Új privát üzeneted érkezett!

Megann:

Szerintem se aggódj! Nálunk is a hálóban lesz a baba, és emlékszem, a szüleimnél is mikor a húgom született, hónapokig velük egy szobában volt a húgom. Egy kisbaba nagyon kis helyen is elfér, nem lesz vele gond. Jobb is, ha ott van melletted, nyugodtabban fogtok mindketten pihenni, hidd el.

Az épitkezés miatti idegeskedést pedig tényleg hagyd másra. Megoldják. Kép Te babázz.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Megann:

Szerintem se aggódj! Nálunk is a hálóban lesz a baba, és emlékszem, a szüleimnél is mikor a húgom született, hónapokig velük egy szobában volt a húgom. Egy kisbaba nagyon kis helyen is elfér, nem lesz vele gond. Jobb is, ha ott van melletted, nyugodtabban fogtok mindketten pihenni, hidd el.

Az épitkezés miatti idegeskedést pedig tényleg hagyd másra. Megoldják. Kép Te babázz.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Megann:

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Megann:

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Megann:

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Angelani,

Mi jot fozol?

Megann,
Ne keseredj, anyukadnak igaza van. Meglatod, nem lesz az olyan nehez es mire felocsudnal, mar be is koltoztetek a szep hazba.

Na megyek, megnezem en is az albumokat.

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Angelani,

Mi jot fozol?

Megann,
Ne keseredj, anyukadnak igaza van. Meglatod, nem lesz az olyan nehez es mire felocsudnal, mar be is koltoztetek a szep hazba.

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Angelani,

Mi jot fozol?

Megann,

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Angelani,

Mi jot fozol?

Megann,

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Angelani,

Mi jot fozol?

Megann,

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Angelani,

Mi jot fozol?

Megann,

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Marcusz,

Tudod, minden terhesseg mas es a tunetek is lehetnek azonosak, ennek ellennere lehet, hogy teljesen mast takar. A hasfajas teljesen normalis dolog a terhesseg elejen. Meg igy a vege fele is van akinek fajogat-nekem tegnap egesz nap.
Ha nem gorcs szeru,eles fajdalom, nem barnazol vagy verzel, nincs okod az aggodalomra. Ha megsem nyugszol meg, szerintem menj el egy dokihoz, ne varj a tiedre.
Csak o tudja biztosan megmondani mi a baj, ha baj van. Vigyazz magadra!

Aniko
28+6

KépKép
KépKép
aniko47

Marcusz,

Tudod, minden terhesseg mas es a tunetek is lehetnek azonosak, ennek ellennere lehet, hogy teljesen mast takar. A hasfajas teljesen normalis dolog a terhesseg elejen. Meg igy a vege fele is van akinek fajogat-nekem tegnap egesz nap.
Ha nem gorcs szeru,eles fajdalom, nem barnazol vagy verzel, nincs okod az aggodalomra. Ha megsem nyugszol meg, szerintem menj el egy dokihoz, ne varj a tiedre.

Aniko
28+6

KépKép
KépKép
aniko47

Marcusz,

Aniko
28+6

KépKép
KépKép
aniko47

Marcusz,

Aniko
28+6

KépKép
KépKép
aniko47

Marcusz,

Aniko
28+6

KépKép
KépKép
aniko47

Marcusz,

Aniko
28+6

KépKép
KépKép
aniko47

Sziasztok!

Vrucsincá!
Sajnos nem tudok sokat pihenni, de majd igyekszemKép

Mea!
Vigyél magaddal egy szendvicset és egy üveg vizet. Amint lehet, egyél. Remélem, nem leszel rosszul!

Aniko47!
A bátyám kérésére bolognai spagettitKép

Megann!
Mi nekünk csak egy szobánk vanKép
Igaz 2 és fél szobásban lakunk, de csak az egyik szoba a mienk.
Oda kell mindent bezsúfolniKép
Úgyhogy ne aggódj, nem lesz gond!

