Új privát üzeneted érkezett!

Hari!Kép

Egyszer mikor nagyon ideges voltam(nem tegnapKép)
akkor én is szívesen elfüstöltem volna egyet, de nem tettem természetesen.

Mondjuk szerencsére én csak kocadohányos voltam, és leszek is talán megint.
De egyelőre nem hiányzik.

És a házban már nem engedem senkinek sem amióta baba van a pocimban.

Képzeljétek tegnap este hosszúztam a Wc-n és vérzett utána a popómKépKépKép
Kicsit erölködtem, meg amúgy is nehézkesen megy.
Tuti aranyér!!!

Tudtok ezzel kapcsolatban valamit mondani nekem???

Annyira megijjedtem, hogy nem onnan vérzek!!!
De szerencsére onnan!
Ill. ez sem jó, csak jobb annál.

Segítsetek mitévő leygek ezzel???

Mea
mea

Sziasztok!

Ebéd előtt gyorsan kiélem a grafomániámat.

4D-n nem voltam, de most kezdek töprengeni rajta, mert másik fórumon valaki írta, hogy csak 30 hetes korában vették észre a babuci nyitott gerincét. (Elég durva.) Másrészről a mozi nem izgat, ha megnézitek a netes képeket, minden felvétel egyforma. (A párom szerint humbug az egész, készítettek egy animációt és sok lovettáért mindenkinek azt mutogatjákKép. A NatGeo-n megnézni a filmet sokkal szebb élmény.) Diagnosztikailag ugyanazt tudja a sima UH is. Én két hét mulva megyek, konzultálok a dokival, mit ajánl.
Amikor én születtem, még a szívhangot is csak szülés közben nézték.

Kilók ügyében ne aggódjatok, én lánykoromban is rég elhagytam az 50-et (most már a 85-öt isKép), de a párom így szeret és várja a babucit. Fontos, hogy ne vizesedjetek, és ne legyetek viszeresek. A kicsi nass meg kell a léleknek, ez nem a kalóriaszámlálás időszaka (a jobb szakkönyvek szerintKép).

Vitaminok: én a Maternát (1x) szedem, mert a doki azt javasolta, már hozzá tartozik az étrendemhez. Csak hétköznap veszem be (mert hét végén olyan későn reggelizek), eddig bevállt, főként, hogy ez a babuci megmaradt. Nem tudom, hogy hat-e a súlyomra, de a baba nagysága állítólag örökletes, az én mamám nagynak született (de éppen bombáztak és senki nem mérte meg se a súlyát, se a nagyságát), nem hozott a világra 60 cm és 4 kg alatti gyereket (engem speckó 62 cm-vel és 4,8-al elsőnek), tehát nagy eséllyel ez vár rám is. Ha emiatt féltek, kérdezzétek meg a mamátokat, biztos beszámol róla, hogy nálatok hogy volt. Állítólag a tejtermeléssel is ez van, akinek a mamája sokat tudott szoptatni, annak is könnyedén menni fog. (Mellesleg a teheneket is így szelektáljákKép.)

Ja és sok almát rágcsázok, az vitaminnak és nasinak is jó, meg a vas kellemetlen hatását is ellensúlyozza.

Pusszancs

Dudukly
dudukly
Isaszeg

Mea,
mit tetszik reggelizni???
Tessék műzlit enni, azt a "jófajtát" az igazi madáreledelt, nem ám az agyonízesített finomságokat, azt a bűn rossz madárkaját kell enni!!! Minden reggel 3 nagykanállal+tejcsi, és hidd el rendbe jösz egy hét alatt.
Én is így kezdtem. Iszonyatos volt Kép együttérzek Veled is KépKépKép
Pedig én napi 1db elevitet és 2db vasat szedek, az a székletfogó Kép és nincsenek ilyen jellegű problémáim!!! Azért lekopogom Kép
Próbáld meg!! De ne add fel 2 nap után!! irgum-burgum!
Vigyázz magatokra!! Kép
szmercsa
szmercsa

Mea!

Reparon kenőcs, de kérdezd meg a dokit, mert nem mindenkinek ajánlott. (Mondjuk a házipatika szerint nincs ismert hatása a várandósságra, de jobb óvatosnak lenni.)

