Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Gyors leszek, most nem tudok senkinek írni név szerint, ne haragudjatok.
Krisztikém tegnapra tiszta pötty lett, az arca is a háta is. Nincs láza, kicsit nyűgi, nem tudom, mitől lehet, főleg hogy nincs meleg sem. Én az A-vitaminos olajra gyanakszom, tegnap este már nem kentem, és mintha jobb lenne. De nagyon csúnya lett a bőre. Úgy sajnálom.
Én tegnap voltam dokinál. Várom az eredményem. A hasam azért fáj, azt mondja a doktornő, mert a hegesedések csinálhatnak ilyet plusz a másik hasi műtétem is ennek a közelében van, és ez plusz rátesz. Na legalább megnyugodtam ezért. A másik dokihoz jövő héten megyek, plusz reumatológiára is mennem kell a derekam miatt, ez meg valószínű azért van, mert a terhesség alatt egy izom bekötődhetett, és azóta sem engedett ki. Ezért nem tudok se hason se háton aludni. Tisztára úgy érzem magam, mint egy vénasszony. Kép
Krisztikém egyébként már olyan gyorsan eljut egyik helyről a másikra, hogy csak nézek. Úgy kinyomja a fenekét, hogy valami hihetetlen. Tegnap egyszer sikerült kicsit négykézláb is állnia. De mivel utána eldőlt, azóta ezt nem próbálta.
Na most megyek, mert nagyon nehéz napunk van, alig alszik a kicsi lány, nagyon nyűgös.

Melinda!
Azért megjegyzem, nagyon szép menyasszony voltál. Kép

Gigi, Dia, Márti!
Nektek a babáknak boldog hófordulót. Õrület, hogy hogy nőnek Kép

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Melinda!
Még annyit, hogy előfordulhat az ilyen hányós napok után, hogy pár napig nem lesz olyan étvágya. Kép De utána majd meglátod, minden rendben lesz. A lényeg, hogy most inkább szoptasd, szerintem ne adj neki más kajcsit.

Anikó
pancsa2

Sziasztok,

Gigi,
Fecskek ellen kifeszitett kotelet szoktak szalagokkal feltenni, de ez se szebb, mint a fecskek muveKép Nekunk mar van egy felepult feszkunk, 3 eve probaljak megcsinalni, eddig mindig szarazsag volt, es nem sikerult nekik. Az iden befejeztek a muvet, es mar belaktakKép Ami viszont poen, hogy a parom altal epitett homerohazban (feher, spalettas haziko, benne a szenzor, ami a homersekletet es a paratartalmat erzekeli) bekoltozott egy kismadar, szuper feszket epitett, es mar tojasok is vannak a feszekbenKép Kis, barna farku enekesmadarKép

Melinda,
Jobbulast, remeljuk, hogy csak tulkajalas volt!
Fuvarozast vallalok, remelem, hogy Kataekkal egyuttKép

Szilvi,
Milyen volt az ejszaka? Laz? Voltatok orvosnal?

Gyoresz,
A fiad igazi ferfi, szerintem csak az alkoholtartalma miatt kell neki a landzsas utifuszirupKép Najo, poent felre, nekem eddig meg mindig ez a szer jott be kohogesreKép Nagyfiam utalja az izetKép

Tegnap Zolika megismerkedett a banan izevelKép Hat, mit ne mondjak, a kanalat majd' kiszedte a kezembol, szaja jart, mint egy kisfecskenekKép (hehe, 10kg-os kisfecskeKépKépKép) Szoval nagyon nyero voltKép

Nah, hallom, ebredezik, gyorsan meg egy tegnapi kep rola, hogyan gazembereskedik az agyaban ebredes utanKép

Kép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!

A mai napom kész káosz volt. 4x jártam meg az SZTK-t. Reggel mentünk a doktornénihez, aki miután nem talált semmit GergQnél elküldött vizeletvizsgálatra. Nagyon rendes volt, mert áthívta a védQnQt és megkérte, hogy segítsen nekem. Átmentem oda megszoptattam a gyereket elötte meg felraktam neki a kis zacsit amibe pisilnie kellett. Ügyi volt, mert szopizás közben bele is pisilt. Aztán irány a labor. SürgQsségire kérte úgyhogy 1 óra múlva mehettünk vissza. Közben a doki már egészséges rendelésen volt. Pisivel minden rendben volt, de közben megnyomta a fülét és GergQ elkezdett ordítani. Jó akkor fülészet. Az SZTK-ban van egy doktornQ aki a gyerekeket is megvizsgálja, de rengetegen vannak nála állandóan, úgyhogy elQre be kell jelentkezni, de csak 1 órától lehetett és még csak 1/2 1 volt. Elmentem a Reniért az oviba és megint vissza az SZTK-ba bejelentkezni. Utánna haza és 1/2 3-kor megint vissza. Baromira elfáradtam, de azt még mindig nem tudjuk, hogy a GergQnek mi a baja, mert a fülének semmi. Viszont azóta is folyamatosan lázas. Úgyhogy holnap megint telefon doktornéninek, hogy akkor most mi legyen. Szerintetek lehet még a vasárnapi nagy meleg hatása ez? De egész nap árnyékba volt és annak már elöbb ki kellett volna jönnie, nem? Az a legszebb, hogy jó kedvq, eszik is, mint akinek semmi baja.

Mica!
Az éjszakánk azért jó volt azt végigaludta GergQ. SQt mosolyogva ébredt pedig akkor is 38 fölött volt a láza.

Melinda!
Jók a keresztelQs képek. Ja és nagyon csinos menyasszony voltál. Ezt most nem úgy kell érteni, hogy most nem vagy csinos, mert most is az vagy.
Én még nem Norbizok csak játszadozom a gondolattal. De valamit kéne csinálni, mert elég sokat mutat a mérleg. Most meg akarom nézni az Aqua fitnesst. Itt nálunk van az uszodában.

Most megyek, de puszilok mindenkit.
Szilvi
sys

Sziasztok!

Végre elaludt Norbi, hát elég nehezen ment!

Melinda!
Annyira rémisztő tud lenni, amikor ilyen pici gyerek hány, Norbi már kétszer csinált ilyet! Remélem tényleg csak túlette magát és nem valami vírust nyalt be!
Nagyon csini vagy az esküvői képeken!!!!!!!!!!
Én este szoktam tornázni, ha Norbi korán elalszik! Most pl. nem fogok, mert ilyenkor már nincs erőm, de ha olyan 9-kor le tudom tenni aludni, akkor még összeszedem magamat!

Gigi!
Hát Én sem azért megyek strandra, hogy mutogassam habtestemet, de nem érdekel! Azért örülni fogok, ha nem futok össze senki ismerőssel! Multkor itthon próbálgattam a fürdőrucimat és egészen meg voltam elégedve magammal, aztán amikor kint voltunk a rómain és kenegettem magam, akkor döbbentem rá, hogy itthon nem voltam olyan dagadt! Nem, nem is dagadt vagyok, csak törzsi elhízásban szenvedek!Kép Lesz ez még így sem!Kép

Zsófi!
Én egyáltalán nem félek a strandra menéstől, főleg nem a baciktól, ez eszembe sem jutott. Ilyen szempontból nem akarok parázni, főleg, hogy fiam van, mert ha lányom lenne, akkor ovatosabb lennék, de fiúk kukaca nem olyan kényes, mint a kislányok nunija! Aztán Ti jártok bébiúszásra, azt hiszed ott nem lehet baci! Dehogynem, ott még az anyukák, apukák is egy vízben vannak a babákkal és kitudja, melyiknek milyen baja van! Szerintem muszáj edzeni a gyerkőcöket, hogy akartok így nyaralni menni? A leégéstől meg a hőgutától nem félek, pedig Norbi egy kis hiporeklám és nagyon érzékeny bőre van, de kenem majd ezerrel és csak 2 után megyünk ki, meg gondolom zömébe árnyékba leszünk! Szóval Én nem félek, de Te tudod! Egyébként a csepelire megyünk!

Anikó!
Hát már minden gyerkőc pöttyös! Reméljük semmi komoly!
Képzeld Én most elkezdtem írni minden nap, hogy mit eszik Norbi, mert a dokinéni azt mondta, hogy jó lenne rájönnöm, hogy mitől lesz kiütéses Norbi. Eddig úgy tűnik, hogy a hús meg a paradicsom a ludas!

Mica!
Gratula a banánevéshez!
Annyit változott Zolika! Szerintem már egyáltalán nem olyan kerek a pofija mint volt a talin! Kezd Õ is nagyfiús lenni!

Szilvi!
Nem lehet, hogy 3 napos láza lesz Gergőnek? Ez fel sem merült?

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Látom nem volt itt túl nagy forgalom ma. Remélem csak azért, mert mindenki a jó időben kinn sétált a babákkal. Én nem mertem lemenni Marcival, mert féltem, hogy a jó minőségű érdi utak (Gigi tudna róluk mesélniKép) kirázzák Marciból a kajcsit. Hála az égnek 11 után már nem volt semmi baleset, de minden etetés után a frász kerülgetett, ha büfizett egy nagyobbat, vagy egy kis kajcsi (normál mennyiség) visszajött. Étvágya lett volna Manókának, csak én féltem Neki többet adni, nehogy visszajöjjön, mert így a többel csak rosszabul jártunk volna. Az édesköményteát is itta volna ezerrel, de ma 100 ml-nél nem akartam Neki többet adni, nehogy sok legyen. Most este is szépen kiette az egyik cicit, aztán elaludt rajta. Remélem most már elfelejthetjük ezt a rémálmot.

Anikó!
Remélem minden rendben lesz az eredményeddel. Egyébként mit mondott a doki, hogy meddig fájhat még a sebed? Szörnyű, hogy még mindig ezzel bajlódsz. Kép Elbújhatok az időnként kiújuló hátfájásommal, ha Te a szülés óta nem tudsz se hason (én csak a cicik miatt nem tudok), se háton aludni. Hihetetlen, hogy átalakítja az ember testét egy terhesség.
Szegény pöttyös KrisztikeKép Marci még pár hetes korában reagált kiütésekkel a gyógyszertári olajra, úgyhogy bármi elképzelhető. Remélem azóta valamelyest javult a helyzet. Látod, hogy beindult Krisztike mozgálügyileg? Nagyon ügyi, puszit küldök Neki Kép
Marcinak most pár napig eszem ágában sincs tejcsin kívül mást adni. Szerencsére étvágya van, úgyhogy nagy gond nem lehet + közérzete is jó, egész nap dumál, játszik, brümmög stb.
Köszi a bókot Kép

Mica!
Édes a mosolygós Zolikád! Miket eszik már a nagyfiú?

