Új privát üzeneted érkezett!

HariKép
köszi a számokat,lehet,hogy még ma megnézem,mert most úgyis mennem kell vásárolni vacsiravalót és arra felé (is)megyek!Kép
Fogorvostól nem félni,elmenni!!!Kép
Én tegnap voltam,bár nekem a férjem csináljaKépKépKép

BenianyuKép
2.feleségek klubja???KépKépKépBenne vagy???KépKépKép

Még jövök este!
annamami

Bocsi Csajok, de kicsit kieresztem a gőzt, mert k-a igaszságtalan néha az élet és utálom, ha az!!!
És utálom, ha valótlanokat állít valaki rólam, úgy hogy pont rá igaz !!!!!

És főleg utálom, ha az anyagiakat hozzák szóba a másik emberrel kapcsolatban és nem a belső tulajdonságait!!!

Úgy hogy most eléggé haragszom Zsófyra, mert most olvastam el rendesen miket írt itt össze-vissza!!!

Nem is tudom ki van pénzes manussal és ki nem!!!

És még van pofája itt írni rólam a hülyeségeit!!!

Mea
mea

Mea...
Persze, ne itt "beszéljünk" erről, csak te fikázod itt a "famíliát"...lényegtelen.Én a legtöbbet a családunkban való történésekről anno tőled hallottam.Csak még akkor nem esett le, hogy miért.Én ha akarnék, sem tudnék beszélni a családban a hátad mögött, ugyanis az egyetlen ember akivel érintkezem, az az anyukám, meg Ildi néha eljön...
Na, de mindegy...mondom.Én sem szeretem a párom családját, nem arról van szó.Megértem, ha kiakadsz, csak azt nem gondoltam volna, hogy én is a témád leszek. Én bíztam benned, de túl naiv voltam...már mindegy.
Haggyad már ezt a kórház -telefon témát!
Én régebben milliószor hívtalak fel félórákra, hogy megnyugtassalak mert szar lett az AFP-d meg ilyesmi.Most avassalak szentté, mert 2x5percre felhívtál a kórházban?KösziKép
Ja isten vagy, hogy te nyitottad ezt a topicot!!!
annyit reklámozod..ne félj, mindenki tudja már!
"személyes megbeszélés?" jaj ne csináld már...
Most pedig tényleg hagyom ezt a Mea nyitotta topicot.
Nagyon nem szeretnék semmi olyan része lenni többé, amihez neked is közöd van!

Lányok, köszönök mindent!
Ne haragudjatok!
zsófy

Na le is lépek, mert úgysem hagypom ma már abba.

Mea
mea

Mea én tényleg nem akarok beleszólni, de ne hergeld magad Te sem, inkább a jó dolgokkal foglalkozz. Te mondtad, hogy részedről lezárva a dolog, most meg saját magadat ingerled, meg a babádat. Okosan csináld a dolgokat. Bocs, ugyan azt mondtam, hogy nem szólok bele, de hát csak nem tudom befogni azt a nagy p...fámKép
Hari

Kép
Kép
hari

Annamami, de ha nem tetszik az üzlet, ne engem szídj!Kép

Angelani, csak vicceltem, de nagyon aranyos vagy, hogy rögtön reagáltál. Azt hiszem egyenlőre befejezem a vásárolgatást, mert a párom már kezd furán nézni rám, ráadásul jön a hónap vége. Mit jön, már itt is vanKép Olyan jó lenne, ha mindig csak hónap eleje lenneKép
Tudom csúnya dolog irigykedni, de néha úgy szeretnék gazdag lenni. Nem mindig, de vannak helyzetek amikor nagyon. Karácsonykor, szülinapokkor, meg pl. most, aztán valószínűleg ha megszületik a baba akkor már életem végéig. Sok mindenről lemondok, de ha másnak akarok venni valamit és nem megy, az dühít. De nem baj, mert ezen a héten vettem skandináv lottót, és ma húzzák ki. Remélhetőleg az én számaimat!!
Hari

Kép
Kép
hari

Anyám, Mea te nem vagy normális!!!

Hogy jön ide a pénzes manus meg ilyesmi???
Te beteg vagy!
Bocs, hogy a Brendonban mertük megvenni a babánk kelengyéjétKépKép!
Tényleg, ez már röhejes...
Én szót sem ejtettem anyagi dolgokról!
Én nem szeretek más után ruhát felvenni és kész. Szerintem vannak ezzel mások is így.Ez nem sznobizmus.
Én nem hencegtemKépKép tényleg, te beteg vagy...
El sem hiszem amit látok!
Rokica, segíts már rajta!
A te mániád a pénz, te jöttél mindíg is azzal, hogy rád féltékeny a családom mert nektek van mit a tejbe aprítaniKép nem? a sógornődék is azért szarok a szemedben mert nem veti fel őket a pénz.
Mi nem vagyunk gazdagok, csak a legjobbat vettem a lányomnak, illetve azt, amiről azt gondoltam, a legjobb lesz neki. ennyi. de ezt szerintem minden normális ember látja, te forgatod ki a szavaimat.
Én nem hencegek...mindenki magából indul ki.bocs...

