sziasztok!
Megann,
a szájpad és ajakhasadék az amit köznyelven olyanoknak neveznek, hogy nyújszáj és farkastorok.
Az első hetekben amikor terhes lettem kiújult az asthmám, ami miatt egy olyan gyógyszert kellett használnom, aminek a hatóanyaga állítólag okozhat szájpadhasadékot, ezért voltam úgy megijedve.
De a dokim még anno megkérdezett egy híres genetikust és egy tüdőklinikára is elmentünk még a 13.héten, ahol megnyugtattak, hogy az a gyógyszer nem árthat!
De mikor azt az UHképet nézegettem, gondoltam megkérdezem a dokit, és a többit már tudod. Visszamentünk hozzá tegnap 4D-sre és szerencsére szép volt Lilla szája (is
)
Ez a rendellenesség állítólag inkább örökölhető a családban.De ne is essék erről több szó
annyira sajnálom az így született babákat
de ha ez lenne nálunk, hát inkább fel akarnék rá készülni, mert akkor kellenek neki speciális etetési eszközök az első 10 hónapra.
De bízom benne, hogy a doki jól látta, elég híres szonográfus, Dr. Jurdi Imad, szaktekintélynek számít a 4Dimenziós UH diagnosztikában.
Holnap megyek a dokimhoz vizsgálatra, 28.heti, remélem mindent rendben talál, azért is megyünk leginkább, mert nagyon szeretném a páromat elkísérni egy hétvégi találkozójára a balatonra, és jobb,ha a doki megnézi a méhszájam,hogy nem nyílt-e meg ilyesmi, hogy szabad-e utaznom 3 órát a kocsiban.(meg még hármat másnap vissza)
Ezt én nem azért csinálom, mert hipohonder vagyok, mert beképzelek olyan dolgokat magamnak, amik nincsenek, én lennék a legboldogabb, ha 28hetesen is úgy ugrálhatnék mint a 12-en, de a kórházban a dokik is és a saját dokim is melegen ajánlotta, hogy vigyázzak magamra és a babámra. Én egyszerűen csak szeretnék mindent megtenni a babám egészsége érdekében na meg a sajátoméban is.
Én nem bírtam volna a huszonixedik hétig várni olyan dologgal, hogy legyen saját szülészorvosom, vagy a viszkető folyással, csak mert az épp aktuális dokim nem veszi fel a telefont.De hát mindenki más ugyebár...
Azt hittem, ebben a topicban csak jóindulatú emberek vannak, de rá kellett jönnöm, hogy naiv vagyok...
Elbúcsúzom Tőletek mert egy "kedves" lány az én problémáimon vagy bármilyen történetemen csámcsog a "még kedvesebb" barátnőjével és ezt én nem akarom. Azért írtam ide dolgokat, hogy tapasztalatokat cseréljünk és nem szeretnék a dolgaimmal egyeseknek röhögnivalót..vagy csámcsognivalót szolgáltatni.
Eléggé megbántva érzem magam, és egyetlen emberre céloztam, gondolom magára ismert.
Csak már olyanok üzenték nekem, hogy váltsak nevet a babaneten, mert xy és wz állandó témája lett az életem, akiknek nincs is internet hozzáférésük.Bár nem tudom mit tudtam írni itt, ami ennyire érdekes lehet valaki számára.Titok marad.
Mindenkinek aki aranyosan és őszintén ír ide, nagyon szépen köszönöm a segítséget és a támogatást amit kaptam!
Mindenkinek nagyon szép babavárást és gyönyörű, egészséges okos babát, könnyű szülést kívánok!
Még olvaslak majd benneteket, de írni inkább nem fogok azt hiszem ezután.
Vigyázzatok magatokra!
Zsófy