Új privát üzeneted érkezett!

SziasztokKép

Nem leszek sok, mert fáradtság van és az előbb szállt el az első üzenetem, így most írom újra.Kép
Én is lebetegedőben vagyok sajna és Gergő is köhécsel, de szerencsére ettől függetlenül szuper kedve van és ma szuper napunk volt! Bringáztunk is egy jót és volt nagy pancsi az új medencében, majd holnap hozok fotókat is.

El is felejtettem írni, hogy nálunk is megy ám a tapsi-tapsi és a pápá is!Kép És közben fülig ér a szája!Kép

Anikó
Továbbra is jobbulást! LeégésKép Kend magad! Nagyon veszélyes már a nap!Kép

Nanda
Megint betegségKép LelkiKépKépKép Remélem csak megoldódnak ezek a gondjaitok!
MaxiKép

Most megyek, de holnap próbálok jönni 1-2 cuki fotóval.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Nanda:betegség Kép Elkezdtétek már azt a belső utazás módszert? Olyan rosszak ezek a lelki eredetű bajok,annyira nem kézzel fogható és félelmetes.Ugyanilyen az én Gergőm is,de Maya ráadásul még olyan kicsi.Kép Pedig Ti is,Mi is normális családban élünk,szeretjük egymást,figyelünk Rájuk.Mi lehet ott,ahol még gondok is vannak? Vagy ott is van baj,csak nem figyelnek rá? Kép Azért én néha eléggé el tudok keseredni.MIndig is híresek voltunk a kiegyensúlyozott gyerekeinkről.Annyira sajnálom Gergőt,mert egy tündér,és ilyen problémái vannak.Kép
Maxika nagyon ügyes.Kép MIlyen volt az utazás?
Pancsi Kép Én is kíváncsi vagyok,mit szól majd Bence a fürdéshez medencében.Már megvettem az úszó pelust.Kép
Sok puszi Nektek! Kép

Orsikám!
Nem is emlékszem,mikor égtem le utoljára.Kép MIndig vigyáztam,most nem sikerült.Csak a gyerekekre figyeltem mindig,hogy Õk ne égjenek,aztán itthon vettem észre,hogy nekem viszont sikerült.Most egy darabig nem kell szoliba mennem.Pedig most kezdtem el a héten,hogy a nyaralásra legyen valami színem.Most majd jó rongyosan mehetek.Kép
Remélem nem betegedtek le,vigyázz Magatokra! Kép
Merre kirándultatok?KépPancsi Kép

Na,puszi,és jó gyereknapozást! Kép

Anikó
vakili

SziasztokKép

Minden babának és gyerkőcnek boldog gyereknepot kívánok! Szuper idő lesz hozzá!Kép

Anikó
Ez ismerős, sokszor én is azt veszem észre, hogy Gergőt bekentem, én meg elfelejtettem magam.Kép
Kirándulás: nem volt igazán az, csak itt a környéken bringáztunk, meg átmentünk Anyuhoz, mert otthon maradt, nem volt túl jól. De az unoka látványa rendbetete.Kép
Betegség: sajna nem ússzuk meg.Kép Gergő egyre jobban köög, holnap megint megyünk a dokihoz és ráadásul a fülét is piszkálja, így mostz rajta van a füles sapi, és hollnap füldoki nénihez is megyünk.Kép Én is egyre szarabbul vagyok, most elkezdtem homeós bogyikat, hátha segítenek.

Hoztam fotókat!Kép

Ezt kapta Mókuska gyereknapra, ezt visszük a Balcsira, ha esetleg nem tetszene neki a nagy víz, vagy hideg lenne.
Kép

Ez a nagyobb medencében van, nagyon élvezte.
Láthatóan imádja a bálnahúst!Kép
Kép

Pancsi-pancsiKép
Kép

Ezt inkább nem kommentálom!Kép Még nem szedte le rólam a melltartót, de nem sok kell hozzá és ki leszek csomagolva.Kép
Kép
Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Eszter, hová mentek sátras túrára? Sikerült hátizsákot venni?
ÁllatkertKép
Dávidnak ekcémája van, a legnagyobb fiam allergiás egy csomó mindenre (parlagfű, poratka, fű, gabona), a középső csak a kakaóra (kiütések lesznek rajta) allergiás, a férjemnek szintén szénatáthája van.
A férjem nem hajlandó gyerekülést tenni a biciklikre, mivel ő is kerékpározott, tudja hogy mennyire nem vigyáznak az autósok. Egyszer el is ütötték.

Mese, kalandos volt ez a disznóvágás. Bátor vagy hogy bevállaltad.

Orsi, a képek - mint mindig - nagyon jók. Gergő nagyon édes. Nálunk is pancsoltak a fiúk tegnap, a nagyok nagyon élvezték, Dávidnak is felfújtunk egy kis pancsolót, de nem érdekelte, mindig kimászott belőle. Pedig fürödni szeret. Gyógyuljatok meg minél hamarabb!

Vera, Míra hogy van? Láz a foga miatt volt vagy valami egyéb baja van? Jobbulást! HízásKép

Macs, újabb vizsgád hogy sikerült? Lili meggyógyult már?

Anikó, Ti is gyakran vagytok betegek. Jobbulást!
Gergő javult valamit? Marci időnként produkál érdekes dolgokat, a héten annyira felmérgesített hogy 2 választásom volt: vagy megverem vagy valami mást kitatálok. Sem szép szóra sem veszekedésre nem fogadott szót. Megverni nem akartam, nem vezet semmire, így fogtam és ruhástól beletettem a kádba és langyos vizet engedtem rá. Először meglepődött, aztán már tetszett is neki, de legalább lenyugodott. Nem vagyok büszke rá, nem követendő a példa de aki már átélt hasonlót, tudni fogja mire gondolok. Hihetetlen indulatokat tud kelteni bennem amikor így viselkedik.
LeégésKép Vigyázz nagyon! Persze én is mindig a fiúkat kenem.

Dávidnak még mindig olyan gyakran van széklete, a doki által adott cuccok nem sokat értek. Most a Protexin Restore-t próbálom, remélem segít. A popsiját annyira kimarta a kaki, hogy már berepedt a bőre is. Szegény nagyon kínlódik. Ráadásul nélkülem nem tud meglenni, alig tudok egy lépést is nélküle tenni. Akkor érzi jól magát ha vagy rajtam van, vagy ülök mellette és ő játszik. Igen ám, de van még két gyerekem meg egy férjem meg a háztartás, így állandó rohanásban vagyok. Jó érzés hogy ennyire szeret és ragaszkodik hozzám, de egy perc nyugalmam sincs. Ráadásul elég sokat lenn vagyunk a kertben, a lakásban meg nem halad a házimunka. Na jó, ez csak olyan belső monológ volt, nem kell komolyan venni.

Nanda, jobbulást! Utazás milyen volt?

Rita, szia!Kép

Valaki bevállalt valamilyen gyereknapi programot ebben az időben? Mi bekapcsoltuk a légkondit, a tetőtérben tegnap már 29 fok volt.

További jó hétvégét mindenkinek!

Andrea
tandrea

Sziasztok!

Gyorsan egy-két kép, és már futok is tovább! Megyek lovagolni! Kép

Kép
Kép

a tegnapi hintás képek majd máskor4

Mindenkinek égésmentes hétvégét!
Akinek nem jött össze, jó gyógyulást4

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Üdv Mindenkinek!