Dudukly
dudukly
Isaszeg

Mea,
Dudukly otthon van a témában Kép
Tényleg a Reparon a legjobb, az Apukám mindent kikisérletezett, és azt mondja az a világbajnok, de az csak tünetkezelő, a problémát nem az oldja meg. Kép

Egyébként, mikor ezzel a problémával küzködtem, kaptam a jobbnál jobb tippeket, igyek megyturmixot, - 2 liter se segített Kép, egyek szilvát éhgyomorra Kép az is csak tűzoltás volt. Nekem a müzli jött be, de az sem szabad túlzásba vinni. Sok-sok főzeléket kell enni, és sok-sok gyümit, kerüld a cukrot, kakaót, banánt.. röviden, ami fogja a székletet.

szurkolok!!!
szmercsa
szmercsa

Szmercs!Dudukly!Kép

Köszönöm, igyekszem odafigyelni az evésre.
anyum is a Reparont ajánlotta, de megkérdezem amjd a dokit is.

Dudukly!Kép

Ettől félek, hogy nem lesz tejcsim, mert anyumnak sem volt egyáltalánKépKép

Óriás bébi-nuku tej, mi vár rám????Kép

Mea
mea

Köszi Lányok a hozzászólásokat! Kép
Én szedek vitaminokat, de külön-külön. Lehet, hogy azért,mert nem szedtem Elevitet még csak 1 kg hiztam 21.héten???

Angelani!
Velem nem fogsz összeveszni Kép))
remélem nem baj Kép))

Mea!
Én megnéztem azokat a website-okat, de igazából egy újat szeretnék venni, mert 3 babára gondolunk. És akkor tudni fogom, hogy nem használtam agyon és 3 gyereket is kibir, amit nem mondhatom el olyanról, amit esetleg használtan megvennék.

Tmarie 22+4
tmarie

Babakocsi ügyben még semmi választ nem kaptam Kép
Mások is hasonló cipőben járnak? Még nem vették meg???
tmarie

Tmarie,
én már nézegettem a párommal babakocsikat, de még nem szereztük be. Pedig engem egyre inkább szorít az idő Kép

más: ma nagyon nyugtalan az én kis Picurkám Kép kirúgja az oldalam, tuti nem tetszik neki valami
szmercsa
29+3
szmercsa

Szmercsa!
Az nem lehet, hogy forditva: nagyon jól érzi magát és ezért ilyen sokat mocorog?
tmarie

Tmarie!Kép

Értem, ha három gyereket szeretnétek akkor természetesen egy új babakocsi jobb megoldás.

Én próbálok segíteni, hol laktok kertes házban vidéken vagy lakás városban???

Mert első szempont hogy terepre kell vagy inkább városba, boltokba, BKV-ra?!?!

Én ajánlom a Bergonokat pl a kertes családi házban lakóknak akik sokat mennek majd sétálni pl. rossz utakon.

De városban jobb a bolygosítható kerekű, mert boltban azzal sokkal könnyebb közlekedni.
De a nagy kerekűek ált. fixek, ezért jobb sok sok sétához.

Ha én városi lennék én közepes méretű kerekest vennék ami bolygosítható(Bergonnak is van ilyen is)

Azért emlegetem ezt a márkát, mert csak jót hallottam és olcsó aránylag.
2 funkciós kb. 40000Ft.

Peg Prego, stb meg elég drágák szerintem.

Nekem a 4 funkciós meg 3 funkciós nem tetszik, szerintem külön jobb venni pl. babaülést kocsiba meg mózest.

De pl. mózes nem is szükséges.

Hát remélem segítettem valamennyitKép

Mea
mea

Szmercsa!Kép

Én mindig annak örülök, ha sokat mozogKép
Biztos jól érzi magát a picurkaKép

Mea
mea

Ja de a Bergon elég masszív szerkezetű, nem túl könnyű cipelni!!!!Mégsem ideális talán városbaKép
Akkor lehet, hogy a kisebb kerekűek jobbak.

Mea
mea

Tmarie!Kép

Menjetek el nagyobb bababoltba Brendon, Megatoys(nem muszáj ott megvenni) és próbáld ki őket.
Én ezt csináltam ,ott tologattam egy csomót a boltban mire eldöntöttem milyet szeretnék és utána olyat vettem a babaszobán.

Votl ott többfunkciós nagyon könnyen tolható, kis bolygosítható kerekű(mózes, babaüléses, pelenkázótáskás, sport és újszülött funkciós volt) csak az 100000Ft lett volna, azt hiszem Preg Prego vagy valami ilyen márka volt.

Én enynit nem szántam rá.

Mea
mea

Húúúú nem haragszotok, hogy teleírom az oldalakat?!?!

