Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Megjöttem a vizsgáról, négyes lett. Kép
Ez aztán az izgalmas nap, Anita ma tudja meg, hogy hogyan tovább + 2 tesztelés!Kép

Anita nagyon kiváncsi vagyok mit mond a Tanár úr Nektek! Egyébként én is úgy vagyok vele, hogyha természetesen úton nem lehet, attól se keseredek el, csak már lépjünk tovább. Én az átjárhatóságit is "szeretném", inkább legyek túl rajta, de tudjam, hogy átjárható vagyok-e. Szóval szorítok Nektek...
Voltunk tegnap piknikezni, tök jó volt, a Duna-parton grilleztünk, meg vittem salátát. Velünk jöttek a barátnőmék a 10 hónapos babával, úgyhogy kiélhettem magam. Kép Õ is élvezte a dolgot, vittek neki kis medencét meg palackban otthoni vizet, ott pancsolgatott, annyira édes volt. Én viszont fél órát ácsorogtam a barátnőmmel bokáig a Dunában, ami azért hideg volt, ezalatt sikerült leégetni a fejem + összeszedni egy hólyaghurutot.. Kép Na de ennyi belefér.

Kata, nagyon meglepett a dolog! Kép Látod nem lehet itt "bűntetlenül" fórumozni. 5 nap késés már nagyon komoly! Mikor csinálod meg a tesztet?
Hány csíknak örülnél?

Vica, Te szerintem várj még egy kicsit a teszteléssel! Minél tovább kibírod, annál valószínűbb, hogy megbízható eredményt kapsz, persze nagyon nehéz türelmesnek lenni...

Gyöngyi köszi az infót, megörültem neki. A legtöbb orvos ellenzi a gynevacot, így sokkal jobb, hogy a Tanár úr nem. Tényleg jó lenne, haírnál nekünk is néha, én mindig olyan kiváncsi vagyok, hogy mi van azokkal, akik a Forgácsba járnak. Próbáltam újraéleszteni a Forgácsos topicot is, de nem nagy sikerrel.. Kép

Zafír

Kép
Kép
zafír

<font color="0000ff">Sziasztok!

Inci!
Sajnos foglalkoznom kell még pár hétig a kolleganőmel. Pl. csütörtökön és pénteken vele együtt viszem az osztályt kirándulni... Remélem, addigra már elszáll kicsit a haragja...

Ma megint rosszul lettem, hányingerem volt nagyon, valószínű a nagy melegtől. Gyorsan aludtam egy órácskát és szerencsére elmúlt. De sajna be kell mennem délután a suliba, mert szülői értekezletet kell tartanom... Kép Egyetlen porcikám se kívánja...

Ti elmondanátok a szülőknek most a babát vagy csak év végén? Még nem tudják...

Proone</font>

KépKépKépKép
proone

Szia Zafír!!!

Gratula a vizsgádhoz!!!Ügyes vagy!!!!!!!Jó lehetett a piknikezés és ráadásul ott volt egy baba is!!!Nem hangzik jól az a hólyaghurut.Tessék vigyázni magadra és nem megnehezíteni a babára várást!!!
Lassan megyek készülődök,fürcsi borotválkozás stb..!!Apa már hazaérkezett,most ő uralja a fürdőt,kicsit izgatott Õ is.Olyan kis édes,annyira aggódik értem,mondta bármit is mond a doki nem szabad elkeserednem,mert akkor össze akad a bajszunk.Hát ennyire ismer!!!

Legyetek jók este jövök a hírekkel!!!!
csanita

Zafír,
Nem tudom, mikor fogok tesztelni. Most még azon is töprengek, hogy ne hagyjam-e a nyaralás utánra... Nem tudom, hogy ha pozitív, az milyen hatással lenne a lelkivilágomra, illetve a nyaralásra... Ráadásul baráti társasággal megyünk és nem feltétlenül kellene nekik máris tudomást szerezniük róla... De mi óhatatlanul nem tudnánk betelni ezzel az egésszel és nem is tudom hogyan lehetne eltitkolni! Kép Ha meg nem tesztelek, akkor marad az, hoyg viszek egy zsáknyi tampont - lehet, h fölöslegesen. Kép Olyan furi, mert amikor nekem késett eddig néhány napot, akkor sosem az jutott eszembe, h esetleg babát várok, sokkal inkább az, hogy esetleg vmi bajom van... Szerintetek ez normális dolog?! Nem tudom, mi legyen.