Lilla nagyon jól elintézte a gyereknap előestéjét!Kép Négykézláb fejjel nekiszaladt a kinyitott ajtó élének. Kép Annyira nem volt gáz, sírt egy kicsit, meg piros volt, csak utána meg mint aki megkergült, egy fél órán keresztül csak szaladt,és szaladt....meg sem állt egy fél percre sem. Ekkor eszembe jutott a védőnő, aki azt mondta, hogy ha a gyerek beveri a fejét, akkor azt is figyelni kell, hogy nehogy túlpörögjön. Nekem sem kellett több, felhívtam dokinénit, aki mondta, hogy szerite nem lesz gond, de azért vigyük be a kórházba a sürgősségire. Gyerek összeszed, irány a sürgősségi. Szerencsénk volt, mivel ilyen kicsi, előre vették a sorban. Mondta a doki, hogy szerinte semmi gond, de azért röntgen...a röntgenben is szerencsénk volt, mert még megérkezéskor a várakozás alatt Lilla összehaverkodott a röntgnesekkel, így ott is előre vették. Mondták egy bekötött fejű néninek, hogy engedje már meg, hogy Lillát röntgenezzék először... És ezután hosszú-hosszú várakozás. Este nyolckor sikerült eredményt kapnunk. A csajszinak nem lett baja, de már addigra olyan fáradt volt, hogy sírt...
Na, ha ezekután valaki azt meri nekem mondani, hogy szegény eü-i dolgozók milyen keveset keresnek...inkább nem írom ide, mit csinálok vele!!! Egy nénit már egy órája fel kellett vinni az osztályra, és elfelejtették. Három beteghordó röhögcsélt fotelban csücsülve. A doki olyan volt, mint a hátramenés. Mi két órát várakoztunk, de volt olyan is, aki a többszörösét, és nem azért mert annyian voltak...szóval nagyon gáz volt.

Most szaladok, iszok egy kv-t, amíg Lillám szunyál. Addig van nyugi!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Gergő sajnos még mindig nincs jól,nem fáj neki semmi,csak olyan levert,csúnyán köhög,és estére mindig belázasodik.Kép Beszélek ma a dokival,mert továbbra is parázok kullancs ügyben.Nincs valakinek infója ilyenről? Kép

Timi:kórház Kép Szerencse,hogy minden rendben.Kép

Eszter:képek aranyosak,de Rólad nincs? Kép

Andrea:szegény Dávid.Kép Székletmintát még nem kellett vizsgáltatni?
Ismerős ez az állandó úszás mindennel,általában Bence is igényli,hogy valaki a földön legyen Vele,és ugye legtöbbször édes kettesben vagyunk.Többiek nem féltékenyek? Nálunk most Kata lett pici baba,állandóan azt játssza.Néha kicsit idegesítő.Kép
Időnként nálunk is elkelne néhány pofon,borzasztó szemtelenek lettek a nagyok,és állandóan verekednek.KépEzt a vizes dolgot még nem próbáltam.KépEgyébként anno az öcsémnél nem vált be. MIvel idegesített fel Marci?
Gyereknapon mi a Pólusban voltunk,kellemes hőmérséklet volt,nem volt tömeg,csak leültünk egy kicsit nézni a gyerekműsort,meg ki lehetett próbálni játékokat,ez nem volt megterhelő Gergőnek és azért mégis volt Neki valami program.

Orsi:képek mint mindig... KépÉrdekes,Bence soha nem akar engem kicsomagolni,volt,hogy csak úgy lefeküdtem mellé csupasz cicivel,de akkor is csak nézte,meg játszott vele.Ha nem vesszük fel azt a bizonyos pózt,akkor eszébe sem jut,hogy mire is való.Kép
Anyukádnak meg Nektek is jobbulást!!! Kép Majd jelentkezz a doki után!

Szép napot Mindenkinek,úgy néz ki,ma sem fogunk fázni.Kép

Anikó
vakili

SziasztokKép

Anikó
Kicsomagolás: eddig Gergő sem csinált ilyet!Kép Olyat igen, hogy az arcomat kezdte szopni, hogy vegyem már észre mit akarKép, de ilyen célratörő még nem volt.Kép
Anyu jobban van én viszont kutyául.Kép Még az a szerencse, hogy Karcsi már nem tanít, így most többet lesz Gergővel, nem szeretném, ha ide-oda ragasztanánk egymásra. Õ elég csúnyán köhög, de jó a kedve.Kép
GergődKép Szerintem is beszélj a dokival!

Timi
Lilla baleseteKép Szerencse, hogy nem lett gond! VárakozásKép Tényleg elképesztő az egészségügy, de én tudnék írni a portugálról is, ott sem jobb a helyzet, sőt! Ha hirtelen betegszel le, akkor általában a sürgősségire kell menni, mert a háziorvoshoz nem nagyon tudsz bejutni, ugyanis ott időpontok vannak. A sürgősségi meg...szóval elég gáz. És ott sokkal több lóvé megy a TB-re a több fizuból!

Eszter
Képek tündériek!Kép Rólad?Kép

Andi
Dávid kakijaKép Én is csodálkozom, hogy még nem néztek mintát! Szerintem kérdezz rá!
Langyos vízKép Szerintem jó megoldás, már sokaktól hallottam, hogy hisztinél bejött. De azért remélem nekem nem kell majd alkalmaznom!Kép
Házimunka: ismerős!Kép Szerintem vagyunk még így egy páran!Kép

Képzeljétek, a cuki kis medence lyukas volt.Kép Visszavittük a Tescoba és már nem volt másik, nem tudták kicserélni, így visszakaptuk az árát és most keresgélhetek, hogy találjak ugyanilyet.Kép Remélem találok, mert Gergőnek is nagyon tetszett.

Most húzok el, nemsoká megyünk a dokihoz.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Andi!
nem lehet könnyű az allergiával! Én is aggódom miatta, bár nálunk csak nekem van pollenallergiám, és bár többet kimutattak, csak a parlagfűtől kracholok be teljesen. Tavaly szopi miatt semmi bogyó, de szobafogság 3-4hétig! Közértbe se!

Timi!
Nagyon örülök, hogy semmi baja a csepp lánynak!
Hugom annak idején az asztal élét cspta le tarkóval és ugyanúgy futott tovább. majd bevágott egy tányér pacalt. Lefekvés után szerencsére ránéztek, mert már szürke volt. Hanyat fekve hányt... Kórház, ahol elzárták az elkülönítőbe, mondván biztosan fertőző. Gyermek felnőtt rácsoságyból kimászott fejre esett, mire közölték ön- és közveszélyes, de nagylelkűen csináltak róla röntgent. Rögtön nem folt fertőző! Koponyaalapi törése volt agyrázkódással. Még jó hogy "ön- és köz", külenben sose derül ki!

Orsi!
Pech!
Dokinál ne legyen semi komoly ám!

Franciaországba utazunk, Párizs mellé.
2 évente van repülőgép kiállítás. Már nagyon régóta érdekli, és idén mehetünk. Már ezzel álmodom, pedig még van két és fél hetünk az indulásig!
Egész éjjel pakolok a fejemben, mit kell vini Pocoknak, hogyan zárom le a sátrat, stb.

A házimunka nálunk is úszik. Legkevésbé a vasalóhoz van kedvem újabban! Kép

Kép rólam? És a szemérem?
Na jó!
De ti akartátok!Kép

Kép

Helló!
Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!
Itt is olyan a fejem, mint aki szőrsapkát húzott!

Gyorsan valami önértéknövelőt is teszek fel!

Ezt én mázoltam egy barátunk lányának a falára!

Kép

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Helló!

Eszter:nincs semmi baj a képeddel.Kép Nagyon helyesek vagytok.A ló meg szenzációs!!!! Nagyon ügyi vagy.Lányomnak meg sem merem mutatni,mert rögtön Neki is kéne.KépNagy lóbarát.
Túrátok biztos szép lesz.Jó hosszú....
Ez a sztori nagyon durva.Kép Milyen kis dolgokon múlik az élet.Kép Annak idején a lányomat el akarták venni,mert az UH-s szerint nem élt.Még jó,hogy a műtét előtt közvetlenül egy másik orvos nézett meg.Akkor most szegényebb lennék egy Csodával....Kép Nincs olyan nap,hogy ne jutna eszembe,ha ránézek.

Orsikám:még egyszer jobbulást! Kép
Medence Kép De jó Neked,hogy Karcsi már többet van otthon.Attila most lendül bele,úgyhogy nem sokat fogom látni mostanában.Kép Már alig várom a nyaralást,hogy egész nap együtt lehessünk.