Mea
mea

Mea, Tmarie,
nehogy félreértsétek, persze, hogy én is örülök, annak ha mozog. De van különbség mocorgás, és kirúgom anyám oldalát között Kép
És már tapasztalaból gondolom, hogy amikor fekszem, és valami nem tetszik őfelségének, húú.. nagyon tud ám sztrjákolni Kép nem kímél a kisDrága Kép
Most valahogy nyugtalannak érzem a mocorgását, lehet, hogy eszem pár falatot, és pihenek egy kicsit, megkérdem, mi baja? Kép Lehet, hogy csak azért balhézik, mert nem fogalalkozom vele Kép
szmercsa
szmercsa

Mea!
Köszi szépen!
Akkor a Brendonban kipróbálom Kép Voltam már ott egyszer és nagyon megtetszett egy 144.000 Ft, de én csak ez ár 1/3-ra gondoltam/szánok rá.
Valami könnyű köcsit kéne, mert Bp-en fogjuk használni, viszont nagyon tetszenek a nagy kerekű és a 3 kerekűek is.

Szmercsa!
Igazából Te érzed, hogy mit is szeretne üzenni a baba Kép Lehet, hogy görbén ültél vagy szomjaztattad a babucit Kép

Tmarie 22+4
tmarie

Davillia!
Gratula! Kép
Bővited a kislányok táborát! Kép
tmarie

Halihó kismamik! :

Elevit:
Akkor én most borítanám kicsit az eddigi tapasztalatokat az Elevittel kapcs. Kép
Fogantatástól szedem asszem. A 18. hétig -3 kiló volt a mérleg. Nem hogy nem volt falási ingerem tőle, de addig kifejezetten magamba kellett erőszakolni a kaját, pedig nem terhesen én kényszerevő voltam (olyasmi betegség ez, mint a bulémia csak én nem ürítettem ki magamból szájon át a végén a kaját. minden nap degeszre ettem magam, míg fért belém. persze túlsúlyos voltam. mondjuk közvetlen terhesség előtti évben már normálisan étkeztem, de a fölösd kilók nem mentek le).
Noh, 18. héttől kicsit megjött az étvágyam, visszahíztam a 3 kilót végre. A 26. hétig ez ennyi is maradt. Nekem már kezdett az a parám lenni, h. miért nem hízok és h. esetleg ebből bajok is lehetnek, így elkezdtem többet enni, mint amit kívántam. Ennek eredményeként híztam pár nap alatt 2 kg-t. Babó keddi uh szerint szerencsére növöget, fentiektől függetlenül, mérete a korának pont megfelelő.
Nah, nem untatlak tovább titeket a témával. A lényeg, h. az én tapasztalatom cáfolja azt, hogy az Elevit hízlalná a mamát v. a babát.

Hari,Mea:
Én anno írtam, h. nekem csak elsőre volt furi a Tamarinlax íze, de utána már ízlett! Kép Hari, örülök, h. nem vagyok egyedül! ;) Ugye jól emlékszem, h. Mea fanyalgott nagyon tőle anno?

Turkáló pontos cím:
Tegnap kérdeztem, de még1x, mert nem láttam választ, szal aki volt a Blahához közeli Rákóczi útiba, írja meg, h. a 65. szám alatt van-e v. sem. Írta vki múltkor, h. szte a szám nem stimmel. Boltnév esetleg!
Kéne pár 62-es rugdalózó még.
Én majd szeretnék új cuccokat és használtakat is venni. Előbbieket a "megjelenős helyekre (orvos, látogatók stb.), utóbbiakat itthonra, játszani. Nemrég még írtóztam a használt, turis dolgoktól a babanak, csakhogy beszabadultam egy áruházba és majd szívrohamot kaptam az áraktól...

Mea:
Orfű: Szüleim, családom Orfűhöz közeli kisvárosban lakik és persze én is ott laktam anno, szal én abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy egy "köpésre" voltam ettől a számomra is csodálatos helytől! Kép Még most is nyáron, mikor 1-1 7végére hazaugrunk, kinézünk a tóra kicsit lejteni, úszkálni. Nem vagyok elfogult, de Lillafüred után nekem ez a 2. legszebb vizes hely az országban. Kép Biztos nagyon jól fogjátok érezni magatokat abban a festői környezetben.
Nah, ez volt a reklám helye mindenféle érdekeltség nélkül. Kép

Annyira örülök a jó időnek! Mondjuk sztem lassan arról fogunk beszélgetni, ki mennyire nem bírja a hőséget így várandósan... ;) De nem riaszt el ez sem, mert most nagyon boldog vagyok tőle. Gondolom titeket is feldob (még) a dolog!

