Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Hú, jó sokan vagytok!!! Győzlek megismerni majd benneteket, jó ez a táblázat! Én is majd bekerülhetek? Ha jól látom, sajna én vagyok a legidősebb... Kép

Hőmérőzés.
Nekem a nőgyógyászom azt mondta, hogy legjobb a hüvelyben mérni. Én most úgy döntöttem nem mérem sehol. Mjad talán a nyáron, amikor vége lesz a sulinak, és nem kell dolgozni. Maga a hőmérőzés izgi dolog, főleg amikor leeseik, és fennmarad... Kép

Nem tudom, ismeritek-e a PG53 nevű kis mikroszkópot. Azzal is meg lehet állapítani a peteérést, én amikor a 2. gyerkőcöt tervezteük akkor vettem. Sőt még a fagyöngyteát is ajánlották akkor. Akkor a Már megint megjött topicba írogattam, de ott már inkább csak nagyon régóta próbálkozók vannak, ezért gondoltam, hogy most inkább hozzátok csatlakozom ha lehet.

moni

Sziasztok!

Előbb elszáll egy hosszú üzim és most már nincs nagy kedvem újat írni.

Móni, ez volt a szülinapi kívánságom! Kép Mármint, hogy csatlakozzon valaki, aki idősebb nálam, ne én legyek a tábla korelnöke, immár egy hete Kép

Nicika Kép én szorítok...

Rólam: ma "szuper" napom volt, reggel egy vérvétellel kezdtem a Forgács Intézetben, utána raport az elmebeteg főnökömnél, majd levezetésként egy gynevac szuri... S tegyük hozzá, hogy betegesen írtozom a tűtől. Kép
De a jó hír: a férjem kiskatonái "gyereknemzésre alkalmasak" Kép Így mondták a telefonba neki Kép

Zafír

Kép
Kép
zafír

Na jó, ha sikerül átküldenem akkor folytatom.

Kata, ha jól értem megjelent egy halvány csík is. Az pedig babát jelent egyértelműen. Kép De ismételd meg a héten!!

Anita, mi júni 13.-án megyünk konzultációra a Tanár úrhoz. Akkor Te is úgy jártál a gynevackal, mint én múltkor. Kép Mindegy Gyöngyitől már úgyi tudjuk a véleményét.

Gyöngyi, ti végül beadattátok?

Beuka, az a lényeg, hogy mindjárt túl vagy a vizsgaidőszakon. Mikor lesz az utolsó vizsga? Utána jön a babaKép!
Én a következő három hétben minden kedden vizsgázom... utána meg megyek szurira. Kép

Maminti klassz lehetett az utazás, még olvasni is jó volt. Kép
A hólyaghurut még megvan sajnos, este vettem be gyógyszert.

Hajni, örülök, hogy Stone teljesen helyrejött. Kép
Mostmár főnök vagy vagy sem?

Vica nagy drukk holnapra, ha tényleg akkor tesztelsz! Nekem a sógorom tűzoltó, sokat szokott mesélni a munkájáról, én még hallgatni is alig bírom ezeket a történeteket. Minden elismerédem az övék!

Zafír

Kép
Kép
zafír

Helló csajok!

Vica nagyon szar lehet párodnak, hogy olyan szörnyű dolgokat lát, meg neked is, hogy ilyen estéken egyedül kell lenned otthon Kép
Szerintem ha eddig kibírtad, akkor várd meg a csütörtök reggelt teszteléssel. Nagyon izgi szorítok!!!! Én úgy tudom, hogy hónaljban nem mutat valós képet a hő. Valóban én rosszul írtam és a hüvelyben a legjobb, legalábbis azt mondják többen.
hogy hogy nem tudsz benn tanulni, mikor szakdogát meg tudtál ott írni??

Nicika drukkolok nagyon!!!!!!!!

Hajni igen ezt akartuk, hogy írjál magadról!!
Asszem én is besz..nék ha egy ilyen bgár jelenne meg nálunk. Jó, hoyg csak ott akar lakni Kép
Nekünk harkályunk van, aki néha reggelente bekopog a műanyag(!!!) ablakunkon. Egy ideig aranyos volt, aztán már bosszantó.
Júni végéig meghoszabították a szerződésed? Az tök jó!!!

Moni igen elég sokan vagyunk és egyre többen, ami tök jó, mert meg tudjuk osztani egymássl a dolgainkat! + ötletek, tanácsok.
Te pl. nagyon sok hasznos tanácsot tudnál nekünk mondani, hisz van már két bébid!
Ha táblába szeretnél kerülni meg kell adnod azokat az adatokat a Hajninak.
Ezek szerint suliban dolgozol?
Van itt közöttünk egy pár olyan aki kipróbálta a PG-t és vegyesek a tapasztalatok. Neked ezek szerint bevált?