Puszi:Anikó
vakili

Hali!

Eszter! Nagyon gáz amit írtál. Én ilyen esetben ölni tudnék úgy érzem.

Én Lilla előtt úgy voltam vele, hogy áááá, nem megyek orvoshoz, de ciki, másnak biztos nagyobb baja van....de attól a perctől fogva, mikor 32 hetesen elkezdtem görcsölni, bementem a kórházba a dokihoz, találkoztam a szülésznőmmel, aki kérdezte, hogy mit keresek ott, és én mondtam, hogy görcsöl a hasam, fáj a derekam. Erre azt kaptam, hogy mi fájna egy kismamának, ha nem a hasa, meg a dereka. Még úgy éreztem, hogy de gáz, a bajaimmal zargatom az orvost. Õ is megnéz, áááá semmi probléma, magneB6- elmúlik. Na ebből született Lilla úgy, hogy még azt sem tudták, hogy fejvégű e....na azóta én igenis elviszem az orvoshoz még akkor is, ha már röhög a gyerekem az orvosra.

Orsi!

Ha nekem kellene várni, akkor azt mondom, hogy ez van. De hogy a gyerekemet váratják fölöslegesen, és szegénykém álmos, már rég fürdés idő van...bosszantó.

MIóta Lilla megvan, úgy védem, mint egy anyatigris.Kép Egcsivel, meg egy másik lánnyal szoktunk sétálni, és ha valaki rá mer gyújtani mellettünk, vagy a belvárosi sétálón megáll mellettünk motorral...úgy elküldjük, hogy azt is megbánja, hogy megszületett...KépKépKép

Anikó!

Mikor még pocakosan elmesélted az UH-s történetet, azóta nekem is mindig eszembe jut...

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Utólag is boldog szülinapot Anna babának. Hű, hogy telik az idő.. Nekünk még pont 2 hónap van a nagy napig. Levike ma 10 hónapos :-) El se hiszem.
Megint egy húzós hétvégén vagyunk túl, voltunk esküvőn, ahol a templomin még ő is jelen volt, szép csendben nézelődött, néha belendült volna, de megmutattam neki a plafont (Bazilika) na teljesen hanyatt dobta magát, úgy nézte. Meg ezzerrel pápázott a mellettünk ülő srácnak, na meg tapsi- tapsiztak.. Aztán persze besöpörtem a dicséreteket, milyen jó gyerek volt, az övé végig orditotta volna, meg ilyenek.. :-)
Még gratulálni is jött a menyasszonynak, de inkább a ruháját nézte.. szegényke akkor már nagyon álmos volt, aludni szoktunk ilyenkor, a rizs szórást már nem birta, ugye mindenki felkiáltott, meg tapsolt, erre látom Levike kétségbe esv3e kezd el sirni.. megijedt, álmos is volt, besokallt. Alig birtam megnyugtatni..

Aztán a bulira már nem jött velünk, hugicám volt a soros. Még hazaugrottam esti szopira f 10- kor, letettem, és aludt is.. Hajnali 4- ig buliztunk :-)

Tegnap meg apu 60. szülinapját ünnepeltük meg :-)
gyereknap nálunk sajna arról szólt, hogy a déli alvást hárman aludtuk végig.. Pedig terveztem egy Millenáris sétát.

Irdatlan meleg van, ti hogy viselitek?

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

más:

Ezzel a várakoztatással hála Isten! nincs még tapasztalatunk, bár én mióta Levi van, szintén ugrok mindenre. A saját orvosomnak is mindig közlöm azonnal, nincs időm, szopik a baba, gyorsan- gyorsan- gyorsan. És ha nem, akkor 2 percenként zaklatom. A múltkor a háziorvosnak szóltam előre, hogy mennél receptért, lesz szives kitenni, majd persze nem volt kinnt, én Levivel, a betegrendelésen- hű, meg se vártam, hogy kijöjjön egy beteg, kimentem az utcára, és betelefonáltam mobilról, hogy itt vagyok, és nem akarok az ajtó előtt állni egy pici babával! Egyből meglett :-)

Én biz nem is értem, miért kell várnia bármennyit egy babásnak??! Még a G- Robyban is előre vesznek a pénztárosok azonnal, ha meglátnak. Mig kicsi volt, kenguruban vittem le, amit fekvősre is lehet állitani- na akkor volt olyan, hogy bennt egy srác elvette a kosaram (én meg: nem kell, nem kell, köszi) ellentmondást nem tűrve előre vitte, én meg mehettem a kosaram után a pénztárhoz...
ennyi.. ez miért nem alap mindenhol???!!!
Leginkább egy kórházban??!! Ok, ha gyermekkórház, az más, de ha nem..

Anikó!
Ezt nem akarom elhinni, nagyon durva.. Most hallottam egy olyat, hogy 1 évig félregyógyszerezték a csajszit, majd másik orvosnál kiderült, ez ugyan nem segiti elő a petesejt megtapadását- hanem épp forditva! Azóta már hipp- hopp pocakos lett..

Eszter!
Szerintem nincs semmi baj a képeddel, én inkább a hátihordozó súlyán merengtem el (én ilyet nem tudok bevállalni a 47 kilómmal)a paci tényleg állati! Szó szerint! :-)
Kis család :-)
Franciao?! Az jó messze van! Hű ha, merész vagy! Én se vagyok félős tipus, de Fro. sátorral- na az igen!!!

Orsi!
Gergős képek tündi- bündik! Nekem is a hétvégén- átöltözés közben mellé bújtam kicsit, elfeledkezve magamról- és rácuppant! Hű, nagyot néztem..

Andi!
Dávid :-( van v.mi új hir?

Nanda! Azt hittem már megint elmentetek nyaralni :-) Betegség :-( Ilyen dög melegben nem lehetnek betegek a babák! Megtiltom! Pancsizni kell, játszani a jó levegőn nagyokat kacagva!!!

megyek, mindjárt felkel, elővettük a rövid újjú business ingeket, brühühü, vasalhatok, de nem akarok!!! Meleg van!!!

pusza nektek

Mese

Megyek szerdán Balcsira babástól, barátnőstől, ez éltet. Este jövünk is haza, apa céges kocsiját meghajtjuk :-) Õ meg szegény éjjel jön haza repcsivel.. Ez most lánybuli, kis pasival :-)

babafalva.hu vonalzó
meske

Sziasztok!

Eleg regen nem voltam. Ma egesz nap edesanyameknal voltunk es husoltunk a nagymedencejukben. Muszaj volt usznom es a viz alatt lennem ebben a nagy hosegben. Kép Lilinek a nagymedence vize kisse hideg volt 26-27 fok, igy kapott egy kisebb lavort langyos vizzel, amit nagyon elvezett es az arnyekban szinte egesz nap elvolt benne.

kepek nagyon jok! Minden baba tunderi! Kép

Orsi: Orulok, hogy jobban vagytok. Kép

Majd irok meg, most mennem kell, mert furdetek. es egyedul vagyok. Kép
Egy par kep a mai naprol:
Kép

Kép
KépKép

Kép
Kép
trita

SziasztokKép

Nagyon sz...ul vagyok, így most csak bejelentkezem, remélem holnap képes leszek írni!

Elég gáz volt ez a nagy meleg, este szopcsi közben egyszer csak megjelent egy csepp Gergő karján. Annyira izzadt szegényke! Remélem nem lesz nagyon vészes az éjszaka, mert totál kész vagyok ettől a hülye betegségtől.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok lanyok!

Vegre lehult az ido. De az ejszakank pocsek volt. Gondolom nem vagyok egyedul. A nagy vihar, a nagy meleg es a frontvaltas megtette a hatasat. Kép

Nanda: orulok, hogy irtal. Kép Lili is imadja a vizet. Egezs nap kepes elcsucsulni benne. Kép

Orsi: nagyon jok a kepek. Kép Lili nagyon profin megtalalta a cicit mindig. Akar ugy, hogy alabujt a polom ala. Medence. Kép vegul is talaltatok masikat?
Jobban vagy mar? Ejszaka milyen volt?

