Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Téma szerint.

Ego: Nekem is szépen nő a poci, tegnap temetésen voltunk, a végén a sok könnyes szemű ember (az özvegy is!!!) mosolyogva gratulált és kérdezgetett, hogy mikor lesz, mennyi idős stb. Az egó mellett úgy éreztem, egy kicsi örömet is csempésztem a napjukba. Szóval én is jobban lettem tőle: az élet megy tovább már nem volt annyira frázis (egyébként amióta érzem a picit, sokszor elérzékenyülök mindenfélén, biztos a hormonokKép).

Mesterek: én 2 éve estem át egy házfelujításon, őszinte részvétem és kitartás. Csak akkor működik a dolog, ha valaki naponta 2x ellenőriz, kiabál és vesszekszik, az idegesség pedig áldott állapotban nem ajánlott(!!!).

Mamaruci: Szerintem ne szégyelje magát seniki, aki turi-függő, jómagam is az vagyok, és sok (pénzes és híres) ismerősöm is az. A keletinél a forró-pizzás mellett van egy turcsi, ahol nem nézik madárnak az embert, ha kismama-nacit keres, én jókat vettem 1eFt körül. Tiszta és lehet próbálni. Állítólag az asztóriánál a meki mellett is van ilyen hely, azt csak ezen a héten megyek megnézni. En a vadi új ruhák első mosásakor nagyobb cirkuszt csinálok, mert allergiás vagyok a vegyszerre, amiben a szállítás során tárolják. Ezeket csak normál módon szoktam mosni.

A fóti corában néztem a reklámozott bugyikat, a kismama rucik mellett nejlon tangákat találtam... ha valaki tudja hol kell keresni, szóljon.

Terhes melltartónak ajánlom a Triumph Classic Strech-et, tiszta pamut, nem drága, jól tart.

Számtech: Megann, szívesen segítek, ha tudok.

Pussz mindenkinek.

Dudukly
dudukly
Isaszeg

Angelani,
Igazából a gyógyszert a visszérre kaptam, mert az is előjött, de remélem jó a hajszálerek repedésére is. Neve: Detralex. 2500 Ft volt 30db és naponta 2X kell szednem.

Viszont vmitől hányingerem lett, szerintem attól amit a haskeményedésre kapok, mert azt ebéd után is be kellett vennem és most nagyon émelygek.

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Lukretia,

Nagy gratula, minden jo, ha jo vege, nem igaz!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Sziasztok!

Hari, részvétem! Mostanában nálunk is elég paprikás a hangulat, biztos én is érzékenyebb vagyok, a párom meg stresszes a meló miatt, de akkor is durva. Nincs hozzám egy jó szava, rossz annál inkább. Állandóan a régi lemez: hogy nézek ki, mikor lesz már neki csinos felesége, hogy lehetek ilyen lusta, hogy nem teszek semmit a hízás ellen. Én komolyan végigfogyóztam az életemet, voltak eredményes kúráim, de aztán minden visszajött. A mostani terhességem előtt is elkezdtem a Norbit, nagyon tetszett, jól haladtam, nem is nehéz. Aztán jöttek a rosszullétek, és egyszerűen képtelen voltam betartani, nem sok olyan étel volt, amit meg bírtam enni, főleg nem olyanok, amiket szabad lett volna. Így abbahagytam, pedig szerettem volna csinálni végig. Csak azt nem értem, miért gondolja, hogy attól majd jobb lesz, és lefogyok, ha naponta a kritikáit kell hallgatnom. És ehhez jön még,hogy halálra van sértődve attól, hogy nem kívánom a szexet, sőt hozzábújni se mindig van kedvem. Talán ha néha kedvesebb lenne...
Egyébként legjobban akkor tudunk veszekedni, amikor anyuéknál vagyunk. Olyankor mindig kibújik belőle a kisördög, én meg nem bírom, ha igazságtalan velem, így visszavágok. A család meg biztos benne, hogy ez megy nálunk állandóan... Mostanában elég sokszor érzem úgy, hogy legjobb lenne elválni, de továbbra is bízom benne, hogy ez csak a mostani érzékenységem miatt van így, és érdemes dolgozni a kapcsolatunkon, már csak a gyerekek miatt is. / egyébként épp most lesz egy éve,hogy volt már egy válóperünk, akkor ő adta be, de hamarosan rájött, hogy nem tud nélkülünk élni, így visszaléptünk a dologtól. Remélem, nem kell újra átélnünk hasonlót/.

Bocs, ha unalmas voltam!

Rokica Kép
Az előző terhességem idején én is Újpesten laktam, de a MegaToyson kívül nem találtam kismamaruha-lelőhelyet. Az meg ha jól tudom, bezárt. Esetleg ott van a Brendon, nem kifejezetten bent a Brendonban, hanem mellette vannak fehérneműk, fürdőruhák, és kismama rucik is, persze itt sem olcsók! Vagy volt egy kismama ruhabolt a Reno-udvar bejáratánál, nem tudom, meg van-e még. Az Árpád úton meg van most egy Stop Shop, egy csomó új üzlettel, Kenguru Gold biztos van ott, de lehet, hogy kismama-üzlet is nyílt?
Sok sikert!

Szép napot mindenkinek!
Judit 21+0
jucc

Lucretia Kép

Ez szuper, nagyon örülök, hogy megkönnyebbülhetsz!
Gratula Bencéhez!

J.
jucc

Sziasztok!
Ma én is jó hírekkel jövök! Kép
Voltunk kontroll UH-n, mert 3 hétig alig éreztem mozogni Babót. Eszerint minden OK, méretei a korának megfelelőek! Kép Persze végigmocorogta a vizsgálatot, amiből persze én nem éreztem semmit. No de ez utóbbi az eredmények tükrében már nem aggaszt legalább! Épp nyitogatta a szájacskáját és egyszer ki is nyújtotta a nyelvét! Kép Épp vasárnap néztem a National Geographicon az Élet az anyaméhben c. műsort, ott volt arról szó, hogy még nem igazán tudják a tudósok, hogy mért teszi ezt a magzat, és a 3D megjelenése előtt nem is gondolták, hogy nyújtogatja a nyelvét időnként. Ha vkit érdekel, egyszer még adják ismétlésben, május 26-án 16 órakor.