Proone,
Szerintem szólj most. Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Kata, én biztos nem bírnám ki jövő hétig..KépKép
tesztelj most valamikor, mindjuk holnap reggel!!KépKép

zsuzska80
Szombathely

Időközben sikerült belepiszkálnom a profilomba (rájöttem mi is az) és tettem föl egy képet, ami május 14-én egy esküvőn készült, ahol képzeljétek koszorúslány! voltam.

Kata, Vica!
Nagyon drukkolok nektek! Én annak idején a One Step tesztet vettem, ami kimutatta Babót, el is határoztam, ha ez a teszt ilyen jóhírt mutat, akkor legközelebb is ezt fogom használni Kép
Kata! Mi a férjemmel együtt csináltuk meg a tesztet és amikor kimutatta a két csíkot, le is fényképeztük és el is raktuk emlékbe.

Proone!
Sztem, ha a szülőkkel jó a viszonyotok, akkor mondjátok meg nekik, had örüljenek Õk is. Gondolj bele, Te, mit szólnál, ha a gyereked kihagyna egy ilyen örömteli várakozásból. Meg, ha tudják, akkor tudnak egy kicsit kényeztetni is (kedvenc kaja, süti, stb.) Kép

Na mára megyek, nem tudom, mikor lesz időm legközelebb jönni. Remélem addigra újabb zebrácskákkal gyarapszik a kör.

MSEKép

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Emese,
Tündéri a lánykád! Kép És Te is nagyon csini vagy! Kép Én is One Step-et vettem. Kép

Zsu,
Nem tudom még... Töprengek, de magam sem tudom, mi a jobb. Kép

Kata
kata1977
Hatvan

MSE, köszi a drukkot. Nagyon édi a babád, látszik rajta, hogy tök eleven és jól érzi magát. Igazán büszke lehetsz rá!Kép

Zafír. Lehet, hogy igazad van. Csak annyira bezsongtam, hogy végre talán...Kép

Ha pozitív lesz akkora üzit írok ide nektek, hogy hanyatt fogtok esniKépKépKép

Kata, szerintem azért is érdemes lenne megcsinálni, mert akkor ha +, sokkal jobban kell magadra/magatokra vigyáznod.

Hajni, el vagy veszve. Biztos melóztok 1000-rel.

Pusza: Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica,
Igazából én pont ezért nem akarom. Nem akarok 'kórosan' vigyázni magamra. Amúgy sem vagyok az a veszélykeresős típus... Kép És ha tényleg +, akkor egy kis 'szimpla' nyaralás nem árthat (feltéve, hogy minden OK).
Te mikor akarod elhasználni a tesztet? Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Kata, még nem tudom. Igazából már holnap megcsinálnám,de -mint már írtam- csütörtökön lesz a férjem szülinapja és akkor lenne a 28.cn.
Még a holnapot biztos kibirom. Kicsit megmostam hideg vízzel a fejem, és lehiggadtam.
De vagy szerdán, vagy csütörtökön megcsinálom. Végül is úgyis akkor reggel(szerda) jön haza Atis a szolgálatból és tök jó volna belépéskor az orra alá nyomni a zebrás tesztet.
Hogy mér vagyok én ilyen biztos benne? Aztán meg majd koppanok. Most is nyújtóztam egy nagyot és azóta érzek enyhe görcsölést. Tanulnom kellene és nem erre figyelni.

Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica,
Lehet, hogy tényleg jobb, ha eltereled a figyelmedet! Kép A tanulás erre is jó! Kép Mikor államvizsgázol?

Kata
kata1977
Hatvan

Szívesen jövök máskor is, ha van kérdésetek segítek ha tudok. De még én sem vagyok olyan profi. Egy kicsit félek is tőle, hogy mi lesz, hogy lesz.
Anita!
Drukk az orvoshoz!!
Gyöngyi

Kép
Kép
bgyöngyi

Június 13-án. Mához 2 hétre. Kicsit begőzöltem a hétvégén és már átnéztem 6 tételt. (nem semmi teljesítményKép) De az a baj, hogy ha egy kicsit belemélyednék, azonnal jön valaki a boltba. Lehet, hogy szólok anyámnak, hogy jöjjön be helyettem egy pár napot, mert így nem lesz diplomaosztói vacsora.Kép

Amúgy miért nem tudod kicsempészni a tesztet? Annyira figyelnek? Szerintem, ha becsúsztatod a nadrágod/szoknyád/stb derekába a hátadnál, senki nem veszi észre. De ez csak egy ötlet.

