Halihó kismamik! :
Elevit:
Akkor én most borítanám kicsit az eddigi tapasztalatokat az Elevittel kapcs.
Fogantatástól szedem asszem. A 18. hétig -3 kiló volt a mérleg. Nem hogy nem volt falási ingerem tőle, de addig kifejezetten magamba kellett erőszakolni a kaját, pedig nem terhesen én kényszerevő voltam (olyasmi betegség ez, mint a bulémia csak én nem ürítettem ki magamból szájon át a végén a kaját. minden nap degeszre ettem magam, míg fért belém. persze túlsúlyos voltam. mondjuk közvetlen terhesség előtti évben már normálisan étkeztem, de a fölösd kilók nem mentek le).
Noh, 18. héttől kicsit megjött az étvágyam, visszahíztam a 3 kilót végre. A 26. hétig ez ennyi is maradt. Nekem már kezdett az a parám lenni, h. miért nem hízok és h. esetleg ebből bajok is lehetnek, így elkezdtem többet enni, mint amit kívántam. Ennek eredményeként híztam pár nap alatt 2 kg-t. Babó keddi uh szerint szerencsére növöget, fentiektől függetlenül, mérete a korának pont megfelelő.
Nah, nem untatlak tovább titeket a témával. A lényeg, h. az én tapasztalatom cáfolja azt, hogy az Elevit hízlalná a mamát v. a babát.
Hari,Mea:
Én anno írtam, h. nekem csak elsőre volt furi a Tamarinlax íze, de utána már ízlett!
Hari, örülök, h. nem vagyok egyedül! ;) Ugye jól emlékszem, h. Mea fanyalgott nagyon tőle anno?
Turkáló pontos cím:
Tegnap kérdeztem, de még1x, mert nem láttam választ, szal aki volt a Blahához közeli Rákóczi útiba, írja meg, h. a 65. szám alatt van-e v. sem. Írta vki múltkor, h. szte a szám nem stimmel. Boltnév esetleg!
Kéne pár 62-es rugdalózó még.
Én majd szeretnék új cuccokat és használtakat is venni. Előbbieket a "megjelenős helyekre (orvos, látogatók stb.), utóbbiakat itthonra, játszani. Nemrég még írtóztam a használt, turis dolgoktól a babanak, csakhogy beszabadultam egy áruházba és majd szívrohamot kaptam az áraktól...
Mea:
Orfű: Szüleim, családom Orfűhöz közeli kisvárosban lakik és persze én is ott laktam anno, szal én abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy egy "köpésre" voltam ettől a számomra is csodálatos helytől!
Még most is nyáron, mikor 1-1 7végére hazaugrunk, kinézünk a tóra kicsit lejteni, úszkálni. Nem vagyok elfogult, de Lillafüred után nekem ez a 2. legszebb vizes hely az országban.
Biztos nagyon jól fogjátok érezni magatokat abban a festői környezetben.
Nah, ez volt a reklám helye mindenféle érdekeltség nélkül.
Annyira örülök a jó időnek! Mondjuk sztem lassan arról fogunk beszélgetni, ki mennyire nem bírja a hőséget így várandósan... ;) De nem riaszt el ez sem, mert most nagyon boldog vagyok tőle. Gondolom titeket is feldob (még) a dolog!
Nah, hagyok helyet másnak is.
Falina 26+5