Nah, hagyok helyet másnak is.

Falina 26+5
falina

Mea!

Bocsi, a tejci örökléstanával nem hergelni akartalak. Ma már van csomó tejképző tea, meg szoptatási tanácsadó, mert soxor mondják, hogyha valaki babója az elején nem tanul meg jól szopizni, akkor a maminak hamar nem lesz tejci.
Ne izgulj ezen, még van sok idő rá. Ha itt lesz a probléma, akkor megoldjuk (viszek neked tejcitKép).

Dudukly
dudukly
Isaszeg

Szia FAlina!
Hát én már most érzem, hogy nem sokáig fogom birni ezt a meleget Kép
Jövő hétre meg már 35 fokot is igértek.

Lányok!
Biztos, hogy nem lehet nekünk úszni???
Én nem birom ki a nyarat, hogy ne menjek be a vizbe Kép Hogy lehet ezt megoldani?
tmarie

Egy percem van, úgyhogy csak röviden:
Sziasztok,
naszóval a Power Juicer állat! Ha nem is egy egész, ahogy a tv-ben van, de fél alma simán bemegy, csak mosni kell. (Kisebb alma persze beférne) 2 almából 3 dl (!!) lé jött ki, (pedig csak a legolcsóbb idaredet vettem, hogy kipróbáljam a masinát) a hatékonyság sokszorosa a réginek! (Pedig az is Philips, nem rossz gép)
Ahogy néztem, kevesebb alkatrésze van, mint a réginek, mosigépbe is lehet tenni.
Nem megy vissza, szupi gép, és aki használja is, annak nagyon megéri az árát sztem! (Szekrényben állni azért drága) Minden szó igaz a reklámból, sokkal halkabb is, mint a régi, egyszóval nagyon jó kis szerkezet!
Ha valaki eddig gondolkozott rajta (mi egy fél éve már, mert azért 30 ezer az mégiscsak másfél gyes) és megteheti, vegye meg, mert nagyon kafa. Mondjuk mi ettől a cégtől vettünk késkészletet is, és azt is imádom, pedig elég szkeptikus vagyok ezekkel a tévéreklámokkal kapcsolatban.
Ez volt a reklám helye, de télleg szupi szerkezet.
Megyek és iszom még egy pohárral
üdv
p 22+2
penna

Halihóóóóó!!

Ha valakit érdekel és a közelben lakik, jövő héten szerdán 16.00kor a kórházban szoptatásról tartanak előadást.

Régen írtátok én a 4Ds ultrahangot nagyon élveztem és szerintem a kisbabym is, mert nagyon is produkálta magát (számolt, puszit küldött, és persze járt keze lába) szóval én mellette vagyok

Angi
24

Kép
Kép
gangi

Jaaaaaaaaaaaaajjjj azt elfelejtettem megírni, hoyg Tatabányán lesz az előadás. Asszem kezd agyamra menni a meló Kép

Puszmááák
Angi
24

Kép
Kép
gangi

Penna!
Egészségedre, kérek én is!

Megcsináltam a joghurtos gyümit, epret tettem bele. Beöntöttem a Tupperware kuglófformába./3 éve kaptam Anyukámtól, de ezt a formát még nem használtam. Kérdeztem is minek. Van más ilyen cucc is, no nem én vettem/esküvőre mostoha nővérem meglepett/ imádom őket, baromo jók. Én kissé drágálom, így saját beszerzés nincs.
Na nem hencegek tovább.

Davallia!
Gratulálok a lánykához.

Turi:
Van a Nyugatinál a Skála Metro mellet közvetlenül a Jókai utcában, jó cuccok vannak.
Rákóczi tér oldalában emlékszem a turira,nem tudom, hogy hány szám. Ha a Margit híd felé megyünk jobb oldalt van.

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Kriszta!
Köszi! Kép
F.
falina

Sziasztok!

Üdv az újaknak!

Pár témában én is elmondanám a véleményem!

Hari! A Coryzália nem allergiára való!!!!! Ha jól emlékszem akkor influenzára/megfázásra !Mindjárt felteszek neked egy honlapot ahol körbenézhetsz! Én most a Luffell tabit és orrsprayt használom! Ez kimondottan allergiára van kifejlesztve!

