Újra sziasztok!
Kata!
Nektek további javulást kívánok! Szegény Patrik jót szenvedhetett a sok pöttytől+óriási meleg
De most már csak jobb jöhet Nektek!
A kukis tanácsot én is megjegyeztem
Mire gondolsz nevelőszülőséggel kapcsolatban? Magatokhoz vennétek babákat, kisgyerekeket? Ez igen, minden tiszteletem a Tiétek!
Gigi!
Mivel ma írok, így ma néztem meg a táblicskumat
Jó pár nappal lekésve, de Boldog 7. hós szülinapot Olikának!!!
Tündéri Oli, ahogy fürcsizik. Persze tegnap én is akartam venni fürcsis pelust, amit persze el is felejtettem
Szitaagy vagyok egy ideje!!!
Én viszek muffin, ha mindenkinek megfelel.
Dinó!
Jó hallani felőletek, bár az őszieknél néha olvaslak.
Boldog hófordulót a 8 hónapos Bernátnak!
Györesz!
Nagyon sok boldogságot kívánok a 8 hónapos Norbikának és anyukájának!
Jobbulást is kívánok Norbikának! Remélem ma már jobban van és nem lesz dokinénire szükség.
Lehet, hogy már helyreállt a kajcsizás, de garantáltan a meleg és a betegség okozta. Amikor Marci náthás volt, alig evett, úgy kellett belediktálnom egy kis tejcsit. Mi fogytunk is, és Te nyugtattál, hogy ez így természetes, majd visszaszedi. Próbálj ne aggódni, bár megértem, hogy zavar, hogy Norbika nem hízik. De szerintem az ő korában már nem ritka. Majd visszajön az étvágya és majd nézel, hogy mennyit fog enni. Tudod, volt már a kis Vacaknál ilyen
Ügyesen megoldottad a piskótaevést. Anno én is nagyon szerettem így a kekszeket, piskótákat enni.
Gratulálok az ülő és álló Norbikának! Nagyon ügyi!
Márti!
Nagyon boldog hófordulót kívánok a 7 hónapos Gigikének és dolgos anyukájának!
Kitartást! Szegénykém, nagyon sajnállak, hogy ennyit gürizel. De most már mindjárt vége és pihenhetsz + újra itt leszel közöttünk!
Remélem Gigi jól van!
Anikó!
Forgolódás ezerrel
Ügyi-ügyi Krisztike!
Marci elsősorban hátrafelé mozog, amikor el akarna valamit érni. Próbálkozik-próbálkozik, de nagy igyekezetében "csak" tolatni tud
Nagyon édesek ilyenkor!
A pöttyök szerintem a melegtől vannak. Marci is szörnyen nézett ki, bár Õ nagyon érzékeny bőrű. Az egész teste tele volt melegkiütéssel, különösen a nyaka és a karjai. Mára már szárad Neki. A nyakánál én hintőporoztam, ahol a hurkák összeizzadtak.
Jöhet a zserbó!
Szilvi!
Jó kis hétvéget volt Nektek is. A Velencei tó miatt irigyellek rendesen, hogy vízpart mellett tudtátok átvészelni ezt az őrült hőséget.
Saxi!
Szerintem írtam, de már semmi sem biztos: Boldog hófordulót a féléves Lilikének!
Csajszik egyre szebbek! Édes Bogi, ahogy vonatozni akart.
Felétek azok a piros szupi vonatok járnak, ugye?
Nagyon szép menyasszony voltál.
Épp a napokban gondoltam rá, hogy a menyasszonyi képemen rám se ismernétek. Pedig csak 2 éve volt. Akkor még emberi formám volt..
Andi!
Sajnos Marci is ekcémás és nagyon érzékeny bőrű. Már pár hetes kora óta próbálgatjuk a különböző krémeket, most végre rátaláltunk egyre, ami jó a bőrére. Ez sajna szteroidos, úgyhogy vigyázni kell. Egyébként kétféle testápolója is van. Mindezek ellenére, néha nagyon csúnya a kis bőre
A szája körül nekünk is a tejes nyála miatt lesz piros és emiatt az egész arca száraz. A mostani meleg hatására pedig szinte mindenhol pöttyök lepték el, ami mostanra már szárad. Sajnos én is ekcémás voltam kiskoromban+most allergia, Gáborom kiskorban asztmás volt+most allergia. A dokinéni mondta, hogy nem lehet csodálkozni, hogy Marci is ilyen érzékeny bőrű, de valamikor csak kinövi. Bízok benne.
Remélem Nonóka bőre is javulgat. Takonykór meg van még? Jobbulást!
Barbi!
Örülök, hogy újra itt vagy. Matáv - no comment.
Marci is rá van izgulva a papírra + még meg is eszi.
Remélem tudtok jönni a talira.
Mica!
Jó munkát! Marci se hanyagolta a melegben a kajcsit.
Na megyek, mert Marci mindjárt szétszedi a klaviatúrát!
Puszi: MelindA