Új privát üzeneted érkezett!

<font color="aa00aa">Andrea!

Az Index Szülői Munkaközösség fórumán, a 2004-es babák és mamák, vagy 2004. tavaszi-nyári babák topicjában olvastam tegnap egy ilyen receptet ha jól emlékszem Tasha-tól, aki egyébként a mi Sorayánk. Sajnos most nincs időm megkeresni, de ha nem találnád, akkor valamikor megkeresem neked.

Üdv:

Zita</font>
pzita

Sziasztok!

Andrea: Koszonjuk a felajanlast. Nalatok nagyon jo lenne. Tulajdonkeppen en is felajanlottam, de vannak akik nem tudnak kijonni Göd-re. Ha biztos vagy benne, akkor megszervezunk egy idopontot.

Koszi Rita

Kép
Kép
trita

SziasztokKép

Zita
Képzeld, tegnap jutottam le a májusi kismamában a végén oda, ahol Rólatok van szó! Nagyon klassz az írásod a tandemszopiról!Kép És szuper jó a fotó is!Kép
Gyere gyakrabban légyszi! Hiányzol!

Anikó
Andi felajánlása nekem nagyon tetszik, mert akkor Ti is el tudnátok jönni!!!Kép
Anyukád mobiljaKép

Andi
Nagyon aranyos vagy ezzel a tali-felajánlással! Újpest nekünk is jó, elég közel van!

Lányok!
Akkor mit szóltok az ötlethez??? Mindenki vinne valamit, vagy sütit, vagy innivalót és akkor a többcsemetés anyukáknak sem lenne gond, ráadásul csak mi lennénk.

Andi
Jobban vagyunk, de azért még betegen.Kép Gergő éjszaka sokszor ébredt, de a betegség miatt én is annyira ki voltam ütve, hogy egyáltalán nem érzékeltem, Karcsi kelt hozzá sokat. Ha fel is keltem szoptatni, reggel alig emlékeztem rá.Kép

Timi
ElőszülinapKép Jó kis meglepi, klassz lehetett!Kép
Egcsit én is nagyon puszilom és nagyon jó utat Nekik!

Jerry
Köszi a tapasz tippet!Kép Én is azt vettem ki, hogy akkor ez 1x használatos lehet. De szuper ötlet!

Most mennem kell, Gergő nagyon nagy csendben van, szerintem valamit talált, amit nem kellett volna.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Zita, megtaláltam! Köszönöm, nagyon kedves vagy.

Rita, komolyan gondoltamKép

Sziasztok
Andrea
tandrea

Sziasztok!

Andrea: Jo neked a Junius 27-e Hetfo?

Koszi Rita

Kép
Kép
trita

Lanyok!

Macs irt nekem, hogy minden rendben van, csak Lilije raontott a billenytuzetre egy bogre italt. Kép Lilije jol van, csak sebes a popsia az antibiotikumtol. Macs-nak meg vannak vizsgai, de mar egy paron sikeresen tul van. Kép
Jovo heten koltoznek! Kép
Es udvozol mindenkit!

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Rita, nekem jó, de jó az előtte levő hét bármely napja is. Ha borul akkor csak szobaátalakítás miatt ami kb. 2 napos munka. Ha mindenkinek jó, maradjunk a 27-ben.
tandrea

SOS

mit kell nézni, ha leesett az ágyról?
alvás előtti szopi volt, betettem a fr.ágy közepére, egy pillanatra elmentem, és már puff. Ilyen gyors még sosem vlt, sőt, mivel álmos volt, még megfordulni sem volt hajlandó eddig.. Amit amúgy sem szeretett.. erre.. többet nem rakom az ágyra az biztos!

Túlpörgésen kivül?
Most alszik édesen, alig tudtam megnyugtatni, mert álmos is nyűgös is, és ráadásul még ez is történt.. de ahogy néztem, fejjel előre zakózott (aztán megfordult, mert háton volt), mert a bal szemöldökénél piros, máshol semmi..
vagy vigyem el ide a Budaiba mindenképp?

ez borzasztó volt!!!

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Szia Mese!

Ne aggodj. Lili is eleg sokat esett mar agyrol. Az agy meg nem olyan magas mint egy pelenkazo. Csak akkor vidd be a korhazba ha esetleg hany, bagyadt, lazas stb.. Egyebkent semmi ok az aggodalomra. Lilinek mar nemegyszer volt piros a a szemei felett ha elesett vagy leesett annak idejen az agyrol. A lenyeg, hogy figyeld nincsenek-e furcsa tunetei.