Kép
Kép
Kép
vica1982

<font color="119911">Na, csajok, érzékeny búcsút veszek mára. Ráadásul tök szarul vagyok. Hányingerem van, meg mindjárt elalszok. Hazakerekezek és pihi,pihi,pihi. Remélem akkorra az uram is hazaér a búvárkodásból. Jók legyetek!
Pusz-pusz.

Vica</font>

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok csajok!!!

Jól el csesztem ezt a hétvégét a tanulással (azért is nem jöttem tegnap) de a lényeg, hogy sikerült és túl vagyok rajta! Nagyon paráztam!

Visszaolvasok, aztán jövök!

Kép
Kép
beuka

Húha vannak ám izgalmak!!!

Proone gondolom ez a pergetés-pörgetés dolog csak a tájszóláson múlik!
Tényleg próbáld meg valahogy kibírni ezt a pár napot, bár tudom, hoyg ez a pár nap szinte sokkal fárasztóbb, mint az év többi napja. Szerintem is mondd meg a szülőknek, hadd örüljenek veled! Az anyukák biztos fognak!
Most már biztos ott csücsülsz a szülőin, holnap meg doga..
Köszi az InfraView-os tippet, én asszem letöltöm!

Anita Most már épp ott vagytok a dokinál, nagyon várom, hogy este lemeséld!!!
Ez a vérzés dolog nálam is lement szerencsére egy nap alatt és nekem is hakvány volt.

Vica nagyon szép a házikótok!!! És édes a férjed, na nehogy félreértsd! A virágok is gyönyörűek. Hú nem csodálom, hogy már nagyon izgatott vagy! Kitartás, és legyen szülinpi teszt!
Mellesleg apukámnak is akkor van a szülinapja Kép

Inci vigyázz nagyon magatokra!! Tök rendesek a kollégáid!

Kata nem is tudom akkor, hoyg mit kívánjak neked! Kép Kép
képzeld én már teszteltem munkahelyen. Becsempésztem a tesztet a kezemben, mert nem volt zsebem, aztán ki is csempésztem és itthon dobtam ki.

Zafír gratulálok a vizsgádhoz!!!

Emese nagyon éde a Szonja!!!!

Képzeljétek vettem ma egy gumimedencét. Már fel is fújta, tettem bele vizet, most melegszik.

Kitartás a meleghez!!!

Este jövök!!

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!!!

Na nem is tudom hol kezdjem.Vérvétel eredményeimközül lettek jók és rosszak is.Pajzsmirigyem jó lett,a prolaktinom magas,progeszteron szint alacsony.Ha a prolaktin magas,akkor nincs rendesen peteérés.Kaptam egy bromocriptin nevű gyógyszert,4 napig minden este felet utána napi egyet.Erős gyógyszer azért kezdem csökkentve.A cisztám meg van,úgy nézem nem akar megválni tőlem,sőt van a jobb oldalon is.Abba maradtunk várunk nyár végéig addig írt fel gyógyszert,ha nem jön spontán a baba akkor megműt és kiveszi a cisztákat.A jó hír,hogy van egy tüszőm a jobb oldalon amiből még akármi is lehet.Szép vastag a méhnyálkahártya a beágyazódáshoz.Nagyon jó fej volt a doki,odafórdította monitort,mindent mutogatott.Most kicsit pihi,mármint doki ügyben.Legközelebb szeptember elején megyünk.

Zafír!!
Te holnap mész vérvételre ugye????Ha műtét lesz akkor meg csinálja az átjárhatóságit is egyuttal.Legalább le lesz tudva.

Beu!!
Nagy medencét vettél?????Most már biztos fürcsi van apával??

Többiek??????

