Sziasztok!
Eszter!
Gyermek édes, Te jól nézel ki. Ezt a háti hordozót szeretik a gyerekek, mert én is gondolkodom hogy kellene venni, ne mindenhová a babakocsit cipeljük. "Mázolmány" nagyon tetszik, mindig irigyeltem az ilyen kreativ embereket. Allergia
Nagy átok!
Orsi, mielőbbi gyógyulást mindkettőtöknek! Melegben különösen vacak betegnek lenni. Ez a meleg tényleg tikkasztó volt, nálunk két napig ment a légkondi. Pedig az ablakokon hővédő fólia van, a ferde ablakokon (tetőtér) pedig hővisszaverős roletta. A kert elöl-hátul tele van 70 éves fenyőfákkal, tehát van árnyékolás, de sehol sem volt jó. Még jó hogy van ez a felfújható medence a gyerekeknek, nekik legalább jó volt.
Timi, baleset
Lillának nincs baja azóta sem? Nyűgi
Nektek is miekőbbi gyógyulást!
Mese, remélem azért jó időtök lesz holnap a Balatonon. Buli
Én vasárnap MINDENT kivasaltam, míg a férjem a kertben volt a fiúkkal, és a légkondi ment a lakásban. Persze ma már megint kifolyik a mosnivaló a szennyestartóból.
Rita, Lili édes mint mindig. Kedvencem a mászós kép, jól áll Lilinek hogy felcsatoltad a haját. Látom ő is "csiga", húzza a nyálat maga után a parkettán. Dávid is ilyen. Fürdés a nagymedencében
Csak ilyen helyen lehet kibírni a nagy meleget. Sógornőméknek is van, csak sajnos megbetegedett az egyik fia így az enyémek nem tudtak elmenni hozzájuk.
Anikó, nagyon sajnálom hogy ilyen betegek vagytok! Orvos mit mondott? Mielőbbi gyors javulást! Nálunk is állandóan veszekszik a két nagy, a tegnap délutánt végigvinnyogták és vitatkozták. Gyakorlatilag bármin össze tudnak veszni, Balázs ilyenkor úgy bőg mintha a karját szakították volna ki. Bocsánat a hasonlatért de szörnyű hangot ad ki magából. Marci szokott kisbabát játszani, ilyenkor selypítve beszél amitől én megőrülök. Kellett neki venni ugyanolyan kismotort ami a Balázsnak is van (kb. 2-3 éveseknek való), mert állandóan veszekedtek rajta. Úgy néz ki rajta mint majom a köszörűkövön, de őt nem zavarja.
Legtöbbször azon szoktam kiakadni hogy nem fogad szót, ha százszor mondom el akkor legfeljebb azt válaszolja: "Most nincs kedvem." De a legdühítőbb amikor a szüleimmel szemtelen, ráadásul most sz@r a kedvük a hugom miatt így a türelmük a zéró alá süllyedt.
Hugom: a kedves férje 5 milliós adósságot csinált a vállalkozásával (több mint két éve nem fizet adót, TB-t, ÁFA-t, stb.), 6-án jöttek volna a végrehajtók elvinni minden ingóságukat. Március óta nem fizettek semmi közüzemi költséget+telefon+kocsirészlet, stb. A szüleim elég sokszor kifizették már a számláikat tavaly is, ráadásul a hugom terhes az első gyerekével, ami nagyon nehezen jött össze. Holnap megy magzatvízvételre (37 éves). Az apám most kölcsönkért valakitől annyi pénzt hogy legalább az elmaradt adót befizesse hogy a végrahajtástól megmentse őket.
Dávidot ma visszavittem az orvoshoz, aki kedvesen megjegyezte hogy most meg mi a baj. Megjegyzem, szeptember óta egyik gyerekem sem volt beteg, Dáviddal csak tanácsadáson voltunk 3x február óta amióta ő a gyerekorvosunk. Balázst még sohasem látta, Marcit is csak azért mert ő az iskolaorvos is és mellesleg a fiának az osztálytársa. Szóval, székletmintát kell vinnem holnap. A furcsa az hogy Dávidnak jó az étvágya, most már nem olyan nyűgös mint a múlt héten, jobban is alszik, csak egy nap 10-12 széklete van.
Dávidra nem tudok zoknit adni mert mindig lehúzza és hozza a szájában mint egy kiskutya. Napi 3-4 pár zoknit "fogyaszt". Nagyon tündéri kisfiú, mással nagyon jól elvan, csak ha már meghallja a hangomat akkor baj van. Cipővel még nem tud menni, a kertben mezítláb viszont nagyon gyorsan tud menni, főleg a virágok felé. A homokozó nagyon érdekli, már meg is kóstolta.
Macs, nagyon eltűntél, mi újság?
Vera, hogy vagytok?
Bocsánat, megint szómenésem volt.
Sziasztok
Andrea