Kép
Kép
beuka

zafír gratulálok a kiskatonákhoz!!!! Akkor hajrá!!
Tényleg nem lehetett valami jó napod Kép
nekem hétfőn lesz az ut. vozsgám még egy szót sem tanultam, ráadásul hétvégén lagziba megyünk. na mindegy ezt az egyet már csak kibírom valahogy. Neked sok-sok kitartás még ahhoz a 3-hoz!!

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!Kép

Hajni, akkor az akcióhegyek miatt nem jöttél...Kép Ezt még megbocsátjuk Neked,de remélem eredményes volt!!

Kata, jelentkezz mi van veled!!

Nekem tegnap kihúztak egy fogamat a fog szabályzás miatt, de nem fáj/t kicsit kellemetlen.A fétjecském nem szerette volna ha kihúzzák és most egy kicsit haragszik rám...Kép

zsuzska80
Szombathely

<font color="aa00aa">Sziasztok csajszikKép
Tegnap voltam első UH-n. Láttunk a pötyit!! Ott dobogot a kis szíveKép Olyan aranyos volt. A férjem könnyezett a boldogságtól. Most már 7mm. És kb. 7 hetesnek felel meg. Január 10-15kén várható. A 12 hetes UH-n már pontosabb lesz a kora is a dátum is.
Olyan boldogok vagyunkKép
Mindenkinek sok sikert!!!+++++++++++++++++++++++
Puszi</font>
Vendég

Sziasztok!

Zafír!
Kívánom, hogy minden kívánságod így teljesüljön! Kép

Beuka!
Kérdezzetek, és szívesen segítek, már amiben tudok! PG53 hát, szerintem sem egy nagyon pontos, bár lehet, hogy nem tudom használni jól...
Igen, tanítok.

Olik!
Gratulálok a pocaklakóhoz!

Adatok:
nick-Moni
próbálkozás-célirányosan 2005. márc vége, de 2004. év vége óta nem védekezünk
cn- ma a 9. nap
cikl.hossz-28-29nap, rendszeres
lakhely-Szombathely
életkor-30
megjegyzés-a 3. babát tervezzük

moni

Jóóó reggelt mindenkinek!Kép

Beuka!
Hát, tegnap egy kissé fáradt voltam (ma nagyonKép), egyébként át szokott jönniKép

Nicika!
Innen is megy a drukk!

Zafír!
Kiskatonák kipipálva, mindent bele!Kép
És jobbulást még mindig!

Zsuzska!
Most fogszabályoznak? Azt írtad, már nincs rés a két fogad között. Vagy ez már utókezelés?

Olik!
Kép
Gondolom, most nagyon boldogok vagytok! Kérünk ám további híreket is!Kép

M

Kép
Kép
maminti81

Igen most van állandó fogszabályzóm..szép fém..
Már a rések eltüntek, amik eredetileg voltak, de az nem elég ezért kellett még fogat kihúzni..Kép

KATAAAAAAA , merre vagy??

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!

Tegnap este nem ment el az üzim, remélem most sikerül. Tehát:

Köszi mindenkinek a bókokat Szoni nevében is Kép
Kata! Neked külön köszi, hogy engem is dícsérsz, de ez inkább a kozmetikus és a fodrász érdeme.

Nekem is van PG53-om, pont akartam is írni, erre olvasom, hogy Moni is használja. Tényleg kimutatja a termékeny napokat, de Mi hiába próbálkoztunk azokon a napokon, nem jártunk sikerrel, aztán már inkább nem is néztem.

Kata!
Nekem a One Stepnél Szonát egy, az ellenőrző csíknál halványabb csík mutatta, de kivehetően csík volt. Sztem mindenképpen csinálj mégegy tesztet! Már csak miattunk is, nehogy már kilukadjon az oldalunk Kép

Vica!
A hőd eléggé jónak tűnik, amikor én méregettem (össz-vissz 4 hónapot), akkor már a mensi előtti reggelen leesett a hőm 36 akármennyire, még a hasam sem fájt, de már el voltam kenődve. Sztem a 37 és fölötti reménykeltő Kép Tőled is türelmetlenül várom a teszt eredményét!

Olik!
Ugye milyen jó látni is a Picúrt?! Én el sem akartam hinni. Sok minden jót, a következő 7 hónaphoz!!

Proone!
Én asszem tiszta hülye vagyok és eljesen félreértettem, amit a szülőkről kérdeztél, de csak ma reggel kapcsoltam, hogy mire is gondolsz. Sztem ráérsz évzáró környékén szólni.