Olvasgatlak ám titeket, bár annyi a termés, hogy nem mindent sajnos. Elkezdtem itthon kicsit tenni-venni, meg olvasgatom a babás könyveket.

Hétvégi talin, ha lesz, nem ígérem, hogy ott tudok lenni, így szervezzétek nélkülem!

Lukrécia,
én a Praxist ismerem, mint 4D-s hely. Én ugyan nem voltam 100 %-osan megelégedve, de rajtam kívül másról még nem hallottam, aki panaszkodott volna rájuk. Meg különben is maximalista vagyok, ha csak egy pici, nekem nem tetsző dolgot tesznek, az már számomra nem megfelelő. Kép
Mindettől függetlenül ajánlom őket, mert az ár/minőség jó, ráadásul itt a babanet főoldalán, ha regisztrálod magad 1000 Ft kedvezményt kapsz. Asszem 9000 Ft így a vizsgálat, a videóra vétel ill kapsz ezért még 2 kisképet (videókazit adnak ingyen, ha te nem vinnél, képek CD-re írása további 1000 Ft, felvétel DVD-re való írása további 3000 Ft).
Falina 26+4
falina

Lucretia,
kismama.lap.hu-n talalsz az ultrahang vizsgalat cimszonal 4d-s helyeket. en a Praxis rendelobe megyek, tobben voltak mar ott innen is, 10 000 Ft, a XI.ker-ben a Kosztolanyi ternel van. Ja, es mintha azt is irta volna valaki,, hogy babanetes bejelentkezessel egy ezressel olcsobb.
Ppanna 18+4

Kép

Kép
ppanna

latom, mire nagynehezen feltettem mar Falina is valaszolt
es persze gratulalok mindenkinek a jo eredmenyekhez

Kép

Kép
ppanna

Lucrétia

Csak pesti 4d érdekel? Nálunk (Tatabánya) 6.000,-Ft ezért jár 1 CD, 1 videókazi meg 1 kép. A vizsgálat kb 30 percig tart nekünk a videón 21 percnyi anyag van. Velem nagyon kedvesek voltak és egy nagyon nagyon jó kis élmény volt látni a kisLackónkat mocorogni Kép szerintem a férjem még pityergett is habár amikor rákérdeztem tagadta Kép

Angi
24

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

Lucretia!
Nagy-Nagy Boldogság!!!!Kép Kép Kép
Tudtam, hogy nem lehet baj!
Annyira megkönnyebbültem!!!!!
Kép

Lányok!
Nem írok személy szerint, de elég kemény történeteket meséltetek a családi perpatvrokról!
Nálunk, Hála, nincs ilyen.
Az ex-férjemnél viszont volt. Volt egy keverék kutyám. Õ szent volt nekem. Mindenki előtt állt.
A volt férjem ezt nehezen viselte, de hiába a kutya volt az első. Ennek hosszú előzménye van, ezt nem is írom le, de tökéletesen megértem ezeket a problémákat.
ezért nem engedtem a mostani férjemnek, hogy vegyen kutyát. Majd ha a gyerek olyan 1 éves lesz.

Ma szert tettem két plüss rugira és egy kis pulcsira!
Annyira cucik!
Na, lépek, mert éhes vagyok!

Sziasztok!
Angelani
24+1

Kép
angelani

Jucc,

Sajnalom, panaszkodj csak nyugodtan, neha mar csak az is jot tesz az emberrel, ha kiadja magabol egy kicsit.
Sajnos vannak ilyen ferfiak, akik nem viselik el a terhesseggel jaro valtozasokat. Az en ferjemben is megvan ez, bar o semmit sem szol, amig terhes vagyok, ( nekem is ez a masodik terhessegem), de ahogy kibujik a baba, elkezd piszkalni, hogy na akkor mikor kapja vissza az o csinos kis felesegetKép
Bar o aranyosan teszi, peldaul beiratott egy konditerembe ( tudtomon kivul) felajanlva, hogy majd o vigyaz a babara. Ez volt az elso terhessegemnel. Most nem tudom mit fog kitalalni.
De azert belegondolva nagyon onzoek tudnak lenni az biztos.

Mi inkabb azon vitazunk, hogy nem segit semmit otthon. Neha meg azert is kiabalnom kell, hogy kivigye azt a ...... kukat! Pont tegnap!
Eddig nem tunt fel, de most terhesen igy munka utan mar csak arra lenne kedvem, hogy ledoljek pihenni. de meg csak akkor kezdodik az esti program-vacsi-gyerek-stb

Na de nem lendulok bele, szerintem mindenhol megvannak a problemak. Azutan ez csak azon mulik, mi hogyan allunk hozza!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Miféle hétvégi tali? Lemaradtam?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Családi és lelki problémák:

Mindenki számára nagyon szivesen vállalkozom egy kis terápiára (pszichológus a végzettségem, és pszichoterapeuta tanfolyamra járok). Aki gondolja szivesen kipróbálná, irjon nekem nyugodtan a rokica kukac yahoo pont com-ra egy emailt.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Nálunk a terhesség változtatott meg mindent a párom annyira örül a gyereknek, hogy bármit megtesz amit mondok. Néha lelkiismeretfurdalásom is van emiatt hogy kihasználom. Próbálok odafigyelni. most meg hoyg olvasom, hogy máshol milyen viták vannak, nem is teszek ilyet többé. Köszönöm nektek hoyg felnyitottátok a szemem teljesen.

Angi
24

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

Nagyon sajnálom, szerintem én jól lemaradtam.
Nekem új név a Dudukly és a Gangi.
Tényleg újak vagytok?
Vagy valaki nevet váltott?

