Új privát üzeneted érkezett!

Szia Gigi!
Annyira édes Oli! Hűűűűűű, de irigykedek! Milyen jó is lehet kertesházba lakni!!!! Ha meleg lesz a talin, akkor Norbi biztos csatlakozik majd Olihoz!
Piskótaevés: tényleg kiváncsi leszek rá, mert akkor talán Én is bátrabb leszek majd! Ez az Oli igazi vagány gyerkőc, piskótát majszol és még búvárkodik is!Kép

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Bocsi,de nálunk már szombat reggeltől gyereknap volt.
így a mai napom a rendrakásról szólt.
Látom mindenkinél zajlik az élet.

Dia!

Nektek jó pihenést érezzétek jól magatokat.

Gigi!

Jövendőbeli vejem nagyon cuki,Liliána is pancsizott a mamáéknál.Hasonlóan vigyorgott,mint Oli.De az üvegből ivás is nagyon király.
Még nem mondta ki apa az áment a talira,de dolgozom rajta,(ezt mindenki úgy érti ahogy akarjaKépKép)Remélem sikerül.

Györesz!

Nagyon sok gyógypuszit küldök Norbikának,remélem hamar meggyógyultok.
Próbáld ki,hogy napközben becsukod az ablakot és csak este és éjszakára hagyod nyitva.Én mindíg így csinálom,és nálunk nagyon bejött,a redőnyt is leengedem napközben így egy kicsit elviselhetőbb a meleg.Ez csak egy tipp,hátha könnyít valamit manócska kínlódásán.
Mégegyszer sok puszi nektek.

Anikó!

Irigylem Krisztikét,hogy így bírja a meleget.A fogzás nálunk is húzós és még mindíg nincs eredmény.Csütörtökön megyünk tanácsadásra,megkérdezem a doktornőt,hogy szerinte meddig húzódhat a dolog.Remélem nincs semmi gond,Lilikével.

Andi!

Úgy szerettelek volna megcsörgetni,de minden nap olyan sűrű volt,hogy nem jutottam a géphez.
Remélem jól vagytok,a visszaolvasottakból legalábbis erre következtetek.
Voltatok fürödi?Milyen volt?
Képzeld az én mindg hanyatt alvó babám két napja hason alszik egész éjjel.És azóta egy mukk nem sok annyi nincs éjszaka.Persze én állandóan nézegetem,hogy elfordítja-e rendessen a fejét,de nagyon ügyi.Remélem nemsokára megint tudunk dumcsizni.

Na megyek mert a párom haza jött a melóbol,és még "terveim" vannak vele.

Kép
Liliána zenét hallgat.

Kép
Csengettyűs szarvasagancs,ezt nagyon szeretem.

Kép
Bogika a gyereknapon.

Kép
Vonatra várva.

Mindenkinek sok puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok lányok!

Hát visszatér az elveszett bárányka!

Elmesélem kálváriánkat a telefonnal és a számítógéppel!
Pünkösd előtti csütörtökön elment a telefonvonalunk. Persze azonnal bejelentettük de a drága Matávnak csak egy hét alatt sikerült kijavítania a hibát.
Ezalatt Apával gondoltunk egyet, hogy meg kéne csináltatni a döglődő számítógépünket. Irány a rendszergazda. Két nap múlva kiderítette, hogy kakukk a gép, mivel alaplap hibás. (Õsöreg darab volt már!)
Tehát most hirtelen új gépet is kellett venni. Tegnap kaptuk meg és most már minden tuti!

Sajnos nem bírtalak titeket visszaolvasni, mert nagyon sokat írtatok!
Andi!
Azt láttam, hogy Nonókának vesenagyobbodása van! Nagyon drukkolok, hogy rendbe jöjjön! Ezt látták már az UH-n is a pocakban ugye?

Taknyos manóknak jobbulást, többieknek sok puszit!

Még írok, csak most próbálok egy kicsit visszaolvasgatni, mert úgy érzem magam, hogy mindenből kimaradtam!

Barbara
babar

BarbaraKép

A lényeget összefoglalva: június 11.-én lesz találkozó nálunk Dunaharasztin, ahová nagyon várunk titeket!!!!!

SaxiKép
Vonattal hová mentetek? Kérlek dobj be (le) mindent a nemes cél érdekébenKép

Nálunk most is itt orkán erejű szél fúj. Tegnap meg lehetett dögleni most meg leviszi a szél a fejem.

Diáék szerencsésen megérkeztek, szegény Dominak be van nyulladva az egyik szeme és taknyos. Amúgy jól vannakKépKép

Puszi

KépKép
gigi28

Csajok

Hol vagytok?

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Itt is nagyon fúj a szél, úgyhogy ma nem lesz lemenetel!
Az éjszakánk elég rossz volt! Norbi felkelt 1 óra előtt és csak 3 után sikerült mellettem cicin visszaaludnia! Annyira dobálta magát, hogy hihetetlen, másodpercenkét fordult egyik oldaláról a másikra, vagy hasra. Én meg küzdöttem vele, ringattam, magam mellé fektettem, kétszer kapott cicit és végül a másodiknál sikrült elaludnia! Az eddigi napunk jól alakult! Szopizott és megevett háromnegyed üveg gyümit, remlem visszajött a kedve az evéshez! Viszont két napja nem kakilt. Ma bevetettem a cukros kamilla teát és várom a hatását!

Gigi!
Mit vigyünk a talira és hányra menjünk? Mondjuk Én a Mártiékkal megyek, úgyhogy hozzájuk fogunk igazodni!
Ha beszélsz Diával, akkor Dominak jobbulást!!!!!

Barbi!
Örülök, hogy visszatértél!!!!!! Már azt hittük, hogy nem jössz többet!!!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok Lányok!

Jól vagyunk minden Oké, lánykám igen nyűgi, és kínozza még ez a fránya ekcéma is nem csak az inyfájás. Fog még mindig sehol.
Tiszta pötty volt a feje egész hétvégén a szája körül is apró pöttyök jelentek meg.
Valami periorális dermitisz vagy mi a jófene.
Most olvastam egy csomó mindent az ekcémás topicban erről. Látom Melinda is kűzd vagy kűzdött ezzel.

Barbi!

De jó hogy itt vagy újra, úgy örülök neked.
Már azt hittük eltűntetek.
Na végre a gépetek is rendben van.
Jössz a talira? Ugye jössz?
Noncsinak én is remélem hogy helyrejön a tágulata, nagyon kivagyok már idegileg előre.
De reméljük a legjobbakat, igen már a pocakomban megállapították, hogy van neki, kétoldali ráadásul.
Majd 24-én kiderül.
Hogy van kicsi Szonjád?

Saxi!

Semmi baj, te is be voltál havazva meg én is rendesen volt program a hétvégén.
A fürcsi nagyon jól sikerült, de Noémit amint beakartuk rakni a medencébe hát olyan visítást lerendezett, hogy ki kellett vennem.
Aztán meg taknyos lett és a naptól az ekcémája is mégjobban kijött.
Szóval megvagyok én áldva.
Majd ha minden igaz, ma beleszek kapcsolva skypon.
Ha van kedved gyere dumcsizni.
Édesek a gyerekek, nagyon szépek mindketten és te írtó csini lettél.

Gigi!

Olivéren mindig elképedek hogy mekkora hétről hétre nagyobb és gyönyörű. Olyan szép kis pofikája van, meg kell zabálni és nagyon ügyes. Büszke lehetsz rá.
Jó neked, hogy Dia írt, nekem azt sem hogy mukk.
Egyre mérgesebb vagyok ám rá. Le sem csinálja a fejem. Megígérte, hogy ha megérkeznek, legalább egy sms-t küld, de hát semmi.
Na mindegy ez van.

