Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Olvaslak ám titeket folyamatosan, csak az írásig nem jutok el. Kép

Ági!Kép Zita!Kép
Én a 12 hét végére hagytam el az Utrot, fokozatosan csökkentettem le.

Tali: nagyon jó ötlet, örülök neki! Kép Mi is szeretnénk menni, a június 18-19 hétvége jó, az előtte levő nem. De biztosra csak előtte tudom majd mondani, mert elég hosszú az út, meglátjuk nekivágunk-e.

Cat!Kép
Ha jól emlékszem azt írtad, hogy szerinted Shaloya olyan valaki lehet, aki ott volt a talin Bogárnál. De ha ez így van, akkor ismernie kéne Virágot, pedig azt írta, hogy ismeretlenül is gratulál neki.
Ki lehet akkor Shaloya???

Shaloya!Kép
Mikor tudhatjuk már meg? Barkobázzuk ki?

Karmen!Kép
Nagyon aranyos Orsi a képeken!
Boldog szülinapot!Kép

Reditke!Kép
Pedig én kíváncsi lennék a koncepciódra, hogy szokatnád le a szopizás közbeni elalvásról Bálintot.

Lujza!Kép
Én is mindig borogattam az oltások helyét mert mindig elmondták hogy kell, a lázcsillapító kúpot is mindig mondták, de én csak akkor adtam, ha lázasodni kezdett, ami Danának csak a 3 hós oltásnál volt. Úgy gondoltam ha esetleg nem lázasodik be minek tömjem a szervezetét feleslegesen ilyenekkel.

Hóvirág!Kép Nagyon várjuk hogy jelentkezz!!!
Nem tud róla még senki semmit???

Kép

Leone

KépKép
leone

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

KépKép
leone

Leone! Én is azt hittem hogy Shaloya ismeri Virágot, de én ugy értettem ezt hogy ismeretlenül, hogy arra gondolt, hogy nem tudjuk ö ki lehet. Most már tényleg nagyon kiváncsi vagyok!!
Meddig kell még várni!!!???

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

LeoneKép
Szerintem ismeri Shaloya Virágot, sőt nem csak Bogárnál találkoztak, ha jók a megérzéseim. Volt egy tali a Vistában, ahol én fotóztam, és ott is ott voltak mindketten. Sőt még Doris is.KépKép

ShaloyaKép
Ne kínozz minket, már eltelt az a 12 hét, és mindenkinek fúrja az oldalát a kíváncsiság!Kép

KarmenKép
Bocsánat, hogy figyelmetlen voltam, de lemaradtam erről a fényképező inforól. Isten éltessen sokáig!!!KépKép Sajnos én is már vén csoroszlya vagyok.Kép

Hóvirágot nem tudja senki elérni ?

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

JóregKép

Lányok, Marcsi számát tudja vki? Ha igen és kérhetem, elküldenétek nekem az rpa1@axelero.hu címre? "Fontos" tiffany-s kérdésem lenne hozzá. (Ugye jól emlékszem, hogy ő tiffanyzott?)

Cat, te mint vénség..hahahaKép

Leone: nagyon szép a centidKép

Shaloya: TESSÉK elmondani, hogy ki vagy! Állítólag még én is ismerlek.

Egy kis lombikpetíciós info: Az Eü., a Szociális és családügyi és a Foglalkoztatáűsügyi bizottság a Parlament elé engedte általános vitára a munkatvkönyv módosítási indítványt, ami a mi sugallatunkra született! Ma megyünk a Képviselői Irodaházba az uccsó áment meghallgatniKép

Puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Elfelejtettem:

Ooooolyan jó látni magam a táblában!!!KépKépKép

Köszi LeoneKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziasztok!

Vasárnap délelőtt megszületett Hóvirág kislánya NOÉMIKép 3100 g-al és 50 cm-el.
Jól vannak mindketten, a pici lányka már ügyesen szopizikKép

puszi
Bogár

Bogár
Kép
Kép
bogár

Először is Hóvirágnak és a pici lánykának sok boldogságot és jó egészséget Kép

Lujza Kép Nálunk a védőnéni kérte, hogy oltásra vigyek magammal kúpot és ő azonnal benyomta Bálintnak, ahogy megvolt a szuri. Én is borogattam. Hogy van Botond lábacskája?