Mert ha újak vagytok, akkor ezer bocsi!!!
Legyetek üdvözölve!
Ilyen kis lökött vagyok, de majd csak megszokja mindenkiKép Kép Kép

Az előbb nem mertem leírni, de már, hogy két új nevet látok, már rá merek kérdezni.

Sziasztok!
Angelani
24+1

Kép
angelani

De jól tudok fogalmazniKép Kép Kép

Na rólam ennyit!
Kicsit pihenek és visszanézekKép

Pussz!
Angelani

Kép
angelani

Hááát lányok, nem tudtam, hogy ilyen kis lavinát indítok el, de igazából örülök neki egy kicsit. Egyrészt csúf dolog, de vígasztal egy kicsit, hogy másnál is vannak gondok, nem mintha azt hittem volna, hogy máshol minden rózsaszín, de azért megnyugtató. Most ne gondoljátok, hogy kárörvendő vagyok, de ahogy az jó, hogy ti is terhesek vagytok, így az is közös és ezáltal jó, hogy nektek is vannak otthon problémáitok.
Nálunk kb. 2 percig tartott a sértődöttségem. Hiába, nem bírom ki. Annyira hülye vagyok és olyan kis gyengének érzem magam ilyenkor, de hát nem tudok kibújni a saját bőrömből. Na mondjuk azóta kaptam már eleget, de mit számítKép Levágtunk egy kissebb fát az udvarban, azt összeaprítottuk, aztán meg a tuják tetejét vágta le a párom, én meg szedegettem össze. Ami tény: én találtam ki, de ettől függetlenül szarul esett, mikor szóvá tette kb. 2 óra hajolgatás után, hogy miért ülök, amikor az én ötletem volt az egész. Szívem szerint mondtam volna neki valami cifrát, de már ahhoz se volt kedvem. Én ugyan nem dolgozom, de ettől még úgy érzem, hogy bőven eleget csinálok itthon. Ma 7-kor felkeltem, elmentem a masszőrhöz (ez mondjuk nem munkaKép), aztán anyuval elmentünk a piacra, hazacipekedtem, amíg Õkelme alukált. Aztán nekiálltam eltakarítani a tegnapi nap maradványait a konyhában, rendet raktam a lakásban, betettem egy adag mosnivalót, kiporszívóztam, leszedtem a tegnapi mosást a szárítóról, közben kipakoltam a mosogatógépet, meg újra be, ami megint csak nem lenne nagy dolog, de nekem olyan nehezen megy a hajolgatás. Na aztán ugye most kertészkedtünk és még most kezdek neki estére főzni ugye. Gondolom mindenki megcsinálja otthon a házimunkát, de én nem voltam soha az a házias típus, ezt tegnap írtam is talán. Szóval nekem ezek a dolgok szokatlanok is kicsit, meg azért érzem azt a 10 kg-ot ami rajtam van. És nem várok köszönetet érte, de azért leb...ást semKép
Na mindegy. Mostanában valahogy mindig panaszkodom. Bocsi. Ja, még annyit, hogy most megy a szomszédnénihez (a pacaloshoz) takarítani. És akkor ne üssön meg a guta, hogy itthon meg én takarítok. Na tényleg befejeztemKép

Lucretia! Gratulálok Bencéhez és a jó eredményhez. Gondolom, hogy mennyire megkönnyebbültél. Jó bababoltozást, most aztán mindent bele!Kép

Fú, most annyira tele van az agyam minden félével, hogy nem nagyon tudok senkihez hozzászólni, ne haragudjatok. Kicsit szét vagyok esve. De azért írjatok sokat, mert figyelek, és talán bele is rázódokKép
Hari 20+3

Kép
Kép
hari

Angi, örülök, hogy nálatok pont fordított a helyzet, és annak is hogy úgy érzed felnyílt a szemed, az sose árt, ha az ember ilyeneket észrevesz és tud jó irányba változni. És azért én a "rosszindulatom" ellenére annak is nagyon örülök, ha valakinek jó, és jól érzi magát a kapcsolatában, ilyenkor reménykedek, hogy egyszer még nálunk is lehet majd ilyen. Egy biztos, hogy ha most újra kezdenénk a kapcsolatunkat, akkor annyi mindent máshogy csinálnék. Ebből is látszik, hogy akkor én is hibás vagyok, meg hát tapasztaltabb, már tudom mik voltak a buktatók, de már késő javítani rajtuk. Ilyen az életKép

Kép
Kép
hari

Angelani

Bocsi. Igen új vagyok csak valamiért a bemutatkozásom nem került fel nem tudom miért. Tegnap hallottam erről az oldalról beleolvastam és annyira megfogtatok, hogy mondtam ide fel kell jelentkeznem Kép De sajna csak ma jött meg a visszaigazolás Kép
Szóval itt vagyok és itt is leszek nem is lehet elzavarni.
Ja még annyit hogy én Tatabányáról vaok.

Angi
24

Kép
Kép
gangi

Angi,akkor üdv köztünk!Kép
Hogy bírtad eddig nélkülünk?Kép Én nem is tudom, de nekem annyira hozzátartozik már a babanet a terhességemhez, hogy csak na. Persze akinek nem volt benne része, az nem tudhatja mit hagyott ki. Tatabánya jó messze van. Ott is fogsz szülni? És ő lesz az első babád? Különben is, ha lemaradt a bemutatkozásod, akkor most tessék pótolniKép Mi itt ám nagyon kíváncsiak vagyunkKép
Hari 20+3

Kép
Kép
hari

Tényleg, jogos volt Rokica kérdése, milyen hétvégi taliról volt szó? Vagy ez lenne az a bizonyos gyereknapi? Vagy most még nincs gyereknap? Sose tudom az ilyeneket. De írja meg valaki, hogy akkor most mikor, hol, ki, kivel találkozik.
Hari