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Andrea: nekunk tokeletes a 27-e. De en barmelyik hetkoznapi naphoz tudok igazodni. Akkor ha jo, megbeszeljuk mindenkivel a reszleteket. Kép

Koszi es szia Rita

Kép
Kép
trita

Mese!

Szerintem se aggódj!
Ha nincs bágyadtság, hányás...vagyis ugyan olyan a manód mint ezelőtt, akkor semmi gáz. Ha a sírást abbahagyta 15 percen belül, akkor jó.

Egyszer Lilla is leesett az ágyról, ő este csinálta. Én annyit tettem, hogy éjszaka háromszor felébresztettem. Vagyis nem ébresztettem fel teljesen, csak megpiszkáltam, hogy pl. fordítsa meg a fejét, mozgassa meg a kezét...
Másnap megmutattam neki, hogy hogyan kell popsival letolatni az ágyról. Azóta mihelyt rárakom, le is mászik.Kép

HOGYAN LEHET RÁVENNI, HOGY ALUDJON? Kiakadtam!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Csak egy rövidet:
Andrea:tündér vagy!!! KépA 27-e nekünk is jó szerintem.Mi 18-26-ig nyaralunk.Még a 16.jó esetleg,akkor már nincs suli Nektek sem,és még mi is itthon vagyunk.

Sok puszi:Anikó
vakili

Andreanak jo a 16-a?
Nekunk jo a junius 16-a is.
Dontsetek el. Mert igy sose tudunk idopontot egyeztetni. Kép Tobbiek?

Rita

Kép
Kép
trita

SziasztokKép

Andi, Rita
Szuper lenne, ha összejönne ez a tali, olyan aranyosak vagytok!Kép

Anikó
Totál boldog vagyok, hogy Ti is ott lesztek!Kép

Mese
Ne aggódj, de figyeld, hogy nincs-e bármi jele az agyrázkódásnak. Gergő is egyszer jó nagyot zúgott az ágyról, reggel egy pillanatra visszaszundiztam és akkor, de nem lett semmi gond. Elhiszem, hogy megijedtél! Tényleg nagyon rossz élmény, de azért nyugodtan az ágyra rakhatod még a jövőben!
Én azt is hallottam egyszer, hogy az nem is igazi gyerek, aki valahonnan nem esett egy jót.Kép

Timi
AlvásKépKép Olyan ismerős!Kép Szerintem sehogy nem tudod rávenni, ha Õ nem akar. Viszont nekünk bejött a séta, akkor mindig elaludt. Most már elég kirakni a kocsiba és kicsit tili-tolizni és már alszik is. Persze ez sem mindig jön be, még ha fáradtnak is látom, van hogy akkor sem akar aludni. Apa válla is nagyon jó altató, csak az meg nincs mindig kéznél.Kép
Ágyól letolatás megmutatásaKép Én előmásztam Gergőnek annak idején, de Õt nem hatotta meg, akkor is csak hátrafelé mászott.Kép

Puszi midnenkinek és már alig várom, hogy talizzunk!!!Kép

Orsi

avocado

Timi!

Nem minden baba rendelkezik nappali alvokaval. Egyik baratnom kisfia se es o mar ovis, es az ovono legnagyobb banatara amig a tobbi gyerek alszik, neki szorakoztatni kell ot. Kép
De probald ki, hogy ha reggel felkeltek, nagyon kifarasztod delig, akkor 12-13 ora korul adsz neki valami jo laktato etelt es utana talan egy jot tudna aludni. Esetleg elaltatod, elringatod eves utan egy sotetitett helyisegben, vagy a szobajaban. Lilinek igy alakitottam ki a rendszert. Most mar tudja, hogy minden deli eves utan alvas van. 2-3 orat alszik ilyenkor. Csak leteszem az agyaba es alszik. Kép Pedig o is porgos, elenk gyerek. O magat siman kifarasztja delig. Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Lányok!

Tali kérdés, akkor feltéve!

A JÚNIUS 16 JÓ-E MINDENKINEK?

Rita, Andi
És akkor hol lenne? Andiéknál?