Kata!

Szerintem a bárányhimlő lefolyása kb. 4 hét.
Azalatt általában tünetmentesnek kellene lennie Patriknak. Tényleg jobban vagytok már?
Nagyon jó lenne ha eltudnátok ti is jönni a talira, szegénykém pont most kapták el, nem irigyellek, nehéz lehet azért ilyenkor két beteg lurkóval. Sok puszit nekik és neked is. Jobbulást kívánok.

Anikó!

Mindenképpen megyünk értetek, és előtte megcsörgetünk benneteket, ne lepődj meg a telcsiszámon a férjeméről foglak hívni és akkor indulunk értetek, de jó lesz, hogy jöttök.
Jól van Krisztike? Mi újs a fogyiddal? Megy?
Én még mindig gyűröm magam immáron 3-ik hete nagyon nehezen röpködnek a kilók le rólam, de eddig jól állok. Elmentünk sortot venni és kihoztak egy 42-est, nagy volt, és csak 40-es kellett belőle. Majd kiugrottam a bőrőmből.
Ma is tornázom egy nagyot, muszály, mert már 3 napja lustizom.
Puszika neked. Írj, ha gondolod e-mailt is.

Györesz!

Tudod irigyellek ám, hogy már ilyen nagyfiú Norbikád, meg hát amiket eszik, nem semmi.
Szerintem egyébként nem eszik keveset, ebben az időben pont normális. Noémi is kevesebbet szopizik, mint eddig, fogyott is egy picit, de betudom a nagy melegnek. Nem is csodálkozom rajta.

Melinda hol vagy?

Többiek írjatok és sok puszika minden beteg bébikének, jobbulást nekik.

Puszi és majd még jövök

ANDI
tandi

Sziasztok!

Andi!
Norbinak is iszonyatos bőre van! Voltak rajta ismár ekcémás foltok meg Õ folyamatosan pöttyös! Kicsike kora óta kenem mindenféle kencével, amit a dokinéni ír fel! A szája körül szinte mindig pöttyös, az a nyáltól van, főleg ha cumizik! Mondta a dokinéni, hogy két éves koráig nem küldheti el allergiavizsgálatra, felesleges lenne, mert sok allergiát addig kinőhet! Most próbálok rájönni, hogy mi az amitől kiütéses lesz, de nem igazán megy, hiszen már annyifélét eszik! Az is lehet, hogy a hústól!
Bocsi, csak azért írtam ilyen litániát, hogy ne aggódj az ekcéma miatt, a lényeg, hogy van rá krém és lehet, hogy kinövi majd!

Saxi!
Előbb nem írtam, hogy változatlanul gyönyörűek a lányok és Te is nagyon jól nézel ki!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok,

Szokas szerint futolagKép

Kata,
Megkerdeztem, 2 helyen is azt mondtak, amit en tudok, a barikak addig fertoznek, amig holyagos a bor, amikor mar beszarad, es csak annak a nyoma van, akkor mar nem. Szoval szerintem nem lehet gond, nem fertoz Patrik addigra. En vallalak, viszlekKép

Gyoresz,
Koszi az infot, remelem, hogy sikerul beszereznem taliig a kocsit, kicsit kevesebb helyet foglalna a csomagtartobanKép Egyenlore szervezem, hogy mikent tudnam a Pottyos utcai boltbol idobe megvenni. Lehet, hogy felmegyek babocaval Pestre. Igaz, a boltos csajszi azt mondta, hogy ha elore utalok, akkor postazza, csak felek, hogy nem er ide idoben.
Norbinak joetvagyat Kép Szerintem csak a natha es ameleg volt a hibas, ne aggodjKép amugy is minden babanal van nyulasi es tomorodesi szakasz (vedoneni szavaiKép), lehet, hogy o most noni fogKép Nameg, aki mar ennyit sportolKép

Gigi,
Talalj ki kezdesi idopontotKép Te vagy a hazigazdaKép Tenyleg, vigyunk valamit?
"Buvarod" tunemenyes, latszik, hogy nagyon elvezte a pancsitKép

Andi,
Jajj, meg ekcema es natha is?Kép Gondolom kicsit se vagy ideges.. Az uh miatt ne aggodj, szerintem minden rendben lesz. Kevesebb szopi? Na, minden baba ezt muveli a melegben, csak az en fiam hizlalja tovabb a hatsojat?Kép Najo, 1x o sem kajalt sokat, de emugy tomi magatKép

Barbi,
Orulunk, hogy ujra hallunk rolatok. A matav hibajavitasa sajnos nalunk is ismeros...pedig a parom is a matavnak dolgozik, noha nem matav alkalmazottKép Najo, nem azon a reszen, ahol lehetne ilyenbe egy kis elonyeKép
Remelem most mar talalkozunk majd a talinKép

Saxi,
Nagyon jok a kepekKép Jo birta a kicsi a napot?

Nah, ennyi idom volt, ebredt a hercegKép Tobbieknek is pusziKép

Mica
mica

Sziasztok!

Györesz!

Köszi, én is annyi félét hallottam és olvastam már ezekről a dolgokról, hogy azt sem tudom, hogy mitől van.
Gondolom lehet benne valami, hogy a cumitól, tényleg ez eszembe sem jutott. köszi.
Én szteroidos krémet használok meg lipobas krémet.
Jó mindkettő nagyon. Ja meg hydrophil non. vízben fürdetem. De ettől függetlenül mikor kisebb volt, akkor sokkal rosszabb állapotban volt a bőre, bárcsak kinőné.
Párom asztmás volt kicsinek és 3 évvel ezelőtt voltam az, hála az égnek elmúlt és mindketten allergiásak vagyunk. Szóval Noémi szerintem minden túrót örökölt.

PUszi

ANDI
tandi

Andi,

A szteroidos kremmel csak ovatosan.. nem ajanlatos hasznalni sokaig a kicsiknel.

Puszi,
Mica
mica

Szia Mica!

Igen tudom mondta az orvos is.
Ha tünet van, csak 7 napig szabad kenni aztán egy-két hét szünet.
Puszi és köszi, hogy írtad.

ANDI
tandi

Andi

Dia nekem sem írt, ént írtam neki sms-t. Amikor még terhes voltam Olivérrel, a 20. héten megállapították, hogy cyszta van a fejében. Gondolhatod, hogy mit éreztem. Aztán elmúlt, legalábbis utána többet nem mondták.

Györesz
Az éjszakánk nekünk is szar volt. Háromszor kelt, járkáltam vele, hintaszékeztünk. De ő most is tiszta zizi. Eddig össz-vissz egy órát aludt.

A tali időpontja lehet bármikor. Olyan egy óra körül?

Mica én most megyek a Brendonba, ha gondolod megnézem neked a b.kocsit.

Na most megyünk mert a kis buvár már tiszta dilisKép

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi,

ez egy PC (ha jol emlekszem 638as) kocsi, esernyore csukhato, a konnyebbik 2005-os modell (van masszivabb vazzal is esernyokocsijuk, picit szelesebb, es nehezebb 2kg-al, ez a kocsi csak 6.5kg, ha jol emlekszem).
Az Ulloi uti boltban 15eFt (a masszivabb 19eFt).
Itt a mobilszamom, ha latsz vmit, kerlek hivj fel:
20/364-3675

KosziKép

Mica
mica

Sziasztok Lányok!

Ebédeltetek már?
Én most egy salit, átmentem kecskébe ismét.
Noncsi végre alszik, egész nap nyűgi, de nagyon.
Megint az inye ill. még mindig.