ELEVIT: Én is azt szedem, a baba tervezésétzől kezdve, (a baba fogantatása előtt 1 hónappal) ilyen korán összejött a picurka. A 18. hétig napi egyet szedtem, mert addig úgy voltam vele, hogy ugye tél is volt semmi étvágyam nem volt...biztosítanom kellett a vitamint a fejlődéséhez! Ez hál'Istennek sikerült, a 18. hét óta, hogy ne egyik napról a másikra tegyem le, 2-3 naponta szedem kb, mert eszem elég gyümit ahhoz, hogy csak pótlásra kelljen néha! A tervem, hogy a szülésig, már nem akarom szedni. Bár szerintem nincs közvetlen összefüggés a gyerek súlya és az elevit között! A gyerek súlya nem csak "húsból" áll! Vannak erősebb/vastagabb illetve vékonyabb csontozatú emberkék, mely alapvetően kihat a gyerek súlyára is!
Kislányom a 23.héten az UH szerint kb 30 cm-es volt és majdnem 700 gramm, de nem volt "dagadt" inkább jó vastagok voltak a csontjai! Férjemmel mindketten erős csontozatúak vagyunk, szerintem ez örökölte a kislány is!
Hát én ehhez ennyit tudok hozzászólni! Kép

BABAKOCSI: Én még nem nézelődtem, de talán ma jut rá időm!

TALI
Én rugalmas vagyok, csak időben szóljatok, mikor és hol!

puszika, Pr. 24+6

Kép

Kép
prüntyi

Dudukly!Kép

Nem ijjesztettél meg, may. Tőled hordom majd a tejcsit!!!Kép

Kriszta!Kép

A Jókai u. az amelyik - ha a Nyugatipályaudvar felől nézem - akkor bal oldali utca a SKÁLA mellett???

Már néztem én is de még nem mentem be egyszer sem, érdemes?

Ti meg nézzétek meg a RUHAGALÉRIA TURIT, Nagymező u. 10.

Nagyon édi gyerek ruhák vannak és tiszta újnak néznek ki.

Meg felnőtt ruhák is szupik!!!

Mea
mea

Hari,
A Boiron cég honlapja, (aki gyártja ezeket), most nem jó, de a patikákban is tudják ezeket a kombinált szereket! És ha van még tájékoztató füzetük akkor azt is kérhetsz!

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Falina, turi ügyben: én mondtam,hogy szerintem nem stimmel a házszám, de lehet, hogy csak béna voltam. A lényeg, hogy elindulsz a Blahától a Keleti felé a Rákóczi úton, és bal oldalon van a bolt. Kell menni pár sarkot, lesz egy olyan rész, ahogy nincs járda, hanem ilyen fa pallók vannak letéve, még azon is túl kell menni és egy narancssárga szerű magas épületben van a bolt. Sarkon van, az egyik háztömb Keleti pu. felé eső sarkán. A nevét nem tudom, de ha jól emlékszem ki van írva, hogy angol használt ruhák.
Aztán bár ott nem voltam, de ha útba esik, akkor ha a Ferenc körútnál feljössz a metróból és elindulsz a Blaha felé akkor bal oldalon ugyancsak ki van írva, hogy angol használt ruhák, de mondom, oda még nem jutottam el.
Hari

Kép
Kép
hari

Kép

Tavaly augusztusban a Balcsin.

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Hari,
nagyon szépen köszönöm!

Bp-i baba-mama turicímek a neten, akit érdekel:
(tapasztalat 0 részemről, de legalább vki vette a fáradságot és gyüjtögetett címeket)

http://www.csaladinet.hu/index.php?module=gyujto&target=cool&group_id=51&sid=100 370

F.
falina

Prüntyi, a tájékoztatóban azt írják "Alkalmazható felső légúti hurut, megfázás okozta fejfájás, orrnyálkahártya-gyulladás, orrgaratgyulladás, nátha, szénanátha esetén." Igazából egy prospektusból néztük ki a védőnővel, és volt ott még egy olyan aminek valami Pollens neve volt vagy mi, de erről viszont azt írták, hogy 3 nap alatt elmulasztja a tüneteket és ezért gondoltuk, hogy kipróbálom, aztán ha nem hat, akkor jöhet valami más. Amúgy ezek a homeopátiás bogyók tényleg tutira nem ártanak nekünk? Én úgy félek minden ilyet bevenni, ezért is reménykedek ebben, hogy nem kell sokáig szedni és talán tényleg elmúlik.
De örülök, hogy szóltál és ha tudsz jobbat akkor szívesen fogadom, mert én ebben abszolút tapasztalatlan vagyok. Igazából engem nem is zavarna az egész, mert ki lehet bírni, csak félek hogy a sok tüsszögés és köhögés a babának kellemetlen. Bár lekopogom a köhögés még elenyésző, viszont mikor előjött az elmúlt években akkor nagyon szörnyű volt. Igazából a köhögésre lenne jó valamit jó előre beszerezni.
Hari

Kép
Kép
hari

Penna!