Engem már fel is írhattok a listára, nekem tökéletes az időpont.Kép

PusszKép

Orsi

avocado

Jó a 16-a, 17-e is.
tandrea

Rita
Úgy látszik mi mindig egyszerre írunk.Kép
Én is olyan gyerek voltam, mint a barátnőd kisfia, én sem aludtam már 3 évesen sem és az oviban nekem mesélt az ovónéni, amíg a többiek aludtak. És közben simizte, meg vakargatta a hátamat, mert én azt imádtam.Kép

Orsi

avocado

Rita, Orsi!

Nekem csak két-három napja van ezzel gond. Eddig őt is letettem ebéd után, és aludt két-három órát. De most valahogy sajnálja rá az időt. Játszik, játszik, és közben lefekszik a földre pihenni. De ha leteszem aludni, akkor csak kiabál, meg reklamál. Utoljára akkor volt ilyen gond, mikor megtanult felállni, de ezen már túl vagyunk/voltunk!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Orsi!

Én nem magamon mutattam meg a lemászást, hanem őt fordítottam az ágy szélének háttal, és magától rájött, hogy milyen buli lecsúszni!Kép

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Andrea: koszonjuk szepen!
Elkuldened nekem az e-mail cimemre a pontos cimedet? Ne ide tedd fel! Megszervezem en. Neked 3 gyerek mellett nehezebb. Kép Cimem: rjeney@cora-h.hu

TALALKOZO: Junius 16-an Andreanal 9 oratol. Aki jon, az jelezzen akar e-mail-en, akar sms-ben (06203137384) mert elkuldom neki a pontos cimet. Kerlek benneteket, hogy mindenki hozzon uditot es valami sutit, pogit, szendvicseket, ennivalot. Ki mit akar. Kép Tovabba muanyag poharat es tanyerokat, akinek van. Nem szeretnem ha Andreanak majd mosogatassal, fozessel es takaritassal kell majd eltoltenie az idot. Elmenetelkor meg szeretnek mindenkit megkerni, hogy rendet rakjon maga utan. Kép Remelem nem haragszotok emiatt. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

jelentem, elaludtunk!Kép

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Timi!

Lilinek is volt egy ugyanilyen idoszaka. Akkor hagytam, hogy ha nem akart aludni. De aztan elmult ez az idoszak. Talan turelem kell hozza, de azert minden nap probalkozni kell a lefektetessel. Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Timi: Kép Kép Kép Na latod! Kép Es hogy sikerult? Magatol aludt el?
Rita

Kép
Kép
trita

MIkor meguntam, hogy nem alszik, betettem egy reggae cd-t, és játszottunk. És a kisasszony, lefeküdt a földre. Ekkor felkaptam, behelyeztem az ágyába, és már aludt is!Kép

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

A papírtányérokat, poharakat, műanyag evőeszközt én vállalom és a gyümölcsöt is.

Rita, köszönöm még egyszer hogy értesítesz mindenkit.

Andrea
tandrea

Sziasztok!

Timi: Reggae! Imadom! Kép Kit hallgattatok? Kép

Andrea: Koszi a cimet! Megkaptam. Lanyok aki jon a talira irjon e-mailt vagy sms-t es elkuldom a cimet. Kép

Orsi: Hogy vagytok??

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok

Én éppen szétesőben, mert Gergő egyre rosszabbul van és még én sem gyógyultam meg, így estére mindig sz..abbul vagyok.Kép Holnap megint elvisszük a dokinénihez, de addig túl kell majd élni mégegy éjszakát.Kép

Rita
Ne haragudj, de most nem bírok 2x írni, így emil helyett itt jelzem, hogy mi megyünk (Karcsit még nem tudom, lehet hogy Õ is, mert aznap nincs próbája) szóval küldheted a címet!

Andi
Akkor Anikóékat Te viszed? Azt is lehet, hogy ketten megyünk értük, mert Velünk is jöhet vagy egy nagyobb gyerkőc, vagy Anikó Bencussal. Ahogy Neked kényelmes!Kép

Rita
Szerintem jó lenne megbeszélni, hogy ki mit hoz! Mert akkor nem lesz sok egyforma. Szóval valakik hozzanak üdítőt, valakik sósat, valakik édeset, kinek mi a kényelmesebb! Én például szívesen sütök előző nap 2 tepsi sütit, vagy ha valaki más akar sütni, vihetek rágcsálnivaló sósat is. Döntsétek el.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Szia Orsi!

