Sziasztok
Nálunk ma ismét szopi gondok voltak, Gergő reggel 8 után az ebéd szopit sem akarta, de ebédre főzeléket sem evett, pedig raktam bele anyatejet, amit már kínomban lefejtem. Aztán 2-kor, mikor ismét próbálkoztam és nem kérte, lefejtem az egészet, mert már csorgott a cicimből és fájt is. Pohárból ivott kb. 20-25 ml-t, ennyi volt ma az ebédje, meg víz, mert azt ivott rendesen. 4-kor ismét szopi, nem kellett, aztán próbáltam később is, de semmi.
1-kor különben voltunk dokinéninél és sajna muszáj volt írnia antibikát, de csa 3 napos lötty, ami majd 10 napig hat. Ezt most este kapta meg Mókuska, de ne tudjátok meg, hogy milyen küzdelem már bármit is beadni Neki.
Meg leszívni az orrát és már pelenkázni is, mert a kúp és lázmérés sajnos megtette negatív hatását.
Viszont ma elkezdtük a Cataflamot a lázára és úgy vettem észre, hogy sokkal jobban lett tőle. Este hál istennek már szopizott rendesen, aminek hihetetlenül örültem miatta is és a cicim miatt is, ami (ez már a másik volt
) szintén szét akart durranni, de totál leszívta és édesdeden elaludt.
A tegnapi elalváshoz képest végre normálisan, szenvedés és sírás nélkül!
Remélem holnapra kicsit jobban lesz szegényke, mert annyira sajnálom! Úgy látszik rajta, hogy beteg!
Anikó
Meggyes süti
Vajon miért nem lepődök meg?
Akkor már tuti 2 tepsivel sütök!
Csak azért nem 3-mal, mert Vera beígérte a somlóit.
Jerry
Gyertek el!!! Annyira szeretném látni a tündér mosolygós manócskádat! És persze Téged is!
Eszter
Megértelek antibikával kapcsolatban! Én is csak akkor adom be, ha már nagyon kell, mondjuk nekünk a dokinéni eleve csak akkor írja fel! Mi voltunk múlt pénteken, hétfőn és egyik alkalommal sem volt még olyan tünete Gergőnek, hogy felírta volna. Sajna nem múlt el a szokásos dolgokkal, ezért kellett az antibiotikum.
Alvásotok: azért jó páran irígykedünk ám rátok!
Különben nem törvényszerű, hogy akkor majd a második rossz alvó lesz! Lehet, hogy nektek ilyen szerencsés génjeitek vannak.
Jó az alvókátok!
Mese
Puszi
Rókica
minden jót a pocakosággod hátralévő idejére, aztán meg jó babázást! tudod már, hogy kislány, vagy kisfiú?
Most mennem kell, legyetek jók és aki beteg gyógyuljon meg nagyon hamar!
Puszi
Orsi