Szmercsa,
a kilók miatt nálunk én aggódok, a védőnéni meg a doki nem...soksok fölös kilóval kezdtem ezt a másodikat (ezt annyira de annyira bánom, olyan hülye felelőtlen vagyok, most mibe tartott volna várni még fél évet és lefogyni, mindegy, késő bánat...)
Szóval mikor faggattam a védőnénit, hogy mi baj lehet a sok kilóm miatt, azt mondta, hogy sokkal rosszabb ha valaki 60-ról lesz 90, mintha pl 90-ről 100...Tehát az inkább számít, hogy ez alatt a relatíve rövid idő alatt mennyit szedsz fel PLUSZba. Azt mondta, 10 kilóig még így is belefér.Tehát tényleg a szív meg érrenszer, tehát magad miatt (is ) gáz a gyors gyarapodás.
A barátnőm babát tervezett anno, és elkezdte szedni az elevitet, és hízott, pedig ugyanúgy tornázott, mozgott, stb. Sztem is van benne valami, hogy "hizlal". Én Kevinnel is meg most is abbahagytam a 14-16. hétren, úgyis itt a nyár, van zöldség-gyümölcs.
Apropó. Képzeljétek, rendeltünk a tv-ből hiper-szuper gyümölcsfacsarót. (La Lenne's Power Juicer) Nehezen szántuk rá magunkat, 30 ezer
De azt tudnotok kell, hogy minden vasárnap 1,5 órát foglalkozunk azzal, hogy répát, almát, narancsot préselünk, kb 3-3,5 liter lesz belőle, eltesszük a hűtőbe és kb 5-6 napra elég. A férjem pucol meg aprít, én meg préselek meg mosogatok, tök pepecs és egy csomó lé bennmarad a gépben, pedig egy jó Philips gépünk van. Ezek azt ígérik, hogy mindent kisajtol a gépük, ráadásul egész répa, alma megy bele, nem kell apróra vágni.(figyelitek ugye, nem az ÉN, hanem a FÉRJEM melója lesz könnyebb!!
) Kíváncsi vagyok, holnap hozzák, de ha nem jó, már megy is vissza.
A gyümölcscentri amúgy nagyon jó később a babának is, a hozzátápinál, meg nálunk Kevin is iszik minden nap ebből a lötyiből 1-1,5 decit. A répa egyedül elég sz*r, de a narancs+almával egész jó. Meg lesz barack is, meg ha ez tényleg olyan klassz ez az új masina, akkor csinálok zöldséglét is (céklával, ilyesmivel.)
Már totál megrettentem, milyen sokat írtatok pár óra alatt, de aztán láttam, hogy nagy része családi viszály (ejnye!) azt nem kellett elolvasnom...tényleg lányok, rendezzétek priviben, msn-en, chaten...de olyan rossz ilyet látni.
üdv
p 22+1