Gyogyuljatok meg! Kép Gergovel mi van most? Laza? Fule? Torka? Majd ird meg mit mondott a doki.
Kajat nincs ertelme megbeszelni szerintem, ugyanis annyian vagyunk es nem mindenki tud bejelentkezni, hogy ezt keptelenseg megbeszelni. Mindenki hozzon egy kis uditot es ahogy gondolja egy kis edesseget vagy nem edes etelt. Ha lesznek egyformak, az se baj, majd kihirdetjuk az elso dijat azok kozul. Kép En pl. fasirtgolyokat viszek es szeletelt kenyeret, hozza finom kovaszos uborkat es uditot. Azoknak akik inkabb nem edesre vagynak. Kép En sutni nem igazan tudok edesseget Kép

Lanyok: Mennyi ido mig elapad a tej? Ha megnyomom a cicim meg jon belole tejecske es erzem meg a cicimet. Mar 1 hete nem szoptatok. Kép Minden egyes alkalommal mondom Lilinek, hogy milyen ertekes kincset hagy veszendobe. Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Orsi!

Cimet elkuldtem a mailedre.

Rita

Kép
Kép
trita

Levelet kuldtem a cimmel!
Eszternek, Orsinak, Veranak, Anikonak, Macs-nak, Nanda-nak, Jerry-nek.
Aki meg szeretne jonni jelezzen! Mese? Bori? Zita? Timi? Kisdio? Szoszi? Lino? Es a tobbiek?

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

ok, köszönöm a válaszokat!
nincs semmi jel, hogy baj lenne, viszont tuti oldalra zúgott, mert a szemöldökénél, az orrocskája tövénél és a szája sarkánál is piros volt- csak alvás után láttam meg. De már elmúlt ez is!
közben a rendelőben gyorsan utánanétzem, miket is kell figyelni, mert nagyon megijedtem. Nálunk ez a téma még új :-)

Andrea! Köszönjük a felajánlást!
nekem bármelyik időpont jó, ha hétköznap van, majd úgy szervezem. Viszek majd ezt is, azt is, kis ücsit, kis nasit, de meg nem mondom édeset v. sósat, majd ahogy alakul, jó?! Bár a sós egyszerűbb, nem?!

ki jönne még?
na nézem tovább az expresszt..

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

na szép,,,történttvmia klaviaturmmmal, táán ?Maaccs Llilijje lleööntöötte?? a távvolból?

nem láttam a lleeveeelled Riita, de küüldüüökk maailt
hha még sikeerrrüül...
mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Jó reggelt!

Rita,Andrea:megkaptam a mailt,köszi.Jelenleg nem tudok küldeni,úgyhogy ezúton jelzem,hogy megyünk.Kép Remélem nem jön közbe semmi.
Sütit nem tudok sütni,majd viszek itókát,meg még valamit.
Orsi,Andrea:fuvarfelajánlást köszönöm szépen,majd megbeszéljük.Már megnéztem a térképen,és nincs is messze tőlünk.Kép

Andrea:Nálatok mikor van az évzáró? Mi 17-én megyünk.
Megáll a közeletekben a piros 20-as egyébként?
Még egyszer nagyon köszi a felajánlást,azért rossz lett volna,ha kimaradok.Eddig mindegyikre el tudtunk menni.Kép

Macs:nagyon várunk vissza.Minden reggel úgy kapcsolom be a gépet,hogy hátha.....
Vizsgákhoz gratula!!!! Kép
Billentyűzet.Kép

Rita:nekem még hónapokkal később is jött tejcsi,ha nyomkodtam.Az a lényeg,hogy ne gyulladjon be.

Orsi:hogy vagytok? Éjszaka???? Úgy örülök,hogy megint lesz tali!!!!! Kép

Mese:mi újság,hogy vagytok????

Zita,Bori,Szöszi,Lino,Kisdió:fel van dobva a labda,tessék jelentkezni!!!! Kép

Többieknek is puszi:Anikó

Csak még magunkról egy picit:sokat javultunk Gerivel,de még mindig nagyon köhögünk mindketten.Viszont tegnap végre először nem volt láza.Talán most már megnyugodhatok kullancs ügyben.
MOst apa kezdte fájlalni a torkát.Kép

Puszi:Anikó
vakili

Sziasztok!