Szilvi!
Nem volt semmi napod ma Kép Jól bírod a kiképzést! Szerintem a hétvégi meleg már előbb kihozta volna a hatását. Esetleg a foga? Okosabbat nem tudok. Remélem rátaláltok az okára hamar. Jobbulást Gergőkének!Kép
Már én is egy jó ideje játszottam a gondolattal, hogy tenni kéne valami okosat és lefogyni valahogy. Még május elején kaptam a Norbi könyvet, olvasgattam, itt-ott betartottam az előírásokat, majd itt-ott bűnöztem, de a múlt hét óta próbálok tényleg odafigyelni. Egyedül a mozgással állok hadilábon. Bár amennyit a lakásban föl-le rohangálok, sikálok, stb. felér egy aerobik órával. Kép
Köszönöm a bókokat. A jelenlegi csinossággal vitatkoznék, de remélem ami késik, az nem múlik.

Kata!
Meg van a mobiltelefon. Nem hiába kerül 199 Ft-ba, eléggé Made in China. Én nem merem odaadni Marcinak, mert mindent a szájába vesz és félek, hogy a fogával lekaparja a festéket. Egyébként elemes és még zenél is Kép Felügyelet mellett már telefonált Marci Kép
Azt elfelejtettem írni, hogy jó nagy dobozban van a mikró, mert 30 literes. Remélem be fog férni az autóba. Mica ez Neked is szól Kép

Györesz!
Torna ügyben még mindig csodállak! A stranddal igazad van, csak én a gyerekmedencét azért sem pártolom (még ha Marci nagyobb is lesz), mert a szülők beleáztatják a lábukat. Sajna ez sok esetben elkerülhetetlen, mert így tudnak a manókra figyelni. Egyébként tetszik, hogy olyan reálisan látod a dolgokat Kép
Ha minden igaz, tényleg nem valami vírus. Igen, emlékszem, hogy Norbika már hányt nagyot. Tegnap este valahogy Ti jutottatok eszembe, hogy Ti már átestetek hasonlón. Kép
Én az elejétől írom, hogy mit eszik Marci, már előre készülök a pöttyökre Kép
Mi az a 3 napos láz?
Köszi a bókokat! Kép

Andi!
Ugye minden oké veletek? Merre vagy?

Márti!
Munka még mindig van? Remélem Ti is jól vagytok és Gigi rosszalkodik ezerrel Kép

Többiek merre vannak?
Mindenkinek sok-sok puszi!
Jó éjszakát: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Melinda!
A 3 napos láz, azt hiszem hogy 1 éves kor alatt fordulhat elő. Ilyenkor a babának 3 napig általában magas láza van és utána kiütéses lesz. Aki ezen átesik az védettséget szerez és többször nem kaphatja el. Lehet, hogy nem tudok mindent 100 % -osan, de valami ilyesmi. Javítsatok ki, ha valamit rosszúl tudok!
Örülök, hogy Marci nem hányt többet!!!!!!

Nem tudom ki mennyire szokta olvasgatni az őszi babásokat és mennyire van képbe. Most olvastam, hogy Csirkesz úgy néz ki, hogy terhes, két pozitív tesztje van! Az Õ fia egy-két nappal idősebb Norbinál! Én még nem tudnám elképzelni, hogy újra terhes legyek mostanába. Bár az Én esetembe ez elég nehéz is lenne!Kép

Mostmár megyek Én is aludni!
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Györesz!
Köszi az infót! MÉg én se hallottam errQl a 3 napos lázról. Ezt valami vírus okozza vagy csak úgy jön? Holnap még kiderül mit mond a doki.
Hú én se valószínq hogy ilyen hamar bevállalnék még egy babát. nekem így nagyon jó hogy a lányom már ekkora és valószinqleg nem vállalok be még egyet. Habár még ki tudja csak apát már nehéz lenne rábeszélni. Úgyhogy nekem nem kell trüffelt csinálnom.

Melinda!
Szerintem is elöbb kijött volna már. Csak anyósom is kérdezte meg az egyik ismerQsünk is, hogy nem attól lehet e. De elég képtelenségnek tartom.

Gigi!
Megpróbálom Apát rábeszélni, hogy legalább vigyen el minket meg majd jöjjön értünk. Közben tQlem dolgozhat, de én szeretnék elmenni.

Most viszont én is elteszem magam holnapra.
Puszi
Szilvi
sys

Sziasztok Lányok!

Nekünk a tegnapi napunk maga volt a horror. Szonját elvittük szemészetre, mert nem javult semmit. Kiderült, hogy hártyás összenövés van a könnycsatornájában ezért át kell szúrni azt. Monták, hogy Anyuka esetleg menjen ki, mert nagyon fog sírni a gyerek. Apja fogta le, persze ő is majdnem elsírta magát. Szegény Szonja annyira sikított, hogy a végén már hang se jött ki a torkán. Azóta véres váladék jön a szeméből. Ez természetes még pár napig, de éjszaka is háromszor felkelt mert annyira összeragadt a szeme, hogy nem bírta kinyitni. Most reggel 5-kor már nem tudtam visszaaltatni.
Ez az egész egy iszonyat volt. A gyerek bent sírt, én a folyosón de remélem ezzel megoldódik és nem kell még egyszer végigcsinálnunk ezt.

Melinda!
Jók a fotók, a keresztelő és az esküvő is! Mi is szervezzük a keresztelőt, csak az Atya kijelentette, hogy csak katolikus lehet a keresztszülő, mi pedig egy katolikus-evangélikus házaspárt választottunk. Most kereshetünk másokat!

Na pusza

Barbara
babar

Sziasztok!

Elnézést hogy ismeretlenül berontok hozzátok. A 2005 nyári babás topikból jöttem, ahol felmerült egy kérdés, amire ti talán mint kórházat megjárt anyukák tudjátok a választ.

Mi történik akkor, ha a kismama házassági anyakönyvi kivonat vagy hajadonságot/válást igazoló papir, illetve apasági nyilatkozat nélkül állit be a kórházba szülni? Mit irnak ilyen esetben a születési anyakönyvi kivonatra? Mert azt ugye már a kórházban kiállitják? Kiállitják ilyen esetben egyáltalán? Vagy utólag kell bemutatni a papirokat?

Előre is köszi!

rokica
27+3

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica!

Elvileg 30 napnál nem öregebb igazolás kell a hivataltól,hogy még fenáll a házasság.Én az eredetit vittem magammal és elfogadták.De ahány ház annyi szokás.
Szerintem a kórházban kérdezz rá ahol szülni fogsz.

Üdv,Saxi.
saxi

Sziasztok!

Most rengeteg a dolgom,majd este jövök.
Addig is mindenkinek szép napot.

Puszi,Saxi.
saxi

Jó reggelt Mindenkinek!

Györesz!
Amikor tehetem olvasom az őszieket is. Tegnap én is láttam, hogy Csirkesznek van már pozitív tesztje. Nem semmi tőlük, bátrak az biztos. Én biztos nem vállalnék ilyen hamar.
Köszi a lázas infót.

Barbi!
Szörnyű, ami Szonjával történt. Kép Nagyon sajnállak Mindhármotokat! Egyikőtöknek se lehetett könnyű. Szonjának ez kötőhártya-gyulladásból "fejlődött" idáig? Jobbulást a Tündérkének!

Rokica!
Nálunk (Péterfy) 300 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonat kellett. Azt hiszem ez az új szabály, de ahogy látszik, ahány ház/kórház, annyi szokás.
Laikusként úgy gondolom, hogy az apa nevéhez nem írnak semmit és amint meg van a papír, új születésit állítanak ki. Szerintem hivatalos helyen érdeklődd meg, hogy senki se érjen meglepetés.

Marci azóta is jól van. Éjjel kétszer kelt, evett rendesen és minden bent maradt. Kép
Azt hiszem túl jól is van, mert rosszalkodik. Tegnap egy kis papírt is evett. Hihetetlen gyorsasággal a szájához kapott egy darab papírt és leharapott belőle egy apró darabot. Egyszerűen nem tudtam kihalászni a szájából. Úgyhogy már a papírt is megkóstoltattam vele Kép
Annak sem örültem tegnap amikor véresre harapta a cicimet, vagy inkább horzsolta, mert nem éreztem olyan iszonytató fájdalmat. Csak amikor megtöröltem a cicimet, láttam, hogy véres. Kis vámpírt nevelek Kép
Ma pedig megtalálta a zenélő forgóka zenélő részét a plüss állatkái között. Mindig leveszem az állványról és az állatkák mögé dugom, onnan zenél Neki, hogy elaludjon. Már egy ideje izgatja a fantáziáját. Hát ma egy pár percre kimentem a szobából, furcsáltam, hogy túl nagy a csönd. Erre mit látok, amint visszamegyek? Bekúszott az ágy sarkába és kibányászta a zenélőt és vizsgálgatta (harapdálta, fogdosta) ezerrel. Még azt sem vette észre, hogy simogatom és puszilgatom a fejét Kép
Azt hiszem lesz vele dolgom, ha elkezd mászni-járni.

Kívánok mindenkinek nagyon szép napot!
Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok,

Rokica,
Szerintem ilyenkor bediktalas utan van az apa feltuntetve, es a baba az anya vezeteknevet kapja meg. De meg kell kerdezni az anyakonyvi hivatalt, ok tuti valaszt tudnak adni.

Melinda,
Hat nem nagy autonk van, de talan meg a mikro beleferKép Megha 30 literes isKép
Zolika almat es banant kap neha, nem rendszeresen meg, bar most mar lehet, hogy raalunk a fix kajalasra, ha mar ennyire izlik nekiKép

Gigi,
Mar nem kell korulnezned Brendonban, az en edes parom tegnap megvette a babakocsitKépKépKépKép

Gyoresz,
Zolika tenyleg nagyfiusodikKép Majd 1 het mulva meglatodKép

Na, rohanok, tegnap este ellogtam a melomat, ma reggel meg piacoztam lurkommal, teszteltuk az uj babakocsitKép Neki tetszett, elaludt benneKép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok Lányok!