Na, gyorsan próbálj még pár dolgot keresni,az eddig ide küldött szövegeimben, amivel itt negatív fényben tüntethetsz fel!

Jó szórakozást hozzá, én most már tényleg nem bírom!
Nem gondoltam volna, hogy ennyire nincs rendben valami nálad!
pénzes manus...ez honnan jött?KépKépKép
zsófy

Jajj csajok!!!

Nem hiszem eeeelll mi ez az acsarkodás????
Senkinek nem jó hogy ezt csináljátok!!! Mindenki úgy viseli a terhességet ahogy akarja, de nem hiszem hogy itt kellene a problémáitokat leírni, senki nem szeretne belefolyni, főleg nem dönteni, hoyg kinek van igaza. Vagy beszéljétek meg máshol (privibe) vagy inkább személyesen. Nem hiszem hoyg itt lenne a helye, hogy jól kiveszekdjétek magatokat. Tegyétek félre kérlek!

Megyek a klubbaaaaaaaaaaa, majd este olvaslak titeket. Addig is jó növekedést!
Puszmáááááááááááákk

Angi
24

Kép
Kép
gangi

Zsófy, ne kelljen már csalódnom benned sem! Most miért csinálod ezt? Jönnek a szankciók, aztán magam is bánni fogom. Tessék felnőni és velünk foglalkozni végre. Nem látod mennyi mindenről írunk? Jó lenne, ha azokra reagálna a Kisasszony és nem mással foglalkozna. Vagy a mi problémáink már nem számítanak? Azok smafuk?! Dagadt vagyok, szegény vagyok, nincs takarítónőm, és ÉHES vagyok. Ezekkel foglalkozz! Na jó, nem kívánok ilyen rosszatKép De annyi téma lett felvetve mostanában, arra írjatok, ne egymással foglalkozzatok már. MI IS ITT VAGYUNK!!!!Kép
És ez Rád is vonatkozik Mea! Kép
Tessék mindenkinek egy "majdnem aktuális" képKép
Hari

Kép
Kép
hari

Angelani,
Igen, 50-es a legkisebb, de az átlag babákra az nagyon rövid ideig jó. A kórházban még biztosan. Biztos, hogy az anyukáknak kell vinni? Aki nem visz, annak mit adnak a babára?
Most nem tudok neked mérni, igaz, még otthon sem vettem még elő Beni kinőtt cuccait, de ha van egy Kenguru márkájú bodyt, akkor ahhoz viszonyítsál. Nekik jó a méretezésük. Nagyon sok cég (franciák pl.) borzalmasan elszámozzák.

Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Annamami, benne vagyok :-)))))

benianyu

Ja, és azt nem is írtam, hogy a melleim is lógnak! Na!

Kép
Kép
hari

Hari, nekem ugyan van takarítónénim, akit elég nehezen fizetek, de én is éhes vagyok és a melleim nekem is lógnak. Ér így is?

benianyu

És ráadásul én még az 1. feleségek klubbjába se férek beleKép Engem senki nem akar feleségül venni. Pedig annyira jó csaj vagyok, hogy csak na. De hát ilyen igazságtalan az életKép

Kép
Kép
hari

Hari, az élet egyszerűen borzasztó a leírtak alapján :-))))))))

Ilyen kicsi sárga szmájlit hol lehet szerezni?

benianyu

Láááányok!!!!

NE tessék már veszekedni!!!!
Szarni a dolgokra!
Legalább itt ne vitázzatok.
Semmi közöm hozzá, de engem borzasztóan zavar, ha két ember haragszik egymásra.
Zárjátok le, és ne tűnjetek el!
NA!
Itt mindenkire szükségünk van! Értitek?!
MINDENKIRE! VITA NÉLKÜL!
Nem kell terhesen stresszelni magatokat.
Nálunk is voltak családi viták, de én azóta szarok rájuk.
Már bocsánat, hogy így írok és Beleugatok.
Ha valamelyikőtök ír valamit, egyszerűen ne reagáljon rá a másik.
Az én szememben mindketten normális, rendes csajok vagytok!
Szeretlek titeket és egyikőtöket sem szeretném elveszíteni a topikról!
De így nem tudok átsuhanni az üzik felett.

Más:
Most akkor melyik folyás a normális?
Nekem szagtalan. A fekete bugyin fehérnek tűnik a fehéren meg sárgás.
Állítólag a fehér folyás a gombás. De ennek szaga nincs.
Sorry, hogy ezt ide így leírom, de nagyon zavar.
Mától Klion-D-t használok. Remélem az tényleg használ. A doki írta fel megelőzés céljából. Én panaszkodtam a folyás miatt. Érdekes, mert ha egy kicsit megerőltetem magamat, akkor erősebb.
Ha megemelem magam, szó szerint érzem pár perc múlva, hogy kijött belőlem "valami".
Egész nap, mikor klotyóra megyek szagolgatom a bugyimat. Komoly már hülyét kapok. Elég nevetséges lehet és tudom, hogy undorító.
De mit tegyek? Jók az eredményeim, mégis van ez a dolog.
Elvileg csak 11-én megyek a dokihoz. Remélem addig javul a helyzet.