Megint nagyon jo ejszakank volt. Most mar jo par napja, remelem ez igy is marad. Kép Ferjem szerint Lili mar mondja azt is, hogy mama. Amikor otthagyom Lilit a ferjemmel es kimegyek locsolni, Lili a lepcso fele mutat es mondja, hogy mama. Kép Nagyon jo erzes. Kép

Mese: elkuldtem mailben a cimet. Kép Orulok, hogy jobban vagytok. Biztosan lesznek meg ilyen esesek, de az elso mindig a legrosszabb. Kép

Aniko: Jo hallani, hogy Geri javul. Probalon negelozni, hogy cicim ne gyulladjon be, es ugy tunik eddig sikeresen. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Orsi! Hogy telt az éjszaka? Gergő hogy van?

Anikó, úgy tudom 15-én van Marciék évzárója, de most 3 napig kirándultak és nem jött semmi értesítő. A piros 20-as buszt megnézem mert fogalmam sincs. Irul-pirul. Mióta két éve jogosítványom és kocsim van, még WC-re is avval járok. Állandó rohanásban vagyok, bevásárlás, stb., na meg a jó öreg lustaság.
A három gyerek ülhet hátulra, Bencust és Katát be tudjuk ültetni a gyerekülésekbe, Gergő meg közéjük ülhet, sajnos a harmadik gyerekülés már nem fér be a kocsiba. Az időpontot kell még megbeszélnünk, mert ha a többiek 9-re jönnek, nekem vagy előbb el kell mennem értetetk, vagy várok legalább addig amíg valaki nem jön. Az én kölkeimre anyukám tud addig vigyázni. Szerintem majd beszéljünk telefonon, jó?
További javulást Nektek! Te hogy vagy? GeriKépApaKépTöbbi gyerek? Jól végigment ez a betegség a családon.

Mese, leesésKép Hogy van most? Nem lett baj? Sajnos lesznek még balesetek. Tudom ez most nem vigasztal.

Ma szabadságon van a férjem, délután elrohanok kozmetikushoz. Végre, végre, imádom! Jókat tudok ott szunyókálni.

Mindenkinek szép, baleset-és betegségmentes napot!

Sziasztok
Andrea
tandrea

Szia Andrea!

Ha Vera-ek jonnek es nem tudnak autoval jonni, akkor en oket elhozom. Ha 9-re odaerunk meg tudunk vigyazni a gyerekekre, ha esetleg elmesz Anikoekert. Az jutott esezmbe, hogy elhozom en oket, de aztan kapcsoltam, hogy nincsenek gyerekulesek a kocsiban hogy 3 gyereket el tudjak hozni. Kép
En tegnap voltam kozmetikusnal egy kis gyantazason es szemoldokkezelesen Lilivel. Kép Hat ez nem volt olyan egyszeru. Sajnos senki nem tudott volna ra vigyazni egy fel oracskara. Kép

Orsi: Jelentkezz! Kép

Tobbeik hol vagytok??

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

SziasztokKép

Éjszaka elég gáz volt, legalábbis 4 órától.Kép Szegény Karcsi kelt Gergővel, állandóan vissza kellett altatni. Én az egészből megint semmit nem érzékeltem, csak fél 6-kor tértem magamhoz a fél 3-as szopcsi után, mert akkor fent voltam. Sajna Gergő annyira nem kap levegőt, hogy fél 6-kor nem is szopizott. 8-kor szerencsére már igen, addigra már rendesen megéhezhetett, de akkor is úgy, hogy állandóan abbahagyta és a száján vett szegényke levegőt.Kép
Tegnap este nagyon rosszul volt, felment a láza is, állandóan csak sírt, borzasztó volt ilyennnek látni!Kép Ma megyünk dokinénihez, remélem ad valamit, amitől jobban lesz MÓkuska!

Rita
Ok, jó lesz így is, akkor én viszem a 2 tepsi meggyes sütimet és valami gyümilevet.Kép

Anikó
Én is nagyon örülök! Reméljük szép idő lesz és akkor szuper lesz!Kép Karcsi nem tud jönni, millió dolog van itthon és muszáj csinálni.Kép Kerítés, kertrendezés...nem is sorolom.
Örülök, hogy jobban vagytok és már nincs láza Gergőnek! Jó lenne már nekünk is túllenni rajta, eléggé kikészít ez a szitu, mert Annyira sajnálom Mókuskát!