Zsuzska!
Fogszabályozó nem kényelmetlen? Vagy meg lehet szokni (gondolom igen)?

Zafír!
Én is gratula a "fiúkákhoz", legalább emiatt nem kell aggódnotok, ez jó hír.

MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok!!!Jó reggelt mindenkinek!!!

Zafír!!!
Hú az nagyon jó,hogy a férjeddel minden ok!!!!!!!Gondolom kicsit megnyugodott.Akkor "csak" Te vagy hátra!!!Nagyon kiváncsi vagyok mi lesz 13-án.Annyira egyszerre csináljuk a dolgokat remélem eggyütt tudunk babázni is.Jó lenne.

Maminti!!
Vendéglátozom,felszólgáló-üzletvezető vagyok egy kávézóba.És sajna ez hétvégi munkával is jár.Elég jól hangzik az utazásod története!!!Kicsit irigykedem!!!!Na jó nem is.

Kata!!!!
Ilyen jó hírekre kell jönnöm?????Ezt nem hiszem el!!!Halvány csík is csík!!!!És még,hogy nem akartok babát!!!???Tessák tesztelni másikat!!!Nem bizonytalanságba hagyni bennünket!!!Ezer drukk!!!Végülis hol teszteltél???

Olik!!!
Sok-sok gratula!!!!Örülök,hogy minden rendben.

Móni!!
Üdv köztünk.Sajna itt is vannak nagyon régóta próbálkozók,mi például 15 hónapja !!!!DE az jó,hogy már a 3-dik babócát szeretnétek!!Hányadikosokat tanítasz???

Vica!!!
Halljuk azokat a jó híreket!!!!Tessék jelentkezni!!!!!!!!!

Beu!!!
Kár,hogy nem fürcsiztetek.Tényleg Te mikot mész dokihoz??Vagy most mibe maradtatok??
csanita

Sziasztok Csajok!
Olyan sokmindenkinek kellene reagálnom, de csak beugrottam ide a boltba Nektek írni. Látjátok milyenek vagytok? Nem hagytok tanulni...Kép

Szóval ma reggel teszteltem, de totál negatív lett.Kép (Ugrott 1680Ft+postaköltségKép)
De nem vagyok elkeseredve, mert a hőm már 37,3. Szóval emelkedik.
A ciklusaim így utólag visszanézve nem voltak teljesen rendszeresek. Ebben az évben a következő képpen alakultak: 25 napos, 27, 27, 27, 28. És ma vagyok a 27.-en. Na ezen menjen el valaki, ha tud. Teljes a bizonytalanság. Semmi görcsölés vagy ilyesmi.

Na mégis írok mindenkinek:

Hajni, nekünk is volt egy ilyen dongónk, de mivel a férjem 7 vagy 8 szakmája közül az egyik a méhész, így megnyugtatott, hogy nem dől össze a tetőnk.Kép

Nicika sok sikert az akciókhoz, nekem egy ilyen teszt mutatta ki h nincs rendesen pé-m. Utána mentünk dokihoz. De nálatok szerencsére nincs ilyen bajKép

Zafír köszi a drukkot, de most nem jött be. Ám még nincs veszve semmi, hisz nem jött meg és jele sincsKépKépKép

Bae Hát látod nem bírtam kiKép
A szakdogát is nehezen írtam meg, de annál mikor megzavartak legalább láttam a képernyőn hogy hol tartottam, és ugye a saját gondolatait az ember hamarabb tudja követni, mint egy idegenét amit ráadásul meg is kell tanulni és utálomutálomutálom!Kép

OlikMinden jót és egészséget kívánok nektek!

Szoni Te hol mértél hőt?

Proone el vagy veszve!

Na jó hosszú lett.

Pusza:

Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

Zafír köszönöm hogy szorítottál! Remélem meg lesz az eredménye az összebújásnak!
Hallottam a jó hírt hogy a férjeddel minden oké! Akkor hajrá!

Vica! Én is szorítottam neked! Azért ne kenődj el! Lehet hogy még korai volt! Milyen tesztet
használtál?

Én eddig szájban mértem a hőt, aztán ezt a ciklust hüvelyben mérem és sokkal magasabb
értékeket tapasztalok minta szájban mérném! Ráadásul ami fura, hogy az ovulációs teszt
szerint tegnap v. tegnap előtt volt az ovuláció, de a hőm nem esett le! Ez hogy lehet?

Beuka neked is köszi a drukkot! Már gyűlnek a pozitív energiák! Kép Ja és eddig nekem is
bevált a PG, bár ebben a hónapban még nem mutatott páfrányokat!