Gyorsan beugrom, hogy nehogy azt higgyétek eltűntem, szó nincs erről, csak egész egyszerűen tébolyda az élet nálunk is.

Vásárolok egyfolytában, aztán vett a párom egy vastagabb szivacsot Noncsinak, mert a régi már elég avétos állapotba került, de kiderült, hogy le kell belőle vágni, aztán folyamatosan család, család és még család. A hétvégét megint végig fogjuk rohanni. Hát már totál kész vagyok.
Noncsi jól van, illetve, szo-szo, ugyanis az inye rettentően fáj, ezáltal egész nap énekel, és már a fejem szétmegy, az még hagyján, hogy énekel, de éjjel 4-szer kelt, hogy fáj neki, és csak a cicin képes elaludni. Ez megy 1 hete, totál kikészültem.
A szemem alatt olyan karikák vannak, hogy ne tudjátok meg. Mint egy Múmia úgy érzem magam.
Már akkor is felkelek éjjel, ha már nem is sír. Tiszta hülye vagyok.
A másik, hogy múlt hét csütörtökön mértem, 6850 gramm volt, aztán szombaton 7 kg, most egy hét múlva képzeljétek 6850 gramm megint. Hát semmit nem hízott 1 hét alatt, pedig annyit eszik, hogy még mindig 2-3 óránként szoptatok, egy szopásnál kiszív 100-140 grammot és ráadásul már éjjel is.
Plussz minden délután adok neki uzsit, fél üveg bébiétel, aztán tea és cici. Ki érti ezt?
Szerintetek is kevés a tejem? Vagy a tápértéke lenne kevés?
Ja a másik, a bal combján belül lett egy barnás folt, betudom a napnak, de kihívtam hétfőre a dokit, hogy nézze meg, szóval még mi jön?!

SEGÍTSETEK CSAJOK mi a túrót csináljak, adjak neki vacsira már tejpépet is? Azt lehet adnom egyáltalán fél éves kor alatt, mert ő még csak 5 és fél hónapos.
Mi a véleményetek? Vagy írassak fel tápszert?
Ha igen melyik a legjobb? Na szóval fogalmam sincs mit csináljak és mikor hogyan etessem. Mennyit szoptassam milyen időközönként?
Szívesen fogadom a tanácsaitokat.
Mint ha azt írtátok volna, hogy a Humana Ha-át, meg a Bepa -Ha tápszert adjátok nekik.
Lehet hogy rosszul írtam. Na mindegy.

Látom rendesen belehúztatok, most olvasok vissza, és ami elborzasztott az Barbi Szonjája.

Barbi!

Nagyon sajnálom Szonját, szegénykém, de reméljük most már minden rendben lesz vele.
Írj, hogy hogy van.
Puszi nektek, férjedet sem irigylem, de neked sem lehetett könny kinnt ezt hallani, én hasonlót éltem át a füllyukasztásnál, azt hittem megőrülök kinnt, alig vártam, hogy a kezembe foghassam utána.
De azért ugye jöttök a talira, ha jobban lesz kislányod, meg persze ha nem mentek az esküvőre?

Melinda Saxi!

Köszike, hogy itt aggódtok értem, de amint a fenti sorokat olvassátok, hát nem is tudom már még mi fog jönni. Komolyan kivagyok egy kicsit. Imádom ezt a csajszit, de úgy féltem.
Örülök, hogy Marcikád helyrejött, jól vagytok, Saxika neked meg köszike, hogy írtál e-mailt, válaszoltam is, csak tényleg annyi minden összejött nekem is. Ahogy elnézem neked is.

Mica!

Nagyon ügyes Zolika és szép nagy baba.
Édes pofika a képen.

Györesz!

Nagyon irigyellek ám, hogy ennyire ügyi vagy, csak így tovább és a végén elfogysz tényleg. Majd valahol megkeresünk Giginél a bokorban, mert nem fogsz látszani, te kis fittness guru.
Norbikád is nagyon ügyes már, nálunk is látod annyi minden szar van ezzel a kajáltatással és most vagyok azon a ponton, hogy nem tudom mit tegyek. Kegyetlenek a napjaim. Azt hittem jobb lesz de ez egyre rosszabb.

Na lányok minden hófordulós babácskát puszikálok, és persze akinek nem írtam bocsi puszi nekik is, majd még írok, jók legyetek és várom, hogy adjatok tanácsot SOS gáz van.

Puszika és előre is köszönöm nektek.

Sziasztok:

ANDI
tandi

Andi,

Ne aggodj, az elso, hogy te nyugodj megKép A babaknak van tomorodesi es novekedesi szakaszuk, ezt a vedoneni mondta. Lehet, hogy most Noncsi epp no par centit, jah, es kozben ugyesedik, szoval nem a hizasra koncentral. Ha minden cicizes utan jolakottan elengedi, nem nyugos utana, akkor eleg neki a tejcsi. Nem kell egyebbel tomni. Lehet, hogy o alkatilag is olyan, hogy nem hizik, van ilyen baratnom, akinek a babajat nem lehet egyszeruen hizlalniKép
Nyugi, Noncsi tudja, hogy mennyi kell neki, ha tobb kellene, akkor kerne!

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!

Andi!
Nekem a dokinéni azt mondta, hogy adja a cici után tápszert, mert nem elég már a tápértéke a tejemnek. Ekkor beparáztam és ezerrel próbáltam a gyerekbe tukmálni a tápot. Ha cici után adtam akkor nem kellett Neki, ha cici előtt akkor elfogadta, de akkor nem szopizott utána, így már alig volt tejcsim. Mióta a betegsége alatt újra felturbózta a tejemet úgy döntöttem, hogy hagyom a francba a tápot és inkább több kajcsit adok Neki! Szóval esetleg próbáld meg a tejpépet, de Én Neked is csak ajánlani tudom a Sinlac pépet, ezt fel kell iratnod a dokiddal, biztos Noncsinak is izleni fog! Ezt keverhetsz a gyümihez is, így laktatóbb lesz, de adhatod magába is, mint tejpép! Minden esetre ne idegeskedj, mert azt megérzi a lányzó és csak még nyűgösebb lesz! Kitartás!

Barbi!
Ez nagyon borzasztó lehetett! Nagyon gyors gyógyulást kívánok Szonjának! Kívánom, hogy soha ne ismétlődjön ez meg!!!!!
És most kell valamit használnotok a szemére? Ez mitől alakulhatott ki?

Mica!
Akkor jól üzemel a babakocsi? Melyiket vettétek, a masszívabbat, mint az enyém vagy a másikat?
Kiváncsi is vagyok már Zolikára és persze a többi babóra is!!!!!!

Melinda!
Vámpir és mégis papírt is eszik?????Kép Nem semmi a kiscsávó!!!

Szilvi!
Mi volt a dokinál?????

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Andi!

Nekem is az a véleményem,hogy ha nem elég neki azt észre fogod venni.Ha magátol elengedi a cicit és nem keres utána akkor elég neki a tejed.Nekem azt mondta a védőnő,hogy ha nem elég tápláló a tej azt úgy fogom észrevenni,hogy sokkal sűrűbben kér enni.Akkor érdemes neki tízóraira vagy uzsira pótolni.
Tejpépből van olyan amit 4 hós kortól lehet adni mert nem tej alapu.Vannak natúr gabonapépek amit már lehet adni.
Tápszert én most a Milupa Milumil-Ha-t adom neki.
De kérdezz utána a dokinál mert vannak kimondottan anyatejpótló tápszerek is ami szintén 4-hós kortol adható.
Remélem tudtam valamit segíteni.

Jobb napokat kívánok nektek.
Sok puszi Noncsinak és Neked is,Saxi.
saxi

Sziasztok!

Patriknak egy-két napon belül kint lesz a második foga!Kép
Beszéltem a védőnővel(aki ezerszer többet ér,mint a gyerekorvos),hogy már most sem fertőz,ezért-ha nincs senkinek kifogása ellene-megyünk a talira!

Mica,Szilvi!
Hozzátok a nagyobb gyerkőcöketis??

Rokica!
Nálunk az első gyereknél késett az apasági nyilatkozat,mert belekötöttek párom nevébe,ezért amíg ez el nem intéződött a gyerek az én vezetéknevemen volt anyakönyvezve.

Barbara!
Szegény szonja,remélem hamar rendbejön a szemecskéje!
Nálunk is belekötött mindenbe a katolokus pap,ezért Rault pravoszláv pap keresztelte,nagyon szép volt a szertartás és nem kötekedtek.
Vajon megismerkedünk a talin,vagy megint elcsevegünk valaki mással?Kép

Mica!
Zolika tényleg sokat változott,nagyon aranyos!Kép
Lehet,hogy Ruszlán elvisz a talira,bár ez Nála változhat.Ugyhogy egyenlőre nem tudom mi lesz.
Milyen idő lesz mostanában?Kép

Anikó!
Nekem is a 3 napos láz ugrott be!Remélem hamar elmúlnak a pöttyök!Kép
Örülök,hogy végre elmentél dokihoz!

Gigi!
Tudod,én falusi lyány vagyok,felénk megtiszteltetés,ha a fecske a házhoz fészkel.Úgyhogy szívesen átveszem a fecskéidet!Kép

Melinda!
Nagyon szép menyasszony voltál!!Most pedig igenis csinos anyuka vagy!KépNekem a sovány nők nem tetszenek,mert én az vagyok,sokkal jobban néz ki szerintem az,aki husisabb!
Most 57 kg a súlyom ez elég kevés a 170 centimhez,ennyi voltam Raul előtt is.A terhesség végén 80 kilót mutatott a mérleg.Kép
Ha biztos nem kell Nektek,vagy a családban valakinek,akkor megköszönöm nagyim nevémen a mikrót!KépNekem még a másik mamám is él!KépTényleg szerencsés vagyok.
Köszönöm szépen,hogy megvetted a telcsit!Kép
Jó,hogy a hányás elmúlt!Én is nagyon megijedtem volna!
Aranyos vagy,hogy szavaztál volna Patrikra!Aki éppen felébredt és akinek nem kell már egyáltalán a bal cici.Kép )

Györesz!
Ez a törzsi elhízás kifejezés nagyon tetszett!Kép
Érezzétek nagyon jól magatokat a strandon!Azt hiszem Micát megpróbálom majd rávenni valami hasonló programra mostanában!Kép

B@sszus!Patrik krumplijábol,amit odatettem főzni,sült krumpli lett!KépKép

Puszi

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Köszi az infót!!!