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Helló!Kép

Andrea:bejött nálunk is,amit Marciról írtál.Gergőt alig lehet leültetni az íróasztalhoz tanulni.Kép Pedig rengeteg pótolnivalója lenne.Eddig soha ilyen gond nem volt Vele,sőt,még enni sem evett addig,amíg nem volt kész mindennel.Most meg mindent kitalál,csak halogatja a dolgokat.Kép
Már előre félek a jövő héttől,egy csomó felmérőt kell pótolnia,de valahogy már nem itt jár az esze.Kár lenne,ha emiatt rontana,mert nagyon számít rá,hogy megint Õ lesz a legjobb tanuló az osztályban és kap valamit az évzárón.
Nálunk 17-én lesz.
Egyébként azon gondolkoztam,hogy van itt egy idős taxis bácsi a sarkon,szerintem egy 500-ért elvinne,annyit megér,és akkor nincs velünk gondja senkinek.Már máskor is hívtuk Õt,amikor itt mozogtunk kerületen belül.Majd beszélek Vele.
Köszönöm kérdésed,én jobban vagyok,időnként még elkap egy köhögési roham,de lényegesen jobb,mint egy pár nappal ezelőtt.Kép
Úgy látszik,működik a telepátia,én is ma készülök kozmikushoz.Kép
Ha nekem lenne jogsim,én is inkább kocsival közlekednék.Mondjuk engem nem zavar a BKV,csak gyerekkel nem szeretem.Sokkal mobilabb lennék.De annyira félek az autóban,hogy nem fogom lerakni.

Na,megyek gályázni:

Anikó
vakili

Orsi:egyszerre írtunk.Kép
Szegény Mókuska Kép A mi éjszakánk nem csak 4-től volt szar,pedig Bence nem is beteg.Megint óránként ébred minden éjjel.Kissé hulla vagyok.
Meggyes süti??? Imádom!!!!! Kép

Na,pusz:Anikó
vakili

Sziasztok!

Rita! Elküldtem mailben, de itt is... Sajnos pont aznap indulunk hajnalban, így mi kimaradunk. No de nem baj, legközelebb!
Közben eszembe jutott az is, ha máskor szükséges, az IKEÁban is lehet talizni, persze nem hétvégén. Nagyobbaknak ingyenes játszó, kisebbeknek emeleten az étterem mellett szintén, szülői felügyelet mellett. Ötlet. Rossz idő esetén kifejezetten jó.

Meske4
Azt hiszem téged érdekel az árnyékoló!
Négy gumitappancs, olyan amivel a plüssfigurákat szokták üvegre tappancsolni (hobby bolt Árkádban 90.-/db) és egy akkora darab anyag, amekkora az üvegfelület. Négy sarkába egy-egy tapi, és kész.
Nekünk bevált!

Tegnap voltunk dokinéninél, mert csemete belázasodott. Semmi egyéb, csak láz 38,5. Nekem semmi láz, csak torokfájás.
Kaptunk antib-t, de bevallom nem adtam neki tegnap, mert azt súgta a megérzés várjakm reggelig. Ha van láz, kap, ha nincs...és nem volt. Úgy látom jól van.
Bárcsak kijönne a foga még utazás előtt!
De legalább akkor utána!

Bocsi, ha valakinek nem írtam, akinek kellett volna, majd mégegyszer átolvasom a termést tüzetesebben.Kép

Mindenkinek jobbulást és szép napot!
Aki egészséges, őrizze meg jó szokását!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Elnézést hogy ismeretlenül berontok hozzátok. A 2005 nyári babás topikból jöttem, ahol felmerült egy kérdés, amire ti talán mint kórházat megjárt anyukák tudjátok a választ.

Mi történik akkor, ha a kismama házassági anyakönyvi kivonat vagy hajadonságot/válást igazoló papir, illetve apasági nyilatkozat nélkül állit be a kórházba szülni? Mit irnak ilyen esetben a születési anyakönyvi kivonatra? Mert azt ugye már a kórházban kiállitják? Kiállitják ilyen esetben egyáltalán? Vagy utólag kell bemutatni a papirokat?

Előre is köszi!

rokica
27+3

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

A tapaszt én még a bababörzén vettem, utánanézek, hogy hol lehet egyébként beszerezni. Igen egyszerhasználatos.