Én is szeretnék a táblába kerülni! Szabad?
Nicika &#8211; 2005. február &#8211; ma 16cn &#8211; 28 nap, rendszeres &#8211; Lövőn lakok (Sopron mellett) &#8211; 23
éves leszek most vasárnap

Maminti! Kösz a drukkot!

Kata! Megy a drukk!

Moni! Eddig te vagy az egyetlen Nyugat-Magyarországi, azaz te laksz hozzám a legközelebb!

KépKép
nicika

Nicika!
A tested bármely pontján más hömérsékletet mérsz. Ezért kell ügyelni arra, hogy mindig ugyanott mérd, ahol elkezdted.
A höm ovuláció után nem esik le rögtön, csak a mensi kezdeténél. Én azt hallottam, hogy a baba beágyazódásához az ovuláció után 9-10 nap magas hö kell.

Még mindig drukkolok!Kép

Vica!
Ne keseredj el, még semmi sem biztos. És drukkolunk továbbra is!Kép

M

Kép
Kép
maminti81

Maminti! Nekem is a mensi kezdeténél esett le, illetve pontosabban aa 6cn 36.3-ra. Azóta 36.5-36.6-nál nem ment lejjebb! Ingadozik nagyjából 36.6-36.7 között!
"Én azt hallottam, hogy a baba beágyazódásához az ovuláció után 9-10 nap magas hö kell. " Mi számít magas hőnek ebben az esetben?

KépKép
nicika

A magas hö azt jelenti, hogy az ovuláció elöttihez képest határozottan magasabb. Ez lehet akár 0.2-vel is csak, de az a lényeg, hogy magasabb maradjon.

Kép
Kép
maminti81

Nicika!
Hát azért mi sem lakunk olyan nagyon közel, de Pesthez képest azért nem táv. Kép

Vica!
Nekem Vikinél volt egy olyan, hogy 27. napon teszteltem, halvány 2. csik lett, aztán rá egy hétre az SZTK-ban csináltattam egy tesztet, az negativ lett. El is kenődtem, de gyorsan még aznap du. mikor az eredményért mentem vettem egy tesztet, egyből meg is csináltam, és pozitiv lett!!! Úgyhogy ne kenődj el!

Csanita!
Kitartás! Középsuliban tanitok, és minden évfolyamon. Ugye a 12.-esek már kimentek, igy most kicsit kevesebb órám van. DE már nagyon várom a végét!

moni

Maminti! Leírom a hőmet! Megnéznéd?
1cn - 36.5
2cn - 36.6
3cn - 36.6
4cn - 36.5
5cn - 36.4
6cn - 36.3
7cn - 36.7
8cn - 36.7
9cn - 36.6
10cn - 36.8
11cn - 36.5
12cn - 36.6
13cn - 36.9
14cn - 36.6
15cn - 36.7
16cn - 36.6
Na?

KépKép
nicika

basszus, Kata, Te szívatsz minket???Vagy ilyen sok a melo??Mit szólt hozzá a párocskád??Mikor tesztelsz ujra???KépKépKép

Írj nekünk kérlek!Kép

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok,
Rengeteg melóm van, mert 2 heti munkát kell megcsinálnom 3 nap alatt, h nyugodtan tudjunk nyaralni menni. Így most olvasni sem tudtam, csak jelentkeztem, h megvagyok! Kép
Majd ebédidő környékén igyekszem írni még (vagy délután...).

Puszi:
Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!
Zafir!
Mi végül is nem adattuk be a Gynevacot.
Örülök, hogy a férjednél minden ok.
Gyöngyi

Kép
Kép
bgyöngyi

Nicika!
Tuti tegnap volt a PÉ-d? Mert a höm szerint még nem nagyon volt... Igaz, azt egy csomó minden befolyásolja (megfázás, alváshiány, alkohol, gyógyszer...) Egyébként az a jó, ha nem esik még le.

Kata!
Hajrá! Te vagy a munka höse!Kép Drukkolok, hogy sikerüljön befejezni a munkádat! Azért ne vidd túlzásba, mert nem olyan jó kifacsarva elindulni!

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok!

Hozom hamar a táblát. Csak előbb:

Vica, örülök, hogy te is megnyugtatsz dongó ügyben Kép. Mi sajna nem tudtuk mi ez egészen tegnapig, és nagyon nagyon mérgesek voltunk rá.

Nicika, jó lenne, ha be tudnád görbében is szurni, mert én csak úgy látom. Hol méred különben?

És mi ez a 10 napig kell fennmaradni? Pé után felmegy a hő 37 köré, és csak menzi előtt esik le. Szóval ez akár hogy is de nálam 14 nap.