Andrea: kiderult mar mitol van a gyakori kaki? En ha kipirosodik Lili popsia a Sudocrem kenocsot hasznalom. Nagyon bevallt nekunk. Marci produkcioija. Kép Mar en is elore izgulok, hogy ilyen esetekben hogyan fogok reagalni. Kép

Timi: Lilla balesete. Kép Hat mindnkivel elobb-utobb elo fog fordulni ilyen kisebb baleset.

Eszter: nagyon jol nezel ki! Kép Vegre arcrol is ismerlek! Kép Hugod storija nagyon durva. Kép nekem mindekt fulemet orvos rontotta el, ugyhogy nekem megvan az orvosok iranti bizalmnatlansagom..
A lo amit festettel gyonyoru! Miylen technikvala keszitetted? Szabadkezi? Vizbazisu festek?
Amugy festesz is vaszonra? Felvallani satorozast farnciaorszagban.. Huha batorsag! Kép

Mese: Buli. Kép Irigfy irigy. Kép Az a lenyeg, hogy jol ereztetek magatokat. Kép
Balcsi, meg irigy-irigy. Kép

Lanyok. Lili mar mondja a labdat is. Kép neha az L-betut nem mondja ki, de teljesen ertehto. Kép

TALALKOZO!! Akkor az allatkerti jatszohazba szervezem meg egy hetkoznapi napra.Mivel legtobbnek delelott volt jo, igy 10 orara szervezem. Mondjuk 10-13-ig. Vagy legyen inkabb 9-12-ig?
Mar csak a nap kerdeses. De ha adok egy idopontot mondjuk 2 het mulva, akkor mindenki tud hozza igazodni. Szoval junius 13-17 kozott lesz egyik nap. Jo igy nektek?

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Én is vagyok, bár vissza nem olvastam, csak kukKoltam.

A babák nagyon helyesek! Kép

Timi Kép

Mi jól vagyunk. Edina lassan egy éves, és nagyon eleven, élénk kiscsajjá nőtte ki magát. Kép
A rendszer most képet nem hagy Kép

Amit még szerettem volna megosztani veletek: Aki szereti a VALÓDI gyümileveket, annak ajánlanám A következő céget:<a href="http://www.vitaminfutar.hu/catalog/index.php?cPath=119" target=_top> VALÓDI GYÜMILEVEK</a>
Rendelni lehet e-mailben: posta@vitaminfutar.hu
Próbáltuk, és nagyon jó! Még egy előny, nem interneten kell fizetni, csak szállításkor. ÉS ha számoltok, nem drágább egy cseppel sem, mint a HAppy day, vagy a Hohes C!
Aki gondolja, éljen vele...

Mindenkinek jó hűsölést!

ZSuzsa
zerko

SziasztokKép

Eszter
Kép szuper jó, ne légy ilyen kritikus magaddal, mert nincs igazad! De az a ló sem semmi! Nagyon ügyes vagy!Kép
A sztorid tényleg egy horror!Kép

Anikó
Remélem holnapra már jobban leszek, mert nagyon utálok ilyen levert lenni!Kép
Attilla munkája: hát igen! Jó, ha van, de nem is, mert keveset látjátok.
Karcsi most pihizik egy kicsit, aztán indul a kerítésépítés.Kép

Mese
Húzós hétvégeKép Rendesen edzitek a gyereket!Kép
RácuppanásKép Olyan cukik ilyenkor!Kép

Timi
Teljesen egyetértek! AnyaoroszlánságKép Szerintem vagyunk egy páran.Kép

Rita
Képek tündériek kismenyasszonyunkról.Kép Látszik, hogy élvezte!Kép
Medence: sajna nem, az Auchanban nem volt. Valószínűleg visszanézünk majd a Tescoba, mert azt mondták még fognak kapni. Én mindenképp ilyent szeretnék, mert tele volt cuki figurákkal, nem sima egyszínű volt, mint a többi.
Éjszakánk jó volt, mármint Gergő részéről. Én most nem kapok az orromon levegőt, így viszont a szám baromira kiszáradt, szóval nem aludtam túl jól, állandóan felkeltem inni.Kép
Gergő viszont reggel nem akart szopizni, mert annyira tele volt az orra.Kép 8 körül szoktunk és csak 9-kor volt hajlandó, akkor is ülve, mert úgy jobban kapott levegőt.
Talink: még nem tudom, hogy leszünk csütörtökre, szerintem szerdán beszéljük meg, jó?
Nagytali: nekem ok, egyedül a 17 péntek nem jó, mert akkor Karcsinak kell a kocsi. Szerintem 9-12-ig legyen, akkor mindenki hazaér ebédeltetni.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Egy kis enyhülés!Kép
Az éjszaka még csak-csak, de a fekvés gázos nálunk. eddig 7-kor fürdés, 1/2 8 3/4 8-kor már aludt is. Most fél kilencig bömbi van. Nyügi!

Andrea!
Ilyen hisztit hugom is csinált. nem volt hajlandó levegőt sem venni. Mire mélylila lett a feje, kaptuk Anyuval és be a hidegzuhany alá. Mi sem tudtunk mit csinálni!
csak remélhetem, hogy ezt megúszom, hinni viszont kevésbé. valamilyen formában úgyis...Kép
Marci popsijának nagyon gyors gyógyulást. Gondolom ez nem a fogzástól van.

Rita!
Egy kép alapján maszatoltam akrillal. Vizes bázisú, de száradás után műanyagréteget képez, így nem lemosható, tartós.
Vászonra nem nagyon, papírra néha. Bár inkább a grafikát szeretem.
Tali ügyben
Nekünk inkább korábban, és még 16. előtt, ha lehet, ha nem akkor egy másik röffenésre megyünk! Mert ugye azért lesz még?!!!!!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Tali:mint írtam,nekem az a hét már nem jó.Kép Majd legközelebb.Csináljatok sok-sok képet!

Rita:már megijedtem,úgy eltűntél.MIlyen jól áll Lilinek a copf! KépTündéri.
Pancsiért de irigy vagyok!!!! Kép

Orsikám:de sajnálom,hogy szarul vagy.Kép Ha vigasztal,én is.Ma jön hozzám a doki,meg a gyerekekhez is.Bence is nagyon nyűgös,ma délelőtt kruppozva ébredt,váladékozik a szeme.Remélem azért nem lesz beteg.KépGergő sem javul,borzasztóan köhög,tegnap is lázas volt még.
Jobbulást Mókuskának is! Tudod szívni az orrát?

Zsuzsa:szia Kép Gyere gyakrabban,és próbálkozz majd a képekkel!

Mese:Balcsi:de jó Neked!!! Kép
Úgy látszik,mindenkinek van egy horror-története.Kép Már úgy vagyok,hogy ha az egyik orvos rosszat mond,azért megkérdezek mást is.Rossz ez így.Kép
Vannak azért rendes emberek,én is úgy tapasztalom.Megmondom őszintén,a férfiak udvariasabbak,ha kismamáról van szó.Legalábbis az én tapasztalatom szerint.Pedig egy nő aztán tudhatná....
Az én háziorvosom azt mondta,hogy amíg pocakos vagyok,ne is menjek be,csak küldjek be valakita papírokért soron kívül.KépAztán amikor mégis be kellett mennem,végig dohányzott a vizsgálat alatt!!! Kép
Vasaltál már?Én most csináltam egy adagot,de kb.tízszer annyi van még.Kép
47 kg????? Az igen! Kép
Buli:szuper!!! Irigy-irigy.Nyáron nekünk is kéne menni esküvőre,de Bence ma pl.1-2 óránkét szopizott éjjel is,úgyhogy nem tudom,mit fogok csinálni.Kép Pedig jó lenne ropni egyet.