Leone Kép De rég jelentkeztél. Szóval csak dióhéjban. A délutáni elaltatás már megy szopi nélkül. Jól megtömöm a bébit kajával, majd bemegyek vele a szobájába, iszonyú monoton hangulatot csinálok, erősen magamhoz ölelem, hogy ne bírjon ficánkolni, lassan ütemesen sétálok és egy dög unalom éneket (Bújj bújj zöldág) dudolok halkan. Klassz kis altatóimnak annyi, mert azokra figyel és itt nem az a cél. Most már 2 hete csinálom. Első nap ordított 1 óra húsz percet, most már 5-10 perc alatt elalszik. Csak nagyon fáj a derekam a kis 10 kilós cipelésétől. Tudom, hogy rövidtávon egyszerűbb lenne elaltatni a cicin, de ha előre gondolkozom, félek attól, hogy ha majd abbahagyjuk a szopizást, akkor nagy törés lesz az is, hogy nincs többé cici plusz kemény lesz hoszzá a hogyan tudok elaludni. Lehet, hogy nem jó taktika, de bízom benne, hogy egy idő után a séta is elmaradhat, bár egyelőre a jelek nem erre utalnak, mert amint leteszem vizszintesbe, ordít.
Pár napja már az is sikerül, hogy éjszaka csak egyszer, hajnal 1 körül adok neki enni, máskor csak elringatom. Így nehezebb és fárasztóbb, de muszáj csinálnom valamit, mert már igazi zombi vagyok.
Szóval, nem egyszerű és nem tudom hogy célravezető-e, de nagy az elhatározás. Szörnyű hallani hogy mennyire sír, de ugyanígy ordít, ha beteszem az autóba is és azt is kibírjuk.
Megyek, mert kajás.
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

HóvirágKép
Nagyon sok puszi a kicsi lánynak és anyukájánakKépKép Majd várjuk az infót a szülésrőlKép

VirágKép
Hívlak!

JovikaKép

Megértem az aggódásod. Én is voltam tanácsadáson, beszéltem a Villányival is. Nem sok választást adott, ennek ellenére én sem vállaltam az amniot.A vetélés nincs 3-4 százalék, lombiknál annyi az esélye, mint annak, hogy a baba betegen születik, de mivel nálad nem is lombikkal sikerült, valóban kérdés, hogy kockáztatsz e. Kép
Csak annyi -bár tudom, lényegtelen infó, hogy a schöpfben kb. 5 órát kell várni, a múltkor már majdnem megverték a genetikust, annyira ideges volt mindenki a tömegtől.

Lányok, nekem megszületett a terheléses cukor eredményem, és sajnos magas lett, a vérképem pedig Arni szavaival élve"kiemelkedően rossz". Úgyhogy már egy ideje szénhidrátmegvonáson vagyok, és sajnos meg kell ismételni jövő héten a cukorivást. Eléggé ideges lettem, sosem volt baj a cukrommal, a lombik miatt Krizsa doki korábban is csináltatott már. Ugye vissza lehet nyomni?

Bea
28+5

Bea
regibeus

EditKép
Nem kellett kúpot adnom, mertmég hőemelkedése sem volt. A lábán egy picike pont van csak, a szúrás helye. Nem volt nyűgös, sőt akkorákat aludt, mint eddig még soha. Szóval kutya bajaKép
Lujza
lujza

BeaKép
Mennyi lett a cukid ? Nekem is magas volt (7,8), de csak a terhesség miatt van. Ne izgulj ezen, mert szülés után én direkt megnézettem, és teljesen rendben volt. Nekem is meg kellett ismételni, de az ismétlés már teljesen jó volt (5,7). Azt mondta a belgyógyász, hogy a schöpfiben minden 2. kismamának magas lesz a cukra, mert ez a cukorivás annyira extrém terhelés, hogy a normál szervezet így reagál rá.

Cat
Ps. Ja és minden kórházban más szint a "magas". Volt ahol az enyém normál tartományban volt.