Ruszlána, mi az hogy belekötöttek az apja nevébe?! Nem mindegy nekik, hogy mi az?

A konkrét eset ami felmerült nálunk a topikban, hogy anyukának nem elég régi a válást igazoló papirja, tehát automatikusan az ex-férje nevére akarják anyakönyveztetni a gyereket, majd utólagos lemondó nyilatkozat után lehet a gyereket az anyja nevére anyakönyveztetni, és csak ezután az igazi apja nevére. Csak azt próbáltam kideriteni nekik, hogy talán ebből egy lépcsőt ki lehetne hagyni. Ráadásul komplikálja náluk a helyzetet, hogy mind az ex-férj, mind apuka külföldi, tehát még ez is komplikálja a helyzetet...

Nálunk is macerás a helyzet, mi se vagyunk házasok, ráadásul én párom is külföldi állampolgár, de nekünk úgy tűnik "csak" az apasági kell, meg nekem a hajadoni papir, no meg plussz a tolmács a páromnak, aki ugyan töri a magyart, de ha emiatt nem fogadják el az apaságiját, kitépem a hajam...

Köszi!
rokica

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Kata!
Ügye Te vagy egészségügyis? Törzsi elhízás, azt hiszem a kussing kórnál tanultuk és ez annyira megmaradt bennem!
Apropó sült krumpli! Azt mikortól lehet adni Nekik? 1 éves kor, vagy előbb?
Puszi

Kép
Kép
györesz

Sziasztok Lányok!

Nagyon szépen köszike a segítséget, szinte ugyanazt írtátok, hallgatok rátok, tehát akkor tejpép, oksi, akkor íratok neki Sinlac pépet, rákérdezek hétfőn a dokira, hogy mi a véleménye.

Puszika nektek:

Köszönöm

ANDI
tandi

Sziasztok!

Györesz!
fentebb írtam hogy mi volt az orvosnál. Mára már nincs láza GergQnek de azért felhívom a dokit és megkérdezem, hogy végül is szerinte mi volt ez.
A sült krumplit már 8 hónaposan ette a lányom csak óvatosan mert hajlamosak a szájukba tömni az egészet.

Képzeljétek hétfQtQl megyek Aqua fitness-re. Elég drága de kipróbálom, hogy használ e. Igaz hogy most csak júniusban tudok menni, mert júliusban nyaralni megyünk augusztus közepétQl meg zárva van az uszoda, de ha tetszik akkor szeptembertQl rendszeresen.

Kata!
Ha hozod a fiadat akkor én is elviszem a lányt.
De szeretnék én is 57 kiló lenni.

Barbi!
Szegény Szonja. Olyan szörnyq amikor ilyen kicsi babának kell szenvednie. Sok gyógypuszit küldök neki.:-):-)

Na megyek mert fQznöm kell.
Pusszantás mindenkinek
Szilvi
sys

Sziasztok,

Gyoresz,
Nekem a konnyebbik kocsi kellett, igy azt hozta paromKép Eleg sulyos a lurko, ne kelljen mar meg plusz x kilot cipelnem, ha lepcsozni kell veleKép

Kata,
Nem terveztem, hogy Gyuszkot is viszem, mert akkor annyi a talinak es Gigiek kertjenek, hazanakKépKépKép
Maradjon csak az apjaval, ez az en kikapcsolodos napomKép

Tobbieknek pussz, most rohanok, melo ezerrelKép

Mica
mica

Sziasztok

Csak beköszönök mert nagyban takarítokKép

Barbi
Szörnyű ami Szonjával történt. A barátnőm kislányának is csináltak ilyet, ő is kint bőgött a folyosón. Remélem hamar rendbe jön.
Jössz a találkozóra????? Vagy még nem tudod?

Andi
Ilyen idő korban már nem kell annyit nőlniük mint egész picinek. Én nem is mérem Olivért. Havonta egyszer a dokinő megméri és kész. Most egy hónap alatt 45 dkg-ot hízott. Régen volt olyan, hogy egy hét alatt hízott ennyit. De most már ez a normális.

Kata
Szívesen neked adom a fecskéket. Bár szerintem megadjuk magunkat a természetnek, mást úgysem tehetünk.

Györesz
Én is olvastam Csirkeszt. Hát nem semmi a csajszi. Főleg ha belegodolok, hogy én egy életre letudtam a gyerekvállalást.

Na puszi mindenkinek. Hétvégén nem leszünk mert megyünk Füredre. Legyetek jók, szép hétvégét.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Hát 2 napja szörnyű a lánykám. Egyszerűen napközben semmit sem alszik. Vagyik elalszik és keservesen felsír, alig tudom megnyugtatni. Nem tudom hogy mi lehet vele. A pöttyei úgy néz ki, hogy javulnak, de annyira szörnyű nézni ahogy szenved. Ma már ahogy elaludt végre a kezemben még pityeregtem is felette, annyira sajnáltam szegénykét.

Szilvi!
Nagyon jó az Aqua Fitness. Én kipróbáltam mielőtt terhes lettem, és nagyon tetszett. Szerintem biztos be fog jönni neked is. Kép

Barbi!
Jaj, szegény Szonja. Nagyon szörnyű lehet neki. Remélem, nagyon gyorsan helyrejön. Gyógypuszit küldök neki.

Andi!
Nem lehet, hogy Noémi nő most és nem hízik? Simán előfordulhat. Mostanában Krisztike sem hízik, kb. 5 hónapos korátol 600 gramot dobott magára. Viszont hetente 1 centit minimum nő. Lehet, hogy ő is. Tápszert tényleg ne adj neki, inkább add a tejpépet, meg kínáld meg többször kajcsival, ha úgy látod, még éhes cici után is. Én mostmár szinte nem is adok neki tápszert, csak cicit, meg 1-2 alkalommal kaját, de mostanában ezt nem szereti, inkább a cici.
És nyugi, ki fog jönni ez a fogacska, és meglátod, utána meg fog javulni Noncsi Kép

Györesz!
Mennyibe kerül ez a babakocsi, amit te vettél Norbinak? Strand miatt irigykedem, de én még nem igazán öltöznék le szívesen Kép
De jó ötlet, én is írni fogom, hogy mit eszik, hátha kiderül, mi lehet a ludas. Akkor nálatok a husi okozza a pöttyöket. Nekem mindenki azt mondta, hogy hülyeség, attól nem üthet ki. Mert nekünk is akkor jelent meg, mikor husit kapott. Akkor lehet, hogy mégis?

Kata!
De jó, hogy te is tudsz jönni a talira. Még szerencse, hogy van egy védőnőtök, aki normális egy ilyen doki mellett Kép

Melinda!
De jó, hogy Marci helyrejött. Örülök neki. Nekünk 2 hetente egyszer előfordul ez a hányás dolog, 2-3 napig tart, többnyire este, és utána minden oké vele. A dokinéni szerint ilyenkor túlszi magát. Pedig szerintem ilyenkor sem eszik többet mint máskor, sokszor inkább kevesebbet. De már lassan hozzáedződök. Mondjuk az apucija úgy büfizteti este, hogy már csak egy póló meg egy gatya van rajta, hogy minél kevesebbet kelljen öltözködnie ilyen alkalmakkor. Kép
Na igen, ez a derékfájás elég szörnyű, mert én hason imádok aludni, és nem is zavarnának a melleim sem, de elég szörnyű arra kelni, hogy nem bírom a lábam megmozdítani. Úgyhogy én már több mint 1 éve szigorúan csak oldalt fekszek. És úgy unom már!!!

Márti!
Remélem, gyorsan túlleszel a munkán és végre többet tudsz közén jönni. Már hiányzik, hogy írjál Kép

Lányok, tudjátok, mi jutott még eszembe? Emlékeztek még Maricára? Valamikor lehet, hogy egy ilyen talira őt is meg lehetne hívnunk.

És képzeljétek, nekünk nincs itthon mérlegünk, úgyhogy kilóban nem tudom, hogy mennyit fogytam, de centiben 7 centivel kevesebb a derekam és 5-tel a csípőm. Annyira örülök neki. Ezek szerint hatásos a torna és a diéta. Kép

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Rokica!
Hosszú lenne leírnom,hogy mi volt párom nevével kapcsolatban,de szinte ugyanazt eljátszottuk,amikor összeházasodtunk.Kép
Sok sikert Nektek!Kép

Györesz!
Igen,tényleg arra a betegségre jellemző a törzsi elhízás!Még jó,hogy a teliholdarc és a szőrösség nincs!!Kép
Sült krumplit én egy éves kortól adnék-de ez fogfüggő is.

Andi!
Patriknak is nagyon bejön a Sinlac pép,legjobban gyümival szereti.Kép

Ebédelek végre.
Bocsánat az előbbi levélben az elírásokért!!!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!!!

Elöször is köszönjük a köszöntéseket.

Zsófi
a mi védő nénik nagyon hintőpor ellenes, tömíti a pólusokat, szerinte törlőkendő ,vagy nadves pelenka. Alsópáhokra mi is szoktunk járni, igaz mi nem a méregdrága Kolpingban hanem magánháznál szoktunk megszállni és Kehidakustányba szoktunk fürcsizni járni.

Melinda
remélem Marcika mostmár teljesen rendbe jött és nem ijeszteget téged. És végre egy jó hír nem csak Gigi szedi szét a lakást állandóan.
Esküvői képek tényleg szuperek.

Anikó
na végre nem kell letolnom téged a dokik miatt.
Látod Krisztike milyen gyorsan behozta a lemaradását, nem szabad ezen idegeskedned. Nem járkál felétek ismét a fogmanó, hogy nyűgi megint? -7cm gratulálok hozzá!!!
Marica jó ötlet csak ő szegedi, így nem látok rá sok esélyt, hogy felbumlizna erre felé.