Na lányok!
Kitakarítottam, kimostam, kiteregettem, megfőztem, bevasaltam. Voltunk vérvételen is!
Most van 1 óra reggeli időm (gyorsan zabálok)Kép
Utána be kell mennem a városba, majd az unokanővéremhez.

Még benézek indulás előtt!
Sziasztok!
Angelani
24+1

Kép
angelani

Sziasztok!

Vrucsincá!

Mea!
Vigyél magaddal egy szendvicset és egy üveg vizet. Amint lehet, egyél. Remélem, nem leszel rosszul!

Aniko47!

Megann!

Na lányok!
Kitakarítottam, kimostam, kiteregettem, megfőztem, bevasaltam. Voltunk vérvételen is!

Sziasztok!
Angelani
24+1

Kép
angelani

Sziasztok!

Vrucsincá!

Mea!

Aniko47!

Megann!

Na lányok!

Sziasztok!
Angelani
24+1

Kép
angelani

Sziasztok!

Vrucsincá!

Mea!

Aniko47!

Megann!

Na lányok!

Sziasztok!
Angelani
24+1

Kép
angelani

Sziasztok!

Vrucsincá!

Mea!

Aniko47!

Megann!

Na lányok!

Sziasztok!
Angelani
24+1

Kép
angelani

Sziasztok!

Vrucsincá!

Mea!

Aniko47!

Megann!

Na lányok!

Sziasztok!
Angelani
24+1

Kép
angelani

Rokica! Nyugi én Baján lakom, és itt rossz az idő. Szóval ez nem jelenti azt, hogy szükséged lenne az ernyőre Kép

Kép
vrucsincá

Rokica! Nyugi én Baján lakom, és itt rossz az idő. Szóval ez nem jelenti azt, hogy szükséged lenne az ernyőre Kép

Kép
vrucsincá

Kép
vrucsincá

Kép
vrucsincá

Kép
vrucsincá

Kép
vrucsincá

Sziasztok!

Megann!
Mi 37 nm lakásba fogjuk hozni a picibabát, mivel a lakásunkat csak dec. végén fogják átadni, ha minden rendben megy, így mi is 2-3 hónapos babával költözünk majd.

Lányok!
Jár valaki Baross útcai kismama tornára???

Rokica!
XIII ker.ben hol vagy? Mert én is itt vagyok Kép A DUna Plazatól nem messze.

Tmarie 22+2
tmarie

Sziasztok!

Megann!
Mi 37 nm lakásba fogjuk hozni a picibabát, mivel a lakásunkat csak dec. végén fogják átadni, ha minden rendben megy, így mi is 2-3 hónapos babával költözünk majd.

Lányok!

Rokica!

Tmarie 22+2
tmarie

Sziasztok!

Megann!

Lányok!

Rokica!

Tmarie 22+2
tmarie

Sziasztok!

Megann!

Lányok!

Rokica!

Tmarie 22+2
tmarie

Sziasztok!

Megann!

Lányok!

Rokica!

Tmarie 22+2
tmarie

Sziasztok!

Megann!

Lányok!

Rokica!

Tmarie 22+2
tmarie

Lanyok,

Ne aggodjatok a koltozes miatt, a pici babak nem vesznek eszre belole nagy dolgot! Mi is koltoztunk az elso fiamnal, nagyon pici volt, megis itt vagyunk.Kép
Tobbletmunka az biztos!

Angelani,
Nyam-nyam, nagyon ehes vagyok, kuldesz egy tanyerral?????????

Aniko
28+6

KépKép
KépKép
aniko47

Sziasztok Csajszik,
Régen nem jöttem és most sem teljesen tudtam visszaolvasni, de ha kisfiam (2 éves) pihen én is lepihizek rögtön a kanapéra.