Cat
Kép
cateye

CatKép

8,0 lett, és az biztos, hogy ilyen cukorterhelés normál esetben sosem fordul elő. Plusz előtte a vizsgám miatt tényleg nem figyeltem oda túlságosan, pl. előtte nap este is fagyiztam, bár joghurtos eper kelyhet, de azért abban is volt cukor. Remélem jövő hétre visszamegy, most nagyon figyelek arra, hogy mit tömök magamba, bár így a terhesség 3. harmadában már eléggé jó az étvágyam.Kép

Bea

Bea
regibeus

BeaKép
Az ismétlés előtti napon ne egyél semmi édességet, és vacsira már szénhidrátot sem. Tuti jó lesz akkor.
Én nem voltam hajlandó diétázni, mert amúgy is le voltam gatyásodva a 2 gyerekkel. De ahogy láttam Te sem híztál semmit a lurkón kívül.
Vége a vizsgaidőszaknak ? Mikor jársz felénk ? Mosmár nincs kifogás!Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép

Az édességet most végképp hanyagolom, mert nem tudok belőle keveset enni, csak habzsolniKépEddig összesen 3-4 kg-ot híztam az induláshoz képest, persze már kezdetben is volt rajtam néhány kg pluszKép

Talival kapcsolatban írok sms-t.

Bea

Bea
regibeus

Sziasztok Kismamik!
Köszönöm a gratulációkat a Minihez, remélem szépen növöget odabent!Képzeljétek, semmi rókakoma...Lehet, hogy megúszom?

Hóvirágnak gratulálok a kis ügyes lányhoz!Kép

Lujza:rég láttalak errefelé, örülök, hogy jól vagytok és a kisfiad hősiesen viselte az oltást!

Karmen, Orsi és a többiek: itt olyan szép minden gyerek, hogy mind beillene reklámbabának!Ügyik voltatok!Kép

Jovi:én ugyanígy vélekedem a különböző szűrésekről!

Edi:nekem jó a szombat és vasárnap is (18-19).Már élesítem a Tiramisu-tálat!KépKép

Madaran:köszönöm a gratulációt, remélem hamarosan viszonozhatom!Kép

Bea:eszembe jutott, hogy a savanyú káposzta fogyasztása drasztikusan csökkenti a vércukor szintet, ha szereted nyersen vagy savanyúságban érdemes megpróbálni!

Most elrohanok a Tescoba!
Puszi!

Virág+Mini
7+3

KépKép
virág33

Sziasztok!
Mivel minden eredményem jó lett, kivéve a terheléses cukit, amit csak hétvége felé tudok meg, ezért szabad a gazda!

Gratula a kis Noémihez!KépKépKép

Pusssssssssz
i
12+3
shaloya

HóvirágKép
Szivből gratulálok NektekKép
VirágKép
De jó, hogy minden rendben van és ilyen jól vagytokKép
BeusKép
Semmi vész, ha figyelsz egy kicsit a táplálkozásra akkor nem lesz semmi gondKép
JoviKép
Ügyesek voltatok a lombikpetició ügyébenKép
KarmenKép
Boldog SzülinapotKép
ShaloyaKép
Ez mit is jelent pontosan...?

Puszi:Doris
doris

Hóvirág Kép
Gratulálok Noémihez.

Karmen Kép
Isten éltessen sokáig!

Jovi Kép
Tényleg nem semmi kor az a 35! Kép Kép Azért még tegezhetünk?

Shaloya Kép
Aki eltalálja, hogy ki vagy, az mit nyer? Én is arra gondolok, akire Cat.Kép

CatKép Mondod, vagy mondjam? Kép

Alena
alena

Sok boldogságot kívánok Hóvirágéknak!KépKépKépKépKépKépKép

AlenaKép
Küldtem valamit.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Shaloya Kép
én is arra gondolok, akire Cat meg Alena Kép Kép Kép Kép Kép

csajok majd jövök... de most épp a hajam tépem Kép

orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Mi van???Kép Kitartás!!!!

doris

Hóvirág KépKépKép
Nagy-nagy gratula Noémihez! Ha lesz szülésbeszámolód, a családineten is várjuk a nyári babásoknál! Vigyázz magatokra.
Puszi
Vanda
33+4

Vanda

Kép
vanda

Én is jöttem gratulálni! Hóvirág! legyetek nagyon boldogok! KépKépKép

Megyek Orsi után hajat tépni ... Kép Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Hóvirágnak gratulálok!!!!!!!!!! KépKépKép

Ki Shaloya?? Mondjátok már! Kép

Kriszta
soraya

Hóvirág Kép
Gratulálunk Neked a kislányhoz!!!