Hiába küldtem gyógypuszikat a távolból, egyik babának sem használt ? Kép

A talira megpróbálunk menni, de oda mindenképpen metróznom kellene, azt meg nem szeretnék a babakocsival, szóval még szervezést igényel. Sütök valami édes sütikét én is egy kicsit + viszek üdítőt.

Rokica: legjobb tudomásom szerint: ha a területileg illetékes kórházban szülsz, és a területileg illetékes anyakönyvvezetőnél kötötted a házasságot akkor mindenféle papír nélkül automatikusan a férj nevére írják a gyereket. Ha bármelyik nem a körzetes akkor be kell mutatni a házassági ak. kivonatot vagy az apasági nyilatkozatot. Ha ez nincs meg akkor a gyereket a te nevedre anyakönyvezik, és utána már nagyon nehéz megváltoztatni ha jól tudom. Tehát mindenképpen a kórházi tartózkodás alatt be kell mutatni a papírt.
A szül akvi kiv-ot nem a kórházban állítják ki, de a kórház küldi el az adatokat az Önkormányzatnak.

Jerry
jerry

Sziasztok!

Rita!
Köszi a mélt megkaptam,és bekéredszkednénk mellétek,mert kocsi van ,jogsim van,de 10 éve nem vezettem és ön és közveszélyes lennék,ha el mernék indulni Kép
Barátnőmnek a védőnője azt mondta(mikor fia úgy döntött hogy nem kell neki cici)fejje le a tejet de csak akkor ha már feszül a cicije és így szép lassan elapad a teje.

Én sütök somlóit meg csokis sütit KépKinézem a kalóriákat belőle jó ? Kép Kép

Orsi!
Jobbulást kívánok nektek!
Gergő éjszakája Kép Kép

Jerry!
tetszik ez a hónaljalá tapasztós lázmérő Kép
Kell ilyen nekem mert MÍrának nem lehet a fenekébe lázat mérni mert kapálózik,üvölt és együtt szenvedünk.Utóbbi pár alkalomkor már hónaljba mértem neki,ezt tűrte.
Pedig nem mérem állandóan,csak ha forrónak találom.
Eszter!
Lehet hogy csak fogzik a babód! Kép Kép
NAgyon jó ötlet ez az árnyékoló,ki fogom próbálni Kép

Alvás:én azt tapasztaltam MÍránál ha délután 3-4 körül alszik akkor este szenvedünk rendesen mire sikerül elaludnia.Most próbálkozom arra rászoktatni,hogy 1/2 1-1 közt aludjon,és akkor este nincs gond.Foga még nem jött ki Kép Szenved néha elég rendesen tőle Kép
Éjszakákat tök jól átalussza,csak5-1/2 6-körül kell szopizni és aztán alszik tovább Kép

Pusz Vera

KépKép
viranka

sziasztok!

Nálunk minden okés, Levivel minden rendben! Anyuka meg túl van az első traumán!

Árnyékoló tippet köszi, kb. megoldottam egy óriási autóba való fényvisszaverős izével, ill. kettővel.. valamennyire jó, de nem az igazi. a tappancsok jó ötlet, de nekem kellene v.mi ami fényvisszaverős cucc. Nem elég az anyag :-(

Lázasoknak jobbulást! Ebben a jó időben betegnek lennni nem szabad..

Csak újra kellett inditanom tegnap a gépet, mert nem akart a klaviatúra működni.
Én sütni nem sütök, ott még nem tartok, hogy lenne rá időm :-(

akkor végül juni.16 lett?

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Sziasztok!
Meske!
Próbáld ki az alufóliát. Szerintem akár az anyagra is rá lehetne ragasztani, így rögvest fényvisszaverő. Bár lehet, hogy hülyeség. Csak egy ötlet.