Gigi!

Diával kapcs. bocsi, azt hittem ő írt, semmi baj, igazából rájöttem, hogy hülye vagyok, mi a frásznak viselkedem úgy mint egy ovis. Azóta sem írt, de már igazából jobb ha nem is foglalkozom vele. Biztos kisebb gondja is nagyobb annál, mint hogy nekem írjon, főleg ha Domi beteg.
Még jó hogy elmúlt Olivérnek a ciszta, bízom benne, hogy Noémivel sem lesz semmi, ettől függetlenül ha arra gondolok amikor közölték velem, hogy nagyobbodott, görcsbe van a gyomrom.
Jó lenne azt hallani, hogy már egyáltalán nincs neki, kinőtte.
Köszi, hogy megnyugtatsz, rendi vagy nagyon.
Én ilyen hülye aggódógép vagyok, illetve lettem, mert ennyire nem voltam az. Nekem jó a 13 óra akkor megyünk, viszek üccsit és két tepsi hagymás lepényt, remélem sikerül jó nagy adagokat csinálnom.
Puszi neked.

Sziasztok:

ANDI
tandi

Sziasztok!
Az én kislánykám eddig eszik, játszik, nyűgizik és alszik egész nap. És szegénykém szenved. A fogacska mellé, nem tudom mitől, de tiszta pötty lett a kislánykám nyaka hátul meg a karja belső fele. Én arra gondoltam, talán az őszibarack pulykával esett neki jól, vagy a husi csapta ki, de az is lehet, hogy a nagy meleg tegnap. Mindenesetre látom, hogy érzékeny neki.

Gigi!
Én mit vigyek? Üccsit gondolom, de édeset vagy sósat dobjak össze? Nagyon fincsi zserbót tudok csinálni, meg a meggyes piskótám is isteni. Na, mi legyen? Kép
Annyira ügyes Oli, csak ámulok és bámulok, nagyon szép fiúcska.

Saxi!
Én is csodálkozom, hogy így bírja a meleget, mert télen meg el nem bírta viselni, max 22 fok lehetett a lakásban. Kép
Nagyon szépek még mindig a lánykáid. Igazi kis tündérkék. Kép

Györesz!
Kriszta 11 után nyűglődött nagyon. Szépen bealudt, utána felkelt, és nem tudom mi volt vele, de ordított, és úgy kimelegedett, tiszta víz volt a rucija is. Szerintem ezt a frontot érzik így meg szegények.

Andi!
Krisztikém 12-től szokott 2 órát aludni, mit szólnál ha olyan 1 körül indulnánk majd, mert ha nem alszik legalább 1 órácskát, nagyon nyűgi lesz. Nem lenne gond majd? Nagyon kíváncsi vagyok a hamás lepényedre már. Szerintem aznap félredobom a fogyókúrát. Kép
Egyébként szerintem lassan, de biztosan haladok, már a nadrágjaim nagyok kezdenek lenni rám, ami jó jel. Kép De azért ez a fogyókúra 90 napig tart, tehát szépen lassan lesz eredménye.

Kriszta már tök szépen pörög, sőt van egy új szokása. Néha hason játszik, néha pedig messze van egy játék, akkor fogja, kinyomja a popsiját, és a lábával lök magán egyet, hogy eljusson a célhoz. Mint egy kis kigyó, úgy néz ki.
Most viszont szaladok, mert felvan a kis lurkó, levélírás közben már szopiztunk is egyet, és most engem követel.

Puszi
Anikó
pancsa2

Melinda!
Te merre bujkálsz? Miért nem jössz az utóbbi napokban. Azt mondtad, csak szombaton nem leszel. Remélem, minden rendben veletek.
Puszi
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Anikó!

Nagyon ügyi Krisztikéd, gratulálok, látod megy ez nektek.
Nekünk jó a 14 óra, akkor 14 órára odamegyünk értetek, megcsörrentünk, lejöttök és indulás ezerrel.
Szerintem 1/2 3-ra ott is leszünk.
Ha még is előbb tudunk menni, mert Krisztike előbb aludt és előbb kelt csörögj rám: 06-20-225-559 és akkor előbb indulunk Gyurival értetek.
Nagyon ügyes vagy a fogyikúrádat illetően kitartás csak így tovább.
Én is kínzom magam rendesen.

Gigi!

Akkor mi lehet, hogy egy órát késünk, még kiderül, hogy Krisztike Anikó kislánya mikor ébred.
Sietünk azért nagyon.
Képzeld Dia most írt sms-t, hogy Domi tiszta takony. Na én meg itt türelmetlenkedtem.

Melinda!

Tényleg mi van veletek?

Puszi mindenkinek

ANDI
tandi

Sziasztok!

Norbi délelőtt rekordot aludt, 2 és fél órán át durmolt, akkor is a kaputelefonra kelt fel! Egész szépen evett, bár néha kicseleztem, de nem bánta!
Ma is nagyon nyűgös, olyan mint tegnap, sokat sír, nagyon megviseli ez a takonykor, meg a köhögés. Ha nem javul, akkor holnap elviszem a dokinénihez!

Gigi!
Norbi is tiszta zizi, de Én a betegségére fogom!
Képzeld ma próbáltam Norbinak olyan bébikajcsit adni, ami már egy kicsit darabos (7 hós, Mildi), hát nagyon nem tetszett Neki, az első falat után nem volt hajlandó kinyitni a száját, muszáj voltam összeturmixolni Neki! Olinál ez biztos nem jelent majd gondot, aki úgy habzsolja a piskótát!

Anikó!
Látod már nem kell Krisztike forgása miatt aggódnod, kicsit húzta az anyukáját, de aztán biztos megsajnált és bebizonyította, hogy tud Õ forogni nem is akárhogy!Kép
Halkan jegyzem meg, hogy Én a zserbóra szavazok!Kép
Én is a frontra gyanakszom!

Andi!
Én már nem fogyózok, elegem lett! Ezt ne úgy értsd, hogy zabálok, de vége a szigorú önmegtartoztatásnak, viszont még mindig tornázok! Sőt, Mártival tervezzük, hogy eljárunk majd, lehet, hogy a plázába! Nincs kedved?

Melinda!
Ennyire kifárasztott a keresztelő?????? Írjál, mert itt aggódunk Érted!Kép

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Andi!
Bocsi hogy beleszólok, de egy számmal kevesebbet írtál a telefonszámodra.

Szilvi
sys

Sziasztok!

Györesz!

No te csak ne beszélj, olyan vékony lennék, mint te, nem is fogyiznék, úgy hogy te csak ne beszélj, nagyon ügyin lefogytál, igazából lenne kedvem eljárni, de egyenlőre itthon torna.
Nos ha mennénk, akkor is csak a késői óra lenne jó, amikor férjem hazaér.
Az kb. este 7- fél 8.
Nem tudom ti hányra akartok menni?
Nálunk valakinek vigyázni kell Noncsira.
De egyébként tényleg lenne kedvem.
Most is gyűröm magam a tornával.

Sys!

Köszike

Anikó!

06-20-225-5590
ez így már jó.

Puszi nektek:

ANDI
tandi

Mica

Megüt a guta mert a férjem kocsijában maradt a slusszkulcsom. Úgyhogy nem tudtam elmenni.Kép
De a héten mindenképp megyek.

Melinda!!!!!!!!!!!!!!!!Mi van?????????????

Szerintetek milyen kaja kéne? Azért a pasik többet esznek.