Magunkról:
Épp elaludtak. Egyébként Levi továbbra is raplis. Nagyjából továbbra is visít/sír/nyöszörög/üvölt. Már totál be van rekedve... de most a játszószőnyegen elaludt. Ez is valami Kép Kép

Voltunk dévényezni, ott persze semmi bajuk nem volt. Kis angyalok voltak Kép

Szóval most élvezem a csendet Kép Kép Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kriszta Kép
mi is csak tippelünk ill. sejtünk Kép Kép

o.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Hóvirágnak nagy nagy gratu!

Ha az az I betünek jelentösége van Shaloya hozzászólásában, akkor nekem is van tippem! Kép

Pusz minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Jár valaki Pesten baba-úszásra?
Ha igen, mik a tapasztalatok? Hova, mennyiért, mikortól stb
Köszi pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

gratula Hoviragnak NoemihezKép

öööö, en meg mindig nem tudom ki shaloya, valaki loje mar le a poentKép leci-leciKép az I betu sugall nekem valakit, de jo lenne valami konkretKép

Tali akkor 19-en jo lenne mindenkinek?

orsoly
orsoly

K betűvel kezdődik a régi nickje, és van benne két i betű is, szerintünk.Kép De az igazi énjét csak Õ fedheti fel, mert a miénk csak tipp.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép
Én is Rá gyanakszom a 2002-es hozzászólások közt böngészve...Kép Ha jól sejtem van benne még két ss betű is ugye?

doris

Két S is van benne. Gyere Shaloya, erősíts meg vagy cáfolj meg minket! KépKép

Alena
alena

és mintha egy R is lenne benne Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cat! köszi. Olyan fura, amikor mentem dolgozni az uj helyre, ennyi idösek voltak a kollegáim, mint most én. Magamban gondoltam, szegények, milyen öregekKép Én meg valahogy nem érzem ugy magamKépKép

Hóvirágéknak gratulálok!!! és sok boldogságot kivánok!

Én másra gondoltam. Ugyan ki Shaloya?Kép

Doris,Alena! köszönöm!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

LányokKép
Lehet, hogy tévedünk...van egy másik tippemKép
ShaloyaKép Ha Te "az" vagy akire gondolok, akkor mi találkoztunk személyesen is...Kép Drukkolok nagyonKép

doris

Doris Kép
Te találkoztál azzal az illetővel is, akire mi gondolunk. Van róla fénykép.Kép
Ki a másik tipped?

Alena
alena

Hehe, ráhibáztatok!
Krissi vagyok, bibibiiiii!!!!!!

Pusssssssssssssssz
shaloya

KrissiKép
GratulálunkKépJó kis móka voltKép
Én még Gittusra is gyanakodtam Karmennel együtt és Õ is Margit kh-as volt anno...sajna Róla semmit sem tudok.

doris

Köszönöm.
Pedig milyen jó lenne, ha Gitta is itt lehetne. Aztán, lehet hogy már babázik, csak nem tudunk róla?
Sokáig nem olvastam a Babanetet, eléggé nem vagyok képben.
Adéllal mi van? Rá még emlékszem.
shaloya

Kép Kép Kép Kép Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Már megint jó rég írtam, de azért olvasgatok szorgalmasan. A babók egyre szebbek, édesebbek.Kép Olyan jó néha látni őket.

Jovi,
Mondjuk én már igazán vén tyúk vagyok, de mi nem vállaltuk be az amniót sem Kristófnál sem most. Mondjuk nálam véralvadási gond is van most pedig vérezgettem is az elején. Helyette mindkét alkalommal elmentünk a fizetős szűrésre, aminek most 28e pénz volt az ára. Ráadásként pedig még egy genetikai Uh-ra a Praxisba Hajdú dr-nőhöz, aki genetikus és vasárnaponként van ott. Azt mondta a dokim, hogy az amnio 98-99%-os valószínűséggel mutatja ki ha gond van, a vérvételből szűrés+Uh együtt pedig olyan 96-97% körül. Nekem nem érte meg az 1-2% az esetleges vetélést.