Hajni dolgozol???????????????
csanita

Anita Kép akkor ez jó hír, csak a hormonjaidat kell rendbe szedni. A barátnőm -aki már a 13. hétben van- is bromot szedett, meg most is szedi, szóval neki hamar használt. Kép Hamarosan a sorsára jutsz szerintem Te is. Kép Akkor closty nem is kell? Ezen meglepődtem... tök jó, hogy van spontán peteérésed!
Akkor most egy kicsit talán tudsz lazítani ebben a három hónapban, tuti meglesz az eredménye. Kép
A gynevacot nem kérdezted?

Beuka, hányas lett a vizsgád? Tök jó ötlet a medence..Kép Nálunk most olyan meleg van, szívesen beleülnék.

Proone, én a helyedben elmondanám... azért a szülőkre is tartozik, hogy jövőre nem Te fogod tanítani a csemetéjüket.

Emese, nagyon tündéri kislányod van. Kép Ha van mensid, akkor van peteérés is szerintem, na persze semmi sem biztos. azért Úgy tudom, hogy szoptatás alatt nehezebb teherbe esni...

Kata nem jobb tiszta vizet önteni a pohárba? Én nem tartom túl jó ötletnek, hogy így menjetek el nyaralni. A bizonytalanság a legrosszabb mindig... persze ez csak az én véleményem.

Zafír

Kép
Kép
zafír

Zafír!!!

Elfelejtettem kérdezni ,annyi minden kavargott a fejembe nehogy elfejetsem ,hogy ezt jól elfelejtettem.Na ezt a mondatot jól megfogalmaztam.Clostyról szó sem volt.Jó,hogy a barátnőd is babát vár és hogy ő is ezt a gyógyszert szedte.Kiváncsi vagyok neked mit fog mondani,milyenek lesznek az eredmények.Holnap biztos megbeszéltek időpontot.

Szerintem Én megyek Jó éjszakát mondenkinek.Szerdán leszek!!!

Kata,Vica!!!!Sok-sok drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pussz mindenkinek!
csanita

Sziasztok!!

Anita remélem Te is úgy "jársz" mint Zafír barátnője!
A lényeg, hogy elvileg nincs nagy baj, tehát gyógyszerrel kezelhető. Nagyon szorítok, hogy szeptemberben már valaki" más miatt eklljen elmenni doktorbácsihoz Kép
Az a fránya ciszta csak elmúlik a nyáron!
A medence kb 3 felnőttnek való. Sajnos még nem próbáltuk ki, mert a párom nagyon későn jött haza és hulla fáradtan.

Zafír a vizsgám kettes lett, de én most ennek a kettesnek nagyon örültem!
Nagyon sok volt az anyag, sokat kérdezett, sok adatot. Nem jó lett volna még 1× nekiugrani.
Akkor neked még hátravan 3?

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

Kata, mi helyzet van??Csináltál tesztet??Kép

Vica, ha nagyon álmos vagy mindig az is a terhesség egyik jele lehet!KépKép

zsuzska80
Szombathely

Jó reggelt, Csajszik!

Jó, hogy már hűvösebb van, kezdett (m)elegem lenni.Kép

Anita Nagyon szurkolok Neked, h legyen abból a tüszőcskéből "valaki". Én úgy érzem, ha most sikerül a baba, akkor ő majd jól felmérgeli magát és elzavarja onnan azokat a csúnya cisztákatKép

Bea Tök jó Neked, hogy sikerült ez a vizsgád is. Bár már én is ezt mondhatnám erről a sz*r államvizsgáról. Örülök, hogy tetszettek a képek. Nem értettem félre semmitKép
De kár hogy nem pancsoltatok tegnap. Nekünk egy fa hordó-szerőségünk van most pár napja az udvaron, de még nem melegedett fel benne a víz. Már alig várom.

A holnapi napon tényleg tök sokmindent ünneplünk:
- Bea apu szülinap
- Anita névnap
- Atis szülinap
- tesztelés
- meg még ki tudja mi...Kép(Kata)Kép

Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

Zsu Jelenleg nem vagyok álmos, semmi bajom. Tegnap is így volt, de aztán délután csak szarul lettem.

Kata Én is kíváncsi vagyok.KépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Ti mértetek már napközben hőt?
Tegnap csak viccből megmértem és 37,5 volt. Durva nem?
Amúgy 3 napja tartom 37 felett:
vasárnap:37,1
hétfő:37,0
kedd:37,2

Nagy a csend, mi van?
Magammal kell leveleznem?Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!