KépKép
gigi28

Gigi,

Miattam ne aggodj, megneztem, es a brendon katalogus szerint ok PC kocsikkal nem igazan foglalkoznak. ha megis, akkor majd megnezedKép

Most rohanok, herceg nyugos, nem akart aludni delutan, igy korai furdetes lesz. Bar vegulis annyira nem korai, max. feloraval hamarabb lesz, mint szokott.

Na puszi, majd meg benezek.

Mica
mica

Sziasztok Lányok!

Gigi!

Szerintem csak egy tipp kajával kapcsolatban, grillezés, persze csak ha tudunk min.

Vagy csináljunk, hamburgert, viszünk zsömléket, zöldségeket, hambihusikat, stb, vagy csináljunk hotdog-ot, vagy egész egyszerűen legyen szendó.
Nekem mindegy.
Szerintetek?
Van valakinek jobb tippje?

Puszi:

ANDI
tandi

Ja igen, vagy egész egyszerűen főtt virsli, kifli, vagy zsömle, mustár, vagy sült kolbi.
Na ez olyan pasis kajcsi is egyben.

PUsza:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Ma valahogy nem nagyon akaródzik írni???????
Akkor megyek Én is mindjárt csiccsantani!

Előbb írt mailt Márti, szegény egész éjjel dolgozott, szinte nem is aludt, meg egész nap és még ott a holnap! Szegényke totál ki van!

Andi!
Mi is csak valamikor este felé mennénk tornázni, amikor van kire hagyni a gyerkőcöket, de igazán még mi sem beszéltük meg, csak felvetettük a lehetőséget. Nekem ugyanis itthon egyre kevesebb akaraterőm van! Szóval majd meglátjuk, majd a talin megdumcsizzuk!

Jó éjt mindenkinek
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Gigi!

Vonattal csak Esztergomba mentünk,mert Bogi már nagyon régóta szeretné kipróbálni.Tetszett neki,csak azt monda,hogy nagyon rövid volt az út mert Esztergom tőlünk csak 7 km.
De megigértük neki,hogy nyáron egyszer elmegyünk hosszabb útra is.Ezeken az új klímás vonatokon nekünk is élmény volt.
Ígérem a cél érdekében gőzerővel bevetem magam.Kép
Akkor a 13-órás időpont már fix?

Györesz!

Norbika jobban van?Szegény babácska úgy sajnálom,rosz lehet neki.Biztos a betegség miatt nyugtalan,és az ételt sem kívánja annyira.
Ne aggódj,majd visszaáll az evés ha lement róla ez a nyavaja.
Sok-sok gyógypuszi neki.

Andi!

Szegénykém akkor neked sem kell a bajért a szomszédba menned.Boginak is volt ilyen ekcémája,nekünk is jó volt a szteroidos kenőcs.De hála Istennek már kinőtte.Remélem nem lessz nálatok sem komoly a dolog.A veséjével biztos nincs semmi gond,ne idegeskedj.
Bocsi de nem volt időm megcsörgetni,mert egy kicsit átrendeztük a lakást,hogy ki tudjunk költözni a számítógéppel a nappaliba.Így nem zavarjuk a gyerekeket ha már alszanak.
De ehez a fél házat meg kellett mozgatni.Hát ez az átka ha kicsi a lakás.
A talis kajához csak annyit,hogy egy sima bográcsos sem rosz szerintem.(pörkölt,gulyás,stb.)
Persze csak ha van rá lehetőség.(Csak tipp.)

Anikó!

Lehet,hogy csak a melegtől vannak a pöttyök.Próbáld neki beszórni babahintőporral az egy kicsit nyugtatja a bőrt.

Mica!

Egészen jól tűrte a meleget Liliána.Bár igyekeztem minél kevesebbet a napra vinni,azért néha néha kicsit rásütött.De nem zavarta,még aludt is egy jót a hatalmas hőségben.
Mielőtt elindultunk mind a két manót lekentem 40-es faktorú babanaptejjel,így szerencsére megúsztuk a leégést.

Mindenkinek szép álmokat,puszi,Saxi.

Ui:Ezt most találtam.
Ez az életem egyik legszebb napján,az esküvőnkön készült.

Kép

puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok!

Látom ezerrel megy a tali szervezése. Mi elvileg egy esküvőre vagyunk hivatalosak, de lehet, hogy én kibújok a meghívás alól. Bár sokan kiváncsiak a gyerekre. Szerintem utolsó pillanatban fog eldőlni, hogy megyünk-e vagy sem. Ha nem akkor megpróbálok lemenni a talira.

Nálunk szerencsére minden rendben. Lassan haladunk a hozzátápival. Most már tízóraira kap egy fél banánt. Próbálkoztam almával de az annyira nem jött be neki. Havonta egy étkezést szeretnék elhagyni, a következő az ebéd lesz. Persze a cici még megy ezerrel, mert a kisasszony nem hajlandó inni semmiből.
Szonja nagyon nem aktivizálja magát, bár már elég szépen ül egyedül, de azért még kell a segítség! Legújabb dilije, hogy mindent csapkod és gyűr, karmol. Elképzelhetitek hogy néznek ki az újságok nálunk!
Hétvégén voltunk étteremben és ott az étlapot sikerült megkaparintania. Mondanom se kell, hogy az ebéd végén letettem az egyik székre az étlapot és szépen betoltam az asztal alá! Kép
Szonjának is elég érzékeny a bőre. A szája körül neki is szokott lenni mindenféle pötty a nyáltól meg a melegtől, de nagyon nem foglalkozom vele.

Na pusza mindenkinek! Norbikának és Dominak jobbulást!

Barbara
babar

Sziasztok!

Elveszett bárány 2. jelentkezik!!! Jól esett, hogy hiányoltatok. Kép Nincs semmi baj, csak Marci nagyon aktív, így valahogy nem sikeredett gép közelbe kerülnöm. Tegnap kora délután már sikerült visszaolvasnom Marcival az ölemben, de mire az írásra került volna a sor, hát rájött a nyügi, úgyhogy ugrott az egész Kép Délután még én is aludtam vele, mert az időváltozás egy kicsit engem is megzavart Kép Este Cora-túra, fürcsi, szopi, aztán mi zuhantunk az ágyba.
A keresztelő egész jól sikerült, eltekintve attól a ténytől, hogy Marci a keresztelő teljes 10 percéből kb. 8-at végigsírt. Végül cumisüveg landolt a szájában. Persze keresztelő előtt nem volt hajlandó cicizni, így a keresztelő kellős közepén jutott eszébe, hogy Õ bizony éhes maradt. Majd kaptok róla képeket is.
Vasárnap jöttek a húgomék, úgyhogy az a nap is szépen elment. Mi is strandoltattuk Marcit. Elején még furcsálta, hogy miért a kert kellős közepén fürcsizünk, de aztán a végén belejött, csapkodott, élvezkedett ezerrel. Kép Olihoz hasonlóan Õ is próbálkozott a búvárkodással és szürcsölt egy kicsit a vízből. A végén fel is avatta: jól belepisilt (mi pelus nélkül nyomtuk a havajkodást Kép)!
Hétfőn húgomék még itt voltak. Előre örült Ági (hugica), hogy babázhat, erre Marci délelőtt egy 2 órás, kora délután egy 3,5 (!!!) órás alvást nyomott le. Én is csak lestem. Szerintem a meleg ellen védekezett így Kép A szobájában 32 fok is volt Kép
Tegnap már édes kettesben voltunk, egész rendi volt tegnap velem, mert még aludt is, ha nem is annyit mint hétfőn. Egyébként mióta visszatért a cumisüvegtől a szopihoz, Õ is visszaszokott a cicin való elalváshoz. Az elalvás más módja elég nehezen megy, de birkózom. Újra visszatért a zenélés+hátsimogatás.