Hóvirág,
Nagyon nagy gratula Noémihez! KépKépKép Sok boldogságot nektek!!!! Írd majd meg,hogy alakult a szülés!

Edi,
De jó, tali újra.Kép Remélem most végre mi is eljutunk, olyan jó lenne már megismerni titeket. Nekünk a 11-12-i hétvége nem jó, de utána jó bármelyik.

Leone,
A táblicskuhoz: ismét kisfiú lakik a pocakomban, de nevet még nem tudunk.Kép

Lujza,
Mi ugyan nem vagyunk mérvadók, mert van még elmaradt oltása Kristófnak, de én is borogattam az oltások helyét és a dokink tanácsára rögtön oltás után kapott kúpot Kristóf. Eddig nem volt gond.

Humi
humi

Krissi/ShaloyaKép

Gratulálok mégegyszer a pocaklakóhoz, megérdemeltétek már!!!!KépKép Igazán szép kis karácsonyi ajándékotok lesz, a legszebb! Nevek vannak már talonban ? Te ugye tanítottál ? Arra a munkahelyre céloztál, hogy stresszes ?

Adélról és Gittáról nem tudok semmit. Gitta már vagy 3* bejelentkezett ide, hogy babás, de sajnos mindig elment a babája.KépKép

Én Vicát és Madarant szeretném még nagyon a régiek közül, ha itt lenne! De ami késik nem múlik. Elnézve a régi talis képeket, még mindannyian csak sóvárogtunk baba után, sokan azt érezve, hogy nekünk már sosem lesz. És mekkorát fordult a világ azóta!!!! Olyan jó, hogy ez a dolog így összekovácsolta ezt a bandát, igazán jó kis társaság. Egyedül sokkal nehezebb lett volna ezzel megküzdeni. Szóval jó, hogy vagytok! Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat! igen, én azért gondoltam hogy Gitta az és most babonából mág megvárja a 12. hetet. De érdekelne mi van vele engem is. Vicára is gyanakodtam. De ha lassan is de csak átjönnek már ide a régiekKép

Krissi! Gratulálok!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kérlek benneteket, ezt most tényleg továbbítsátok MINDEN általatok ismert e-mail címre, illetve aki tud az segítsen. Köszönettel! Tegnap született egy kisbaba, akinek sürgosen vérre lenne szüksége, különben meghal. Akiket eddig behívtak (47 ember) azoknak a vérét nem fogadta be a szervezete 0 Rh negatív vér kellene, aki tud segíteni, az hívja az alábbi számokat! Köszönöm

Miklós

Országos Vérellátó Szolgálat
06-80/324-244
36-1 372-4244

-------------------------------------- Hirdetés --------------------------------------------------
lkt

Kérlek benneteket, ezt most tényleg továbbítsátok MINDEN általatok ismert e-mail címre, illetve aki tud az segítsen. Köszönettel! Tegnap született egy kisbaba, akinek sürgosen vérre lenne szüksége, különben meghal. Akiket eddig behívtak (47 ember) azoknak a vérét nem fogadta be a szervezete 0 Rh negatív vér kellene, aki tud segíteni, az hívja az alábbi számokat! Köszönöm

Miklós

Országos Vérellátó Szolgálat
06-80/324-244
36-1 372-4244

-------------------------------------- Hirdetés --------------------------------------------------
lkt

Köszönöm, kirázott a hideg, hogy ilyen kedvesek vagytok és emlékeztek rám, pedig jó rég eltűntem.Kép

Cat, igen, suliban dolgozom, év végi dolgozatírás+műsor a szülőknek, a gyerkőcök meghülyültek, fáradtak, itt a meleg, de ki kell bírni....

Vicával néha csetelek, ő jól van, nagyon boldog és nem izgatja magát a babakérdésben, úgy tűnt nekem, megnyugodott.... ezzel a hozzáállással biztos hozzájuk is hamar beköszönt a baba. Zsével tartom a kapcsolatot, ő is jól van, a nagylánya meg a munkája leköti minden idejét, ő sem stresszel, remélem, ott is lesz baba hamarosan. Én titokban reménykedtem, hogy majd együtt babázok vele, és még nem adtam fel a reményt, hogy még idén bebabásodik.