Mica
nagyon édi Zolika, látom minden rendben nem fogyott.

Barbi
komolyan könnybe lábadt a szemem amikor olvastam mi történt Szonjával. Apa egy hős, persze te is az vagy. Minket is riogatott ilyennek a doki néni mert már 2x volt kötöhártya gyulladása, és állítólag ez szokta okozni, tanácsára masszírozgatni szoktam az orrocskáját. Doki néni is mondta, hogy reméli nem lesz ez a probléma mert nagyon kellemetlen amikor felszúrják nekik.
Sok sok puszi nektek.

Andi
azt írod sűrűn kell szoptatni is Noncsikát, nekem gyanús ez a nem elég lektató dolog. Fogyizól nem eszel elég szénhidrátot, eddig azt tömtük magunkba, hogy sok tejcsink legyen, te meg most megvontad magadtól. Nekem a vitamin szedés szokott még segíteni a tápérték növelésben.

Kata
57kg hát amikor a szintén 170cm-hez sokáig 57 kg voltam én is nagyon utáltam így megértelek téged. Nekem most van 10kg amit szivesen átadok, bár ez sok lenne neked, na jó 10 kilóig kérhetsz amennyit akarsz, megosztom veled. Örülök, hogy Patrik jobban van. És második fog! Jól belehúztok a dolgokba.

Györesz
én nem tudom mit írjak neked ide, de nem volt szivem kihagyni téged. Puszi nektek.

Szilvi
remélem Gergő mostmár teljesen rendben van.

Gigi
akkor mi is megyünk jövőhéten, Györeszékkel együtt, majd írok mailt, hogy merre is menjünk.

Mi jól vagyunk, Gigi hullámzóan eszik, hol sokat hol alig, és állandóan cicizne. volt, hogy éjjel 2x is szopizott, most viszont szerencsére egyszer kelt és akkor sem kellett szopiztatni, reggel 5kor volt az első szopink. Jó lenne ha visszaállna a dolog.
Totál lefárasztottam magam, hulla vagyok. Hétvégén megyunk kikapcsolódni, szóval ismét eltünök 2 napra, de jövőhéttől resszkessetek ismét itt fogom írni a litániákat.
Giginek már van humorérzéke, olyan édin neveti ki az embert. Ne és amikor nekiáll szövegelni ül velem szemben a hasamon és dumál váltogatja közben a hangszínt és gesztikulál a kezével közben. Nagyon édi.
Lassan én is rászánom magam a fogyóra, főként a mozgásra.

Puszi
mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Hú a mindenit! Ma nem néztem fel, erre annyit írtatok, hogy alig győztem olvasni. De klassz volt! Kép
Andi!
Örülök, hogy újra itt vagy!
Szerintem se aggódj a hízás/nem hízás dolgon. Egy hétből még nem lehet nagy következtetéseket levonni. Másrészt ilyen idős korukra erősen lelassul a gyarapodásuk. Ha pedig éhes maradna, biztos sírna cici után. Nekem általában a késő délutáni szopizásra nincs elég tejcsim, így akkor etetem mással, hogy estére elég tejcsim legyen a lefekvés előtti szopihoz. De a tápszer nekem se jutott még eszembe, inkább más kajával/tejpéppel egészíts ki a leányzónál. Egyébként, ha gond lenne a hízásával a doki biztos javasolna azonnal valamit. Ne aggódj!
Nonókának küldöm az egyik fogtündérkét, mert ahogy nézem, nálunk megállt a dolog a 6.fognál, és a 7. már fehérlik.

Kata!
A másik fogtündérkét felajánlom Nektek! Kép
Patrik abszolúte nem fogadja el a bal cicidet? Én elég féloldalas lennék, ha csak egyiket szopizná. Kép
Köszönöm a bókokat, de most jelenleg nem csak husis,hanem hájas asszonykának is érzem magam Kép
De szeretnék 57 kiló lenni. Ezek szerint Rád gyorsan fel és le szaladnak a kilók, nem? Tovább azért ne fogyj!
Már annyiszor akartam kérdezni, hogy melyik osztályon dolgoztál a Péterfy-ben?

Gigi!
Nektek jó hétvégét Füredre! Szép időtök lesz! Kép

Anikó!
Szegény Krisztikéd és szegény Te! Még Te is elpityeredtél Kép
2 hetente produkál hányást Krisztike?! Ez szörnyű! Nekem ez is elég volt egy időre.
Gratula Neked a fogyihoz! Nem semmik ezek centik! Ügyes vagy! Kép

Márti!
Neked is köszönöm a bókokat! Legalább kicsikartam magamnak egy párat Kép
Kiváncsi vagyok mit fog együtt művelni a Gigi-Marci rosszcsontpáros. Kép
Jó pihenést hétvégére! Mindenkinek jól esne egy kis levegőváltozás, pláne Neked, aki ennyit dolgozott az utóbbi időben! Jövő héttől szeretnék Tőled "rettegni"! Kép

Marci még tartogatott mára egy kis csínytevést! 1 körül próbáltam lefektetni, mert nyúlt a szája ezerrel. Nem nagyon ment az altatás, gondoltam eljátszik a játékaival az ágyában, amíg én kiteregetek. Párszor felnéztem, nagyon jól elvolt, míg egyszer hangos sírást hallok. Nagyon megijedtem. Na mit csinált? 180 fokban megfordult az ágyban és az ágy sarkába felrakott légzésfigyelő madzagjait próbálta rágcsálni, csak közben beüthette a fejecskéjét. Kép Egyszerűen nem tudom, hogy tudott kb. 2 perc alatt ilyen ügyesen átjutni az ágy egyik végéből a másikba. A végeredmény: hétvégén biztos leengedjük az ágy szintjét + védőfelszerelést kap a légzésfigyelő.

Bocsi, hogy nem írtam Mindenkinek. Nekik duplapuszi! Kép

Megyek fürcsiztetni!
Puszi Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Mica!
Teljesen megértelek, hogy a könnyebb kocsit vetted!!!Kép

Gigi!
Soha nem tudhatod, hogy mit hoz a jövő. Lehet, hogy most így gondolod, hogy Neked bőven elég egy gyerek, de lehet, hogy egyszer, ha Oli már nagyobb lesz, akkor megint elfog a vágy egy picibaba után! A lényeg, hogy csak a szépre emlékezz!Kép

Anikó!
18500 forintért vettem a babakocsit a Mester utcába!
Nekem kimondottan felhívta a figyelmemet a dokinéni, hogy ne feltétlen a zöldségekbe keressem a pöttyök forrását, mert akár a hús is okozhatja. És szerintem tényleg az okozza és ezt még a paradicsom felturbozza, úgyhogy az most szünetel, a husi meg csak minden másnap lesz!
Nekem is sokszor eszembe jut Marica, de az is lehet, hogy Õ már rég elfelejtett minket!
7 cm?????????? Gratulálok!!!!!!!!

Kata!
Na azért telihord arcom is volt!Kép

Márti!
Ari vagy!!!!! Puszi Nektek!!!!

Norbi napról napra szebben eszik, úgy örülök!
Ma vettem Neki Nestlé Baby Compote-t gyümölcskoktél gabonával, ezt 6 hós kortól lehet adni, Norbi imádta, van 8 hós is az alma-banán-eper, ezt még nem kostóltattam meg vele, de holnap ez lesz a soros. Nem is tudtam, hogy van ilyen, de tegnap kaptam Nestlé reklámokat postán és abba olvastam. Azt írják, hogy az eper szigorú gyártástechonológiának köszönhetően a csecsemők fogyasztására alkalmas formába, megfelelően átalakítva van jelen. Ezeket csak úgy leírtam hátha valakit érdekel.

Mindenkinek puszi és jó éjt
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Egy másik topicon összefutottunk Györesszel, aki nagyon kedvesen hívott közétek, illetve Melindával váltottunk már pár e-mailt és ő is invitált, hogy jöjjek vissza, így most itt vagyok!
Pár sorban leírnám nektek, hogy azért nem jöttem, mert egy kicsit kivülállónak éreztem magam! Ti már olyan régóta "beszélgettek" egymással, ismeritek egymást, én pedig még meg sem tudtam jegyezni ki-kicsoda! Akkoriban kezdtetek szervezni egy talit (tudom, hogy most már a 2. lesz), amire nem tudtam volna menni, e körül forogtak a beszélgetések, amiből én ugye kimaradtam. Ráadásul nagycsaládosként ritkán tudok csak írogatni. Tehát ez így együtt bizonytalanított el, remélem megértetek!

Egyébként jól vagyunk, bár Rolcsi egy bőgőmasina, szinte alig van el magában pár percet egy nap, folyamatos szórakoztatást igényel! Ez elég fárasztó, főleg, hogy ott a két másik nagyobb gyermek, meg a nagy ház/tartás.
Most mennem is kell, mert megint bömböl a manó!

Igyekszem még ma jönni!

Õszintén remélem, hogy visszafogadtok!

Mindenkinek sok-sok puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Férfiak locsolnak, úgyhogy van 2 percem! Kép

Évi!
Nagyon-nagyon örülök, hogy itt is látlak! Kép Kép Kép Györesszel közös erővel csak sikerült visszavezetni ebbe a jó kis csapatba.
A mai emiledet még nem olvastam (csak most láttam, hogy jött), de ezután rögtön az jön. Kép Sajnálom, hogy Rolcsi ennyire nyűgös mostanában. Fogacskákon kívül nem tudok másra gondolni, ami esetleg Rolcsi nyöszörgése mögött megbújik. Remélem elmúlik Neki hamarosan.
Marci egész jól elvan. Ma például vásárolni voltunk és ahogy hazajöttünk, olyan volt mint egy felhúzott játék: dumált és járt keze-lába ezerrel. Nagyon felpörögték az események. Kép
Bízom benne, hogy itt is olvasthatlak + emilben is! Ugye??? Puszi Mindannyiotoknak!!!

Györesz!
Hajrá zabis Norbika! Látod, biztos hogy a bacik vették el a kedvét a kajálástól.
Köszi a kajcsi tippet. Egyébként az eperrel én is úgy vagyok, hogy félek adni Marcinak az esetleges allergizálás miatt. Van itthon pl. Mildi desszertem, amiben van eper, de lehet, hogy abba is átalakítják a babóknak? Csak van annyi eszük...
Milyen volt a strandolás?