Kép
Kép
hari

Gangi,
Kép
üdvözlet a csapatban. Én is elég újnak számítok, na meg veteránnak is Kép 29+1, és nagyon jó itt. Nagyon arik a lányok, velem is olyan kedvesek voltak... na és vannak Kép

Hari,
azért nem szép a párodtól, hogy nem érti meg, mennyire elfáradunk a hajolgatásban. Nekem már egy egyszerű cipőfelvétel is rázós, ma voltam ugye a korházban (én akartam bkv-val menni) mire felsétáltam a szülészetre, hát...... pfúúúúúú, +3emelet ott, ki voltam Kép
Ja, és egy szimpla mosáselindítás is megteszi a hatását. Olyan nehezen indulok neki én is.
Nekem viszont nagy szerencsém van, mert a párom nagyon megértő, figyelmes, és rohan mindenért, tesz elém, alám, ahogy akarom Kép hiába mondom neki, hogy ne tegye, mert ellustulok, majd szólok, ha szükségem van a segítségre (nem vagyok kihasználós fajta, inkább az anyáskodó Kép)még meg is kell szülni azt a gyereket!!
Szerintem időnként muszáj cifrákat mondani, vagy legalább is erősebben odaszólni, mert a fiúk nem mindig tudják, hogy mi a helyénvaló. Viszont nyugodj meg, ahogy gigantikus méreteid lesznek, úgy nő a figyelme is... Kép KITARTÁS!! és ahogy szoktam mondani: NO PARA Kép

szmercsa
29+1
szmercsa

Szmercsa édes vagy, de nekem már MOST gigantikusak a méreteimKép
Épp most csinálom a fotóbalbumomat, szólok ha kész és akkor meglátodKép
Hari

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Penna merre van?
Már sokáig kimard. Feltette a táblit és eltűntKép

Gangi!
Légy üdvözölveKép Kép Kép
Majd meglátod, hogy babanet-függő leszelKép

Én elég izgága vagyok és még elmondhatom, hogy könnyedén mozgok. De a hajolgatás az nem túl egyszerűKép
A lépcsőket már egyenesen utálom. Lefele még szó szerint libbenek, de felfele kiköpöm a tüdőmet, mintha 3 szál cigi lenne a számbanKép
Én elég sokáig dohányoztam.
De már neeeeeemKép

Most meg el kezdtem izzadni. Hihetetlen. Nincs is melegemKép
Majd én is hozzászólok a regényekhez, de elszaladok tusolni.
Ezt már nem bíírom!

Pusszancs!
Angelani
24+1

Kép
angelani

sziasztok!

Megann,
a szájpad és ajakhasadék az amit köznyelven olyanoknak neveznek, hogy nyújszáj és farkastorok.
Az első hetekben amikor terhes lettem kiújult az asthmám, ami miatt egy olyan gyógyszert kellett használnom, aminek a hatóanyaga állítólag okozhat szájpadhasadékot, ezért voltam úgy megijedve.
De a dokim még anno megkérdezett egy híres genetikust és egy tüdőklinikára is elmentünk még a 13.héten, ahol megnyugtattak, hogy az a gyógyszer nem árthat!
De mikor azt az UHképet nézegettem, gondoltam megkérdezem a dokit, és a többit már tudod. Visszamentünk hozzá tegnap 4D-sre és szerencsére szép volt Lilla szája (isKép )
Ez a rendellenesség állítólag inkább örökölhető a családban.De ne is essék erről több szóKép annyira sajnálom az így született babákatKép de ha ez lenne nálunk, hát inkább fel akarnék rá készülni, mert akkor kellenek neki speciális etetési eszközök az első 10 hónapra.
De bízom benne, hogy a doki jól látta, elég híres szonográfus, Dr. Jurdi Imad, szaktekintélynek számít a 4Dimenziós UH diagnosztikában.

Holnap megyek a dokimhoz vizsgálatra, 28.heti, remélem mindent rendben talál, azért is megyünk leginkább, mert nagyon szeretném a páromat elkísérni egy hétvégi találkozójára a balatonra, és jobb,ha a doki megnézi a méhszájam,hogy nem nyílt-e meg ilyesmi, hogy szabad-e utaznom 3 órát a kocsiban.(meg még hármat másnap vissza)

Ezt én nem azért csinálom, mert hipohonder vagyok, mert beképzelek olyan dolgokat magamnak, amik nincsenek, én lennék a legboldogabb, ha 28hetesen is úgy ugrálhatnék mint a 12-en, de a kórházban a dokik is és a saját dokim is melegen ajánlotta, hogy vigyázzak magamra és a babámra. Én egyszerűen csak szeretnék mindent megtenni a babám egészsége érdekében na meg a sajátoméban is.
Én nem bírtam volna a huszonixedik hétig várni olyan dologgal, hogy legyen saját szülészorvosom, vagy a viszkető folyással, csak mert az épp aktuális dokim nem veszi fel a telefont.De hát mindenki más ugyebár...

Azt hittem, ebben a topicban csak jóindulatú emberek vannak, de rá kellett jönnöm, hogy naiv vagyok...

Elbúcsúzom Tőletek mert egy "kedves" lány az én problémáimon vagy bármilyen történetemen csámcsog a "még kedvesebb" barátnőjével és ezt én nem akarom. Azért írtam ide dolgokat, hogy tapasztalatokat cseréljünk és nem szeretnék a dolgaimmal egyeseknek röhögnivalót..vagy csámcsognivalót szolgáltatni.
Eléggé megbántva érzem magam, és egyetlen emberre céloztam, gondolom magára ismert.
Csak már olyanok üzenték nekem, hogy váltsak nevet a babaneten, mert xy és wz állandó témája lett az életem, akiknek nincs is internet hozzáférésük.Bár nem tudom mit tudtam írni itt, ami ennyire érdekes lehet valaki számára.Titok marad.

Mindenkinek aki aranyosan és őszintén ír ide, nagyon szépen köszönöm a segítséget és a támogatást amit kaptam!