Tegnap du. megcsináltam a tesztet. És egy halvány második csík is volt. Igazából nem is csík, hanem inkább a fele annak a kisablaknak halvány rózsaszínes volt.
Emese,
Te használtál ilyen tesztet. Neked rendesen vonal volt az ablakocskában?!
Én már nem is tudom, hoyg ez most akkor mi... Szerintem veszek egy újabb tesztet....

Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!

Megjöttem!Kép (vagyKép)

Most fejeztem be a visszaolvasást. Eddig nem is tudtam dolgozni semmit. A ti hibátok!!!Kép

Megpróbálok mindenkire reagálni, bocsi, ha valakit kihagyok! Majd fárasztalak titeket beszámolóval isKép

Proone!
Sajnálom, hogy még mindig nem vagy jól! A kolléganödet tényleg ejtsd le nagy ívben, itt ti vagytok a fontosak!
Egyébként én a fészekrakóról nem hallottam semmi jót. Azoknak találták ki, akik amúgy is nagyon sokat keresnek, ugyanis a törlesztörészlet isssszonyat magas. Szerencsére nekünk most nem kell ilyeneken törnünk a fejünket, de ha belevágunk egy házba, tuti nem fészekrakózunk!
Aranyosak vagytok a képekenKép
És szerintem is mondd el a babát a szülöknek! (Vagy lemaradtam és tegnap volt a szülöi?)

Kata!
Tök izgi volt végigolvasni folyamatosan a sztoridat!Kép Mikor fogsz újra tesztelni?

Vica!
Mi még nem találkoztunk, üdv!
Drukkolok a babónak meg az államvizsgádnak is!Kép Emlékszem, én az utolsó két hetet nagyon nehezen szenvedtem végig (kb annyi volt a tanulásKép)
Mit dolgozik a Tüzoltóságon a férjed?
Ügyesek vagytok, hogy mindent magatok csináltatok a házon!!! És mit mondhatnék, nagyon szép lett az eredmény!Kép

Zafír!
Így utólag is boldog szülinapot!
Énisénisénis kérek szépen képet! A címem a profilomban van.
Jobban vagy már? A hólyaghurut tényleg nem kellemes dolog!

Emese!
Nagyon édes a babód!Kép

Hajni!
Azért jó már, hogy negjöttek az ablakok, nem?Kép Szeirntem is cseréltessétek ki, ami nem jó! Nagyon rossz, ha valamit elterveztél, és mégsem úgy jön össze, ezt tapasztalatból tudomKép
És tök jó, hogy a kutyus már ugatni is hajlandó volt!Kép
És nektek is nagyon szép házatok van/lesz!

Melincsi, Andi!
Gratulálok a jó hírekhez!

Beuka!
Milyen meccset néztél? Csak nem focit? Párom képes volt Olaszországban beülni egy sörözöbe, hogy nézze a Milan-Liverpool meccset. Szörnyüüü!Kép
Ismerösek ezek a "jóindulatú" pletykák! Én az esküvömön hallottam, hogy állítólag babát várok... Igaz, nem lett volna rosszKép

CsAnita!
Mit dolgozol, hogy hétvégén is bent kell lenned?

Bocsi, hogy ilyen hosszú lett! Jövök még!Kép

Maminti

Kép
Kép
maminti81

Na végre valakik írtak!

Kata Nem tudom h birod ezt a bizonytalanságot. Mikor rászánod magad, akkor sem egyértelmű. Hát nem semmi...KépMikor csinálsz újat?

Maminti Örülök, hogy Téged is megismertelek. A férjem a tűóságon (hihetetlen, de igaz) tüzet olt.Kép Néha karambolos kocsikat szednek ki az árokból, vagy hullákatKép az összenyomott járművekből. Nem tudom, hogy birja. Õ másként fogja fel ezeket a dolgokat, mint az átlagember.
Várjuk a beszámolót!!!!!!!!!!

Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

Elküldve 2005 Május 31 kedd - 10h 42:

--------------------------------------------------------------------------------
Na végre valakik írtak!

Kata Nem tudom h birod ezt a bizonytalanságot. Mikor rászánod magad, akkor sem egyértelmű. Hát nem semmi...Mikor csinálsz újat?