Csajszik!
Dia mikor jön haza?

Remélem estefelé már többen leszünk. Vacsi, fürcsi, szopi után visszanézek!

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Évi!
Nagyon örülök, hogy visszataláltál! Ha egyszer majd lesz energiád visszaolvasni, akkor láthatok, hogy amikor eltüntél akkor hiányoltunk is!
Norbi is folyton igényli a társaságomat, folyton játszani kell vele, különben nyűgösködik, visít amíg oda nem megyek hozzá, úgyhogy mostanába mindenhova cipelem magammal, pl. a ha a konyhába van dolgom akkor addig beleültetem az etetőszékbe és ott elvan egy darabig. Viszont nekem annyival könnyebb, hogy nincs mellette másik két csemetém és a háztartás vezetés sem marad teljesen Rám, hiszen anyuékkal lakunk! Szóval teljesen megértelek, és szerintem más is, ha ritkábban tudsz írni, attól még ugyanúgy fogadunk!!!!!!

Melinda!
Megvolt a strandolás, de csak két órát voltunk kint, mert elég sokára tudtunk elindulni. Norbi nem fürdött, mert eléggé fújt a szél, de tetszett nagyon Neki, hogy pucérkodhat. Szóval így elsőre nagyon jó volt, és még meg is érte, mert egy ott dolgozó néni behívott minket a hátsó kapun és csak a felét kellett fizetnünk.

Ma még benézek, de holnap csak este leszek!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Ruszlán megint csak 10-kor ér haza,nem is tudom miért nem szoktam még hozzá.Kép
Holnap lesz Raulék évzárója az oviban,tök jó szokott lenni.De. talán eljutok templomba,már azt sem tudom mikor voltam utoljára.

Melinda!
Mindig gebe voltam,kivéve a két terhességem alatt.Úgy látszik én már csak ilyen piszkafa maradok.
Bal cici semmilyen csellel nem kell Patriknak,ezért a méretkülönbség sem marad el.Viszont én nem azt mondom,hogy egyik nagyobb,mint a másik,hanem,hogy egyik kisebb,mint a másik.Kép
Az ilyen testalkat is tud probléma lenni!Ilyen az ember:soha nem elégedett azzal,hogy milyen(és mit mondhat magáénak),mindig azt hiszi,a másiknak jobb.Szóval szívesen néznék úgy ki,mint Te!Kép
Jaj,jó komolyra sikeredtem!Nem is vagyok ám mélabús!Kép
A baleseti őrzőben dolgozom.

Györesz!
Ritka,hogy ilyen rendes valaki,mint a strandos néni!Kép
De jó,hogy visszatért Norbika étvágya!
Lehet,hogy Patrik evőkéje hozzátok vándorolt,mert Õ alig eszik.KépNagyon kínozza a foga,már majdnem kibújt.Most adtam Neki Panadolt.
Képzeld,pöttyös lett a banántól.Kép
Egyenlőre elenged maga mellől,viszont idegen már nem veheti kézbe,mert szirénázik.Kép

Évi!
Nagyon örülök,hogy újra írsz!
Megértem,hogy kevés az időd,nekem csak két gyerekem van,mégis sokszor azt sem tudom fiú vagyok-e,vagy lány.Kép
Azért ha tudsz,gyere!
Van már foga Rolcsinak?
Talira nem tudtok jönni?

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Szia Kata!
Vasárnap van évzáró az oviba? Ilyet sem hallottam még!
Banántól lett pöttyös? Azt hiszem mégegyszer előrről fogom kezdeni Norbi kajáinál a megfigyelést, mert most jutott az eszembe, hogy a gyümiken valahogy átsiklottam és hát kitudja!
Képzeld Norbinak most a nyakán egyik oldalt tiszta pötty már három napja és fogalmam sincs mitől, mert egyébként nem ilyen jellegű pötty szokott kijönni rajta!
Most csináltam Norbinak a holnapi ebédjét: borsó, petrezsejem, sárgarépa, krumpli! Ugye, ha lepaszíroztam a borsót akkor nem fogja nagyon puffasztani? Ilyet még nem csináltam!

Mikor Norbinak jött a foga, akkor Õ sem nagyon evett! Neki most a fels négy van bedagadva, de mostanába nem szenved Tőle, azt hiszem leálltak!

Évi!
Tényleg eljöhetnél a talira és akkor már biztos nem éreznéd magad kivülállónak! Tök jó lenne!!!!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Kata!
Ez a vasárnapi évzáró engem is meglepett. Biztos nagyon aranyosak lesznek a picúrok. Kép
Hú, de rendes vagy, hogy Te még templomba is elmész. Én is rendes voltam egészen 18 éves koromig, aztán fősuli, és eléggé elkanászodtam Kép
Megértem természetesen azt is, ha valakinek épp a másik irányba van problémája a súlyával: szeretné "kövérebb" lenni. Nekem így elsőre nem nagyon kevés a 170 centihez az 57 kiló, de majd megnézlek magamnak a talin. Kép De jó lesz! Már csak 1 hét van hátra!!! Kép Kép Kép
Szorítok, hogy minél előbb kibújjon a fogacska Patriknál és ne szenvedjen szegénykém tovább. Úgy is elég nehéz volt Neki az elmúlt időszak. Fogtündérkét megsürgetem! Kép

Györesz!
Ha a borsó héja nem került a kajcsiba, akkor nem lehet gond elméletileg, mert a héja a puffasztó.
A banántól én is félek, nehogy allergizáljon, ezért vártam vele. Erre megcsináltam a tutit a sárgabarackkal, attól pedig nem féltem. Kép
Nekünk Marci 1 igazán meleg nap után tele van melegkiütéssel. Nagyon csúnya az egész teste + a nyaka. Már előre rettegek, hogy egész nyáron ilyen kis piros foltos lesz Kép Lehet, hogy Norbikának is az jött ki a nyakiján, nem?

Évi!
Gyere a talira!!!!!!!! Ott aztán tényleg jót beszélgethetnénk és összekovácsolódnánk!!! Jövő hét szombaton, 11-én lesz, Gigiéknél Dunaharasztin. Nagyon jó lenne, ha jönnétek és élőben is megcsodálhatnám Rolcsit! Kép

Azt hiszem elteszem magamat holnapra!
Mindenkinek jó éjszakát + sok puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!
Nagyon köszönöm, hogy ilyen kedvesen fogadtok, igen jól esik magányos szívemnek ;o(! Szívesen mennék a talira (D.haraszti) nincs is messze tőlünk, de nem tudom mit szólnának a többiek, elsősorban persze Gigi!

Kata! Szegény kismanó! Próbáld neki sűrünk masszírozni, meg hütött rágóka, meg Dentinox és reméljük hamar túl lesz rajta! A Homeopátiás Chaomilát ismered? Az is jó szokott lenni, még félóránként is adható, ha nagyon nyűgös a babó! Meglátod, ha túl lesz a nehezén, pepótolja a hamizást! Jó ünneplést az oviban! (Én sem tudnám a helyedbe megszokni, a későn hazajárást, én is nagyon "APÁS" vagyok, akkor érzem magam teljesnek, ha itt van velünk apuci is, de ez egy jó házasságban így természetes!)

Györesz!
De jó lehetett a strandon, ha csak két órát is! Norbika mit csinált amíg te fürödtél, vagy többen voltatok, viygáztak rá? Tetszett neki a sok ember, nem félt? Most már ugye jól eszik?
Rolcsi is már kétszer kap szilárdat, reggel tejpépet-gyümölccsel, délben főzeléket, hízott is 230 g-ot egy hét alatt!
A melegben nagyon hamar jönnek a piros pöttyök, Rolcsinak ott bújnak elő ahol a ruha hozzáér, többnyire a nyakánál! Próbáld hintőporozni, az nekünk bevált!
Tudnál képet feltenni, szívesen megnézném mennyit nőtt a nagyfiad!

Melinda! Fantasztikus egy nőci vagy, mindig van pár kedves szavad mindenkihez! Remélem Marci jól aludt, hogy végre hűvös van! Bízom benne, hogy ma jobb napja lesz minden manócskának, mert nincs az a dög meleg!

Jajajaj megyek is ébredezik kispocok!!

Sok puszi mindenkinek: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!
Itthon vagyunk este jövök mert most még pakolászok.Puszi.DiaKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Csak bekukkantottam, hogy járt-e erre valaki! És igen!!!

Dia!
Hurrá, újra köztünk!!! Kép Hiányoztál ám! Remélem Domi meggyógyult teljesen. Kép Gondolom jót pihentetek a friss vidéki levegőn. Várjuk az élménybeszámolót! Addig is jó pakolást!

Évi!
Köszike a bókot! Kép Próbálkozok!
Hát az éjszakánk a jó idő ellenére szörnyű volt, és ma is elég nyügi. Vagy az időváltozást érezte meg, vagy a kaki, jobban mondva annak hiánya bántja. Nyomná Õ ezerrel, de nem jön. Kép Pedig már 4. napja csak tejcsit kap. Adtam Neki teát (kamilla, édeskömény), de semmi. Remélem valamit termel estére, mert megint nem lesz jó éjszakánk.
Épp tegnap este néztem meg a profilodat és benne a képet a három csemetédről. Hihetetlen, hogy Rolcsi hogy megnőtt már. Itt a képen még egész piciny. Kép Nőnek a manók rendesen.
Gigi nem az a fajta csajszi, aki nem fogadna jó szívvel. Úgyhogy ezen ne aggódj. Tényleg jó lenne, ha jönnél. Egyébként néhány apuka is jön + nagyobb gyerekek. Na, ugye milyen jól hangzik? Kép

Megyek, mert hallom Gábor mindent bevet a Kisördögnek, de mit sem számít nyüszög rendületlenül. Kép Hátha a varázscici beválik. Kép

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok Csajok!

Én is itt vagyok, végre végig zavartam a sorokon, nem voltunk itthon egész hétvégén, szombaton bátyáméknál grilleztünk, ma pedig anyóséknál szülinapi buli. Nagyon klassz hétvége volt.