Valaki tud nekem segíteni számozás ügyben?
A rucikkal kapcsolatban.

Legyetek jók, ha tudtokKép
Puszi!
Angelani
24+2

Kép
angelani

Benianyu, neked mindenhogy ér!Kép Amúgy most épp jó a kedvem, remélem látszikKép Megyek is és csinálok egy jó pörköltet tarhonyával. Jó sokat, hogy hízzak tőle. Szerintetek görögdinnyét lehet majd enni bármennyit? Már akkor gondolom, amikor már kicsit olcsóbb lesz. A sok víz miatt kérdezem. Nekem a görögdinnye a gyengém, egy-egy jó evészet után akkora hasam szokott lenni tőle majdnem, mint most. De mi lesz, ha így eszem annyit? Ez azt hiszem nagy gond lesz. Na erre találjatok ki valamit, de ne azt, hogy kevesebb dinnyét egyek, az túl könnyű. Addig én főzök, aztán még este jövök. Mindenkinek további szép délutánt!
Hari Zsóci

Kép
Kép
hari

Hari, látszik, hogy jó a kedved. Egyébként nekem is. :-))))
Szerintem lehet majd enni görögdinnyét, úgy is kipisiled, a cukor része meg a pocaklakóé.

Angelani,
ezt találtam neked, bár nem sokat segít, majd még keresek, ha senki nem tud mérni. Ebben is az van, hogy 50-es méret jó lesz a kórházban.
http://www.kengurugold.hu/index.php?inc=tartalom&FaId=44

Benianyu

benianyu

Mea, Zsófy,

ne haragudjatok, de hadd maradjunk ki a családi ügyekből! Engem nagyon zavar, nem tartozik ez kettőtökön kívül senkire. Maradjon a fórum a konstruktív vitáknak, beszélgetéseknek!Hiszen tapasztalatcsere a célja, és ezért szeretjük!

Lucretia
23
lucretia

Angelani, még annyit, aztán tényleg megyek, hogy nekem is van folyás, feketén fehér, fehéren sárgás, néha megindul érezhetően, tehát ugyan az mint neked. A legjobb, mikor fent az emeleten felveszek fürdés után egy tisztát, és mire leérek a tisztasági betétért, már mehetek is az új bugyiértKép Sőt, én is szoktam szagolgatni is, tehát vagy nem vagy hülye, vagy én is. De szerencsére azon kívül, hogy kellemetlen maga a tünet, semmi baj nincs, nem fáj, nem csíp, nincs szaga, úgyhogy nem kéne vele foglalkozni. De azért szerintem Te is fogsz, meg én isKép Jó kis tanács volt mi? Nesze semmi fogd meg jól. Minden esetre mikor aktuális a problémád, gondolj rám, hátha akkor megnyugszol. Ha meg nem, akkor nem. Jobbat sajna nem tudok, de ha te találsz megoldást, szólj!!!! Egy a lényeg, ne aggódj, mert amúgy meg ez tök normális, csak zavaró.
Na tényleg pussz.
Hari

Kép
Kép
hari

Hari,
erre muszály még reagálnomKépKépKép
majdnem dettóKép
Lóg a cicim, dagi vagyok és nem futja bejárónőreKépKépde szerencsére anyum jön amikor tud, kb. 2-3 hetente és segít alaposan kitakarítani nekem, addig próbálom tartani a frontot.Nem vagyunk gazdagok, a párom éjjel nappal dolgozik, hogy minden meglegyen, én pedig segítem ahogy tudom.Ide B.csabára a szegedi Brendonból hozzák a cuccokat a kereskedők és ráraknak az árakra még pár ezer forintot.Mi ezért inkább elmentünk a Brendonba, hogy ne itt vegyük meg ugyanazt drágábban.
Drága vagy!
Igazad van. ezentúl csak azzal foglalkozom, amivel jól esikKép
Sokkal jobb kedvre derítettélKép
puszi, Zsófy
zsófy

sziasztok,
még vissza se tudom olvasni, máris mindent újra telefirkáltok Kép
Benianyu,
visszajöttem a védőnénitől. Na ugye megmondtam előre, hogy a kilókon fogunk lovagolni Kép
55-ről 67 kilóra híztam. Azt mondta, hogy ne szedjem az Elevitet tovább, mert az a ludas a dologban. Megmutatta egy másik kismami terheskönyvét (ezen a héten fog szülni Kép) és Elevit szedése alatt 3-4 kilót szedett fel egy hónapban, miután nem szedte az elevitet, csak 1 kilót. Ez nem is lenne gond, csakhogy nődokim kifejezetten kérte, hogy szedjem végig, sőt a szoptatás alatt is. Na most mit csináljak??? Viszont a védőnéni azt is mondta, hogy a szivem így túl nagy terhelésnek lesz kitéve, na meg az ereim is, ha ennyit hízok. Mert akár 20 kiló többletem is lehet a végére Kép
Mit csináljak?????