Mindenkinek nagyon szép babavárást és gyönyörű, egészséges okos babát, könnyű szülést kívánok!

Még olvaslak majd benneteket, de írni inkább nem fogok azt hiszem ezután.

Vigyázzatok magatokra!

Zsófy
zsófy

sziasztok!

Megann,
a szájpad és ajakhasadék az amit köznyelven olyanoknak neveznek, hogy nyújszáj és farkastorok.
Az első hetekben amikor terhes lettem kiújult az asthmám, ami miatt egy olyan gyógyszert kellett használnom, aminek a hatóanyaga állítólag okozhat szájpadhasadékot, ezért voltam úgy megijedve.
De a dokim még anno megkérdezett egy híres genetikust és egy tüdőklinikára is elmentünk még a 13.héten, ahol megnyugtattak, hogy az a gyógyszer nem árthat!
De mikor azt az UHképet nézegettem, gondoltam megkérdezem a dokit, és a többit már tudod. Visszamentünk hozzá tegnap 4D-sre és szerencsére szép volt Lilla szája (isKép )
Ez a rendellenesség állítólag inkább örökölhető a családban.De ne is essék erről több szóKép annyira sajnálom az így született babákatKép de ha ez lenne nálunk, hát inkább fel akarnék rá készülni, mert akkor kellenek neki speciális etetési eszközök az első 10 hónapra.
De bízom benne, hogy a doki jól látta, elég híres szonográfus, Dr. Jurdi Imad, szaktekintélynek számít a 4Dimenziós UH diagnosztikában.

Holnap megyek a dokimhoz vizsgálatra, 28.heti, remélem mindent rendben talál, azért is megyünk leginkább, mert nagyon szeretném a páromat elkísérni egy hétvégi találkozójára a balatonra, és jobb,ha a doki megnézi a méhszájam,hogy nem nyílt-e meg ilyesmi, hogy szabad-e utaznom 3 órát a kocsiban.(meg még hármat másnap vissza)

Ezt én nem azért csinálom, mert hipohonder vagyok, mert beképzelek olyan dolgokat magamnak, amik nincsenek, én lennék a legboldogabb, ha 28hetesen is úgy ugrálhatnék mint a 12-en, de a kórházban a dokik is és a saját dokim is melegen ajánlotta, hogy vigyázzak magamra és a babámra. Én egyszerűen csak szeretnék mindent megtenni a babám egészsége érdekében na meg a sajátoméban is.
Én nem bírtam volna a huszonixedik hétig várni olyan dologgal, hogy legyen saját szülészorvosom, vagy a viszkető folyással, csak mert az épp aktuális dokim nem veszi fel a telefont.De hát mindenki más ugyebár...

Azt hittem, ebben a topicban csak jóindulatú emberek vannak, de rá kellett jönnöm, hogy naiv vagyok...

Elbúcsúzom Tőletek mert egy "kedves" lány az én problémáimon vagy bármilyen történetemen csámcsog a "még kedvesebb" barátnőjével és ezt én nem akarom. Azért írtam ide dolgokat, hogy tapasztalatokat cseréljünk és nem szeretnék a dolgaimmal egyeseknek röhögnivalót..vagy csámcsognivalót szolgáltatni.
Eléggé megbántva érzem magam, és egyetlen emberre céloztam, gondolom magára ismert.
Csak már olyanok üzenték nekem, hogy váltsak nevet a babaneten, mert xy és wz állandó témája lett az életem, akiknek nincs is internet hozzáférésük.Bár nem tudom mit tudtam írni itt, ami ennyire érdekes lehet valaki számára.Titok marad.

Mindenkinek aki aranyosan és őszintén ír ide, nagyon szépen köszönöm a segítséget és a támogatást amit kaptam!

Mindenkinek nagyon szép babavárást és gyönyörű, egészséges okos babát, könnyű szülést kívánok!

Még olvaslak majd benneteket, de írni inkább nem fogok azt hiszem ezután.

Vigyázzatok magatokra!

Zsófy
zsófy

Zsófy, nekem fogalmam sincs, hogy kire gondolsz, lehet, hogy én nem figyeltem eléggé, de erről az egészről így "látatlanban" az a véleményem, hogy ha eddig jól érezted magad velünk, akkor egy ember miatt nem kéne minket elhagynod. Mi szeretjük, hogy itt vagy, szeretjük tudni, hogy mi van veled, és nem hiszem hogy rajtunk kéne "bosszút állnod". Tudom, hogy nem is ez a célod, de ezzel csak ezt éred el, meg esetleg azt amit az a bizonyos ember akart. Bár az is lehet, mondom, nem tudom miről van szó, hogy csak valami félreértés az egész. Szerintem legyél okosabb, ne vegyél magadra semmit. Aki nem érdemli meg, ahhoz ne szólj hozzá, de mint Te is írtad itt jóindulatú emberek vannak, magamat is közéjük sorolom, ha lehet, és mi igenis igényt tartunk rád. Úgyhogy legalább a kedvemért gondold át ezt még egyszer és lépj át a rosszindulatú embereken és dolgaikon, de ne magaddal és a vétlenekkel tolj ki. Bocsi, hogy beleszóltam, csak nem szeretném, ha eltűnnél.
Ha esetleg ezen eszmefuttatásom ellenére mégis úgy döntenél, hogy már nem érdeklünk Téged, (direkt forgatom ki a szavaidatKép) akkor azért persze én is minden jót kívánok Neked és a babádnak, de nem ajánlom hogy így cselekedj, és ezt vedd fenyegetésnek!!!!!Kép