Mondtam nektek, hogy ebben a hónapban én is mérem?
Képzeljétek, tegnap teljesen elbizonytalanodtam, hogy a pémet éreztem e, erre ma reggel gyorsan megrajzoltam a görbét, és kiderült hogy nagyon nagy valószínűséggel igen Kép. Úgy örültem Kép

Ja, még nem főnökösködöm, még mindig nem indult el az új munka, azt mondták, hogy talán a jövő héten. Majd kiderül. Én itt is elvagyok Kép

Kép

Kép
vkhajni

Kép

Kép

ZEBRÁSOK!!!!

Senki nem szerete átkerülni a babás táblába????

Kép

Kép
vkhajni

Helló csajok!

Zsu a páros miért nem szerette volna, hoyg kihúzasd azt a fogat?

Olik nagyon nagy gratula!!!

Maminti nem csodálom, hogy fáradt voltál, nyaralás után mindig az az ember, pedig elvileg pihenni megy. Gondolom nehéz visszarázódni.

Anita a héten megyek valamikor dokihoz, ma is voltam, de rengetegen voltak.

Vica szerintem a Te ciklusnapjaid "egész" normálisak. Átlag 27. Nekem miután abbahagytam a gyógyszert (tavaly július) a ciklusnapjaim 37-38 naposra duzzadtak. Most meg megjött 24-re. A gyógyszer alatt mindig pontosan 28 napos volt.
Sajnálom a tesztet, de szerintem korai volt még!
Te ha a férjed egyik szakmája méhész, akkor hogyhogy nem tudtad, hogy mi az a pörgetés? Nektek nincsenek méhek?

Kata sajnálom, hogy sok volt a melód és nem tudtál jönni, pedig nagyon kíváncsiak vagyunk ám!! Mikor is mentek nyaralni??

Hajni nagyon szép a tábla, jó hogy újra itt vagy közöttünk!

Kép
Kép
beuka

Bea, nagyon aranyos vagy hozzám. De ma sem leszek sokáig sajna, vagy szerencsére. Amint hazajön a párom, megyünk ki a telekre. Ha nem leszünk sokáig akkor ma még beugrok. Mondjuk fogalmam nincs mikor jön haza, mert fél 4 óta nem képes visszahívni, így semmit nem tudok róla. Kicsit haragszom is. Kíváncsi vagyok mit mond, miért nem sikerült magával vinnie a telefonját Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Maminti! Az ovulációs teszt a 14cn lett két csíkos! Abból gondoltam hogy másnap volt valószínűleg a tüszőrepedés! A hőmhöz azt azért hozzá kell tennem hogy nem hajszálpontosan ugyanabban az órában mérem!

Vkhajni! A hüvelyben mérem normál hőmérővel 5 percig! Ez a ciklus az első mikor hüvelyben mérem, ez előtt három ciklust a szájban mértem!

Na beszúrom a görbém és várom az okos véleményeket! Kép

KépKép
nicika

Sziasztok!

Gyorsan írok egy keveset. Kép Igaz, a mára tervezett melómmal nem vagyok még készen... Kép

Hajni,
Itt mondom Nektek már mióta, h nem gumizunk mindig, de Ti kinevettetek... KépKép Aztán afffene sem tudja! Kép

Nicika,
Mennek a drukkok!!! ++++++++++++++++++++++++

Hajni,
Házavató?! KépKépKép
Szerződés-hosszabbítás Kép

Zafír,
Látod, látod, máris nem Te vagy a korelnök! Kép
Én is írtózom a tűktől! Kép
Kiskatonák KépKépKép
Hátralevő vizsgákhoz drukkok ++++++++++++++++++++

Beuka,
Harkály KépKép
Vizsgádhoz drukkok ++++++++++++++++++++++++

Zsu,
Foghúzás Kép

Olik,
KépKépKépKép Gratulálok!!! Kép

CsAnita,
A tesztelés története: Igazából az a baj, hogy mi itt 'amerikai típusúan' egymás hegyén-hátán üldögélünk... Palánkok vannak csak a térben... És 3 kollégám is itt van a 'nyakamon'. Azt sem tudtam, h a dm-es zacsit(amiben behoztam) hogyan dugjam el (mert persze minden érdekli őket...). Ráadásul totál átlátszott a zacsi... Kép És persze a dobozt nem mertem az itteni papírkosárba dobni, mert tuti, hoyg kiszúrták volna... Így dobozostul, mindenestül vittem a wc-be... Kép Hááát, ha láttatok volna, jót röhögtetek volna! Kép Én is majdnem röhögtem! Kép Hiszen mégsem mertem a kezemben vinni, így beraktam a szoknyámba oldalra és a kezemmel próbáltam takarni. KépKépKép (gondoljátok, nem zörgött?! Kép Ááááá, dehogy!) Szerencsére aránylag feltűnés nélkül csináltam, és olyankor, amikor a többség nem volt a helyén. Imádkoztam kicsit amiatt is, hogy a dohányzóban ne legyen senki (vagy legalábbis ne akarjon velem beszélgetni...), mert azon át kell menni a wc-hez. Ott csináltam meg, majd az egészet becsomagoltam wc-papírba és úgy dobtam ki... KépKép

