Sziasztok! Megjöttem!
(vagy
)
Most fejeztem be a visszaolvasást. Eddig nem is tudtam dolgozni semmit. A ti hibátok!!!
Megpróbálok mindenkire reagálni, bocsi, ha valakit kihagyok! Majd fárasztalak titeket beszámolóval is
Proone! Sajnálom, hogy még mindig nem vagy jól! A kolléganödet tényleg ejtsd le nagy ívben, itt ti vagytok a fontosak!
Egyébként én a fészekrakóról nem hallottam semmi jót. Azoknak találták ki, akik amúgy is nagyon sokat keresnek, ugyanis a törlesztörészlet isssszonyat magas. Szerencsére nekünk most nem kell ilyeneken törnünk a fejünket, de ha belevágunk egy házba, tuti nem fészekrakózunk!
Aranyosak vagytok a képeken
És szerintem is mondd el a babát a szülöknek! (Vagy lemaradtam és tegnap volt a szülöi?)
Kata! Tök izgi volt végigolvasni folyamatosan a sztoridat!
Mikor fogsz újra tesztelni?
Vica! Mi még nem találkoztunk, üdv!
Drukkolok a babónak meg az államvizsgádnak is!
Emlékszem, én az utolsó két hetet nagyon nehezen szenvedtem végig (kb annyi volt a tanulás
)
Mit dolgozik a Tüzoltóságon a férjed?
Ügyesek vagytok, hogy mindent magatok csináltatok a házon!!! És mit mondhatnék, nagyon szép lett az eredmény!
Zafír! Így utólag is boldog szülinapot!
Énisénisénis kérek szépen képet! A címem a profilomban van.
Jobban vagy már? A hólyaghurut tényleg nem kellemes dolog!
Emese! Nagyon édes a babód!
Hajni! Azért jó már, hogy negjöttek az ablakok, nem?
Szeirntem is cseréltessétek ki, ami nem jó! Nagyon rossz, ha valamit elterveztél, és mégsem úgy jön össze, ezt tapasztalatból tudom
És tök jó, hogy a kutyus már ugatni is hajlandó volt!
És nektek is nagyon szép házatok van/lesz!
Melincsi, Andi! Gratulálok a jó hírekhez!
Beuka! Milyen meccset néztél? Csak nem focit? Párom képes volt Olaszországban beülni egy sörözöbe, hogy nézze a Milan-Liverpool meccset. Szörnyüüü!
Ismerösek ezek a "jóindulatú" pletykák! Én az esküvömön hallottam, hogy állítólag babát várok... Igaz, nem lett volna rossz
CsAnita! Mit dolgozol, hogy hétvégén is bent kell lenned?
Bocsi, hogy ilyen hosszú lett! Jövök még!
Maminti