Nahát ez fantasztikus, mármint a ketyere!2db almából 3 dl!Szinte hihetetlen!
Esetleg nem tudnád megadni a web oldalt, vagy bármi elérhetőséget, hogy én is jobban megnézhessem ezt a kütyüt!
Nekem tényleg felkeltette az érdeklődésemet!

Elevit:
Én kb 3-4. hónapos korig szedtem, semmivel se volt nagyobb étvágyam.

Tmarie!
Babakocsi téma: még mi se vettünk, de én már nézegettem de tiszta tanácstalan vagyok!
Olyan nehezen tudok dönteni!
Egyébként a Rágospalotai Bergon-nagykerben tényleg igen nagy a választék, van ott minden féle fajta, szerintem színekben ott volt a legnagyobb választék!
De hogy még mi lesz belőle hát fogalmam sincs, a Bergon azért jó, mert jól téliesíthető, tágas, masszív!
Én is barátkozom vele, mivel dombtetőre költözünk ott aztán van tél a javából. Kb mindig 5 fokkal van hidegebb és mindig fúj a szél(amit egyébként utálok), de a jó levegő mindent megér!

Mea!
Akkor megegyezünk 14 kg-ban???KépKépKépKép
(Én maximálisan elégedett lennék, lekőröznék mindenkit a társaságban meg a családban isKépKép)

Ja és csak tessék nyugodtan dobálózni a turi-címeket, jegyzetelek szorgalmasan, aztán ha jövő héten lesz végre szusszanásnyi időm, akkor én is elindulok szétnézni!
Szóval jöhetnek a címek, csak vigyázzatok, nehogy lefosszam az üzleteketKépKépKépKép

Megann 24+4

Kép

Kép
megann

A tüneteim ugyan ezek, hidd el én voltam a legjobban besz...va, mikor megtudtam, hogy terhes vagyok, és még nem tudtam letenni a zyrtecet! A homeos bogyókra átállva leraktam a gyógyszert, majd a bogyókat is, mivel enyhült az allergiám! Kb. az 5-6. héttől nem szedek semmit, de egy hete kezdte nekem is! Anno, még a gyógyszer mellet sűrűn köhögtem este, és nekem a sópipa nagyon bevált!!! Most még nem köhögök, csak trüsszögök, meg folyik az orrom, de ez is enyhült amióta elkezdtem a hemeos orrsprayt, meg bogyót (Luffeel). Nem hiszem, hogy ártana, a hatásmehanizmusából kiindulva! De a homeopatia.lap.hu-n többet utánna olvashatsz! A pollen és a histaminium volt addig az allergiára amíg nem fejlesztették ki a Luffeelt. De azok kimondottan a hisztamin termelésre és pár pollenfajtára voltak kifejlesztve még!

Hát kb. ennyi lenne még! Szerintem ne szenvedj ha nem kell!

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Hali!

Úgy örülök, hogy visszamentünk a turi témára, én kedvenc helyemen a keletinél a mezőgazdasági bolt meg bank mellett (ahol régen volt a 7a megálló). Kedden tettem szert egy farmer halászgatyóra (CANDA, a C&A-ban 10 eFt) 780-ért (!!!). A pénztár mellett tárolják a mamanacikat. Gyakran cserélik a cuccot.

Az asztóriánál a meki mellett, amit reklámozott a tesóm sok szép mamruci van, de szerintem aránytalanul drágák, 3-5eFt egy naci.

Egyelőre én babaruhát nem néztem (fúj de babonás vagyok!!!). Viszont a DM-ben szert tettem féláron egy csomó tejes-zacsira, remélem használni fogomKép.

Dudukly
dudukly
Isaszeg

Megann!Kép

Akkor neked tényleg egy klassz Bergon típus lenne ideális.

aminek feltettem a képép múltkor(olyan típusú mint Bergon) az nem tetszett, az ugyanolyan mint milyenk csak zöld kockás és szuper szerintem és csak 19000Ft.

Felteszem még egyszer

Kép

Ugyanezt kapod Nergonban csak 2x ennyi ott.