Éhes vagyok!!! Jó lesz a tea is!!!!!!
Kép

Na végre!!!
Kép

Nagyon tetszik ez a szép fényes bigyó, amivel lelocsol a pap bácsi! Kép
Kép

Ugye, milyen jó nekem?
Kép

Tetszik az új kiskacsám! Különösen a madzag a nyakában! Azért a vizecske is fincsi! Kép
Kép

Egy kicsit fáradok!
Kép

Almát eszem! Nekem már pépesíteni sem kell! Kép
KépKép

Ezt a levelet inkább felrakom, nehogy elszálljon. Jön a másik, amiben próbálok mindenkinek írogatni kicsit. Hozzáteszem, nem tudom mikor sikerül, mert Marci már aszisztál a folyamathoz Kép

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Hellóka

Kaja: én is grillre gondoltam. Asszem láttam már hamburger pogácsát. Jól emlékszem? Szóval lesz hambi, hotdog, kolbász. A sütiről légyszives ti gondoskodjatok! Andi felmentve, ő hozza a hagymás lepényt.

BarbaraKép
REmélem el tudtok jönni. Viktor biztos lerohanná a férjed a hajókkal kapcsolatban.

MelindaKép
Tényleg hol vagy már??????? Képzeld tegnap vettem a Plusban kemény 199 Ft-ért játék telefont a törpének, úgyhogy most azt csócsálja.

GyöreszKép
Az Anyu most olyan Manner piskótát vett amin egy baba van, gondolom abban nincsenek azok a cuccok amiket írtál.

Szerintem az 1 óra jó lesz kezdésnek.Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Újra sziasztok!

Kata!
Nektek további javulást kívánok! Szegény Patrik jót szenvedhetett a sok pöttytől+óriási meleg Kép De most már csak jobb jöhet Nektek! Kép
A kukis tanácsot én is megjegyeztem Kép
Mire gondolsz nevelőszülőséggel kapcsolatban? Magatokhoz vennétek babákat, kisgyerekeket? Ez igen, minden tiszteletem a Tiétek!

Gigi!
Mivel ma írok, így ma néztem meg a táblicskumat Kép Jó pár nappal lekésve, de Boldog 7. hós szülinapot Olikának!!! Kép Kép Kép
Tündéri Oli, ahogy fürcsizik. Persze tegnap én is akartam venni fürcsis pelust, amit persze el is felejtettem Kép Szitaagy vagyok egy ideje!!!
Én viszek muffin, ha mindenkinek megfelel.

Dinó!
Jó hallani felőletek, bár az őszieknél néha olvaslak.
Boldog hófordulót a 8 hónapos Bernátnak! Kép

Györesz!
Nagyon sok boldogságot kívánok a 8 hónapos Norbikának és anyukájának! Kép
Jobbulást is kívánok Norbikának! Remélem ma már jobban van és nem lesz dokinénire szükség.
Lehet, hogy már helyreállt a kajcsizás, de garantáltan a meleg és a betegség okozta. Amikor Marci náthás volt, alig evett, úgy kellett belediktálnom egy kis tejcsit. Mi fogytunk is, és Te nyugtattál, hogy ez így természetes, majd visszaszedi. Próbálj ne aggódni, bár megértem, hogy zavar, hogy Norbika nem hízik. De szerintem az ő korában már nem ritka. Majd visszajön az étvágya és majd nézel, hogy mennyit fog enni. Tudod, volt már a kis Vacaknál ilyen Kép
Ügyesen megoldottad a piskótaevést. Anno én is nagyon szerettem így a kekszeket, piskótákat enni. Kép
Gratulálok az ülő és álló Norbikának! Nagyon ügyi!

Márti!
Nagyon boldog hófordulót kívánok a 7 hónapos Gigikének és dolgos anyukájának!
Kitartást! Szegénykém, nagyon sajnállak, hogy ennyit gürizel. De most már mindjárt vége és pihenhetsz + újra itt leszel közöttünk! Kép
Remélem Gigi jól van!

Anikó!
Forgolódás ezerrel Kép Ügyi-ügyi Krisztike! Kép Marci elsősorban hátrafelé mozog, amikor el akarna valamit érni. Próbálkozik-próbálkozik, de nagy igyekezetében "csak" tolatni tud Kép Nagyon édesek ilyenkor! Kép
A pöttyök szerintem a melegtől vannak. Marci is szörnyen nézett ki, bár Õ nagyon érzékeny bőrű. Az egész teste tele volt melegkiütéssel, különösen a nyaka és a karjai. Mára már szárad Neki. A nyakánál én hintőporoztam, ahol a hurkák összeizzadtak.
Jöhet a zserbó! Kép

Szilvi!
Jó kis hétvéget volt Nektek is. A Velencei tó miatt irigyellek rendesen, hogy vízpart mellett tudtátok átvészelni ezt az őrült hőséget.

Saxi!
Szerintem írtam, de már semmi sem biztos: Boldog hófordulót a féléves Lilikének! Kép
Csajszik egyre szebbek! Édes Bogi, ahogy vonatozni akart. Kép Felétek azok a piros szupi vonatok járnak, ugye?
Nagyon szép menyasszony voltál. Kép Épp a napokban gondoltam rá, hogy a menyasszonyi képemen rám se ismernétek. Pedig csak 2 éve volt. Akkor még emberi formám volt.. Kép

Andi!
Sajnos Marci is ekcémás és nagyon érzékeny bőrű. Már pár hetes kora óta próbálgatjuk a különböző krémeket, most végre rátaláltunk egyre, ami jó a bőrére. Ez sajna szteroidos, úgyhogy vigyázni kell. Egyébként kétféle testápolója is van. Mindezek ellenére, néha nagyon csúnya a kis bőre Kép A szája körül nekünk is a tejes nyála miatt lesz piros és emiatt az egész arca száraz. A mostani meleg hatására pedig szinte mindenhol pöttyök lepték el, ami mostanra már szárad. Sajnos én is ekcémás voltam kiskoromban+most allergia, Gáborom kiskorban asztmás volt+most allergia. A dokinéni mondta, hogy nem lehet csodálkozni, hogy Marci is ilyen érzékeny bőrű, de valamikor csak kinövi. Bízok benne.
Remélem Nonóka bőre is javulgat. Takonykór meg van még? Jobbulást!

Barbi!
Örülök, hogy újra itt vagy. Matáv - no comment. Kép
Marci is rá van izgulva a papírra + még meg is eszi. Kép
Remélem tudtok jönni a talira.

Mica!
Jó munkát! Marci se hanyagolta a melegben a kajcsit. Kép

Na megyek, mert Marci mindjárt szétszedi a klaviatúrát!

Puszi: MelindA

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Előszőr is minden hófordulós babának boldog hófordulót! Bocsi, hogy nem említek név szerint!

Gigi!
Piskótába már nagyon otthon leszek! Egyenlőre beválik a Biszkotti teába áztatva, bár nálunk nem fogy annyira mint Nálatok!

Melinda!
Nagyon édes Marci a képeken! Titeket is irigyellek a kertesház miatt!!! Ha Márti túl van a nagy melón akkor lehet, hogy egyszer Mi is meglátogatnánk Titeket!!!!
Köszi a köszöntést!
Norbinak kezd visszajönni az étvágya. Néha cselekhez folyamodok, hogy egyen, de nem bánja. Van egy kedvenc kanala, amit kaja közbe oda adok Neki és az rágcsálja, ilyenkor csempészem a szájába azt a kanalat, amin a kajcsi van! De olyat is szoktam, hogy rárakom a kedvenc kanalára a kaját és a kezébe adom és Õ szépen a szájába teszi, ez tetszik Neki!
Azért elviszem ma a dokihoz, de csak azért, hogy a torkát, meg a tüdejét megnézze, hogy megnyugodjon az anyai szivem! Szombaton strandra akarok menni és ha a dokinéni rendben talál mindent akkor nyugodtabban megyek!

