Sziasztok!
Vrucsincá!
Én tuti kipróbálom, csak én nem nagyon szeretem az epes dolgokat.
Még jó, hogy van több ízben
Már úgy megkívántam
Szmercsa!
Természetesen ebben igaza van a védőnéninek!
Én nem is arra céloztam, hogy zabáljuk halálra magunkat.
Rólam tudható, hogy nem eszem túl sokat.
Én csak a szülés utáni dolgokra figyelmeztettem mindenkit.
A hízás sohasem tesz jót senkinek. Attól független, hogy állapotos-e vagy sem. A túlsúly mindig hordoz magával szövődményeket.
Amikor én kövér voltam (70kg!), persze betegségből adódóan, akkor alig bírtam menni, szörnyű volt. Minden bajom volt a szívem mindkét oldalon 2ujjnyit megnőtt.
Tudom, milyen veszélyekkel jár a kövérség. Mert hát sajnos ez kövérség. Lehet szebben fogalmazni, de egy disznó voltam.
Ne értsd félre nem vitázni akarok.
Pontosan neked adok igazat!
Tmarie!
Én csökkentett módban szedem az Elevitet.
Egyébként igazából nem a baba lesz nagy tőle.
Szerdán még 3baba volt nekem a bizonyíték erre.
Az anyjuk a terhesség előtt kezdte a szedést fél évvel. A baba 2700g-al született. Az anyuka volt nagyobb darab tőle, de a baba egészséges, sőt nagyon is jó erőben van. Jobb színben, mint amelyik 3200g-al született.
De már egyszer írtam, hogy nem a baba nő meg tőle.
A dokim is ezt mondta. Csak jó sok veleszületett betegséget lehet megelőzni vele.
Elvileg egész szoptatás alatt is lehet szedni.
Na azt én kihagyom
De a baba az első 3 hónapban szedi le a sok vitamint a szervezetünktől és az utolsó trimeszterben szív el annyit amennyi a gyarapodásához kell (ami elég sok). Mi sem hízunk a semmitől.
Tehát most meg már azért nem hagyom abba, hogy ne én menjek tönkre a hirtelen vitamin "elvonástól".
Persze erre most azt mondhatnád, hogy pont az ellentétje amit írtam, hogy nem ettől nő a baba.
Nem is hízik, hanem erősödik és fejlődik a kis tüdeje, szíve. Ehhez is rengeteg plusz vitaminra, ásványi anyagra és nyomelemre van szüksége. Ezt mind tőlünk venné el.
Ezért nem hagyom abba.
De nem is viszem túlzásba.
Én azt mondom, hogy mindenki maga döntse el.
Én NEM akarok senkivel sem emiatt összeveszni!
Benianyu!
Neked meg akkor jó sok pihi!
Kímélő életmód!
Na lelépek, mert ma is megyek a világ végére!
Sziasztok!
Angelani
24+3