Mea, Zsófy,
ne tegyétek ezt velünk, kérlek!!! Kép elszomorítotok!!

szmercsa
szmercsa

Lucretia
igazad van, bocs. befelyeztem a Meával való foglalkozást!

HariKép

Én sem vagyok férjnél, majd lesz esküvőnk,ha Lilla nagyobb lesz és már ő is élvezi a bulit.

Angelani,

Ne izgulj a hülye folyi miatt!!!
Ha nem viszket és nem büdös akkor biztos normális!!!Nekem már volt mindenfajta, a CNS kúp rendezte őket!
Amikor a magzatvíz-parám volt, akkor teljesen vízszerű átlátszós volt, de a tesztbetét meg a kenet szerint nem magzatvíz volt, Cns-gyodakúp elmulasztottaKép
Nekem is volt enyhén sárgás, akkor is vetettem kenetet, nem volt benne se gomba, se baci.
Ne aggódj, tűrd el amíg nem mész a dokihoz, ő meg segít rajtad.
Akkor gáz, ha viszket, csíp vagy büdi, esetleg mindez egyszerre.
Zsó

ps: Hari, olyan jót röhögtemKép
zsófy

Lucretia
igazad van, bocs. befejeztem a Meával való foglalkozást!

HariKép

Én sem vagyok férjnél, majd lesz esküvőnk,ha Lilla nagyobb lesz és már ő is élvezi a bulit.

Angelani,

Ne izgulj a hülye folyi miatt!!!
Ha nem viszket és nem büdös akkor biztos normális!!!Nekem már volt mindenfajta, a CNS kúp rendezte őket!
Amikor a magzatvíz-parám volt, akkor teljesen vízszerű átlátszós volt, de a tesztbetét meg a kenet szerint nem magzatvíz volt, Cns-gyodakúp elmulasztottaKép
Nekem is volt enyhén sárgás, akkor is vetettem kenetet, nem volt benne se gomba, se baci.
Ne aggódj, tűrd el amíg nem mész a dokihoz, ő meg segít rajtad.
Akkor gáz, ha viszket, csíp vagy büdi, esetleg mindez egyszerre.
Zsó

ps: Hari, olyan jót röhögtemKép
zsófy

Szmercsa,
Nem tudom, mit tegyél Elevit ügyben. Talán ritkítds le minden másnapra. Akkor szeded is és nem is.
Én elejétől kezdve nem szedem. Helyette az elején folsavat és Magne B6-ot, mostanában Magne B6-ot és vas+C vitamin pezsgőtablettát szedek (ha nem felejtem el). A nődokim a 18. heti vizsgálatnál mondta, hogy szedjek Elevitet, addig nem, de én úgy gondolom, hogy most már nem kezdem el.
Egyébként nem hiszem, hogy az Elevit miatt híztál te 12-t, a másik lány meg 3-4 kg-t, mert nem szedte. Ez alkat kérdése. Biztos oka van, hogy az egész terhessége alatt csak 3-4 kg-t szedett fel. Lehet, hogy az elején olyan rosszul volt, hogy 5 kg-t leadott és akkor ez rögtön 8-9-nek számít. Az is lehet, hogy nem evett, mert félt, hogy meghízik. Stb. Mellesleg én nem szeretem, ha máshoz hasonlítanak. Mi közöd van neked ehhez a másik csajhoz? Nem igaz?

Benianyu

benianyu

Szmercsa,

én is sokat híztam, bár az itthoni mérlegem szerint már két hete nem, de amúgy én is sokat szedtem fel, én is elevitet szedek és nem akarom abbahagyni, mert nekem is azt mondta a doki, hogy szedjem! a baba egészsége a legfontosabb, aztán majd lesz még időnk fogyózni!
zsófy

Sziasztok Lányok!

Zsófy, Mea fújjátok ki a gőzt és szerintem pár nap múlva nem fogjátok egymással kapcsolatosan olyan gáznak látni a dolgokat.

Nekem éppen lelkiismeret furdalásom van. Tegnap buszon utaztam, és egy 5 éves forma kisfiú ült, azaz térdelt a mögöttem lévő ülésen. Egyfolyátban sejpítve üvöltött a fülemtől kb. 2 cm-re. Egyszercsak megfordultam és rámordultam, hogy mi lenne, ha nem a fülembe üvöltene. Utána pedig az apukáját hordtam le, hogy miért nem neveli meg a gyerekét. Ehhh... Ma elgondolkoztam rajta, hogy lehet hogy két év múlva az én gyerekem csinálja majd ugyanezt, és biztos nem esne jól, ha egy idegen nő beszólna. No és most azon is töprengek, hogy a saját gyerekemhez, akit már most nagyon szeretek, és várok, vajon lesz-e elegendő türelmem.