Barbi!
Remélem jössz a talira!!!!!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

MelindaKép

Húsgombóc nagyon cuki a medencében. Én vettem Hugges fürdős pelust. Nem ér semmit. Egyrészt alig bírtam ráhúzni és amikor levettem tele volt vízzel.

KataKép
Mi ez a nevelőszülőség? Mintha nem is ezt topikot olvasnám, erre nem is emlékszem

puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!
Én is Huggies-t vettem volna, de akkor inkább elfelejtem, ha ennyire "jó". Kép Plus-ban lehet, hogy én is megnézem ezt a telcsit, mert Marci nagyon rá van kattanva a mobilra és a különböző távirányítókra is. A játékait egyértelműen megunta, mert rögtön kiszúrja a játékhalomban az izgi mobilt. Kép
1 órás kezdés szerintem oké.

Györesz!
Hú de jó!!! Várlak Benneteket szeretettel!!! Kép Ha jó idő lesz a babók tömegesen lubickolhatnak Kép
Ügyes vagy kajcsicsempészként Kép Az anyai leleményességnek nincs határa Kép
Drukkolok, hogy a dokinéni csak jót tudjon Nektek mondani és szombaton strandolhassatok.

Marci ma 2-szer aludt kb. 3/4 órát. Egyszerűen nem tudom kiismerni az alvási szokásait mostanság. Olyan irigykedve olvasom, ahogy írjátok, hogy x és y óra között aludni szokott. Én a mai napig nem látok semmi rendet az alvásában. Kép Az evéséről nem is beszélve. Ez van. Viszont ezt a rendszerentelenséget már kezdem megszokni. Ez is valami Kép

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Én GergQkém alig alszik mostanába napközben. Kb. 3x 1/2 órát csak, de az éjszakáink azok jók. Van hogy csak 7-1/2 8 körül kel fel.

Lányok!
Lehet már szavazni az izgi.hu-n a babákra. Én szavaztam mindenkire aki fent van. Kérhetünk mi is 1-1 szavazatot? GergQ az I.kategóriában a 22-es, Reni pedig a III-ban a 11-es.

Én is irigykedek mindenkire akinek kertes háza van. Remélem egy pár éven belül nekünk is sikerül.

Most megyek mert sül a pizzám. Most csináltam életemben elQször. Lehet hogy ma nem vacsorázunk?

Puszi mindenkinek
Szilvi
sys

Sziasztok!

Voltunk dokinéninél, mindent rendben talált, megdicsért, hogy nagyon jól kikúráltam a gyerkőcöt, még két napig adom Neki a lándzsás utifű szirupot és remélhetőleg meggyógyul hétvégére! Szóval ezt a szirupot tényleg csak ajánlani tudom mindenkinek!

Képzeljétek tegnap egy csomót ettem, erre reggel ráállok a mérlegre, hogy biztos, hogy híztam, erre mit látok, megint leugrott egy kiló! Úgy örültem!!!!!

Melinda!
Majd talin megdumcsizzuk, hogy mi mikor látogathatunk meg Titeket! Aztán majd Marci és Norbi megküzd a kis Gigiért!!!!!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Látom ma nem volt nagy forgalom. Párszor felnéztem, de sehol senki Kép

Szilvi!
Szavazatom leadva törpjeidre! Reni már nem is törp, már kész hölgy! Kép
Végül jó lett a pizza, ugye? Én se csináltam még soha életemben.

Györesz!
Örülök, hogy Norbikával minden oké + dicséretet is kaptál a dokinénitől. Ez az a dr. Teiss (valahogy így kell írni) lándzsás útifű vagy valami piciknek valami speciális? Jó tudni előre is.
Látod-látod, mennek itt a kilók! A Norbinak igaza van, hisz megmondta Kép Gáborom már hülyét kap tőlem, amikor állandóan jövök a Norbi update 1-2-3 kódokkal. Egyébként tegnap vettem Norbis majonézt, amiben nincs cukor. Tök finom, én nem érzem a különbséget.
Talin megbeszéljük a párbaj részleteit Kép

Jön a fürcsi, utána még felnézek! Remélem jöttök még! Dia biztos itt lenne, ő ilyenkor mindig írt. Kép

KépKép

KépKép
bujka

Még valami!!!

Már annyiszor akartam írni, de mindig elfelejtem. Még karácsonykor "kiselejteztük" a még működő mikrónkat, mert kaptunk egy újat. Mivel a régi még teljesen jó, így nincs szívünk kidobni. Ha esetleg valakit érdekelne teljesen ingyen átadnánk. Esetleg ha valakinek nyaralóba, hétvégi házba kellene, vagy bármi.
Egyedül az ajtaja nem nyílik mindig a gombjával, hanem rá kell segíteni kézzel, de egyébként hibátlan. Samsung gyártmányú.

Na a lomtalanítás is letudva Kép

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Szia Melinda!
Igen az a lándzsás utifű szirup, fél éves kortól lehet adni csecsemőknek is!
Diáék elutaztak azért nincs!!!!
Én már nem Norbizok! Annyi amit betartok, hogy délután már csak hamletet eszek kenyér helyett és délelőtt is ritkán eszek kenyeret és az édességet is mérsékelten fogyasztom, meg az egyéb hizlaló kajákat! Kb. egy-két hónapig nagyon szigorúan betartottam, de addig nem ment le egy deka sem, most hogy már nem nézem az órát és nem idő szerint eszek most lepottyant három kiló! Persze azért tornázok ám!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Melinda!

Köszi a köszöntőt,arra emlékszem,hogy írtál de arra nem,hogy akkor megköszöntem-e.
Már szita az agyam.
Nagyon jók a képek,édes a kis vasgyúró.
A keresztelőn is nagyon csinik vagytok.
A kérdésre válaszolva,igen nálunk már az új vonatok járnak.Így kéne,hogy kinézzen minden szerelvény,akkor talán nem csődölne a MÁV.

Hát,hogy menyasszonynak milyen voltam azt csak érdekességként tettem fel,mert most egyáltalán nem hasonlítok az akkori önmagamhoz.

Gigi!

Részemről rendben,ha sikerül eljutnom akkor a beígért trüffelt viszem.

Györesz!

Örülök,hogy Norbikával minden rendben.Nagyon ügyi vagy.

Szilvi!

Milyen lett a pizza?
Még nem volt időm szavazni,de igérem,ha lesz egy kis időm máris megyek az izgire.

Mindenkit puszilok,szép álmokat,Saxi.
saxi

Sziasztok!

Képzeljétek GergQ belázasodott most estére. Meg szopi után jó sok ki is jött belQle. Az a legszebb, hogy egyáltalán nem látszik rajta semmi úgyanúgy vigyorgott meg játszott mint rendesen. Csak Renikém mondta a fürcsi elött, hogy milyen meleg a GergQ, aztán ahogy felvettem én is éreztem, de azt hittem, hogy csak melege van. Azért megmértemm a lázát és 38,6 volt, de tudom ebbQl le kell vonni 5 tizedet, de az is 38 fölötti. Nem tudom mi lehet szegénykémmel. Holnap reggel irány az orvos.

