerrel megy a drukk hogy tényleg baba legyen a dologban! Reméjük! És ha babó van akkor előre is egy halk gratula!

KépKép
nicika

Sziasztok!

Kata, Vica!
Nagyon drukkolok Nektek!

Vkhajni!
Engem is áttehetnél a babások közé. (1. baba, 8+2, a szülés várható ideje 2006.01.11.)
Tök jó, hogy haladtok a házikóval!

Beuka!
Remélem az államvizsga után tudok gyakrabban jönni!

Nicika!
Nekem is tetszettek a táblák!

Zsuzska!
Remélem hamar elmúlik a foghúzás utáni fájdalom.

Zafír, Maminti!
Már nagyon várom, hogy vége legyen a sulinak! Remélem ott már tényleg nem fognak szívatgatni.

Emese!
Köszi.

Melincsi

Melincsi, Anna és Ábel

Kép Kép
melincsi

Megint itt vagyok Kép.

Melincsi, átraktalak. Köszi hogy mindent megadtál.

Nicika, szerintem ez a tábla már volt. Látod, én elolvasom, nem úgy mint a többiek Kép. Kérünk újat. Már nagyon éhesek vagyunk az új tudásra Kép.

Mi már majdnem kész vagyunk az ablak vakolás javítással. Vagyis a párom, mert én szögeket egyenesítgetek. Megint felelőségteljes feladatot vállatam vele Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Helló csajok!

már megint itt vagyok a tanulás rovására.

Hajni nekünk is épp ilyen az ajtónk!!! Nagyon szép a házikó!!!

Zafír komolyan pééen ide jön az a család??? Ez hihetetlen!! Tényleg rossz lehet neked, hogy gyerekekkel foglalkozol, ráadásul meg is kérdezik minden nap Kép
De jó, hogy mehetsz tanszabira!

Maminti örülök, hogy végre valkinek én is segíthettem (képkicsinyítés) nagyon szépek vagytok, és a környezet...!! Ha sikerült túljárni az eszükön elmondom, hogy hogyan!

Nicika szerintem a hétvégén én sem nagyon jövök (bár úgysem bírom ki) úgyhigy én is NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok előre!!!

Vica nagyon sajnálom, hogy így alakult ez a Net dolog! Viszont a babáért nagyon szorítok!!!!!!!!!!!

Kata mi van Veled? Olyan keveset írsz magadról. Nagyon rosszkedvűnek tűnsz!! Nemsokára indultok nyaralni! tessék örülni!!!!!

Emese szerintem jól tetted, hoyg eljöttél a RTG-ről!

Kép
Kép
beuka

próbálok képet felrakni

Kép
Kép
beuka

na mi most így nézünk ki:

<!--attachment: h_zik_-229803.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*90.1**h%e1zik%f3%2ebmp --><center><pre>
Kép
házikó.bmp (90.1 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép
Kép
beuka

hát ez nem jött össze, pedig már nagyon pici.

Na mindegy most már megyek tanulni!

Kép
Kép
beuka

Bea, tényleg nagyon pici, már nagyítóval kellett néznem Kép. De azért nagyon jól néztek ki. Úgy irigyellek Kép. Bárcsak mi is már itt tartanánk Kép. Különben szerintem azért nem sikerült felrakni, mert bmp a kiterjesztése, és jpg-nek kellene lennie. De így is meg lehet nézni.

Kép

Kép
vkhajni

Húú bocsika! Már tényleg volt az uccsó tábla! Na de itt az új! Kép

Kép

KépKép
nicika

Beuka neked is köszi a jókivánságokat! Itt a munkahelyemen már mindenki összepuszilgatott! Nem mintha annyira zavarna! Sőt örülök hogy életemben először kívántak ennyien Boldog Szülinapot!

KépKép
nicika

Helló csajok!

a vakoláshoz le kellett szedni a redőnyt a szobánkon, úgyhogy idáig sikerült aludnom Kép. Tök álmos vagyok. A koránkelés nem is lenne baj, mert így sokat tudok ma tanulni, de délután meg egész este, éjjel lakodalomban leszünk, nem tudom, hogy maradok ébren!

Nicika örülök, hohy örülsz!

Hajni köszi! Kép

gondolom ma még jövök Kép

Kép
Kép
beuka

Még nem jöttek a matávosok, úgyhogy írok 2 sort.
Továbbra is szarul vagyok, most már az idegeimen is látszik. Ahogy jöttem dolgozni, minden ok nélkül elsírtam magam. Tök égő volt, potyogó könnyekkel végig biciklizni a fő utcán.Kép
De így egyre biztosabb a dolog. A teszt még mindig nem mutat semmit. Mondjuk egy barátnőmnek is még akkor sem mutatta ki, amkor hazajött az első UH-ról és szépen látszott a petezsák.Kép
Jók legyetek! Mindenkinek ilyen örömöket kívánok, mint ami most nekem 8 hónap után megadatottKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Puszilok Mindenkit!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!

Hajni, Beuka! Nagyon szépek a házaitok! Kép

Proone! Már rég jelentkeztél! Mi van veled? Ugye jól vagytok?

Én tegnap voltam uh-on, és 9 mm-es babánk van és a pici szive is olyan gyorsan dobogot! Fantasztikus volt látni! Bent volt a párom is és meg is könnyeztük! Kép
Mikor ott voltam, akkor szült egy nő, és kihozták a babót, annyira picike volt!
Kép

Hajni! Már én is át szeretnék kerülni a babás táblába! Csak a szívdobogásra vártam!

1. baba, 8+0, szülés várható ideje 2006. január 14
Remélem mindent megadtam!

Mindenkinek szép hétvégét!

Andi
8+0

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Küldök egy ilyen volt, ilyen lett képet a Tündérkénkről! Remélem sikerül!

Kép

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Andi gratulálok a babóhoz!!!! Nem csodálom, hogy megkönnyeztétek!!
Vigyázz magatokra!

Vica de jó, hogy még tudsz jönni! És a másik meg Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Andi!
Gratula pici Tündérkéhez, nagyon szépen látszik, ahogy növekszik. Ha jól számolom, már csak kb. 50-szer ekkorára kell nőnie és találkoztok Kép Olyan hihetetlen, nem?
Gondolkoztatok már, hogy mi lesz a neve?

Képzeljétek egy baráti házaspárunkról is a napokan tudtuk meg, hogy babájuk lesz decemberben. Annyira örülök neki. Úgy fel vagyok tőle dobódva, mintha én lennék terhes.

Megyünk pancsolni a kerti felfújhaós medibe, további szép napot mindenkinek,

Beuka!
Érezzétek jól magatokat este és majd mesélj, hogy milyen volt a lagzi!

MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?