Ahogy olvaslak titeket, összetehetem két kezem! Újra 8 körül, de a múltkor is legkésőbb fél 9-kor már aludt Prücsök és ezt tudja produkálni ált reggel fél 8-ig. Sőt néha én megyek be megnézni mi a szösz van már, mert 9 esetleg 10 óra körül még mindig nagy a csend!
Gondolom felkel hajnalban olyankor kicsit prüntyögni, aztán visszaalszik. Guszti szokott 7-kor benézni hozzá amikor indul dolgozni és olyankor ált. játszik. Mosolyog egyet és játszik tovább.
na de majd a második... megmutatja majd milyen a másik oldal...Kép

Legjobbakat!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

SziasztokKép

Nálunk ma ismét szopi gondok voltak, Gergő reggel 8 után az ebéd szopit sem akarta, de ebédre főzeléket sem evett, pedig raktam bele anyatejet, amit már kínomban lefejtem. Aztán 2-kor, mikor ismét próbálkoztam és nem kérte, lefejtem az egészet, mert már csorgott a cicimből és fájt is. Pohárból ivott kb. 20-25 ml-t, ennyi volt ma az ebédje, meg víz, mert azt ivott rendesen. 4-kor ismét szopi, nem kellett, aztán próbáltam később is, de semmi.Kép 1-kor különben voltunk dokinéninél és sajna muszáj volt írnia antibikát, de csa 3 napos lötty, ami majd 10 napig hat. Ezt most este kapta meg Mókuska, de ne tudjátok meg, hogy milyen küzdelem már bármit is beadni Neki.Kép Meg leszívni az orrát és már pelenkázni is, mert a kúp és lázmérés sajnos megtette negatív hatását.Kép Viszont ma elkezdtük a Cataflamot a lázára és úgy vettem észre, hogy sokkal jobban lett tőle. Este hál istennek már szopizott rendesen, aminek hihetetlenül örültem miatta is és a cicim miatt is, ami (ez már a másik voltKép) szintén szét akart durranni, de totál leszívta és édesdeden elaludt.Kép A tegnapi elalváshoz képest végre normálisan, szenvedés és sírás nélkül!Kép Remélem holnapra kicsit jobban lesz szegényke, mert annyira sajnálom! Úgy látszik rajta, hogy beteg!Kép

Anikó
Meggyes sütiKép Vajon miért nem lepődök meg?Kép Akkor már tuti 2 tepsivel sütök!Kép Csak azért nem 3-mal, mert Vera beígérte a somlóit.Kép

Jerry
Gyertek el!!! Annyira szeretném látni a tündér mosolygós manócskádat! És persze Téged is!Kép

Eszter
Megértelek antibikával kapcsolatban! Én is csak akkor adom be, ha már nagyon kell, mondjuk nekünk a dokinéni eleve csak akkor írja fel! Mi voltunk múlt pénteken, hétfőn és egyik alkalommal sem volt még olyan tünete Gergőnek, hogy felírta volna. Sajna nem múlt el a szokásos dolgokkal, ezért kellett az antibiotikum.Kép
Alvásotok: azért jó páran irígykedünk ám rátok!Kép Különben nem törvényszerű, hogy akkor majd a második rossz alvó lesz! Lehet, hogy nektek ilyen szerencsés génjeitek vannak.Kép Jó az alvókátok!Kép

Mese
PusziKép

Rókica
minden jót a pocakosággod hátralévő idejére, aztán meg jó babázást! tudod már, hogy kislány, vagy kisfiú?Kép

Most mennem kell, legyetek jók és aki beteg gyógyuljon meg nagyon hamar!

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

A lázmérőre egyenlőre ezeket találtam, én ha jól emlékszem 600 Ft.-ért vettem, itt drágább. De beszélek a Ráday utcai gyógyászati segédeszköz-bolt tulajdonosával, hogy ő mennyiért tudna esetleg szerezni.

http://www.medeor.hu/me_termekek_diagnosztika_otthon_lazmerok.htm#

http://www.bababirodalom.hu/maincategory.php?id=140

Jó éjt mindenkinek!

Jerry
jerry

A dobozban 2 darab van, de azért még így sem olcsó.

J.
jerry

Sziasztok LányokKép

Hol vagytok??? Tegnap sem írt senki.

Nálunk kicsit jobb a helyzet betegségileg. Gergő is és én is lassan javulgatunk.
Tegnap voltunk Vele a kórházban, megnézték a pisijét, mert a pelusban többször is rózsaszín pöttyöt találtunk és megijedtem, hogy esetleg vér! Kép Hál istennek nem az volt, teljesen negatív lett a lelet, valószínűleg valamelyik gyógyszer színezte be neki.

Itt nagyon sz... lett az idő.Kép Azt hiszem ma egész nap bent leszünk, semmitnemcsináló vasárnap lesz.Kép

Remélem előkerültök!Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?