Hari! A Babyfun diszkontban volt abból a szoptatós melltartóból minden méret? Nekem 70-es kell, de eddig nem találtam sehol, mert mindenhol csak a nagyobb méretek voltak.

Ildi 26+5

Kép
vrucsincá

Szmercsa,

mit szólsz ahhoz a kompromisszumhoz, hogy csak minden második vagy harmadik nap veszel be egy Elevitet? Hátha az is sokat jelent. Én is így csinálom most, ugyanis pár héttel ezelőtt felugrott vagy másfél kiló egy hét alatt.
A dokim nekem is azt mondta, hogy szedjem, de hozzátette, hogy elég minden második nap is.

Puszi
Lucretia
23
lucretia

Benianyu,
semmi közöm a lányhoz. A lány összesen 20 kilót hízott a terhesség alatt (ugye erre a hétre van kiírva), 1 hónap alatt elevittel = 3-4kilót, mikor abbahagyta az elevit szedését akkor már csak 1 kilót hízott az egy másik hónapban. Lehet, hogy én fogalmazványozok rosszul... Kép
A B vitamin a libás, ami minden anyagot megköt a szervezetben, sajna Kép
Vasat és folsavat én is szedek. Kép
Nem hiszem el, már 20 perce írom ezt a pár sort, folyton keres valaki Kép
Foty.köv...
szmercsa
szmercsa

Szmercsa,
a kilók miatt nálunk én aggódok, a védőnéni meg a doki nem...soksok fölös kilóval kezdtem ezt a másodikat (ezt annyira de annyira bánom, olyan hülye felelőtlen vagyok, most mibe tartott volna várni még fél évet és lefogyni, mindegy, késő bánat...)
Szóval mikor faggattam a védőnénit, hogy mi baj lehet a sok kilóm miatt, azt mondta, hogy sokkal rosszabb ha valaki 60-ról lesz 90, mintha pl 90-ről 100...Tehát az inkább számít, hogy ez alatt a relatíve rövid idő alatt mennyit szedsz fel PLUSZba. Azt mondta, 10 kilóig még így is belefér.Tehát tényleg a szív meg érrenszer, tehát magad miatt (is ) gáz a gyors gyarapodás.
A barátnőm babát tervezett anno, és elkezdte szedni az elevitet, és hízott, pedig ugyanúgy tornázott, mozgott, stb. Sztem is van benne valami, hogy "hizlal". Én Kevinnel is meg most is abbahagytam a 14-16. hétren, úgyis itt a nyár, van zöldség-gyümölcs.
Apropó. Képzeljétek, rendeltünk a tv-ből hiper-szuper gyümölcsfacsarót. (La Lenne's Power Juicer) Nehezen szántuk rá magunkat, 30 ezerKép De azt tudnotok kell, hogy minden vasárnap 1,5 órát foglalkozunk azzal, hogy répát, almát, narancsot préselünk, kb 3-3,5 liter lesz belőle, eltesszük a hűtőbe és kb 5-6 napra elég. A férjem pucol meg aprít, én meg préselek meg mosogatok, tök pepecs és egy csomó lé bennmarad a gépben, pedig egy jó Philips gépünk van. Ezek azt ígérik, hogy mindent kisajtol a gépük, ráadásul egész répa, alma megy bele, nem kell apróra vágni.(figyelitek ugye, nem az ÉN, hanem a FÉRJEM melója lesz könnyebb!!Kép) Kíváncsi vagyok, holnap hozzák, de ha nem jó, már megy is vissza.
A gyümölcscentri amúgy nagyon jó később a babának is, a hozzátápinál, meg nálunk Kevin is iszik minden nap ebből a lötyiből 1-1,5 decit. A répa egyedül elég sz*r, de a narancs+almával egész jó. Meg lesz barack is, meg ha ez tényleg olyan klassz ez az új masina, akkor csinálok zöldséglét is (céklával, ilyesmivel.)

Már totál megrettentem, milyen sokat írtatok pár óra alatt, de aztán láttam, hogy nagy része családi viszály (ejnye!) azt nem kellett elolvasnom...tényleg lányok, rendezzétek priviben, msn-en, chaten...de olyan rossz ilyet látni.

üdv
p 22+1
penna

Csajok,
drágák vagytok, köszönöm a tippeket. Kép
Éljenek a kompromisszumok Kép
Pedig én tényleg nem eszem meg egy fél disznót ebédre, bárcsak úgy lenne, meg nem is nasizok sokat, Isten látja lelkem. Sőt, ha a párom elvisz a cukiba, már két sütit nem is tudok megenni, mint fénykoromban (még a babó előtt), csak egyet.. érzem, hogy egyre kevesebbet tudok enni
MÉg egyszer nagyon köszi, a sok hozzászólást, arik vagytok. Kép
szmercsa
szmercsa

Szmercsa, félreértettelek. Azt hittem, hogy azzal jött a védőnő, hogy összesena lány 3-4 kg-t hízott, te pedig már eddig 12-t. Bocsánat!

benianyu

Én most sósmogyorót eszem és a pocaklakó mocorog tőle. Akkor neki is ízlik, így veszem és nem mondok le róla.

benianyu

Sziasztok!