Mea
mea

Tmarie:

Én mindenhol azt olvasom, hogy az úszás kifejezetten ideális testmozgás a kismamáknak. Vannak aquanatal néven futó vizitorna tanfolyamok is kismamáknak. Hacsak nincs nyitva a méhszájad, szerintem nyugodtan mehetsz úszni.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Allergia ügyben én most csendben szenvedek (tüsszögök és kivájom a szemem) mert ősszel nem volt hangom, de dolgoznom kellett és beszedtem a fenistilemet (mondjuk nem a homeopata szerek közül valóKép), utána el is vesztettem egy babucit.

Nem ijjesztgetek, de én most gyógyszer ellenes lettem, beszéljetek a dokikkal mindenképpen!

Dud
dudukly
Isaszeg

Tmari,

Uszni lehet, csak nem haton. Egyebkent nekem csak ez tud segiteni a hatfajasaomra.
Tegnap peldaul annyira fajt, hogy ket oran keresztul, hajnal 3-5-ig, fel es ala jarkaltam.
Belegondolva jo ket honap mulva uezt fogom tenni, csak akkor mar egy kis csomaggal a kezembenKép

Benianyu,
Visszaterve, az en ferjem valoban semmit nem segit a haztartasban de a fiaval nagyon sokat, meg ha valoban sokat dolgozik es sokat van uton.
Miota terhes vagyok, azota pedig szinte minden hetvegen kitalal egy 1-2 oras kozos programot kettojuknek, hogy pihenjek.
Igy nem panaszkodom, ez van, en valasztottamKép

Mit tudtuk ajanlani hatfajasra?????????????????
Megorulok, kiujult a gericferdulesem es ORULETESEN fajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!

Onzo leszek, visszaolvastalak benneteket, de annyi hozzaszolas van, hogy mire a vegere erek vagy elfelejtem vagy pedig mar vagy 6-tan valaszoltak ra.

Rokica,
A nyariakhoz irtad, hogy a babad neha nem rugdos, hanem olyan erzesed van, mintha "rangatozna"?
Nekem ugyanez, ma egesz nap ezt csinalta. A dokim mondta, hogy ez akkor fordul elo, amikor a baba nagyon gyorsan poziciot valtoztat, mozdul, rug es a "rangatozas" egy bizonyos visszhatasa a mehednek.
Mindenesetre nyugi, nincs semmi baj vele.
Kilokrol: no comment Kép En vagyok a rangidos szerintem!

Aniko
29+1

KépKép
KépKép
aniko47

Allergiások!

Jó hogy vagytokKépKép, azaz csak az önzőségem miatt!
Én szerencsére csak parlagfüves vagyok, ugyhogy augusztusig nyugi van, de hogy aztán mi lesz a fene se tudja, remélem addig még itt lesztek,hogy tudjatok tanácsot adni, de azért én még reménykedem, hogy a terhesség alatt nem jön ki!Egyik barátnőm ugyanígy járt!
Remélem nekem is könnyebb lesz ez az év!Kép

Mea!
Én emlékszem a képre, csak mivel mi is több babóra gondolunk, ezért mi is beruházunk egy uj-ra, hogy ne kelljen ujat venni a kistesónak!
De azért köszi!Kép
(Azért röhej, úgy dobálózunk itt a gyerekszámokkal, aztán lehet hogy az első után azt mondjuk, hogy köszi most inkább 5 év idegszanatóriumot szeretnénk, nemhogy kistesótKépKépKép)

Lányok!
Gyors véleménykutatás!
Hétvégén a Palatinuszra készülök!
Szerintek merjek fürödni??
Esetleg Canestenes tampon???

Kép

Kép
megann

Megann!Kép

Én terh. előtt nem voltam hajlamos a fertőzésekre max.gomba volt néha.
Én is szeretnék néha fürcsizni nyáron, és ha netán mégis megfertőződnénk felírnak kúpot.
Én azért nem szeretnék lemondani egséz nyáron a fürdésről.
Többiek! Szerintetek???