Melinda!
Hál istennek sikerült a pizza. El is fogyott az egész vacsira, fQleg hogy még az öcsém is itt volt. Azt mondták, hogy a pizzafutáros papírokat ki is dobhatjuk, mert mostantól én gyártom a pizzát.

Györesz!
Ügyi vagy hogy kikúráltad Norbikát. Renivel már én is így vagyok hogy ha nincs láza akkor én kúrálom és csak igazolásért megyünk az orvoshoz.
Azt mondod nem is ér semmit a Norbi update módszer?

Melinda!
Köszi a szavazatot!

na megyek Qrzöm Manókámat.

Puszi mindenkinek
Szilvi
sys

Sziasztok!

Szilvi!
Remélem semmi komoly baja nem lesz Gergőnek! Jobbulást Neki, majd írj, hogy mit mondott a doki!
Mentek a szavazatok!
Én nem mondtam, hogy nem ér semmit a Norbi update, csak nekem valahogy nem indult be amíg szigorúan betartottam, aztán amikor már lazábban vettem, akkor fogytam, viszont az miatt kezdtem el tornázni! Egyébként még ha nem is nagyon fogytam Tőle Nekem akkor is ez a legszimpatikusabb fogyókúrás módszer. Talán azért nem nagyon idult be a fogyás, mert szoptatok. Érdekes, ahogy ritkultak a szopik, úgy kezdtem fogyni, ez most jutott az eszembe! Amúgy van egy ismerősöm, aki már huszon.... kilót fogyott az update-al és nem is tornázik mellette!

Saxi!
A trüffeltre nagyon kiváncsi vagyok!Kép

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Végre kezdem utolérni magam,a fiúk betegsége miatt kissé elhanyagoltam a házimunkát.
Végre az udvarra is ki tudtunk menni,én nem bánom,hogy kicsit hűvösebb van(bocsi a napimádóktól!Kép )

A talira ki visz nagyobb gyereket is?

Gigi!
Időnként az én figyelmemet is elkerülik dolgok,aztán nem győzök visszakeresni!Kép
Már régóta gondolkodom a nevelőszülő-dolgon.Amint lesz időm,utánaérdeklődök.Többször láttam kifüggesztve itt felhívást.
Még nem tudom,hogy megyek a talira,a héten beszélek a gyerekorvossal és a védőnővel a barik miatt.
Ha megyek jó,ha üdítőt viszek?

Anikó!
Elmúltak Krisztike pöttyei?
Ügyes,hogy forgolódik!Kép

Szilvi!
Remélem nem lesz beteg Gergő!Írj holnap,hogy mit mond az orvos!
Mindjárt megyek szavazni én is az izgire!Kép

Melinda!
Nagyon tetszettek a keresztelős képek!Gratulálok!Kép
Kérek menyasszonyi képet!Szerintem most is csinos vagy!!
Hát nálunk is abszolút alvási rendszertelenség van!Kép
A kuki ínydörzsölésre is príma.(Patrikról beszélek!!Kép ).
Nagy kérésem:vennél nekem is a Plusban olyan telcsit,amit Gigi írt?Felénk nincs.A talin kifizetném,vagy Micával küldöm a pénzt.Patrik is állandóan nyomkodna!
Mikró:a nagyimnak szeretnék egyet,de légyszi mondj egy árat,mégsem lehet ezt ingyen.Lezsírozhatjuk a szajrét mail-ben is Kép:katanyo@freemail,hu.
Most,hogy papám már nincs,sokszor hidegen eszik meg mindent,jól jönne,mindenképpen tervezünk venni.

Györesz!
Örülök,hogy Norbika kifelé megy a betegségből és az étvágya is visszatérőben van!Kép
A strandra Vele fogsz menni?
Én is így vagyok:csomót eszek és azt gondolom-na most tuti híztam legalább 10 dekát.Ráállok a mérlegre és mit látok??Fogytam másfél kilót.Kép
És ez most már nem valami jó.Örültem,hogy volt némi asszonyformám.

Bedobom magam az ágyba.
Mindenkit puszilok!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Sehol senki???????
Jóóóóóóóóóóóóóó reggelt!!!!!!

Kata!
Norbival meg anyuval tervezzük a strandot! Szombaton állitólag 30 fok lesz, hát meglátjuk! Mindenféleképp csak ebéd után fogunk kimenni és ha Norbi még köhög vagy taknyos akkor nem rakom bele a vízbe, viszont Nekem már muszáj lubickolnom egyet, mert totál ki vagyok éhezve rá! Imádom a vizet, imádok úszni és ez a terhességem óta kimaradt!
Azért tök jó lehet Neked, hogy bármennyit és bármit ehetsz! Én imádok enni, ha tehetném egész nap tömném a fejemet! Iskolás koromba bármennyit ehettem nem híztam, pedig mindig hízni akartam, aztán egyszercsak fordult a kocka!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Látom még mindenki alszik! Kép Vagy mégsem? Marci már visszaaludt, úgyhogy gyorsan írok egyet.
Este sajnos nem tudtam jönni, mert közbejött valami. Megtapasztaltuk, mi is az a sugárban hányás. Szörnyű volt! Kép Nem gondoltam volna, hogy ennyire ijesztő! Marci is nagyon megijedt, alig tudtuk megnyugtatni.
Kora este adtam Neki sárgabarack+almát, de egy kicsit több sikeredett, mint kellett volna. Kajcsi után nem volt semmi gond, apájával ismét füvet locsoltak, jött a fürcsi, akkor is minden oké. Az öltözködés elég nyügis volt, de még ekkor sem aggódtam. Aztán pár perc szopi után, elkezdett sírni az ölemben és már nem kellett Neki a cici. Nem értettem, de rögtön arra gondoltam, hogy 3. napja nem volt kakija. Egy picit simiztem, maszíroztam a hasát, emeltem a lábát, aminek meg is lett a hatása: irdatlan mennyiségű kajcsi távozott belőle, nagyon gyorsan. Nagyon megijedt, persze mi is. Felkaptam, nyugtattam, de csak ordított. Sikerült nagy nehezen átöltöztetni, hoztam Neki édesköményteát, hátha jót tesz, legalább a szájízét elveszi. Addig Gáborra ismét borított egy kisebb mennyiséget. Újabb ruhacsere. Az ölemben ivott pár korty teát, majd kezdett leragadni a szeme. Elaludt, elég zavartan lélegzett, de végül megnyugodott. 1 órát tartott a rémálom. Egész éjszakát végigaludta, pedig este semmit se evett, sőt a délutáni kajcsik is mind kijöttek belőle. Ma reggel evett keveset és szerecsére kaki is volt valamennyi. Aztán még mindig cicizett picit, én féltem nehogy sok legyen. Persze megint kijött, de szerintem azért mert hülyén ültettem. LEgalábbis remélem. Eléggé félek a mai naptól. Pár napig nem adok Neki semmit, csak tejcsit próbálok. Estére lehet, hogy csak üvegből fog kapni, mert így nem annyi tejem, de nem nagyon érdekel.

Szilvi!
Gergőnek jobbulást! Remélem nem lesz semmi komoly baja.
Te is Norbizol?

Györesz!
Azt hittem, hogy Norbival fogysz ilyen szépen. Nem baj,az a lényeg, hogy repülnek a kilók. Kép Én is ezt a módszert tartom számomra is követhetőnek és ideálisnak. Meglátjuk nálam hogy válik be. Sajna én nem nagyon tudok tornázni, mert Marci alvása alatt általában kajálok (persze Norbi szerint Kép), takarítgatok, ide írogatok. Múlt héten egyszer próbáltam tornázni alvása alatt, hát persze, hogy negyedóra után felkelt Kép
Én is a kenyérre, édességre, cukorra figyelek nagyon. Tegnap csináltam pudingot édesítőszerrel. Nagyon finom lett! Kép
Érdekes, amit a fogyás és a szoptatás kapcsolatáról írsz.
Tudom, hogy Dia anyukájáékhoz utazott. Ezért írtam, hogy estefelé itt lenne Kép

Saxi!
Köszönjük a bókokat! Trüffelt még én sem ettem. Nagyon kiváncsi vagyok rá!

