Sziasztok!
Látom nem volt itt túl nagy forgalom ma. Remélem csak azért, mert mindenki a jó időben kinn sétált a babákkal. Én nem mertem lemenni Marcival, mert féltem, hogy a jó minőségű érdi utak (Gigi tudna róluk mesélni
) kirázzák Marciból a kajcsit. Hála az égnek 11 után már nem volt semmi baleset, de minden etetés után a frász kerülgetett, ha büfizett egy nagyobbat, vagy egy kis kajcsi (normál mennyiség) visszajött. Étvágya lett volna Manókának, csak én féltem Neki többet adni, nehogy visszajöjjön, mert így a többel csak rosszabul jártunk volna. Az édesköményteát is itta volna ezerrel, de ma 100 ml-nél nem akartam Neki többet adni, nehogy sok legyen. Most este is szépen kiette az egyik cicit, aztán elaludt rajta. Remélem most már elfelejthetjük ezt a rémálmot.
Anikó!
Remélem minden rendben lesz az eredményeddel. Egyébként mit mondott a doki, hogy meddig fájhat még a sebed? Szörnyű, hogy még mindig ezzel bajlódsz.
Elbújhatok az időnként kiújuló hátfájásommal, ha Te a szülés óta nem tudsz se hason (én csak a cicik miatt nem tudok), se háton aludni. Hihetetlen, hogy átalakítja az ember testét egy terhesség.
Szegény pöttyös Krisztike
Marci még pár hetes korában reagált kiütésekkel a gyógyszertári olajra, úgyhogy bármi elképzelhető. Remélem azóta valamelyest javult a helyzet. Látod, hogy beindult Krisztike mozgálügyileg? Nagyon ügyi, puszit küldök Neki
Marcinak most pár napig eszem ágában sincs tejcsin kívül mást adni. Szerencsére étvágya van, úgyhogy nagy gond nem lehet + közérzete is jó, egész nap dumál, játszik, brümmög stb.
Köszi a bókot
Mica!
Édes a mosolygós Zolikád! Miket eszik már a nagyfiú?
Szilvi!
Nem volt semmi napod ma
Jól bírod a kiképzést! Szerintem a hétvégi meleg már előbb kihozta volna a hatását. Esetleg a foga? Okosabbat nem tudok. Remélem rátaláltok az okára hamar. Jobbulást Gergőkének!
Már én is egy jó ideje játszottam a gondolattal, hogy tenni kéne valami okosat és lefogyni valahogy. Még május elején kaptam a Norbi könyvet, olvasgattam, itt-ott betartottam az előírásokat, majd itt-ott bűnöztem, de a múlt hét óta próbálok tényleg odafigyelni. Egyedül a mozgással állok hadilábon. Bár amennyit a lakásban föl-le rohangálok, sikálok, stb. felér egy aerobik órával.
Köszönöm a bókokat. A jelenlegi csinossággal vitatkoznék, de remélem ami késik, az nem múlik.
Kata!
Meg van a mobiltelefon. Nem hiába kerül 199 Ft-ba, eléggé Made in China. Én nem merem odaadni Marcinak, mert mindent a szájába vesz és félek, hogy a fogával lekaparja a festéket. Egyébként elemes és még zenél is
Felügyelet mellett már telefonált Marci
Azt elfelejtettem írni, hogy jó nagy dobozban van a mikró, mert 30 literes. Remélem be fog férni az autóba. Mica ez Neked is szól
Györesz!
Torna ügyben még mindig csodállak! A stranddal igazad van, csak én a gyerekmedencét azért sem pártolom (még ha Marci nagyobb is lesz), mert a szülők beleáztatják a lábukat. Sajna ez sok esetben elkerülhetetlen, mert így tudnak a manókra figyelni. Egyébként tetszik, hogy olyan reálisan látod a dolgokat
Ha minden igaz, tényleg nem valami vírus. Igen, emlékszem, hogy Norbika már hányt nagyot. Tegnap este valahogy Ti jutottatok eszembe, hogy Ti már átestetek hasonlón.
Én az elejétől írom, hogy mit eszik Marci, már előre készülök a pöttyökre
Mi az a 3 napos láz?
Köszi a bókokat!
Andi!
Ugye minden oké veletek? Merre vagy?
Márti!
Munka még mindig van? Remélem Ti is jól vagytok és Gigi rosszalkodik ezerrel
Többiek merre vannak?
Mindenkinek sok-sok puszi!
Jó éjszakát: Melinda