Most mennem kell,puszi:

Anikó
vakili

Úgy látom, mindenki le van törve, mint a bili füle! Itt sem más a helyzet, nagyon nyügi vagyok, Lillának folyik az orra, könnyezik a szeme, kicsit piros a torka...taknya-nyála egybe folyik.Kép

Inkább most nem folytatom. Küldjetek némi pozitív energiát! Már akinek maradt még!Kép

t.

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Hajrá lányok!

Tessék összekapnia magát mindenkinek!!!!!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép.....

Gyártottam a tetőablakra árnyékolót, mert majd rásült a pelenkázóra csemetém sejhaja. Nem szép, de paraktikus! Remek dolok a gumitappancs!
Így most jut pozitív mindenkinek bőven!!!Kép

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

vidítónak!
Kép
Kép

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Eszter!

Gyermek édes, Te jól nézel ki. Ezt a háti hordozót szeretik a gyerekek, mert én is gondolkodom hogy kellene venni, ne mindenhová a babakocsit cipeljük. "Mázolmány" nagyon tetszik, mindig irigyeltem az ilyen kreativ embereket. AllergiaKépNagy átok!

Orsi, mielőbbi gyógyulást mindkettőtöknek! Melegben különösen vacak betegnek lenni. Ez a meleg tényleg tikkasztó volt, nálunk két napig ment a légkondi. Pedig az ablakokon hővédő fólia van, a ferde ablakokon (tetőtér) pedig hővisszaverős roletta. A kert elöl-hátul tele van 70 éves fenyőfákkal, tehát van árnyékolás, de sehol sem volt jó. Még jó hogy van ez a felfújható medence a gyerekeknek, nekik legalább jó volt.

Timi, balesetKépLillának nincs baja azóta sem? NyűgiKép Nektek is miekőbbi gyógyulást!

Mese, remélem azért jó időtök lesz holnap a Balatonon. BuliKép Én vasárnap MINDENT kivasaltam, míg a férjem a kertben volt a fiúkkal, és a légkondi ment a lakásban. Persze ma már megint kifolyik a mosnivaló a szennyestartóból.

Rita, Lili édes mint mindig. Kedvencem a mászós kép, jól áll Lilinek hogy felcsatoltad a haját. Látom ő is "csiga", húzza a nyálat maga után a parkettán. Dávid is ilyen. Fürdés a nagymedencébenKép Csak ilyen helyen lehet kibírni a nagy meleget. Sógornőméknek is van, csak sajnos megbetegedett az egyik fia így az enyémek nem tudtak elmenni hozzájuk.

Anikó, nagyon sajnálom hogy ilyen betegek vagytok! Orvos mit mondott? Mielőbbi gyors javulást! Nálunk is állandóan veszekszik a két nagy, a tegnap délutánt végigvinnyogták és vitatkozták. Gyakorlatilag bármin össze tudnak veszni, Balázs ilyenkor úgy bőg mintha a karját szakították volna ki. Bocsánat a hasonlatért de szörnyű hangot ad ki magából. Marci szokott kisbabát játszani, ilyenkor selypítve beszél amitől én megőrülök. Kellett neki venni ugyanolyan kismotort ami a Balázsnak is van (kb. 2-3 éveseknek való), mert állandóan veszekedtek rajta. Úgy néz ki rajta mint majom a köszörűkövön, de őt nem zavarja.
Legtöbbször azon szoktam kiakadni hogy nem fogad szót, ha százszor mondom el akkor legfeljebb azt válaszolja: "Most nincs kedvem." De a legdühítőbb amikor a szüleimmel szemtelen, ráadásul most sz@r a kedvük a hugom miatt így a türelmük a zéró alá süllyedt.
Hugom: a kedves férje 5 milliós adósságot csinált a vállalkozásával (több mint két éve nem fizet adót, TB-t, ÁFA-t, stb.), 6-án jöttek volna a végrehajtók elvinni minden ingóságukat. Március óta nem fizettek semmi közüzemi költséget+telefon+kocsirészlet, stb. A szüleim elég sokszor kifizették már a számláikat tavaly is, ráadásul a hugom terhes az első gyerekével, ami nagyon nehezen jött össze. Holnap megy magzatvízvételre (37 éves). Az apám most kölcsönkért valakitől annyi pénzt hogy legalább az elmaradt adót befizesse hogy a végrahajtástól megmentse őket.

Dávidot ma visszavittem az orvoshoz, aki kedvesen megjegyezte hogy most meg mi a baj. Megjegyzem, szeptember óta egyik gyerekem sem volt beteg, Dáviddal csak tanácsadáson voltunk 3x február óta amióta ő a gyerekorvosunk. Balázst még sohasem látta, Marcit is csak azért mert ő az iskolaorvos is és mellesleg a fiának az osztálytársa. Szóval, székletmintát kell vinnem holnap. A furcsa az hogy Dávidnak jó az étvágya, most már nem olyan nyűgös mint a múlt héten, jobban is alszik, csak egy nap 10-12 széklete van.
Dávidra nem tudok zoknit adni mert mindig lehúzza és hozza a szájában mint egy kiskutya. Napi 3-4 pár zoknit "fogyaszt". Nagyon tündéri kisfiú, mással nagyon jól elvan, csak ha már meghallja a hangomat akkor baj van. Cipővel még nem tud menni, a kertben mezítláb viszont nagyon gyorsan tud menni, főleg a virágok felé. A homokozó nagyon érdekli, már meg is kóstolta.

Macs, nagyon eltűntél, mi újság?

Vera, hogy vagytok?

Bocsánat, megint szómenésem volt.

Sziasztok
Andrea
tandrea

Helló!

Andrea:ez elég gáz! Kép Szegény szüleid,és hugod.Mennyi idős terhes most?
Ez a gyerekorvos Kép Mi lenne,ha nem lenne ismerős?Bírom az ilyen megjegyzéseket.Remélem a székletmintából végre kiderül,hogy mi baja van Dávidnak.Mondjuk csodálom,hogy eddig nem kértek.
Nálatok is kifolyik mindig a szennyes? Hiába,5 ember aztán tud termelni.Kép
A hátihordozó azért elég nehéz babával együtt.Pedig én is azt hittem,hogy majd ez lesz a megoldás,mert a babakocsi nem nagyon tetszik a fiatalúrnak.De majd leszakadt a hátam egy pár perc után.
Azért a 70 éves fenyők alatt biztos kellemesebb a levegő,mint a panel 9. emeletén.Kép
Azért az megnyugtató,hogy másnál is osztják egymást a tesók,én nagyon ki tudok borulni tőle.Kíváncsi vagyok,hogy milesz,ha Bence is nagyobb lesz.Kép

Ezt most elküldöm,mert sz@rakodik a netünk.

Anikó
vakili

Sziasztok!

Andrea!
Nekem bevált a hátihurciga! Önsúly kb2-2 1/2kg. 22kg-ig terhelhető,tehát még jó ideig jó lesz a fiatalúrnak. Valószínűleg előbb fog leérni a lába, minthogy kihízza, már ha így maradunk...Kép
A súlyelosztást te szabályozod azzal, hogy a derekad és a vállaid között tudod megosztani.
Nem egy olcsó mulatság, de mindkettőnknek kényelmesebb. Hátránya, nem tudsz elmenni egyedül pisilni, mert én ugyan le nem teszem egy nyilvános vécében a szerkentyűt még üresen sem!
A másik, sok mami és papi a tömegközin azt hiszi csak hátizsák, így lazán megborítanak, ha épp leszálhatnékjuk van. Anyatigris?!!!!....
Egyszóval szeretem. Csemete is. Már a ki- és beszállásnál sem mummog, csak ha nagyon fáradt, de ezt a műsort kocsiban is ugyanúgy produkálja.
ja és még valami! Így kicsit magasabban van mint a kipuffogók, tehát ha városba, vagy főútvonal mentén muszáj menni, akkor csak ez.
Na kimarketingeltem magam!
Sziasztok!