Csak bekukkantottam, mert már rohanok is tovább!
Látom hogy elég mennydörgős a hangulat, bevallom, nem esett jól ilyeneket olvasni, valahogy nem hiányzik most a feszültség és mindkét lány olyan régen van már itt, hogy már nem számítanak "idegennek" aki mellett elmegy az ember. Komolyan mondom, olyan rossz ezt a hangvételt olvasni!

Velem nem igazán történt semmi, csak azért jöttem, hogy nehogy azt higyjétek eltüntem!
Na majd jövő héten fárasztalak titeket a bugyuta kérdéseimmel, ha ismét lesz időm babadolgok után kajtatni, meg hülyeségeken morfondírozniKépKépKép
De addig is benézek!

Puszi!

Megann 24+3

Kép

Kép
megann

Penna!

Jajj de jó, majd mondd el milyen az uj ketyere!
Nekem is már be van durranva a karom a sok narancsfacsarástól!Jól jönne bizony egy ilyen gép nekünk isKép

Mindenképp írd meg, hogy sikerült a próba!
Egyébként neked nem sűrűsüdnek be ezek a facsarékok 1 nap után??
Hogy a fenébe csinálod??Egyáltalán nem marad benne rost csak a lé???

Meann

Kép

Kép
megann

Lassan megyek haza, ma nem kell sietnem az oviba, különben már egy órája itt sem lennék. Beni a pótnagyinkkal van (Anyu barátnője, nincs családja, imádja Benit születése óta, sokat vigyáz rá, olyan mint egy igazi nagyi).
De este visszanézek mindenképp. Apa ma úgy is későn jön haza.
Benianyu

benianyu

csak hogy lássátok nem a levegőbe beszélek a kilókkal, egy tegnapi képKép Ritkán készül rólam, inkább én fotózok, és ilyenkor nem olyan kellemes szembesülni a valósággalKép
Kép
Van olyan is, ahol premier plánban látszik a tokám, azt kihagynám, jó?Kép
(De azért Kevin az szép, nem?KépKépKép)
penna

Ildi, bocsi de fogalmam sincs, mert rögtön 80-as B-t próbáltam, neked is csak azt tudom mondani, hogy hívd fel őket, és akkor nem kell potyára odamenned. Bár ha odamész, akkor sem potyára, mert ez a pasi rádbeszéli a 80-ast, akkor is, ha kissebb kellKép Csak vicc volt.

Zsófy, örülök hogy jobb lett a kedved, ez volt a cél, amúgy nem is lógnak a melleim, hanem csak úgy ágaskodnak, úgy kell lenyomkodnom őket, milliomos vagyok és minden nap más bejárónőm vanKép És ami a legfontosabb, egyáltalán nem vagyok éhes, úgy kell letömködnöm a kajátKép Na ez meg már nem vicc volt, hanem egyenesen hülyeség. UTÓPIAKép
Szóval a lényeg hogy jobb a kedved és ez mindennél többet ér, mert azt a baba is érzi és most ő a legfontosabb.

Már alakul a pörkölt, bár ha itt ülök akkor olyat alakul, hogy csak na! Megyek is utánanézek. Remélem hamar kész lesz. Nem tudom amúgy Ti mit aggódtok, én 20 hetes vagyok és jelentem 11 kg-nál tartok!!!!! És majdnem büszke vagyok rá. De sajnos nemKép
Hari

Kép
Kép
hari

Megann
hát pl a répa az csak lé, annak nagyon sűrű a trutyija, többször is takarítani kell menet közben a szűrőt, nem megy át rajta semmi. Az alma meg a narancs rostosabb, "használat"Kép előtt fel kell rázni az üveget, mert a kül. sűrűségű gyümilék ugye szétválasztódnak, leülepedik a rost...Kevinnek amúgy is higítom kis vízzel, de magunknak nem. Igaz, csak napi 1-2 decit iszunk. Igazából a férjem miatt kezdtük el, répát akart inni (nagyon rossz a szeme, -7 körül, szoktam is vele viccelődni, este az ágyban ugye mindig leveszi, és lehet, hogy a mai napig azt hiszi, az a bombanő vagyok, akit megismert, mert szemüveg nélkül az orráig sem látKép), szóval a répa magában nem ment le, és így született a "családi gyümilé." Kép
De mi a narit is centrizzük ám, nem facsarjuk külön.
üdv
p
penna

Penna!

