Sziasztok!
Gyorsan írok egy keveset.
Igaz, a mára tervezett melómmal nem vagyok még készen...
Hajni,
Itt mondom Nektek már mióta, h nem gumizunk mindig, de Ti kinevettetek...
Aztán afffene sem tudja!
Nicika,
Mennek a drukkok!!! ++++++++++++++++++++++++
Hajni,
Házavató?!
Szerződés-hosszabbítás
Zafír,
Látod, látod, máris nem Te vagy a korelnök!
Én is írtózom a tűktől!
Kiskatonák
Hátralevő vizsgákhoz drukkok ++++++++++++++++++++
Beuka,
Harkály
Vizsgádhoz drukkok ++++++++++++++++++++++++
Zsu,
Foghúzás
Olik,
Gratulálok!!!
CsAnita,
A tesztelés története: Igazából az a baj, hogy mi itt 'amerikai típusúan' egymás hegyén-hátán üldögélünk... Palánkok vannak csak a térben... És 3 kollégám is itt van a 'nyakamon'. Azt sem tudtam, h a dm-es zacsit(amiben behoztam) hogyan dugjam el (mert persze minden érdekli őket...). Ráadásul totál átlátszott a zacsi...
És persze a dobozt nem mertem az itteni papírkosárba dobni, mert tuti, hoyg kiszúrták volna... Így dobozostul, mindenestül vittem a wc-be...
Hááát, ha láttatok volna, jót röhögtetek volna!
Én is majdnem röhögtem!
Hiszen mégsem mertem a kezemben vinni, így beraktam a szoknyámba oldalra és a kezemmel próbáltam takarni.
(gondoljátok, nem zörgött?!
Ááááá, dehogy!) Szerencsére aránylag feltűnés nélkül csináltam, és olyankor, amikor a többség nem volt a helyén. Imádkoztam kicsit amiatt is, hogy a dohányzóban ne legyen senki (vagy legalábbis ne akarjon velem beszélgetni...), mert azon át kell menni a wc-hez. Ott csináltam meg, majd az egészet becsomagoltam wc-papírba és úgy dobtam ki...
Vica,
Azért én még drukkolok, mert szerintem korai volt!
Nicika,
A hődet így én sem látom át, egy görbénjobban menne...
Beuka,
7főn indulunk nyaralni.
Jaaa, a pasim kiröhögött, hogy hogy lehetek ennyire béna (már a tesztelés kivitelezése miatt is...
), majd amiatt is, hogy hogy nem tudtam eldönteni, hogy az most mit is mutat...
Tényleg olyan egyszerűnek tűnik, de mégsem vagyok benne biztos, h mit is láttam!
De Õ nemigen hisz az ilyen kütyükben (mint pl. a teszt, vagy a PG), így azt mondta, h addig ne éljük bele magunkat semmibe, amíg nem voltam dokinál. Oda viszont már nem tudok elmenni a 7en, csak majd amikor hazajöttünk...
Én viszont még mindig félek egy kicsit attól, h esetleg azért nem jött meg, mert vmi bajom van...
Szerintetek normális vagyok?!
Pusz:
Kata