Kata!
Én csini????? Valakivel összetévesztesz!!! A Te kedvedért felteszek egy menyasszonyi képet. Akkor még tényleg csini voltam, pedig csak 2 éve volt. Kép
Kuki-ínyre? Ezt is felírtam!!! Persze Marcinak! Kép
Telcsit megnézem a Plus-ban!
Mikró ingyen van!!! Már mondtam! Ha úgy jó, akkor a talira elvisszük, és remélem személyesen Nektek tudjuk átadni, ha máshogy nem megy, akkor Mica elviszi Nektek. Így jó? Örülök, hogy nagymamád hasznát veszi. Irigyellek, hogy még van nagyid. De jó Neked!
Mennyit fogytál összességében? Terhesség előtti, utáni állapothoz képest mennyivel vagy könnyebb?

Közben persze Marci is felkelt, volt szopi, büfi. A pisije gondolom azért egész sötét sárga, mert alig volt benne folyadék. Teregettem is, úgyhogy már 1 órája írom a levelem. Azért előbb jól megijesztett, mert hasrafordult a játszószőnyegen és büfizett rá egy picit, de közben rájött a csuklás és féltem, hogy az megint felhozza Neki a kaját, mert olyan hangja volt. Édeskömény- és kamillateát is ivott már, úgyhogy remélem rendbejön a pocak és lesz még egy kis kaksi ma.

Mindenkinek sok puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok

KataKép
Jó ha üdítő hozol, de ne cipekedj!Kép

GyöreszKép
Én is azt hallottam, hogy megint 100 fok lesz hétvégén. Én egyszerűen olyan gusztustalan lettem, hogy tuti nem megyek fürdőruhában emberek közé. Pedig már én is száz éve nem fürödtem. Régen azért nem, hogy nehogy összeszedjek valakitKépKép na szóval valamit!!!!!! KépKép Aztán a terhesség miatt, most meg csábos idomaim miatt. Katának szívesen átadnék egy kis hájt.

Képzeljétek fecskék keztek el építkezni a házunkon. Hogy lehet őket elkergetni???? Mert nem valami szép ahogy hordják a sarat a ház oldalára.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Megjöttem! Kép Kép Lányok, nem tudom mi volt velem, de annyira kómás voltam, hogy a gép közelébe sem mentem napokig.
Biztos ez az idő...

Györesz
Hogy van Norbika? Múlóban van már a takonykór? Mondtad, hogy mentek strandra...melyikre? Te nem félsz kivinni ilyen picin? Hülye kérdés volt, mert, ha mentek, akkor nem félsz! Kép Szóval csak azért, mert férjem is fölvetette, de én kicsit tartok a tömegtől, meg a melegtől, hogy Bence mit szólna hozzá...a vízbe meg egyáltalán nem merem bevinni a bacik miatt. Túl aggódom szerinted a dolgot? De tényleg, nem lesz semmi baj, ha ilyen melegben kiviszem...nem tudom miért, de úgy félek, hogy hőgutát kap, vagy mit tom én. Kép Kép Én is majd megsülök a melegben, akkor ő, hogy bírja. Szerinted?

Andi
Remélem minden OK lesz Noémi veséjével! Nekünk is egy mumus volt a vese. Azért kellett Bencével kontrolra mennünk, mert az egyik veséje kisebb volt, mint a másik...kb. a fele. Mi is aggódtunk, bár valahogy éreztem, hogy nem lesz baj. Ezzel együtt a kórházban görcsben volt a gyomrom rendesen. Aztán a kontrolon már kiderült, hogy minden rendben, csak az volt a baj, hogy még nem került a helyére, és így az UH-on kisebbnek látszott. Mondjuk most sincs a helyén, mert a kismedencében van, de azt mondták, hogy az nem jelent semmit, ettől nem lesz semmi baja. Így majd nem tudják lerúgni nagyobb korában a jobb veséjét, mert nincs ott, ahol kéne. Kép Kép Kép Minden rosszban van valami jó! De viccet félre téve, nagyon nagyon szorítok nektek! Biztos nálatok is rendbe jön minden!!!!!

Anikó
Bence is pöttyös, úgy mint a te picúrod. Szerintem a melegtől van, mert ő semmi olyat nem evett, amit te említettél, és azt vettem észre, hogy olyan helyeken van, ahol megizzadhat. Nekem azt mondta még anno a védőnő, hogy nyáron lehet őket ligh-osan púderozni. Lehet, hogy kipróbálom, hátha használ.

Melinda
Ez igen rosszul hangzik. Szegény, biztos túl ette magát. Bence múltkor sokat szopizott, és büfi közben jól kidobta a taccsot a vállam fölött. Én is frászt kaptam, de őt nem igen érdekelte szerencsére. Persze azért ez nem sugárban hányás. Remélem azóta sem volt ilyen!

Képzeljétek, júni végén megyünk nyaralni Bencével. Sikerült találni egy olyan helyet, ami bababarát. Adnak kiságyat, pelenkázót, kádat, és még babaúszás is van. Úgy várom már!!!! Már teljesen lázban vagyok, nagyon mehetnékem van már!
És tök jó, mert a közelben van egy csomó látnivaló, ahová a picúrral is el lehet menni. Pl. Kisbalaton, bivaly rezervátum (vagy mi), stb. Biztos Bence is fogja élvezni! A neten találtam ezt a helyet, Alsópáhokon van.

Puszi mindenkinek,
Zsófi
nmzsx

Zsófi

Jössz a talira?
A barátnőmék is voltak Alsópáhokon a Kolping holtelben. Láttam képeket és tényleg nagyon szép hely.

Puszi

KépKép
gigi28

Szia Gigi!

Még nem tudom, de szeretnék. Férjek lesznek, vagy csak mamik? Kép

Puszi
nmzsx

Sziasztok!

Zsófi!
A stranddal én is így vagyok. Nem merem elvinni egyrészt a bacik miatt, másrészt nagyon érzékeny a bőre, szerintem nem bírná az ottani vizet. Mondjuk én előnyben vagyok, mert ki tudom vinni a kertbe, ha arról van szó. Kép
Biztos klassz lesz a nyaralás! Irigyellek! Ügyes vagy, hogy így megtaláltad.
Sajna megint bukott egy nagyobb mennyiséget Marci a 11-es kajcsizása után, most a hátamra és földre. Szerencsére most nem ijedt meg. Este az volt a rossz, hogy feküdt és úgy indult meg belőle nagy erővel, azért ijedt meg nagyo. Szerintem nagy az étvágya, most hogy állandóan kijön belőle és a pocakja még nem az igazi. Hallom, hogy morog Neki. Mivel nincs hőemelkedése, étvágya viszont van, ezért még nem aggódom. De remélem egy időre befejezte a hányást.

Kata!
A csodás menyasszonyi képeimet elfelejtettem! Bepótolom, nehogy lemaradj valami szépről Kép
Patrikra is szerettem volna szavazni Gergő után, de ez a sza.os gép már nem engedi Kép

Dia!
Domira is voksoltam volna, de nem enged a gép Kép

Puszi Mindenkinek: Melinda

Kép
Kép

KépKép

KépKép
bujka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?