Vígasztaljon a tudat, hogy a molettebb hölgyeknek mindig fenomenális humoruk van!
Ez tapasztalat, és lám nálad is beigazolódik!
hahahahahhahahahahahah olyan jó fej vagy, a férjed biztos nagyon elégedett veled, azért lesz ilyen szép kerek családotok(már most is az), Kevin egy angyal, én látom is hogy ott a szárnyacskája a hátán!KépKépKépKép
Fel a fejjel, egyébként tudod, kiló ügyben soha sem késő a fogyi!KépKépKép

Köszi a felvilágosítást!

Hari, Te gyilkos!
Már csomagolhatod is a pörit!
Én nem tudom mi van ma velem, de egyfolytában éhes vagyok!Pedig anyukámnál ettem jó kis tojásos nokedlit ubival!Küldött a férjemnek is és úgy kell visszafognom magam hogy ne essek neki a hűtőnek és ne faljam föl az övét is!
Hari te még megmentheted a férjem vacsiját ha küldessz pörköltöt!Nyaminyami!Kép

Megann

Kép

Kép
megann

Penna, Kevin tényleg nagyon tündéri, jó nektek mert nálatok már látszik, hogy tudtok szép babát csinálniKép Nálunk még kérdéses a dolog. Bár mindenki azt mondja, hogy egy anya gyönyörűnek látja a saját babáját, de én ebben nem hiszek. Õ lesz a mindenem és imádni fogom, de ha nem lesz szép azt azért látni fogom. De majd max. messziről nézegetem, mert én meg messzire nem látok jólKép De Kevin elég közel van, úgyhogy őt látom, hogy jóképű!Kép Penna, te pedig valóban nem vagy nádszál, de szerintem nem is várja senki egy kismamától, max. maga a kismama.
Hari

Kép
Kép
hari

Megann, én küldeném, de nem akar megpuhulni a husi úgyhogy még várnod kell egy kicsit. Viszont én meg most úgy megkívántam a tojásos nokedlit. A párom nem szereti, úgyhogy sose csinálok, de lehet, hogy valamelyik nap meglepem magam vele. Most lehetek önző nem? Na mindegy, ha elkészül a pöri akkor küldömKép Jó erős lett, pedig mindig megfogadom hogy legközelebb jobban vigyázok, de mégis mindig erősebb lesz a kelleténél. Azért ha jó sok savanyút eszik hozzá az ember akkor nem olyan vészes.
Hari

Kép
Kép
hari

Megann,
egyébként tényleg nagy szerencsém van vele, mármint Apacukával, így is szeret.Kép Mostanában úgy kell elhessegetnem esténként, mondom én, hogy rosszul látKép (Vagy valami perverzió lehet ez nálaKép)
Pedig ő egy kifejezetten klassz pasas, 2 méter, izmos, (máig edz, igaz, már neki sem kockás a hasa, mint amikor megismertem, de lényegesen közelebb áll az akkori állapotához, mint énKép)
Kevin egy-az-egyben rá hasnolít, szóval ott a bizonyíték, hogy tényleg jóképűKép
Van olyan barátnőm, aki terhesen annyi kiló, mint én az első előtt, a férje mégis cseszegeti, szegény tök el van kenődve...
Csak sajna így talán kisebb a motiváció is, hogy "kínozzam" magam, hisz így is kellek. De megígértem neki, (de főleg magamnak) hogy egyszer még leszek annyi kiló, mint amikor összejöttünkKép
Ámen.
Kép
p

ja, a humor...hát, arra a gyereknevelésben is nagy szükség van, meg eleve a párkapcsolatban is...az élet sava-borsa, amíg egy jót tud az ember röhögni (akár magán) nagy baj nem lehet.Kép
penna

HariKép
Hmmmm....pörkölt?????nyami-nyammmKépbár én most érkeztem haza a bevásárlásból és már le is küldtem egy kis friss libatöpörtyűt friss kenyérrel,paradicsommal,újhagymávalKépKépKépés ez kb.trilliárdnyi kalória,de nem érdekelKépKépKép!Egyébként nem tudom,hogy van ez,én 57-ről kezdtem,most 60 vagyok,minden másnap szedek Elevitet és a dokim azt mondta azt is elég a 16.hétig,ami ugye most vasárnap töltődik beKép
Egyébként pedig horror kajákat kívánok folyamatosan,úgymint: töpörtyű,pacal,körömpörkölt sóskrumplival,ecetes almapaprika,sós ubi.....folytassam vagy már hánytok?KépKépKép Remélem elmúlik......de egyenlőre Anyukám azt mondta,hogy amit kívánok az nem árthat,mert a szervezet nem hülyeKép!
Egyébként meg nyomom magamba a gyümiket,zöldségeket is nyersen,ami a kezem ügyébe kerül!!! Azért remélem kicsit csillapulni fog ez az étvágy,mert lassan Anyanyúlnak érzem magamKépKépKép

Pusszancs!:9
annamami

Megann,
ma én is éhesebb vagyok a kelleténél KépMondjuk a pörit most nem kívánom, de egy tojásos nokedlit elpusztítanék szívessen Kép
Mit főzzek ma? Ráadásul most jelentkezett be vendégségbe a párom öccse.. nagyon szeretem őt, de hétközben kicsit rázós, ha átjön... gondolom értitek
szmercsa