Sajnos múlt hét végétől nagyon keményedett a hasam, ezért a lurkót apára bíztam szombaton, de este lefekvéskor kb. 10 percenként bekeményedett. Nagyon megijedtem, hogy esetleg kinyílik a méhszáj, de szerencsére nem így történt. Tegnap voltam a dokimnál, kaptam az eddigi 3X2 Panangin mellé még 3X1 más gyógyszert is és amíg meg nem szűnnek addig más vigyáz Rolira (család felváltva), de utána fokozatosan visszaállhatok a régi kerékvágásba.
Sajnos lett visszerem is és több helyen elpattantak a hajszálereim is (szép lila foltok), erre is kaptam gyógyszert, hogy több ne nagyon legyen és mindig fel kell pócolnom...

De mindent a 2.babóért most!!!
Semmi ilyen problémám nem volt az első terhességnél és még most is fiatal vagyok (28 leszek), mi lett volna ha csak később vágunk neki a tesónak...

Cirmike
22+4

Kép
[KépKép
cirmike77

Na beugrottam egy pár percre!

Félre ne értsetek én egyáltalán nem elégedetlenkedek, tudom hogy másnak semmilyen lakása sincs!
És azt is tudom hogy akár 3 gyereket is fel lehet nevelni ilyen lakásban!(2 és fél szoba)
Csak tudjátok, olyan nagyon szép helyen van az új házunk, olyan szabad, olyan fennséges.
Amikor az ember építkezik, szerintem már alig várja hogy ott legyen!
Igazából én sem a hely szűkössége miatt aggódom, hanem a rumli miatt!
Azt meg nem bírom (és nem is akarom) elviselni, hogy más költözködjön helyettem és itt tobzódjon az egész család....én szeretek mindent magam intézni!Megszoktam már!

Angelani!
Nekem is küldhetnél abból a fini spagettibőlKép, bár én ma diétára fogtam magam ugyanis tegnapi letargiámat Mc-chicken szendviccsel és csokifagyival próbáltam oldaniKépKépKép Úgyhogy inkább lemondok Aniko javára!
Én meg maradok a főzeléknélKép

Megann 24+2

Kép

Kép
megann

Lányok!
Miért nem enged, hogy albumot csináltassak???
Azt írja, hogy ilyen azonosító nem létezik??? Pedig itt vagyok.

És hogy lehet mások albumait megnézni?
tmarie

Rokica!

Valóban nehéz a kamaszokkal, mint ahogy írtad. Látom Neked is pár éve sikerült a hugoddal olyan kapcsolatot kialakítani ami klassz. Sokszor nem tudják felmérni, hogy jót akarunk nekik, csak később értik meg, mikor már "benőtt a fejük lágya".

Megann!
Tök felesleges, hogy izgasd magad, attól nem fognak jobban haladni a mesterek. Valóban nagyon nehéz megbízható, precíz szakembert találni.
A költözést meg túl lehet élni. Ivett lányommal egy 36nm-es lakásban kezdtük és 2,5 hónapos volt amikor vettünk egy kertest és elkezdtük felújítani. Falakat kellett bontani, vízet, csatornát, villanyt gázt bevinni. Egy hónap múlva egy szobában már lehetett lakni és a többi utána készült. Sokszor volt, hogy kimentünk dolgozni az ex férjemmel, megszoptattam Ivit a babakocsiban elringattam és aludt kint az udvaron. Úgy, hogy ne aggódj, mindent meg lehet oldani. Most is 2 lakás eladásán ügyködök és remélem, hogy sikerül még a lányka megszületése előtt megoldani, de ha nem akkor sem fogok elkettyenni. Meríts erőt tőlem.

Angelina!
Én is szeretem a spagettit, küldhetsz egy tányérral.Nálunk is UPC van, /TV, Net, Telefon/ én úgy tapasztalom, hogy egyre kevesebb a gond velük. Nagyon sokat spórolok a Matávhoz viszonyítva, nincs különbség magánszemély és cég között, már a tel. előfizetésnél is cca. 3000,-Ft a zsebemben marad.