Vica,
Azért én még drukkolok, mert szerintem korai volt! Kép

Nicika,
A hődet így én sem látom át, egy görbénjobban menne... KépKép

Beuka,
7főn indulunk nyaralni.
Jaaa, a pasim kiröhögött, hogy hogy lehetek ennyire béna (már a tesztelés kivitelezése miatt is... Kép), majd amiatt is, hogy hogy nem tudtam eldönteni, hogy az most mit is mutat... Kép Tényleg olyan egyszerűnek tűnik, de mégsem vagyok benne biztos, h mit is láttam! KépKép
De Õ nemigen hisz az ilyen kütyükben (mint pl. a teszt, vagy a PG), így azt mondta, h addig ne éljük bele magunkat semmibe, amíg nem voltam dokinál. Oda viszont már nem tudok elmenni a 7en, csak majd amikor hazajöttünk...
Én viszont még mindig félek egy kicsit attól, h esetleg azért nem jött meg, mert vmi bajom van... Kép Szerintetek normális vagyok?!

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Háááát, vicceltem: nem lett kevés, amit írtam... KépKépKép
Bocsika! Kép
kata1977
Hatvan

Bea A pergetést te a múltkor pörgetésnek írtad és én úgy nem ismerem. Egyébként akkor ezt megírtam, csak szarakodott a gép és nem ment el. Nem volt kedvem újra írni.

Hajni A 27.cn-on vagyok és Closty-s is vagyok. Csak hogy legyen egy kis dolgodKépKépKép
A dongóból hány darab van/volt?

Babások, vagy aki volt már terhes!
Egész délelőtt semmi bajom. Semmit nem érzek. De délután olyan kib..ott sz..ul vagyok már 3. napja, hogy az nem emberi. Hányingerem van, el akarok ájulni, szédelgek,stb. Plusz 2-3 óránként egy pillanatig nagyon enyhén görcsöl a hasam.
Kérlek titeket magyarázzátok már meg hogy mi ez!!!!!!!!!

Mindenkinek köszönöm a szurkolást. Nagyon jó esik!Kép

Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

Kata, szerintem nem vagy normális, de ezt ezelőtt is tudtuk. Nagyon vicces volt a történet a teszttel Kép. Jó mosolyogtam rajta.
Szerintem amíg itt vagy köztünk még ha babásan is a gumival fogunk szekálni Kép.
De ugye fogunk tudni még egy teszteredményt mielőtt elmész nyaralni? Zebrával szeretnélek visszavárni, és ahhoz tutinak kell lenni. Bár szerintem így is tuti, de nem szeretnék semmit elkiabálni. De ezt a tesztet melóba indulás előtt csináld meg ha lehet, nyugodt körülmények között KépKép

Nicika, én ebből nem nagyon tudok kiolvasni pé-t. Esetleg a 6. napon, de az abból sem jó, hogy túl korán van, meg nem is megy fel a hőd 37-ig. Mindenesetre mérd még tovább és hónap végén várjuk az újabb táblát. Hátha akkor jobb lesz. Majd én is hozom az enyémet megmuti, most teljesen jól alakul. Remélem a hónap végéig nem rendetlenkedik Kép

Kép

Kép
vkhajni

Vica kijavítottalak Kép. Csak nem te leszel Kata helyett a problémás táblalakó KépKép???
Kettő dongónk volt, az egyiket sikerült agyonvernie a páromnak, a másik elmenekült. Tegnap nem láttuk, ma meg nem megyünk ki. Majd holnap tudok nyilatkozni másik ügyben is Kép. Most Micotox-szal (lehet nem jól írtam) permeteztük be a fát, hátha használ valamit Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Kata1977 köszönöm a drukkot! De már egyre bizonytalanabb vagyok hogy most tényleg volt e PÉ-em! Előfordulhat hogy az ovulációs teszt nem működött jól? Részletesebben leírva, az első teszten nem volt teszt csík, a másodikon és harmadikon volt egy halovány, aztán a negyediken erős, aztán az ötödiken halványabb, de kicsit sötétebb mint a 2-3. teszten! A hasam tegnap nagyon feszített és puffadt, ami szintén PÉ-kor szokott lenni! A cervixem nagyon sok már 3 napja! Ezt főleg együttlétkor lehet észrevenni, meg a bugyin! Viszont a hőm nem jelez peteérést és a PG53 sem! Úgyhogy most jól összegabajodtak a dolgok bennem! Nem parázok, csak fura! Nyugodtan megmondhatjátok az őszintét!