Maminti Örülök, hogy Téged is megismertelek. A férjem a tűóságon (hihetetlen, de igaz) tüzet olt. Néha karambolos kocsikat szednek ki az árokból, vagy hullákat az összenyomott járművekből. Nem tudom, hogy birja. &Otilde; másként fogja fel ezeket a dolgokat, mint az átlagember.
Várjuk a beszámolót!!!!!!!!!!

Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

Na jó, akkor jön az erösen lerövidített beszámolóKép

Kedden hajnalban indultunk. Útközben megnéztük Sienát (1 órás parkolóhely-keresés után) és Grossettot. Velencénél aludtunk, egy szuper kempingben.
Másnap vágtattunk tova Rómába. 3 napot töltöttünk ott. Ismét szuper volt a kemping (medence, pezsgöfürdö...). 4en aludtunk egy házikóban, mindkét szobához volt egy kis fürdö is.
Rómában lejártuk a lábunkat. Persze dögmeleg volt, jól le is égtem. De megérte! Végre bejutottam a Colosseumba. Láttuk a "szokásos" helyeket: SztPéter bazilika, SztPéter tér, Forum Romanum, Pantheon, Egy csomó templom, Szent Pál bazilika (gyönyörü!!!), Laterán, Szent Lépcsö, stb... A harmadik napon a többiek elhúztak a tengerpartra, mi a párommal Rómában maradtunk. Kis utcákban sétáltunk, megnéztük a Trastevere negyedet, a Villa Borghese-t, tipikus olasz kisvendéglöben ettünk tipikus olasz kaját (még mindig nem jöttünk rá, párom mit is evett tulajdonképpenKép)
Utána visszamentünk Velencébe, útba ejtve Assisit. Az is milyen gyönyörü!
Velencében kb 5 órát töltöttünk. Nagyon jó a hangulata! Ahogy a szük kis utcák tekergöznek jobbra-balra, amíg egy totál másik ponton kilukadsz, mint szerettél volna...
Tegnap jöttünk haza. Hát, nagyon fárasztó volt, meg kell hagyni, de maradtam volna mégKép

Fényképeket egyelöre nem tudok feltenni, mert csak az utolsó nap képei vannak nálunk, a többit letöltöttük egy barátunk laptopjára, aki szintén velünk jött. Viszont párocskám otthon hagyta a pendrive-ot, így nem tudta nekem elküldeni, szóval az ö hibájából nincsenek képekKép

De holnap mindenképpen jönnek!

Maminti

Kép
Kép
maminti81

Maminti,
Lehet, hogy várnom kellett volna még pár napot. Ráadásul tényleg nem tudom, hogy normálisan mit kellene mutatnia annak a fránya tesztnek! ... Kép

Vica,
Még töprengek, mikor ugrok neki újra. A bnőm azt tanácsolta, várjak néhány napot, esetleg egy hetet is...

Kata
kata1977
Hatvan

Kata!
Szerintem is várj még néhány napot...

Ja, képzeljétek, az út alatt fogytam másfél kilót! Na nem mintha szükségem lenne rá, söt, inkább fel kéne szednem magamra. De aki fogyni akar, menjen gyalogtúrára 35 fokos melegben, tuti hatásos!Kép

Kép
Kép
maminti81

KATA, NAGYON IZGI!
Mikor csinálsz még egy teszetet??A héten??KépKép
Na ám elmenj , és minket meg itthagysz bizonytalanságban!!!KépKép
Basszus, pont Neked mondtam hogy Téged Hajni pottyantson, közben meg...KépKépKép
Várom a fejleményeket!!

zsuzska80
Szombathely

Zsu,
Látod, látod! Kép
Tényleg nem tudom még, h tesztelek-e utazás előtt újat.

Kata
kata1977
Hatvan

Léccci-léccccccccciiiiiii, még az utazás előtt egyet!!!KépKép
A párocskád mit szól hozzá???

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!
Az utolsó pár nap hozzászólásait visszaolvastam, és szeretnék csatlakozni hozzátok. Röviden magamról annyit, hogy van egy fiam és egy lányom, és a 3.-at tervezzük. Õsz óta nem védekezünk, de célirányosan csak a 2. hónapnál tartunk.
Remélem befogadtok magatok közé.
Moni

moni

Móni!
Üdv köztünk!
Gyarapítod a már gyermekesek sorátKép
Jó nagy szünetet tartottatok a gyerköcök között. Hogyhogy?

