Sziasztok!
Húúúú, ma megint dili-nap van! És éhségsztrájk.
Tegnap este 9 óta csak 50 g-ot evett, pedig 10 óra van!
Gabii,
nyugi, Panni 2 hó alatt hízott kb 2,3 kg-ot és azóta szinte semmit, úgy, hogy most ki kell vizsgálni az éhségsztrájkja miatt.
Teljes vizeletvizsgálat eredménye tök jó, a baktériumtenyésztést viszont az ÁNTSZ csinálja, így egy darabig nem lesz eredmény. A doki néni külön kérte a beutalón, hogy mi mehessünk az eredményért, mert neki mindig későn küldik meg (ha megküldik, mert el is szokott veszni). De nem lehetett, a dokinak küldik. Hát reménykedem.
Pviki,
üdv köztünk!
Bővebbet magatokról? (Hol szültél, hány hétre, Dóra születési és mostani méretei, esetleg kép, szüléstörténet?)
A mostoha anyám bébiszatyorkodik, pár hósokkal is foglalkozik, házhoz megy Budapest területén. Nem szokta érzelmileg magához láncolni a gyerekeket, de szeretik. Azt csinálja velük, amit a szülő mond. Van, akit 2 hós korától nevelget és most 5 éves. Azt már megtanította a növényeket fölismerni és a kissrác tiszta gombaszakértő lett.
(Ez a mostohám hobbija.) Na, ennyit a reklámról. Bocs! Egyébként én is bele vagyok betegedve, hogy 2 éves korában vissza kell mennem dolgozni, ha nem jön a második. De ha jön, akkor mit fogok kezdeni 2 gyerekkel? Panni mellett semmire nincs időm, még kajálni sem, nemhogy egy másik gyerekre! Pedig nagyon szeretnék még egy babát!
Monazsu,
szoptatok én, csak tej nincs.
Már van, hogy 2 ciciből géppel és kézzel gyömöszkölve 1 óra alatt 10 g! jön össze.
És 9-étől anyatej sem lesz, mert a tejtesó is leáll a fejéssel.
Sokat fejő lányok!
Nem akarjátok leadni a tejet kiöntés helyett? Van egy Eszter-lánc Anyatej Missziónak nevezett szervezet, ahol tejet adó és kereső anyákat közvetítenek ki egymáshoz a ti saját feltételeitekkel. Nem is kell minden nap leadni. Lehet, hogy a tejet kereső csak 3 naponta megy a tejér és lehet, hogy lefagyasztod és csak havonta viszik el, stb. És annyi pénzt kérsz érte, amennyit akarsz. Én pl 1500 Ft-ot fizetek literenként, de van, aki ingyen adja. Én viszem a kifőzött üvegeimet, így a tejtesónak "csak" kezet és cicit mosva fejni kell. Na? Tájékoztatót is küldenek (hogyan mennyi ideig áll el a tej, hogy sterilizálj, stb.) Akit érdekel, írjon mailt (profilomban) és megírom az elérhetőséget. Nagyon sokunknak van szüksége pótlásra és az anyatej jobb, mint bármelyik tápszer.
Tamesz,
irígyellek a kiruccanásod miatt!
Érezd jól magad!
Panni ma 3 hónapos.
Jó sétálós időt!
Kata