Puszi
Kriszta
23+4

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Sziasztok LÁnyok,

jó sokat írtatok.
Aniko,
láttam tegnap a pocakodat Kép Hogy Te milyen vékonyka vagy Kép

Most voltam uh-n. Dicsekedhetek??Kép
BPD:76mm, TAD: 79mm, FL: 55mm, és minden rendben, és koponyavégű fekvésű, ami gondolom jót jelent Kép
És a cukrom is tökéletes, szerintem velem nem itatják meg a löttyöt Kép

És megint megmutatta a fütyijét Kép, de csak a párom látta, én sajna, megint nem. Kép

Kép

Borzasztó boldog vagyok Kép és végre kiírta a dokim a szülés időpontját is: 2005. augusztus 7. Kép

Pszi nektek, pihizzetek sokat, itt a front
szmercsa
29+1
szmercsa

Sziasztok!

Mindenkinek megy egy adag spagetti, aki kérKép

Cirmike!
Pihenj sokat és ne idegeskedj!
Remélem hamar elmúlnak a keményedések.
Nekem is kezdenek elpattanni az erek a combomon.
Van erre gyógyszer? Hát ezt nem is tudtam. Mármint, hogy terhesség alatt is van megoldás.
Hurrá! Akkor majd én is kérek valamit a dokitólKép

Megann!
Ne izgass a fagyivalKép

Tmarie!
Nekem sem engedett először albumot csinálni.
Teljesen más volt a jelszavam. Hihetetlen, de nekem is azt írta, hogy nincs ilyen felhasználó.
Kattints rá az elfelejtett jelszóra. Nekem az bevált.
Más ötletem nincs.
Megnézni meg megengedte, ahhoz nem kellett bejelentkeznem.

Bkrisztina!
Bízom benne, hogy egyre kevesebb gond lesz az UPC-vel.
Nekünk ma sem volt telefonvonal és net egy darabigKép

Szmercsa!
De jó neked, hogy láttad a babót!
Gratulálok a kukishoz!Kép

Sziasztok!
Angelani
24+1

Kép
angelani

Szmercsa, én is gratula a kuksihozKép Én is úgy nézném már az enyémet, mármint a babámat. De az még odébb van, csak június 8-án megyek. Persze azért sokkal jobban bírom a "láthatási szüneteket" mióta érzem, ahogy mocorog. Ez egy ici-picit helyettesíti.
Képzeljétek, ma akartam menni a védőnénihez, mert a múlt héten már telefonált, hogy ideje lenne jelentkeznem nála. De ma meg csak 10-ig volt én meg azt hittem, hogy délig. Úgyhogy megint lemaradtam róla. Na mindegy, majd csütörtökön talán összehozom.
Amúgy meg élvezem a jó időt, én azt hittem, hogy ma már zuhogó eső lesz. Ehhez képest annyira szépen süt a nap, hogy már be kellett jönnöm, mert égette a bőröm. De én nem panaszkodom, mert én ezt szeretem. De gondolom, hogy van aki most szenved azért ettől a nagy melegtől.