Lányok, ti meg erősítsetek meg!
Hari

Kép
Kép
hari

Zsófy, nekem fogalmam sincs, hogy kire gondolsz, lehet, hogy én nem figyeltem eléggé, de erről az egészről így "látatlanban" az a véleményem, hogy ha eddig jól érezted magad velünk, akkor egy ember miatt nem kéne minket elhagynod. Mi szeretjük, hogy itt vagy, szeretjük tudni, hogy mi van veled, és nem hiszem hogy rajtunk kéne "bosszút állnod". Tudom, hogy nem is ez a célod, de ezzel csak ezt éred el, meg esetleg azt amit az a bizonyos ember akart. Bár az is lehet, mondom, nem tudom miről van szó, hogy csak valami félreértés az egész. Szerintem legyél okosabb, ne vegyél magadra semmit. Aki nem érdemli meg, ahhoz ne szólj hozzá, de mint Te is írtad itt jóindulatú emberek vannak, magamat is közéjük sorolom, ha lehet, és mi igenis igényt tartunk rád. Úgyhogy legalább a kedvemért gondold át ezt még egyszer és lépj át a rosszindulatú embereken és dolgaikon, de ne magaddal és a vétlenekkel tolj ki. Bocsi, hogy beleszóltam, csak nem szeretném, ha eltűnnél.
Ha esetleg ezen eszmefuttatásom ellenére mégis úgy döntenél, hogy már nem érdeklünk Téged, (direkt forgatom ki a szavaidatKép) akkor azért persze én is minden jót kívánok Neked és a babádnak, de nem ajánlom hogy így cselekedj, és ezt vedd fenyegetésnek!!!!!Kép

Lányok, ti meg erősítsetek meg!
Hari

Kép
Kép
hari

Ja, és annyira felidegesítettél, hogy elfelejtettem mondani, hogy kész vannak a fotóim. Hari képei címen. Ott legalább lehet rajtam mosolyogni. MONDOM MOSOLYOGNI, NEM RÖHÖGNI!!

Kép
Kép
hari

Ja, és annyira felidegesítettél, hogy elfelejtettem mondani, hogy kész vannak a fotóim. Hari képei címen. Ott legalább lehet rajtam mosolyogni. MONDOM MOSOLYOGNI, NEM RÖHÖGNI!!

Kép
Kép
hari

Hari,
hol azok a fotók???
szmercsa
szmercsa

Hari,
hol azok a fotók???
szmercsa
szmercsa

Most meg megint nem ír senki? Ennyire taszító hatásom volna, hogy még így a net-en keresztül is hat?Kép Hát jó, akkor megyek is, mindig csak akkor írtok, ha én nem vagyok. De nem baj, nekem így is jó, visszaolvasok, aztán órákon keresztül magammal beszélgetek. Persze nem sértődtem meg. ÁÁÁ nem. Csak úgy néz ki...
Na de tényleg, megyek csinálni vacsit, most már biztos mindjárt jön az Uram, mert hogy még mindig a szomszédnéninél vanKép
Szép estét mindenkinek!
Hari
20+3

Kép
Kép
hari

Most meg megint nem ír senki? Ennyire taszító hatásom volna, hogy még így a net-en keresztül is hat?Kép Hát jó, akkor megyek is, mindig csak akkor írtok, ha én nem vagyok. De nem baj, nekem így is jó, visszaolvasok, aztán órákon keresztül magammal beszélgetek. Persze nem sértődtem meg. ÁÁÁ nem. Csak úgy néz ki...
Na de tényleg, megyek csinálni vacsit, most már biztos mindjárt jön az Uram, mert hogy még mindig a szomszédnéninél vanKép
Szép estét mindenkinek!
Hari
20+3

Kép
Kép
hari

Szmercsa, hát te itt???
Hát a fotóalbumnál a H betűnél, Hari képei. Legalább is az előbb még ott volt, de lehet, hogy cenzúrázza valaki a képeket és levette?Kép

Kép
Kép
hari

Szmercsa, hát te itt???
Hát a fotóalbumnál a H betűnél, Hari képei. Legalább is az előbb még ott volt, de lehet, hogy cenzúrázza valaki a képeket és levette?Kép

Kép
Kép
hari

Anikó, Falina, Angelani!

Köszönöm szépen, amit írtatok. Falina szólni fogok, amint megkérdezem!
Ma már nem éreztem azt a fajta hasfájást, amit tegnap.
Egészséges bébinövekedést mindenkinek!

Kép
marcusz

Anikó, Falina, Angelani!

Köszönöm szépen, amit írtatok. Falina szólni fogok, amint megkérdezem!
Ma már nem éreztem azt a fajta hasfájást, amit tegnap.
Egészséges bébinövekedést mindenkinek!

Kép
marcusz

Angi,
Szia én is tbányai vagyok, ill. egy éve költöztünk vszőlősre.
Én is akarok menni majd a 4D-re, örülök hogy jókat írsz róla. Majd a 28 hetesnél...
Cirmike
22+4

Kép
[KépKép
cirmike77

Angi,
Szia én is tbányai vagyok, ill. egy éve költöztünk vszőlősre.
Én is akarok menni majd a 4D-re, örülök hogy jókat írsz róla. Majd a 28 hetesnél...
Cirmike
22+4

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Zsófy!
Nehogy itthagyj minket!
Sajna én is lemaradtam a történetről, de visszaolvasok, hogy mi is volt.
Harinak meg igaza van!
Egy ember miatt nem érdemes mindenkit itthagyni.
NEkünk igenis fontos vagy! És az esetleges problémáidat is fontosnak tartjuk.
A másik.
Davallia is leírta, hogy itt mindenki őszintén írja le a gondjait.
Én is annak idején leírtam, hogy folyásom van és canesten kúpot kaptam. Nem viszkettem, de még most is van folyásom.
Sőt, mindenki ajánlotta nekem az intimmosakodót.
Még azt is leírta valaki, hogy hogyan használja (bocsi, de már nem tudom név szerint). Mert én a testem letusolása után használtam, hogy kimossam az esetleges odafolyt tusfürdőt. Erre valaki azt mondta, hoy Õ pont előtte szokta, hogy már ne a szappanos kezével mossa meg.
És most én elmondok valamit!
Ezen LEHET CSÁMCSOGNI!
Én megmosom előtte és utána is! Sőt! Először még kezet is mosok vele, nehogy valami más legyen a kezemen. Már elhasználtam a fél tubust. A folyásom még mindig nem múlt el. Vettek kenetet, de jó lett az eredményt. Én nem is értem, hogy mitől lehet. Leszarom, de nagyon zavar, mert undorító. A cytológiám is jó lett. Akkor mi a szartól folyok? Most használni fogok Klion-D -t, de az sem hinném, hogy segít.
Szóval nem kell lelépni!!!
Tessék velünk maradni!Kép
NA!