Maminti

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok!
Köszi az üdvözlést.
Elég hosszú sztori, röviden anynit, hogy mikor államvizsgáztam, rá másfél hónapra szültem, majd mikor Martin 2 éves lett, lett egy egy éves szerződéses m.helyem, majd mikor ő 3, akkor lett a mostani, ami állandó, és nem akartam azonnal eljönni szülni, dolgoztam egy évet, és azonnal nem jött össze Viki, ezért lett 5 év. Szerintem most is hasonló lesz a helyzet. Szóval nem így szerettük volna, de nagyon jó ez az 5 év korkülönbség!!!! 3 és fél-4-nél kisebbet nem is szerettem volna!!!

moni

Szia Móni.
Örülök, hogy egy újabb taggal bővült lelkes kis csapatunk. Remélem nem sokat leszel ebben a topicbanKép

Nem tudom Hajnival mi van...KépKépKép

Elveszett topic-társak!
Tessék jelentkezni!

Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

Helló csajsziK!!!

Vica hogy állsz akkor végül a tételekkel, 6 már benn van a fejecskébe? KITARTÁS!!
Hol szoktál hőmérőzni? Nemrég Hajni írta, hogy ha szájban méred, akko nyelv alá kell rakni, na én akkor hagytam abba, mert ott nem bírtam tartani. Legjobb a popó, de én azt sem bírnám. Szóval most nem hőmérőzök, mindent a véletlenre bízok.
Most én mondta rosszul vagy én értettem félre valamit, de Anita névnapja és apukán szülinapja nem holnap, hanem holnapután lesz!!! Te holnap tesztelsz?

Kata hát ez egyre izgalmasabb!! Most már tudod, hogy igazából mit szeretnél? Hogy legye csík vagy ne legyen csík???

Maminti nagyon sokat gondoltam ám rád a héten, hoyg milyen jó is most nektek és tessék milyen jó is volt Kép Igen focimeccset néztem. Nem ültél be te is apároddal? Szegény akkor biztos nem volt jó hangulat a kocsmában, hisz az Milán kikapott.
Amikor Ti benn voltatok Velencében akkor is csőtörés volt Kép Kép Kép

Moni üdv közöttünk és gratula a két gyerkőchöz!!

Kép
Kép
beuka

Vica dolgozol még?

Kép
Kép
beuka

Beuka!
Kösz, hogy gondoltál rám!Kép
Nem tudott berángatni szegény a meccsre. De nem ment egyedül, 3an mentek fiúk (a másik feleség sem ment...Kép) Egyébként nem volt rossz a kedvük, mert a Liverpoolnak drukkoltak. De csak halkan, nehogy meglincseljék öketKép
Csötörés? Nálatok?

Na, húzom a csíkot haza. További szép napot mindenkinek!

M

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok!

Na, én minden izgiről lemaradtam.
Kata nagyon jól haladsz Kép. Még a végén hatásos a gumi Kép.

Rólam annyit, hogy végülis nem cseréltettem ki az ablakot, inkább engedtettem az árból. Végülis így anyagilag jobban jövünk ki, a párommeg alapból így akarta, tehát mindenkinek jó.

Na hozom a táblát is.

Ja, valaki kérdezte, nekem a menzi napján szokott leesni a hőm.

Tényleg bocsi, hogy ilyen sokáig nem voltam, de remélem hónap végén én is tudok hozni igazolást Kép. Különben tegnap volt pém.
Na tényleg megyek a tábláért.

Kép

Kép
vkhajni

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Maminti a csőtörést a temérdek vízre értettem, ami Velecében van. CSak poén akart lenni, de úgy néz ki "nem jött át" Kép

Hajni de jó, hogy megjöttél!
Nagyon vártuk már a táblát is, de magadról szinte nem írtál semmit! Mi van Veled? Melo, házikó, kutyus??