Először is mindegyikőtöknek köszönöm, hogy ennyit bíztattok, és segítetek, igen a pánik egy kicsit eluralkodott az agyamban, de már minden normalizáálódott.
Teljesen igazatok van, tényleg hosszra nőtt Noncsi.
Valószínűleg ezért nem volt hízás, meg a foga miatt, aminek már az éle megvan, már csak törjön ki, képzeljétek hátul fog először neki kijönni, bal oldalon. Hát ettől az agyam eldobom.
Annyira aranyosak vagytok, hogy ennyi jótanácsot írtatok, szóval nagyon szépen köszönöm mindegyikőtöknek.

Barbi!

Szonja hogy van, és te?

Gigi!

Köszi, már meg is nyugodtam, látod én is hajlamos vagyok az ijedtségre, hogy esetleg nem vagyok jó anya, vagy nem jól csinálok valamit Noéminél.
Néha ez rámjön, de most hála nektek helyre rázódtam.
Azért rájöttem nem egyszerű dolog ez az étkeztetés. Férjem lecseszett, hogy tán nem kéne naponta mérnem a gyereket, mert befogok kettyózni. Igaza van.
De ma már kapott zsenge zöldségeket, Borjúhusival.
Isteni fincsi 5 hós kortól lehet adni neki, és ma kapott először, Hippes kaja, nagyon klassz, tetszett neki, hogy a családdal ebédelhet.

Saxi, Györesz, Melinda, Márti, Kata, Szilvi, Anikó és mindenki aki írt nagyon köszi, rendik vagytok.
Hallgatok rátok, mert a tápszer lett volna a legutolsó dolog, ha már minden kötél szakad, csak akkor adtam volna neki.
Tejpépet vettem, igaz Hippeset, őszibarack-sárgabarckosat, de majd holnap kijön a doki, és inkább rákérdezek, hogy mi a véleménye, mit is csináljak. De nem néz ki rosszul a csajszika, jó husiban van, csak a mérleg szerint nem hízik. Összesen két hét alatt hízott 150 grammot. Ez elég gáz, de hát ez van, gondolom a nagy meleg is rájátszik, meg a foga.

Dia!

Írtam neked e-mailt is, majd gyere és írj, hogy mi volt lennt vidéken.
Hiányoztál!

Puszi nektek lányok, majd még én is jövök.

Sziasztok:

ANDI
tandi

Na,vissza jöttem egy kicsit,mert Domi elaludt.Jaj lányok nagyon sokat írtatok!Hogyan fogom vissza olvasni??Kép
Örülök,hogy hiányoztam,mert kezdtem már kivülállónak érezni magam.KépKépAnnyira rossz,hogy kimaradtam egy hetetekből!Kép

Röviden rólunk:
Domi javul de még nem 100%-os.KépTiszta takony volt és a szeme is begyulladt/huzatot kapott/.Rengeteget evett lent és jó sok mindent kapott.KépTegnap reggel 9-től este 9-ig egyfolytába jöttek a babalátogatók/rokonság/,szóval semmit nem tudtunk pihizni.Jó ,hogy otthon voltunk egy hétig és mindenki szombaton jött.Kép
Ízelítő a mai kajaadagjából Dominak:Kép
5 óra szopi.
7 óra 200 tápszer.
10 óra 1ü sütőtökpüré csirkehusival
12 óra Anya csirkehusi leveséből egy kistányérral/benne csirkemáj,srépa,krumpli,tészta/
Mind ezt lenyomatta 140 tápszerrel.
Aztán hazafelé alvás a kocsiban.
16 óra 1 ü zöldséges rizs cshusival.
Most alvás a kiságyban.KépÉs még a napnak nincs vége!KépKép
Nem is tudom,hogy fér bele ennyi kaja.KépJa,és ezek mellett még nasizni is szokott.KépKép

Talival kapcsolatban:
Én viszek pogácsát,üdítőt és dobozos édes sütit.Nem szeretek sütit sütni.KépMi is lesz a kaja?Ahoz mit vigyek?SOS!!!!Kép

Este jövök!PuszPusz!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Andi!
Örülök, hogy már nem aggódsz Noncsi miatt. A poén kedvéért írnám, hogy az én kis Húsgombócom is "csak" 16 dkg-ot hízott az elmúlt 2 hétben. De valahogy nem érdekel, amíg a dokinéni nem szól, hogy gáz van. Úgyhogy csak nyugi!
Gratula a növekedő fogacskához! Kép

Dia!
Te kívülálló?! Hisz Te őslakos vagy! Mit mondjak akkor én?! Kép Jó, hogy újra itt vagy. Nem lehetett semmi, hogy egy napra sűrösödtek be a látogatók.
Na hallod, nem semmi, amit Domi megeszik. Még Gábornak is felolvastam, Õ is csak ámult. Marci ehhez képest bakfitty. Õ nem tudna szerintem ennyit megenni. Aztán lehet, hogy majd a félkaromat fogom keresni? Kép

Megyek is, mert jön a fürcsi!
Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Nagyon jól éreztük magunkat az ovis bulin!Ez olyan évzáró,gyereknap,meg minden egyben.Patrik du.2-től 8-ig vigyorgott alvás nélkül.Még a foga sem kínozta,na,erre varrjak gombot!Itthon meg nyafog.

Dia!
De jó,hogy újra itt vagy!!!Nagyon hiányoztál!KépJó huzata van Dominak,nem semmi!Kép
Mikor hazautazok,az én rokonaim,nem időzítik egy napra a gyereklátogatást,sőt nem időzítik semmikorra:mi szoktuk körbejárni Õket.KépAkkor persze örülnek,meg ajnározzák a fiúkat.Hát köszi.Mellékes,hogy amúgy is majd'200 km-t utaztunk.De ha egyszer én ezt megunom!...

Györesz!
Mi lett a borsóval?Jó kis segítség vagyok másnap este,igaz?KépRaulnak eleinte úgy adtam,hogy külön főztem és forrás után az első vizet leöntöttem róla.Mikor jól megfőtt,turmixoltam.
Igen,most már biztos,hogy Patrik a bancsitól pöttyös.Adtam Neki korábban is és gyanús volt,vártam,de most meggyőződtem róla,hogy ténylég az a ludas.
Ja,a szilvától is kiütéses.Nem etethetem egyenlőre túl változatosan!Kép
Norbika pöttyei?

Melinda!
Akkor is rendes vagyok,ha bevallom,hogy misén utoljára akkor vettem részt,mikor férjhez mentem?Kép
Időnkén jól esik elmenni és ez ellen Ruszlánnak sem lehet kifogása.Viszont mire hazajöttem Patrik ordított egy csomót.KépÚgyhogy túl sűrűn nem megyek.
Nálunk az őszibari magában nagyon jó hashajtó szokott lenni!(Vagyis Patriknál,magamról nem nyilatkozok!Kép)
Tényleg,mindjárt tali!!!Kép
Köszi a fogtündért.KépSajna még nem érkezett meg.Kíváncsi vagyok kinél dekkol!Kép

Évi!
Nem beszélek Gigi nevében,de biztos vagyok benne,hogy Benneteket is szívesen lát!
Kipróbáltam már sok praktikát a fogzás kínjainak enyhítésére,kevés sikerrel.Talán a Panadol hatásos,de azt nem akarok Patriknak sokszor adni.
Ejha,szépen gyarapodik Rolcsi!ügyik vagytok!Kép
Hát igen,én is Apás vagyok,és ma éjszakás!!!Kép

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok visszajöttem!Kép
Jaj otthon teljesen rászokott Domi,hogy 10 és 10 után fekszik le.KépPanna ilyenkor még hancúrozott és nem tudott tőle aludni.Most itthon tudna,de úgy látszik megszokta egy hét alatt.Szóval azért jöttem csak most.Kép
Még a napi kaja adaghoz hozzáment 200 tápszer.Kép
Érdekes az esti szopi már nem kell neki,de a reggel ötöset mindig követeli.KépKép

Voltunk ma a Corában.Lányok!Nagyon szupi béby rucik vannak!Feltankoltam Dominak.Kép

Melinda,Kata!
OOOOLLLYYYAAANNN JJJÓÓÓÓ,hogy hiányoztam nektek!Kép
Ti is nagyon nagyon nekem!Kép

Én amióta megszültem nem vagyok Apás.KépVajon fog változni ez a helyzet??Kép

Teszek fel két képet,az egyiken én eszek diétásnak nem mondható reggelit/nyársaltunk/Kép,a másikon a fiam eszik valami fincsit.Kép
Mindenkinek szép álmokat!Puszi.Dia
Kép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Szia Dia!
Nyamm-nyamm,az a nyársas nagyon fincsi lehetett!!Kép
Domi olyan nagyfiús ezen a képen!KépSzerintem pár nap alatt visszaáll az elalvás.Patrik is így volt egy ideig,miután hazajöttünk Anyuéktól.
Az Apás helyzet biztos fog változni,de Neked is nagyon ekll akarni.Domi már nem annyira pici,romantikázzatok néha,egy kis masszázs és ez-az biztos jólesne mindkettőtöknek!KépVissza kell találnotok egymáshoz újra.
Patrik még mindig 3 óránként szopizik éjjel.Vajon meddig még??

Puszillak.
Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Iszonyú hosszú volt a mai nap! Voltunk Norbi apjáéknál! Elég jó volt, Norbi ebéd után lenyomott 3 óra szunyát, aztán grilleztünk és csak olyan fél 9 körül értünk haza. Norbit most sikerült nagy nehezen elaltatnom! Éjjel fent volt kb. 3 órán keresztül és úgy viháncolt mintha nappal lenne. Multkor ugyanezt csinálta amikor front volt, úgyhogy most is arra fogom!

Melinda!
Nem hiszem, hogy ez most melegkiütés a nyakán, mert más mint amikor a meleg csapja ki! Mindegy, már muladozik!

