Sziasztok, nagyon köszönöm az evés-hízással kapcsolatos véleményeket! Úgy érzem végül is a közérzet ami fõleg az elején döntõen befolyásolja az elfogyasztott ételek milyenségét, sajnos ezt a "kényszert" én is megtapasztaltam. Ezért a mostani +4 kg-om szerintem annak köszönhetõ, hogy 3-4 hónapos kihagyás után tudok csak néhány ételre ránézni, régi kedvencekre is, és hát mi tagadás lelkesen pótolom az elmúlt hónapokat. Persze igyekszem magam visszafogni
.
Sajnos ma egy nagyon rossz hírt kaptam, közölte velem a dokim, hogy elhagyja a kórházat (különbözõ családi és egyéb okok miatt-megjegyzem megértettem az érveit), de sajnos már szinte a következõ hónaptól-alkalomtól már nem is lesz a kórházban, így kérte, hogy fogadjam el az ajánlatát, miszerint a szülészet fõorvosát ajánlja utódául. Nagyon el vagyok keseredve, mert számítottam rá, olyan nyugalommal gondoltam arra, hogy õ biztosan ott lesz, és most mégsem. 4 hónaposan nem tudom mit tegyek, nem is ismerem azt a másik dokit szinte, igaz legutóbb õ csinálta nekem az UH-ot, de nem voltam tõle elájulva. Szóval nem tudom mi lesz, Mamik ha tudnátok nekem-nekünk ajánlani egy igazán jó, megbízható Bp-i dokit, azt nagyon megköszönném! Sajnos én csak õt ismertem, szinte mióta nõgyógyászhoz járok csak hozzá jártam.
Hihetetlen ez a helyzet, alig hiszem el.
Egyébként ma voltam AFP vizsgálaton, jövõ hétre lesz meg. Utánna pedig jön a részletes UH, de még azt sem tudom, hogy hol kinél? Ne haragudjatok, de most kicsit el vagyok keserkedve.
A babáról, még nem akar számomra is érezhetõen mocorogni, sajnos, pedig már nagyon várom. A rosszullétek néha még vannak, de szinte csak reggel. az Elevitet pedig abbahagytam, legalábbis egy idõre, mert úgy vettem észre, hogy nem tesz jót a gyomromnak, oly annyira, hogy amikor nem szedem, akkor kevesebbszer h...
Bocsi a hosszú levélért! Írjatok nekem, mert nem tudom mit tegyek!
Elõre is köszi!
Pusz
Ilke 16+4