Mindenkinek jobbulást, aki épp nyavajás!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Andrea:egyébként mintha az én csemetéimről írnál néha.Kép Nálunk Kata szokott így üvölteni,összeszalad a ház.Kép Ezt a selypítést is Õ csinálja,és a világból ki tudnék szaladni olyankor,úgy idegesít.

Eszter:köszi az energiákat,ránk fér.valami gyógyítót is küldjél,ha van,mert kicsit kivagyunk.

Kint voltak a dokinénik,Geri kapott másik antibikát,mert már megint lázas,és borzalamsan köhög,a torkán meg olyan hólyagok vannak,mint a herpesz.KépNekem meg torok-és hörgőgyulladásom van.Kép Kicsit kiakadtam a felnőttdokin,simán bejött az utcai papucsában/ nem hiszem,hogy nehezére esett volna levenni /,és kezet sem mosott,mielőtt megvizsgált.KépÉn is kaptam antibiotikumot meg köhögéscsillapítót,és azzal vigasztalt,hogy valószínűleg még hetekig nem fog elmúlni.

Timi:Lillának is jobbulást,Neked meg jobb kedvet!

Anikó
vakili

Vakili!
Ha tudnék, küldenék az első bodzaszörpimből! talán még használna is!Kép
Így viszont: gyógyulgyógyulgyógyulgyógyulgyógyul....

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

sziasztok!

CSak 2 mondat, mert szokás szerint rohannom kell.

Mindenkinek gyógyulást, babusoknak, mamusoknak egyaránt!
Képek nagyon aranyosak, az eddig ismeretlen arcoknak nagyon örültem.

Orsi: nekünk is átlátszó falú akvárium medencénk van, a Corában vettük, ha jól emlékszem 5000 Ft. körül volt. Csatolok képet is, bár ezt nem publikusank szántam Kép

Rita: jövő hétre ha minden igaz rendeződik az életünk, szivesen várlak, ha ráérsz Kép

Most ennyi, még pár kép, ha nem haragszotok

Orsinak:

Kép

és az egyebek:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
jerry

SziasztoK!

Mindenkinek jobbulást kívánunk!
Anikó,Andrea!
Nálunk úgy volt ha veszekedtünk akkor a végére mindegyikünk haragudott a másikra Kép
Apánk bejött öklét összeszorítva foga közt sziszegve közöltenem igaz hogy nem bírunk ki egymás mellett 5percet sem.Akkor csenben voltunk,majd halkan veszekedtünk továbbKépA mai napig képesek vagyunk baromságokon egymásnak esni Kép
Szerencsére dokikkal nekem eddig semmi bajom nem volt(le is kopogtam).Mikor még pocakos voltam a háziorvos elmondta mikor van kismamák számára rendelési ideje és akkor menjek,ne üljek be a sok beteg közé.
Eszter!
Nagyon jól néztek ki a képeken és a lovacska is szép Kép
Sportszerűen lovagolsz?Hobbi?
Tetszk ez a "hátizsákos" megoldás Kép
Mírának semmi baja csak 3 foga akar kibújni felül egyszerre Kép Kicsit nyűgős néha.
Meg a meleg is megviselte szegénykét.Bár pancsolt a medencéjében egész nap mégsem lehetett benne.
Rita
Tali:nekem mindegy hogy mikor lesz rugalmasak vagyunk Kép
A képek nagyon édik

MA én voltam kicsit nyűgös anyukám ma 19éve hogy meghalt Kép
Megyek mert kell a gép apukámnak.
Pusz mindenkinek Vera

KépKép
viranka

Helló!

MI is megvagyunk, túléltük a tegnapi napot. Apája másfél hete fél kilenc, kilenc felé jött haza a munkából, és kicsit már kivoltam. De szerencsére mától már ismét a régi menetrend. Lillám tegnap nem aludt egyáltalán. Pedig szokott délután két-három órát olyan ovodás módszerrel aludni. Ráadásul panadol is volt benne a betegség miatt. Olyan nyűgös volt, hogy kicsit korábban letettem aludni este. Nyolc helyett már negyed nyolckor pancsiztunk, mert már játék közben feküdt le a földre, és aludt el. Kicsit lefáradtam agyilag. Már várom a hétvégét, megyünk szüleimhez, kertes ház...medence...30 fok...Kép
Képek tüneményesek!

Köszi mindenkinek a gyógyító szavakat!

Itt megint ezer foknak látszik az idő. Lillának be kell szereznem sűrgősen kis pántos rucikat!Kép

Dokinénink édi volt tegnap. Beszaladtam Calcimusot íratni. Erre közölte, hogy most kevés a beteg, menjek már ma is.Kép Végülis itt van a "szánkba", időm meg van, szóval meglátogatjuk ma is. Szereti Lillát, és ha alszik a gyerek, és nem tudja megvizsgálni,akkor táplálási tanácsokat ad.Kép

Olvasni most nem tudok, mert a lyányom valamivel éppen veri a kiságyat...

timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

június volt, s újjongtunk, nincs tovább.....Kép

most jöttem rá, hogy már június van. hogy telik az idő

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Vera:minket a tesómmal ilyenkor jól elvertek,utána marha nagy lett az egyetértés közöttünk,és közösen haragudtunk a szüleinkre.Kép Már nem is emlékeztünk,hogy min is vitáztunk.
Mirának kívánom,hogy mielőbb kibújjanak azok a fogacskák! Úgy tudnak szenvedni szegények.Kép
Még nem is hallottam ilyet,hogy kismamáknak külön van rendelés.Nem rossz ötlet.Kép
Anyukád Kép

Jerry:képek Kép Nagyon helyesek a fiúkáid.Kép

Eszter:Nem fogod elhinni,de éppen a hétvégén emlegettem a bodzaszörpit.Tavaly ilyenkor Bori nevű topictársunk áradozott róla,és amikor megszületett Dorci,és Orsival elmentünk meglátogatni,ezzel várt minket.Isteni finom volt,és már akkor elhatároztam,hogy majd én is csinálok.Van még ilyenkor bodza vagy már megint elkéstem?Kép

Ma jönnek a számítógépet buherálni,úgyhogy nem tudom,hogy idejutok-e.Kép
Harmadik napja ki sem mozdultam a lakásból,kezdek bekattanni.Kép

Szép napot:Anikó
vakili

Timi:egyszerre írtunk.Kép Aranyos a dokinénitek.Kép
Most hogy van Lilla?
Hétvége,kert,medence...Irigy-irigy!!! Kép

Anikó
vakili

Lilla taknyol, délelőtt szívhatnám az orrát, akár percenként is, viszont délutánra egészen jó, alig folyik. Más gondja nincsen szerencsére, csak az alvásra sajnálja az időt!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

SziasztokKép

Én totál dögrováson vagyok, így senki ne haragudjon, ha nem reagálok valamire, de elég nehéz még fölfogni is ,hogy mit olvasok.Kép Tegnap felment a lázam, nagyon sz..ul voltam.Kép Ma már talán 1 fokkal jobb, de sajna ez nem sok. Gergő is egyre csúnyábban köhög, így most elkezdünk egy köptetőt, amitől sokkal többet fog szegényke köhögni, de remélem maj felszakad Neki az a hülye váladék.Kép Hál istennek szopizni rendesen szopizik!

Anikó
BetegségetekKépKépKép Azért a doki tényleg érdekes! Antibikát szedhetsz szopi mellett? Vagy ez direkt olyan?
Mindegyikőtöknek jobbulást! Akkor most egy darabig nem nagyon tudunk találkozni.Kép

Rita
Szerintem nem jön össze a holnap.Kép Talán majd a jövő héten.

Jerry
Képet köszi!Kép
Minden fotótok nagyon cuki!Kép Medence klassz! A miénk elég olcsó volt, csajk 999Ft, remélem még kapok majd!