Építkezés: én nem aggódok, viszont iszonyú mérges vagyok, mert nálunk már majdnem készen van a tetőtéri szoba, ahol a mi hálónk van és ahol a baba is aludna velünk. Egy kis vakolás hiányzik, meg glettelés és le kéne tenni a laminált padlót. De a párom nem csinál semmit. Viszont azt sem engedi, hogy kihívjak valakit, aki megcsinálja. 2 napja adtam neki egy 2 hetes határidőt, mondván, ha addig nem lesz kész, akkor ha tetszik ha nem, akkor is kihívok valakit. Bele is egyezett, de azóta sem csinált semmit. Ma nem kellett neki dolgoznia, de mivel összevesztünk, így felment aludni és azóta nem hajlandó lejönni. Képes abba a koszos félkész szobában dögleni, ahelyett, hogy csinálná. Fel tudnék robbanni! És ráadásul 2x mentem fel, hogy lehívjam, mondtam hogy még lehetne egy szép napunk ha most lejönne, ne rontsa el. De nem jött. Úgyhogy most bekeményítek, és nem fogok kibékülni, hanem nagyon meg fogok sértődni. Nekem nehezen megy, mert úgy vagyok vele, hogy előbb utóbb úgyis kibékülünk, akkor meg minek húzzam az időt, ki tudja meddig élünk. De ezzel elértem, hogy ő tudja, hogy én bármikor kibékíthető vagyok, úgyhogy simán megbánt. Hát most megtanulja. Égek a bosszúvágytól, de majdnem szó szerintKép
Ráadásul olyan hülyeségen sértődött meg, amiben szerintem nekem volt igazam. (nanáKép)
Jöttem haza a piacról, jól megpakolva, a kutyánk meg ott ugrált és hiába szóltam rá, nem ment a helyére. Ráadásul az ajtó zárva volt, úgyhogy le kellett raknom a szatyrokat, hát neki meg muszáj volt megszaglászniKép Pont akkor nyitotta ki az ajtót a párom, és lekevert egy jó nagy pofont a kutyának. És én ezért harapok, mert szerintem felesleges ütni szegényt. De ez nálunk örök vita téma. Ahelyett, hogy a két szatyrot fogta volna meg... Na és akkor aztán mondtam neki, hogy büszke lehet magára, erre egy utolsó primitív ember is képes, hogy felpofozzon egy kutyát, ez nem nevelés. Õ meg közölte, hogy én még ahhoz is primitív vagyok, hogy felpofozzam a kutyát. És innen meg már ment a vita, ahogy annak kellKép Mondtam, hogy a fene vinné el, hogy én elmegyek bevásárolni, sietek haza hozzá és erre kell hazajönnöm. Na mindegy a vége az lett, hogy felment.
Most meg lejött, miközben ezt írtam, de most már késő bánat.
Apropó szex: nekem az ilyenek miatt nincs hozzá kedvemKép
Na majd még írok, most kicsit kiadtam magamból a dühömetKép Persze azért még maradt bennem..... Kép
Hari 20+3

Kép
Kép
hari

Most megyek kicsit kitombolom magam a kertben.
Ja én is néztem az albumokat, mindenkié tök jó, úgyhogy én is kedvet kaptam hozzá, úgyhogy nemsokára csinálok is majd egyetKép
Kép

Kép
Kép
hari

Tmarie:

Én most az Árpád hidnál vagyok, de itt csak dolgozom, otthon az Újpesten van. Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Hari!

Kitartás!
Ráismertem az első férjemre a megsértődés és elvonulás alapján. Úgy tudott néha duzzogni és nem szólni órákon keresztül, mint egy kamasz.
Kutya sztori az is volt vele. Volt egy kölyök németjuhász keverékünk, ami cca. 2 hónapos korátol velünk volt. A kutya rá nem igen hallgatott, többször lelépett szétnézni ha beállt az udvarra autóval. Szóval neki nem fogadott szót, ezt nehezen tudta elviselni és egy ilyen összetűzésük után léccel akart a kutyára csapni. Csak,hogy elvétette az ütést és a saját alkarjára ütött olyan szerencsésen, hogy megzúzódott és gipszet kapott rá. Persze azt mondta a sebészeten, hogy fát vágott és az esett rá. Legszívesebben jól kitálaltam volna. Ez a kutyus parvos is lett, az orvos nem sokkal jóval bíztatott, de több adag infúzió után életben maradt. Soha nem felejtem el azokat a szemeket, amivel nézett a kutyus. Miközben folyt az infúziója a fejét a kezemben tartotta. Ezt a kutyát fogta a kedves ex és elvitte magával kitette az út mellé. Számomra nem ember az ilyen aki ezt csinálja egy védtelen állattal. Nagyon utáltam ezért. Már 10 éve, hogy elváltunk, azóta kezes bárány, nem tudok olyat kérni amit ne tenne meg. A gyerek előtt meg soha nem feketítem be.
A 2. férjemmel már keményebb vagyok sokkal a kapcsolatunk kezdetétől, de azt hiszem megérte. Rengeteg szeretet, odafigyelést tud adni és megbecsül.
No befejezem a regényem.