UI: ezt a pár sort megint vagy fél óráig írtam, szörnyű, mire befejezem az elejére már nem is emlékszem

szmercsa
szmercsa

Hari,
nekem van egy csípősmustár-természetű-és humorú barátnőm, 18 éves korom óta. Nehéz őt elviselni, de én imádom, ő volt a tanúm. Amikor terhes lettem, becsüszóra megeskettem, hogy megmondja, ha a gyerek "csak" édes, aranyos, mukipofa, cukifej, akármi, szóval ha nem lehet rá mondani hogy "szép". Az egy dolog, hogy az ember saját anyja bőgve jön be a szülőszobára, hogy "kislányom, ez a baba gyönyörűűű!!!" meg persze mindenki azt mondja a SZEMEDBE, de kell valaki, akiben megbízol, és megmondja a frankót.
De ha mai szemmel megnézem őt újszülöttként, hát, akkor az apósom kicsinyített mása volt,Kép most azért annyira más...pedig biztos ketteskénél is hályog borul majd a szememre, és ő lesz a legszebb kisbaba nekem...nem baj, ezt direkt így találta ki a Nagyfőnök odafent.Kép
üdv
p mégmindig 22+1

ha már így belejöttem, ilyen volt Õ piciben, azért olyan kis manófej volt, mint a legtöbb kisbaba, kis magatehetetlen kakilógépKép
Kép
penna

Sziasztok!

Bőséges volt a termés. Én is most csináltam tejfölös csirkecicit, rízst,grillfűszeres husit, ja és du beraktam a 2. adag elkészült koviubit.
Csak azért írom, hogy kicsit borzoljam az idegeket, beinduljon a nyálelváasztásotok. Ugye milyen piszok vagyok? De jól esik!
A tojásos nokedlit mi is mádjuk.
Tegnap kapptunk egy zsák kislány ruhát, igaz ezek cca. 1 éves kor körül lesznek jók. Nagyon szépek egy csomó lila és rózsaszín van benne, meg ennek megfelelő cipőcske.
Voltam turiban, a bnőm elrakatott kismamaruhákat,mind jó lett és még találtam egy fehér felsőt. Íga a 4 db-ért fizettem 2500,-Ft-ot.Nagyon jól néznek ki.Baromira nehezen indultam ma neki, pedig muszály volt,mert a mérleget is alá kellett írnom, de mindenen túlestem.
Penna!
Aranyos a fiad.

Kriszta
23+5

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Na, csajok! Küldöm a pörköltet, mindenki tartsa a tányérját a géphez aki kérKép Aztán mi is eszünk a párommal, persze csak ha marad.
Mindenkinek nagyon szép estét kívánok, és nyugodalmas jó éjszakát. Termeljetek szorgalmasan, aztán holnap olvasgatokKép

Sziasztok
Hari

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Zsófy!
Köszi a kúp tippet! Holnap megkérdezem a patikábanKép

Lányok!
Nekem az Elevitet a doki lecsökkentette.
Igaz, már 6kg-ot híztam, de már a terhesség előtt szedtem. Ezért azt mondta, hogy elég heti 2-3db. Mellette naponta szedem a Maltofer-Fol-t.
Tulajdonképpen nem a baba hízik tőle, hanem miKép
Nem lesznek nagyobbak, de egészségesebbek, illetve kevesebb a veleszületett rendellenesség kockázata.

Vrucsincá!
Szerintem igazad volt a buszon.
Ez mind nevelés kérdése. Nem hinném, hogy a mi gyerekünk mások fülébe ordítozna majd. Én biztos, hogy rászólnék.

Penna!
De jó újra "látni"Kép
Bízom benne, hogy örömötöket lelitek az új gépbenKép
Azért majd meséld el, hogy milyen.
Kevin nagyon édesKép

Benianyu!
Egészségetekre! De a mogyoró sós. Utána szomjas leszel és a só bizony leköti a vizet. De én sem mondok le a chips-rőlKép

Én egész nap szinte nem is ettemKép
Annyit mászkáltam, hogy csak út közben dobtam be egy mákos rétest és fél lityi ücsit.
Most kezdek Nagyon éhes lenni.
Annyit írtatok a kajáról, hogy már szédülök isKép
Ide az összes kajávalKép Kép Kép

Azonnal ennem kell egy kiflit!
Lelépek reggelizni? Reggeli-ebéd-vacsora!
Szerintem ezért nem híztam már vagy két hete egy dekát semKép
Minden rosszban van valami jó is.

Pusszanccs!!!
Angelani
24+2

Kép
angelani

Most meg mindenki eltünt?
Sis mikor járt erre?
Egyre többen kimaradnakKép

Elveszettek! Hahóóóóóó!

Na lelépek, mert csak magamban beszélekKép