KépKép
nicika

Nicika, én a tesztet nem használtam soha, nem tudom, hogy mennyire megbízható. A PG szerintem kakit sem ér, a hőmérő meg szintén passz. Ha több mindent használsz egyszerre az tuti nem azonos időpontban mutat pét. Ezért én most csak hőmérőzöm. Különben belőlem is ömlött valami iszonyatosan a pé-m előtt. Nekem még úgy is látszott hogy elmentem pisilni, és komolyan mondom folyt ki belőlem. De csak napont egyszer. Ötletem nincs mi volt az, remélem jót jelent Kép. Aztán most a pé után megszűnt. Majd ha én is felteszema görbémet megtudod hogy miért nem látok semmit. Sőt leírom az adatokat, hátha te látod úgy is.
8 cn 36,6
9 cn36,7
10 cn 36,7
11 cn 36,8
12 cn kimaradt mert későn keltem
13 cn 36,5
14 cn 36,8
15 cn 37
és remélem itt fent is marad. Gondolom már így is látható, meg éreztem is, hogy a 13. napon volt pém.
Na ezt most jól körülírtam, bocsika a részletességekért.

Kép

Kép
vkhajni

Csináltam egy táblát! Mit szóltok hozzá?

Kép

1.sor.:Ciklusnap
2.sor.: Ovuláció előtti és utáni napok, 0. nap az ovuláció
3.sor.:A teherbeesés esélyessége
4.sor.:Fázisok
5.sor.:terhesség

KépKép
nicika

Vkhajni! Neked tényleg nagyon szépen látszik a hőgörbéden a PÉ! Úgy irigyellek! Te hol méred? Mindíg percre pontosan ugyanakkor méred?

KépKép
nicika

Még esetleg abban reménykedek hogy holnap kicsit lemegy a hőm és jelzi végre a peteérést!

KépKép
nicika

Nicika nem elkeseríteni akartalak vele. Én is hüvelyben mérem. Reggel 6-kor csipog az óra, 10 percig méregetem, közben megiszom a kávémat. Hétvégén meg, amikor felébredek akkor, azért nem fogok reggel korán óracsörgésre kelni Kép.

Különben ez az első hónap, hogy ilyen szépen látszik. Tavaly év elején már mértem 2 hónapig, de semmit nem lehetett kiolvasni, úgyhogy meguntam.

Pont azért mondtam, hogy mérd tovább, hátha csak késik a péd kicsit. Hónap végén megint megnézzük hátha Kép.

Vica, azt elfelejtettem megkérdezni, hogy nem tudjátok e esetleg, hogy hogy lehet ezeket a dögöket végleg elzüntetni a tetőből. Ha tudsz segíííííts léccci Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Na én megyek aludni.

Nicika,ne izgulj nagyon a pé miatt, mert az is befolyásolhatja. Én attól félek, hogy nem fog megjönni annyira bebeszélem magamnak, hogy ne jöjjön meg. Bár mostanában egyre inkább nincs időm erre szerencsére.
Szóval nyugi, akció hegyek, és meg lesz az eredmény Kép

Na jó éjszakát mindenkinek, megyek lazítok picit.

Holnap hajnalkban beugorm megnézni a ma esti termést Kép

Kép

Kép
vkhajni

Nyugi Hajni! Egyáltalán nem izgulok! Csak fura és nagyon foglalkoztat, de csak a kíváncsiságom miatt!

KépKép
nicika

Hajni már a barátok köztöt sem nézed? vagy épp azért léptél le? Kép
végül kimentetek ma atelekre? miért nem hívott vissza a párod?
Te miközben méred a hődet kávézgatsz? Ez jó Kép

Nicika én már találkoztam olyan orvossal, aki azt mondta, hogy a hőmérőzés nem sokat és. Szerintem a hasad biztos igazat mond. Ha máskor nem szokott fájni, csak a ciklus közepén, akkor szerintem az biztos az!!!
Egyébként milyen a hüvelyben mérni? nem kellemetlen?