Jovika, Humi! Egyre többet gondolkodom én is az amnion. Ugye, én már 38 vagyok, jövő csütörtökön megyek a genetikai tanácsadóba. Remélem, nem ott kell majd döntenem, az AFP előtt. Az amnioról annyit hallottam egyre több helyen, hogy nem ér sokat, csak azért küldenek mindenkit oda, hogy a statisztikát növeljék a szúrások számával. Sőt, tegnap a gondozóban beszélgettem egy lánnyal, aki az első babájánál megcsináltatta az amniot, negatív lett, majd a hetedik hónapban sima uh-s vizsgálatnál kiderült, hogy a baba nagyon beteg. Időre megszületett és 11 napot élt, kromoszómarendellenessége volt.Kép
Bocs, hogy ilyen rémhírekkel jöttem, de úgy éreztem ezt tudnia kell mindenkinek, aki az amnion gondolkodik.
Viszont Humival vitatkoznék, állítólag az amnio kb. 85-90%, a vérvételes vizsgálat pedig 70-80%-os biztonságot ad.

Hát ez van. Nagyon erősen gondolkodom a vérvételen én is, már csak azért is, mert mióta láttam mozogni a babámat és hallottam a szívét verni, nem vagyok biztos benne, hogy alá tudnám írni a halálos ítéletét. Ha bármi baja van, együtt kell vele élni, mert Istentől kaptuk őt. A vérvizsgálat a Down-kórt pl. kimutatja, számomra ez tűnik elég rémisztőnek. Persze, biztos a többi rendellenesség is borzasztó, de ha ezt kaptuk, akkor ezzel kell együttélni.

Moat sajnos mennem kell dolgozni. Szép napot!!!!!
shaloya

Sziasztok!

Krissi Képgratulálok neked! Majd írjál kicsit bővebben, ha van kedved.

Én úgy emlékeztem, Adélnak Kép sikerült a baba, és meg is született már tavaly. Ezt találtam a "megint megjött"-ben róla :

Adél
Felhasználó
Azonosító: Adél

Üzenet száma: 210
Mentés: 04-2002
Elküldve 2004 Június 18 péntek - 20h 45:

Sziasztok Lányok!
Én egy régi topicos vagyok... Azóta a kisfiunk 6 hónapos...

Ez a vérellátós email már több hete kering a neten. Nemrég a Vérellátó Szolgálat kiadott egy közleményt, hogy ők soha nem keresnek így vért, úgyhogy ezek kamu emailek. De annak meg mi értelme? Kép

Alena
alena

LKt!
Én ezt a mélt 3 napja kaptam, akkor már két napos volt a baba, bár lehet, nem ugyanarról van szó. Én enm tudok segíteni, A pozitív vagyok. Sajnálom.
shaloya

Alena, az az értelme, hogy gyengítsék a rendszert, mint ahogy minden olyan mélnek,amit 100 embernek kell tovább küldeni, mert különben óriási baj lesz.

Adélnak nagy gratula!!!!!
shaloya

JóregKép

Affene, lecsúsztam a tippelésről. Én is agyaltam ám, én is Krissire tippeltem volna. Gondoltam bedobok egy holdas kérdést, hátha kikukkant rá..KépKép

Krissi: ééééééljeeeenKépKépKép

Alena: e kérdés után meggondolom!!Kép

Humi: én is ezt számolgattam. Egyébként is, mi az a 25-28 ezer egy lombik gyógyszerköltségéhez képest??Kép Egyébként tök érdekes, volt egy oszt.társam középiskolában, akinek Humi volt a beceneve.Kép

Virág: pedig téged biztos többet fognak csesztetni az amnioval...Kép

Doris: kösziKép olyan klassz volt látni, hogy pártoktól függetlenül mindenki arra szavazott, hogy menjen az országgyűlés elé a dolog. És tulképp minden, amit a petícióban leírtunk, benne van a törvénymódosítási javaslatban!

Puszi:
Jovi
11+5

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?