Lányok!
Egyébként ma beszéltem a dokimmal.
Jó lett a terheléses cukor vizsgálatKép

Puszi!
Most lelépek, mert egy kicsit ideges lettemKép

Sziasztok!
Angelani
24+1

Kép
angelani

Sziasztok!

Zsófy!
Nehogy itthagyj minket!
Sajna én is lemaradtam a történetről, de visszaolvasok, hogy mi is volt.
Harinak meg igaza van!
Egy ember miatt nem érdemes mindenkit itthagyni.
NEkünk igenis fontos vagy! És az esetleges problémáidat is fontosnak tartjuk.
A másik.
Davallia is leírta, hogy itt mindenki őszintén írja le a gondjait.
Én is annak idején leírtam, hogy folyásom van és canesten kúpot kaptam. Nem viszkettem, de még most is van folyásom.
Sőt, mindenki ajánlotta nekem az intimmosakodót.
Még azt is leírta valaki, hogy hogyan használja (bocsi, de már nem tudom név szerint). Mert én a testem letusolása után használtam, hogy kimossam az esetleges odafolyt tusfürdőt. Erre valaki azt mondta, hoy Õ pont előtte szokta, hogy már ne a szappanos kezével mossa meg.
És most én elmondok valamit!
Ezen LEHET CSÁMCSOGNI!
Én megmosom előtte és utána is! Sőt! Először még kezet is mosok vele, nehogy valami más legyen a kezemen. Már elhasználtam a fél tubust. A folyásom még mindig nem múlt el. Vettek kenetet, de jó lett az eredményt. Én nem is értem, hogy mitől lehet. Leszarom, de nagyon zavar, mert undorító. A cytológiám is jó lett. Akkor mi a szartól folyok? Most használni fogok Klion-D -t, de az sem hinném, hogy segít.
Szóval nem kell lelépni!!!
Tessék velünk maradni!Kép
NA!

Lányok!
Egyébként ma beszéltem a dokimmal.
Jó lett a terheléses cukor vizsgálatKép

Puszi!
Most lelépek, mert egy kicsit ideges lettemKép

Sziasztok!
Angelani
24+1

Kép
angelani

Sziasztok!

Hahóóóóó!
Eltűnt mindenki???Kép Kép
Ugye nem a vészhelyzetet nézitek?
Sziasztok!
Angelani
24+1

Kép
angelani

Sziasztok!

Hahóóóóó!
Eltűnt mindenki???Kép Kép
Ugye nem a vészhelyzetet nézitek?
Sziasztok!
Angelani
24+1

Kép
angelani

Sziasztok!Kép

Szerintem rám gondolt ZsófyKép mert én váltottam dokit huszonixedik-ik héten ahogy írta.
Csak tudnám mivel bántottam így meg?
Nem emlékszem olyanra, amivel így megbánthattam?!?
Meg ha valami gondja van velem nem értem miért itt üzenget úgy hogy ki kell találnom rólam, van szó, mikor rokonok vagyunk?!?
Na minegy.Már megszoktam a párom családját, hogy állandóan megy a szar kavarás.
Már bocsánat.

Ennyit erről és szerintem ez nem ide tartozik a babanetre Zsófy!

Én nem azért jövök ide, hogy még itt is ilyen hülyeségekkel foglalkozzak.

Én csak annyit írtam ha jól emlékszem, hogy szerintem mindenki élvezze a terhességét amíg tudja, és amíg egészsége engedi.
Meg hogy túl lehet reagálni dolgokat és hogy nem kell előre az ördögöt a falra festeni mindig, elég akkor szenvedni, ha már sajnos megtörténik a baj.
Nem azt mondom, hogy felelőtlennek kell lenni de azért túlaggódónak sem mert az csak stresszeli az embert.

Ha ezzel megbántottalak akkor sajnálom, de akkor is ez a véleményem továbbra is.

Ez az egész babanet arról szól, hogy az ember őszíntén ír és én tartom magam ehhez.
Elég régóta tagja vagyok és még soha nem volt ilyen sértődésKép

A magánéleti dolgokat pedig velem is megbeszélhetted volna, úgy hogy én is legalább olyan csalódott vagyok mint Te.
Főleg, hogy én kerestelek mikor kórházban voltál és itt is tudósítottam a csajoknak.

Én úgy érzem most is túlreagáltad a dolgot, egy kis jóindulatú kritika még jól jöhet az embernek, én így gondolom.

Na mindegy elég erről ennyi, mert szegény csajok kiakadnak ittKép

Bocsi Lányok, de szó nélkül nem hagyhattam ezt most.

Remélem azért nem haragszotok, hogy megírtam, ígérem a továbbiakban én leállok ezzel a témával!!!

Sziasztok!

Mea(24+2)

Mea
mea

Sziasztok!Kép

Szerintem rám gondolt ZsófyKép mert én váltottam dokit huszonixedik-ik héten ahogy írta.
Csak tudnám mivel bántottam így meg?
Nem emlékszem olyanra, amivel így megbánthattam?!?
Meg ha valami gondja van velem nem értem miért itt üzenget úgy hogy ki kell találnom rólam, van szó, mikor rokonok vagyunk?!?
Na minegy.Már megszoktam a párom családját, hogy állandóan megy a szar kavarás.
Már bocsánat.

Ennyit erről és szerintem ez nem ide tartozik a babanetre Zsófy!

Én nem azért jövök ide, hogy még itt is ilyen hülyeségekkel foglalkozzak.

