Hari
http://www.lll.hu/main Nézzétek meg az oldalt, tegyétek el a számot. Nekem ugyan nem, de számos barátnőmnek segítettek mellgyuszi, csökkenő mennyiség, szájpenész, betegségek stb. esetén. Telefonon is adnak tanácsot, és az oldalt is hasznos átböngészni.
Én fél évig adtam, egy Kevinnél fél évvel idősebb kisfiúnak (direktbe, ingyen, az anyuka bevizsgálta a tejemet, csináltam egy hepaszűrést, vérképet, és hetente jött a fagyitejért, és még Kevinnek is tettem el későbbre a főzelékeibe) és pl MAtyinak azért kellett az anyatej, mert a gyomr nem tudott emészteni (azóta valahogy rendbehozták, pontosan nem tudom, mi volt a baja) de a lényeg, hogy átment rajta minden kaja emésztés nélkül, kivéve az anyatej.
Az igaz, hogy a kiszopizott tej mindig optimális, én is elképedtem, amit először fejtem, fagyasztottam, sárgás és zsíros, aztán szép lassan fehéredett és "hígult" a hónapok folyamán.
De pl a hozzátápinál amikor még nem lehet tejet használni, lehet azzal főzni a főzeléket.Meg ugye minimum 1, de aki allergiára hajlamos, inkább 2 éves koráig nem kaphat tehéntejet, az anyatej a legjobb, nem a "babatej" amit lehet kapni.Bár sok baba nem issza a fagyitejet magában, mert olyan fémes szaga van. (Ez természetes, nem romlott, egyszerűen ilyen.)
Ha pl meglesz KEtteske én azért annyit fogok fejni, hogy Kevin napi 1 pohárral abból kapjon. Tele van hasznos immunerősítőkkel, tápanyagokkal. Sajna adni sztem most kettővel nem lesz erőm/energiám (azért macera az állandó sterilizálás) de annyi lesz, hogy Kevinnek is jusson, meg fagyasszak valamennyit a későbbi időkre, pl a hozzátápihoz.
Amikor K. csak szopizott (fél évig9 alig vártam, hogy kaphasson mást is...hülyeség volt, tök macera az állandó pepecselés a 2 db almával, amit utána rád köp
Sokkal kényelmesebb volt a csak szopi. Meg most, hogy már bármit eszik, ez is klassz, de a kettő közti átmenet az horror, állandó töprengés, hogy hova megyünk, mit csinálunk, és milyen kaját (kanalat, termoszt, szivargyújtós melegítőt...stb) kell vinni.
Na, megyek, lassan készülődünk az Állatkertbe, remélem nem lesz 40 fok.
üdv
p 23+1