Szmercsa!
Gratutálok a kukacoshoz.

Kriszta
23+4

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Sziasztok Lányok!

Képzeljétek, megvan a magzatvíz-eredmény, és jó lett!!!!!! Sőt, már a ciszta sem látható a fejében, teljesen nyoma veszett!!!! Már pár órája tudom, de nem tudom felfogni. Szörnyű volt, három órát kellett várni a genetikán. Az előbb belenéztem a tükörbe, és nem ismertem magamra. Hatalmas fekete karikák vannak a szemem alatt- a múlt éjszaka nyomai. Szerencsére a párom is velem volt. Láttam az UH-n, ahogy mozgatta a kezétKépJa, és a magzatvízből 100 %-ra megállapították, hogy fiúKép Így már bizti Bencénk lesz!!KépKép

Nagy a megkönnyebbülés. Szerencsére csütörtök-péntek szabin leszek, és a barátnőmmel bevetjük magunkat a bababoltokbaKép

Beutalt a dokim terheléses cukorra, nálunk lötyi van, de engem már egyáltalán nem érdekel, hogy mennyire lesz rossz. Lényeg, hogy a gyerekem EGÉSZSÉGES!!!

Dori! Ott voltál 11-kor? Mi vmikor utána végeztünk. Mi lett az eredmény?

Tudtok olyan helyeket mondani, ahol lehet 4D UH-t csináltatni? És hol mennyibe kerül?

Lucretia
23+1 (Most kivételesen tudom a napot is, mert ráírták a leletreKép
lucretia

Lucretia,

tiszta szívemből Veled örülök, hogy minden rendben Kép

Kép

szmercsa
29+1
szmercsa

Hari,

Nalunk is sokszor all bal!Kép
Talan ennyiszer meg sosem kaptunk ossze, mint mostani terhessegem idejen.
De hat mit tudsz csinalni. Tarts ki, hatha tanul majd belole.Kép

Nalunk pont forditva van, kutya ugyeben.
Van egy chit-szu( helyesen??)kutyusunk, aki mar 10 eve boldogit bennunket. Rengeteget foglalkoztam vele, amikor ferjem meglepett vel, 10 evvel ezelott. Majd megszuletett a fiam, a kutyus feltekeny lett, de annyira, hogy nem lehetett a gyerekkel szinte egyutt hagyni.( Most mar a legjobb haverok persze).
Most megint terhes reven, dolgozom es estenkent hulla vagyok. Neha szegenykem hozza a labdajat, ram nez azzal a gyongy kis szemevel, de nekem meg moccanni sincs kedvem. Igy most inkabb a ferjemet koveti. Nekem odavakkant nehanyat, amikor hazaerek, ha meg a ferjem vagy a fiam jon, akkor 10 perces ugatas, futas van. De hat ez van. Tudom, hogy megerti, nagyok kis okos.
Szoval most a ferjem foglalkozik vele. Egyutt nezik a TV-t, koveti mindenhova, stb.
Megprobalok feldobni egy kepet, bar itt meg fiatal:
Kép

Aniko
28+6

KépKép
KépKép
aniko47

Lucretia!

Nagyon örülök, hogy ilyen jóra fordult minden!Kép
Tudtuk mi hogy nem lesz semmi baj!
Aztán mindent bele a bababoltba!Kép

Megann