Kata izgi lehetett a munkahelyi teszt Kép
De jó ti már hétfőn "havajoztok"!!!
az üzeneted még bentről írtad?? Jó sokáig dolgozol tényleg!
szerintem normális dolog, hogy eszedbejut az is hogy más miatt nem jön meg, Én is zoktam rá gondolni Kép

Vica ne haragudj, én nem bántásból mondtam ám!!

Kép
Kép
beuka

csajok!
Szerintem nekem ma volt pé-em. Délelőtt majd meg pusztultam úgy fájt a hasam. El is akartam menni dokihoz megkérdezni, hoyg szerinte ez az-e de rengetegen voltak úgyhogy majd megyek pénteken.
A múlt hónapban a 15. napon éreztem, közben a 24.napon megjött. nem igazán értem, hogy ez normális-e

Kép
Kép
beuka

<font color="0000ff">Vica!

Rosszullét, hányinger... Akár baba is lehet a dologban. (nem szeretném, hogy elbízd magad, csak lehet... az nagyon rossz lehet, ha beleéled magad és utána mégis megjön...) Nem feltétlenül reggel kell rosszul lenni, ez egyáltalán nem törvényszerű. Én pl. soha nem voltam reggel rosszul, mindig délután-este jött ki rajtam az émelygés, volt, hogy hánytam is.

Proone
14+1</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Bea a párom azt mondta, hogy dolgozott, azért nem hallotta a telefonját.
Nem voltunk a telken, mert nagyon fáradt volt szegénykém, és ráadásul még alig is látott, mert belement a sok festék a szemébe. Úgy sajnáltam. Teljesen be volt neki gyulladva.
A kávét reggel, mielőtt elmegy a párom felhozza nekem, oda teszi az ágy mellé, én meg reggel felkelek és megiszogatom.
Megnéztük a barátok köztöt meg a villámos filmet, meg dumiztunk aztán tenti. Ma meg alig tudtam kinyitni a szemem ilyen korán.
Ugye azttól még hogy nem vagy biztos benne, megpróbáljátok elcsípni a pédet? Remélem nem tétlenkedtek Kép

Nicika, örülök, hogy ne izgulsz miatta. Én azt tettem ugye, és iszonyatos volt. Azért is hagytam abba. Különben hallottam már olyanról is, akinek tökéletes görbével nem volt pé-je. Szóval semmi nem biztos. Különben ma reggel is 37 fokosan ébredtem Kép. Kíváncsi vagyok belőlet mi lesz Kép

Kép

Kép
vkhajni

Halihó!

Kata!
Teszt-történetKép
Nem lehet jó, hogy egy rakáson vagytok a munkahelyen! Irigylem magamat, 3an vagyunk egy elég nagy szobábanKép Igaz, nincsenek paravánok, de a lányok nem olyan kíváncsiak...Kép

Hajni!
Nálatok a párod kel fel elöször? Mázlista!!! Amikor én elmegyek dolgozni, másik felem még alszik... Igaz, nem sokáig van ez így, mert aug 1töl már ö is dolgozni fog!
A 10 nap magas hö: pl nekem van, hogy csak 9, mert 15. napon van PÉ-m, aztán a 24-en megjön... Ez inkább a rövid ciklusúakat fenyegeti. Tartok is töle!
Drukkolok, hogy eltünjön a tetöböl az a csúnya-csúnya dongó!Kép

Nicika!
Az is befolyásolja a hömérsékletet, hogy mikor méred. Nekem is mindig reggel 6kor csörög az óra. Eleinte hétvégén is, de eldöntöttem, hogy nem vagyok mazochistaKép

Vica!
Szerintem ne gondolj erre a baba-dologra ennyire erösen! Nem bántani akarlak, de hallottam ál-terhességröl, amikor annyira akarta valaki, hogy egy csomó ideig nem jött meg neki, meg produkált mindenféle terhességi tüneteket, aztán mégsem... Ne koncentrálj ennyire, és akkor még jobban fogsz örülni, ha mégis összejött!Kép

Kép
Kép
maminti81

Anita boldog névnapot!!!!!!

Vica a párodnak boldog szülinapot!!!

Kép
Kép
beuka

Csatlakozom az elöttem szólóhoz!Kép
Boldog név-és szülinapokat mindenkinek!!!!

Kép
Kép
maminti81

VICA, TESZTELTÉL???

ÉN IS MINDENKINEK BOLDOG NÉVNAPOT!

KATA, MI VAN VELED??ÚJ TESZT??

zsuzska80
Szombathely

Hát Beuka! Semmi különöset nem érzek! Egyáltalán nem kellemetlen! Meg hát csak 5 perc! De azért annyira nem élvezem!

KépKép
nicika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?