Én csak annyit írtam ha jól emlékszem, hogy szerintem mindenki élvezze a terhességét amíg tudja, és amíg egészsége engedi.
Meg hogy túl lehet reagálni dolgokat és hogy nem kell előre az ördögöt a falra festeni mindig, elég akkor szenvedni, ha már sajnos megtörténik a baj.
Nem azt mondom, hogy felelőtlennek kell lenni de azért túlaggódónak sem mert az csak stresszeli az embert.

Ha ezzel megbántottalak akkor sajnálom, de akkor is ez a véleményem továbbra is.

Ez az egész babanet arról szól, hogy az ember őszíntén ír és én tartom magam ehhez.
Elég régóta tagja vagyok és még soha nem volt ilyen sértődésKép

A magánéleti dolgokat pedig velem is megbeszélhetted volna, úgy hogy én is legalább olyan csalódott vagyok mint Te.
Főleg, hogy én kerestelek mikor kórházban voltál és itt is tudósítottam a csajoknak.

Én úgy érzem most is túlreagáltad a dolgot, egy kis jóindulatú kritika még jól jöhet az embernek, én így gondolom.

Na mindegy elég erről ennyi, mert szegény csajok kiakadnak ittKép

Bocsi Lányok, de szó nélkül nem hagyhattam ezt most.

Remélem azért nem haragszotok, hogy megírtam, ígérem a továbbiakban én leállok ezzel a témával!!!

Sziasztok!

Mea(24+2)

Mea
mea

Sziasztok!

Zsófy!
Nem tudom, én nem emlékszem olyan történetre ahol megbánthattalak volna.
Most visszanéztem egészen május 10.-től.
Egy dolgot találtam, amit én írtam neked.
De ezt nem bántóan írtam.
Bemásolom:
Zsófy!
Köszi, akkor a te albumodat is megkusksoltam
Én is imádom nézegetni és pakolgatni a gyerekcuccokat. Azt hittem, hogy én vagyok ilyen
Most megnyugtattál, hogy nem golyóztam be
Úgy várom már, hogy összerakjuk a kiságyat. Már függönyt is kitalált a párom az ágy elé, hogy a babát ne zavarja a TV sem. De csak augusztus környékén lesz összerekva mert elég nagy. Velünk lesz egy szobában a pici, ezért kell mindenféle jó megoldást kitalálni. Na meg az éjszakai kelésnél a papát legalább a kisvilannyal ne zavarjuk.

Ezt írtam valamelyik nap.
Nem dilisnek tartottalak, ha te erre gondolsz.
Tudod, engem mindig bánt ha valaki nem jól érzi magát, vagy valaki megsérti.

Én mindent magamra veszek.

A másik olyan történet ami rosszul eshetett, amit egyszer itt írtak a 4d-s UH-al kapcsolatban.
Arra én nem reagáltam, de nem hinném, hogy azzal valaki is meg akart volna bántani téged.
Gondold meg a dolgokat.
Ne hagyj minket itt.

Sziasztok!
Angelani
24+1

Kép
angelani

Sziasztok!

Zsófy!
Nem tudom, én nem emlékszem olyan történetre ahol megbánthattalak volna.
Most visszanéztem egészen május 10.-től.
Egy dolgot találtam, amit én írtam neked.
De ezt nem bántóan írtam.
Bemásolom:
Zsófy!
Köszi, akkor a te albumodat is megkusksoltam
Én is imádom nézegetni és pakolgatni a gyerekcuccokat. Azt hittem, hogy én vagyok ilyen
Most megnyugtattál, hogy nem golyóztam be
Úgy várom már, hogy összerakjuk a kiságyat. Már függönyt is kitalált a párom az ágy elé, hogy a babát ne zavarja a TV sem. De csak augusztus környékén lesz összerekva mert elég nagy. Velünk lesz egy szobában a pici, ezért kell mindenféle jó megoldást kitalálni. Na meg az éjszakai kelésnél a papát legalább a kisvilannyal ne zavarjuk.

Ezt írtam valamelyik nap.
Nem dilisnek tartottalak, ha te erre gondolsz.
Tudod, engem mindig bánt ha valaki nem jól érzi magát, vagy valaki megsérti.

Én mindent magamra veszek.

A másik olyan történet ami rosszul eshetett, amit egyszer itt írtak a 4d-s UH-al kapcsolatban.
Arra én nem reagáltam, de nem hinném, hogy azzal valaki is meg akart volna bántani téged.
Gondold meg a dolgokat.
Ne hagyj minket itt.

Sziasztok!
Angelani
24+1

Kép
angelani

Sziasztok!

Mire megírtam regényemet, addigra Mea írt.

Mea!
Úgy gondolod, hogy rád neheztel Zsófy?
Én meg itt olvasom vissza a topikot, mert el nem tudom képzelni, hogy én mivel bánthattam meg.
Még arra is gondoltam, hogy amikor beparáztam a front miatt. Mert én ilyen HÜLYE Marha Állat vagyok! Mindenen parázok!
Nem szeretem a vitákat és a rossz hangulatot.

Tessék Megbékülni!
Nem tudhatja az ember, hogy mikor szorul rá a másikra!

Megyek dögleni!
Sziasztok!
Angelani
24+1

Kép
angelani

Sziasztok!

Mire megírtam regényemet, addigra Mea írt.

Mea!
Úgy gondolod, hogy rád neheztel Zsófy?
Én meg itt olvasom vissza a topikot, mert el nem tudom képzelni, hogy én mivel bánthattam meg.
Még arra is gondoltam, hogy amikor beparáztam a front miatt. Mert én ilyen HÜLYE Marha Állat vagyok! Mindenen parázok!
Nem szeretem a vitákat és a rossz hangulatot.

Tessék Megbékülni!
Nem tudhatja az ember, hogy mikor szorul rá a másikra!

Megyek dögleni!
Sziasztok!
Angelani
24+1

Kép
angelani

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?