Timi
Lillácskádnak is jobbulást! Mi is Calcimuscozunk, meg Fenistil, de sajna a köhögés miatt muszáj a köptető.Kép

Vera
Mira 3 fogacskája.Kép Csak kibújik és akkor könnyebb lesz!
AnyukádKép

Bocsi LÁnyok, de most ennyire futotta az energiámból, dőlök vissza az ágyba.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Le a bacikkal és vírusokkal!!!!

Vera!
KépKépKépKépKépKépKép
Nekem ugyanaznap 5 éve.Kép

Anikó!
Ha nagyon gyors vagy, még van bodza! Bár már eléggé kezd punnyadni! De semmi gond, ősszel lehet csinálni belőle dzsemmet! Még sosem, de majd az idén. remélem csak az íze miatt kell etetni a családdal és nem a gyógyhatása miatt.

Röpke 1 1/2 óra alatt írtam ezt az üzenetet! nem is rossz!

Jó fogzást Mira!
Nekünk még mindig semmi. Remélem nem az utazásra időzíti, mert az fokozná az élményT!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok lanyok!

Lili meg alszik en meg tul vagyok a rajzolason. Kép Lili ebed elott aludt el 13 orakkor. Kép Ma nagyon jo ejszakank volt. Reggel fel hatig aludt megszakitas nelkul, utana a tejecske utan meg visszaaludt fel nyolcig. Kép

Orsi: Eloszor is gyogyuljatok meg, masodszor is a mi talink meg raer. Kép Most magaddal es Gergovel torodj. Kuldom a sok gyogypuszit. Kép

Jerry: Jovo hettol nekem is jo, csak ird meg melyik nap. Kép Marcell tunderi. Kép

Andrea: Hugod. Kép Huha, nem semmi. Csoda, hogy nem valt el a ferjetol. 10-12 szeklet egy nap az tenyleg sok, de attol fugg mennyi. Ha csak egy kis bogyo 10x, akkor szerintem nincsen gond. Kivancsi vagyok mit mond a szekletvizsgalat.

Aniko: Gergonek jobbulast. Nem hangzik tul jol amiket leirtal. Kép

Timi: Lilla is gyogyuljon meg. Meg jo, hogy jo a kedve a porszivozasok ellenere.

Vera: Miranak tenyleg bujjon mar ki a 3 foga. Kép

NSGYTALI: Fogalmam sincs, most mikorra szervezzem. Szervezzem akkor 25-e utanra, hogy mindenki raerjen es meggyogyuljon? Olyan nehez ezt osszehozni. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziazstok!

Némi tanácsra szorulnék!
Olivér du-ra 38fokot produkált. Tegnap és tán már előtte is gyanítottam hőemelkedés közelit, de semmi tünet egyébb, a kedve se rossz, icipicit nyügi, de ez a mekegre is fogható.
Így marad a fog lehetősége. Kb mennyi idő telik el a láz és a fog kibújása között?
Az íny szó szerint elfehéredik? És ha igen ez is tarthat napokig?

köszi!

Eszter

ui. tali 25 után nekünk talán jobb lenne...

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Rita
Köszi, aranyos vagy!Kép
ÉjszakátokKép Nekünk Gergő megint 6 körül kel, pedig volt legalább 1 hét, amíg 7-ig is aludt, volt hogy fél 8-ig. Nem tudom mi lehet az oka, talán a betegség?

Eszter
Olivér lázaKép Azért figyeld nagyon, mert nekünk is így kezdődött, aztán pár nap múlva már jöttek a tünetek is.Kép

Tali: nekem teljesen mindegy mikor lesz, de azt nagyon szeretném, ha Anikóék is ott lennének!

PusziKép

Orsi

avocado

<font color="808080">Sziasztok!

Rita! Nem tudom, hogy a talira kiket szándékozol meghívni, de ha a többgyerekeseket is, akkor az állatkerti játszóháznak horror ára van, hacsak nem van valami többgyerekeseknek szóló kedvezmény, amit nem találtam meg az oldalukon. Nekünk speciel a három gyerekkel 4800 Ft-ot kellene fizetnünk, ha mondjuk két órát maradunk.

A Campona Sárkányvárban ( http://www.mikkamakka.hu/sarkanyvar/ ), és a Belvárosi Játszóházban (ez a Mikkamakka mostani neve) van többgyerekes kedvezmény.

Bocs, ha most megkavartam ezzel az egyébként is nehéz szervezést.

Üdv:

Zita</font>
pzita

Sziasztok!

Orsikám ,nagyon ari vagy,de nekem már a jövő hét után nem jó,mert itthon lesznek a nagyok is,és egyrészt nem férünk be Hozzátok,másrészt azért 3 gyerekkel kicsit drága lenne a játszóház.De ettől még Ti talizhattok,és majd a legközelebbi talán nekem is menni fog.Kép

Eszter:nálunk volt olyan fogacska,ami több,mint egy hónapig volt nagyon fehér,mielőtt kibújt volna.Láz Kép Dokit nem hívtad?
Bodza:most nem tudok sietni,dögrováson az egész család.Dzsemmet nem igazán szeretem.Na,nem baj,elhalasztva jövőre.

Rita:olyan időpont úgysincs,ami mindenkinek jó,nyugodtan szervezd meg,és aki tud,az elmegy,aki nem,az majd legközelebb.Nekem is maradnak a minitalik,ha a többségnek nem jó a hétvége.
Éjszakátok Kép Irigy vagyok,de nagyon.
Gergő egy icipicit jobban van,bár még mindig van hőemelkedése,és majd megfullad,úgy köhög.Kép
Te már rendes tejet adsz Lilinek?

Képzeljétek ma ellopták anyu telefonját,szegény tök kivan.Kép Észre is vette,rá is ordított az illetőre,de természetesen jól működött a csatárlánc,úgyhogy addigra már nem volt nála.Próbáltuk nyugtatni,hogy örüljön,hogy nem verték meg,vagy nem az iratait,pénzét vitték el,de nagyon el van kettyenve.Kép

Maccsról tud valaki???? Kép

Na,puszi:Anikó
vakili

Zita:megelőztél,a számból vetted ki a szót.Kép

vakili

Üdv MIndenkinek!

Sajna reagálni nem tudok, mert nincs időm sosem rendesen elolvasni, csak kutyafuttában...Kép

Lillám ma sem aludt, csak délelőtt egy háromnegyed órát. Most vacsi után eldőlt.

Nagy meglepiben volt ma részünk! (Lillának és nekem)
Egcsi és egy másik anyuka (neki kislánya van, Laura, 10. hónapos, ja és így hárman szoktunk sétálni, bocsika, hatan Kép ), szóval "felcsaltak" minket Lauráékhoz, és mikor felértünk, akkor előkaptak egy tortát, és dalrafakadtak. A Boldog szülinapot énekelték Lillának. Tartottak neki egy elő szülinapi bulit. A tortáról és a buliról teszek majd fel képet. Kép Rendes buli volt, lufi díszítéssel, igaz csak három lufi volt kiakasztva, mert Laura sírt, mikor csinálták, félt tőle, tortával, kajával, piával, ajival. Leraktuk a tortát a babák közé, és kedvükre fogdoshatták. Lilla lekapta rögtön az orrát, és elkezdte enni. Marcipán volt...majd meglátjátok! Annyira jó volt!Kép

Egyébként még kicsit beteg a manó. A torka pirosabb, mint tegnap, viszont se láza nincsen, nem köhög, nem tüsszög, az étvágya kifogástalan, jó a kedve...dokinéni nem érti.Kép Írt fel bogyót, de még nem kell elkezdeni, várunk még egy napot.

És amikre emléxem így fejből, arra reagálok, a többiektől bocsika, nem bunkóságból nem, csak fáradt vagyok...

Nálunk a fogzás nem okozott gondot. Hét és nyolc és fél hónap között kijött hat foga a csajnak, aztán egy hónap múlva meg kettő. Csak nyálzás és rágás jelezte, hogy valami készülődik. Most van nyolc foga, és már erőteljesen ömlik megint a nyála, és állandóan rágja az ujját a rágó fogai helyével.Kép

Most megyek, van még pár dolgom, vagyis sok dolgom van, de már nem tud izgatni semmi.Kép

Jóéjt!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Szaisztok!