Kép
Kép
beuka

Bea Még itt vagyok egy csöppet a boltban, de olyan éhes vagyok. Nem kell sietnem haza, mert a párom holnap reggelig szolgálatban van.
A szülinapi dolgot én csesztem el, mert úgy volt, hogy akkor tesztelek. De meggondoltam magam és holnap fogok. Vagy birjam ki csütörtökig?Kép
Hogy szoktam hőmérőzni az túlzás, most kezdtem el a 14. cn-on. Az előtt nem tudtam, hogy erre is jó.
Én a hónaljban mérem, mivel ott kezdtem el. Azt hittem, hogy csak a kisbabáknak mérnek popsiban. A tételeket pihentettem holnapig. 2 nap "tanulmányi szabit" vettem ki. Itt nem lehet tanulni. Szakdogát írni lehetettKép

Igaz, hogy holnap nem dolgozok, de azért a teszt eredményével beugrok.Kép

Hajni Tök jó, h megjöttél. Köszi a táblit. Én is Closty-s vagyok ám.Kép Tényleg írj már magadról.

Nekem tényleg haza kell mennem, meghalok itt éhen.
Még várok pár percet hátha ír még valaki, aztán tűzök.

Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

Bea Még itt vagyok egy csöppet a boltban, de olyan éhes vagyok. Nem kell sietnem haza, mert a párom holnap reggelig szolgálatban van.
A szülinapi dolgot én csesztem el, mert úgy volt, hogy akkor tesztelek. De meggondoltam magam és holnap fogok. Vagy birjam ki csütörtökig?Kép
Hogy szoktam hőmérőzni az túlzás, most kezdtem el a 14. cn-on. Az előtt nem tudtam, hogy erre is jó.
Én a hónaljban mérem, mivel ott kezdtem el. Azt hittem, hogy csak a kisbabáknak mérnek popsiban. A tételeket pihentettem holnapig. 2 nap "tanulmányi szabit" vettem ki. Itt nem lehet tanulni. Szakdogát írni lehetettKép

Igaz, hogy holnap nem dolgozok, de azért a teszt eredményével beugrok.Kép

Hajni Tök jó, h megjöttél. Köszi a táblit. Én is Closty-s vagyok ám.Kép Tényleg írj már magadról.

Nekem tényleg haza kell mennem, meghalok itt éhen.
Még várok pár percet hátha ír még valaki, aztán tűzök.

Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

Elegem van ebből a szerverből!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok! Ebben a hónapban kipróbáltam az Evidence ovulációs tesztet! Kiváncsi voltam hogy tényleg van a peteérésem. Mivel 28 napos a ciklusom, a 11. napon kellett elkezdeni. Tegnap, azaz a 14cn pozitív is lett! Úgy örültem neki!
Azt írja hogy a pozitív jelzést követő 24-36 órán belül történik meg a tüszőrepedés! Mi nem is tétlenkedtünk tegnap este, és ma sem fogunk! Kérek drukkokat!

KépKép
nicika

Na jó, akkor magamról egy picit.

Házikó alakul. Meséltem nektek a farágó bogarunkat, aki jó pár napja frászban tart minket? Na röviden. Egy nagy fekete bogár, és rágja a szarufákat. Kicsit megijedtünk hogy mi lesz a tetőnkkel. Ma végre kiderült, hogy nem eszi meg a fát, hanem fészket rak "csak" bele. Kék fadongó a neve. Úgyhogy így már nem is olyan rémisztő Kép.

Azt ugye írtam, hogy két napja akció hegyek, tegnap volt pém, bár kicsit bizonytalan vagyok, mert nem éreztem annyira mint általában, és egy nappal hamarabb is volt, meg érdekes, hogy minden hónapban ugyan azon az oldalamon érzem. Na mindegy. Remélem az volt.

Stone kutyus köszönöm már nagyon jól van. Reggel arra kelek hogy ugat, ill éjszaka arra alszom el Kép. Mostanában nagyon bújós, mindig fél órákat kell simizni, hogy megnyugodjon Kép. De jól van az a lényeg.

Vica, én nagyon szemtelen vagyok és nem dícsértem meg a házikótokat, csak magamnak Kép. Nagyon jól néz ki. Gratula hozzá. Nagyon ügyik vagytok.

Na, assssszem más nem törpént velem.

Ja még annyi, hogy ma megint meghosszabbították a szerződésemet a hónap végéig. Az új munka meg még mindig nem indul. Kívácsian várom mikor kezdődik. Ha tényleg lesz, akkor egy csomó munkatársamnak a főnöke leszek Kép.

Na jó éjszakát.

Puszi mindenkinek, megpróbálok sűrűbben jönni, mert már azt sem tudom lassan ki kicsoda Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Na ezt akartátok? Jó sokat írtam, és szinte csak magamról Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?