Mea
mea

Anikó!Kép

Én párom sem segít háztartásban, de rengeteget dolgozik + kert az ő terepe általában és még csomó ház körüli munka vár rá, úgy hogy ne várom el tőle egyelőreKép

De mondtam neki, ha itt a baba kell majd a segítségeKép

Mea
mea

Megann!Kép
Meg tudnád adni az email címed?
Szerertnék privit írni, ha lehetKép

Mea
mea

Megann, szerintem hagyd ki a fürdést a PalánKép Én túl aggódalmas fajta vagyok, de én nem tenném.
Amúgy szerintem egy babakocsi legalább 3 gyereket is kiszolgálhat, ezzel nem akarok senkit lebeszélni az új kocsiról, csak úgy mondom. Én nagyon szerettem volna venni új kocsit, de aztán úgy néz ki, hogy ugye kapunk egyet. Engem nem zavar, hogy használt, és bár én is legalább 2 babát szeretnék, szerintem ha nem kell visszaadnunk majd ezt a kocsit, akkor jó lesz az a következőnek is. Ha meg nem, akkor majd akkor veszünk egyet. Vagy újat, vagy használtat. De ha mondjuk lenne rá pénzem és nem kéne másra, akkor lehet, hogy máshogy látnámKép

Hari

Kép
Kép
hari

Hali csajszik!

Az allergia témát elfelejtettem kipótolni, hogy akinek virágpor (fűféle) allergiája van, vigyázzon a mézzel (engem speckó letiltott róla a doki), mert keresztallergiát okozhat.

Az úszás meg nagyon jó a hátnak, meg a fizikumnak, meg a léleknek is, de vigyázni kell a fertőzésveszély miatt. Én kiskoromban versenyeztem, ennek köszönhetően hamar megismertem a nőgyógyászt meg a kenetvételt, de bízzunk benne, hogy már EU-konform uszodáink vannakKép.

Én csak a gondosan sterilizált fürdőkádamban merek elnyújtózni, akkor a picúr iszonyatos forgolódásba kezd (az apja szerint víziszonya van (hi-hi-hi)).

Pussz
dudukly
Isaszeg

Hari!Kép

Ebben egyetértek Veled, bár mi vehettünk volna újat is, mégis sajnáltam rá annyit kidobni, mert ez amit vettünk fél éves sincs és tök újnak néz ki, még a kerekei sincsenek lekopva.
Ezért ajánlottam Megannak ugyanezt a fajtátKép
Szerintem is simán kibír 2 gyereket.
Meg ált. az ember vesz egy esernyő kocsit(kicsit mikor már ülnek rendesen és akkor nem is tud tönkremenni egy pici babától.

Azért ha esetleg meggondolnád magad Megann vagy csak megnéznéd, átküldöm neked szívesen a csaj elérhetőségét + nagyobb képet az emailcímedre.

Persze semmire sem akarlak rábeszélni, de higgyetek nekem érdemes körbenézni újat is régebbit is, mert lehet, hogy akkor már ti is így gondoljátok.

Pusszans

Mea
mea

Megann,
te tudod mész-e Palára. Én egyszer voltam anno, többet sosem! Jól elkaptam vmi viszketőset. Igaz terhesség előtti 3 évben lettem csak ilyen érzékeny a strandokra, de a tavakra is sajnos. Előtte meg sem kottyant semmi. Ha nem vagy hajlamos összeszedni cuccokat, akkor menj, különben maradj a popsidon én aszondom.
Falina
falina

Amúgy a fürdéssel kapcsolatban még, én sem azt mondom, hogy ne fürödjünk egész nyáron, mert én sem hiszem, hogy kibírnám víz nélkül, csak én nem a Palát választanám. Nem tudom mondjuk mennyivel jobb a természetes víz, mert az meg nagyon hideg egyenlőre. Hát nehéz kérdés. Egyenlőre én még nagyon jól bírom a meleget, és remélem még egy ideig fogom is, mert aztán én sem tudom hova menjek fürdeni. De ezeken a strandokon én nem bízom se a víztisztításban, se a fürdőző emberekben.
Hari

Kép
Kép
hari

Tényleg, most mi van a találkozással? Szerintem az Állatkert is jó, de ott talán nem tudunk annyira egymással foglalkozni. Bár attól függ hányan mennénk. Mi lenne, ha a Városligetben találkoznánk, és piknikeznénk? Vagy ne járjon a kaja az eszemben? Csak mert ti itt minden féle jókat süttök, meg facsartok és gondoltam mindenki hozna valamit, én meg megennémKépKép Na jó, nem.... én is vinnék azért valami finit. Meg oda jöhetnének a gyerekek is, és futkározhatnának. De mehetnénk a Margit szigetre is, ott is lehetne piknikezni. Csak először azt kéne kitalálni, hányan szeretnénk egyáltalán találkozni és mikor.

Kép
Kép
hari

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?