Megint csak egy mondatra jövök, mert hogy olyan sok a beteg. Elnézést ha mindenki ismeri amit most ajánlok, de nekem újdonság volt és nagyon jónak találtam. Szóval: Marcell tegnap kapta meg a Menjugate oltást, és utána ugyebár figyelni kell a lázát. A múltkoriban vettem egy Traxit nevezetű hónalj alá ragasztható babahőmérőt és most úgy gondoltam, hogy kipróbálom. Tehát egy szív alakú tapaszocskát kell a baba hónalja alá ragasztani, és onnantól kezdve 48 órán keresztül folyamatosan mutatja a baba hőmérsékletét. Mértem popsiban ellenőrző mérést és pontosan (tizedes pontosan) ugyanazt mutatta mint a tapasz (illetve a fél fokos eltéréssel a popsiban). Fürdésálló, és így nem kell a gyereket állandóan vetkőztetni és a lázméréssel macerálni, hanem csak a body ujján kell bekukucskálni.
Hátha van még olyan aki nem ismerte

Rita: ha tudok már valamit a jövő hétre, írok

Ennyi voltam mára
Jerry
jerry

Sziasztok!

Tegnap irtam, de elszállt. Megjöttünk Balcsiról, jó volt, kellemes idő is volt, nem az a döglesztő elviselhetetlen meleg. A vizbe amúgy se mentünk volna be, ahhoöz még korai lenne nekem is. Levike angyal volt, és dülledt szemekkel csodálta a NAGY VIZET. Olyan édes volt.

Jerry
ez nekem is új. gyógyszertárban vetted? mennyiért?

Timi,
miért elő szülinapi? Jobbulást a babónak.
Fogzás: akkor mázlid van, nálunk most jön a 6. és az utcsókat nagyon is megszenvedtük.. persze éjjel.. Levi mostanában sűrűn kell éjjel.. fáradok nagyon.

Maccs? eltűntél- vizsgák?

Anikó,
telefon :-(
Jelentem nem vasaltam, de volt itt anyós, és vasalt kedden. Nem sokat, de azért az is v.mi. Viszont mostam 2 adagot. Kifolyik a kosárból a vasalnivaló..

Eszter,
nekem is házi ablakárnyékolóm van, de nem az igazi, várom a tetőablak árnyékoló tippedet, hátha. Tappancsok?!

na mennem kell, késő van

Mese

Rita,
nem tudom van- e többgyerekes kedvezmény, de szerintem v.szinű.. Irreális ár lenne. Csoportkedvezmény?
Én a 10-13- igra szavazok, mivel mi lusták is vagyunk, meg oda is kell érni, meg parkolni, szóval igy is korán kell indulni :-)
Lilli pancsizós sorozat édes, tényleg jól áll neki az a kis kánikula séró.

babafalva.hu vonalzó
meske

Szép jó reggelt! Kép

Lányok!Mivel 10-e után nekem már úgyis gond az odajutás is,miattam nyugodtan szervezhetitek a Játszóba is.Azt hiszem Andreának kell még meggondolni,mert Nála van 3 csemete.Vagy valakit elfelejtettem?

Mese:Balcsi Kép MI is megyünk nemsokára,de azt hiszem,Bence is csak nézni fogja egyelőre.Mondjuk van az üdülőnek medencéje,kezdésnek az is jó lesz a kiskád után.Kép
Párod megérkezett szerencsésen?
Vasalnivaló:ne is mondd,anyu is lebetegedett,úgyhogy nálam is csak gyűlik-gyűlik.Kép Minden nap csinálom egy kicsit,de mivel minden nap mosok is,hát sehogy se akar fogyni.Amikor Õ itt van,akkor az egyikünk csak azt csinálja,a másik Bencézik.Ráadásul most az összes lurkóm itthon van,úgyhogy nem unatkozom.Tegnap pl.bújócskázás közben leverték a kádról a mosógép csövét.Mondjam tovább,vagy kitaláljátok a folytatást....Kép

Timi:milyen kedves meglepetés!!! Ez az Egcsi!!! Kép
Puszilom,mondd meg Neki! Megvan már,hogy mikor utaznak?
További javulást lánykádnak! Kép

Jerry:lehet,hogy hülyeséget kérdezek,de akkor ez egyszerhasználatos ugye? Mennyibe kerül?

vakili

Jó reggelt!

Jerry!

Ez a hónaljtapaszoslázmérőstörténet Kép nekem még új, köszike, megtetszett!

Mese!

Azért előszülinap, mert csak hétfőn lesz a szülinapja a csajszinak! Akkor majd én tartok szülinapi bulit! Buli hegyek lesznek!Kép

Anikó!

Átadom! Az biztos, hogy megvárják Berci szülinapját. (07.28.) Azt itt ünneplik! Kapnának is, ha nem így lenne!Kép meg el kell még adni a lakásukat, viszont szeptember 17. az utsó dátum, mikor menniük kell. De ha eladják a lakást, akkor augusztusban mennek.

Nem szeretne valaki Egerben egy lakást venni?Kép

Szép nagyot aludt most a csajszi! Tegnap este olyan nyolc körül dugtuk ágyba, és ma hétkor kelt!Kép Biztosan betett neki a napközbeni nem alvás. Meg kell jegyeznem, nekem is!Kép

Megyek, mert nyekergünk!

Pussz: Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Eszter, Anikó! Köszönöm a hátihordozós infót, szerintem kipróbáljuk. Nem is én akartam vinni, hanem a férjemre gondoltam, hogy mikor kirándulni megyünk ne kelljen a babakocsit vinni.

Eszter, FranciaországKép Nagyon bátor vagy! Nekem már a sarkon nyafognak a fiúk hogy mikor érünk már oda ha bárhová megyünk. Olivér hogy van? Láz?

Anikó! Szegény, jól kijutott Neked! Mindannyiótoknak mielőbbi gyógyulást! Hugom: 14. héten van, tegnap volt chorionbiopsián (így írják??), azt mondja nagyon rossz volt.

Jerry, pasijaid jól néznek ki, különösen a kis nevetős.Kép Tényleg jó ötlet ez a hónaljhőmérő.

Mese, BalcsiKép A szüleimnek Balatonföldváron van apartmanja, mi odamegyünk júliusban. Tavaly kihagytuk Dávid miatt, de az idén megpróbáljuk.

Timi, születésnapKép Nagyon kedves ötlet volt! Jobbulást a kicsi lánynak!

Mi a hétvégén ünnepeljük Dávid első születésnapját, bár csak a jövő héten lesz egyéves. Nem tud valaki tej- és tojásmentes tortareceptet?

Orsi, hogy vagytok? Javultatok valamit?

Vera, fogacskákKép Dávid is kínlódik 2 foggal. Nekem úgy rémlik hogy a két nagyobbik meg sem érezte a fogakat, vagy csak a megszépítő messzeség?

Tali: nekem 15-ig egyáltalán nem jó a suli miatt. 15-e után nekem jó a volt Mikkamakka, bár akkor vinnem kell a 2 vadmalacot is. Viszont ha kifogunk egy kánikulai napot, akkor megzizzenünk ott. Campona nekem nagyon messze van bár tényleg jó a játszóházuk.

Viszont én is fel tudom ajánlani 15-e után a kertünket (is), mi Újpesten lakunk. A nagyobbaknak is van játéklehetőség a kertben is (bicikli, roller, homokozó, hinta, stb.), a lakásban egyelőre van egy játszószoba ahol csak játékok vannak. Nemsokára megszüntetjük, ez lesz Marci szobája, de a kivitelező még nem jelentkezett hogy mikor csinálják. Elvileg júniusban.
Anikó, el tudok menni értetek, közel laktok hozzánk. Van annyi gyerekülés a kocsiban.

Sziasztok,
Andrea
tandrea

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?