Sziasztok lanyok!
Cat!
Nem vagyok sztahanovista, munka hose, nem akarom, nem akarom
En is itt vagyok, csak olvasgatlak sokszor, de valahogy nem tudok nagyon ilyen babas temakkal kozbeszolni, de a kepeket mindig megnezegetem, nagyon edesek. Nekem szepen lassan, illetve gyorsan telnek a napjaim, mindig hetvegen veszem eszre hogy eltelt megint egy het, mert en vasarnap fordulok a hetekkel. Szoval gyorsan novogetek, mar a 16. heten vagyunk a kiscsibenkkel, jovo heten AFP, de nem izgulok, mert a Joisten majd ugyis elintezi, ami a legjobb lesz, ugyhogy nyugiban vagyok.
Es lehet hogy erzem a kicsikenek a mocorgasat??? MOst este ahogy ulok a gep elott, mintha kaparaszna valaki odabent, lehet az mar??? Mar jo ideje randalirozik odabent...valahogy nagyon finoman, es mintha tegnap este is ilyen 9-10 korul erezhettem...
Juj, hat az csodajo lenne....
Madaran!
Itt vagyok, aranyos vagy hogy jossz es erdeklodsz utanam, remelem te is hamarosan itt landolsz kozottunk!!!!!
Egyebkent priman vagyok, kicsit ugyan faradekony, de kaja mar megy, nem hiztam semmit ugyan, egyelore inkabb kevesebb vagyok 1-2 kiloval, mint voltam. De most mar eszem rendesen mindent, remelem azert meghizok egy kicsit, nem akarok gebe maradni. foleg gyumi nelkul nem birom sokaig...
Ja, es a pocim mar akkora, hogy csak na!!!! Foleg, hogy eddig vilag eletemben befele gorbult, ugyhogy ilyet meg a ferjemmel nem lattunk
Szoval borzasztoan elvezzuk...
Ja, es a legjobb, hogy a hulye kismamas konyvekben olvassuk a ferjemmel, hogy a kismama aggodalmai lehetnek, hogy lehet hogy haragszik kisbabajara, mert elcsunyitja az alakjat, de ne izguljunk, mert majd szules utan visszajon a regi alak. Nahat ezen rohogunk azota is...
Mert biztos haragudni fogok ra, meg kell halni... Erre varunk miota, es annyira elvezzuk a dolgot, ilyen meg soha nem volt!!!!! es akkor meg haragudjunk is
Krissi!
Nekem is remlik a neved, gratula, hogy itt vagy, soha nem keso!!!!!
Ja, meg Virag is, rad is emlekszem, orulok, hogy jol vagy.
Szivesen elmennek en is majd egy talira, hogy megismerjelek titeket, mert nagyon szeretem olvasgatni az irasokat, csak valahogy nem szeretek itt ulni a gep elott sokat, faj a szemem, es neha annyi van, hogy nehez utanaolvasni.
pusz
dodo
15+3