Évi!
Anyukámmal voltam strandon, úgyhogy felváltva mentünk úszni! Nem is meséltem itt Nektek, hogy micsoda akaraterő kellett, hogy egyedül végigvonuljak a strandon egész a medencéig. Nagyon rosszúl éreztem magam a kis bikinimben, nagy hassal! Szegény anyukám egy csomó ideig győzködött, hogy menjek már úszkálni. Végül vettem egy nagy levegőt és gondoltam mindneki le van sz..va, akinek nem tetszik az nem néz rám. Nem gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz annyi ember előtt nekivetkőznöm!
Én mindig hintőporozom Norbit!
Sajna nincs digit fényképezőnk úgyhogy most egy darabig nem tudok új képet feltenni Norbiról. Kölcsön szoktunk kérni gépet és akkor tudok! Ha eljönnél a talira, akkor élőbe láthatnád!!! Szerintem mindenki örülne, ha eggyel többen lennénk és Gigi egyáltalán nem olyan, hogy ne fogadna szívesen!!!!! Gyere légyszi, légyszi, légyszi!!!!!

Andi!
Hátul jön Noncsi foga? Hol hátul?
Örülök, hogy megnyugodtál!!!!!

Dia!
Ne haragudj, esküszöm nem akarok beleszólni, de ez nem túl sok kajcsi egy fél éves kisbabának? Itt főleg arra gondolok, hogy háromszor adtál Neki főétkezésnek megfelelő kaját, háromszor kapott husit! Nem tudom, de nem sok ez egy olyan pici gyomornak? Talán több gyümit kéne kapnia! Általába ugye egyszer kell a gyereknek főzeléket adni, husival vagy anélkül és ajánlják, hogy kétszer kapjon a baba, ha nem hízik rendesen! Bocsi hogy okoskodok, de az sem jó, ha nagyon kinyílik a gyomra és mindig egyre többet és többet kíván, aztán kis duci gyerek lesz! Ráadásul mondod, hogy közbe még nasizik is! Remélem nem bántottalak meg az okoskodásommal és lehet, hogy ez egy kivételes nap volt Nálatok és egyébként nem adsz Neki ennyi főkaját! Én mindenhol azt olvasom, hogy reggel szopi vagy tápszer, tízórai gyümi, ebéd főzelék, uzsonna gyümi valamivel, vacsi tejépé (vagy itt szoktak mégegyszer főzeléket adni husi nélkül) és még egyszer szopi vagy tápi! Én kb. ez szerint etetem Norbit! Remélem nincs harag, de muszáj volt leírnom, mert totál elképettem amikor végigolvastam Domi mai menüjét! Ha nem értessz velem az sem baj, és mégegyszer bocsika, hogy belekotyogtam, mert Te biztos örülsz, hogy ilyen sokat eszik Domi! Puszi!!!!!

Kata!
Most ahogy próbáltam altatni sírdogált és mintha húzta volna a lábát, de nem tudom biztosra, hogy a hasa fájt-e, hiszen délben ebédelt és utánna semmi baja nem volt, de aztán lehet, hogy mégis betett a borsó. Egyébként nagyon izlett Neki!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Györesz!
Boldog névnapot kívánunk Norbikának! Remélem most tartja!

Nálunk szerencsére szépen alakulnak a dolgok. Szonja szeme már tökéletesnek mondható! Kopp-kopp, nem akarom elkiabálni. Úgy látszik segítettek a gyógypuszik! Köszi mindenkinek!

Szombaton hirtelen felszaladt a láza, ezért elrohantam vele az ügyeletre, mert 38,7-el nem lehet viccelni. A doki néni szerint ez vagy a foga, vagy egyszerűen az ilyen kis törpiknek még nem jó a hőháztartása és így reagált a melegre. Kapott egy kúpot és minden rendben volt.

Én totál taknyos vagyok. Igazából nem tudom, hogy nátha-e vagy allergia, mert nincs semmi bajom csak folyamatosan folyik az orrom.

Dia!
Örülök, hogy újra itt. Komoly adagokat eszik Domi! Mi eléggé nyögve nyelősen haladunk a kajával. Szombaton reggel pl. kihányta az almát. Márpedig nem adhatok neki állandóan banánt!
Ma elkezdünk ebédre is valami szilárdat enni. Azt hiszem főzök neki egy kis krumplit!
Arról nem is beszélve, hogy nem iszik semmit csak cici és ebben a melegben ez elég gáz! Kezdek kicsit depis lenni emiatt!

Andi!
Esténként én is adok a Szonjának egy kis tejpépet. Nálunk a Sinlac nem jött be, ezért a Mildi sárgabarackos tejberízspépet adom neki. Ezt van, mikor megeszi, van amikor nem de ettől nem kel fel éjszaka csak hajnali 5-kor.

Na megyek, mert berottyantott a Törpilla!

Puszi mindenkinek!

Barbara
babar

Sziasztok

A hétvégénk elég vegyesre sikeredett. Elhatároztuk, hogy szombat este fürdetés után elmegyünk ketten romantikázni, mert ahogy Dia is írta, a szülés óta engen sem izgat szegény apukaKép Na erre kiderült, hogy megy az anyósom esküvőre.Kép Romantika elmaradt. Talán egyszer. Tényleg olyan nehéz visszarázódni a régi kerékvágásba, ráadásúl nálunk a lombik meg a depi miatt még nehezebb. De hát a remény hal meg utoljáraKép

ÉviKép
Nagyon szívesen látlak titeket a talin! Minél többen leszünk annál jobb, és nyugodtan hozd a nagyobbakat is.

GyöreszKép
Olivér is egyszer kap főzeléket. Nálunk nincs is uzsonna, mert ilyenkor alszik. Este van fincsi desszert. Szóval 3 tápszer, egy főzelék, egy nasi.
Miket össze nem variáltok a borsóvalKép Én a saját főzelékünket szoktam neki pürésíteni, aztán az nincs lepaszírozva, benne van a héja és még egy kis tej is. De nincs semmi baja tőle. Annyi, hogy jó zöldet kakil.Kép

DiaKép
Látom fogyókúráztálKép Aztán most már tessék sokat írni. A talin elvileg grillezünk, csak legyen jó idő. Légyszi olyan Penny-s sütit hozzál, tudod amit Andiékhoz is vittél. Az tök fincsi volt. Én is fogyózomKép

BarbiKép
Örülök, hogy jobban van Szonja. Az almát keverd össze banánnal és akkor meg fogja szerintem enni. Én legalábbis így kezdtem és bejött. Ne legyél depi. Hülyének elég vagyok én isKép

Már én is várom nagyon a talit. Valamikor a héten megvesszük a kisházat. Csak legyen jó idő.

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Velünk semmi izgalmas nem történt tegnap óta. Hála az égnek! Kép Csak annyi, hogy még mindig nincs kaki! Kép

Györesz!
Nagyon boldog névnapot kívánunk Norbikának és sok puszit küldünk Neki Marcussal egyetemben!
Kép

A vasárnapra virradó éjszakánkat nálunk is valszeg a front tette tönkre, állandóan fenn volt Marci és vigyorgott ezerrel az ágyában, ahogy bementünk hozzá Kép

Dia!
Nem lehetett rossz az a szenyó! Kép
Domi teljesen megváltozott, tényleg olyan nagyfiús lett! Nagyon kiváncsi vagyok Rá élőben!

Barbi!
További jobbulást Szonjádnak!
A kajcsival előbbre tartunk, de én se sietek különösebben. Az alma mennyi idő után jött vissza Szonjánál? Mennyit adtál Neki? Mi sajna a sárgabarackkal jártunk így a múlt héten, mert sokat adtam Neki, én hülye! Kép
Szonja biztos fog inni, ha szomjas lesz, ne aggódj. Először Marci se akart, de aztán fordult a világ. Kép
Vizes az orrfolyásod? A lakásban is folyik, vagy csak kinn? Én sajna nagy szénanátha szakértő vagyok, mert már több mint 10 éves szenvedek tőle Kép Nekem általában, ha rámjön patakokban folyik az orrom és akkor trüsszögök is. Én poratkára is allergiás vagyok, de akkor gázabb a helyzet, ha a szabadban vagyok (szinte minden fűre, fára, virágra allergiás vagyok). Érdemes allergiavizsgálatra menni. Én most, hogy szoptatok homeos bogyeszt szedek.

Kata!
Ezek szerint a szombati bulinkon Patriknak nem lesz semmi baja! Úgy lenne az igazi, ha addigra mondjuk ki is bújna az a második fogacska! Kép

Marci már cirkuszol, úgyhogy megyek!
Puszi Mindenkinek! Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Kinnt volt a doki, közölte az égegyatta világon semmi gond Noncsival, a folt a combiján egy pigmentfolt, ami valószínű, hogy vagy eloszlik, vagy még nagyobb lesz az évek folyamán.
Na most dönstem el, melyik.
A kajával kapcsolatban, azt mondta, hogy nyugodtan adjam neki a tejpépet, igaz ez tehéntejalapú tápszer. Ezáltal mikor meghallottam, inkább úgy döntöttem nem adom Noncsinak.
Nem akarom, hogy mindketten így is allergiásak vagyunk, hogy 1 éves kora alatt, ő is az legyen, ettől a tehéntejtől. Igazából még nem akarom adni neki, de már evett zsenge zöldségeket borjúhusival ebédre.
Napi 3 óránként eszik és éjjel 4x kel. Hát nem mondom hogy fittipaldi vagyok.
A mosogatórongy szerintem különbül néz ki. Most már ez megy 3 hete.
De már megszoktam igazából. A veséje miatt nem vagyok nyugodt, de remélem tényleg nem lesz semmi.

Györesz!

Fog: Noncsinak hátul fog kijönni, legesleghátul, ráadásul úgy néz ki kétoldalon. A férjemnek és a nővérének hátul jött ki először, ez van, ők különleges kivételek. Noncsiba is úgy látszik több az apai gén, mint az enyém, legalábbis ebben a dologban.
Nagyon kínlódunk, erre a doki közölte, fog itt még sehol sincs és egy darabig még nem is lesz.
Na hát ki érti ezt? Én mindenesetre már totál kész vagyok.
Evés, hát nem mondom, hogy túlzásba viszi, nagyon sokszor eszik, keveset. Van hogy egy nap 8-9-szer etetem, még éjjel is négyszer, mert nem hajlandó másképp megnyugodni, aztán már sehol sem marad meg, csak a nyakamban, szóval a csuklóm megint kész van.

Barbi!

Ne idegeskedj, örülök, hogy Szonja szemcskéje helyrejött. Almát szerintem krumplival add neki, vagy banánnal.

Puszi nektek:

ANDI
tandi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?